Találatok a következő kifejezésre: Férjnél vagyok, éves vagyok. Van (4 db)

A szüleim nevemre irattak egy lakást 16 éves koromban 1/1-ben, 7 éve férjnél vagyok, van 600000 ft hitelünk a férjem az adós én a társ jelzáloghitel, 2 gyerekünk van. Válás uán kié a ház, mennyit fizetek a férjemnek vagy, h működik ez?

Legjobb válasz: Amit a házasság elött kaptál, az a tied, ami utánna van, az közös. Tehát aház a tied, de az idöközben törlesztett kölcsön értéke (értéknövekedés) felezödik, meg a tartozás hátralevö része is.

Amit a házasság elött kaptál, az a tied, ami utánna van, az közös. Tehát aház a tied, de az idöközben törlesztett kölcsön értéke (értéknövekedés) felezödik, meg a tartozás hátralevö része is.
Tudni kell, hogy amikor a szüleid megvették neked a házat, mennyi volt az alapterülete.Mert ha a házasság alatt bõvítettétek akkor abból már jár a férjnek is.PL: A ház amit kaptál 50nm-es.Ez a válóper után a tied marad, mert házasság elõtt szerzett vagyonról van szó.De ha jelenleg a ház 100nm-es lett, akkor a férjednek járna az bõvített 50nm-nek a fele..Remélem érted mit akarok mondani..A házasság alatt szerzett ingó vagyon, és tartozás viszont közös vagyonnak számít...
Nálunk ugyan ez volt. Válás elõtt mindennek a felét akarta. Az ügyvéd felvilágosította, hogy csak annak a fele jár amit közösen vállaltunk. Persze utána fenyegetõzött, hogy addig nem költözik el, amig a lakás felét nem adom oda neki pénzben, de nem ilyedtem meg és én is visszavágtam, hogy rendõrökkel fogom kilakoltatni. De erre végül nem került sor.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hasznos volt, valahogy sejtettem, h így van, de a férjem nagyon biztos magában! Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: A válszadómtól kérdezem: nektek van gyerek? Aztán késõbb simán elváltatok és elköltözött a férjed? Remélem nálunk is sima lesz bár válni nem akar.

Férjnél vagyok, 19 éves vagyok. Van házunk, kocsink, hitelünk nincs. Várjak még a babával, vagy már jöhet?

azért kérdezem hogy várjunk-e vele,mert a házunk még nincs kész teljesen.Még csak most csinálgatjuk.Szerintetek megvárjam hogy készlegyen a ház vagy ne?Mert már szeretnénk csak még idáig nemprobálkoztunk a babával a ház miatt?

Legjobb válasz: Ha mind a ketten akarjátok akkor hajrá! De ezt nektek kell eldönteni.

Ha mind a ketten akarjátok akkor hajrá! De ezt nektek kell eldönteni.
Szia! Ha tudod hogy a párod is 100 % akarná, és nem érzed rá magad fiatalnak, ha úgy érzed kiszórakoztad magad, és tényleg babázni szeretnél, miért ne, hajrá!!!A ház majd elkészül.Annyi de annyi minden van életünk folyamán, ami közbejön, akár kiadás is, sosincs pont megfelelõ idõ erre, mindig lehetne kifogásokat találni.De nem érdemes, hadd jöjjön az a picuri, sok sikert!
De jó neked, hogy mindenetek megvan, irígyellek!Ha elég érettnek érzed magad az anyasághoz, akkor HAJRÁ!
a baba, úgyis akkor fog jönni, amikor szeretne (némi segítséggel) nem pedig, amikor ti szeretnétek. tehát nyugodtan próbálkozzatok csak.
Mikor teherbe estem nekunk sem volt kesz a haz, de legalabb felgyorsitott mindent es igy a vegere kesz lett, ugyhogy szerintem ha babat akartok ez nem akadaly.

28 éves vagyok, 4 éve vagyok férjnél. Hormonproblémáim vannak és nem jön össze a baba. Állandóan nyaggatnak házban lakók hogy mikor lesz már baba, ideje lenne szülni. Nem szívesen osztanám meg mindenkivel. Ti mit válaszolnátok a helyemben?

Legjobb válasz: Szerintem annyit válaszolj, hogy majd jön a baba ha jönni akar. Ez kicsit off, de nem értem, nálunk családon belül is olyan kellemetlenül jöttek ki ezek a kérdések, de a szomszédoknak tényleg semmi közük ehhez...

Szerintem annyit válaszolj, hogy majd jön a baba ha jönni akar. Ez kicsit off, de nem értem, nálunk családon belül is olyan kellemetlenül jöttek ki ezek a kérdések, de a szomszédoknak tényleg semmi közük ehhez...
Azt, hogy semmi közötök hozzá. Nem kell magyarázni.
kérdezz vissza, hogy mikor kefélt utoljára férjével, miért nem mos végre hajat, mikor megy végre fodrászhoz mert ráférne... amúgy a helyes válasz majd, ha Isten is úgy akarja (ha vallásosak vagytok) ha meg nem, akkor szimplán csak majd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld kezecske :) 3. válaszoló tiéden nagyon jót nevettem, lenne meglepõdés ha egy ilyet vissza kérdeznék :D


15 eve vagyok ferjnel. Van egy 8 eves fiunk. Ket eve kezdett megromlani a kapcsolatunk. Elhidegultem tole. Egyebkent a szex sosem volt egetrengeto, nem ez volt a fo szempont. Szerettuk egymast. Sikerult mar valakinek felmelegiteni?

Legjobb válasz: Minden pár kapcsolatban vannak hullám völgyek nálatok ez most van.Probáljatok több idött együtt tölteni kettesben. Általaban mindenkinél elöjönek ujbol az érzelmek egymás iránt .Ha ez mégsem történik meg akkor lehet elgondolkodni.

Minden pár kapcsolatban vannak hullám völgyek nálatok ez most van.Probáljatok több idött együtt tölteni kettesben. Általaban mindenkinél elöjönek ujbol az érzelmek egymás iránt .Ha ez mégsem történik meg akkor lehet elgondolkodni.
Egy házasságért tenni kell. Egy nõ, különösen, ha anya nem "hidegülhet" el ok nélkül a férjétõl. Minden házasságban vannak hullámvölgyek, problémák. Azokat meg kell beszélni és megoldani! Ez fõleg a gyerek érdeke. Miért hiszik a mai nõk, hogy a házasság mindig szárnyaló boldogság? Miért hiszik, hogy joguk van a boldogsághoz, a család rovására? Honnan gondolják hogy a következõ pasas az elsõ mámor elmúltával tökéletes boldogságot ad? Vagy addig váltogatják a szeretõiket, amíg rá nem lelnek az "igazira"? Beszéld meg a gondjaidat a férjeddel, szervezzetek gyerek nélküli közös programokat! Ha akarod, akkor rendbe jön a házasságod. De ezt elsõsorban neked kell akarni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megfontolom õket.
Válj el. Felmelegítve csak a káposzta jó.
Kéne tudni, hogy mi volt a fõ szempont - ami régen egetrengetõ volt, de most már nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!