Találatok a következő kifejezésre: Fürtösköles zöld lehet (1 db)

Fürtösköles zöld szárát lehet adni hullámospapagájoknak?

Legjobb válasz: Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos,hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára,de ha mégis erre gondoltál,akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé,mindegyik részét megehetik. :D

Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos, hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesrõl: http://www.csincsilla.info/thumb?szekcionev=etlap&kep=koles... Ennek nincs zöld szára, de ha mégis erre gondoltál, akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé, mindegyik részét megehetik. :D
A kérdező hozzászólása: Ültettem a kertbe kölest, olyan magas mint a kukorica a szára és ki kéne ritkítani s hogy ne menjen kárba gondoltam adok a kicsikéimnek belõle párat..de remélem nem lesz tõle bajuk.
Megint én vagyok. Azt nem fürtöskölesnek hívják. :) Szerintem adhatsz nekik belõle, bár én így még soha nem próbáltam adni a nimfáimnak.Én inkább csak csíráztatom:24 órára hideg vízbe áztatom a mageleséget, ha letelt az idõ akkor alaposan átmosom, majd hagyom megszáradni.Ha "magas" és nem lapos edénybe csíráztatsz, akkor ne zavarjon meg, hogy a tetején lévõ magok csírái már elszáradtak, ugyanis alul még nedves a mag, így ott tovább csírázik.Az enyémek imádják, ajánlom neked is!!!
A kérdező hozzászólása: A boltban vett fürtösbõl leesett magokat ültettem el..adtam nekik egy szárat tegnap este és úgy nekiestek..:) Köszi a tippet ki fogom próbálni hátha enyémek is szeretni fogjak:)
Szerintem bajuk nem lesz max nem eszik meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik madár csiripel éjjel?

Mostanában fenn vagyok késő éjjelig, és észrevettem, hogy madárcsicsergés van, de nem akartam hinni a fülemnek. Azóta direkt figyelem, és tényleg van vmi madárka, aki ilyenkor csiripel, de mi lehet ez?

12

Van két néma kacsám az egyik gácsér a másik tojó tavaly nyáron lettek hozva és mikor fog tojni?

11

Melyik fajta papagájt lehet megtanítani beszélni?

és hogy vegyem rá anyukámat, hogy engedje, hogy legyen?

2

SOS sérült feketerigó fióka! Mit csináljak vele?

A macskám fogott egy kismadarat, mint utóbb kiderült, feketerigó fióka. Csak felületi sérülései vannak sztem, vérzett a füle meg a szárnya, de úgy tűnik jól van, ficánkol, mozgékony. Vettem neki csontit, de nem akar enni, úgy kell szétnyitni a csőrét, vizet csepegtetni bele, de többnyire kiköpi a kaját van erre vmi praktika h meg tudjam etetni? Milyen gyakran kell? Köszi.

11

Mennyit kérhetnek a keltetésért? (db/ár)

Falun lakom, és hatalmas baromfiudvarom van. Megfelelő kotlós azomban már nagyon régóta nem akadt, hol összetörte, hol otthagyta a tojásokat... A faluban foglalkoznak páran keltetéssel (keltetőgéppel). Szeretném megkérdezni, mielőtt még tőlük kérdezem meg, hogy mit kérhetnek a keltetésért, mert van rengeteg tojásom, liba, kacsa, tyúk, gyöngytyúk.
Mihamarabbi segítségeteket nagyon köszönöm!

1

Papagáj ehet kint az udvarról füvet?

8

Hány Hónapos Korában Lehet a Kacsának Kenyeret?

A Válaszokat Előre is Köszönöm

2

Nimfa papagájon nagyon rágós lett mostanában mit tegyek?

Mindent megrág, de a kedvence az elektromos vezetékek. :)
A laptop táp kábelt, a hangvezetéket mindent megrágott már rézig. És ez számomra kellemetlen. A papagájnak mind1 nem rázza úgysem meg az a pár volt. de mégis mit tegyek, mert ez így nem meg és bezárni nem szeretném... Csőrkoptatója van nem lehet ráfogni, hogy csak koptatni szeretné, játéka is van.

3

Hogy alszik a hullámos papagáj?

enyémeket a legkómásabb állapotukban úgy láttam hogy 1lábon ültek és a tollukat valahogy úgy lesüllyesztették (?) szóval rálógott a lábukra és olyan kis pufik voltak..
ez így normális?

2

Hullámos Papagáj, tudsz vmi okosat mondani?

hééé emberek...vettünk egy új párt a hím hullámosunknak, a madárnak a csőr feletti viaszhártyája totál sötét barna volt, most két napja átváltozott világos kékre, a lyuk körül fehér karika van ....ez miért van ??????

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!