Találatok a következő kifejezésre: Fürtösköles zöld lehet adni (1 db)

Fürtösköles zöld szárát lehet adni hullámospapagájoknak?

Legjobb válasz: Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos,hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára,de ha mégis erre gondoltál,akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé,mindegyik részét megehetik. :D

Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos, hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára, de ha mégis erre gondoltál, akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé, mindegyik részét megehetik. :D
A kérdező hozzászólása: Ültettem a kertbe kölest, olyan magas mint a kukorica a szára és ki kéne ritkítani s hogy ne menjen kárba gondoltam adok a kicsikéimnek belõle párat..de remélem nem lesz tõle bajuk.
Megint én vagyok. Azt nem fürtöskölesnek hívják. :) Szerintem adhatsz nekik belõle, bár én így még soha nem próbáltam adni a nimfáimnak.Én inkább csak csíráztatom:24 órára hideg vízbe áztatom a mageleséget, ha letelt az idõ akkor alaposan átmosom, majd hagyom megszáradni.Ha "magas" és nem lapos edénybe csíráztatsz, akkor ne zavarjon meg, hogy a tetején lévõ magok csírái már elszáradtak, ugyanis alul még nedves a mag, így ott tovább csírázik.Az enyémek imádják, ajánlom neked is!!!
A kérdező hozzászólása: A boltban vett fürtösbõl leesett magokat ültettem el..adtam nekik egy szárat tegnap este és úgy nekiestek..:) Köszi a tippet ki fogom próbálni hátha enyémek is szeretni fogjak:)
Szerintem bajuk nem lesz max nem eszik meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Találtam egy kismadarat. Eltörött a szárnya, mivel etessem?

6

Mennyi idős lehet ez a kis verébfióka? Javítsatok ki, ha nem veréb. (Kép lejjebb)

Sikerült megetetnem, megitatnom, már csipogott is.
Nagyon kicsi, bár az látszik majd a kép alapján is.
Tanácsokat elfogadok azoktól akiknek már vannak tapasztalatai "verébnevelésben"!


2

Hogyan kell egy papagájt megszelíditeni?

5

Szerintetek melyik jobb választás a baraband vagy a barát papagáj?

Ha esetleg inkább mást ajánlanátok, azt is várom.Hímet vennék 1 db-ot kb 3-4hetes fióka ként.Mielőtt a fejemhez vágjátok, hogy mennyi felelősséggel jár, ezt tudom és minden be van szerezve.

3

Nimfa papagájom, egyedül kotlik (Hím, elpusztult) 2. napja, csak estére jár be 4 db tojásához. Kb.1 hetünk van még hátra a kikelésig! Nappal kint van egész nap! Elég-e ez a tojásoknak? Kivegyem, lámpázzam?

2

Mit tudok tenni egy pici verébért? Bővebben lent

Tegnap délután találtunk egy verebet az udvarunkban, a házunk csücskében van a fészkük. Nem tud repülni még, visszatenni a fészekbe nem tudjuk. Itatom pipettából, anyum adott neki tyúkhúrt, abból evett magától. De más kaját nem akar elfogadni. Most dobozban van, egész nap nagyon eleven, csipog, gondolom ez jó jel. Mit tudok még tenni érte?

3

Hagy csináljak a szarkámnak röpdét?

Van egy szarkám és szeretnék csinálni egy röpdét hogy tudjon röpködni anélkül hogy elkapná macskánk de nem tudom mekkora kell hova és miből ... készítsem.

11

A hullámos papagáj odújába kell rakni forgácsot vagy ilyesmit vagy nem muszáj?

Válaszokat előre is köszönöm.

3

Kaphat gyümölcsöt a papagájom?

Almára gondoltam vagy barackra. Esetleg valami körte félét? És ha ehet valamilyet akkor milyet? Előre is köszi a válaszokat

3

A tyúkoknak tényleg nincs szükségük kakasra hogy tojást tojjanak?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!