Találatok a következő kifejezésre: Férjemmel nem együtt (121 db)

Ha ma este együtt vagyok a férjemmel, nem gáz hogy holnap pedig nőgyógyászati vizsgálatra megyek? Igazából nem kenetétel lesz csak egy vizsgálat.

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Ha Téged zavar, akkor esetleg csinálj egy hüvelyöblítést. Én is mentem már úgy, hogy elõtte való nap együtt voltam a férjemmel, és semmi megjegyzést nem tett a doki.:)

Miért lenne gáz? Ha Téged zavar, akkor esetleg csinálj egy hüvelyöblítést. Én is mentem már úgy, hogy elõtte való nap együtt voltam a férjemmel, és semmi megjegyzést nem tett a doki.:)
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.hüvelyöblítést nem akarok csinálni bár gondoltam rá de babát szettnénk és nem akarom véletlen sem kimosni a helyükrõl a kiskatonákat.
Akkor ne is mosd! :) Nyugiii, nem lesz gáz! Mi is babát szeretnénk, úgyhogy én sem csináltam hüvelyöblítést mikor voltam a dokinál. :) Sok sikert a babához! (elsõ válaszoló)
Szerintem ez neki fel sem tûnik. Gondolj bele, milyen mosdatlan nõk is megfordulhatnak nála...
baba nem jön ezért mész a dokihoz?miota probálkoztok? amugy nem persze hogy nemkell se kimosni, és nemis baj ha együtt vagytok!
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos nem jön a baba.még nem olyan rég próbálkozunk kb 7 hónapja.Voltam már nála clostyt irt fel mert nagyon változó volt a ciklushossz emiatt azt mondta valószínû nincs peteérés.Most azért megyek hogy beutalókat kérjek mert szeretném magam kivizsgáltatni.Fõkép egy hüvelyi uh és egy hormontükröt akarok csináltatni vele.Aztán majd meglátjuk.

Miért van az, hogy a férjemmel nem tudunk együtt gyereket nevelni?

4 éves a lányunk. Az alapprobléma az, hogy a férjem mindent megenged neki, nem büntet vagyis csak ígérgeti a büntetést, de SOHA nem tartja be. Én betartanám, de a végén én vagyok "leszavazva" és én vagyok a "kegyetlen anya" amiért próbálnék valami korlátot felállítani. Annyira elegem van már ebből! :( Persze aztán ő is ugyanúgy ki van akadva, ha a gyerek hisztis, akaratos. Ma példa: nem fogadott szót már sokadszorra. Nekem elegem lett és mondtam, hogy 5 mese helyett 4 lesz. A gyerek elkezdett sírni, az apja mindjárt kiakadt, hogy mindig veszekszünk. Nem érti, hogy ez már az utolsó csepp volt. Õ nem akarja hallgatni, ahogy sír a gyerek, inkább megcsinál neki mindent. Most úgy elmentek aludni, hogy azt válaszolta a gyerek azon kérdésére, hogy ugye 5 mese lesz, hogy "majd meglátjuk". Tuti, hogy ötöt mesél neki és megint nem lett betartva az ígéret. Bocsi, de annyira elegem van. Gyereknevelésen kívül mindenben azonos hullámhosszon vagyunk, de ebbe beletörik a bicskánk mindig. Amikor pici volt, akkor is állandóan fölkapdosta, csak hogy ne sírjon. Kb. másfél éves koráig ringatni kellett altatásnál és nem maradt el egyedül. Ezt már beismerte, hogy az ő hibája volt, de könyörgöm mit érünk azzal, ha mindig későn ismeri be, amikor már "el van rontva az egész". :( Nagyon el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: De igen, a büntetés jó. Mi ez már, elõször csak ráütni nem szabad, most már az is szemét szülõ, aki megbünteti a rosszalkodást? Valahogy muszáj belé nevelni a gyerekbe, hogy a feleselés tilos. Ha így elkényezteti a férjed, akkor megszokja a gyerek, hogy mindent megtehet következmények nélkül. Biztosan tudja, hogy rosszat tett, de azt is tudja, hogy ha sír, akkor elérheti, hogy ne kapjon büntetést. Ezen kellene változtatni. Lehet, hogy nehéz, de nem szabad foglalkozni vele, hogy sír, amikor büntetést kap, hiába hisztizik, akkor is be kell tartani a büntetést. Mit várhatsz el késõbb attól a gyerektõl, aki egész gyerekkorában azt látja, hogy a szülei ígérnek dolgokat (még ha negatív dolgokat is) és nem tartják be?

Mond meg a férjednek, hogy teljesen aláássa a tekintélyedet ezzel, amit csinál! Ne vétózza meg a Te döntésed, ha te büntetést igérsz, akkor ne a férjeddel tartasd be, vidd végig te az ügyet, a férjed vonuljon háttérbe ilyenkor. Ha vele akaszkodik össze a gyerek, akkor meg intézze õ a fegyelmezést. Ne várd meg, hogy hússzor szólj, hamarabb figyelmeztesd, hogy ha nem fogad szót büntetést kap, megmondani, hogy mit, következõ nemre bünti, rezzenéstelen arccal. Nem baj, ha orditva hisztizik. Nemsok idõ, és szépen javulni fog a helyzet. Csak a lényeg, ha veled kerül konfliktusba, te is fejezd ne a hadmûveletet, a párod vonuljon a háttérbe...és forditva!
Próbálj 1 hétvégére lelépni és hagyd a párodat és a gyerkõcöt ketteseben. Legyél te beteg vagy a nagyi valami ürüggyel lépj le ha a gyerek az apjának kezd el hisztizni magától rájön hogy a büntetés a nevelés része. Azt is lehet hogy hétköznap apa megérkezik te leszaladsz a boltba és 1-2 óráig vissza se mész.
De igen, a büntetés jó. Mi ez már, elõször csak ráütni nem szabad, most már az is szemét szülõ, aki megbünteti a rosszalkodást? Valahogy muszáj belé nevelni a gyerekbe, hogy a feleselés tilos. Ha így elkényezteti a férjed, akkor megszokja a gyerek, hogy mindent megtehet következmények nélkül. Biztosan tudja, hogy rosszat tett, de azt is tudja, hogy ha sír, akkor elérheti, hogy ne kapjon büntetést. Ezen kellene változtatni. Lehet, hogy nehéz, de nem szabad foglalkozni vele, hogy sír, amikor büntetést kap, hiába hisztizik, akkor is be kell tartani a büntetést. Mit várhatsz el késõbb attól a gyerektõl, aki egész gyerekkorában azt látja, hogy a szülei ígérnek dolgokat (még ha negatív dolgokat is) és nem tartják be?
Egy négyévest nem büntetéssel kell nevelni. Meg aztán a férjed nyilván sokkal kevesebbet van a kicsivel, ezért fontos neki, hogy ne a sírásról szóljon az együtt töltött idõ.
A kérdező hozzászólása: A sokadszori beszélgetésen is túl vagyunk már. Alapjáratban elismeri, hogy valóban nevelni kellene és ezt nem úgy kellene csinálni, hogy minden büntetést csak beígérünk, illetve mindent megcsinálunk, amit a gyerek szeretne, a gyakorlatban azonban mégsem akar menni. Én nem tagadom, nekem is vannak idegesebb napjaim, amikor türelmetlenebb vagyok, de nem szoktam mindenért rászólni a gyerekre.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is valahogy így gondolom. Most már abszolút nem vesz komolyan. Az érdekes egyébként a dologban, hogy ha ketten vagyunk a lányommal, akkor nagyon okosan viselkedik, meg lehet gyõzni arról, ha valami olyat szeretne, amit nem lehet, de ha hazaér a férjem, akkor kezdõdik az akaratoskodás, mert tudja, hogy apával együtt majd "ellenem tudnak fordulni". Csak az egészben az a baj, hogy a férjemnek ezt nem tudom elmagyarázni. :(
mutass nekem 1 pasit aki bírja a gyerek sírást, de még a nõk közül is sok nem.gondolom nem vagytok reggeltõl estig együtt mindhárman.kössetek kompromisszumot.te engedsz egy két dologból amiért szólnál amúgy õ meg bizony befogja a fülét ha te most azt mondod ezt már nem lehet büntetés nélkül megúszni, menjen el sétálni vagy vegyen fel fülhallgatót.magyarázd el neki ha nem akar egy önzõ, hisztis lányt magának muszály ezt végigcsinálnia.
A kérdező hozzászólása: Akkor kérlek, hasznos tanácsot is adj, hogyan neveljem, ha már az ötvenedik nemet hallom tõle? Én eddig mindig így csináltam, mint ahogy sok mindenki más is. Nem az elsõ nemre büntetem, hanem amikor már sokadszorra is akaratoskodik. Úgyhogy ha ezen kívül van hasznos tanács, akkor hallgatlak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazatok van, nekem kellene végigvinni a büntetést is, mondjuk ez a tegnapi pont olyan volt, amikor (este lévén) mást nem nagyon tudtam kitalálni ami éppen akkor büntetés lenne, csak azt, hogy kevesebb mese lesz. Tekintve, hogy este apa az altató mindig, ezért csakis õ tudta volna ezt betartatni. Az egész egyébként úgy zajlott, hogy öltözködésnél akaratoskodott, akkor mondta neki a férjem, hogy még egy szót nem fogadás és ugrik egy mese. De amikor ismét nem fogadott szót, akkor nem erõsítette meg, hogy akkor kevesebbet fog mesélni. Ekkor szóltam bele én. Ezt lehet, hogy nem kellett volna, de úgy éreztem, tartsuk már be, amit "ígértünk". Szóval ez a tegnapi ilyen szitu volt. Már ma is volt akaratoskodás. 3 szelet kalácsot kentem a férjemnek reggelire. A gyerkõc gabonapárnát kért tejjel, mint általában mindig. Amikor meglátta az apjánál a kalácsot, akkor azonnal elvett belõle egyet, hogy azt õ eszi, végül amikor megette, akkor közölte, hogy még egyet eszik, az õ reggelijét viszont nem eszi meg. A férjem próbált ugyan kicsit ellenállni, hogy elvegye elõle a kaját, de végül mégiscsak sikerült a lánynak. A saját reggelije meg ott maradt. Szóval megint egy olyan szitu volt, hogy a gyerek végülis bármit megtehet. Mondjuk én rögtön próbáltam keménykedni, mondtam neki, hogy akkor ma nem kap édességet. Én ezt be is fogom tartani. Lehet, hogy a leírtakból az jön le, hogy én meg nagyon szigorú vagyok, ez nem így van, csak 2 adott szitut írtam le, próbálnám megkeresni az arany középutat, csak így nehéz nagyon. Köszönöm még egyszer a válaszokat, ha van még valakinek tanácsa, szívesen fogadom.
A kérdező hozzászólása: 5-ös válaszolónak: A férjem többször volt már 1-1 napot a gyerkõccel egyedül, volt, hogy szabin volt, gyerkõc meg beteg, én meg dolgoztam. Nem volt probléma. Biztosan van egyébként benne egy jó kis féltékenység is, mert ha hárman vagyunk itthon, akkor ilyen a természete. Velem sem csinálja általában ezeket. Csak ilyenkor tudja, hogy én keményebb vagyok, mint az apja, ha valamit nem lehet, rögtön megy apához, hogy de mégis. És végül általában meg is van, amit szeretne, végül én érzem magam szarnak.
Ez egyáltalán nem túl szigorú. Nem próbálni kell "kicsit ellenállni", hanem határozottan megmondani, hogy nem, és ha felesel a gyerek, akkor büntetni. Éreznie kellene, hogy nem õ dirigál, nem õ a fõnök a házban, hanem anya és apa. A fejetekre fog nõni, fõleg a férjedére, ha ez így megy tovább. Szerintem mutasd meg ezt a kérdést a férjednek a válaszokkal együtt! Hátha tanul belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az lesz!
Most akkor ez hogy van? A saját férjem fizet a numera után? :O
Hát akkor most megmondom, hogy ennek a kapcsolatnak annyi. Egy férfinak kínzás, ha nem szexelhet, nem igaz, hogy néha nem tudod magad kicsit megerõltetni! Vagy együtt maradtok, de elviseled, hogy más lánnyal/lányokkal elégíti ki a vágyait.
milyen gyakran vagytok szexuálisan együtt? ha nem vagyok túl indiszkrét
miért nem akarsz vele szexuálisan együtt lenni?
"A pároddal, férjeddel nem akarsz szexuálisan együtt lenni" Azzal járunk, és ahhoz megyünk férjhez, akibe szerelmesek vagyunk. Normális esetben egy ember le akar feküdni a szerelmével. Nem értem????
Jó kis kapcsolat lehet...:D Amúgy kompromisszum, ha nem szexelsz vele egyáltalán ne is csodálkozz, ha k..vázik
ez amúgy neki marha megalázó ám. Csak gondolj bele fordított esetben, ha neked már odáig kellene süllyedned, hogy pénzt adj a párodnak, akit szeretsz, csak legyen veled néha. És még jót is mosolyogsz rajta, szép...:S Csak tényleg ne lepõdj meg, ha egy szép napon majd "beint" neked. Aztán meg sírsz, hogy mért?? Hiába mondja, hogy csak te kellesz neki, ez csak ideig óráig mûködik..... Úgyis azt mondod, ááá veletek nem fog megtörténni, nem csal meg, nem hagy el. De majd aznap, mikor koppansz egyet, emlékezz a szavaimra, hogy én szóltam elõre..
Úgy látom, most még poénosan fogod fel ezt a helyzetet, kedves kérdezõ. Azt írtad, hogy az utóbbi 4 hónapban, fél évben ritkultak meg az együttlétek havi 1 alkalomra, és ezek szerint a párod még jól tolerálja. De mi lesz újabb fél vagy egy-két év múlva, amikor a kedvesednek már tényleg nem lesz elég a havi 1 alkalom. Nem biztos, hogy akkor olyan poénos lesz ez a dolog.
és igen, valóban megalázó a saját kedvesemnek fizetni azért, hogy hajlandó legyen hozzámérni és szeretkezni velem
Érdekes felállás egy kapcsolatban. Ne sértõdj meg, de az én véleményem az, hogy ha valaki nem kívánja az együttlétet, akkor pénzért sem fogja kívánni. Ha viszont pénzért cserébe meg tudod tenni, akkor pusztán azért mert szereted, miért nem? Remélem érthetõen fogalmaztam meg a lényeget.
Én ezt nem értem! Akkor Téged csak a pénz motiválna? Mert ugye nem kívánod! Saját pasiddal pénzért dugni, hát egészségetekre!
A kérdező hozzászólása: este poénból 30.000-rõl indultunk :) és lett 10.000 de aztán elaludtam :)
A kérdező hozzászólása: ja családban marad ez tök igaz :)
Velem is van úgy, hogy nem kívánom páromat, mert fáradt vagyok, rossz kedvem van stb., de mégis belemegyek egy kis "játszadozásba", mert szeretnék neki örömet okozni. Ha nem akarod elveszíteni, muszáj néha kompromisszumot kötni.
Hehe, volt egy jó kis Maupassant novella, abban hasonló eset történt. A férfi kiszeretett a nõbõl, a nõ pedig eldöntötte, hogy megszívatja, féltékennyé tette, és bevált, a pasi újra belehabarodott. Szexelni akart a feleségével, mire a nõ mondta neki, hogy fizess, ha szexelni akarsz velem. Még érveket is felsorolt, hogy jobb, mint a k...ázás, mert a pénz családban marad, a nõ az otthonukra költi el:D Úgyhogy teljesen jó az ötlet, ha már ilyen beteg ötlet megfordul a fejetekben, hát rajta! Jobb, mint ha prostihoz menne, nem?:)
A kérdező hozzászólása: hát régebben hetente 2-3 szor, az utóbbi 4 hónapban fél évben pedig már csak havi 1x , de nekem ez bõven elég. Õ nem akar más után menni, mást keresni, csakis engem akar.
A kérdező hozzászólása: nem kívánom, de amúgy se senkivel.
A kérdező hozzászólása: nem k***zik :)
A kérdező hozzászólása: hát pl én nem kívánom a barátom akivel 5 éve együtt vagyok lassan, de õ viszont szeretne velem lenni szexuálisan, és képes lenne 1 óráért fizetni 10.000-ret is akár.
A kérdező hozzászólása: nem poénosan fogom fel.Én el akartam költözni, de azt mondta inkább õ megy el, mert ha én megyek akkor nem fogok már visszajönni hozzá.

Megcsaltam a férjem, nem okozz lelkiismeret furdolást! Miért? 5éve vagyok együtt a párommal! Dolgozom, és ott a munkahelyemen van egy srác2hetente összefutunk, de akkor azon a héten mindennap!

Néha felhív, néha csók is történik!Nekem nagyon tetszik, én is neki!Korán házasodtam de a férjemet nagyon szeretem, mit tegyek?Ugye ne mondjam el? 22éves leszek

Legjobb válasz: egy fellángolás végett ne dobd a férjed. dr.b 23 F

egy fellángolás végett ne dobd a férjed. dr.b 23 F
wow ez gyors válasz volt. oké akkor hagyjuk ez nem én leszek :D am teljesen átérzem azt a vívódást amit érezhetsz, de nincs ötletem. Hát te döntesz, ha még csak öt éve vagytok együtt a férjeddel, és még gyerek sincs akkor még ideje "kiszállni", minthogy húsz év múlva vedd észre, hogy nem mûködik a házasságod, de inkább gondold át százszor, mint egyszer sem, és feltétlenül adj idõt a dolognak, ne hagyd, hogy a kezdeti felángolás elvakítson, egyáltalán ismered a rendesen a srácot??
te döntesz, szeretõ férj v egy kis munkahelyi kaland...
Csinálj egy videót és rakd fel a [email protected] és várd a fejleményeket.A hatásnem fog elmaradni majd ha a párod meg lát
nem szereted a férjedet
Majd rájössz ha meg tudja a férje milyen lotyóval él együtt. Hülye vagy kisanyám!!!
Ringyó vagy. A férjed helyébe kapnád a pofont.
minek ennyi évesen férjhezmenni? ez lesz a vége.. még nem élted ki magad.. kész..
hány éves a srác? csak mert... jézusom mintha magamról olvasnék, csak a te korod nem stimmel :S :O
A kérdező hozzászólása: 23
Most sajnálhatod, hogy ilyen hamar férjhez mentél. Várhattál volna még vagy 5-10 évet. Mondd a férjednek, hogy próbáljátok ki a hármas szexet, és vonjátok be a srácot harmadiknak.
Dehogy szereted a férjedet nagyon! Én is csaltam már meg a páromat, igaz én legalább sose hazudtam neki azt, hogy szeretem, ráadásul agresszív is volt velem, és nekem a mai napig fáj, hogy mennyit szenvedett amiatt, hogy elhagytam. Sose felejtem el, amikor megmondtam neki, hogy vége, hogy mennyire szenvedett. Amikor csaltam, akkor is fájt, azért is szakítottam inkább, én nem bírtam ezt csinálni 2 hónapnál tovább. Emberbõl vagy te, hogy még csak lelkifurdalásod sincs? Nem az a baj, ha beleszeretsz másba és belátod, hogy túl fiatal voltál, nem kellett volna lekötni magad ilyen korán. Az se baj, ha korrigálod és elválsz, és nem hülyíted tovább a férjedet. De attól még maradhatna benned egy kis emberség.
Neked milyen lenne, ha a férjed egy tõled fiatalabb, csinosabb csajjal találkozgatna? Szarul esne?
arra hogy valaki egy érzelmileg infantilis ribanc, nincs gyógyszer. én 4éve vagyok a párommal és én is 22vagyok. és képzeld ha viszketni kezd a p.inám tudok nemet mondani.minek vetetted el magad akkor ennyi idõsen ha még mindig itt tartasz...én nem tudnám megtenni..ha ilyenekre lenne szükségem akkor vmi nem stimmel, elõbb kidobnám.1 jó [email protected] sem ér annyit hogy ekkora fájdalmat okozzak a páromnak és így megalázzam...remélem kamu kérdés, mert egyébként eléggé kezd aggasztó lenni hogy 16és 50 közt (majdnem)minden nõ 1 loty.ó!!ahelyett h örülnél neki hogy ma még elvesz valaki ebben a szexorientált világban.ott egy komoly pasi az életedben te meg mással d.ugatod magad, aki kitudja hányat d.ugott meg elõtted.és igen monnd el neki, hagyjon ott és keressen csak egy normásis feleséget mert õ már ott tart, csak erre te nem vagy alkalmas...ha szereted (ami nyilván nem igaz ha bûntudat nélkül pofátlanul csalod) akkor engedd el és adj neki esélyt egy normális feleségre ha egyáltalán talál manapság olyat!
Tudnod kell hogy te sem vagy és tarthatód magad különbnek és magadban tiszteséges nõnek mert egy vagy te is a nagyon sok közül egy RIBANC az voltál és mindig az is maradsz!!! Majd az élett az ilyeneknek mint te majd vissza adja és majd tapasztalod akkor te se maradsz más csak egy kihasznált, elhasznált lugnyi a sok közül majd az hogy fog hatni a te lelkivilágodra!!!!!! Nem hogy a nõk büszkék lenének magukra hogy mitõl is különbek a keleténél inkább alázák saját maguk életét!!! Undoritó-nõk vannak!!! Sok meg nokedlit szagatni meg nem tud de baszatni magát az megy mint teneked bevené a gyomrod !!! SZÁNALMAS!!!!!!
Tesz egy lemondó nyilatkozatot és az új apa meg apaságit. Szerintem, de kérdazz meg egy ügyvédet.
automatikusan a férjed nevét kapja míg nem vagytok elvállva, erre semmi más lehetöség nincsen. ha elváltok is most már az ö nevét kapja, de ahoz hogy lemondjon a gyerekröl neked össze kell házasodnod az újpasiddal akkor mondhat le a férjed a gyerkeröl és az új pasi felvegye. amíg házaságban vagy nem lehetséges. ha a váláskor már terhes vagy is a gyerek a férj nevét kapja. mi ezért vártunk a párommal hogy ne a férjem nevét kapja. ha most a válás után a párommal nem házasodunk akkor is automatikusan még a´z exférjem nevét kapná de ilyenkor lehet apasági nyilatkozatot tennie a páromnak. elég kacifántos , de sajna ez van. mondjuk ha a házságkor nem a férjed nevét irattátok be a születendö gyermekekre vonatkozóan akkor nincs gond. de apának a férjed lesz akkor is feltüntetve. szóval most megszületik a gyerek aki a fßerjed nevét kapja aztán közben már válljatok el és a kedves igazi apa vegyen el egyböl és vegye a nevére a gyereket. ja még annyi lehet hogy a férjed apasági tesztet kér amiben kiderül hogy nem az övé a gyerek és akkor ai igaz nevére veheti, de ezért fizetni kell.
A kérdező hozzászólása: Az anya vezeték nevét nem kaphatja a gyerek?
Ha erröl nyilatkoztatok a házaságkötéskor. de az apa akkor sem ismeretlen lesz, hanem a férjed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Van olyan amit soha nem fogsz megbocsájtani a férjednek? de együtt maradtatok és kezdtetek mindent tiszta lappal

2 olyan dolog történt velem amit soha a büdös életbe nem felejtek el neki de megprobáljuk ujra kezdeni a kapcsolatunkat egy utolso probát talán megér Szoptatás közbe megütött amiért nem akartam lefeküdni vele és óriási taho volt velem szülés utáni elsö együtt létben

Legjobb válasz: Van amit meg lehet bocsátani, de hogy szoptatás közben megüssön, az NEM az a kategória!!! Olyan meg nem létezik, hogy valamit nem bocsátok meg, de tiszta lappal újra kezdek.

Van amit meg lehet bocsátani, de hogy szoptatás közben megüssön, az NEM az a kategória!!! Olyan meg nem létezik, hogy valamit nem bocsátok meg, de tiszta lappal újra kezdek.
Szégyen teljesnek tartom a férjed viselkedését nem is ragozom mert nyomda festéket nem bírnák a jelzöim rá nézve. A terhesség és a szülés utáni idöszak nehéz mindkét félnek, de ha már esze volt a gyerek nemzésre akkor gondolhatta volna ha kipottyan a baba ö lesz az elsö hiszen gondoskodni kéne rólla és az anya esze nem azon fog járni , hogy mikor mászhat a férj urára rögvest szerintem. Nem csak , hogy bunkô és önzö emberröl beszélünk aki szemlátomást a saját gyerekére is féltékeny azt meg már megse említsük, hogy megüt ráadásul mikor a babátokat eteted. Ha olyannal képes vagy leélni az életed aki se rád se a gyereketekre nincs tekintettel az a te döntésed ebben tanâcsot nem lehet adni de én léptem volna..
Volt beszólása a páromnak, amit sose felejtek el, de ha egyszer is megütne, azonnal elhagynám.
Kedves Kérdezõ! Ennek az embernek akarsz Te még lehetõséget adni? Menekülj tõle, amíg tudsz. Ez nem tartozik a megbocsájtható kategóriába! Inkább egyedül, mint egy idióta agresszív emberrel akár egy percet is együtt!
Vagy tiszta lap, vagy soha nem bocsátok meg, a kettõ együtt nem megy. Egy félrelépés-félét elnéztem neki, nem bántam meg, azóta rendezett, jó kapcsolatunk van. A te elsõ pontodat soha nem bocsátanám meg, de még el is hagytam volna, ha ilyet tett volna velem. Így fog felnõni a kisbabád, hogy azt látja, apa veri anyát, ha szexet akar..?
Tisztelet, szeretet es a masik megertese nelkul nincs boldog hazassag. Ami veled tortent szamomra nem megbocsathato. Ahogy te irtad: TAHO!!!! ..es sajnos nem vagy egyedul! Meglepo mennyi a ferjedhez hasonlatos taho szivja a levegot itt a foldon! Sajnalom, ami veled tortent es komolyan mondom, ha lehetoseged van a tahotol megszabadulni, az elso alkalommal tedd meg. 9 eve vagyunk hazasok a ferjemmel es voltak idok lenn is fenn is....de soha tiszteletlen taho modjara nem viselkedett. Mindig tisztelte bennem a gyermeke anyjat es mindig azt nezte, nekunk jo legyen.
Volt, ilyen és együtt maradtunk, 12 évig, utána a válásig már nagyon elfajultak a dolgok. Én túl sokáig bizakodtam, hogy megváltozik. Sajnos ez a baj, hogy általában már a gyerek után lesz ilyen aki hajlamos rá. Sok szerencsét, hátha neked sikerül.
Miért akarnál vele maradni? 1, megütött, 2 tahonak nevezed. Itt mar egyik oldalról sincs szeretet, szerelemrõl nem is beszélve.... Azt viszont felejtsd el, hogy nem láthatja többet a gyerekeit, ha vége. Ez kifejezetten mocskos dolog lenne es hála az égnek a biróság se engedné. Az apának joga van a gyermekeihez es a gyerekeknek is joguk van az apjukhoz. (Aki azért olyan borzasztó nem lehet, ha minimum kettõt szültel neki....)
A kérdező hozzászólása: Gyáva vagyok....avagy nem is tudom. probálok alakitani pár dolgon egy esélyt kapott ha ezt eljáétsza teszek rola soha ne látzhassa a gyermekeit

Június 27. -én jött meg utoljára. Peteéréskor voltunk együtt (lh teszt mutatta) de nem tudtuk befejezni, magyarán a férjem nem ment el bennem. Lehetek terhes? Tudom teszt de még nem merem.

Legjobb válasz: Pedig vesziteni valod nem nagyon van, elobb vagy utobb ugy is megtudod az eredmenyt. Eleg kicsi az esely, de elovaladektol is teherbe eshetsz.

Pedig vesziteni valod nem nagyon van, elobb vagy utobb ugy is megtudod az eredmenyt. Eleg kicsi az esely, de elovaladektol is teherbe eshetsz.
Talán szerencséd lesz:)
szia erre én is kiváncsi lennék mert ha jól számolok + - már 3 hete ugye? tehát már meg kellett volna jönni, ergó késik, én már rohannék tesztért :) én is ebben a cipõben járok, ird meg kérlek mi lett !!!
Ha nincs pénzetek, akkor meg pláne nem kéne még egy gyereket gyártani...az is felelõtlenség!!! üdv.
akkor miért nem védekeztetek?!?! Istenem... XD
azt hiszem már a 3. naptól kimutatja a teszt, ha terhes vagy.mindenképp vegyél, a többi rajta van a használati utasításon.
Nem magamat minõsítem! Az én adómból tengõdsz otthon gondolom valamelyik cigány telepen, és felháborítónak tartom azt, hogy érettségi után még 6 évet tanultam azért hogy a picit magasabb fizetésembõl olyan senkiházi élõsködõ kis pondró, férgek fialjanak mint amilyen Te vagy. Dögöljél éhen a kölköddel és a párocskáddal együtt ha nincs annyi pénzed/eszed, hogy egy kotont húzzál az uracskád f*szára és a mi nyakunkra sz*rod a kölködet, vagy menjetek el vályogot verni mint nagyapáid. Ne internetre fizess elõ Te b*rom hanem fogamzásgátlót vegyél vagy ami még jobb lenne ha elköttetnéd magad, ezután csinálhatod azt amihez a legjobban értesz. Ezer sebbõl vérzik ez az ország mert az olyanok mint Te itt éltek. Adnék nektek egy vonatjegyet Indiába a többi cigány közé azaz a tesvíreitek közé! Ha meg nem vagy cigány, akkor az elveiddel van baj úgyhogy akkor is megkapnád a jegyet. Magatokon röhögjetek az uracskáddal, mert annyira nagy marhák vagytok, hogy fel se fogjátok mekkora a sötétség a fejetekben!
0:25-ös hozzászólónak: Lehet, hogy nem túl finom a hozzászólásom de igaz! És az ilyenek miatt nem jut Magyarország egyrõl a kettõre! Ha nem értesz egyet és szerinted helyes dolog lefialni mint egy kóbor kutya, akkor nyald ki a seggét ennek a vemhes tehénnek!
Az ilyenek miatt se jutunk elõrébb, mint Te.Más szemében a szálkát, magunkéban a gerendát se.
Még mielõtt belekötne valaki, tudom:a hanem egybe van;)
Jól van, nem kellett volna lebarmoznom téged, bocsi. Szerezd meg a diplomádat! Hacsak nem valami milliomos családból szalajtottak és anyuhoz-apuhoz nem tudsz beállni vagy nincs valakid aki benyomjon egy jó helyre akkor meg vagy bénulva, és tengõdsz a havi 120 bruttódból ha egyáltalán kapsz annyit és nem azt mondják, hogy túlképzett vagy. Aztán kézhez kapsz 70-80-at mert majdnem a felét elviszi az állam az ilyen h*lyék miatt. Nem az ilyeneket kellene etetni, ha már elveszik a pénzemet úgyis, hanem utakat kéne építeni meg rengeteg mást feltudnék sorolni ami 1000-szer hasznosabb mint a semmirekellõk szaporítása. Megszületik ez a gyerek mit fog tanulni? Majd azt csinálja mint anyu-apu és csak bagzik ész nélkül mint a macska. Majd akkor fogod megérteni ezt a bennem lévõ indulatot ha már legalább 1-2 évet dolgoztál úgy, hogy semmi de semmi látszatja nincs. Folyton egyre többet vesz el tõlünk az állam, hogy minden kiadást fedezni tudjon, egy példa nem rég kocsit akartam venni (olcsót de erõset) amit ha tavaly megveszek ma "vagyonos" ember vagyok és be kellene vallanom, így az álmomat nem tudtam valóra váltani mert a kocsi vagyonadója egy havi fizetésem lenne... abból is az ilyeneket támogatná az állam és nonszensz, hogy a semmirekellõket is nekem kell eltartanom az álmaimat feladva, mindezt azért, hogy legyen szavazótábora bizonyos pártoknak, hát ez az ami ezt a mély gyûlöletet váltja ki belõlem.
Miért hiszitek hogy egy diploma teszi az embert?! Miért van az, hogy valaki akinek diplomája van már is lenézi azt aki mondjuk meg szerzet egy vagy több szakmát. Nem a diploma jelenti az értelmet. De egyre több diplomás hiszi ezt.. A diplomásokról is annyit, hogy mindenki megy közgazdász meg jogi diplomáért, mikor már évek óta nincs az országban elegendõ állás az ilyen divatszakmákhoz. Ne hidd, hogy több vagy bárkinél mert diplomád van. Nem ettõl függ, hogy valaki tud-e racionális döntéseket hozni az életben. Ismeri diplomásokat akiknél nagyobb parasztot még nem láttam a Földön. Te is annyira jössz itt a diplomáddal, hogy nem bírtam figyelmen kívül hagyni ne haragudj. Lehet, hogy Te nem vagy olyan, nem is mondtam egy szóval se. De minden mondatod arról szól, hogy neked diplomád van. Nekem nincs.. És nem hiszem, hogy ezért engem le kéne nézni. 21/N
*ismerek
A kérdező hozzászólása: Egy diplomás ember nem ilyen stílussal beszél csak észre kell venni.Nekünk sincs diplománk de van normális munkahelyünk!Tõlünk is vonják az adó nem csak a diplomásoktól.És nekünk legalább van egy gyönyörû autónk habár neki a diplomás fizetésébõl nem futotta.Csak alpári stílusban kritizál másokat pedig nem is ismer.Részvétem mindenkinek aki körülötted van már ha egy ilyen rosszindulatú embernek vannak egyáltalán barátai.Én tényleg sajnállak de nézz magadba egy kicsit aztán gondolkozz el milyen a stílusod az állítólagos diplomáddal.
Szerintem nézz Te magadba inkább! Na mi van megvetted az új kocsit hitelre és nyögöd még 10 évig, úgy hogy egy csomag kotonra sincs pénzed? Nekem is van kocsim ne aggódj, 0 km-esen vettem méghozzá! De nekem a szóban forgó autó másodiknak kellett volna mert nekem ez a hobbim! Ja és én kp-bõl köhögtem ki az enyémet illetve fizettem volna ki a második kocsimat is ha nem lenne vagyonadó amit nektek adna az állam! Kiszúrok veled! Nem veszem meg a 210 lovas autót és nem kapod meg az általam befizetett vagyonadót! Majd német rendszámmal azért majd csak meglesz nemsokára ;).
Igaza van az elõttem szólónak, már ne is haragudj tetves új autóra futja...de kotonra nem?!?! Ne nevettess már..jobb lenne ha nem kommentelnél többet ide, mert már elég nevetséges ellentmondásokba keveredtél! És senki nem nézi le azokat akiknek nincs diplomája, itt nem errõl van szó..egy diploma nélküli embernek is vagy van annyi esze h nem potyogtat gyereket ha már egyszer a saját elmondása szerint nincs pénze még védekezni sem...vagy nincs annyi! A Te esetedben ezek szerint az utóbbi áll fent, szóval kár elterelni a szót ebbe az irányba. Felelõtlen vagy és kész, vagy ha kamuztál abban, hogy nincs pénzed védekezni akkor elég gyenge és sebezhetõ érv volt, ne csodálkozz ha letámadnak...és most már gázos az egész sztorid, mert magyarázol itt össze vissza..egyszer nincs pénzed kotonra se, máskor meg már új csodás autótok van. Szánalmas!
A kérdező hozzászólása: Csak nevetek mert azt se tudjátok ki vagyok én azt viszont tudom hogy ti egy rosszindulatú magamutogató gerinctelen emberek vagytok még az e-mail címeteket se merítek kiírni .Ennyi örömöd van a kocsid de nekem itt a családom meg barátaim ami neked nincs!Lelki szegénykém töröld ki a seggedet a diplomáddal ha wctél:) :)
háháhá..látom azért még a helyesírás meg a fogalmazás nem igazán megy! De mi lenne ha a kérdésre válaszolnál vagy az ellentmondásokat oszlatnád el amibõl szerinted ez a "félreértés" származott, és nem beszélnél mellé a diplomáról, a családról, meg a barátokról...(ez elcsépelt frázispufogtatás, amivel a hülyék próbálják meg elterelni a szót a lényegrõl Cicám!) Itt 'sajnos' nem igazán a családi szeretet meg a barátság és a végzettség a téma, habár gondolom ezt csökkent értelmeddel nem sikerült felfogni. Ha meg nem bírsz értelmesen/érdemlegesen válaszolni a kérdésfelvetésre, akkor inkább maradj csendben , és ne járasd le magad még jobban.
A kérdező hozzászólása: Sztem fordulj orvoshoz mert te beteg vagy:) :) :) nincs más elfoglaltságod?Sajnállak nagyon:)
ettõl függetlenül még igaza van...mocskos hülye vagy és felelõtlen anyukám. Remélem tényleg nem szaporodtok!!! xd Na pá
Igen, könnyen lehetsz terhes! Vegyél tesztet, már ki kell, hogy mutassa! Az elmaradt mensi után már kimutatja, ha van valami.
A kérdező hozzászólása: Iszonyatosan ideges vagyok.2kor megyek tesztet venni remélem nem vagyok terhes mert a kisfiam így is leköti minden percemet.
11. nap hát az pont idõszerû lehet egy teherbe eséshez:S Viszont a 30. nap még nem olyan vészes késés. Majd írd meg mi az eredmény. Szurkolok érted!
hát persze, hogy is lehetnél terhes?! Gondolom a kisfiadat is a villásfarkú fecske hozta tavasszal Dél-Afrikából!!! Nem tudom mit gondoltál...azért remélem nem vagy az, mert kár lenne a hülyéket szaporítani! Már elnézést...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy bárkinek van joga a másikat le hülyézni te nagyon büszke lehetsz magadra!Gratulálok! És tudod sajnos a mai világban nem csak ész kérdése a védekezés hanem fõleg pénzkérdés minden formája. Örülj neki ha neked nem okoz problémát és ne kritizálj ismeretlenbe másokat!
Ha el is ment benned akkor nagyobb rá az esély.
Mi lett a teszt eredménye? (Második vagyok)
sztem terhes lett, és most nincs ideje írni...mert el kell mennie abortuszra a nagyon okosnak...:Sxd
A kérdező hozzászólása: Ha tudni akarod te gyökér mindenkinek válaszoltam e-mailbe mert mások nem olyan gerinctelenek hogy még az e-mail címüket se merik kiírni.Az ilyen rosszindulatú lelki szegény embereket ki kellene tiltani.
Teszteltél? Remélem, az lett az eredmény, amit szerettél volna
Undorító az utolsó hozzászóló stílusa.És még ilyen alja beszéddel Õ cigányozza le a kérdezõt...
A kérdező hozzászólása: Sztem te vagy egy büdös mocskos cigány nem is ismersz mi jogon bírálsz te másokat.Mindenki magából indul ki.Ezzel csak magadat minõsíted!Nevetünk rajtad:) :) :) :)
Öröm ám az ha egyre bõvül a család fõleg ha nem tudod fenntartani a kocsi törlesztõd miatt :D. Neked biztos annyit ér egy diploma hogy kitöröld vele a segged, máskülönben meg nem kell ahhoz diploma, hogy az ember értelmesen gondolkodjon, cselekedjen, ezt Te nem mondhatod el magadról sajnos. Nem a szakmunkásokat akartam itt leszólni mert ismerek értelmes szakmunkásokat is, kinek nem inge ne vegye magára. Itt a kritika azoknak szól akik ész nélkül cselekednek vagy azonosulnak ezzel a nézettel.

3 évig fogamzásgátlót szedtem. Ferb. végén abbahagytam, mert babát szeretnénk. De úgy tudom 3 hónapot várni kell. Febr.24-én jött meg, márc.2-án voltam együtt a férjemmel, nem védekeztünk. Azóta nem jött meg. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell 3 hónapot várni. A hormon tartalom nagyon rövid idõ alatt kiürül. A fogamzásgátló elvékonyíthatja a méhnyálkahártyát, aminek újraépülésére érdemes 1-2 hónapot várni. De ez sincs feltétlen így mindenkinél. Ha megfelelõ vastagságú a méhnyálkahártyád, akkor akár terhes is lehetsz, sokan estek már teherbe közvetlenül a gyógyszer abbahagyása után.

Nem feltétlen kell 3 hónapot várni. A hormon tartalom nagyon rövid idõ alatt kiürül. A fogamzásgátló elvékonyíthatja a méhnyálkahártyát, aminek újraépülésére érdemes 1-2 hónapot várni. De ez sincs feltétlen így mindenkinél. Ha megfelelõ vastagságú a méhnyálkahártyád, akkor akár terhes is lehetsz, sokan estek már teherbe közvetlenül a gyógyszer abbahagyása után.
Van rá esély. :-) Szerintem csinálj egy tesztet! Több helyen is olvastam, hogy már nem szokás hónapokat várni a fog. gátló után. Sõt, rögtön az elsõ hónapban nagyobb az esély!
Szia. Igen, lehetsz terhes. Én a gyógyszer abbahagyása utáni hónapban estem teherbe, most 23hetes vagyok. Engem is aggasztott a 3hónap, de több orvos is megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond. A tesóm gyógyszer mellett lett terhes, és erõs, egészségas gyermeke van. Minden jót.
Ha terhes lennél akkor sincs gond.Én is gyógyszert szedtem és abbahagytam.A dokim azt mondta, hogy csak 1 ciklust várjunk meg, de ha becsúszik akkor sincs gond.

Három hete volt egy missed ab-om, és a múlt héten együtt voltam a férjemmel, nem védekeztünk, de nem élvezett belém, és csak egy percig, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Hát ez nehéz kérdés, mert mûtét után legalább 2-3 hét kell ahhoz, hogy kiürüjenek belõled a terhességi hormonok. Személyfüggõ, hogy kinek milyen gyorsan reagál a szervezete. Lehet volt peteérésed, de az is lehet, hogy még nem. Amúgy egy perc is elég, hiszen van elõváladék, abból meg egyetlen kis gazfickó is elég. :-)

Szia! Hát ez nehéz kérdés, mert mûtét után legalább 2-3 hét kell ahhoz, hogy kiürüjenek belõled a terhességi hormonok. Személyfüggõ, hogy kinek milyen gyorsan reagál a szervezete. Lehet volt peteérésed, de az is lehet, hogy még nem. Amúgy egy perc is elég, hiszen van elõváladék, abból meg egyetlen kis gazfickó is elég. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!