Találatok a következő kifejezésre: Fürdés vagy zuhanyzás (10 db)

Fürdés vagy zuhanyzás?

10 hetes km vagyok. Mióta világ a világ a fürdést részesítem el?nyben a zuhanyzással szemben. Most, hogy a pocakomban van az én kis babócám elgondolkodtam. Van jelent?sége, hogy várandósan fürdök vagy zuhanyzok?

Legjobb válasz: Nyugodtan furodhetsz ha azt jobban szereted csak arra vigyazz, hogy ne legyen forro a viz. Kellemesen meleg mondjuk ugy kb. 37 fokos legyen. En neha furodtem, neha zuhanyoztam az elejetol fogva. Sokszor mai napig olyan jo ellazulni a kadba egy par csepp levendula olajjal. :) Nallam nem okozott gondot. 21 hetes kismama.

Nyugodtan furodhetsz ha azt jobban szereted csak arra vigyazz, hogy ne legyen forro a viz. Kellemesen meleg mondjuk ugy kb. 37 fokos legyen. En neha furodtem, neha zuhanyoztam az elejetol fogva. Sokszor mai napig olyan jo ellazulni a kadba egy par csepp levendula olajjal. :) Nallam nem okozott gondot. 21 hetes kismama.
Ha eddig fürödtél, akkor most is nyugodtan fürödhetsz, hiszen ehhez van hozzászokva a szervezeted.Én is mindig fürdök jó meleg (38-39 fok) vízben.Az a lényeg, hogy tiszta legyen a kád! 20 hetes kismama
Mióta terhes vagyok csak zuhanyzom. Elvileg ha zárt vagy nem gond a fürdés. Én jobbnak láttam nem kockáztatni, hisz nem tudhatom mikor nyílik ki. 32km
nyugodtan fürödhetsz, ha nem lesz szabad, dokid fog szólni! Csak ne nagyon forró vízben!

Fürdés vagy a zuhanyzás a jobb?

Hallottam valahol, hogy a fürdés kevésbé jó, csak az okát nem tudom

Legjobb válasz: A zuhanyozás higiénikusabb!!

A zuhanyozás higiénikusabb!!
A zuhanyozás higiénikus, jót tesz a bõrnek, és kevés vizet fogyaszt, ellentétben a fürdéssel.
Mert ami a fenekedbõl kiázik, az ott úszik a vízben! Egy jó fürdõ, mindig jót tesz, de utána le kell zuhanyozni!

Fürdéshez, zuhanyzáshoz szappan vagy tusfürdő jobb-e? Jobban tisztít valamelyik? Előnyök, hátrányok?

A szappan talán kicsit kiszáríthat, de szerintem jobban tisztít. De lehet, hogy tévedek.

Legjobb válasz: Én tusfürdõpárti vagyok. :D De abból is csak kevés kell, olyan extrém tisztítóhatás nem kell ám ha nem havonta fürdesz, ha meg pl autószerelõ vagy, a koszosabb részekre használj ultradermet. xD A szappan szárít, és nekem utána kb vízlepergetõ lesz a bõröm, utálom azt az érzést. :D Egy átlagos napi koszt amúgy a tiszta víz is leold, szóval szerintem amelyik tetszik és jobban bírja a bõröd. :)

Én tusfürdõpárti vagyok. :D De abból is csak kevés kell, olyan extrém tisztítóhatás nem kell ám ha nem havonta fürdesz, ha meg pl autószerelõ vagy, a koszosabb részekre használj ultradermet. xD A szappan szárít, és nekem utána kb vízlepergetõ lesz a bõröm, utálom azt az érzést. :D Egy átlagos napi koszt amúgy a tiszta víz is leold, szóval szerintem amelyik tetszik és jobban bírja a bõröd. :)
A tusfürdõ is tisztít elég jól, de van benne hidratáló összetétel még a szappanba nincs.
a tusfürdõ vegyszer egy mû dolog minél inkább habosbabos csillógó illatos annál rosszabb de ezt sokan nem tudják inkább maradnak ennél a luxus érzésnél , a szappan ha natúrt veszel (természetes összetevõket tartalmaz ) akkor még ápolja is a bõrt nem pedig szárítja , nameg tisztítja is rendesen
még azt akartam írni hogy szappanból is van mû (fa, dove, palmolive... )köze sincs a természeteshez. Szoktak lenni iylen vásárok és ott szokott lenni kifejezetten szappanospult , na ott kézzel készített igazi natúrszappant lehet kapni 500-1000 ft között igen drágának tûnik de sokkal job b a bõrnek, jah meg arról ne is beszéljünk hogy simán leeht otthon is szappant csinálni csak néhány alapanyagot kell beszerezni:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! otthon hogyan lehet szappant összefabrikálni?
pl így én ezt csináltsm meg http://www.youtube.com/watch?v=hYCQSUv0bZo ez a szappan nem habzik úgy mint a bolti megszokott szappanok, a habzási képesség függ attól hoyg mit raksz bele, pl a ricinus olajtól vagy kókuszvajtól már egy habzószappant fogsz kapni a legalap összetevõ a lúg és vmilyen olaj zsíradék

Sex zuhanyzás vagy fürdés közben? Alaki aki próbálta? Vélemény? Milyen? És ha óvszert használunk majd annak nem árt a viz? Vagy valami?

A barátommal tervezzük hogy zuhanzás vagy fürdés közben kipróbálnánk a szeretkezést.

Legjobb válasz: Jól mondja az elsõ, a gumit szétmarja a víz. Használjatok inkább egy pontyot óvszer gyanánt, annak nem árt!

Jól mondja az elsõ, a gumit szétmarja a víz. Használjatok inkább egy pontyot óvszer gyanánt, annak nem árt!
"óvszert használunk majd annak nem árt a viz?" De igen, szét fogja marni
Mi sokszor szoktunk így (is) szeretkezni. Leginkább úgy, hogy a barátom hátulról hatol belém, és vagy én is állok, vagy lehajolok közben. Rendes hosszabb fürdõzés közben meg orálozni is lehet, és ülve is szeretkezni. Mi nagyon szeretjük így :) Az is elõny, hogy mivel fogamzásgátlót szedek, ilyenkor nem kell utána menni a wc-re, meg mosakodni, hanem ott egybõl ki tudom mosni. 20/L
mirégen csináltuk, nem lesz semmi gáz 20L
Vízben nagyon jó én imádom, csak sajna erre nemigen van lehetõségem. Egy pezsgõfürdõ vagy egy nagyobb kád lenne jó erre a célra, de az nincs.
imádom:) de óvszerrel nem túl elõnyös.
csináltam, a barátnõm nem szerette, mert félt, hogy bele élvezek és a víz is csupa gec lesz.de meg oldottam egyszerûen(van szája a kisaszonynak).de mi fogamzásgátló tablettával védekeztünk.
a víz sajnos a síkosságot is lemossa. akár az óvszerrõl, de a lány hüvelyébõl is.... persze erõs fel/beindultság esetén még hasznos is lehet :-P én inkább nyalni szeretem a kedvesem zuhany alatt...
Mi a múltkor teljesen spontán a kádban fürödtünk. Egy nagyon jó barátom aki expasim jött át és nagyon jól néz ki meg amúgy is teljesen megkívántam. És megkérdeztem nem -e szeretne fürdeni, mert engedek vizet. Mondta oké, de nem tudta, h én is megyek. Levendulás fürdõvizet csináltam meg pár gyertyát gyújtottam és mondtam kész. És amikor bement utána mentem én is pár perc múlva és félmesztelen volt aztán levetkõztettük egymást és smároltunk és aztán belementünk a kádba õ leült én meg ráültem, és sosem voltam még olyan nedves és neki is mintha sokkal jobban felállt volna, lehet a melegvíz miatt is és úristen teljesen felejthetetlen élmény ez számomra. A gyertyafényben (ez olyan béna romantikusan hangzik) annyira jól nézett ki õ meg a kockái és a köhmm.. :D De annyira nem volt kényelmes a kádban így ezután az ágyban folytattuk.:D 18/L
Arra is meleg van? Mikkor kezdõdik az iskola neked?
Nincs nõnemû lény a családban édesanyámon kívül.
igen
soha! beteg állatok!

Menstruáció ideje alatt zuhanyzáskor vagy fürdéskor bent lehet hagyni a tampont?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? Fürödni amúgy is csak tamponnal ajánlatos. Zuhanyzásnál mindegy. Én mondjuk akkorra szoktam idõzíteni a cserét, amikor zuhanyzom, pontosabban akkor zuhanyzom, amikor úgyis ki kellene venni, de semmi bajod nem lesz, ha közben bent van.

Miért ne lehetne? Fürödni amúgy is csak tamponnal ajánlatos. Zuhanyzásnál mindegy. Én mondjuk akkorra szoktam idõzíteni a cserét, amikor zuhanyzom, pontosabban akkor zuhanyzom, amikor úgyis ki kellene venni, de semmi bajod nem lesz, ha közben bent van.
Elsõ vagyok. Ha csak olyankor mosdasz meg ott, amikor zuhanyzol, akkor inkább vedd ki, és mosakodj meg. Én minden tamponcserénél meg szoktam mosni, így teljesen mindegy lenne, ha bent van éppen, amikor zuhanyzom.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert meg kéne mosni a hüvely körüli részt is, és ha bent van a tampon, akkor nehezebb. De akkor csak arra az idõre veszem ki :)
ágy
nem is akarom letagadni :D
Maga a nõi test... Ja, bocs mivel fiúkat írtál: maga a lány meztelen testének látványa... A mód majdnemhogy mindegy.
zuhany, ott könnyebb bevágni
csefy, le sem tagadhatnád, hogy férfi vagy! ;D
zuhany!
zuhanyzás
A kérdező hozzászólása: Elmegyek zuhanyozni. -_-
kád, ha jó méret, legalább 180 x 80
Mindkettõ jó, nem is kellene választani...
Fürdés... :D
Egyéntõl függõ. Bár szerintem fürdésnél több mindent lehet csinálni.. :)
A kérdező hozzászólása: Várom a további szavazatokat!
Ha szép seggecskéje van, akkor zuhanyzás és a férfiasságom rögvest az eget súrolja. Ha viszont inkább gömbölyded, cicis-cuncis cukorpofa, akkor fürdõkád, és én rögvest elcsöppenek! TE melyik vagy, kedves Aszociális gyümölcs? F23
azért jövõre vigyázz, nyelvtanból nehogy bukás legyen!
Én nagyon szeretem, ha állok és folyik rám a kellemes hõmérsékletû víz. Idõnként még énekelgetek, dúdolászok is közben. Aztán megtapasztaltam, mennyivel jobb az orgazmus, ha zuhanyrózsával masztizok, mintha kézzel izgatnám a csiklómat. Azóta kicsit kevesebb ideig folyatom magamra a vizet és közben átállítom a zuhanyrózs fejét, hogy a közepébõl jöjjön a víz és élvezem a masztizást. Amúgy meg 2 perc kb. és olyan orgazmusom lesz, hogy wháá:)
öreg hiba kisanyám! te sem jártál még felvilágosító órán... hozzászoktatod magad a zuhanyrózsához és utána siránkozol hogy a nyomi pasid nem tud kielégíteni, pedig nem is vele van a hiba...
Ez a "hozzászoksz", ez hímsovén duma. A fiúk félnek, hogy rájössz mennyire szarok a szexben. A férfiak ilyesmin nem aggódnak.
sokkal szoktam tovább zuhanyzélkül masztizni
ülj le fiam/lányom, egyes. a nyelvtanod. amúgy meg nem tart tovább a fürdés, mert bele kell kalkulálni. És miért kéne utána sokáig fürödni???? jobb esetben semmi koszos dolgot nem dugdos az ember lánya a hüvelyébe, meg megtisztulási rítust se kell tartani, mert nem csinálunk semmi rosszat. és a korom minek??
Sajnos az egyik hozzászólónak igaza van. Hozzászokik a csiklód aztán majd mást hibáztatsz és mind ez miért van? Azért mert tudatlan vagy ezzel kapcsolatban. Aztán ilyenkor jön a vibrátor ami jobb mint egy srác, hozzászoksz aztán a többit nem is írom olyan borzalmas....:)
23:33: Teljesen igazad van. Tucatnyi játékszert, vibrátorokat, gyöngyöket, stb. használtam már a partneremmel, egyk sem akart lecserélni rájuk, attól függetlenül, hogy jó kiegészítõk voltak.
:) )))) Na ez igen...sok értelme van amit az elõttem levõ írt...istenem...ne zuhanyozzon senki, mert másképp szomjan halnak Afrikában..mi köze van ennek Afrikához???
is is, ahogy esik, úgy puffan :D
Nálam is vegyes. :)
Én belehajolok, mert hosszú a hajam és így nekem jobb.
én a mosdókagylóba hajolok
én a mosdókagylóba hajolok.
Zuhanyzás közben szoktam.
Zuhanyzás közben. Utálok a kád fölé hajolni.
Kádban fürdök mindig, és ott van kézi zuhanyrózsa, azzal szoktam hajat mosni. 20f
Aki a mosdókagylóba hajol, tuti max. 10 centis hajjal rendelkezik :) ) Én el nem tudnám kivitelezni ott a hajmosást.
Mosdókagylóba? Ez komoly? :D:D:D
A kádba hajolva. Hosszú a hajam és így tényleg sokkal kevésbé lesz gubancos mintha belefekszem a kádba, vagy tusolás közben mosom.
belehajolok a kádba:) nekem így könnyebb 20/l
Én csak zuhanyzás közben szoktam. Régen néha belehajoltam a kádba, de az nem volt jó. Ott kezdõdik, hogy eleve ha a kád másik oldalához állok, akkor is elér a hajam a lefolyóig, és nem akarom, hogy a vége belemenjen. A másik meg, hogy 1000x nehezebb kifésülni utána, mint zuhanyzás közbeni mosás után. Úgy egyáltalán nem lesz gubancos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Ez a mosdókagylós lehetõség eszembe sem jutott:D
ha este mosom, akkor kádban fürdés közben zuhanyrózsával, ha reggel mosom akkor vagy kád fölé hajolok, vagy mosdókagylóba :D 15/L
nekem hosszú a hajam, és mindig máshogy szoktam. attól függõen, hogy mennyi idõm van rá. ha sietek csak behajolok a kád fölé( bár ezt utálom mert fájós a derekam és vizesen nehéz a hajam :D) általában zuhanyzás közben, ha pedig nagyon ráérek akkor befekszem a kádba :D 21/L
nyaraláson egyszer tusolás közben megmosta a hajam a barátom és szörnyû volt.... tehát én csak kád fölé hajolva tudok, meg eleve hosszú a hajam. L*-*
:D:D:D:D
én vagyok a mosdókagylós, hosszú hajam van :) ) annyi, hogy nem folyóvíz alatt mosom, hanem engedek bele, és úgy. a végén pedig leöblítem.
én belehajolok és zuhannyal mosom a hajam mert nagyon hosszú
zuhanyzás közben...nagyon ritkán a kádban...de akkor is úgy hogy a zuhanyrózsával bevizezem a hajam megmosom...zuhanyrózsával leöblitem :D
Zuhany alatt mosom.

Zuhanyzást vagy a kádban fürdést részesíted előnyben? Miért?

Legjobb válasz: Zuhanyozást. Egyrészt sokkal tisztábbnak érzem, másrészt pedig jóval olcsóbb dolog.

Zuhanyozást. Egyrészt sokkal tisztábbnak érzem, másrészt pedig jóval olcsóbb dolog.
Szerintem a kádban fürdés nem teljesen higiénikus, ha kiszállás elõtt nem spricceled le magad. Tkp. a saját levedben üldögélsz. Én kizárólag zuhanyozom, a kádban melegem van, leizzad a fejem, hõgutát kapok :D
Zuhany. Zsír új sarokkádunk volt mikor beköltöztünk, de én inkább beraktam a helyére egy szaunát :) Zuhany gyorsabb, vízbe ázkolódni meg utálok, mert mindig fázok benne, sosem tudok annyi vizet engedni hogy teljesen belepjen. Meg úgy alapból utálok kádban pancsolni.
Zuhanyzás! Legfeljebb nyáron szoktam kádban kinyúlni. Ott legtöbbször zavar a semmittevés...
Én ötvözöm a kettõt:) .Beleülök a kádba és folyatom magamra a vizet.
A kádat jobban szeretem...a zuhany alatt fázom!:) De a zuhanyzás egészségesebb!!
Zuhanyozni jobban szeretek. Bár nálam nem jár kevesebb vízzel, mintha beülnék a kádba, de a kádba nem tudok sokáig ülni nincs hozzá türelmem, és a forró vízben sem bírok hosszú távon lenni.
Én a zuhanyzást jobban szeretem.
Kad. En ettol erzem magam tisztabbnak, es kenyelmes is.
Zuhany! de most pl kádba fogok fürdeni:D de amúgy szerintem a zuhanyzás jobb. fõleg reggel:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!