Találatok a következő kifejezésre: Fürödhetek tamponnal, megvan (2 db)

Fürödhetek tamponnal, ha megvan?

Legjobb válasz: Igen, de érdemes többször cserélni, nehogy átázzon nagyon vagy valami.

Igen, de érdemes többször cserélni, nehogy átázzon nagyon vagy valami.
A kérdező hozzászólása: csak kádba gondoltam
Hááát, fürödhetsz, de szerintem amikor fürdesz, az a lényeg, hogy kitisztísd magad, szóval én addig kivenném a helyedben, és utána meg, amikor szép tiszta vagy, akkor egy újat. Persze, kivéve, ha mással akarsz fürdeni.
ha meleg vízben sokáig fürdesz, mikor megvan, akkor erõsebben vérezhetsz!

Szerintetek Fürödhetek úgy tengerben hogy megvan? ! Persze tamponnal!

Ma jött meg és most megyünk nyaralni horvátországba...És nem tudom hogy ajánlatos-e ha megvan fürdeni...:/

Legjobb válasz: nem ajánlatos, de én tuti fürdenék..csak arra figyelj, hogy ne legyél órákat a vízben és amikor kijössz mindenképpen cserélj.

nem ajánlatos, de én tuti fürdenék..csak arra figyelj, hogy ne legyél órákat a vízben és amikor kijössz mindenképpen cserélj.
de úgy kell a zsinórt elhelyezni hoyg a fürdõruhából se lógjon ki. Nem hiszem hoyg a cápák ott a tópart közelében úszkálnának. Persze számít hoyg melyxik részre mentek de az adriai tenger nincs tele cápákkal. Én mindig csak pici halakkal találkoztam
aki nagyon érzékeny a fertõzésekre annak nem a javasolják mert ilyenkor nyitott a méhszáj könynen el lehet kapni ilyen nyavaját. De én úgy gondolom hoyg azért a tenger tisztább mint egy tó, ráadásul nincs olyan nagy tömeg szerintem tamponnal belemehetsz nyugodtan , esetleg többször cseréld!
Igen, de óránként cseréld a tampont!
Ebben van igazság, amit az elõzõ válaszoló írt. Tévében is hallottam már, hogy a cápák egymillió liter vízben megérzik egy csepp vér szagát. Szóval tengerbe ne nagyon menj ha menstruálsz.
NE!!!! Én tapasztalatból mondom, nekem egy kis fehércápa egyszer bekapta a zsinórt, mert kilógott a fürdõruhámból, és kitépte belõlem...a vérszagra jött...: ( de ha elõtte testápolóval bekened ott lent, nem fogja érezni a szagot ; )
Én nem hagynám ki.
Úgy is tudsz "fürödni" hogy egy gumimatracra fekszel és úgy mész be a vízbe, vagy vannak ilyen 'fánk' szerû nagy úszógumik amikbe bele tudsz úgy ülni hogy nem vagy teljesen a vízben. Így talán nem olyan vészes és mégis kb. vízben vagy + még barnulsz is :)
Szerintem nyugodtan fürödhetsz tamponnal-fõleg, hogy tengerhez mentek. Én pl strandon bizos nem fürödnék ha megvan még tamponnal sem. A tenger az más.... Jó nyaralást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat sajnos mielött elemntünk nemtudtam már megnézni miket irtatok de azért köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!