Találatok a következő kifejezésre: Férjem hétvégeken a három (2 db)

Férjem hétvégeken elvitte a három gyermeket mindig vissza is hozta. Husvét elött az egyik gyereket elvitte és nem hozta vissza. Azota oda sem adja nekem. Az elsö tárgyalásunk most lesz. Vissza kaphatom a gyermekem? Mennyire vett ez roszfényt rá?

A férjem édesanja oda költözött hozzá és igy tud neki segiteni.Az mennyire számit?

Legjobb válasz: mi az hogy nem hozta vissza?sajnälom,de én aban a percben hivtam volna a zsarukat nemhogy még ennyi idöt vàrjak....ne ülj a seggeden,bocs de tényleg,hanem tegyel valamit...kb räd is rossz fényt vet sajnos hogy nem léptél mär akkor...de rà mindenképpen hogy igy elvitte..és nem vitte vissza....sztem szämitson arra hogy ha feljelented...nem sokat läthatja agyerekeket,ràadäsul csak felügyelet mellett.pusz

mi az hogy nem hozta vissza?sajnälom, de én aban a percben hivtam volna a zsarukat nemhogy még ennyi idöt vàrjak....ne ülj a seggeden, bocs de tényleg, hanem tegyel valamit...kb räd is rossz fényt vet sajnos hogy nem léptél mär akkor...de rà mindenképpen hogy igy elvitte..és nem vitte vissza....sztem szämitson arra hogy ha feljelented...nem sokat läthatja agyerekeket, ràadäsul csak felügyelet mellett.pusz
Itt azért egy nagyon fontos dolgot nem említettél, hogy még NEM VÁLTATOK EL, illetve leginkább azt, hogy a gyermekelhelyezésrõl nincs egyezség és ítélet. Így az apa ugyanolyan jogon "birtokol", mint az anya. Ha egyezség vagy ítélet van, hogy az apának láthatása van, és az anyához ítélik életvitelszerû életre a gyermeket, akkor ez már bûncselekmény, de addig ez "apai szeretet..."
rendõrség nem tud beavatkozni mind addig amig a hivatalos papir nincs róla..menj el család segítõbe , szerintem ott teljeskörû felvilágositást tudnak adni...
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, de én sem ültem a fenekemen.Egyböl hivtam is a rendörséget, de mivel neki ugyanannyi joga van mint nekem nem tehetnek semmit.Megprobáltam mindent, de egyenlöre nem tudok csinálni semmit.
A kérdező hozzászólása: Már ott is voltam.Sajnos ameddig nincs papir addig semmit nem tudok lépni.
szia4 érdekelne h mi történt? Elváltál mér? gyerköcök knél vannak?
Egy albán bérgyilkos sok mindent meg tud oldani...ha nem hiányozna a gyerektartási.

A férjem három naponta, magában pornóra csinálja. Változatos a házaséletünk. Csak hétvégén van velem. Hét közben nem. Normális ez?

Pedig próbálkozom hétköznap is.Nem sok sikerrel.Mire körbenézek,alszik.

Legjobb válasz: Igen. Majd most jön mindenki, hogy bunkó pasik pornót néznek, de igen normális. Valószínûleg a szexuális életeteket többre tartja, mint amit akkor nyújtani képes lenne, így a fizikai szükségletet így vezeti le. Nekem is volt, hogy inkább nem szexeltem a párommal, mert csak egy önzõ dugásra lettem volna képes, annál meg többre tartom, így inkább máshol vezettem le a szükségleteimet.

Igen. Majd most jön mindenki, hogy bunkó pasik pornót néznek, de igen normális. Valószínûleg a szexuális életeteket többre tartja, mint amit akkor nyújtani képes lenne, így a fizikai szükségletet így vezeti le. Nekem is volt, hogy inkább nem szexeltem a párommal, mert csak egy önzõ dugásra lettem volna képes, annál meg többre tartom, így inkább máshol vezettem le a szükségleteimet.
jobb, mintha csalna, nem?
Az, hogy maszturbál az teljesen normális. Más kapcsolatban lévõ pasik is fejik a mérget idõnként. Lehet, hogy azért csak hétvégén szexel veled, mert nagyon kimerítõ a munkája és fáradt. Olyankor egy laza hoki azért belefér, de többre már úgy látszik nem futja.
Csak 3 naponta? Küld el orvoshoz!
ha annyira leszívják a hétköznapok, a munka, elképzelhetõ, hogy tényleg csak 5-10 perces verésre futja az erejébõl, de ezt én se tartom rendben lévõnek. szerintem a maszturbálás változatosságnak jó, de ha a párom is próbálkozik, igényli a szexet, elõször azzal foglalkoznék...ha mást nem, õ lesz felül. :) de hogy hagyjam kielégítetlenül, én meg csak kiverem, az nem oké. nem tudom, mit takar nálad a próbálkozás, talán lehetnél egyértelmûbb, legyél te az aktív, ennyit igazán megtehetne, néhány kísérletet megér.
A kérdező hozzászólása: Nem a fáradság az oka.Napi négy órát dolgozik.A próbálkozás annyit jelent:/elõ jön belõlem a pornó sztár.Mellékesen megjegyzem sem ronda sem dagi nem vagyok.Mondjuk úgy mások is megnéznek.
akkor mondjuk verd ki neki te, vagy egy pipa..? ha erre se vevõ, akkor a, hülye b, ennyire van igénye, ezen a maszti visszaszorításával sem fogsz változtatni c, valaki mással éli ki magát régen is ilyen volt? nem a nagyon érdekes elsõ fél/egy évben, hanem utána.
"a, hülye b, ennyire van igénye, ezen a maszti visszaszorításával sem fogsz változtatni c, valaki mással éli ki magát " Hozzá tennék egy d pontot: nem képes a nejének sokat nyújtani pillanatnyilag, de ettõl még nem fejõgépnek tartja élete párját.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!