Találatok a következő kifejezésre: Függ a meg hogy (145 db)

Mitől függ, hogy egy nő mennyire vérzik, amikor menstruál? Pl. Függ a kortól, hogy szűz-e, hogy szülte már, vagy hogy mennyi ideje jött meg neki a menzesze?

én 14 éves sz?z lány vagyok, 2.5 éve menstruálok, de nekem egyáltalán nem er?s a vérzésem. a legerösebb napon is kibirok egy mini tamponnal 8 órát.

Legjobb válasz: Ez nem függ feltétlenül a szüléstõl, vagy a szüzesség meglététõl, szerintem inkább alkati kérdés. Nekem 12 éves koromban jött meg elõször, akkor se volt túl kevés, de tûrhetõ volt. Aztán kb. 13 éves koromtól kezdve iszonyat erõs. Elsõ két napban super tamponnal jó ha kibírok 2-3 órát. Utána már tûrhetõ, de az elején nagyon sok jön, és ilyenkor görcsöl is a hasam. A szüzességemet 16 éves koromban veszítettem el, de semmiben nem befolyásolta a menstruációmat, nem lett se több, se kevesebb. 18/L

Ez nem függ feltétlenül a szüléstõl, vagy a szüzesség meglététõl, szerintem inkább alkati kérdés. Nekem 12 éves koromban jött meg elõször, akkor se volt túl kevés, de tûrhetõ volt. Aztán kb. 13 éves koromtól kezdve iszonyat erõs. Elsõ két napban super tamponnal jó ha kibírok 2-3 órát. Utána már tûrhetõ, de az elején nagyon sok jön, és ilyenkor görcsöl is a hasam. A szüzességemet 16 éves koromban veszítettem el, de semmiben nem befolyásolta a menstruációmat, nem lett se több, se kevesebb. 18/L
Sok gondom volt ezzel. Végül megmondták, hogy a sok "dühölés" szóval ha dühös vagy, ez alahasi vérbõséget okoz. érzi is az ember, hogy szétmegy a hasa a dühtõl. Vannak gyógynövények, pl. a pásztortáska, de kérdezz meg hozzáértõt.
Igen, alkati kérdés is, ám az is igaz, hogy pl. nálam (és anyunál, mamámnál is) szülés után sokkal erõsebb lett (viszont megszûntek az ájulásaim, mert elõtte olyan erõs görcseim voltak).
Én csak azt mondom, hogy biztosan nem vagy egyedül. 16 éves vagyok, és nekem is irtó gyenge vérzésem van, egy napra 2 mini tampon bõven elég, és talán még egy is elég lenne, de higinéniai okokból muszáj cserélni!
én 18 vagyok és nekem is elég egy nap 2-3 mini tampon, és ez hogy itt írják hogy ez nem egészséges, de az sem jó hogyha szárazon vagy félik megtelt állapotban huzzuk ki, mert akor meg fáj meg felsértjük magunkat belül. igaz én fogamzásgátlót szedek ezért csak 3napig menstruálok, de nagyon gyenge és száraz is vagyok, szóval nem tesz jót ha szárazon cibálom ki a tampont csak azért mert 5-6óra eltelt.
Ez tényleg csak egyéntõl függ, én 16 vagyok, nem szûz, és elég erõs mindig. 2 óránként kell cserélnem Normal tampont az elsõ 3 napban, utána már nem sok van. Szedek gyógyszert, de amikor nem szedtem akkor is így volt. Van egy barátnõm õ is 16 és õ tisztasági betétet használ amikor megvan mert annyira gyenge neki... Úgyhogy szerintem ez csak embertõl függ...
Ne haragudj, hogy nem a kerdesre valaszolok, de 8 ora egy tamponnal nagyon sok. Nem egeszseges. A hasznalati utmutatoban elolvashatod a szovodmenyeket. Jobb megelozni a bajt, mint szenvedni es kezeltetni.
Nekem is úgy van, mint az elsõ válaszolónál, hogy miután elõször megjött már nemsokkal rá nagyon erõs lett... Múltkor vizsgázni voltam a 2. napomon, super tampon + betét és így is átáztam :S Mondjuk itt lehet az idegességtõl is, de annyira nem függ össze, mert különben is erõs. Nem szoktam gyakran dühös sem lenni :) (ahogy az egyik válaszoló írta) Meg nekem éjszaka is jön rendesen. Barátnõim mondták, hogy nekik olyankor egyáltalán nem, vagy csak pár csepp... Érdekes. Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor meg alig volt, illetve csak olyan kis normális. (mint különben a 4.-5.napomon) Nekem amúgy nagyon szokott görcsölni...
A kérdező hozzászólása: hoppá nem jó, llxl-1 l=a
Többféleképpen is meg lehet közelíteni a problémát, például ábrázoljuk az egyenlet két oldalát, mint külön függvényeket közös koordináta rendszerben. Az f(x)=||x|-1| függvény úgy származtatható a sima |x| függvénybõl, hogy elõbb az y tengely mentén lefelé eltoljuk 1 egységgel, majd vesszük az abszolút értékét (azaz a "csúcsát" "felhajtjuk"). A g(x)=a (aeR) függvény pedig egy konstans függvény (vízszintes egyenes). Így azt kell megkeresni, hogy a milyen értékeire van a legtöbb megoldás (azaz a legtöbb metszéspont). http://www.wolframalpha.com/input/?i=||x|-1|+from+x%3D-3+to+3 Innen látszik, hogy a legtöbb megoldás, azaz metszéspont (mégpedig 4) akkor lesz, ha 0<a<1. Egyéb esetek: -ha a<0, akkor nincs megoldás -ha a=0, akkor 2 megoldás van -ha a=1, akkor 3 megoldás van -ha a>1, akkor 2 megoldás van.
Egy hasonló feladat megoldása itt is megnézhetõ: http://www.geogebratube.org/material/show/id/6261
kb 100 ezres nézettségnél van pénzszerzés.
Párezer feliratkozó kell hozzá , ha jól tudom akkor 5000 de legalábbis ott valahol , legyen rendszeres megtekintés és rendszeressen videó . A legtöbb ilyen "cég" aki ad érte pénzt az legalább 1videó/nap kér és azt is megnézzék legalább 1000en . Ha a nézõid Magyarországiak akkor kb $0, 1kapsz/1000megtekintés ha a nézõid külföldiek akkor valamivel többet.

Hogy is van ez a csajoknál? érdekelne, hogy szerintetek (tudom hogy nem lehet általánosítani meg hogy sok mindentől függ) hány százalék nyeli le, hányan köpik ki, hányan nem engedik szájba egyáltalán és hányan nem is szopnak?

Legjobb válasz: Böngészem a KSH oldalát, de ilyen jellegû felmérés nem készült ha jól látom. De azért még kutatok utána. Mondjuk nem tudom miben segíti egy ilyen információ az életedet, de mindent a kérdezõkért.

Böngészem a KSH oldalát, de ilyen jellegû felmérés nem készült ha jól látom. De azért még kutatok utána. Mondjuk nem tudom miben segíti egy ilyen információ az életedet, de mindent a kérdezõkért.
Nekem eddig minden barátnõm lenyelte, attól függetlenül, hogy én erre kértem volna. Mondtam is nekik, hogy kötelességbõl nem kell lenyelni, de aztán egyik sem azért nyelte le mert kötelességbõl tette volna. Viszonoztam is nekik rendesen jó hosszú nyalakodással... :D 26/F
én speciel mindig kielégítem orálisan a pasit, nagyon ritka, ha nem. két opció van. vagy mellre engedem, vagy szájba. de ha szájba, akkor nem fogom kiköpni. szerintem a nõk nagy része leszopja a pasiját. viszont kevesen nyelik le azért, mert jó nekik, inkább azért teszik, mert a pasinak akarnak kedvezni. SZERINTEM. de lehet, hogy tévedek
Hát százalékot nem tudnék mondani, de szerintem az olyan kapcsolatokban, ahol ápoltak a felek, és megvan a kölcsönös vonzalom/érzelem (ezáltal nem undorodnak a másiktól semmilyen téren) ott nem akkora tabu ez a dolog, mint ahogy a közvéleményben el van terjedve. Értelmes, jó érzésû csajok nem dicsekszenek vele, de ugyanúgy csinálják :D
Soha nem engedem szájba.
Nálunk az orális szex szerves része a dolgoknak, szeretem, ha a számbaélvez és lenyelem, nem tudom, miért lenne undorító. A méz és az ananász tényleg beválik és édesebb lesz tõle a cucc :) 20/L

Egy átmulatott este után (tetemes alkoholmennyiséget fogyasztva) kb mikor áll vissza a normálisra a fehérjeszintézis? Tudom hogy szervezet függő. De még is kb

Legjobb válasz: Ha másnap is rosszul vagy, nem tudsz enni szerintem 3-4 nap, ha este iszol, de figyelsz az izmok hidratáltságára, ha hazaérsz esetleg még eszel is szerintem 1 nap elég naki.

Ha másnap is rosszul vagy, nem tudsz enni szerintem 3-4 nap, ha este iszol, de figyelsz az izmok hidratáltságára, ha hazaérsz esetleg még eszel is szerintem 1 nap elég naki.
A kérdező hozzászólása: annyira nem szoktam már másnap rosszul lenni, meg buli után éhes is szoktam lenni amit csillapítok is :) az 1 nap az még korrekt lenne, köszi a választ :)
Keress rá a guglin erre: "A világ leghasznosabb excel táblázata". Komolyan. Több helyrõl is letölthetõ excel tábla. Beírod az adataidat, meg hogy mennyi nedû és mikor csúszott le, kidobja, kb. mikor fújsz 0-s alkoholszondát.
A kérdező hozzászólása: köszi de nem az érdekel meddig vagyok bebaszva hanem hogy a fehérjeszintézis mikor áll vissza :)

Ha nem szeretsz mar valakit, az eloszor is abban nyilvanul meg, hogy mar nem kivanod? Mennyire fugg ossze a 2 dolog?

Legjobb válasz: ha nem szeretsz már valakit testileg és lelkileg nem vonzódsz hozzá esetleg egy barátot látsz csak benne.

ha nem szeretsz már valakit testileg és lelkileg nem vonzódsz hozzá esetleg egy barátot látsz csak benne.
egyáltalán nem függ össze szerintem, attól hogy nem szereted, még ugyanúgy kívánhatod, viszont ha már nincs meg a testi vonzalom akkor baj van de nem biztos hogy a szeretet hiánya...

Függ a mellméret attól, hogy mikor jön meg az első menstruáció?

Úgy értem,hogy akinek kicsike a melle annak kés?bb,annak akinek nagy annak el?bb? Ez számít?

Legjobb válasz: Nem számít. Itt a gének hatozzák meg, hogy kinek mekkora a melle, és nem az, hogy hány éves korában jön meg az elsõ mensije. Szerintem nincs összefüggés a kettõ között.

Nem számít. Itt a gének hatozzák meg, hogy kinek mekkora a melle, és nem az, hogy hány éves korában jön meg az elsõ mensije. Szerintem nincs összefüggés a kettõ között.
Tuti semmi összefüggés nincs. Ha egyszer látod, hogy ilyen barnás folyásod van, egy két napig, meg ilyen addig nem tapasztalt alhasi fájdalom, akkor tuti meg fog jönni, az lesz a jel. Akkor tehetsz betétet, akkor nem kell aggódnod.
Annyi van, hogy akinek elõbb megjön, annak valószínûleg hamarabb fog nõni a melle is. De a végsõ méretben nem sokat számít.

Függök a gépemtől, facebookomtól hogy tudnék leszokni? így még tanulni sem tudok

Legjobb válasz: A kérdés megfogalmazásával már jó úton indultál el szerintem Ha arra is rájössz, hogy a facebooknak nincs semmi értelme (tényleg nincs), akkor továbbléptél még egyet. Keress egyébb szabadidõs programot, ami érdekel is és ha egy mód van rá, ne vigyél magaddal kütyüt amin netezhetsz. fuss, biciklizz, csajozz/pasizz, kirándulj és vedd észre, hogy az életnek sokkal jobb a grafikája... ;)

A kérdés megfogalmazásával már jó úton indultál el szerintem Ha arra is rájössz, hogy a facebooknak nincs semmi értelme (tényleg nincs), akkor továbbléptél még egyet. Keress egyébb szabadidõs programot, ami érdekel is és ha egy mód van rá, ne vigyél magaddal kütyüt amin netezhetsz. fuss, biciklizz, csajozz/pasizz, kirándulj és vedd észre, hogy az életnek sokkal jobb a grafikája... ;)
Biztosítékot kapcsold le
A kérdező hozzászólása: köszönöm a 2. válaszolónak, ment a zöld pacsi:) nagyon nehéz lesz!
Szerintem szervezz magadnak programot, sportolj, hívd el a haverjaid valahova. A telefonodat meg hagyd otthon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!