Találatok a következő kifejezésre: Fürödhetek termálvízbe még (2 db)

Ha 14 vok és csak 2x jött meg összesen és normál tamponom van, abban fürödhetek termálvízben és csúszdázhatok meg ugrálhatok mint a hülyegyerek a vízben?

FONTOS!!!!!és SÜRGÕS!!! esetleg citrom segítene,hogy egy id?re abbamaradjon? mert fél napig segített de utána megint megjött :@

Legjobb válasz: persze, csúszdázhatsz és ugrálhatsz.. csak cseréld kb óránként a tampont! huu viszont abban nem vagyok biztos, hogy a termálvíz jó ötlet.. az ugye meleg, és a meleg..és abban jobban szaporodnak a bacik stb.

persze, csúszdázhatsz és ugrálhatsz.. csak cseréld kb óránként a tampont! huu viszont abban nem vagyok biztos, hogy a termálvíz jó ötlet.. az ugye meleg, és a meleg..és abban jobban szaporodnak a bacik stb.
Ha nem akarod, hogy meglepetés érjen, ne legyél bent órákig és cseréld ki rögtön, miután kijössz a vízbõl.
A kérdező hozzászólása: és a mini tampon nem lenne jobb? de holnap megyünk és ilyenkor már zárva vannak a boltok. csak normál tamponom van!És ha normált használok mi baj lehet? ESETLEG citromos megoldás?
A citromos megoldás nem ér semmit. Tapasztalatból írom. De én a helyedben nem mennék fürödni, amíg megvan a havim. Egyáltalán nem higiénikus a többi fürdõzõre nézve, és rád sem.
Egy óránál tovább ne legyél tamponnal vízben.
A kérdező hozzászólása: áh, ide tampon se kellett!! egy 2 literes flakonba öntöttem frissen facsart citrom levet vizet plusz citrom darabkákat, vagy karikákat. ebbõl minden medencézés után ittam. ( fontos, hogy 1-2 nappal elõtte is kezdtem a citrom-kúrát) és !!!SEMMI!!! "baleset" nem történt. Vígan ugrándozhattam a termálvízben! Még a forróban is!!!!:) Kicsit sokszor mentem el wc-re megnézni, hogy nem-e történt " baleset"- de ezt ki lehet bírni!! Lehet, hogy másnál nem jön be ez a CITROMOS KÚRA, de nálam bejött :) )
A kérdező hozzászólása: FONTOS!!!! a citromos kúrábol NEM, lehet rendzsert csinálni. Max. 1x 2x AJÁNLATOS!( ezt neten olvastam )

Fürödhetek termálvízbe ha még szotatok?

Legjobb válasz: Én fürödtem egy keveset, nem lett kevesebb a tejcsi. Persze a fokozatosság elvét szigorúan betartva, csak pár percet elõször. Úgy tudom, a hideg víz(uszoda pl.) van inkább negatív hatással a tejtermelõdésre.

Én fürödtem egy keveset, nem lett kevesebb a tejcsi. Persze a fokozatosság elvét szigorúan betartva, csak pár percet elõször. Úgy tudom, a hideg víz(uszoda pl.) van inkább negatív hatással a tejtermelõdésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!