Találatok a következő kifejezésre: Férjnél vagyok van egy 2 (5 db)

Férjnél vagyok és van egy 2 hetes kislányom. Beleszerettem egy férfibe aki ráadásul a nőgyogyászom és ugy érzem én sem vagyok neki közömbös. Mit tegyek? Felejtsem el?

Neki is van egy 6 hós kisfia. Nincs együtt a csajal.Félek kezdeményezni és ennél sokkal jobban féltem a kislányom. Segítsééééég.

Legjobb válasz: õszintén? felejtsd el. orvos-beteg kapcsolat szerintem csak érzelemmentesen létezik.lehet hogy õ eleve ilyen kedves, lehet hogy bírja a fejed, de szerintem nem szerelmes. és te se legyél. foglalkozz a lányoddal, akkora szeretetet úgysem kapsz mástól, mint a picitõl. szülés után érzelmileg labilis lehet az ifi anyuka. nekem 2 éves lányom van, és 6 hónapos fiam. az orvosom egy igazi angyal, imádjuk egymást, de csak barátilag. maradj te is ennél.

sûrgõsen keress másik nõgyógyászt. Elsõ a család, és már nem léphetsz félre, mert gyereked van. Eddig se lenne tisztességes, de igy már végképp nem.
õszintén? felejtsd el. orvos-beteg kapcsolat szerintem csak érzelemmentesen létezik.lehet hogy õ eleve ilyen kedves, lehet hogy bírja a fejed, de szerintem nem szerelmes. és te se legyél. foglalkozz a lányoddal, akkora szeretetet úgysem kapsz mástól, mint a picitõl. szülés után érzelmileg labilis lehet az ifi anyuka. nekem 2 éves lányom van, és 6 hónapos fiam. az orvosom egy igazi angyal, imádjuk egymást, de csak barátilag. maradj te is ennél.
És szerinted a doki azt szeretné, hogy szétszedjen egy eddig harmónikus családot? Nemhiszem, ugyhogy szerintem risszul vetted a lapot. Felejcsd el az a dokit. Nemlehet, hogy a terhesség kavart fel? Van egy (gondolom:) ) Gyönyörû kislányos és egy szeretõ férjed. Velük kéne foglalkoznod. Ha a doki egy újdonsült anyát el akar szekítani a gyermeke apjától, akkor (bocsi, hogy ijet mondok) Én személy szerint felakasztanám. A kérdésedre a válasz: IGEN, felejcsd el. vagy egy családod. Egy idõ után várható hogy a szerelem elmúlik, de otmarad az egymás iránt érzett szeretet, és az fontosabb mármijen kis flörtnél.
Felejcsd el!Koncentráj a kisbabádra a családodra!
Mindenképpen várj, majd ha nem lesz ilyen zavaros a helyzet, mindenképpen logikusabban fogsz majd dönteni!
Szia! Én is hasonló cipõben jártam, csak azzal a különbséggel, hogy nekem nincs gyerekem, csak barátom, és én a plasztikai sebészembe zúgtam bele rendesen...:) Nekem is úgy tûnt hogy nem vagyok közömbös számára, mert bókolt meg minden, de mégsem kezdeményezett...én meg vártam 1 ideig , aztán úgy döntöttem hagyom a francba...szerintem a mûtét során kapott érzéstelenitõ meg altató kavarja fel az embert, mert én ezzel egyidejûleg a mûtössrácba is belezúgtam!! :DDD Sztem összekeverjük a szerelmet a hálával, amit az orvos iránt árzünk, meg az ember ott annyira kiszolgáltatott hogy valahogy rohadtul jól tud esni hogy egy helyes pasi törõdik velünk és figyel ránk...legalábbis sztem én ezektõl olvadtam el... Viszont amiért nem kezdeményeztem: tudod, nem voltam valami vonzó látvány mûtét közben és folyton arra gondoltam h engem egy pasi , akitõl akarok is vmit, ne lásson ilyen kiábránditó állapotban, mert tuti nem tud ezek után belémszeretni...nekem meg nem lenne pofám nyomulni...ráadásul tudta h barátom van és nem is kezdeményezett, szal elég hülyén vette volna ki magát ha én kezdek ki vele sztem...:( Bocs, ha hosszú voltam, de ez a személyes tapasztalatom... Lehet a Te eseted más, de én azt javaslom, hogy próbálj a gyermekedre koncentrálni, ezek az idõk hamar elszállnak, örülj minden percnek! A szülés utáni hormonális változások miatt lehet hullámzó a kedved, akár depis is lehetsz, ez mind normális! Ne keseredj el!! De a szipmi a doki továbbra is, akkor próbáld megismerni, barátként! Beszélgess vele stb. De szigorúan csak ezt! És igy egyrészt a szándékairól is tudomást szerzel, másrészt, lehet h akkor már nem fog annyira kelleni, mert elérhetõbb...:) Azt hogy nem vagy szerelmes a férjedbe, hogy érted? Nem kivánod? Vagy csak szinte testvéri a kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: A férjem is nagyon kedves velem és próbál mindent megtenni de egyszerûen nem birok szerelmes lenni belé. Pedig egy pár hete szerelmes voltam még. Nem értem magam. A terhességem alatt végig nagyon szimpi volt a doki. Amikor a végén a borítékot akartam neki adni nem fogadta el. Azt mondta , hogy töllem nem. Alig várom , hogy ujra láthassam.Próbálok nem gondolni rá de nem megy. Mindent meg szeretnék tenni a kislányomnak és nem szeretném , hogy csonka családban nöljön fel.Félek.
Nálam is valami hasonló van/volt. Igaz nekem még nincs férjem csak élettársam, és gyerekem sem. Engem tavaly mûtött a dokim, nagyon rosszul voltam, ki voltam borulva, a mûtét után bejött és elkezdett vígasztalni. Végig bámult, mondta, h gyönyörûek a szemeim és ne sírjak, mert ha mosolygok az jobban áll. És tök gyengéden beszélt hozzám. Tök jól esett. Aztán idén sokat jártam hozzá, és azt vettem észre, hogy néha mikor ülök elõtte a vizsgálat után csak néz. Néz és nem szól semmit. Aztán kapcsol és mondja, h mikor menjek kontrollra. Ez kb 5esetbõl 3szor így volt. De nagyon sármos a doki. A barátnõm volt nála, amikor az övé szabin volt, és utána közölte velem, hogy hozzá többet nem megy, mert annyira jól néz ki, annyira sármos, hogy csak ránéz és benedvesedik:-) Mondjuk nekem eszembe nem jutna elhagyni miatta a párom. Úgy gondolom mivel körül vannak véve nõkkel elõfordul, h a páciens tetszik nekik, hiszen õk is férfiak. De nem hiszem, hogy ez olyan vonzalom, ami miatt fel kellene rúgni egy családot. Lehet ez egy fellángolás, majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy kire gondolsz kedves válaszoló, de én ezt a kérdést elösször tettem fel. Gondoltam én is rá , hogy megmondom neki , de nem merem. Mi van ha kinevet? Félek kimutatni az érzéseim. Valószínûleg jobb is. Még 4 hét , hogy visszamenjek ellenörzésre. Lehet , hogy addigra már minden visszaáll a régi kerékvágásba , de akkor tuti megint fellángolok a doki iránt. Jajj nekem:-(
Kedves " 1 férj" ! :D Igaz, lehet hogy nem volt jó ötlet azt tanácsolnom hogy barátkozzon össze a dokival, de magamat ismerve abban az állapotomban mikor halálosan bele voltam zúgva a dokiba, le is csaptam volna azt aki azt tanácsolja h felejtsem el...már bocs...nem olyan könnyû azt... Viszont én nem mondtam azt hogy csalja meg a férjét, de igazat adok, lehet hogy ez sem a legjobb megoldás...mármint a beszélgetés...mert visszafelé sülhet el... Azon gondolkodom, kedves Kérdezõ, hogy mit tudnék Neked tanácsolni: hülye 1 helyzet...és mi lenne ha azt csinálnád hogy õszintén elmondanád a dokinak hogy milyen érzések keritettek hatalmukba...és hogy segitsen, mit tehetnél?Szerintem találkozott már nem egy ilyen esettel... Mert az is lehet hogy a doki nem is akar tõled semmit...csak kedves meg minden...lehet hogy a válasza kiábránditana és igy már könnyebben elfelejtenéd...hmm? De ez is csak abban az esetben mûködik ha az a válasz negativ...
Kamuuuuu...jajj de nagy kamu. Harmadjára teszed fel ezt a kérdést. Találj ki valami újat.
Ezt hívják Stockholm-szindrómának. A lényege, hogy erõsen függesz a dokitól (szinte rajta múlt az életed) - és ráadásul gondolom idõs, férfias... ez megtéveszti a tudattalanodat. Mielõbb kerülj minél messzebbre tõle, akkor helyrejössz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem , hogy csak egy fellángolás mert , nem szeretném, hogy széthulljon a családom.
Nem értek azzal az elõttem szólóval, aki azt tanácsolta, hogy beszélgess a dokival barátként. Egy nagy túrót, az kész katasztrófa lenne, mert csak abba az irányba vinne, hogy hozzá közelebb kerülsz. Szerintem is most meg vagy kavarodva egy kicsit, mert nagyon sok minden történt veled. Szülni egy gyereket nem kis dolog. Vannak olyan idõszakok, amikor egy házaspár között nincsenek olyan nagy kitörõ szikrák, de ez idõleges. Ha egyébként szereted a férjed és tiszteled mint embert akkor én garantálom neked, hogy leszel még a házasságotok során nem egyszer nagyon szerelmes belé! És ezért tenni is lehet! Amikor egy baba megszületik, akkor a feleség nagyon könnyen elhanyagolhatja a férjét, ha csak a babával foglalkozik. Ilyenkor a férfi könnyen "kizárva" érezheti magát, mintha õ már nem is lenne az. Foglalkozz a férjeddel sokat (minden értelemben, érzelmileg és szexuálisan is, még akkor is, ha a hagyományos szeretkezés lehet hogy szülés után még egy darabig kizárva) és ketten együtt meg foglalkozzatok nagyon sokat a babával. Becsüld meg a családodat, hihetetlenül nagy ajándéka az Istennek! A dokit meg kerüld el, és tudatosan mondj nemet a kísértésre. Ha gondolkozol, rájössz, hogy életed nagy szerelme a férjed --> pont ezért mentél hozzá, és ha akár csak egy pár hónap múlva egy picit hátralépve végig fogod gondolni ezt a dokis dolgot, látni fogod, hogy csak egy fellángolás volt 1 férj
A kérdező hozzászólása: Szeretem mint a gyerekem apukáját.De most , hogy belegondolok nekem is nagyon tetszett a mûtõs srác. Engem is mûtöttek mert császáros lett a baba. Lehet , hogy csak tényleg hálás vagyok a dokinak? Nem hinném. Ha nem a kislányommal foglakozok akkor mindig rá gondolok. Be vagyok kattanva teljesen. Megbolondultam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a segítséget. Igazatok van! Felejtenem kell! Az elsõ a családom. Nagyon köszi még 1-zer!!!
ebben nem vagyok "gyakorlott", de szülés után gyakori az érzelmi labilitás, szerintem ezzel állsz szemben. és akkor még ott van az is, hogy az orvosodnak rengeteget köszönhetsz, hiszen õ segtette világra a babádat, nála voltál vizsgálatokon, gondolom sokat beszélgettetek. egy szóval nagyon közel került hozzád, és nem kétlem hogy jó orvos, ne feledd, hogy ez a szakmája része! ne vedd túl komolyan ezt az egészet! az a véleményem, hogy érzelmileg meginogtál, de ezért nem szabad felrúgnod a családod. nyilván továbbra is számthatsz rá, de Neked ott van a kislányod és a férjed, akik nagyon szeretnek téged. szerintem ne hamarkodj el semmit.

Németországban mennyibe kerül egy abortusz, és mi a folyamata? Férjnél vagyok van 2 gyermekem, én jelenleg nem dolgozom csak a férjem, természetesen biztosítottak vagyunk mindannyian Németországban!

Legjobb válasz: A Nemeteknel van a Sanego.de ,jelentkezz be, anonym is lehet,kerdezhetsz is,es masoknak valaszolhatsz is,egeszsegügyi temakban.

A Nemeteknel van a Sanego.de , jelentkezz be, anonym is lehet, kerdezhetsz is, es masoknak valaszolhatsz is, egeszsegügyi temakban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

A szüleim nevemre irattak egy lakást 16 éves koromban 1/1-ben, 7 éve férjnél vagyok, van 600000 ft hitelünk a férjem az adós én a társ jelzáloghitel, 2 gyerekünk van. Válás uán kié a ház, mennyit fizetek a férjemnek vagy, h működik ez?

Legjobb válasz: Amit a házasság elött kaptál, az a tied, ami utánna van, az közös. Tehát aház a tied, de az idöközben törlesztett kölcsön értéke (értéknövekedés) felezödik, meg a tartozás hátralevö része is.

Amit a házasság elött kaptál, az a tied, ami utánna van, az közös. Tehát aház a tied, de az idöközben törlesztett kölcsön értéke (értéknövekedés) felezödik, meg a tartozás hátralevö része is.
Tudni kell, hogy amikor a szüleid megvették neked a házat, mennyi volt az alapterülete.Mert ha a házasság alatt bõvítettétek akkor abból már jár a férjnek is.PL: A ház amit kaptál 50nm-es.Ez a válóper után a tied marad, mert házasság elõtt szerzett vagyonról van szó.De ha jelenleg a ház 100nm-es lett, akkor a férjednek járna az bõvített 50nm-nek a fele..Remélem érted mit akarok mondani..A házasság alatt szerzett ingó vagyon, és tartozás viszont közös vagyonnak számít...
Nálunk ugyan ez volt. Válás elõtt mindennek a felét akarta. Az ügyvéd felvilágosította, hogy csak annak a fele jár amit közösen vállaltunk. Persze utána fenyegetõzött, hogy addig nem költözik el, amig a lakás felét nem adom oda neki pénzben, de nem ilyedtem meg és én is visszavágtam, hogy rendõrökkel fogom kilakoltatni. De erre végül nem került sor.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hasznos volt, valahogy sejtettem, h így van, de a férjem nagyon biztos magában! Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: A válszadómtól kérdezem: nektek van gyerek? Aztán késõbb simán elváltatok és elköltözött a férjed? Remélem nálunk is sima lesz bár válni nem akar.


És ez közös vagyon? 1 éve vagyok férjnél, még előtte összegyűjtöttem x összeget, és az édesanyámnak is van összegyűlt x összege. Most ha ebből a 2 x-ből vennénk édesanyámmal egy kis értékű ingatlant.

1 éve vagyok férjnél, még el?tte összegy?jtöttem x összeget, és az édesanyámnak is van összegy?lt x összege. Most ha ebb?l a 2 x-b?l vennénk édesanyámmal egy kis érték? ingatlant, az én nevemre, akkor az a férjemmel vajon közös vagyonnak számít? Mivel házasságkötés után vettem, bár az ? pénze nélkül?

Legjobb válasz: nem, külön vagyonodból vetted, tehát külön vagyon...de ügyvéd elõtt azért nem árt rendezni, hogy az az ingatlan a tiéd

nem, külön vagyonodból vetted, tehát külön vagyon...de ügyvéd elõtt azért nem árt rendezni, hogy az az ingatlan a tiéd
Nyugodtan vegyétek meg és irassátok a te nevedre, mert ez különvagyon. Különvagyon, ha a házasság elõtt veszel valamit, vagy a házasság alatt örökölsz, névre szóló ajándékot kapsz, vagy ezeket eladod, és veszel valami mást az árán, ez mind különvagyon. A logika pedig az, hogy ezeknek (öröklés, ajándék, korábbi vagyon) semmi köze ahhoz, hogy házas vagy. Ha házas vagy, ha nem, akkor is örökölsz, akkor is a te ajándékod, szóval ezekhez semmi köze a férjnek.
Egyszerû: Legyen édesanyád nevén. Egyébként a külön vagyonod, de nagy cirkusz bizonyítani.
házassági szerzõdést nem írhatnak, mert már házasok közjegyzõnél tehet a férj nyilatkozatot v. ügyvéd elõtt, hogy elismeri különvagyonnak az ingatlant
És de: házassági vagyonjogi szerzõdést a házastársak is köthetnek!
Írjatok házassági szerzõdést.
Ez így nem éppen igaz, sõt... Házassági közös vagyon MINDAZ, amit a házassági életközösség ideje alatt együttesen, vagy akár külön-külön(!) szereznek a felek. Kivéve, ami különvagyon.Tehát így hiába íratod a nevedre, elvileg. Gondolom, akkor nem írtatok házassági vagyonjogi szerzõdést a házasságkötéskor.. Pedig érdemes lenne, mert abban határozhatod meg, hogy mi a Te különvagyonod, és akkor ezzel meg is oldódik a problémád..(Fõleg, hogy Édesanyád pénze is benne van, plusz ez lehet, hogy bonyolítja a dolgot) De még jobb lenne, ha felkeresnél egy ügyvédet, vagy jogi tanácsadót, õ adná a legbiztosabb választ. (én jogi egyetemi hallgató vagyok) Sok szerencsét! :)
A legegyszerûbbek: 1. házassági szerzõdés; 2. adás-vételi szerzõdésen anyukád a vásárló, és te leszel a tulajdonos;
A kérdező hozzászólása: Na itt aztán lett mindenféle megoldás. Köszönöm a válaszokat.
A házasságkötés után minden felezõdik. Tárgytalan kinek a pénzébõl.Vedd anyud nevére és így te öröklöd, bár lehet az is közös lenne.
A kérdező hozzászólása: Kézilány, köszönöm a válaszod, és a többiekét is, valszeg ez lesz, mielõtt veszek bármit is, beszélek ügyvéddel. Igen, nem akartam házassági szerzõdést, mert azt megalázónak tartom a másik félre nézve.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, ha édesanyám nevére vesszük, akkor nyilván a testvérem is fogja örökölni a felét majd, (amit viszont --kövezzetek meg-- de nem érdemli meg, mert az édesanyánk már kocsit + lakást tett a feneke alá és jelenleg semmije nincs, az exnejével minden elherdáltak), na szóval ezért necces.
"A házasságkötés után minden felezõdik. Tárgytalan kinek a pénzébõl.Vedd anyud nevére és így te öröklöd, bár lehet az is közös lenne." mindennek az ellenkezõje igaz. ezért kár beírkálni
Ne feküdj le vele.
Azzal, hogy egy ilyen gondolat beférkõzött a buksidba máris halálra lett ítélve a kapcsolatotok.Mondd el a párodnak, hogy így szeretnéd helyrehozni a kapcsolatotokat! Õszinteség, tisztelet, becsület, bizalom=elfújta a szél
Érdekes, hogy a jó és hasznos válaszokat lepontozzák... Látszik a színvonal. xDD
Semmiképpen sem.
Ha lefekszel vele ne felejtsd el a védekezést, mert utána következõ kérdésed majd a terhesség témakörben köt ki. Azt csinálsz amit akarsz, ha azt írom, hogy ne feküdj le vele akkor nem fogsz? Helyedben helyretenném a házasságomat, biztos nem véletlen mentél hozzá a férjedhez.
elõször gondolkodj el azon miért rossz a házzaságod.másodszor meg azon, hogy mennyire vagy lelkiismeretes.Bele tudsz majd hazudni a férjed szemébe minden egyes nap? persze ha õ megcsalt már téged akkor nincs min gondolkodni :)
Sajnálom, hogy rossz a házasságod. :-( De szerintem ne csald meg a párod. Gondolom neked sem esne jól, ha megcsalnának. 2 út van. Vagy rendezitek a pároddal a kapcsolatotokat, vagy elhagyod. A megcsalás nem megoldás!
ne feküdj le vele, miért kéne egy egyéjszakás kapcsolatba belemenni? semmi értelme, ha rossz a házasságod hozd helyre vagy válj el, de ne rontsd a helyzetet!
Szerintem ne feküdjél le vele, MERT NEM OLD MEG SEMMIT!!! én is voltam már ilyen helyzetben, de nemet mondtam rá, és kiderült JÓL tettem..Ne alázd meg így a párod!!inkább akkor váljál el tõle.. 26L
szerintem ne tedd. Nem fogsz tudni aludni a lelkiismereted miatt, hiába rossz a házasságod. Ha semmiképpen nem tudtok javítani a házasságotokon, jobb ha külön utakon folytatjátok, utána menj bele az egyéjszakába. Ez csak egy tanács.
Hülye vagy törõdj inkább a férjeddel.
Gondolj Zsófira a BK - ben! Hidd el, neki is rossz volt a házassága
Talán inkább a házasságodat kellene megmenteni, nem azon gondolkodni, hogyan hagyd el a süllyedõ hajót leghamarabb... Nem mindig a könnyûnek tûnõ út a legjárhatóbb hosszútávon...
Ez semmit sem fog megjavitani a hazassagodon, csak ronthat. Abbol is latszik, hogy nem tudod, hogy jo dolgodban mihez kezdj, hogy nem is szereto tarsat keresel, csak kalandot. Ilyen embernek nem valo a hazassag, mint te. 2 ev utan ilyen vagy? Mi lesz 20 ev utan? Valj el, hogy legalabb a ferjednek eselye legyen a normalis eletre, mas mellett talan boldog lehet meg te is azzal szorakozhatsz, akivel akarsz. Mondd meg oszinten, mi ertelme van az ilyen hazassagnak meg az ilyen felrejarasnak? Valj el es akkor azzal lehet egyejszakas kapcsolatod, akivel akarod es annyi amennyit csak akarsz. Ne csodalkozz, ha leriherongyoznak, mert megerdemled. 2 eve vagy hazas kedvesem es mar most igy allsz a dolgokhoz. Szegyelhetned magad.
Nyugodtan csald meg a párodat , aztán még rosszabb lesz a házasságod.Hisz egy házasságot úgy kell meg menteni, hogy az ember félre kefél.Szerinted!Buta.
Egyetértek 09:02-vel. Ahogy olvastam a kommenteket, mindenki egy véleményen van, hogy NE CSALD MEG! Csakhát mondhat bárki bármit, úgy is a saját fejed után mész. (Nem rossz indulatból mondom). Jó döntést kívánok! ;-)
Ne feküdj le vele. Javíts a házasságodon inkább. Biztosan van rá lehetõség.
hidd el ez egy ismerõs szitu, és ebbõl nem csak egy éjszaka, lenne, ennek lenne folytatása! fõleg ha szimpatizáltok egymással.ha rossz a házasságod, lépj minél elõbb!
Vizsgáld meg, mennyire rossz a házasságod! Meg lehet-e javítani ? Nem csak 1-2 hétre, hanem hosszú távra. Próbáltad már. Mert ha nem lehet, akkor igenis használd ki a jó lehetõséget, és rossz napokon gondolj arra a szép eseményre !! Így könnyebben tudsz mosolyogni, és nem kell annyiszor egymás idegeit rágni. Vagy ez, vagy a válás. Ha meg annyira rossz, akkor miért nem válsz el ??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!