Találatok a következő kifejezésre: Férjemmel kisbabát de (14 db)

Szeretnenk a ferjemmel kisbabat, de meg nem jott ossze, a duphaston tabletta segithet abban hogy teherbe essek?

ha tudtok olyan gyogyszereket ami segithet abban hogy teherbe essek, akkor legyetek mar olyan szivesek, hogy irtok nekem egy parat, koszike

Legjobb válasz: Szerintem a duphaston a terhesség megtartásában segít. Abban, hogy sikerüljön a megtermékenyítés, abban nem. Clostibegytet szokott az orvos felírni, hogy segítse a teherbeesést, és utánna kell szedni a duphastont.

Szerintem a duphaston a terhesség megtartásában segít. Abban, hogy sikerüljön a megtermékenyítés, abban nem. Clostibegytet szokott az orvos felírni, hogy segítse a teherbeesést, és utánna kell szedni a duphastont.

A férjemmel nagyon vágyunk egy kisbabára de sajnos az anyagiak nem megfelelőek! Nálatok milyen anyagi helyzetben jött a bébi?

Els?sorban véleményekre lennék kíváncsi! nagyon szeretnénk egy csöppséget de albérletben lakunk és nem vet fel minket a jólét. Valószín? csak használt dolgokra telne a picinek, félretett pénzünk nincs. Nem tudom lesz e jobb valaha. Ezért érdekelni, ti hogyan vállaltatok be egy babát. Tudom szegénységben is lehet boldogan élni, de az ember szeretni minél többet és minél jobbat adni a manójának.

Legjobb válasz: Szia! Mi a párommal albérletben lakunk a hugommal (1,5 szoba), amikor a pici megfogant, egyedül én dolgoztam, férjem még az egyetemre járt, így egyedül én voltam keresõ. Ráadásul a 9. hét óta veszélyeztetett terhesként nem mehetek vissza dolgozni, a táppénzemet az elõzõ évi minimálbérbõl számolták, tehát mi sem voltunk eleresztve hú de nagyon. Csak használt dolgai lesznek a picinek, mert másra nem telik, de nem érdekel különösebben, hugomtól kapjuk. Nem szégyen. Kiságy is, babakocsi is ismerõstõl vásárolt, illetve vaterázott. Jelen helyzetben ennyi. Ráadásul most hiába van férjemnek munkahelye, 3 hónapos próbaideje most telik le, de megy a pletyka folyamatosan a munkahelyén a leépítésekrõl, így most emiatt izgul. Nekünk ott a családunk, Õk segíteni tudnak, akármi lesz is!

Szia! Mi a párommal albérletben lakunk a hugommal (1, 5 szoba), amikor a pici megfogant, egyedül én dolgoztam, férjem még az egyetemre járt, így egyedül én voltam keresõ. Ráadásul a 9. hét óta veszélyeztetett terhesként nem mehetek vissza dolgozni, a táppénzemet az elõzõ évi minimálbérbõl számolták, tehát mi sem voltunk eleresztve hú de nagyon. Csak használt dolgai lesznek a picinek, mert másra nem telik, de nem érdekel különösebben, hugomtól kapjuk. Nem szégyen. Kiságy is, babakocsi is ismerõstõl vásárolt, illetve vaterázott. Jelen helyzetben ennyi. Ráadásul most hiába van férjemnek munkahelye, 3 hónapos próbaideje most telik le, de megy a pletyka folyamatosan a munkahelyén a leépítésekrõl, így most emiatt izgul. Nekünk ott a családunk, Õk segíteni tudnak, akármi lesz is!
Mi éppen költözés elõtt álltunk mikor megfogant a kislányunk. A házunk akkor épült fel és nekünk sem volt és most sincs félretett pénzünk. Amikor megtudtam hogy terhes vagyok eszembe sem jutott hogy a pénz miatt elvetessem. Havi 70.000 ft a házunk törlesztõrészlete és a férjemnek 2 munkahelye van , sajnos már csak májusig. Nem tudjuk hogy mi lesz, de a babánknak nagyon örülünk és a pénztelenség nem lehet akadálya annak hogy legalább 1 gyereket szüljön az ember. Ja és mi 2 gyerekre vettünk fel szocpolt.
Az elõzõ vagyok. A használt cuccokról annyit hogy mi is kaptunk sok ruhát a kiságyunk is használt és a babakocsink is. Ugyanúgy felnõ benne mintha új lenne. A mai világban nem ciki.
Szia! Valahogy ideális idõ a gyerekvállalásra nincs! Ha túl fiatal vagy, az sem jó, ha idõsebb, az sem. Mi saját házban lakunk, de így sem leányálom.Rengeteg a kiadás egy háztartásban.Minden nagyon drága.Meg mindent fizetni kell áram, kredit, viz, gáz... Szóval nem egyszerû az élet! Megszünt a munkahelyem, nincs hova visszamennem melózni. Ha lenne is másik munkahelyem, nincs aki vigyázzon a picire.Hát mit mondjak én is eléggé a padlón vagyok. Férjem amit keres, azt elköltjülk, lehetetlen félretenni belõle.Pedig már mindenhogy megpróbálunk takarékoskodni! Ne haragudj, most kipanaszkodtam magam!!! Tehát, ha szeretnétek babát vállaljatok, majd lesz valahogy!
Én elvetéltem sajnos decemberben, de alig várjuk, hogy bármikor jöjjön. A házunk a banké, a kocsink lízingelt, építkezni kellene, mert még fürdõszoba sincs rendben, három szobából egy lakható csak. Az én férjem fejlõdõképes, saját vállalkozása van, csak a pénz nagyon nehezen jön belõle, munka viszont dögivel van, nekem stabil a munkahelyem és rengeteg az adósságunk. De azt mondtuk, nem számít, mikor érkezik, csak minél hamarabb jöjjön. Nekem csak annyi volt a kitételem, hogy saját lakást szeretnék, én nem akarok senki mással együtt élni. 5 évünkbe telt, mire idáig jutottunk. Bizony, nem mond hülyeséget az, aki azt mondja: ha mindig vársz valamire, hogy most ez kéne, most az kéne, utána majd jöhet a baba, akkor egyszer csak arra ébredsz, hogy kiöregedtél, és a legfontosabb, a gyermek még sincs meg.
Szia Nálunk se különb a helyzet. Nincs félretett pénzünk, használt cuccokat veszünk a babának, amik nagyon jók és ugyanolyanok, mint az újak. Mi lakás törlesztõt fizetünk, csak a férjem dolgozik, én egyetemre járok. Minden hónapban kijövünk a pénzbõl, amink van de nem tudunk félre rakni. Ami kell azt meg tudjuk venni, na nem a legdrágábbat, de azért nem ócska dolgaink vannak. Szerintem, ha már vágytok rá vágjatok bele, úgyis megoldjátok valahogy. Legalábbis én így látom!
Szia! Az az igazság, ha arra várnánk hogy anyagilag biztonságban legyünk soha nem lehetne gyerek. Nekünk két hitel van+ a kocsi+ télen - nyáron is 35000ft gázszámla, a többit le se írom. Nem minimál bérbõl élünk, de nincs egy forint spórolt pénzünk se. Jeleneleg 36 hetes vagyok kaptunk használt cuccokat is, valamint az újakat a nagyszülõk és tesók vették.
Szia.Minket sem vet fel a pénz, igaz nekünk saját lakásunk van amit törlesztünk + kocsi hitel (lehet luxusnak számit de nekem is mig dolgoztam meg a páromnak is mivel egy helyen dolgoztunk szükség van/volt a kocsira)+ vállalati hitel stb.stb...de én már benne vagyok a korban ezért nem várhattunk tovább (35 leszek ebben az évben), de ha fiatalabb lennék én még vártam volna vele legalább mig vagy 2 hitel le nem jár. Üdv 37 hetes kismami
Nekünk sincs félretett pénzünk egyáltalán és mi is használtan vettünk mindent a babának még a ruhákat is turiztam. Nem is érdemes sztem újakat venni. Annyi elõnyünk van talán veletek szemben, h. mi nem albérletben vagyunk hanem lakáshitelt fizetünk. De az se sokkal jobb max. a tudat, h. a tied (is) a lakás. Nem szûkölködünk semmiben (koppkopp) de eltenni egy forintot se tudunk. Autóhitelünk is van persze, meg hitelkártyánk is. Ha kell a szüleink tudnak segíteni ill. az én szüleim már mondták, h. a pelenkára ne legyen gondunk azt õk veszik. Ez is 15000-20000 Ft-ot jelent havonta. Ha esetleg ti is számíthattok segítségre akkor hajrá. Valahol el kell kezdeni. Üdv 38 heteske
Szia, mi is albérletben lakunk, és van adósságunk is. Nagyon nehezen jövünk ki ketten is anyagilag. Mi is másoktól kapott ruhákba fogjuk öltöztetni, és használt kiságyat veszünk majd. Sokszor gondolkodom rajta, hogy vajon jó ötlet volt- e így gyereket vállalni, de 30 éves vagyok, és egyelõre kilátásom sincs, hogy másképpen alakulnak az anyagi dolgaink. Szeretjük egymást, és a gyereket is nagyon fogjuk szeretni bármi lesz is, aztán majd alakul valahogy. Szóval fel a fejjel. 17 hetes kismama.
Ez nálunk is téma volt sokáig, de ha arra vártunk volna, hogy minden meglegyen sztem soha nem lenne gyerekünk.Én 47-49e között kapok, a párom attól függõen mennyi a munka 70-130e között.Mi az OTP-nél vagyunk albérletben még 15 évig+ van még 2 kisebb hitelünk.Nem könnyû.Sokszor csúszik 1-2 csekk, hogy a gyereknek jusson mindenre, de megoldjuk.Minket a család nem segít.Én légzésfigyelõt, 1 olcsóbb kocsit, és a kisebb dolgokat vettem újonnan.Van használt ágy, kaptunk sok használt ruhát...Nekem az a legfontosabb, hogy Õ azt tanulhassa, amit majd szeretni fog(nálam ez nem így volt) és normális, egészséges élete legyen.A szülés óta (az alatt sem)költök ruhára és más ilyen számora luxus cikkre, de neki megvettem a gyógycipõt, a jó babakaját.Rá mindíg összekaparjuk a pénzt.Csak szét kell nézni és akad pár dolog amirõl az ember le tud mondani a gyerekéért.
Egyetértek minden elõttem válaszolóval és hozzátennék még annyit: minnél jobban élsz, annál nagyobbak lesznek az igényeid => soha nem fogod úgy gondolni, hogy eljött a megfelelõ idõ! Mert ha mondjuk csak 1 milla van a számládon, akkor azon agyalsz, hogy miért nem 2?? Nekünk is van lakás + kocsihitel; korábban én is tettem itt fel hasonló kérdést és engem is mindenki bíztatott. Fõ az optimizmus, hajrá Mindenkinek! :-)
Én 24 voltam, amikor kislányommal teherbeestem. se lakás, se pénz, se semmi, csak a nagy szerelem. mai eszemmel, nagyon bátrak voltunk, hogy belevágtunk. aztán 2 év múlva lakáshitellel lakást vettünk, apránként meg lett minden, ami kell nekünk. mindez 7 éve volt, akkor azért jobb volt az élet, nem volt ennyire kilátástalan az emberek helyzete. most született meg a kisfiam. sokat gondolkodtunk azon, hogy vállajuk e, mert van hol laknunk, de tudunk e majd etetni, öltöztetni, iskoláztatni még egy gyereket, mikor ezt az egyet is nehéz. terméészetesen vállaltuk! nagyon sok ruhát, játékokat, babakellékeket kaptunk barátoktól, ismerõsöktõl, sok mindent használtan vettünk meg. angol túrkálókban nagyon jó kis ruhákat lehet olcsón megkapni. ha mindenki egzisztenciálisan a megfelelõ alkalomra várna, akkor nem születnének gyerekek. Bízni kell abban, hogy egyszer jobb lesz mindenki élete. ne aggódj, te is mindent meg fogsz tudni adni neki, amire szüksége lesz.
Mi nem küszködünk anyagi problémákkal (lekopogom), mert a párom kiküldetésben van, így itt vagyunk vele. Ettõl függetlenül rengeteg ruhácskát használtan vettem meg, vagy örököltük, mert azok éppen annyira jók, mint a vadiújak. A bútor meg itt annyira drága, hogy hetekig kerestem a legolcsóbbat, de ha otthon lennénk, akkor valószínûleg használtat vettünk volna. Én úgy gondolom, hogy amit most meg tudunk takarítani a ruhácskákon, bútoron, kiegészítõkön, az késõbb jól fog jönni. Ha nem élnénk ilyen -mondhatni jó- körülmények között, akkor sem vártunk volna tovább a babával, mert az anyagiaknál sokkal fontosabb, hogy a gyermek mennyi szeretet és gondoskodást kap a családjától. Hogy milyen ember lesz a gyermekedbõl, az nem pusztán a pénzen múlik. Szerintem rengeteg olyan család van, ahol van mit a tejbe aprítani, viszont a gyerekek kiállhatatlanok, és az értékrendjük a béka feneke alatt van, mert nem törõdnek velük. Szóval ha úgy érzitek, hogy itt az idõ, akkor hajrá! Rengeteg gyermek nõtt már fel albérletben. A használt dolgok miatt meg ne aggódjatok, egy pici babának tök mindegy mibe van öltöztetve.
Mi saját lakásban lakunk, de hitelt vettünk fel rá, úgyhogy szinte ugyanaz, mint az albérlet. Nekünk a baba cuccainak 98%-a barátoktól való, használt cucc. Irtó édesek és jó állapotban vannak, hiszen minden baba 1-2 hét alatt kinövi a ruháit. Most ezért nem veszi meg az ember darabját 1500-2000 ft-ért. A baba nem attól lesz boldog ember, hogy minden cucca vadi új. És neked is könnyebb elfogadni ha valamit egy-két alkalom után kinõ, és többet nem tudod használni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Az az igazság, hogy mi éppen kijövünk a pénzbõl. Fizetésik van 600ft-unk. Igaz ez csak pár hónapja van így. Nekünk így az is megterhelõ lenne, ha csak használtan vennénk meg a cuccokat. igaz van rá 9hónap. Köszönöm, hogy ennyien írtatok, legalább kaptam egy kis "lökést":-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat:-)aranyosak vagytok, hogy adtatok egy kis bíztatást!

A férjemmel már lassan másfél éve próbálkozunk kisbabával, de semmi sikerrel. Az orvosom szerint minden rendben. Tudna-e valaki tanacsokat adni?

Legjobb válasz: Még annyit tennék hozzá, hogy ha lehet a férjed ne hordja a mobil telefont a zsebében és ne vegyen forróvizes fürdõt, mert mindkettõ rossz hatással van "rá". F/40+

Még annyit tennék hozzá, hogy ha lehet a férjed ne hordja a mobil telefont a zsebében és ne vegyen forróvizes fürdõt, mert mindkettõ rossz hatással van "rá". F/40+
Ha veleld minden rendben van, akkor a férjedet is meg kell nézni. Lehet kevesebb életképes spermája van (amúgy számos más dolog is van, csak most ez jutott az eszembe). Menjetek el dokihoz, segítenek és nincs benne semmi gáz! nem ti vagytok az egyedüliek! Sok sikert!
Azt tanácsolom, hogy menjetek el egy meddõségi centrumba. Van több is Budapesten (Káli intézet, Dévai intézet). Ott valószínûleg tudnak segíteni. De ne számítsatok egyszerû eredményre és a kezelés is meglehetõsen hosszú és költséges, ráadásul 100%-os eredményt nem lehet harantálni. De van egy lényegesen egyszerûbb javaslatom is. A mai világban nagyon sresszes életet él mindenki. Ezen változtatni nem lehet. A stressz nagyon rossz hatással van mind a petesejtekre, mind a spermiumokra. Ha nincs is nálatok komoly baj, akkor is egy valami segíthet: Ha tudtok vegyetek ki legalább 1 hét, de inkább 10 nap szabadságot és menjetek el valahová pihenni, kikapcsolódni (mobilt kikapcsolni, számítógépet otthon hagyni). Olyan helyre, ahol csak egymással tudtok foglalkozni. Ezt természetesen úgy kell idõzíteni, hogy egybe essen az utazás a peteérésed idejével. Hidd el, ha valami, ez segíthet. Ha nincs szervi oka a gyerektelenségnek, akkor szerintem lelki okai vannak, amire a kikapcsolódás az egyetlen megoldás. Ha nem is sikerül, bár remélhetõleg igen, akkor is feltöltõdve jöttök haza. Nem kell messzire menni egy horvátországi pihenés is már csodákra képes. Sok sikert! F/40+
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönön a jó tanacsokat.Megpróbálkozunk még gyógyteákkal -majd meglássuk.:-)
Olvasgass ezen az oldalon a Gynevac injekció kúráról. Én 2 évente megkapom, azóta nincs semmi nõgyógyászati problémám. Az orvos azt mondta 10 éve, hogy a sok gyulladás miatt nagyon nehezen fogok teherbe esni. Utána hallottam a Gynevac-ról, nem volt többször gyulladásom, nem kaptam el semmi nõi "dolgot" és a próbálkozástól kezdve másfél hónap múlva teherbe estem. Mi is meglepõdtünk rajta. Most 3 és fél hónapos a babánk.
Szia. Ha minden rendben van, akkor elõbb utóbb össze fog jönni. Nálunk majd 2 évnyi próbálkozás után egy egyhetes közös üzleti út a távolkeleten hozta meg a várva várt csodát. Az úton minden volt a fejemben, csak a teherbeesés nem. Annyira lekötött az új kultúra megismerése hogy eszembe se jutott a sok sikertelen próbálkozás. Valószinüleg sikerült minden stresszt kiûzni magamból. Nem azt mondom hogy menj el Ázsiába, hanem hogy találd meg azt kikapcsolódást a pároddal közösen ami minden gondot elûz. Sok sikert! Ne add fel!

A férjemmel kisbabát szeretnénk már próbálkozunk is de még mindig semmi! Hogyan kell azt elérni h biztosan teherbe essek? Mikor belém engedi akkor nekem feküdnöm kell? Vagy ha esetleg fekszem akkor meddig és hogy kell feküdnöm?

Legjobb válasz: Itt mindent megtalálsz, ami csak a terhesség elõsegítésérõl tudni lehet: http://babatervezok.otthona.net/attekintes.shtml Miután a férjed elélvez, maradj hanyatt fekve legalább egy fél óráig, a feneked alá toljatok egy kispárnát. Akár egész éjjel fekve maradhatsz, ha kibírod, hogy ne ronahj zuhanyozni. (Persze nem kell egész éjjel kispárnázni.)

Itt mindent megtalálsz, ami csak a terhesség elõsegítésérõl tudni lehet: http://babatervezok.otthona.net/attekintes.shtml Miután a férjed elélvez, maradj hanyatt fekve legalább egy fél óráig, a feneked alá toljatok egy kispárnát. Akár egész éjjel fekve maradhatsz, ha kibírod, hogy ne ronahj zuhanyozni. (Persze nem kell egész éjjel kispárnázni.)
Én a helyedbe orvoshoz fordulnék.
Mennyi ideje próbálkoztok? Mi már lassan 3 éve. Egy jó tanács. Ne stresszelj! Tudom, könnyû ezt mondani, de hidd el, tapasztalatból mondom, hogy amikor abszolút nem gondolsz rá, na akkor fog összejönni.

Nagyon szeretnénk kisbabát, de a férjem mostanában ritkábban kívánja az együttlétet. Mitől lehet ez, és mik az esélyeink így?

6 éve vagyunk együtt a férjemmel, és nagyon szeretnénk kisbabát. Mindketten. Viszont mostanában a férjem ritkábban kívánja a szexet. Eddig nem volt ilyen probléma, mióta elhatároztuk, hogy nem védekezünk, azóta van hogy csak 3-4 naponta vagyunk együtt, vagy még ritkábban, pedig a körülmények és a kedv megvan, valahogy mégsem jön össze a dolog. Mi lehet a baj, és mekkora az esély így egy babára?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehet a gond,de szerintem meg kéne kérdezned tõle! A kérdésre válaszolva elég,ha csak a jó idõben vagytok együtt (nézed mikor van peteérésed?)sûrûbben és akkor elkapod a párodat..

Azt nem tudom mi lehet a gond, de szerintem meg kéne kérdezned tõle! A kérdésre válaszolva elég, ha csak a jó idõben vagytok együtt (nézed mikor van peteérésed?)sûrûbben és akkor elkapod a párodat..
ha 3-4 naponta együtt vagy a pároddal akkor azért van rá esély h összejön lehet hogy a párod mostanában fáradékonyabb lehet hogy az idö miatt
Egy gyerekhez nem kell minden nap szexelni. Szerintem. Nem kell ennyire rágörcsölni.
Egyet èrtek az elozovel (12:36) Nem az a lènyeg milyen surun szexeltek, fontosabb a jo idozitès. Ha tisztàban vagy a ciklusod alapjàn a peteèrès idoszakàval, na akkor kell akciozni.(Ha nem tudod pontosan, homèrozz) Ciklus elejèn bèkènhagyhatod a pàrod, legyetek egyutt ha kedvetek van, csak az èlvezet kedvèèrt.Ha ritkàbb sebaj, ha szerencsèd van, fèlidore màr a fèrjed is jobban kivànja majd az egyuttlètet, akkor kell belehuzni.Sot, a spermiumoknak sem àrt ha csak 2 (esetleg 3) naponta vagytok egyutt, van idejuk szèpen ujratermelodni, egyèbkènt meg azok elèldegèlnek akàr 72 oràn àt is a megèrett petesejtre vàrva.Szoval az idozitèsen van a lènyeg, ès ha lehet este szexeljetek, miutàn màr megteheted, hogy akàr reggelig fel sem kelj.Ezzel segithetsz a termèszetnek. Sok sikert! :)
Nálunk ugyanez volt, azzal a kivétellel, hogy volt hogy két hét is kimaradt, mert a páromnak nem volt hangulata/fáradt volt...stb. Pont mikor elhatároztuk hogy akkor jöhet a babó, nem tudta megmagyarázni miért. Aztán egyik hónapban nagyon bizakodtam, õ is, és rájött hogy tényleg vágyik rá, azóta nincs ilyen gond, bár akkor tévesen bizakodtam. Beszéljetek róla sokat, mármint a babáról, hogy mennyire várod, hogy milyen lesz, nekünk ez segített.
Szerintem a 3-4 nap egyáltalán nem gáz. Nyilván a Ti eddigi életetekben visszaesés, ezt próbáljátok megbeszélni, de a baba szempontjából nem rossz.
Valószínû megijedt a dologtól, és ez lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem görcsölök rá. Csak mióta eldöntöttük, hogy jöhet a babó, azóta valamiért nem jön össze az együttlét úgy, ahogy szeretnénk..
A kérdező hozzászólása: Konkrétan nem nézem mikor van peteérés, persze nagyjából tudom, de nem hõmérõzök, vagy tesztelek vagy ilyesmi. Nem szeretnénk ha errõl szólna. Bizakodó vagyok, hogy pont a megfelelõ napokon hangolódunk egymásra, csak tanácstalan mert nem tudom miért van most ez az állapot. Beszéltünk már róla a napokban, hogy mitõl lehet ez, de egyikünk sem tudja.
na amiért valaki kitöröltette a válaszom, ezért mindenkit lepontozok. 30/f

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész szépen rendbe jött. Amire viszont még nem tudtam gyógymódot találni az az, hogy sajnos időszakosan erőteljes szagokkal járó fehér folyás jelentkezik nálam, de van úgy hogy sárgás színű. Érdeklődnék, hogy a Vitagyn C hüvelykrémet érdemes lenne alkalmazni? Ha igen, akkor általában mennyi ideig? Mit tanácsol? Köszönettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész szépen rendbe jött. Amire viszont még nem tudtam gyógymódot találni az az, hogy sajnos időszakosan erőteljes szagokkal járó fehér folyás jelentkezik nálam, de van úgy hogy sárgás színű. Érdeklődnék, hogy a Vitagyn C hüvelykrémet érdemes lenne alkalmazni? Ha igen, akkor általában mennyi ideig? Mit tanácsol? Köszönettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Férjemmel kisbabát szeretnénk, de én 8 éve Xanax SR 0.5 tablettát szedek napi2x1 Rexetint napi1. Nem tudom elhagyni, ezzel árthatok a babának?

Legjobb válasz: Konzultálj a nõdikival és az ideggel is, vannak megoldások. Nem te vagy az elsõ, aki nyugtató, vagy pszichés tabi mellett vállal babát. CSak idõben járjatok utána!

Konzultálj a nõdikival és az ideggel is, vannak megoldások. Nem te vagy az elsõ, aki nyugtató, vagy pszichés tabi mellett vállal babát. CSak idõben járjatok utána!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat!
Egy évvel ezelõttig én is napi rendszerességgel szedtem a xanaxot (fõleg elalváshoz volt szükségem rá). Babavállalástól függetlenül döntöttem úgy, hogy elhagyom. Nem volt könnyû, de a vény nélkül (drogériákban is kapható Valeriana segített. Ez egy teljesen természetes alapanyagokból, gyógyfüvekbõl készült tabletta, amit eleinte naponta többször szedtem. Ma már csak ritkán, szintén az elalvás könnyítérséhez veszek be és tejesen veszélytelen. A Rexetint nem ismerem, szerintem abban kérd szakember tanácsát. Sok boldogságot!
Jelentkezz be a klinikára genetikai tanácsadásra, ott pontosan meg tudják mondani, hogy melyik gyógyszert szedheted terhesség alatt.Nekem is ott segítettek.A rexetint biztos, hogy szedheted, a xanaxot próbáld meg napi 3 hovával helyettesíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat nagyon rendik vagytok
szia! Én is szedtem xanaxot, meg paroxatot, meg madazepamot. Kicsit depressziós lettem miután elhagyott a gyerekem apja. És megismerkedtem egy tökéletes emberrel, akinek immár afelesége vagyok, és közös babánkat várjuk. Nagyon nehéz volt letenni a gyógyszereket, feleztem, negyedeltem, és még azt is negyedeltem, de nagy nehezen sikerült. Mostmár teljesen tablettamentes vagyok. Próbáld meg, mert az elsõ 3 hónapban nem ajánlatos szedni, legalábbis én nem mertem volna. De ez az én saját véleményem. Orvossal meg kell beszélni.
En is ezeket szedtem! Pontosan. A Xanaxot el kell hagyni, a Rexetint orvosi felugyelet mellett, ha nem tudod elhagyni, szedheted. 16 hetes kismami
Szia! Én mindenképpen megpróbálnám elhagyni a xanaxot. Vagy legalább valami mással helyettesíteni. Az elõttem szóló szerintem jó ötletet mondott.
Én is szedtem Xanaxot és tudom, hogy nagyon nehezen lehet abbahagyni. Felkerestem egy természetgyógyászt /kineziologust/, nekem Õ segitett, hogy elhagyjam a gyógyszert, 3 hónapos kezelés után sikerült. Egy 9 hetes kismama
Nem vagyok szakértõ, de esetleg valami homeopátiás szerre nem lehetne lecserélni? Mindenképp beszélj az orvosoddal!
A Pszichiáterem nekem is Rexetint írt fel 30mg 1 tabletta/nap. Elmondtam neki, hogy szeretnénk kisbabát. A Rexetin tabletta leszokást fokozatosan kellett megtenni. Nem is sikerült elsõre, hanem harmadjára jött össze. Elõször úgy csináltam, hogy háromnegyed tablettát szedtem 2-3 hétig ez egyénektõl függ meg ahogy a szervezeted bírja. Aztán feleztem a tablettát nem volt könnyû tördelni, de ezt csak így lehet fokozatosan hozzászoktatni a szervezetedet a csökkentett adaghoz. Ezt is kb 2 hétig szedtem felezve. Majd negyed tablettát vettem be ezt is 2 hétig körülbelül. Majd a negyed tablettákat nem mindennap, hanem 2 majd 3 naponta. Közben ellenõriztem a vérnyomásomat és a pulzus számomat, hogy ne legyen túl magas. Így sikerült leszoknom a Rexetinrõl 2 évig szedtem. Mivel ezek a depressziós szerek árthatnak a babának. És a leendõ kismamának is jól kell lenni érzelmileg, pszichikailag, mert a baba ezt megérzi. Terhesség alatt nem lehet ilyen szereket szedni. Amikor elhagyod a tablettákat várni kell, amíg kiürül a szervezetedbõl ezt orvos tudja megmondani. Nálam a Rexetin májkárosodást is okozott. Nem jó illetve nem tanácsos sokáig szedni nem tesz jót az embernek. Nálam az elején jót tett, de utána már éreztem, hogy nem kell a szervezetemnek és inkább már rosszabbul éreztem magamat, ezért döntöttem a leszokásról. Az elején nem könnyû vele leállni, de muszáj mindent elkövetni. Próbálj meg fokozatosan leszokni a tablettákról és konzultálj pszichiátereddel.
Ha nem válsz el a kicsi születéséig, akkor a férjed vezetéknevét kapja szerintem.
vagy a férjed nevét fogja kapni vagy elvesz az apa és akkor az övét. valóban a fogantatás pillanatát nézi a jog, de születéskor a házasság erõsebb, így ezzel elkerülhetõ. vagyis csak ezzel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
" A fogantatás pillanata a lényeg: azt a nevet kapja a gyerek (mindegy, hogy elválsz-e a szülésig vagy sem) aki akkor volt a férjed. A jog azt feltételezi, hogy a férj egyben az apa is...." Ez nem egészen így van! Ha most házas az apa vélelem miatt, apának a jelenlegi férjet tekintik. Hiába visz apai elismerõ nyiatkozatot! A házassággal egy törvényi vélelem keletkezik arra, hogy a férj az apa. Ha csak ez is meg nem dõl... De! Ha elválik és hozzámegy a tényleges apához, új apasági vélelem keletkezik! Ebben az esetben a jelenlegi férj( tényleges apa) lesz az apa!
Mindenképpen a férjed nevét fogja kapni, nem tudom pontosan mennyi idõnek kell eltelnie, de ismerõsöm elvált de válás után fél éven belül született a baba és a volt férj nevét kapta!
A fogantatás pillanata a lényeg: azt a nevet kapja a gyerek (mindegy, hogy elválsz-e a szülésig vagy sem) aki akkor volt a férjed. A jog azt feltételezi, hogy a férj egyben az apa is....
Klári, te vagy az?
Én is úgy tudom, hogy csak akkor kaphatja a vér szerinti apuka nevét, hogyha gyorsan elválsz, és összeházasodtok még a szülés elõtt.
Nem úgy van, hogy mindenképp a férje nevét kapja, hiszen a fogantatás pillanatában még férjnél volt? Bár lehet, hogy rosszul tudom.
pont nemrég olvastam itt egy hasonló kérdést, ott az anyuka még apaságit is vitt, mégis a volt férj nevére került a gyerek (a szülés idejére már elvált volt). erre többen írták, hogy csak akkor fogja az apja nevét kapni a gyerek, ha elvesz mielõtt megszülsz
A férjed nevét kapja mindenképpen. Aztán majd ha megszületett a pici akkor a férjednek le kell róla mondania, és a mostani párod a nevére veheti.
Ha szülés elõtt elválsz és az apával összeházasodtok, akkor a házassággal szerzett új apasági vélelem üti az elõzõt, figyelmen kívül hagyva a fogantatás idején fennálló vélelmet.

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most viszont 38. nap után jön meg. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, nem találtak semmit. Akkor vajon mitől késhet ennyit? Megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!