Találatok a következő kifejezésre: Férjemmel 13 vagyunk (9 db)

Férjemmel 13 éve vagyunk együtt én 16 ö 18 éves volt mikor talákoztunk, most 9 éve vagyunk házasok. Megmenthetö még ez a kapcsolat? Mit tehetnék még?

Voltak nehézségek mindig, tudom hogy mindig vannak hullámvölgyek is egy kapcsolatban, 9 évvel ezelött voltak gondjaink és megcsaltam öt, akkor ugy döntöttünk hogy együtt maradunk és elfelejtjük az egészet. Most van egy 6 éves közös gyermekünk, és kb 3 évvel ezelött kiderült, hogy a férjem "szerelmes" lett egy másik nöbe, és nemtudta eldönteni hogy mit akar, nagyon padlóra küldött lelkileg, és körülbelül 1,5 évvel ezelött jött valaki de nemtörtént semmi köztük én akkor is türelmesen vártam rá hogy rendbe jöjjön a kapcsolatunk, most megint ott tartunk hogy ö neki nem jó ez a kapcsolat nemszeretné folytatni én még mindig szeretem és nagyon nehezen tudom elfogadni hogy elhagy minket, sajna lakáskölcsönünk van elég, és a kisgyerek is nagyon beteges, nagyon elvagyok keseredve hogy mi lesz velünk ö azt mondta hogy mindig fog támogatni minket, de én nemtudom elfogadni ezt igy.Nemakarok kitatott lenni. Állítolag még érez irántam de ugy látja hogy nincs más megoldás, de hozzá kell tennem hogy nagy a stressz a munkahelye miatt, ott is majdnem verekedett egyet, pedig mindig türelmes ember volt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Talan segitene egy kis egyutt toltott ido tavol a stressztol...megoldhato? akar egy kis falusi hazban akar nyaralohelyen, barhol ahol nincsenek sokan es lehettek kettesben megbeszelhettek dolgokat. Szerintem erre van szuksegetek! Beszelgetesre eggyuttletre es olyan eltoltott idore amikor torodtok egymassal es semmi mason nem jar az eszetek... Beszeljetekl meg mennyire fontosak vagytok egymasnak, es h mennyire szamit az a 9 ev amit egyutt eltoltottetek, es nem kene hagyni eluszni... szoritok h sikeruljon UDV :)

Talan segitene egy kis egyutt toltott ido tavol a stressztol...megoldhato? akar egy kis falusi hazban akar nyaralohelyen, barhol ahol nincsenek sokan es lehettek kettesben megbeszelhettek dolgokat. Szerintem erre van szuksegetek! Beszelgetesre eggyuttletre es olyan eltoltott idore amikor torodtok egymassal es semmi mason nem jar az eszetek... Beszeljetekl meg mennyire fontosak vagytok egymasnak, es h mennyire szamit az a 9 ev amit egyutt eltoltottetek, es nem kene hagyni eluszni... szoritok h sikeruljon UDV :)
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Vegyetek ki egy kis szabadságot, és menjetek el valahová kettesban. A kislány már elég nagy, egy hetet nyaralhat õ is mondjuk a nagyszülõknél. Beszéljétek meg, hogy hogy legyen tovább, a párod is kicsit megnyugszik a stresszmentes környezetben. Nem biztos, hogy a legjobb döntés feladni ezt a hosszú kapcsolatot, és ezt így a párod is át tudná gondolni. Lehetséges, hogy csak így akar menekülni a munkahelyi stressz és felgyülemlett idegeskedés elõl.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok köszönöm szépen, megprobálok kitalálni valamit:) és remélem sikerül.
végül is mi lett veletek? ennyi év után?

Jó napot, azt akarom kérdezni hogy nekem papiron van férjem, de 13 éve nem vagyunk együtt és nem is fizet semmit, és nem tudom megszakítani a házasságot, ilyenkor nem jár az ingyenes tankönyv?

Mert nagyon jól jönne, hogy ha valahogy járna.

Legjobb válasz: 3 gyerek után vagy ha rendszeres gyerekvédelmi támogatást kap. http://www.koloknet.hu/252-ingyen-tanknyv-kedvezmnyes-tkezs Ez meg így nagyon nem stimmel, hogy nem tudod megszakítani a házasságot, menj el a bíróságra és érdeklõdj, hogy hogy lehet. Ha a férjed felvesz valami kölcsönt és nem fizeti, rajtad hajtják be, mert vagyonközösségben vagytok. Ha meghal, neked kell fizetni a temetést, mert te vagy az örökös. Úgyhogy sürgõsen intézkedj! Arról is, hogy a bíróság gondoskodjon a gyerektartás behajtásáról. Ne légy tutyimutyi!

3 gyerek után vagy ha rendszeres gyerekvédelmi támogatást kap. http://www.koloknet.hu/252-ingyen-tanknyv-kedvezmnyes-tkezs Ez meg így nagyon nem stimmel, hogy nem tudod megszakítani a házasságot, menj el a bíróságra és érdeklõdj, hogy hogy lehet. Ha a férjed felvesz valami kölcsönt és nem fizeti, rajtad hajtják be, mert vagyonközösségben vagytok. Ha meghal, neked kell fizetni a temetést, mert te vagy az örökös. Úgyhogy sürgõsen intézkedj! Arról is, hogy a bíróság gondoskodjon a gyerektartás behajtásáról. Ne légy tutyimutyi!
Nem

13 -éve házasok vagyunk a férjemmel, de van egy olyan probléma hogy más után vágyom, miért van ez így?

Legjobb válasz: Ha jó a házasságod és rendes veled a férjed akkor ne vágy másra. Értékeld azt ami van mert oriásit bukhatsz. Kiváncsiságból, és mert dolgoznak a hormonok ne kockáztas, TAPASZTALATBÓL mondom.

Ha jó a házasságod és rendes veled a férjed akkor ne vágy másra. Értékeld azt ami van mert oriásit bukhatsz. Kiváncsiságból, és mert dolgoznak a hormonok ne kockáztas, TAPASZTALATBÓL mondom.
13 év után normális, ha mást kívánsz. (Mondjuk nem értem, hogy tudsz szerelmes lenni így hipp-hopp). Mindenki egy idõ után mást is fog kívánni, és akkor itt van a házasság meg a szeretet fogalma. Ha neked ez a kettõ fontos visszatartod magad, ha nem akkor sok sikert, de gondolj bele ha a férjed esetleg megtudja, a másik csak szexet akar, akkor Te könnyen két pad közé eshetsz két gyerekkel.
Azért mert benned is ribanc vér folyik:)
Inkább egyezzetek meg a férjeddel egy nyitott kapcsolatban. Miért kellene szenvedni, ha nem muszáj? Prûdségbõl?
00:44-es Hát igen, nehéz ésszel gondolkozni, de hosszú távon rájössz, hogy helyesen döntöttél, hogy nem mentél bele. Próbáld meg megszakítani a kapcsolatot a másik férfival, hogy ne legyen akkor a kísértés. Sok sikert, és remélem helyre jön a férjeddel a kapcsolatod!
Tiltsák be a házasságot! erre csak azt tudom mondani. :)
Nehéz ügy. Én is hasonló cipõben járok. Hónapok óta vívódom: józan ész vagy a vágy. De talán lehet, hogy csak egy álmot kergetünk, és az a másik sem jobb, csak éppen ismeretlen. Ráadásul senki nincs akinek elmondhatnám, mindenki csak ítélkezik felettem. Ha akarsz írj privát e-mailt, hátha úgy könnyebb, ha kiírhatjuk magunkból.
én a te helyedbe most nem csak magamra gondolnék... hisz van két gyereketek! velük mi lesz ha ne adj isten elváltok? az nekik is más mint egy szeretõ családba vagy egy széthullot családba nõjjenek fel. én is csak azt tudom mondani, hogy próbáljátok megbeszélni a férjeddel. legalább a gyerekek miatt.
Szerintem is inkább halgass az eszedre, és ne pedig más után vágyakozz. Aztán ne csodálkozz majd, ha a gyerekeid úgy fognak utálni, h leginkább a halálodat kívánnák : )
20:00 , ez azért durva volt...!!!
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nincs semmi értelme.
00:44-es Ha nem akarsz elválni a férjedtõl, akkor ne csald meg. Annak semmi értelme. Én újra csak azt mondom, hogy üljetek le, és próbáljátok megbeszélni, hogy mivel lehetne feléleszteni a kapcsolatot. Ha megcsalod, utána már nem fogsz tudni úgy a szemébe nézni, le is bukhatsz, és akkor elveszítheted a férjed. Ha csak egy kalandról van szó a másikkal vagy inkább csak a kíváncsiságról, az nem ér ennyit...
A kérdező hozzászólása: 12-8.Férjemmel nem akarok szakítani akarom elveszíteni 12-8.
Megint az elsõ 00:00 :) Nem tudom mennyi idõsek a gyerekeid, de szerintem azt kell mérlegelned, hogy az akivel most találkoztál, az csak egy kaland lenne vagy komolyabb érzelmekrõl van szó. Ha többet érzel iránta, mint szexuális vágyat, és ez kölcsönös, akkor megérné elgondolkoznod azon, hogy van-e értelme együtt maradnod a férjeddel. Csak egyszer élünk, miért legyen az egész életünk boldogtalan csak azért mert nem merünk változtatni?
A kérdező hozzászólása: Igen, 2.
00:00 vagyok Van gyereketek?
A kérdező hozzászólása: Nem csaltam még meg, de nem sokára találkozni fogunk.A férjem nagyon szeret, minden lépésemet figyeli, így van ez a kezdetektõl fogva.Pedig erre még nem adtam okot.Szerelmes lettem az illetõbe, nem tudom mi tévõ legyek.Segítsetek!!!!
Lehet, hogy már kihûlt a kapcsolatotok, és úgy érzed, hogy változatosságra van szükséged. Le kell ülnöd a férjeddel, és megbeszélni ezt a problémát, hogy min kellene változtatni, különben a következõ kérdésed már az lesz itt, hogy megcsaltad a férjed, és hogy ezt hogy tehetted... A "más után vágyom alatt" konkrét személyt értesz?
A kérdező hozzászólása: Válogasd meg a szavaidat!!!!
Szerintem egy idõ után mindenki vágyik új élményekre. Ezért fantáziálunk maszturbálunk jobb hijján. Ez nem is baj, igy természetes. Az ember alapbol nem monogám. A vallás, és a szokások miatt kénytelen az lenni. Ha a jelenlegi partneredbõl valami hiányzik, azt meg kell vele beszélni, változni változtatni kell. Ha a férjed nagyon felvilágosult, akkor jöhet a szvinger-klubb.

Mit csináljak, hogy a férjem megértse, hogy nem lehet szexelni? 13 hetes terhes vagyok, túl két vetélésen. A méhlepény eléri a méhszájat, ő is ott volt az uh-on, mikor az szonográfus is mondta, hogy kerüljük a házaséletet.

De ? ezek ellenére is minden este felhozza a témát, és mivel én nem megyek bele, azzal fenyeget, hogy majd megba*ik mást. Tudom, hogy másképp is meg lehet oldani, de ? már az orális szexet unja. Más féjre is ilyen, vagy csak az enyém ilyen érthetetlen, hogy nem tudja megérteni, hogy nem lehet?

Legjobb válasz: Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!

Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!
Bocs hogy ezt mondom de egy [email protected] a férjed... Én a párommal a 12.hét óta nem élünk intim életet, megoldom neki máshogy. Mindketten olyan nézetet vallunk, amibe nem fér bele terhesen az intim élet. Mert az egy baromság hogy a pici élvezi, sõt ... Ráadásul a méhösszehúzódások is problémát okozhatnak... Ezért van az hogy egyesek a terhesség vége felé így indítják be a szülést... Szóval lehet hogy más férje is ilyen az enyém nem. Úgyhogy összeteszem a két kezem. A férjednek meg üzenem, hogy máskor elõbb gondolkodjon hogy mit akar [email protected] vagy gyereket a ti körülményeitek miatt. (2 vetélés). Nagyon sajnálom hogy ezzel is csak nehezíti a terhességedet, gondolom akkor másban se nagyon együttérzõ és segítõkész.
nálunk nem lehetett sex, most már lehet, de nálunk fordított helyzet volt, én másztam férjemet, mert már néha alíg bírtam, õ meg h nem nem nem.... rosszul is esett :) nem is tudom mit csináltam volna ha õ akarja, én meg nem, és pláne h baj is lehet belõle... :( 37h km
Bocsi, de a férjed egy p*cs. Szerintem erõsen gondold át, hogyan / mennyire kötöd össze pont vele az életed. Egy gyerek erõs kapocs ám.
Ekkora tapló a földön nincs!!!!!! A helyedben én elgondolkodnék raja, hogy ha már most nem számít neki a gyerek, akkor késõbb milyen lesz a viszonya hozzá. Anno nekem sem lehetett, mert ugyanilyen gondjaim voltak, de a férjem megértette, de ha nem értette volna meg és félremegy, akkor most sírhatna a gyerekei után.....
ez most komoly? a szemem kerekedikki hogy ilyenek vannak....nekem hihetetlen hogy egy férfi ekkora tuskó legyen. az én férjem alig mer közeledni, szexelni velem, pedig nekünk szabad, mégis anynira félti a kismanónkat, meg hogy nekem is jó legyen. azt hiszem itt egy nagy alapos beszélgetés kell nektek, felfoghatná miket kockáztat ha nem tartjátok be az orvosi utasításokat! vigyáz magadra
Jaj...igaza van az elõttem szólónak, menjen, ha menni akar... Neked leginkább nyugalomra van szükséged, nem pedig arra, hogy terrorizáljon. Sok sikert kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg nem fontos neki a gyerekvállalás. Azért ment csak bele, mert így volt még egy ok a dugásra. Elég primitív ez a pasi.
Mondd meg neki, hogy menjen, de akkor vissza se jöjjön. Nem vall túl nagy IQ-ra ez a hozzáállás. Ha nem veszi az adást, menjen veled a dokihoz, õ majd elmagyarázza neki a dolgokat.
Hát én erre szavakat se találok. Felnõtt férfi miért nem fogja fel hogy nem lehet... Fõleg ha az orvos is megmondta hogy nem lehet szex. Egyszerûen én nem értem meg hogy õ hogy nem fogja fel hogy ez veszélyes és akár megint elvetélhetsz.
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, de van egy mondás, elõbb-utóbb minden zsák megtalálja a foltját... Eszembe nem jutna ilyen kérdést kiírni...
Ez egy egoista barom. Szeret egyáltalán téged? Akarta a babát, vagy csak egy púp számára aki miatt nem sexelhet? Mi lesz majd késõbb, hisz még nagyon az elején vagy....
Jézusom! Az ilyennek nem venném a farkát a számba! Mondjuk másnak se. Hagyd, hagy menjen! Ha nem érti meg, hogy a baba élete a tét, akkor menjen mást k***gatni! Ilyen egy barmot! Valószínûleg nem is akarja a gyereket.

Van itt olyan 13. kerületi 30-as anyuka, (Föveny u. környéke, Duna-Plaza) aki ismerkedne közös sétákra, eszmecserékre? Én 34 éves tündéri szép kislány anyukája vagyok. Férjem dolgozik, a kislányom 2 hónapos és a napközbeni sétákhoz keresek partnert.

Szerintetek ez gáz? A barátai az embernek, (akik nem gyerekesek, vagy már nagyobbak a babák dolgoznak) én meg utálok egyedül sétálni:D Ha valaki még így van ezzel, örülnék a társaságának. Persze fontos a szimpátia is, de hátha.

Legjobb válasz: Szia! Én nem vagyok pesti, de nagyon szimpi amit írtál. Velem is ez a helyzet, a régi barátok sajnos már nem barátok mióta a fiam megszületett. Biztos irigység... Legalább ezzel nem csak én vagyok így :) Remélem találsz sétapartnert!

Szia! Én nem vagyok pesti, de nagyon szimpi amit írtál. Velem is ez a helyzet, a régi barátok sajnos már nem barátok mióta a fiam megszületett. Biztos irigység... Legalább ezzel nem csak én vagyok így :) Remélem találsz sétapartnert!

Márciusba szültem, a férjemmel május 13-án voltunk együtt először, rendesen megjön, teherbeeshetek, ha mindennap együtt vagyunk? Mert nekem soha, nincs jele a peteérésennek.

Szeretnék minnél hamarabb terhes lenni

Legjobb válasz: Ha nem várod meg, hogy a tested megpihenjen, nagyon magas lesz az esély a vetélésre, mert nem regenerálódtál megfelelõen, a méhszáj sem zár rendesen még. Úgy tudom, hogy min. háromnegyed év kell, hogy biztonsággal kihordható legyen egy következõ várandósság. A kérdésedre a válasz, hogy igen, teherbe eshetsz. Kívánom, hogy sikerüljön és késõbb se legyenek gondok!

Ha nem várod meg, hogy a tested megpihenjen, nagyon magas lesz az esély a vetélésre, mert nem regenerálódtál megfelelõen, a méhszáj sem zár rendesen még. Úgy tudom, hogy min. háromnegyed év kell, hogy biztonsággal kihordható legyen egy következõ várandósság. A kérdésedre a válasz, hogy igen, teherbe eshetsz. Kívánom, hogy sikerüljön és késõbb se legyenek gondok!
Ok, hogy kicsi legyen a korkülönbség de amellett amit az elsõ írt ráadásul szoptatni sem tudsz majd.
Nálunk 13 hónap van a gyerek között, mi is így terveztük. A nagyot egyébként szoptattam 7 hónapos koráig. Nekünk összejött, de nem törvényszerû hogy sikerül. Szervezet függõ szerintem.
Mi 3-an vagyunk testvérek. Mind 13 hónappal késõbb jöttünk egymás után! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nekem is így lesz :)
Egy tanulmányban azt olvastam, hogy a 2-3 napos spermium jobban ellenáll a hüvely savas közegének, és nagyobb az esélye a "célbaérésre". Tehát nem kéne minden nap próbálkozni, csak kétnaponta.
Szerintem mindenképpen! Megy a drukk!!!
Ahogy jól esik, szerintem annyit legyetek együtt. :)

Első baba és 13. hét, az rendben hogy még nem látszik és nem vagyok rosszul, de a férjem nem igazán mozgatja magát hogy bármit is megtudjon a terhességről a szülésről. Minden pasi azt hiszi, hogy ebben mi legyünk okosak?

Nem szeretnék nála semmit sem eröltetni, arra gondoltam, hogy egykét hónapon belül a kezébe nyomok fontosabb újságcikkeket, magazinokat. Vagy felesleges? Tudtam, hogy nem lesz buzgómócsing, de egy kis "felfogom, hogy apa leszek" hozzáállás jól esne.

Legjobb válasz: Majd akkor fogja fel ha a kezében lesz a gyerek:) addig azt érd el hogy "felfogom hogy a feleségem terhes" hozzáállást magáévá tegye. A szülés-terhesség nõi dolog, még ha olvasna is róla sem lenne fogalma az egészrõl. Persze csinálhatna egy kicsi úgy mintha érdekelné csak hogy a kedvedben járjon, de ez jellemfüggõ, nem minden pasi tudja megcsinálni. Ne erõltesd:)

Majd akkor fogja fel ha a kezében lesz a gyerek:) addig azt érd el hogy "felfogom hogy a feleségem terhes" hozzáállást magáévá tegye. A szülés-terhesség nõi dolog, még ha olvasna is róla sem lenne fogalma az egészrõl. Persze csinálhatna egy kicsi úgy mintha érdekelné csak hogy a kedvedben járjon, de ez jellemfüggõ, nem minden pasi tudja megcsinálni. Ne erõltesd:)
ne erõltesd!!!egy nõnél természetes h egybõl elkezd olvasgatni meg érdeklõdni a témában, de egy pasi más!!!majd idõvel õ is olvasgatni fog a témában.párom is ilyen.eleinte õ se nagyon foglalkozott a témával, de aztán egyre többet.
Csak csatlakozni tudok az elõttem lévõkhöz. Meghallgatja ugyan ha beszélek róla, de nem keres rá úgy a dolgokra a neten (pl.), mint én. Úgy elvan a tudattal, hogy baba lesz. Most, hogy vásárolgatni kezdtünk még kétségbe is esett, hogy ez mennyi pénzköltést jelen:) . Eddig eszébe sem jutott. AZ én taktikám: a párom szeret a WC-n olvasni. Ha más nincs, akkor azt amit ott talál. Így betettem oda egy babaújságot :) . Most azt lapozgatja :) .
Én vettem kismama újságokat és ha nem volt semmi dolga, azt olvasgatta.
Az elõbbi hozzászólásomból kimaradt, hogy a reggeli rosszullétek elmaradása kisfiút feltételez egy népi bölcsesség által. Nálunk bejött... ;)
Szerintem is a közös ultrahangra járás a megoldás.Amikor 14 hetes volt a baba, elmentünk 4d-re, és azóta mindketten! :) izgatottan várjuk a 27. hetet, hogy végre az arcát is szemügyre vehessük. :) Hidd el, az apuka is sokkal közelebbinek érzi majd az egészet, ha látja, hogy tényleg ott van bent egy pici angyalka..És persze mikor majd elõször érzi ahogy mozog.. :) És még valami: Rajtam se látszott olyan idõsen, most a 24.hétben vagyunk, és mostanra akkora a hasam, mint másoknak 3 hónaposan.. ilyen is van.. örülj ennek, késõbb fog fájni a hátad .. :D Jó babavárást!
Szia! Javasolnám, hogy vidd el magaddal ultrahangra. Mikor a párom meglátta, hogy a babánk az ujját szopizza és kalimpál odabent, teljesen elérzékenyült...MEGÉRTE elcipelni! :-D
Szia!Szerintem is természetes hogy az elején igy viselkednek.Az enyém is 16 hetesen a 4dn fogta fel hogy apa lesz, akkor látta a lányát elõször, ott tudatosult, és szerelmesedett belé:-)Mondjuk elõtte is sokat segitett, de azóta érdeklõdik, simogatja, puszilgatja a pocakomat.22+6hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Így már egy kicsit könnyebb elfogadni a dolgokat, hogy tudom nem vagyok egyedül. Mindenkinek gyönyörû egészséges babát/babákat kívánok!
Szia!Tökéletesen egyetértek az elõttem szólóval!Gondolj csak bele!Õk nem érzik azt, amit mi!Az enyém ugyanilyen!:) ))De azt már felfogta, hogy terhes vagyok!És mindenben többet segít!Majd, ha itt lesz a Kicsi, biztos vagyok benne, hogy egészen más lesz!Én amúgy azzal kompenzálom a dolgot, hogy 2 barátnõm is terhes és velük beszéljük meg a dolgokat:) ))Egy pasi annyira más!De ez így van jól!Nagyon boldog babavárást, és jó egészséget Nektek!Üdv 14 hetes kismama
Nekem a párom elõször nagyon örült hogy apa lesz, aztán ahogy jött rá a dolgokra szépen lassan, hogy ez nem kevés pénz és észnél kell lenni akkor lelépett....:S

Holnap megyek uh-ra, 13 hetes terhes vagyok. Bejöhet velem a férjem? Õ nagyon szeretné látni a kis porontyot. Egyáltalán érdemes bejönnie?

Legjobb válasz: Persze hogy érdemes! És persze hogy bemehet veled! Sõt! Ha javasolhatom, menjen is be veled mindenképp! :) Puszi

Persze hogy érdemes! És persze hogy bemehet veled! Sõt! Ha javasolhatom, menjen is be veled mindenképp! :) Puszi
Velem a 8. heti uh-tól kezdve mindegyik uh-n ott volt a férjem. Ne hagyja ki a férjed se ezt az élményt!!!!!! Dia
Velem mindenhová mindig jön a párom. 12 hetesen meg olyan aranyos kis izgõ-mozgók már, érdemes megnéznie! Ebbõl a korból származik az elsõ fotónk is róla!:-))
Nekem itt(N.o)hüvelyi uh-t csináltak, így mondtam a férjemnek, hogy inkább ne jöjjön.De aztán úgy is jött ki, hogy dolgoznia kellett. ha téged nem zavar, akkor azt mondom, hogy menjen, mert tényleg nagy élmény lessz. (Velem a fe´rjem szülésnél volt végig bennt.)
Szerintem is menjen veled nyugodtan. Az nagyon jó, ha már most ennyire érdeklõdik a pici utód iránt, erõsebb lesz a kapcsolatuk is, ha már az elejétõl nyomon tudja követni õ is a fejlõdését. Sok kispapi ugyanis ilyenkor még nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a helyzettel. Hüvelyi UH is lesz, ha téged nem zavar és megengedik (mert van, ahol a 12 hetinél nem), csak bátran!
Az én férjem is meg volt bolondulva, hogy látni akarja, de fõleg hallani a szívhangját, és nagy csalódás volt, mert Tatabányán nem engedik be az apukákat :( Vizsgálat után a doki a kezembe nyomta a fotót és azt mondta, hogy azoknak akik nem jöhettek be....
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Bejöhetett a férjem is, nagy élmény volt mindkettõnknek. Ez a kis bébi folyamatosan mocorgott, megmutatta magát elõrõl-hátulról. Tündéri volt!!!:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!