Találatok a következő kifejezésre: Fürtösköles zöld lehet adni hullámospapagájoknak (1 db)

Fürtösköles zöld szárát lehet adni hullámospapagájoknak?

Legjobb válasz: Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos,hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára,de ha mégis erre gondoltál,akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé,mindegyik részét megehetik. :D

Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos, hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára, de ha mégis erre gondoltál, akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé, mindegyik részét megehetik. :D
A kérdező hozzászólása: Ültettem a kertbe kölest, olyan magas mint a kukorica a szára és ki kéne ritkítani s hogy ne menjen kárba gondoltam adok a kicsikéimnek belõle párat..de remélem nem lesz tõle bajuk.
Megint én vagyok. Azt nem fürtöskölesnek hívják. :) Szerintem adhatsz nekik belõle, bár én így még soha nem próbáltam adni a nimfáimnak.Én inkább csak csíráztatom:24 órára hideg vízbe áztatom a mageleséget, ha letelt az idõ akkor alaposan átmosom, majd hagyom megszáradni.Ha "magas" és nem lapos edénybe csíráztatsz, akkor ne zavarjon meg, hogy a tetején lévõ magok csírái már elszáradtak, ugyanis alul még nedves a mag, így ott tovább csírázik.Az enyémek imádják, ajánlom neked is!!!
A kérdező hozzászólása: A boltban vett fürtösbõl leesett magokat ültettem el..adtam nekik egy szárat tegnap este és úgy nekiestek..:) Köszi a tippet ki fogom próbálni hátha enyémek is szeretni fogjak:)
Szerintem bajuk nem lesz max nem eszik meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha kacsát szeretnék háziállatként tartani, milyet vegyek?

Igazából nem nagyon tudom hogy milyen kacsák vannak. Anno tartottunk egy ludat háziállatként, tehát nem azért hogy megegyük. Most is szeretnék valami szárnyast, és kacsára gondoltam. Azt tudom hogy van házikacsa, az fehér, de más milyet nem nagyon ismerek. Tudtok segíteni?

4

Miert csinalja ezt a nimfa papagajom?

Csak erdekelne. Amikor megpusziljuk a papagaj nyakat elkezdi mozgatni a fejet es szet tarja a szarnyait, mint amikor furdeni akar. Vajon miert csinalja ezt? Mit akar kifejezni vele?:)

3

SOS egy madár elájult a kertban mit csináljak vele?

1

A hullámos papagáj nálatok szemetel?

Van egy hullámosom, amit a hétvégén elviszek nagymamához. Õ állatbarát, csak attól tart hogy nagyon ki veri a magvakat majd a kalitkából. Ebből mi az igazság? sokat szemetel? Olyat meg lehet csinálni hogy a kalitka alján a tálcához valami plexit erősítek, hogy megmagasítsam a tálcát, és így nem tudna kirugdosni dolgokat?

2

Ma meghalt a hullámosom párja (tojó), nem tudom mi baja lehetett, 2 napja még vidám volt, és semmi baja sem volt. Vegyek neki egy új társat? És az hasonlítson a régire? És mennyit várjak, hogyha hátha neki is baja van?

4

Szerintetek mi cukibb nev papagalyoknak? Pityu es Polly vagy Lali es Lily?

Mondjatok ti is :) De ilyen egyformakat.

2

Miért kopasztja az egyik papagájunk a másikat?

1

Belegabalyodott a madaram?

Belegabalyodott a hullámos papagájom egy kis madzagba a lábánál, látszik hogy zavarja. Hogy tudnám leszedni?

1

Milyen közepes méretű papagájt ajánlotok kezdőnek?

Milyen jól beszélő, közepes testméretű, papagájt ajánlotok elsőnek? Mekkora hely kell neki? Vagy kezdésnek inkább kis testűt vegyek?

3

Mi baja lehet a pintyeimnek?

pár napja a fiú tépi a lány tollait..:/
miért csinálja ezt? természetes vagy van valami baj? mi lehet ez??

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!