Találatok a következő kifejezésre: Férfiből vagy van több (5 db)

Hány pornószínész létezhet a világon, amatőr és profi szinten, összesen? És vajon nőből, vagy férfiból van több?

Legjobb válasz: Nõbõl biztos hogy több van. Egyrészt, több a leszbikus, mint a meleg férfi, és azok akik fel is vállalják ezt. Meg a nõk jobban ki tudják használni az "elõnyeiket"

Nõbõl biztos hogy több van. Egyrészt, több a leszbikus, mint a meleg férfi, és azok akik fel is vállalják ezt. Meg a nõk jobban ki tudják használni az "elõnyeiket"
"több a leszbikus, mint a meleg férfi" Ez hülyeség, pont meleg férfiból van több, mint leszbikusból. Egyébként csak USA-ban 1200-1500 között vannak a "hivatalosak", homemade-bõl is biztos akad bár, de az ez mellett elhanyagolható. Világszerte 15000-re becsülik.

Magányos fiatal lányból, vagy fiatal férfiből van több?

Legjobb válasz: Pasiból. Fõleg Debrecenben. Ott minden második 20 körüli csávó szûz.

Pasiból. Fõleg Debrecenben. Ott minden második 20 körüli csávó szûz.
A kérdező hozzászólása: Valahol nem értem..
Nem volt még barátnõm, mert a magyar lányok többsége enyhén szólva nem alkalmas párkapcsolatra, én eldöntöttem, hogy külföldön fogok keresni, amennyiben diploma után kimegyek. Egyszerûen a magyar morál förtelmes, de nem akarok jobban belemenni. Szerintem kb ugyanannyian vannak, a differencia elhanyagolható. 23/F
Magányos pasi és most, hogy ezt végiggondoltam, már én is magányos vagyok... :( F/27 :D
Pasiból. A nõk mindig találnak olyan pasikat akik megdugják õket. Ezért van 20on felül több szûz srác, mint pasi. Persze a nõk ezt nem ismerik be. Õk az "érettséggel" magyarázzák ezt. Érettséghez pedig annyi közük van, mint spongyabobnak... :)
sk88: a 18-30 éves korosztályban 106 férfire 100 nõ jut.
akkor az a 6 az x-ediken fiatal férfi mind itt van.
A kérdező hozzászólása: Tény 106-100 Szindróma..
22/F magány :/
én is egyedülálló vagyok és eddig nem volt senkim, 19/f :) nekem valószínû azért, mert ált. iskola óta azt sulykolják belém, hogy milyen ronda vagyok.. ill. erre tesznek utalásokat és ez az egész már meglátszik a kisugárzásomon meg nem tudom a basztatások miatt van-e, de olyannyira nem beszélek az iskolába és ilyen helyeken, hogy ha vkinek valamit írok mondjuk fb-n ami mondjuk vicces a maga módján nem is hiszik el, hogy én írtam mert 4-5 év alatt meg se ismertek:D utcán is már azt lesem ki hogy néz... meg mit tudom én.:P nyáron kicsit megjön mindig az önbizalmam, hogy elhagyom azt a közeget, de ugye mindig mikor visszakerülök 1 idõ után jön a rotty:) pedig aztán nem iszom, nem cigizek, vicces vagyok, megcsalni nem csalnék meg senkit, mert nekem is fontos a szerelem a szexhez meg f*sz tudja tuti van még csomó jó tulajdonság, de nincs kedvem gondolkodni xdd na.. de mind1, nem szeretek nyáladzani, nem is szoktam csak ez volt a kérdés:) :D
1. Akkor beállnék a sorba
nõ:60% férfi:40%
én lány vagyok és mondhatni "magányos"
férfibõl.
fiubol...en is az vagyok 17/f
valaki magyarázza el nekem, hogy hogy van több magányos férfi, mikor Magyarországon minden 1000 pasasra 1105 nõ jut?
"valaki magyarázza el nekem, hogy hogy van több magányos férfi, mikor Magyarországon minden 1000 pasasra 1105 nõ jut?" Válogatósak és finnyásak a nõk...
A kérdező hozzászólása: Miért magányos valaki..? Pontosítok.. Miért nincs senkije sokunknak..? Sokan megmagyarázzák a dolgot hogy most nem fér bele mert karrier van meg kevés az idõ stb Ez sajnos hazugság az esetek nagy többségében..
a magányos, nem egyenlõ azzal, hogy egyedülálló, sem azzal, hogy szûz... pl nekem már nincs barátom, de nem vagyok magányos 16/L
Úgy van több magányos férfi, hogy a hölgyek válogatnak, semmi nem jó nekik, a szõke herceget várják.
A kérdező hozzászólása: A "magányosságot" tegyük akkor idézõjelbe.. A többség tudta mire gondolok..
15-ös: Ez jó szöveg, kevesen tudnák ilyen szépen megfogalmazni, hogy hat méteres körzetben kerülik a csajok.:D Amúgy szerintem is több a magányos srác, legalábbis így látom, még nõi szemmel is.

Nőből vagy férfiből van több a világon?

Justin bieber és SP-n kív?l. Mert nem tudjuk, hogy milyen nem?ek.

Legjobb válasz: :)))

:) ))
Állítólag nõbõl :)
remélem nõbõl.
azt mondják nõbõl, mert õk tovább élnek
nõ :)
Elvileg nõbõl, de úgy tûnik még sem elegen, ha nem találok magamnak... :)

Melyikből van több bolond nőből vagy férfibólM?

válaszhoz kérlek írjatok nemet

Legjobb válasz: Nemtom mindkettõbõl nagyon sok :P 16/F

Nemtom mindkettõbõl nagyon sok :P 16/F
Szerintem az, hogy valaki "bolond" az nem attól függ milyen nemû, semmi összefüggés nincs e között, nyilván most mindenki az ellenkezõ nemet írja bolondnak mint amilyen nemû õ maga:D 20f
amelyik nemet te gyarapítod. Ha meg meleg vagy, akkor a melegeket. Ha idegen, akkor az ûrlényeket. Ha nem ember, akkor az állatokat. Ha növény, akkor a gyökereket.
A kérdező hozzászólása: utolsó kérlek írnál nemet mert az is egyfajta válasz lenne a számomra
férfiiiii :) 16/L
a férfiak ugy gondolják a nõkbõl, a nõk pedig azt hogy a férfiakból :P
A kérdező hozzászólása: reméltem volna hogy ha névtelenül kapok választ a kérdésemre akk pártatlan válaszokat kapok a kérdésemre dehát mindegy akk a kérdésem tárgytalan
én nõ vagyok, és beismerem, hogy nõkbõl is ugyanannyi hülye van, mint férfiból :) ) ez nem nemfüggõ, hogy valaki hogy gondolkodik.Tény, hogy eltérõ a gondolkodásunk, érdeklõdésünk bizonyos dolgok terén, ami persze a nemiségbõl ered, de ezeknek semmi köze ahhoz, hogy valaki jó ember-e vagy sem, mert azon a téren nem meghatározó a nem. 21/L
Szerintem a nõkbõl, ezért barátkozom inkább fiúkkal. 14/L

Férfiből vagy nőböl van több a földön?

Legjobb válasz: Nõbõl!!! Haha:)

Nõbõl!!! Haha:)
Ha kihalnak a férfiak mint pár kommentelõ írta, akkor nõk is kifognak halni xD
A nõbõl és persze ez nekünk férfiaknak nagyon jó!!!!
a nõk többet strapálják magukat egész életükben, ezért szívósabbak. Sokkal tovább élnek.
Elárulom nektek (bocs ha már valaki irta nem olvasgattam el a válaszokat) a háborúk miatt van több nõ a földön. Gondoljatok bele menyi férfi meghalt a 2 világháborúban.
(1) Biológia. Elvileg a születési arány 50-50%. Ez nem egészen teljesül, a fene tudja miért, de talán mintha a nõbõl több születne. De könyörgöm, nem 4x több, hanem csak egy kicsivel. Mondjuk 10000 férfi és ugyanakkor 10005 nõ. (2) A férfiak nem halnak ki. Ez nem olyan, mint a mammut, ami kihalhat, a férfi az emberi faj egyik neme a kettõbõl. Ha valami miatt eltûnnének a férfiak, akkor vége. (3) A férfiak fogyásának nincs gyorsuló sem genetikai oka. Ahogy fentebb is írták, ez puszta statisztikai szemfényvesztés. Egyszerûsítsünk. Régen mindenki élt mondjuk 50 évet. Ma a nõk 80-ig élnek, a férfiak meg 70-ig. Vagyis az van, hogy a néni mellõl kihal a férje 70 évesen, õ meg él vagy 10 évet egyedül. (3) A nemek aránya földrajzi helyenként változó. Ez a születésszabályozás miatt van. Kínában valami horror az adat, mivel elvetetik vagy szimplán kinyírják a lány utódot, valami 1, 2x több férfi van, mint nõ. Háborúk után szintén kevesebb a férfi, de ez egy idõ után elmúlik. (4) A férfiak nem azért fekszenek le több nõvel életük során, mert több a nõ, hanem mert a nõk is több férfiavl fekszenek le. Ha Aladár, Béla és Csongor lefekszik Gizivel, Helgával és Ilonával, akkor ugye nem 3 férfi van és 9 nõ, hanem 3+3, csak váltásban. (5) Ahol többnejûség van, ott sincs mindenkinek több neje. Sõt, sokmindenkinek egyáltalán nincs. Így jut bõven elég a többnejûeknek.
Nem 4x vagy 5x van több nõ, mint férfi, hanem úgy 1, 2x. Azért, mert tovább élnek (ugyebár nincs feleségük :D) Szóval szerintem a 60-70 éves korosztályig kb egyenlõ. Sõt, nekünk volt Statisztika tárgyunk, és ott azt mondták, hogy a 18-22 éves korosztályban valami 30 ezerrel több férfi van (asszem 03-as magyar adat volt).
Több van nöböl, de nem tudom mit fogunk csinálni ha kihalnak a férfiak...=P
nõbõl, de nem olyan drasztikus a helyzet, mint ahogy elõttem írták.. MErt ha belegondoltok, vannak olyan helyek a földön, ahol nincs monogámia.. a természetnek imigyen megalkotott törvényébõl lõn, hogy a férfiak pimaszul és lelkiismeretlenül meg tudnak csalni egy nõt, mert tudják, van még elég..:)
hogy több fiu születik ez is igaz de egy régióra vagy idöszakra, lehet hogy mondjuk fejßer megyßeben az elmúlt fél évben több fiu született mint lány, de mondjuk 10 megyében meg több lány így az átlagban több lány van, hiába egy egy régióban egy idöszakban több a fiu.
1 férfira 4-5 db nõ jut állítólag!!
Pedig állítólag több fiú születik.
Nem vicc. ez igy igaz. hacsak nem tesztek valamit a génjeitekkel
Nõbõl van több, a férfiak sajna ki fognak halni!Ez tény!
ami értékesebb abból mindig kevesebb van xP de ha eltûnnének a férfiak, készülhetnének a nõk, hogy annyi a világnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!