Találatok a következő kifejezésre: Férjem, ill. család (4 db)

Férjem, ill. a család barátjáról mindenki állítja hogy a férfiakat kedveli. 4 éve ismerjük, barátnője nincs, most pedig felfedeztem férjem képét a telefonjába. Férjemmel 16 éve vagyunk együtt, ő is ki van akadva. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez majdnem ugyanolyan, mintha egy nõ telójéban találtál volna a férjedrõl képet. Most legalább kiderült, hogy a család barátja tényleg meleg. Végülis ebben még semmi rossz nincs, csak épp a férjed tetszik neki. Nem viszem, hogy közétek tudna állni, hisz a férjed téged szeret, te meg õt. Elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ti rájöttetek a dologra és a szégyentõl úgysem fog betolakodni a családi életbe.

Ez majdnem ugyanolyan, mintha egy nõ telójéban találtál volna a férjedrõl képet. Most legalább kiderült, hogy a család barátja tényleg meleg. Végülis ebben még semmi rossz nincs, csak épp a férjed tetszik neki. Nem viszem, hogy közétek tudna állni, hisz a férjed téged szeret, te meg õt. Elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ti rájöttetek a dologra és a szégyentõl úgysem fog betolakodni a családi életbe.
Azért sztem ez nem ilyen egyértelmû... nekem is van kép a telefonomban a barátaimról, barátnõimrõl, nem kell ahhoz melegnek ill leszbkusnak lenni. (am én lány vagyok) Az elõzõ hozzászólóval nem értek egyet, hogy ez éppolyan, mintha egy nõ telefonjában találta volna a képet, mert ha a férjed hetero, akkor akármiylen pasi is ez a barát, semmi esélye nincs akkor sem, ha õ maga Brad Pitt. Ellenben ha egy nõé lenne a teló, akkor azért lehetne féltékenykedni. Én azt mondom, hogy ne csináljtaok semmit, én nem kakadnék ki rajta. Ha esetleg tényleg meleg és a férjedet akarja, akkor sincs esélye gondolom. Meg ez amúgy is csak belemagyarázás olyanba, amirõl konkrétat nem is tudtok.
Hát ha háttérképnek van a telojába akkor valoszinüleg tényleg akar tõle valamit. De mivele a férjed szeret téged és heteroszexuális ezért a srácnak semmi esélye aférjednél. amit elöbb utóbb be is fog látni. Biztosan neked is volt már plátói szerelmed. elöbb utóbb talál magának valakit aki hozzá valo. Amugy meg ne bántsátok meg sem azzal h a férjedbe szerelmes se azzal h meleg. egyszerüen ha találkoztok vele akkor mutasátok h milyen boldogok vagytok, mennyire szeretitek egymást és túlteszi magát majd a férjeden
már bocs de ez milyen barátság??szerintem jól tetedd hogy szóltála férjednek én is ezt tettem volna!az elõzõ hozzá szólónak meg annyit hogy gondolkodjon egy kicsit!!ha õ kerülne ilyen helyzetbe mit tennél!?? biztos nem piros pacsiznál az ílletõvel!!! ilyet még tönkre teszi a barátságot:P áááá
Elõször is szeretnék gratulálni a hülyeségedhez. Egyrészrõl mi a fenét kerestél te a telefonjában, de hamár felfedezted, akkor miért kellett elmondani a férjednek??? Akkor lettél volna korrekt, ha vele beszéled meg. Hogy mit tegyél? Mostmár semmit. Dõlj hátra és élvezd, ahogy egy barátság tönkremegy a hülyeséged miatt. Gratulálok.
ez az embert lehet 4 éve él együtt azzal a tudattal, hogy akit szeret(ne), akihez vonzódik, az nem lehet az övé. 4 éve kezeli úgy ezt a dolgot, hogy ti nem vesztek észre belõle semmit. Mert még így is fontos neki a barátság, a kapcsolat közöttetek. Le a kalappal elötte, hogy bírt így létezni. Kevesen tudnák ezt így végigcsinálni. (ha lány lenne, salátává zokogott szerelmes regényt lehetne írni a történetbõl) Ezt zúztad szét. Szégyeld magad.
Szerintem nincs azzal semmi baj ha valaki meleg. Allitom hogy barmelyik hetero ferfi szivesen kiprobalna egy masik ferfival. Ez egy uj elmeny lenne a szamara. Egyebkent en mar kiprobaltam es isteni dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóval azt elfelejtettem leírni, hogy a kép háttérképként volt feltéve. Egyébként azzal tényleg nem lenne gond, hogy meleg a srác, csak ne a férjemet akarja. Végül is nincs esélye, csak azért így nap mint nap látni elég gáz. Kicsit furcsa is egyébként a beszólásai, a nézése, szóval nem tudom mit tegyek. Megbántani se akarom, habár megkérdeztem tõle, hogy szerelmes vagy a férjembe? Tök zavarba jött.

Hogy oldjátok meg egy 2 gyerekes családban, ha több hónapig vizsgára kell készülnötök és nincsenek nagyszülök? Mi az, amit a férj bevállal, ill. mit kellene bevállalnia?

Gyerekekkel törödni, esetleg ebédet összeütni, netán bevásárolni? Vagy mindent megcsinál a nö és aztán tanul, ha már mindenki ki van elégítve, lecke meg van írva...stb? A férjnek is van dolga, munkája rengeteg, ezt megértem, de akkor hogyan jusson elöbbre a feleség, akinek szintén véges az ideje, az energiája? Nem tudom, hogyan lehet ezt konfliktus nélkül megoldani?

Legjobb válasz: Mielõtt belekezdtél az iskolába, biztos megbeszéltétek, hogy szükséged van erre a képzésre, mennyi ideig fog tartani, mikor kell bejárni, mikor vannak a vizsgák stb. Gondolom a férjed is beleegyezett, most azt kellene átbeszélni, hogy hogyan lehetne kicsivel több szabadidõd. A gyerekek mennyi idõsek, dolgozol? Szerintem a férfi bevásárolhat simán, a leckét is kikérdezheti, és a gyerekeknek is el lehet magyarázni, hogy anya is tanul most.

Mielõtt belekezdtél az iskolába, biztos megbeszéltétek, hogy szükséged van erre a képzésre, mennyi ideig fog tartani, mikor kell bejárni, mikor vannak a vizsgák stb. Gondolom a férjed is beleegyezett, most azt kellene átbeszélni, hogy hogyan lehetne kicsivel több szabadidõd. A gyerekek mennyi idõsek, dolgozol? Szerintem a férfi bevásárolhat simán, a leckét is kikérdezheti, és a gyerekeknek is el lehet magyarázni, hogy anya is tanul most.
Én 3vizsgát szúrtam el most, és elvileg készülök rájuk, nulla kapacitással...:( Nem tudom magam ébren tartani, amit olvasok szóródik is ki a fejembõl, bambulok csak ki a fejembõl, már lassan körmölni se tudok, nemhogy szöveg szerkesszek. Mert a férjem tojik arra, hogy kicsi(4, 2, 5évesekkel) egyedül mindet megoldani nem olyan egyszerû. Feladtam:( És igen ez is pénzre pénzért megy, hogy késõbb jobb legyen, de asszem ez sem érdekli. (nagyon jól tudja, mi is kéne legyen az apai-férji feladata, csak lazán le......)
Akkor tanulok amikor a gyerekek alszanak.

Kinek illik elmondani először az eljegyzést? A menyasszony vagy a férj szüleinek, vagy az a legtisztább ha összehívjuk a családot?

Legjobb válasz: Mivel mi az én szüleimnél lakunk õk tudták meg elõbb, aztán a párom családja. Szerintem azzal kezditek amelyikkel akarjátok, ha összehívjátok a családot egyértelmû hogy mit akartok, szerintem jobb külön külön, mindenki úgy örül ahogy akar. 25/L

Mivel mi az én szüleimnél lakunk õk tudták meg elõbb, aztán a párom családja. Szerintem azzal kezditek amelyikkel akarjátok, ha összehívjátok a családot egyértelmû hogy mit akartok, szerintem jobb külön külön, mindenki úgy örül ahogy akar. 25/L
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Ó engem nem nagyon izgatott a sorrend, meg hogy mit illik, ahogy az ujjamra került a gyûrû nagyjából fél óra múlva hívtam anyukámat (míg a párom kiment a mosdóba egy percre), hogy eljegyezték a kicsi lányát. Gondolom õ egybõl mondta apámnak. Utána késõbb a barátnõmet hívtam fel. A párom meg elmondta az õ szüleinek már elõre, hogy mit tervez.
Hát nállunk ugy történt hogy a párom felhivta elöször édesapámat:) Megkérdezte hogy odad-e:) Sztem ez szép gesztus volt persze mikor megtörtén és az ujjamon volt a gyürü felhivtam édesanyámat is:)
Nálunk úgy történt, hogy amikor párom megkérte a kezem akkor pont náluk voltam, így az õ szülei és tesója tudták meg hamarabb, majd másnap mentünk hozzánk akkor az én szüleim. Volt nagy meglepetés, senki nem számolt rá. :)
Kb. 10 perccel utána felhívtam anyukámat. Az õ szülei kb. fél óra múlva tudták meg. Mindenki más másnap.


Férfiak válaszát várom. Olyan hírdetést akarnák feladni, korban hozzám illõ hölgyek részére tartós kapcsolat céljából aki szívesen férjhez menne és szívesen családot alapítana?

A hírdetés megfogalmazásában kérnék segítséget.Én 36

Legjobb válasz: akarnák ? Ebbõl már alapból azt szûrik le,hogy tapló vagy. ( Bocs ) És ne rögtön házassági ajánlattal rukkolj elõ !

akarnák ? Ebbõl már alapból azt szûrik le, hogy tapló vagy. ( Bocs ) És ne rögtön házassági ajánlattal rukkolj elõ !
Egy nõnek férfi kell.Férfi aki mellett biztonságban érezheti magát.Ha még egy hirdetés megfogalmazásához is segítséget kérsz, akkor hogy tudnál biztonságot nyújtani egy nõnek??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!