Találatok a következő kifejezésre: Férjnél vagyok éve (21 db)

Negy eve nem voltam mehnyakrakszuresen, viszont negy eve ferjnel vagyok es csak ritkan tudunk hazaseletet elni. Nem reszleteznem, mert hosszu lenne. Jo eselyem van ra, hogy jo lesz az eredmenyem? 4 eve P1 volt

Semmilyen tunetem nincs, de nagyon felek. Lehetseges, hogy minden rendben vagy jobb, ha felek, mar aludni sem birok, annyit olvastam errol a temarol, es tiszta ideg vagyok, hogy miert nem mentem el a korabbi evekben is.

Legjobb válasz: Én is pont így vagyok vele, mint te, Kérdezõ. 3-4 éve voltam utoljára, én sem sokszor szexelek, és nem is volt sok partnerem. Viszont akikkel voltam, azoknak rengeteg nõjük volt. Szóval nem tudom, mire számítsak. Pár éve még nekem is P1-es volt, kíváncsi leszek, most milyen lesz. De állítólag a P1 nagyon ritka, csak azoknál van, akik még alig 1-2 éve szexelnek. Az olyan nõknek is könnyen lehet P2-es, pár év után, akiknek csak egy férfi volt az életében, azonban a férfinak már volt pár nõje.

Én is pont így vagyok vele, mint te, Kérdezõ. 3-4 éve voltam utoljára, én sem sokszor szexelek, és nem is volt sok partnerem. Viszont akikkel voltam, azoknak rengeteg nõjük volt. Szóval nem tudom, mire számítsak. Pár éve még nekem is P1-es volt, kíváncsi leszek, most milyen lesz. De állítólag a P1 nagyon ritka, csak azoknál van, akik még alig 1-2 éve szexelnek. Az olyan nõknek is könnyen lehet P2-es, pár év után, akiknek csak egy férfi volt az életében, azonban a férfinak már volt pár nõje.
A kérdező hozzászólása: Azt vizsgaljak, hogy van-e rendellenes elvaltozas a sejtekben, es a P3 mar gyanus, a P4 mar rakos vagy rakmegelozo allapot, a P5 pedig a legrosszabb, egyertelmu daganat. A P1 es P2 jo eredmeny, a sejtek nem utalnak rendellenes elvaltozasra.
Köszi. De mit mér a skála? A sejtek épségét? Konkretan mit neznek meg benne?
A kérdező hozzászólása: Masodik kerdezonek> P1-tol P5-ig van az eredmeny, a p1 a legjobb, a p3 mar a szovet karosodasat jelenti, de gyogyithato, ha meg ebben a stadiumban kerul felismeresre. Szinte 100 szazalekban gyogyithato, viszont a p4 az mar rosszabb, mert akkor mar a mehnyak es a huvely kisebb resze is mar karosodott, es kevesbe sikeresen gyogyithato, a p5 pedig mar daganat kialakulasat jelzi, ami mar a huvely donto hanyadara is kihat, attetek is lehetnek. Szoval ezert jo, ha idoben eszreveszik az elvaltozast.
A kérdező hozzászólása: Kedves elso valaszolo! Az en helyzetem is pont ilyen, az a baj, hogy a ferjem elotti pasimmal sokaig voltam, de sajnos viszonya volt egy eleg rossz hiru novel. Es ez aggaszt. Lehet, hogy tole korabban kaptam valami virust, ami csak most okoz mondjuk mehnyakrakot. Remelem nem igy van.... Menj el te is, es csinaltass egy szurest, sajnos a mi egeszsegunket veszelyeztetik ezek a pasik... Ird majd meg, hogy jo lett-e az eredmeny, ha gondolod!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, kedden megyek, es soha tobbet ilyet nem csinalok, hogy nem megyek evekig egy katasztrofa volt az eletem, es nem torodtem magammal. De az egeszseg mindennel fontosabb, a problemaknal is. Remelem, hogy jo lesz az eredmeny, biztato, hogy normalis valaszokat kaptam, nem pedig ledegradalo kommenteket. Ezek utan en is arra biztatok mindenkit, hogy szanja ra az idot, es menjen el minden evben, megeri a sajat megnyugtatasunk erdekeben.
A p1 nagyon jó eredmény, a P2 meg a legtöbb szexuális életet élõ nõnek ilyen, ez is teljesen jó!!! Nekem évek óta P2 és mindig jó!!!
Mindegy, hogy milyen lesz az eredmény, el kell menni a szûrésre! Évente 1szer el kell menni nemi élettõl függetlenül. Bízzunk benne, hogy jó lesz az eredmény, de ezt a távolból nem lehet megjósolni.
Mi ez a P1, P2, ennekem mar volt szuresem, es nem mondtak betut meg szamot, csak hogy jo!:)
Persze, megírom majd az eredményt, ha elmegyek. Külföldön élek, és itt az asszisztensnõk végzik a rákszûrést. Megmondom õszintén nem nagyon bízom bennük, mert itt az oldalon is volt már egy lány, aki írta, hogy szerinte nem is csinálták olyan alaposan, hozzáértéssel, mint otthon az orvos. Nem is nagyon kapargatták meg, csak épphogy hozzáértek. Meg nem szeretnék nõhöz menni, inkább egy férfi vizsgáljon, úgy vagyok vele. Állítólag kérhetném, hogy egy igazi nõgyógyász orvos végezze el, de ezek után mennyi gyakorlata lehet vajon benne, ha soha nem õk végzik? Kb. nulla. Szóval nem tudom, mi legyen. Úgy néz ki, májusban látogatok haza Mo.-ra, nem tudom, várjak-e addig, vagy itt menjek el mégis. Nem bízom az itteniekben, szóval ha el is mennék, otthon tuti megcsináltatnám még egyszer. Meg állítólag nincs is normális vizsgálóágy, nem lehet semmibe sem beleakasztani a lábakat a normális pozícióhoz, hanem csak egy sima ágyon fekve zajlik. Se "hasnyomkodás" nincs, amit otthon még elvégez az orvos, semmi.

10 éve férjnél vagyok, van egy kislányunk. S a képbe bejött egy harmadik. Szeret, imád, nem tud nélkülem élni. -csak az a baj, egyre többet gondolok rá. Mi lesz így?

Legjobb válasz: Néha megzavarják a fejünket ilyen gondolatok. Jó lenne, ha a párunk mindig úgy törõdne velünk, mint az elején. De nem lesz olyan soha többé. Nekem is volt hasonló néhány kemény hónap, amikor újat kezdhettem volna. De aztán rájöttem, hogy végigmennénk vele is ugyanazon az úton, mint a párommal. Egyszer elég volt végigjárni, nem akarom újra. Amíg meg nem kap a férfi, addig ezerrel teper, ha már meg vagy neki, megnyugszik, biztonságban bespájzol téged a konyhába, onnan úgysincs sok esély rá, hogy elrabol valaki, õ közben napi 15 órát internetezik, meg TV-t néz, és összességében baromi jól el van, totál nyugodt felõled és nem is sejti, hogy te közben beledöglesz. Ha tudnám, hogy van srác, akivel nem ilyen lesz, aki 10 év után is ugyanúgy fog velem törõdni, biztos elhagytam volna a páromat. De tudtam, hogy ugyanez lesz, ha megkap bárki, megszokott leszek neki és annyi. Én nem csaltam meg, és nagyon örülök neki. De majdnem rámentünk, mert észrevette a fiút, és féltékeny volt. Ahelyett hogy szólt volna, inkább kiszeretett belõlem. Nyáron majdnem emiatt szakítottunk, pedig akkor már nem volt harmadik. Ha a harmadikról ábrándozol, közétek áll, a férjednek hiányozni fogsz, érzi majd, hogy eltávolodtál tõle és nehogy azt hidd, hogy ez jót tesz egy kapcsolatnak. Könnyen lehet, hogy a hiányérzetét majd más nõvel fogja orvosolni.

Néha megzavarják a fejünket ilyen gondolatok. Jó lenne, ha a párunk mindig úgy törõdne velünk, mint az elején. De nem lesz olyan soha többé. Nekem is volt hasonló néhány kemény hónap, amikor újat kezdhettem volna. De aztán rájöttem, hogy végigmennénk vele is ugyanazon az úton, mint a párommal. Egyszer elég volt végigjárni, nem akarom újra. Amíg meg nem kap a férfi, addig ezerrel teper, ha már meg vagy neki, megnyugszik, biztonságban bespájzol téged a konyhába, onnan úgysincs sok esély rá, hogy elrabol valaki, õ közben napi 15 órát internetezik, meg TV-t néz, és összességében baromi jól el van, totál nyugodt felõled és nem is sejti, hogy te közben beledöglesz. Ha tudnám, hogy van srác, akivel nem ilyen lesz, aki 10 év után is ugyanúgy fog velem törõdni, biztos elhagytam volna a páromat. De tudtam, hogy ugyanez lesz, ha megkap bárki, megszokott leszek neki és annyi. Én nem csaltam meg, és nagyon örülök neki. De majdnem rámentünk, mert észrevette a fiút, és féltékeny volt. Ahelyett hogy szólt volna, inkább kiszeretett belõlem. Nyáron majdnem emiatt szakítottunk, pedig akkor már nem volt harmadik. Ha a harmadikról ábrándozol, közétek áll, a férjednek hiányozni fogsz, érzi majd, hogy eltávolodtál tõle és nehogy azt hidd, hogy ez jót tesz egy kapcsolatnak. Könnyen lehet, hogy a hiányérzetét majd más nõvel fogja orvosolni.
Szerintem beszélj a férjeddel errõl hogy tudod hogy szeret de több odafigyelésre lenne szükséged tõle, mert sokszor nem mutatja ki hogy tényleg szeret!
Hát minden férfi szeret imád az elején, ez nem ok hogy elválj. Mi lenne? Várj. Aztán mérlegelj mi ér többet. Ilyen eccerû ez.
Én ezt egy intõ jelnek tekinteném, hogy nincs rendben a kapcsolatom a férjemmel, és azt próbálnám rendbehozni, ha valami bajom van vele, inkább próbálnám megbeszélni.
Akkor nincs minden rendben a férjeddel?Csak akkor képes egy harmadik bekeverni.Hát jól gondold meg, hogy mit teszel, én nem dobnám el a házasságomat egy férfiért és még nem is biztos, hogy szeret-imád, mind ezt mondják az elején.
Szereted a férjed? Képes lennél felrúgni egy 10 éves házasságot egy másik férfi miatt, akit nem is ismersz annyira mint a férjed? Döntsd el te. Hisz gondolj bele. Ezzel elveszitheted a férjedet, sõt, lehet, hogy a kislányodat is. Honnan tudod, hogy pár év múlva a másik férfit nem unod-e meg? De akkor már késõ lesz. Ha mégis a másik férfit választod, akkor szerintem nem vagy jó feleség sem, sem pedig jó anya. Azt hiszed, hogy a gyereknek ezt könnyû lenne megélnie? Hát egyáltalán nem. Ha én majd férjnél leszek, rá sem fogok nézni ás férfire. Hisz 10 éve a férjed, KETTEN gondoskodtatok a gyermeketekrõl, KETTEN vészeltétek át a problémákat, õ kitartott melletted, te pedig képes lennél ezt felrúgni egy új férfi miatt? Ezt csak te tudod eldönteni.
Én alapból nem esküszöm örök hûséget, ha azt betartani képtelen vagyok, fõleg akkor, ha gyakorlatilag semmit nem követett el ellenem a férjem. Szerintem a házasság, fõleg ha már gyerekvállalással is egybe van kötve akkor van olyan súlyos dolog, hogy eszembe se jusson a saját marhaságom miatt tönkretenni azt.
"Szeret, imád, nem tud nélkülem élni" Csak az a kérdés, h meddig.Persze könnyû lángolni, meg ömlengeni, h de szép vagy, de szeretlek amíg így áll a helyzet.Fõleg amíg meg nem kap.Majd kíváncsi lennék a véleményedre ha 10 éve vele élnél.A válaszokat olvasva úgy látszik az az okos ffi aki nem nõsül, mert csak addig jó amíg bálványoz mint a pogányok a kõbálványt.És te mit adsz a férjednek egyébként, esetleg erre gondoltál már?
Egy 10 éves kapcsolatot ne hasonlíts össze egy hirtelen a képbe került 3.al. Gondolom a férjed ugyanígy indult. Lehet hogy 10 év múlva az a 3.is ugyanolyan lenne mint most a férjed. Ha alapvetõen boldog vagy a férjeddel és szereted, szerintem ne rúgd fel a házasságot egy esetleges kaland miatt. Én nem tettem meg, de nem is bánom. Nagyon boldog vagyok. Ha nem jó már a kapcsolat beszélj a férjeddel, próbáljátok rendbe hozni, de a 3. nem megoldás.
Én "még csak 8 éve vagyok" a férjemmel, és ha magamba nézek, nem mondom, nem mondhatom, hogy ugyanúgy imádom, és lángolok érte, mint az elején. És ez igy van jól. Szeretem, tisztelem, és nem tudnék nélküle élni, de a kezdeti szenvedély már nincs meg. Amikor 1 nap 10x is egymásnak tudtunk volna esni, ha módunk lett volna rá, és még az sem lett volna elég, de az élet nem csak a szexrõl szól, és azért ennyi idõ után nyilván te sem ugrálod körül a férjed, ami szintén igy van jól, amig az elhanyagolás veszélye nem áll fenn. ha neked mindenképp õ kell, akkor hagyd el a párod, de ha nincs más gond, csak az, hogy nem udvarol már neked, akkor inkább üljetek le, és mond el neki bánatod, többre mész vele.
Itt annyian tanácsolják, hogy üljenek a szarban emberek tovább ahelyett hogy lehúznak a vécén, és tobább lépnének, én 10 éve egy melett vagyok, de aki boldogtalan az lépjen, a gyereknek is jobb két boldog szülõ, mint két keserû, Annyi boldogtalan kapcsolatot látok és nem lépnek ki inkább nyûglõdnek évekig csalva egymást hazudva maguknak is vasgy rosszab zsebhokiznak, maszturbálnak , csak hogy ne kelljen egymáshoz érniük, de az már rég nem kapcslat csak vegetáció a szar fölött ülve...
Nem tudok tanácsot adni, de azt tudom, hogy nem lennék sem a férjed, sem a gyereked helyében.... Úgy nem szeretem a hozzád hasonló embereket. "Jaj, nem kapok annyi odafigyelést, hmmm.. ott az a másik, õ jobban odafigyel rám, inkább leszek vele...." A saját önzõséged miatt felrúgnál egy 10éves kapcsolatot? Szegény kisgyermekednek tönkreteszed az életét, csak mert úgy érzed, hogy nem figyel oda kellõen a férjed rád? Más szegény asszonyt ver a férje, na azt megértem. De ilyenért? Inkább beszéld meg vele, hogy több odafigyelést kívánsz, mennyetek el kettesben kirándulni, egy amolyan 2. nászútra, a gyereket addig bízd valamilyen rokonra, ismerõse. Töltsetek együtt több idõt. Annyi megoldás lenne, miért választod a menekülést? Azzal hosszútávon senkinek nem lesz jobb. Tégy ahogy gondolod, de szerintem ha elhagyod õt, akkor nagyon rosszul fogsz dönteni....
Én egyszer kaptam egy számomra nagyon jó tanácsot: nincs jobb, csak más.. (ezt az apukám mondta, aki jelenleg a harmadik feleségét "fogyasztja" és mostanra rájött, hogy az elsõvel-aki történetesen az anyukám- sem lett volna rosszabb, mint a többivel). Hidd el, a harmadik, aki bejött a képbe, sem jobb, csak más..ne hagyd el a férjedet, ha egyébként nincs köztetek nagy probléma. Inkább próbálj vele beszélni. Ha most esetleg úgy érzed is, hogy már kiszerettél belõle, lehet, hogy késõbb megbánnád, ha elhagyod, mert talán csak az új kapcsolat hiteti ezt el Veled. Ne legyél buta!
Én egy éven át mindenhogy javítani próbáltam rajta, aztán közölte, hogy leszarja a próbákozásaimat mert csak addig kelekk amig nics jobb...Szexelni meg velem is lehet...Szóval valamikor igenis hagyni kell a fenébe és nyitni az új felé...rossz az ha csak az egyik fél javitana a másik meg beleszarik, a szexi ruhát se látja mert már téged se lát, csak elvisel, mert kéyelmes, soha nem léptem félre, inkább kimondtam hogy vége...Igy becsületesebb...Sajnos egyre több a nincs nála jobb meg az amig jön a jobb õ is megteszi tipúsú kapcsolat...
Az az egy biztos, hogy 10 évi házasság után kevésbé udvarol egy férj, mint az ismeretség elején - és ez az új kapcsolattal is igy lesz. Ha egész öeszinte vagy magadhoz, akkor gondolj bele, hogy TE UGYANANNYIT és UGYANÚGY foglalkozol a férjeddel, mint eleinte?
14. 26 - azért én ezt nem látom ilyen sötéten. Tudom, hogy vannak ezek a bespájzolós "megvan a csaj nem kell vele foglalkozni" típusú férfiak, nekem is volt ilyenem, ki is raktam, az az igazság... de azért én nem gondolom, hogy mindenki ilyen. Persze ez azon is múlik, Te mennyire vagy szerelmes, mert azt, akibe valóban szerelmes vagy, kevésbé unod meg - és ha õ is szerelmes beléd, akkor kevésbé fog napi 12 órát gépezni, vagy ha rákezd és szólsz neki, észreveszi magát... De abban egyetértek, hogy sokan inkább mennek az új felé, mint a régit próbálnák megjavítani, és ez szerintem sem jó.
sztem várj, nem tudom mióta tart ez a dolog vagy történt-e köztetek vmi már, de adj idõd magadnak, mérlegelj, hogy kivel lennél boldogabb te is és a kislányod is, de azt ne felejtsd el amit már korábban is írtak, hogy mi van ha ezt az új pasit is megunod, akkor is továbbállsz majd? Az a baj, hogy mindenki a könnyebb utat választja mostanában, õ, igen jön az újdonság, a lángolás, a szerelem, ahelyett, hogy dolgoznának a régin, a biztoson, a család együttmaradásán. De neked kell mérlegelned és ha mindent jól átgondolsz, biztos jól döntesz majd. Annak aki azt írta, hogy ha férjnél lesz nem néz rá másra pedig azt üzenem, hogy szívesen beszélgetnék vele miután volt egy legalább 5-10 éves kapcsolata...
A kérdező hozzászólása: Azt te sem tudhatod, hogy mi lesz ha majd férjnél leszel......s hogy nem nézel rá más férfire?---ugye ezt te sem gondolod komolyan?Ki tudja, mit hoz a jövö?Ezt elõre senki nem tudhatja!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a 3.-tól több odafigyelést kapok, a férjem pedig, hiába tudom, hogy szeret, mégsem mutatja ki annyiszor, ahogyan kéne......
Na azért a hozzálás miatt van egyre több boldogtalan pocsolya kapcsolat, Látszatházasság, meg szeretõk sora, mert gyávák lépni, inkább ülnek a meleg fosban, képmutatóskodva...Én 10 éve vagyok hûséges, de mi szeretkezni is szoktunk, beszélgetni, bulizni, stb, nem úgy élünk, mint két idegen , 10 éve ugyanazon a hõfokon vagyunk... Ez nem évszám függõ...Az már rég rossz ha az egyik félnek szólni kell hogy tõrödésre vágyik, ha úgy kell kiharcolni, kikönyörögni a figyelmet.Veszett fejsze nyele elõbb útóbb ugyis jön vaaki akitõl megkapja és akkor jön a megcsalás, ezért kell még idejében kilépni, és nem szeretõt taretani...A gyerek meg érzi a boldogtalan légkört a feszkót, ezt sajnos munkám során tapasztalom...plussz sajnos én is láttam közlekedni edényeket, akkor inkább válás tovább lépés és két mással boldog szülõ, de nem jégkorszak a családi ebédnél...

2 éve szültem, még mindig nem vágyom a szexre. Néha voltak fellángolások, de most fél éve semmi. (férjnél vagyok, szóval a lehetőség adott) Miért van ez? Álmomban semmi gondom, és arra ébredek, hogy orgazmusom van. Ez vmi betegség?

Legjobb válasz: A gyógyír csak egy különleges afrikai növényben, a hibislocusban található meg, ami újra felkelti a pasid sörhasa és löttyedt golyói utáni lelkesedésed. Ha teliholdkor feldugsz magadnak két kilót a virágból miközben a bal válladon három csüngõhasú vietnámi malac kergetõzik. Ja és elfelejtettem, hogy a Betty a csúnyalány címdalát kell énekelni horvátul. Szívesen haver!!

A gyógyír csak egy különleges afrikai növényben, a hibislocusban található meg, ami újra felkelti a pasid sörhasa és löttyedt golyói utáni lelkesedésed. Ha teliholdkor feldugsz magadnak két kilót a virágból miközben a bal válladon három csüngõhasú vietnámi malac kergetõzik. Ja és elfelejtettem, hogy a Betty a csúnyalány címdalát kell énekelni horvátul. Szívesen haver!!
Szoptatsz még néha? Van tejed még? Komolyan kérdem?
én szoptatok még és azért nem kívánom úgy a szexet, mint azelõtt. ez ilyen hormonális dolog és a hüvely is ilyenkor nagyon száraz, uh síkosító nélkül ne is próbálkozz. Viszont a férjed kedvéért csinálhatnád, nehogy mire visszajön a kedved, már neki ne legyen... szóval érted. Na meg evés közben jön meg az étvágy!
Elõször is menj el orvoshoz, hátha hormonprobléma. Ezen kívül próbáljatok valami köztes megoldást kialakítani: ha el tudod viselni a párod közeledését, akkor néha tedd meg a kedvéért. Használj síkosítót, ha szükséges... vagy alternatív megoldásokat (kezed, szád, cicid még megvan). Ha még szoptatsz, adj neki egy kis tejet is, ha szereti. Ne erõltesd, mert az meg neked nem lesz jó: próbáld úgy alakítani, hogy mindketten jónak érezzétek. Ne hagyd, hogy ez elválasszon titeket, mert akkor mindhárman rosszul jártok.
A kérdező hozzászólása: Nem, már nem szoptatok. A hormonban lehet vmi, már máshol is olvastam, orvosok írtak róla, de azt inkább a szoptatás idõszakára írták.

Férjnél vagyok, 5 éve vagyunk együtt, de megtetszett egy férfi? Nem történt semmi köztünk, de úgy gondolom kölcsönös a vonzalom!

Van már egy kislányunk is. Tudom, hogy közhely, de szeretem a férjemet, nem akarok külön lenni tőle. A másik férfival egy edzőterembe járunk, váltottunk már pár mondatot, segített, mosolyog, közel jön hozzám. Csakis TESTILEG vonzódom hozzá, és ott tartok, hogy ha nem történik "valami" köztünk, megőrülök. Egyfolytában a szemem előtt "lebeg". De nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy azon jár a fejem, hogy hogyan tudnám megoldani, ha "arra" kerülne a sor, hogy nem tudjon meg senki semmit! A kérdés nem az, hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?

Legjobb válasz: Hááát. Én ha valakit megkívánok ennyire, akkor valszeg nagyívben elkerülöm onnantól fogva, mivel nem akarom a barátnõmet megcsalni. Sõt, ha ez eszembe jut, egybõl jön a bûntudat és eszembe jut az, hogy mennyi mindenen mentünk keresztül; és hogy mennyire SZERETEM! Én a kérdésedbõl azt szûrtem le, hogy már nem igazán szereted a férjed. Nem én vagyok a legtapasztaltabb a világon, de csak a gyerek és a házasság miatt nem kell vele maradni. Viszont ha tényleg szereted, akkor miért jut egyáltalán ilyen az eszedbe hogy "hogyan tudnám megoldani"? Ezek nagyon csúnya logikai bukfencek szerintem.

Akkor meg tessék ráparancsolni, hogy beszélgessetek. Mondd el neki, hogy vannak szükségleteid és mondd el, hogy figyelemre vágysz. Ha nem érdekli, akkor boldog házasságod már gondolom nem lesz. A legfontosabb hogy ne zsarold, mert annak rossz vége lehet.
Hááát. Én ha valakit megkívánok ennyire, akkor valszeg nagyívben elkerülöm onnantól fogva, mivel nem akarom a barátnõmet megcsalni. Sõt, ha ez eszembe jut, egybõl jön a bûntudat és eszembe jut az, hogy mennyi mindenen mentünk keresztül; és hogy mennyire SZERETEM! Én a kérdésedbõl azt szûrtem le, hogy már nem igazán szereted a férjed. Nem én vagyok a legtapasztaltabb a világon, de csak a gyerek és a házasság miatt nem kell vele maradni. Viszont ha tényleg szereted, akkor miért jut egyáltalán ilyen az eszedbe hogy "hogyan tudnám megoldani"? Ezek nagyon csúnya logikai bukfencek szerintem.
# 3 Leginkább a gyerek szempontjából mondom azt, hogy hosszú távon az õ lelki fejlõdésének is rosszat tesz egy olyan házasság, ahol csak a gyerek miatt maradnak együtt a szülõk; mivel a gyermek bizony tõlük tanul el mindent. Kérdezz meg bármely pszichológust, nekem fog igazat adni. Sokkal hasznosabb, ha egy szeretõ közegben nõ fel és ott biza a párunk átk*rása, ebbe nem tartozik bele. #5 voltam.
Kapd el az edzõteremben a zuhanyzóban!
Szia! Szerintem hagyd. Ha tényleg szereted a férjed akkor nem tennél semmi olyat, amit esetleg késõbb megbánhatsz. Gondolj a gyermeketekre is. Abba is gondolj bele hogy mi lenne fordított esetben. A férjednek tetszik meg egy másik nõ, és próbálna kijátszani hogy találkozhasson vele? Szerintem Neked se esne jól. Arról nem beszélve hogy nem is ismered a férfit. Egy családi életet akarsz megkockáztatni egy "futó kapcsolatért"? Mi van, ha csak arra játszik hogy lefektessen? Lehet hogy Neked adta a szépet és bókolt. Persze ez minden nõnek jól esik, de lehet hogy valójában meg egy nõcsábász aki bármikor kapható egy alkalmi szexre? Lehet addig kedves veled amíg lefektet, utána meg lehet az utcán sem ismerne meg. Azt meg nem kiabálhatod rá senki elõtt hogy: - Ott az a szemétláda adta nekem a szép csak hogy lefektethessen! Most meg mintha nem is ismerne! Én a te helyedben hagynám az egészet.
a második kommentelõnek adok teljes szívbõl igazat, õ megmondta a tutit, ebben minden benne van...
Nem vagy ribanc, mit csinálsz majd, ha a férjed is meg csal mondjuk 5 év múlva és kiderül? Meg fogsz tudni neki bocsájtani, mert te is saras vagy. Amúgy már lehet meg is csalt. Arra vigyázz nagyon nehogy kiderüljön. Nem az elején fog kiderülni, hanem mikor elszalad veletek a ló kicsit késõbb. Tudni kell majd leállni, ami lehet, hogy nehezebb lesz, mint most nemet mondani. Ezt mérlegeld. A találkozást megoldani meg csak te tudod, hogy hogy lehet. 23/L
Hiába törölteted a kommentjeimet, akkor is csak egy ócska riherongy vagy. Te nem meg, ha nem el vagy b a sz v a. Fejben és lélekben igen súlyosan.
A kérdező hozzászólása: Nem töröltettem egyetlen választ sem, ráadásul úgy tudom, hogy nincsenek 11 után moderátorok. De ez a te stílusod... a hátteret nem tudod, de itt okoskodsz te bunkó álszent f#sz. Ha ilyen stílussal "nyomod", nekem is megy.
Én töröltettem. (a másik ribanc)
Áh... feladtam. Örüljetek egymásnak.
A kérdező hozzászólása: XD (És mielõtt megkérdeznéd, válaszolok is: IGEN? VAN KEDVEM RÖHÖGNI!!!! (rajtad)
Lesz ez még így se ;)
„és nem pedig azt jelenti, hogy álszent emberek, -akik még nem voltak ilyen helyzetben, vagy nem tudják milyen kötõdni lelkileg és testileg valakihez-, írkálják a hülyeségeiket. Nem az erkölcsi normádra voltam kíváncsi!!” Szerintem te az erkölcs fogalmával sem vagy tisztában. Ha valaki nem ért veled egyet, akkor az álszent. Te pedig a szegény ártatlan nõ vagy, aki belekeveredett ebbe a helyzetbe. Mindjárt sírok. Te sem tudod milyen valakihez testileg és lelkileg kötõdni. Legalábbis a férjedhez nem kötõds. ”Tudom, nem tökéletes a példa, de: Attól, hogy egy legjobb barátod, akit szeretsz, tisztelsz, foglalkozol vele, még "[email protected]" mással.” Na ide vezet az elcseszett liberális szabad elvû felfogás. B*sszatok össze-vissza, akinek ez nem tetszik, az hülye, konzervatív álszent köcsög. ”Helyes a kérdés, hogy nekem hogy esne, ha kiderülne, hogy megcsalnak: Hát egyértelmûen [email protected]! De épp ezért szól úgy a kérdés: "...hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?" Értem. Szóval neked szarul esne, ha a férjed mással dugna, de te ezt meg akarod tenni és utána lenne bõr a pofádon, hogy a szemébe nézz, egy ágyban aludj vele és úgy tegyél, mintha minden rendben lenne. Persze ez mindig egyszerûbb, mint dumálni vele. ”Akik "megértenek" köszi a választ.” Gondolom a maroknyi támogatód is hozzád hasonló erkölcsi és emberi hulladék. Ha lehet, ezek után még kevesebbre nézem a nõket. És igen általánosítok, leszarom. Azt még tedd már meg, hogy elárulod, hogy hol laksz, mert ha miskolci vagy, akkor le tudjalak köpni, ha összefutok veled a sétáló utcában.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Azt írod: még kevesebbre nézed ezek után a nõket. Magyarul, eddig se nézted túl sokra õket. Kérdem én, hogy akkor Te hogyan viselkedhetsz velük, vagy egy kapcsolatban??? Most nem mentegetni akarom magam, de ha annyira erkölcstelen lennék, akkor ez a kérdés meg sem születik! Akkor csak "csináltam" volna, amihez kedvem van! Tegnap este is elmentem zuhanyozni, rendbe raktam magam, és mire kijöttem, már úgy tett, mintha aludna, pedig elõtte célozgattam neki. Persze, ha nem mondtam volna semmit, akkor 11-éjfélig a gép elõtt ült volna... de mindegy is!
"Kedves utolsó! Azt írod: még kevesebbre nézed ezek után a nõket. Magyarul, eddig se nézted túl sokra õket. Kérdem én, hogy akkor Te hogyan viselkedhetsz velük, vagy egy kapcsolatban???" Nem hazudok földön túli elsöprõ szerelemrõl. Nekem csak dugásra van szükségem és ezt tisztázom is az elején. Sokak szerint ez érzéketlenség, szerintem viszont õszinteség. Csodálkozol a véleményem miatt, amikor egyre több ilyen esetrõl hallani? "Most nem mentegetni akarom magam, de ha annyira erkölcstelen lennék, akkor ez a kérdés meg sem születik! Akkor csak "csináltam" volna, amihez kedvem van!" Dehogynem. Támogatást és erkölcsi igazolást vársz a hozzászólóktól, hogy enyhítsd a lelkiismeret furdalásodat (már ha még van ilyened) sõt azt akarod hallani, hogy te vagy az áldozat és nyugodtan csald meg a marhát. "Tegnap este is elmentem zuhanyozni, rendbe raktam magam, és mire kijöttem, már úgy tett, mintha aludna, pedig elõtte célozgattam neki. Persze, ha nem mondtam volna semmit, akkor 11-éjfélig a gép elõtt ült volna... de mindegy is!" A házasságkötõnél megígérted, hogy jóban-rosszban. Tudtad, hogy a házasság nem egy tündérmese, mert bizony lesznek hullámvölgyek, sõt nehézségek. Jó most nem sikerült. Akkor majd sikerül holnap vagy azután. Leugatod, hogy végig fogsz hallgatni b*zmeg, mert ez így nem mehet tovább. Õ a férjed, elvileg szeret, ne hiszem, hogy semmibe fog venni. De persze egyszerûbb más f*sz után futni, aztán este meg eljátszani a boldog családanyát, mintha mi sem történt volna.
A kérdező hozzászólása: Az edzõtermi pasival én is le akarom tisztázni, hogy csak sex kell.
Ha van egy kis esze, úgysem fog feleségül venni, csak megdug egy párszor, amit aztán szépen elmond mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Kedves 15# válaszoló! Igen, itt várok tippeket, többet is megosztottam, mint amennyi információra szükségetek lett volna a válaszadásokhoz! Az oldal nevében benne van "...kérdések". Esetleg ha fogalomzavarban szenvednél, meg a hozzád hasonló válaszolók (Tisztelet a kivételnek), ez azt jelenti, hogy kérdéseket tehetsz fel, és AKI úgy gondolja, hogy TUD VÁLASZT A FELTETT KÉRDÉSRE, az válaszolHAT, (tehát nem kötelezõ), és nem pedig azt jelenti, hogy álszent emberek, -akik még nem voltak ilyen helyzetben, vagy nem tudják milyen kötõdni lelkileg és testileg valakihez-, írkálják a hülyeségeiket. Nem az erkölcsi normádra voltam kíváncsi!! Tudom, nem tökéletes a példa, de: Attól, hogy egy legjobb barátod, akit szeretsz, tisztelsz, foglalkozol vele, még "[email protected]" mással. Helyes a kérdés, hogy nekem hogy esne, ha kiderülne, hogy megcsalnak: Hát egyértelmûen [email protected]! De épp ezért szól úgy a kérdés: "...hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?" Akik "megértenek" köszi a választ. De egyébként nem történt még SEMMI! Ha a pasi nem lenne benne, akkor nem keresnék minden áron valakit, csak hogy meg legyek b...va!
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy akkor is ilyen lazán állnál a dologhoz, ha téged csalnának meg.
Azért kíváncsi lennék, hogy az itt elõttem felháborodó álszent emberek agyán nem futna át a gondolat, hogy a testi örömök végett félrekacsint ha már otthon nincs "megcsinálva" [email protected] itt össze vissza közben ha csak havonta egy menetet mennétek, ráadásul gondolom azt sem olyan mindent bele, óriási orgazmusost, hanem egy olyan 5perces maszatolóst akkor 100%, hogy az összes nagyszájú ribancozó máshol keresné a gyönyört!!!!Én azt mondom ha lehetõséged adódik KEFÉLJ EGY NAGYOT!!!!!!(feszültség oldó)
A kérdező hozzászólása: Akkor kiegészíteném... A férjem állandóan dolgozik, vállalkozó. Értem, hogy fáradt. De amikor ilyenkor vége a "szezonnak", akkor meg horgászni, és nincs itthon velünk sose. 26-án, Karácsonykor elment szintén és este 8kor jött haza. Nem nõnél volt, mert az apjával jár. Mindig mondom neki, hogy szeretkezni szeretnék, de vagy a feje fáj, vagy fáradt, vagy elalszik, vagy csak szimplán nincs kedve. Havonta 1x szoktunk együtt lenni átlagban. Az edzõterembe is azért kezdtem el járni, mert a szülés után volt/van súlyfeleslegem, szeretném, ha tetszenék neki. Nem vagyok 50 kilós festett, mûkörmös [email protected]! Szükségem van rá, hogy foglalkozzanak vele, és tetszik, hogy érdeklõdik valaki irántam. Mikor este itthon van, akkor én játszok, vagy tv-zek a gyerkõccel, Õ meg ül a szg elõtt, és kész. Nem beszélgetünk túl sokat. Ha akarok, sosincs kedve. :(
Két lehetõséged van: Vagy bezárod a kaput és elválsz tõle, -ha nem csak a pénzéért vagy vele- és nekiállsz fácánkodni, vagy vele maradsz és hûséges leszel. A köztes megoldás nem tisztességes, és hosszú távon többet árt mint használ.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak mondanám, hogy ismerem a férfit, régi, tinikori társaságból, (közösségi oldalon ismerõsöm a kezdetek óta), csak sose beszélgettünk eddig. köszönni köszöntünk, de semmi több. És egyébként pont azt akarom, hogy csak "megfektetni" akarjon, és nem többet.
7: Méltó párja vagy a kérdezõnek. Kérdezõ: Ezek nem mentségek. Ha igazán szeretnéd a férjedet, akkor meg sem fordulna a fejedben a k u r v á l k o d á s , hanem megpróbálnál tenni azért, hogy boldog legyen a házasságotok, és a kislányotok élete. De nem, neked egyszerûbb valami mûmájer csávóval kefélni az edzõterembõl... de tudod mit? Csináld. De aztán arra is legyen kész válaszod, amikor a kislányod odaáll eléd és valami ilyesmit fog kérdezni: , , Mami, miért váltok el az apuval?"
A kérdező hozzászólása: Az túlzás, hogy a pénz miatt vagyok a férjemmel, mert attól, hogy vállalkozó, nem vagyunk gazdagok, átlagosan élünk, és nélküle se lennék elveszve. És tényleg szeretem, csak testiségre vágyok! És a "hapsi" nem mûmájer, nem az a "gyúrós [email protected]" fajta. Apósom meg ugyan olyan, mint a férjem, sose volt otthon régen se, most is ha elmegyünk hozzájuk, 15 percnél nem tud többet lenni az unokája társaságában. Olyan "régimódiak"! A férfi feladata a dolgozás, és az azutáni semmittevés. Az asszony dolga a gyerek, a háztartás ellátása, és mellette elvárja, hogy annyit keressek, mint Õ.
13, nem hiszem, hogy ribanc vagyok. Nekem az az érzésem, hogy sokkal több megcsalás történik a világban, mit amirõl bárkinek is sejtelme lehetne, mivel ez egy olyan dolog, ami titokban történik. Valószínû gyakrabban nem derül ki, mint amennyiszer igen, és így is mennyi megcsalásról hallani. Viszont abban hiszek, hogy két ember lehet fontos egymásnak, és egy ilyen félrelépés hosszú távon nem árt a kapcsolatnak, ha nem derül ki. 23/L
Ha nem akar veled a férjed az a Te hibád mert nem vagy elég vonzó és belaposodtatok. Újíts be! Új frizura, szobalány szerkó stb...
Ha szeretnéd a férjed, a kérdés eleve meg sem született volna. Ennyit a házasság intézményérõl. Sajnálom a férjedet és a gyerekedet, mert hamarosan felteszel egy ehhez hasonló kérdést: "5 éve vagyok házas, nagyon szeretem a férjemet, de megdugattam magam egy másik férfivel, most mit tegyek?" "A kérdés nem az, hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?" Bizony. Ez nem kérdés, hanem tény. Ás ráadásul itt vársz tippeket? Süllyedj el!
Miért van az, ha nõ hûtlen akkor ribanc ha a pasi a megcsaló, akkor itt senki sem szokta mocskolni? Ez a pasik nagy igazságérzete? Kérdezõ! Tedd azt amit jónak látsz, de benne van a pakliba a bukás, kérdés az, hogy érdemes-e megkockáztatni ezt. Én a te helyedben leülnék vele és elmondanám neki az érzéseimet. Hogy kevesled az együttléteket és a közös órákat. Ha a pasi hõbörög, akkor kérdéses, hogy vajon szeret-e téged? Kitudja lehet hogy csalja meg a családját... Mindenesetre az ilyen unalmas fazonok nem túl építõ jellegûek. Beszélj vele!
Gyakorlati tanács még nem volt, én adok egyet: Ahelyett hogy ilyen marhaságokon (mint a megcsalás) morfondírozol, menj fel a googlera, és rendelj kamagrát. Kapható zselés változatban, szépen belekevered (a felét vagy az egészet, de szerintem elég a fele is) egy pohár gyümölcslébe, és megitatod a férjeddel, -anélkül hogy tudná, mi van az üdítõben, nehogy az önbizalmát tönkretedd- majd vársz 15 percet, bemész hozzá meztelenül és megfogod a bokád! Hidd el, úgy meg fog "simogatni" hogy ketté áll a füled, csak bírd az iramot! Régen a nagyanyáink "bugatóport" használtak ilyen esetekben, mert õk tudták, hogy nem minden férfi egyforma és vannak közöttük halvérûek is!!!
Lehet, hogy a ribancok boldogabbak. Boldog Újévet.
Ha nem lennél ribanc és VALÓBAN szeretnéd a férjed, -és nem más indokok és okok kötnének csak vele össze- akkor nem az lett volna a kérdésed, hogy miképp tudod úgy megcsalni ("a marhát") hogy ne vegye észre, hanem az, hogy miképp tudod rávenni, hogy közeledjen hozzád, és miképp tudnád normalizálni a kapcsolatodat.(Illetve felsorolnád, mi az a "sok minden" amit eddig tettél azért, hogy ne laposodjon be a kapcsolatotok. Tehát ezek után te NEM egy ártatlan nõ vagy akinek a "férje nem adja meg amit akar" hanem egy másfele kacsintgató, fácánkodni akaró ribi. A kérdés, hogy mit vársz a megcsalástól, mert -gondolom- azt te sem képzeled, hogy a megcsalás hatására hirtelen a férjed (aki egyébként nem is fog tudni errõl) jobban fog vonzódni hozzád és többet fogtok szexelni. Vagy mi lesz utána?Folyamatosan csalni fogod, amíg ki nem derül, és ha kiderül akkor belevigyorogsz az arcába és elválsz?

A szüleim nevemre irattak egy lakást 16 éves koromban 1/1-ben, 7 éve férjnél vagyok, van 600000 ft hitelünk a férjem az adós én a társ jelzáloghitel, 2 gyerekünk van. Válás uán kié a ház, mennyit fizetek a férjemnek vagy, h működik ez?

Legjobb válasz: Amit a házasság elött kaptál, az a tied, ami utánna van, az közös. Tehát aház a tied, de az idöközben törlesztett kölcsön értéke (értéknövekedés) felezödik, meg a tartozás hátralevö része is.

Amit a házasság elött kaptál, az a tied, ami utánna van, az közös. Tehát aház a tied, de az idöközben törlesztett kölcsön értéke (értéknövekedés) felezödik, meg a tartozás hátralevö része is.
Tudni kell, hogy amikor a szüleid megvették neked a házat, mennyi volt az alapterülete.Mert ha a házasság alatt bõvítettétek akkor abból már jár a férjnek is.PL: A ház amit kaptál 50nm-es.Ez a válóper után a tied marad, mert házasság elõtt szerzett vagyonról van szó.De ha jelenleg a ház 100nm-es lett, akkor a férjednek járna az bõvített 50nm-nek a fele..Remélem érted mit akarok mondani..A házasság alatt szerzett ingó vagyon, és tartozás viszont közös vagyonnak számít...
Nálunk ugyan ez volt. Válás elõtt mindennek a felét akarta. Az ügyvéd felvilágosította, hogy csak annak a fele jár amit közösen vállaltunk. Persze utána fenyegetõzött, hogy addig nem költözik el, amig a lakás felét nem adom oda neki pénzben, de nem ilyedtem meg és én is visszavágtam, hogy rendõrökkel fogom kilakoltatni. De erre végül nem került sor.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hasznos volt, valahogy sejtettem, h így van, de a férjem nagyon biztos magában! Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: A válszadómtól kérdezem: nektek van gyerek? Aztán késõbb simán elváltatok és elköltözött a férjed? Remélem nálunk is sima lesz bár válni nem akar.

Mit tegyek ha nem enged el? Férjnél vagyok már tíz éve van egy kiskorú gyermek. Szeretném elhagyni mert már állandóak a viták és mindig alul maradok az ő véleményével szemben.

A bökken? csak az, hogy nem enged el! Állítólag szeret és neki minden így jó ahogy van. Megfenyegetett, hogy elviszi a telefonokat a laptopot és bezár minket a lakásba ha nem akarok maradni. Na most mivel én nem dolgozom mert a gyermek miatt most nem tudok ? tart el minket egy forintot sem akar adni. Pénz nélkül viszont el sem tudok indulni!A hivatalos szervek tojnak a családi gondokra amíg vér nem folyik,ezt ugye mindenki tudja?! A közelben segítségem sincs mert 1000km- re vagyok. Mit lehet épp ésszel ilyenkor lépni?? Van megoldás?

Legjobb válasz: Nincs itthon szülõ, közelebbi rokon vagy vmi jó ismerõs, akivel le tudnád beszélni, hogy segítsen egy kicsit, ha hazajössz? Csak, amíg talpra nem állsz. Esetleg küldene pénzt sutyiban vhogy,hogy legalább hazajönni tudjatok. Hátha van, mondjuk valakinek egy üres kecója, ahol ingyen egy pár hónapig ellakhatnátok. Azért próbáld meg megkeresni a magyar konzulátust, add elõ mi a probléma, hogy nem ad pénzt, anélkül meg lépni nem tudtok, hátha megszánnak és legalább hazajönni segítenek vhogy. Meg ne várd, amíg vér folyik. Pláne nem egy kis gyerekkel.

Nincs itthon szülõ, közelebbi rokon vagy vmi jó ismerõs, akivel le tudnád beszélni, hogy segítsen egy kicsit, ha hazajössz? Csak, amíg talpra nem állsz. Esetleg küldene pénzt sutyiban vhogy, hogy legalább hazajönni tudjatok. Hátha van, mondjuk valakinek egy üres kecója, ahol ingyen egy pár hónapig ellakhatnátok. Azért próbáld meg megkeresni a magyar konzulátust, add elõ mi a probléma, hogy nem ad pénzt, anélkül meg lépni nem tudtok, hátha megszánnak és legalább hazajönni segítenek vhogy. Meg ne várd, amíg vér folyik. Pláne nem egy kis gyerekkel.
Alapvetõen több dolgot is tehetsz: 1. felkészülsz, munkát keresel, tanfolyamot végzel, megpróbálsz saját keresetet teremteni és csak akkor indítod el a válást, ha már van mibõl megélni. 2. Elindítod most a dolgot és vállalod, ami ezzel jár. A lakásból ki nem rakhat. Vmi ennivaló is akad talán. Szerencsére nem tart örökké a dolog, így néhány nehéz hónap, esetleg év után megszabadulsz tõle. Közben állást is keresel. Ha túlzásokra ragadtatja magát, akkor azért megütheti a bokáját. 3. Megpróbáljátok a családterápiát, esetleg a mediációt.
http://www.nane.hu Csak azért mondja, hogy szeret, hogy ne hagyd el, és uralkodhasson feletted.
Azért az, hogy állandóak a viták, és alulmaradsz, az még nem válóok. Ez sok családi kapcsolatban ott van, és szörnyû helyzeteket okoz, pedig ez nem könnyen, de fölszámolható. Sajnos az együtt élést nem tanítják az iskolában. Nyílván elszigetel a férjed, szüksége van rád különféle célokra. Ha egyenlõre nem tehetsz mást, akkor bírd ki. Te is szigeteld el magadat. Alakítsd ki a saját életedet a helyzeten belül. Tedd meg amik a kötelességeid a háztartás, gyerek stb. fronton, és készülj fel. Tanulhatsz valamit az ELO-val, levelezhetsz ezen vagy más fórumon, írhatsz a Wikikönyvekbe a gondolataidról tanulságaidról, olvashatsz tanulságos regényeket, és szépséget, örömöt találhatsz bármiben, zenét is hallgathatsz, klasszikus zenét pl. Hívõ is lehetsz. Két út van, amit meghozhat az élet. Egyik, hogy megváltoztok, jó szívvel lesztek egymás iránt, és együtt maradtok. Másik, hogy megérkezik a lehetõség a válásra.
Gondolom, valahol Európában vagy. Mindenhol van anya-gyerek központ , ahol ilyen esetben segíteni tudnak!
Mennyire komolyak azok a viták? Úgyértem meddig megy el egy veszekedés folyamán?
Birtokol!

Lehet gond a kórházban abból, hogy 3 éve férjnél vagyok, de még az irataimat nem csináltattam meg a férjes nevemre? Március 11-re vagyok kiírva.

A 2. gyermekem születése el?tt esküdtünk meg 1hónappal.Akkor nem volt gond,hogy nincsenek megcsinálva az irataim.Aztán a picit?l nem tudtam megcsináltatni.Volt,hogy pénzem nem volt rá.Szóval mindig volt valami,ami miatt ez elmaradt.

Legjobb válasz: Nekem a TAJ-kártyám van a lánykori nevemen. Senkit nem érdekelt.

Nekem a TAJ-kártyám van a lánykori nevemen. Senkit nem érdekelt.
Szia! Én a nyáron mentem férjhez, már pocakkal. A személyit és lakcímkártyát még akkor megcsináltattam, de az adó- és TAJ-kártya már nekem is lemaradt...Tehát van olyan iratom ami még a régi és van, amelyik már az új nevemre szól. A kórházban EGERBEN!! nem kötöttek bele, nekik a TAJ-szám a lényeg. CSak megkérdezték, hogy tényleg én vagyok-e:D Mindenesetre azt tanácsolnám, próbáld meg még most elintézni, amire van lehetõséged...Nekem legalábbis már nehezebb a pici baba mellett.
Igazság szerint megbüntethetnek, mert kötelességed átíratni a férjezett nevedre egy bizonyos idõn belül(talán 30 nap, de lehet, h vmivel több)...ez valóban a jóindulatukon múlik!Mihamarabb csináltasd meg!
1. vagyok. Még annyit, hogy elvileg van egy törvény, miszerint a várandós nõt ilyen helyeken kötelesek soron kívûl "kiszolgálni". Telefonon szólj oda, hogy pocakkal mennél, megoldható-e.
A kérdező hozzászólása: Oké!Akkor megpróbálok mindent gyorsban elintézni. De mi van, ha a szülésig nem készül el minden iratom?
11:26-os vagyok.azt is elintézheted az okmányirodába.sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Akkor megigénylem a jövõhéten, mert akkor megyek Egerbe NST-re és beugrok az okmányirodába.A lakcímkártyát is ott kell már csináltatni, vagy még mindig a helyi önkormányzatnál?
szió. én márci 10re várom:) nekem fizetni kellett a személyiért 3000ft-ot, mert nem idõben csináltattam meg, és 14napon belül megis kaptam.
Hát, ez bizony probléma, de ügyintézõfüggõ. Bele lehet kötni, de talán jófejek lesznek. Viszont egy személyi-lakcímkártya összesen 1500 forint, ennyi pénzed biztos van. Egy hét alatt megvan, de lehet, hogy korábban is. TAJ-, és adókártyát ingyen csinálják. Szóval a pénz itt nem lehet akadály... Ha elõre idõpontot kérsz a hivatalban (akár otthonról, telefonon), még sorban állni sem kell, tehát az idõ szintén nem lehet akadály... Meg aztán elõbb-utóbb úgyis meg kell csináltatnod az iratokat, mert lejárnak. (Kiv. adó-, és TAJ-kártya).
Szia! A TAJ kártyát ingyen és akár postán is tudod intézni. A régi TAJ kártya és a névváltozást igazoló okirat másolata kell hozzá. A személyi cseréjét is meg lehet úszni 1500 Ft-ból. Ennek ellenére nem hiszem, hogy gond lesz belõle. Az anyakönyvezéshez úgyis kell a házassági anyakönyvi kivonat.
A kérdező hozzászólása: 16.26-os:Megpróbálom elintézni, de remélem nem lesz baj abból sem, ha vmi a régi és vmi az új nevem van, ha esetleg nem készülne el minden.Én sem tudtam annak idején a két kicsitõl elintézni.Még most sem tudom hogy oldom meg, mert még mindig nem nagyok 5 és 3 évesek.Nálunk nincs olyan, hogy a nagyszülõ vigyáz az unokákra amíg elintézem a dolgaimat.
Adókártyáért csak akkor kell fizetni, ha megrongálódott, vagy elveszett. A névváltozás ingyenes és kb 2 hét. A személyit ha elmész megcsináltatni, kapsz egy igazoló lapot, amíg nem jön meg a másik, ugyanúgy el kell fogadni a lapot is. A lakcímkártya azonnal elkészül, csakúgy mint a TAJ kártya. Én dolgoztam kórházban, és sajnos ha kukacosak akkor nyugodtan beleköthetnek.
Nem kell fizetni az adókártyáért. Az elkészült személyit legkésõbb az igényléstõl számított 15 napon belül kézhez kell kapnod, ez törvény.
A kérdező hozzászólása: Hát én úgy tudom, hogy mivel már ugye 3 éve meg kellett volna csináltatom így 3000ft a személyi.Bár nem vagyok biztos benne.Meg azt hallottam, hogy az adókártyáért is fizetni kell.Az meg nem igaz, hogy 1 hét alatt elkészül, mert a férjemnek nemrég lejárt a személyije és 3 hét múlva küldték ki az újat.Nekem meg max. 5 hetem van szülésig.
Szia!Én is igy jártam, de csak egy enyhe ejnye-bejnyét kaptam!Egerben!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben!Remélem, hogy nagy pocakkal tényleg soron kívül fogadnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat!Remélem igazatok lesz és csinálnak belõle gondot!

Már másfél éve férjnél vagyok szeretem is a férjemet de tegnap meg láttam a volt barátomat és teljesen magam allatt vagyok. mi tőrténik velem?

á j?ttem még mindig ?t szeretem kivánom testileg lelkileg.neki is van menyaszonya meg a sz?leivel semvoltunk jobba.mi lehet ez?beleborzongok ha rágondolok.mit csináljak.?pedig nem beszél?nk egymással.csak tegnap olyan d?g?s volt.fura érzés.mi ez?

Legjobb válasz: még mindig szereted és vonzódsz hozzá.

még mindig szereted és vonzódsz hozzá.
Ismeros ez a furcsa megmagyarazhatatlan erzes. Igazabol nincs ra orvossag. Mindkettotok tovabb lepett: te ferjhez mentel es neki is van menyasszonya... Az ember akarhogyis van, lehet abban a pillanatban v. idokben mar nem szereti akivel eltoltott bizonyos idot. De a vonzalom (kemia) attol meg mukodik tovabb es erosodik, kulonosen az irant akirol tudjuk mar nem kaphatjuk meg.
A kérdező hozzászólása: akkor mit csináljak.kivánom nagyon.most is rá gondolok.
Felejtsd el! Az lesz a legjobb! Neked már ott van a férjed! Vagy elég volt meglátni az exedet és már nem is szereted a férjed? Hát mit ne mondjak, érdekes..
A kérdező hozzászólása: de õt is szeretem ez a szõrnyû hogy nem tudom mit csináljak.
OK. O, mar nem a tied. Te, a ferjedet valasztottad. Uralkodj az erzeseiden es felejtsd el!!!!!! Ne bantsd meg ilyen hulyeseggel a ferjedet!
Felejtsd el az exed, neked már ott van a férjed. Nem érdemes egy ilyen dolog miatt felborítani egy házasságot.
Nagyon rossz érzés ez... gondolom most még hozzá érni sincs kedved a férjedhez. :S De hidd el ez csak átmeneti állapot, tartsd magadban az érzéseidet, ne rontsd el a házasságodat, egy fellángolás miatt!

Férjnél vagyok 3 éve nem élünk együtt májusba szülök válófélben vagyunk tehát nincs házassági a kivonat, nem is fogok kérni másikat. Kinek a nevét kapja?

Legjobb válasz: úgy tudom el kell hogy ismerje az apa a gyermeket és akkor az övét.. ha nem akarod akkor meg kaphatja a tiedet.

úgy tudom el kell hogy ismerje az apa a gyermeket és akkor az övét.. ha nem akarod akkor meg kaphatja a tiedet.
Ha nem éltek együtt 3 éve, akkor nem õ az apuka, gondolom. Ha van apasági nyilatkozat, akkor az apa nevét kapja, ha nincs, akkor a tiedet. Ha még nem telt el 300 nap a válás és a szülés között, akkor a férjét.
A kérdező hozzászólása: ezt tudom, voltam a gyámügyön de arra vagyok kiváncsi hogy annyira oda vannak a 300 napnál nem régebbi h.a.kivonatér és én a nélkül érkezem akkor mi van
Én válaszoltam másodszorra. Na, az van szerintem olyankor, hogy a te nevedre veszik a babót, mert ahhoz, hogy az apuka nevére anyakönyvezzék, az kell, hogy nálad legyen egy apasági nyilatkozat, vagy egy házassági anyakönyvi kivonat. Ha egyik sem lesz, akkor muszály nekik a te nevedre. De egyébként a szülés után rögtön kitöltik a papírokat, de az anyakönyvet csak néhány nap múlva, és akkor még egyszer legpontosítanak mindent (legalábbis nekem így volt).
A kérdező hozzászólása: köszönöm erre kiváncsi leszek.inkább irják az én nevemre utánna ha meg születik a baba , ugyis csomo utána járás hogy az igazi apuka nevét kapja
Tudomásom szerint a jogerõs válástól számított 300 napnak kell ahhoz eltelnie, hogy ne a (volt) férj nevét kapja a baba. Én tavaly március óta nem élek a volt férjemmel, szeptemberben teherbe estem, decemberben megvolt a bírósági tárgyalás, már a végzés is megjött, ettõl függetlenül csak úgy kaphatja az igazi Apukája nevét a babám, ha férjhez megyek hozzá (és megyek). Egyébként jogi hercehurca lenne belõle. Persze az nem derült ki, hogy mit szeretnél, mi legyen a neve a Babádnak.
Ha viszel magaddal apasági nyilatkozatot, akkor a vérszerinti apa nevét kapja.
A kérdező hozzászólása: ez nem igy mûködik addig nem irhat alá apaságit amig nem viszem az igazolást hogy hajadon vagyok.azt nem értem hogy akkor mi a fenének az a 300 napnál nem régebbi h.a.k hogyha nem viszek akkor is a férjem nevére megy

Tisztelt Doktor Úr! Sokszor voltam nőgyógyásznál, de a probléma csak kicsit enyhült, nem múlt el teljesen. A nagyajkak viszketnek, és duzzadtak. A hüvelybemenet néha fáj. Férjnél vagyok, 14 éve ismerjük egymást. Soha nem volt kapcsolatom más férfival. Tis

Tisztelt Doktor Úr! Sokszor voltam nőgyógyásznál, de a probléma csak kicsit enyhült, nem múlt el teljesen. A nagyajkak viszketnek, és duzzadtak. A hüvelybemenet néha fáj. Férjnél vagyok, 14 éve ismerjük egymást. Soha nem volt kapcsolatom más férfival. Tisztálkodunk, tiszta ruhába járunk, minden nap tiszta fehérnemű. Mit tehetnék még? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Célszerűnek tartanék egy személyes konzultációt, minden eddigi leletének, illetve a kezeléseknek ismeretében. Enélkül sajnos nem lehet tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Célszerűnek tartanék egy személyes konzultációt, minden eddigi leletének, illetve a kezeléseknek ismeretében. Enélkül sajnos nem lehet tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!