Találatok a következő kifejezésre: Függ a meg hogy hány (4 db)

Függ a gyógyszertől, meg hogy hány éve szedem, a teherbeesés?

4 éve szültem a kislányomat, el?tte egy évet szedtem, és utánna ahogy leálltam a gyógyszerrel, összejött. most 4 éve szedem már, ez számít, vagy ugyanakkora az esély, mint akkor.

Legjobb válasz: Ha alacsonyhormontartalmut szedsz akkor sztem nem számit

Ha alacsonyhormontartalmut szedsz akkor sztem nem számit
Én szedtem vagy 10évig. Semmi gondom nem lett belõle. Elsõre sikerült a kis manó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam, mert nem szeretnék fél éveket próbálkozni
ln hét évig szedtem, az elsõ gyógyszermentes hónapban terhes lettem :D sok sikert
Szerintem meg attól függ, hogy reagálja le a szervezeted a mûhormonok hiányát, mennyi ideig tart míg rendbe teszi magát a hormonháztartás. Nekem pl mióta nem szedem a gyógyszert, vékony a méhnyálkahártyám, vagyis hiába termékenyül meg a petesejt, nem tud rendesen beágyazódni. Azt mondják ez vmelyik hormon alacsony szintjét jelzi. Szóval szerintem ember válogatja...

Hogy is van ez a csajoknál? érdekelne, hogy szerintetek (tudom hogy nem lehet általánosítani meg hogy sok mindentől függ) hány százalék nyeli le, hányan köpik ki, hányan nem engedik szájba egyáltalán és hányan nem is szopnak?

Legjobb válasz: Böngészem a KSH oldalát, de ilyen jellegû felmérés nem készült ha jól látom. De azért még kutatok utána. Mondjuk nem tudom miben segíti egy ilyen információ az életedet, de mindent a kérdezõkért.

Böngészem a KSH oldalát, de ilyen jellegû felmérés nem készült ha jól látom. De azért még kutatok utána. Mondjuk nem tudom miben segíti egy ilyen információ az életedet, de mindent a kérdezõkért.
Nekem eddig minden barátnõm lenyelte, attól függetlenül, hogy én erre kértem volna. Mondtam is nekik, hogy kötelességbõl nem kell lenyelni, de aztán egyik sem azért nyelte le mert kötelességbõl tette volna. Viszonoztam is nekik rendesen jó hosszú nyalakodással... :D 26/F
én speciel mindig kielégítem orálisan a pasit, nagyon ritka, ha nem. két opció van. vagy mellre engedem, vagy szájba. de ha szájba, akkor nem fogom kiköpni. szerintem a nõk nagy része leszopja a pasiját. viszont kevesen nyelik le azért, mert jó nekik, inkább azért teszik, mert a pasinak akarnak kedvezni. SZERINTEM. de lehet, hogy tévedek
Hát százalékot nem tudnék mondani, de szerintem az olyan kapcsolatokban, ahol ápoltak a felek, és megvan a kölcsönös vonzalom/érzelem (ezáltal nem undorodnak a másiktól semmilyen téren) ott nem akkora tabu ez a dolog, mint ahogy a közvéleményben el van terjedve. Értelmes, jó érzésû csajok nem dicsekszenek vele, de ugyanúgy csinálják :D
Soha nem engedem szájba.
Nálunk az orális szex szerves része a dolgoknak, szeretem, ha a számbaélvez és lenyelem, nem tudom, miért lenne undorító. A méz és az ananász tényleg beválik és édesebb lesz tõle a cucc :) 20/L

Szerkesszünk háromszöget, ha adott két magasságának talppontja és a harmadik oldal egyenese. Vizsgáljuk meg, hogy a pontok és az egyenes kölcsönös helyzetétől függően hány megoldása van a feladatnak. Hogy kell?

Legjobb válasz: A szerkesztés menetét részletesen leírtam, lerajzoltam: http://kepfeltoltes.hu/120317/2771320_www.kepfeltoltes.hu_.png A vizsgálatot ez alapján gondold végig! (Mikor nincs metszéspont, mikor van több is ? . . .)

A szerkesztés menetét részletesen leírtam, lerajzoltam: http://kepfeltoltes.hu/120317/2771320_www.kepfeltoltes.hu_.png A vizsgálatot ez alapján gondold végig! (Mikor nincs metszéspont, mikor van több is ? . . .)

KÉMIA! A Na+ ionnak miért 5 atommagja van? Egyáltalán mitől függ az, hogy egy kémiai részecskének hány atommagja van? Mert például a Ca2+ ionnak meg 1 atommagja van.

Legjobb válasz: Hú, te valamit nagyon keversz.. Minden atomnak, ionnak, egy atommagja van, maximum az elektronokban, neutronokban, protonok számában különböznek.

Hú, te valamit nagyon keversz.. Minden atomnak, ionnak, egy atommagja van, maximum az elektronokban, neutronokban, protonok számában különböznek.
Na keresd meg gyorsan, mert az biztos hogy valamit nagyon elnéztél.
Egyetértek az 1. válaszolóval, csak 1 atommagja van.
A kérdező hozzászólása: De a Villányi feladatgyûjteményben volt! Tényleg 5 van írva hozzá...
1 atom 1 atommag. Amikrõl beszélsz az teljes képtelenség. Szerintem másra vonatkozik ott az az 5-s!
A kérdező hozzászólása: Szerintem akkor elírták, de köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!