Találatok a következő kifejezésre: Függ a attól, hogy mikor jön (3 db)

Függ a mellméret attól, hogy mikor jön meg az első menstruáció?

Úgy értem,hogy akinek kicsike a melle annak kés?bb,annak akinek nagy annak el?bb? Ez számít?

Legjobb válasz: Nem számít. Itt a gének hatozzák meg, hogy kinek mekkora a melle, és nem az, hogy hány éves korában jön meg az elsõ mensije. Szerintem nincs összefüggés a kettõ között.

Nem számít. Itt a gének hatozzák meg, hogy kinek mekkora a melle, és nem az, hogy hány éves korában jön meg az elsõ mensije. Szerintem nincs összefüggés a kettõ között.
Tuti semmi összefüggés nincs. Ha egyszer látod, hogy ilyen barnás folyásod van, egy két napig, meg ilyen addig nem tapasztalt alhasi fájdalom, akkor tuti meg fog jönni, az lesz a jel. Akkor tehetsz betétet, akkor nem kell aggódnod.
Annyi van, hogy akinek elõbb megjön, annak valószínûleg hamarabb fog nõni a melle is. De a végsõ méretben nem sokat számít.
Aha, attól, hogy az elõfizetést mikor "rendelted meg".
A kérdező hozzászólása: ha olyan december 10-15.-e körül, akkor kb mikor jön??wifi nélkül neteztem, 15 000 lesz a számlám, és hát készülök rá, anyáéktól kikapok...
A számlazárásod akkor 10-15 között lesz, onnantól még kb 2 hét mire kiküldik a csekket. (Nekem is elõfizetésem volt 1 évig, a napokban fog lejárni, az lesz az elsõ dolgom, hogy lemondom!)
A kérdező hozzászólása: Ma megjött a számla, de anyáék még nem bontották ki...Nekem már volt 2 évig, most lejárt a hûségnyilatkozat, így lett újra ugyanaz, de én nem szeretem, és hiába mondtam hogy nekem nem kell, ez lett, ha meg sok a számla, itt pattognak.Nagyon le fognak szidni, pénzem sincs, de majd megoldom.:) Nem tudom, hogy miért most jött meg, lehet, hogy decemberbõl az a 2 hét jön ki most??Vagy az is lehet, hogy ami még a régi elõfizetésben volt, ami lejárt december 10.körül, annak az a pár napja, bár nem hiszem...nem tudom.

Miért van az a FIFA 12-ben hogy mikor a játékosomnak paszolják a labdát azt ugy veszí át azt hogy magát inditja előre balra vagy 5-10 méterrel attól függ milyen közelről jön a passz?

Persze ugyebár joystickal játszok most vettem egy ujjat és valamit tuti el állitottam rajt(Manta MM812) van rajt auto turbo mód nem ennek lehet valami köze hozzá köszönöm a segitségeket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!