Találatok a következő kifejezésre: Fürtösköles zöld lehet adni hullámospapagájoknak (1 db)

Fürtösköles zöld szárát lehet adni hullámospapagájoknak?

Legjobb válasz: Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos,hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára,de ha mégis erre gondoltál,akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé,mindegyik részét megehetik. :D

Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos, hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára, de ha mégis erre gondoltál, akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé, mindegyik részét megehetik. :D
A kérdező hozzászólása: Ültettem a kertbe kölest, olyan magas mint a kukorica a szára és ki kéne ritkítani s hogy ne menjen kárba gondoltam adok a kicsikéimnek belõle párat..de remélem nem lesz tõle bajuk.
Megint én vagyok. Azt nem fürtöskölesnek hívják. :) Szerintem adhatsz nekik belõle, bár én így még soha nem próbáltam adni a nimfáimnak.Én inkább csak csíráztatom:24 órára hideg vízbe áztatom a mageleséget, ha letelt az idõ akkor alaposan átmosom, majd hagyom megszáradni.Ha "magas" és nem lapos edénybe csíráztatsz, akkor ne zavarjon meg, hogy a tetején lévõ magok csírái már elszáradtak, ugyanis alul még nedves a mag, így ott tovább csírázik.Az enyémek imádják, ajánlom neked is!!!
A kérdező hozzászólása: A boltban vett fürtösbõl leesett magokat ültettem el..adtam nekik egy szárat tegnap este és úgy nekiestek..:) Köszi a tippet ki fogom próbálni hátha enyémek is szeretni fogjak:)
Szerintem bajuk nem lesz max nem eszik meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A városi galambok közülsoknak miért hiányoznak az ujjai vagy a lába?

7

A papagájok (főleg hullámos) hogy viselik, ha mondjuk egy évben kb 5x elutazunk egy hétre és nem megvalósítható, hogy magunkkal vigyük?

Enni és inni kapnának csak ilyenkor sokat lennének egyedül.Melyik faj bírja jobban ezt? Esetleg pinty,kanári? Párban lennének mindenképp.

1

Mitől lehet, hogy papagájomnak híg széklete van?

7

2 cm-en kifér a hullámos papagáj feje?

Van egy régi kalitkám, ami bazi nagy, és jó állapotban van.Gondoltam átrakom bele a két hullámosomat, csak az a baj, hogy ott a rácsok közötti távolság 2 cm, a másiknál(amiben még vannak 1 cm) Kiférnek rajta? Vagy beszorulhat a fejük? Az a kalit nimfáknak való, csak sajna ő meghalt, na kb olyan nagyra kell gondolni.

4

A dolmányos varjú él Tatabányán is?

Nagyon tetszik az állat és szeretném megvizsgálni közelebbről is. Nem tudjátok, hogy Tatabányán van-e olyan hely ami megfelelő nekik?

1

Milyen papagájfajokkal tartható együtt a nimfa papagáj?

8

Hol kaphatok keltetni való brojler csirke tojást Komárom Esztergom megyében?

2

Hogy lesz a sima tojásból csirke?

Nem rég költöztünk vidékre Városból és minden érdekel, ne nevessétek ki a kérdésem :)
a szomszéd a másiknak adott sima tojásokat hogy keltesse ki a tyúk, de abból hogy lesz csirke ha a kakas a közelében sem járt annak a tojástojó tyúknak?
a kiscsirkék már kikeltek.
köszi a kedves válaszokat

8

Miért nem tojik a zebrapintyem?

Már tavaly nyár óta vannak együtt, így is teletek át,de nem tojik. A fészket szépen kibélelték, benne alszanak,de ennyi. Mi lehet a gond?

2

Hogyan csináljam? Szelídíteni szeretném. Meg fog szokni? Miért fél ennyire?

Két papagájunk van, egyiket sem lehet megsimogatni...Amikor benyúlunk vagy csak közelítünk a kalitka felé, repdesnek... Egyáltalán nem mernek közelebb jönni..Még ha enni adunk nekik akkor is csak később mennek oda enni mikor máár elmentünk..:/

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!