Találatok a következő kifejezésre: Fürödhetek a ha (13 db)

Fürödhetek a medencében ha épp menstruálok?

A medncénk tiszta, fert?tlenítve van, de nem tudom hogy fürödhetek-e így. Tampont nem használok, és nem is szeretnék még egy idejig. Szerintetek fürödhetek?

Legjobb válasz: Tamponnal igen, de maximum 1-2 óránként mindenképp cseréld a tampont!

Tamponnal igen, de maximum 1-2 óránként mindenképp cseréld a tampont!
A kérdező hozzászólása: És betét nélkül, ha már csak kevés van? ://
Ha tampont nem akarsz használni, akkor amíg menstruálsz le kell mondanod a fürdésrõl!!! Elsõ voltam.
Csak tamponnal szabad.
Mégis hogy gondoltad? Bemész betéttel, és abból rögtön kiázik az összes vér?
FÚÚÚÚÚÚJ ez valami undorító. Tele akarod vérezni a medencét vagy mi a búbánat? Vagy tampon vagy ne menj bele... Hány éves vagy, 12 ?!
Akkor se, nehogy már más a te véredbe fürödjön...
A kérdező hozzászólása: Am meg 14. ;)
A kérdező hozzászólása: Mind1, ha nem hát nem... Csak kibírom valahogy! :/
14 évesen rég használhatnál minitampont, kutya bajod nem lesz tõle. De ennyi észt, atya isten... 12 vagy 14, egyre megy, de nem lennék büszke a helyedben magamra =/
uristen...-.-" 14 vagyok de eszembe nem jutna betéttel bemenni a medencébe. nyugodtan használhatsz tampont!!

A menstruáció utolsó (nálam ötödik) napján, ha már nem jön vér, fürödhetek a Balatonban? Tampon nélkül. Ha mégis jönne egy-két csepp vér, kaphatok fertõzést?

Legjobb válasz: Szerintem azért nem ajánlatos még fürdened pont a Balatonba. De egyébként fertõzést nem csak menstruáció alatt kaphatsz el, csak ilyenkor nagyobb rá az esély :)

Szerintem azért nem ajánlatos még fürdened pont a Balatonba. De egyébként fertõzést nem csak menstruáció alatt kaphatsz el, csak ilyenkor nagyobb rá az esély :)

Fürödhetek a párommal egy vízben, ha enyhe gombás fertőzésem van?

Hogyan kaphatja el t?lem? Csak nemi úton, vagy mi jöhet még szóba? Minden kis apróságot írjatok le léci, fontos lenne! :) Köszi el?re is :) Egy lány

Legjobb válasz: szerintem ha gumi nélkül közösültök, ugyanis a strandra sok gombás nõ jár sajnos de nem hiszem hogy az összes férfi megfertõzödik,amúgyis nekik hosszabb a hugycsövük így nehezebben jut be a kórokozó ellenben a nõknél. amúgy ha gombás vagy mellõznöd kellene a fürdéseket ,stradra menni meg kifejezetten tilos.

szerintem ha gumi nélkül közösültök, ugyanis a strandra sok gombás nõ jár sajnos de nem hiszem hogy az összes férfi megfertõzödik, amúgyis nekik hosszabb a hugycsövük így nehezebben jut be a kórokozó ellenben a nõknél. amúgy ha gombás vagy mellõznöd kellene a fürdéseket , stradra menni meg kifejezetten tilos.

Ha menstruálok tamponnal fürödhetek a strandon? Vagy nem igazán javasolt?

Legjobb válasz: Lehet, de miután kijössz a vízbõl, rögtön csere. Amúgy nem igazán ajánlott, mert olyankor nyitva van a méhszáj.

Lehet, de miután kijössz a vízbõl, rögtön csere. Amúgy nem igazán ajánlott, mert olyankor nyitva van a méhszáj.
Nem igazán javasolt. A fertõzés veszély magasabb ilyenkor. Ha összeszedsz valamit, akkor már jóval tovább kínlódsz. Szal inkább csak napozz, ha lehet.
Attól függ, hogy mennyire van meg. Ha csak kicsit, akkor nyugodtan úszhatsz, de ha nagyon, akkor inkább ne, mert elég cikis szituba kerülhetsz.
Az elsõ napokban inkább ne, mert nagyon könnyen összeszedhetsz fertõzéseket. Amúgy szabad vele fürdeni, csak nem ajánlott. Persze ha kijöttél a vízbõl, azonnal cserélj!
Szia! Nem javaslom, a te érdekedben. A nõk ilyenkor a legfogékonyabbak a betegségekre a tampon pedig plusz lehetõséget ad erre azzal, hogy szabályosan felvezeti a strandvizet. A strandvíz meg egy fertõ. Nálunk amikor úszni jártunk mindig volt egy hónapban 1 alkalom, amit ki kellett menstruáció miatt hagyni, tehát nem is engedték. Szerintem, ha teheted, akkor hagyd most ki te is, és menj el, ahogy elmúlt, akkor már te is jobban fogod élvezni a fürdést, még attól sem kell félned, hogy esetleg nem válik be a tampon.

Fürödhetek a Balatonban, ha a méjszáj teljesen zárt és amúgy minden rendben van?

30 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Akkor igen de szerintem fõ az óvatosság szerintem ne legyél sokáig a vizbe nehogy elkapj valamit! Boldog babavárást 36 hetes kismama

Akkor igen de szerintem fõ az óvatosság szerintem ne legyél sokáig a vizbe nehogy elkapj valamit! Boldog babavárást 36 hetes kismama
Én fürödtem tavaly nyáron, nem lett semmi baj. Akkor voltam 7 hónapos, jókat úsztam, egész nyáron strandon voltam, meg a Balatonon.
Attól is függ mennyire vagy fogékony.ÉN ha csak rágondolok, már gyulladásom lesz, én nem is kockáztatok, de ha te nem ilyen vagy, nyugodtan, csak tényleg ne sokáig.
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan fürödjek. Inkább a napozástól óv. Üdv 17 hetes kismami

Megyünk a balcsira nyaralni, akkor leszek 9 hetes. Fürödhetek majd? Ha teszek fel egy mini tampont az megvéd a fertőzésektől?

Legjobb válasz: Szia! Nyugodtan fürödjél. Nekem azt mondta a doki, hogy csak a medencéket kell kerülni, tenger, tó szabad. Még tampont sem kell feltétlenül felraknod. Ha biztonságérzetet ad, tegyél fel nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Én a Velencei tóban fürödtem terhesen, nagyon jól esett abban a melegben. Arra figyelj, hogy a hasadat ne érje nap!! Boldog babavárást!! :o)

Szia! Nyugodtan fürödjél. Nekem azt mondta a doki, hogy csak a medencéket kell kerülni, tenger, tó szabad. Még tampont sem kell feltétlenül felraknod. Ha biztonságérzetet ad, tegyél fel nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Én a Velencei tóban fürödtem terhesen, nagyon jól esett abban a melegben. Arra figyelj, hogy a hasadat ne érje nap!! Boldog babavárást!! :o)
Miert dugnal dugot?? Ha teljesen be van zarva a mehszajad semmi problema nem lehet!Sot!En is ugy tudom h csak a nyilvanos strandokat/medences strandokat kell kerulni, ...csak gondolj bele, h ott 1 nap alatt haqny ember martozik meg....ki tudja milyen betegsegekkel, es persze nem csereleik minden nap a vizet. Viszont tengeren vagy ha mas folyo vizben furdesz....azzal minden ok!Melegnek sincs olyan meleg mint 1 medences viz...(mert hat, azt tudjuk h a bacik szeretik a meleget) Nyugodtan furodjel, ha hidegecske a viz ne legyel benne sokaig, es ahogy az elottem levo irta vigyazz a pocidra! Kellemes nyaralast! Boldog baba varast! puszi!10hetes es 3 napos pocaklakos kismami!
Én úgy tudom hogy tampont tilos berakni! És a fertõzéstõl amúgy sem véd meg. Amúgy ha zárt a méhszáj semmi szükség rá, csak azért nézesd meg elõtte hogy teljesen zárt e. Azért óvatosan bánnék a Balcsi vizzel is. Kaptam már el onnan is fertõzést. És az most terhesen nem tenne jót. Sztem mindenképpen kérdezd meg a dokidat hogy mit javasol, mert lehet ami másnak megengedett az pont a te esetedben éppen nem ajánlott. Ezt személyre szabottan mondják meg a dokik. De a legfontosabb a méhszáj zártsága. Azt mindenképpen nézesd meg. De ez nincs összefüggésben a fertõzésekkel. Jól nézd meg a vizet mielõtt belemész, meg hogy mennyien fürdenek ott. Inkább olyan helyet válassz, ahol nincsenek ezren.
Mármint a vizben.
szia! nyugodtan fürödj. tampont én nem tennék a helyedben, ilyenkor még zárt a méhszáj, nincs szükség rá. javasolom, hogy ha kijössz a vízbõl irány átöltözni és száraz fürdõrucit felvenni, nekem ez vált be, nem is kaptam el semmilyen fertõzést, pedig én nem természetes víznél voltam úszni! kijössz, öltözõ, gyors tus, átöltözés. meglátod még kellemesebb is lesz a közérzeted :) . az úszás pedig nagyon jót tesz! :) jó kikapcsolódást :) 34 hetes mami
Jobb lenne inkább tusizni most.
Kerülni kéne most a fürdést, mert higéniai szempontból egyáltalán nem jó. Zuhanyozz, egy kis ideig csak kíbírod...
Igen, mindenképp kerüld az ülöfürdöt! Inkàbb zuhanyozz, és a nemi szerved megtörlésére külön törölközö ajànlott ebben az idöszakban!
A kérdező hozzászólása: Igen, csak kolis vagyok, és itthon végre meleg vízben fürödhetek az egész heti hideg után. De mind1:( Akkor nem ülök bele:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, így fogok tenni. Külön törülközõ lehet nem kell, mert fürdés után rakom be, és napi 1et kell, de ha kell, használni fogok:)

Ha gyulladás van a hüvelyemben akkor fürödhetek egy kádban a párommal vagy esélyes hogy elkapja?

Legjobb válasz: Ha ö is nö, akkor esetleg, ha férfi, akkor kizárt, hogy hüvelygyulladást kapjon.

Ha ö is nö, akkor esetleg, ha férfi, akkor kizárt, hogy hüvelygyulladást kapjon.
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy néz ki gyulladás, de a nõdoki csak jövõhéten tudja megmondani a pontos problémát mert akkor érkezik meg az eredmény. Addig ajánlott vagy nem??
Egy kádban fürödhettek, de ne egyszerre, ne fürödjetek együtt.
simán elkaphatja a gyulladást a férfinak is lehet gyulladt a a pénisze....

Ha megvan a női bajom, akkor fürödhetek együtt a barátommal?

Már nem nagyon, nem véreznék bele a kádba :D csak ? aggódik, hogy nehogy én elkapjak valami bacit, mert ilyenkor érzékenyebb vagyok odalent.

Legjobb válasz: Tegyél fel egy tampont, és akkor minden további nélkül fürödhetsz. Mégis mit kapnál el a saját lakásotokban???

Tegyél fel egy tampont, és akkor minden további nélkül fürödhetsz. Mégis mit kapnál el a saját lakásotokban???
Hát, ilyenkor nem javasolt. Szerintem inkább hanyagoljátok, mert könnyen lehet, hogy pont a barátodtól kapsz el valamit, ami egyébként nem okoz nála semmi zûrt. Nahérted. :)
én inkább zuhanyoznék vele a helyedben :)
A kérdező hozzászólása: Nem nemi betegségre gondolok :D hanem bármilyen bacilus, ami lejön rólunk a fürdés során.. szóval értitek :D
Amikor menstruálsz amúgy sem ajánlatos fürdeni mivel a forró víz vérbõséget okoz, illetve nyitottabb van a méhszáj és bármi lehet belõle akár egy fertõzés is. Inkább tusoljatok, vagy ha mégis fürdés lesz belõle akkor tampon.
Elõször lezuhanyoztok, utána üljetek a kádba, te tamponnal, így baj nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Inkább megmaradtunk csak zuhanyzásnál :)

Ha már napok óta teljesen tiszta a tiszatsági betétem szülés után akkor fürödhetek és élhetek nemi életet?

Pénteken volt 6 hete,h. progis csaszim volt de dokihoz csak szerdán megyek. Szerintetek lehet már?

Legjobb válasz: Én biztos, hogy megvárnám a kontrollt, jobb félni.... alapon. De én amúgy sem gondoltam még ilyen hamar nemi életre, bár a fürdés hiányzott (hüvelyi szülésed közben teljesen szétszakadtam). Ha úgy érzed nincs semmi baj, lehet, hogy meg lehet próbálni, de a szexhez mindenképpen gumit ajánlok a fertõzések miatt.

Én biztos, hogy megvárnám a kontrollt, jobb félni.... alapon. De én amúgy sem gondoltam még ilyen hamar nemi életre, bár a fürdés hiányzott (hüvelyi szülésed közben teljesen szétszakadtam). Ha úgy érzed nincs semmi baj, lehet, hogy meg lehet próbálni, de a szexhez mindenképpen gumit ajánlok a fertõzések miatt.
A kérdező hozzászólása: A szex nekem se hiányzik annyira mint a fürdés. :) Csak álmodni szoktam róla de ha felkelek elmegy az ihlet.
Mit mondott a doki a szülés után? Szerintem 6 hét után, ha már úgy érzed, hogy kész vagy rá és tényleg teljesen kitisztult minden, akkor óvatosan meg lehet próbálkozni, a fürdésnél azt is nézd meg, hogy a hasadon a seb mennyire gyógyult már be... Mi nem vártuk meg a kontrollt, de a 6 hetet igen. Pont szabin volt a dokim, így 2 héttel késõbb mentem a kontrollra, ráadásul nekem kb 4 hét után már semmi folyásom sem volt. (Normál, hüvelyi szülés, de nem volt se gátmetszés, se repedés, stb.)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta ha már nem vérzek fürödhetek de a házaséletre nem kérdeztem rá. :O Mondjuk szerintem azzal nyugodtam várhatok szerdáig. A fürdés azért is fontos lenne mert akkor szoktam borotválkozni is. Zuhany alatt nem olyan jó, kiütéses leszek tõle. :p
Akkor mi itt a kérdés? :) A dokid megengedte, hogy fürödjél. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!