Találatok a következő kifejezésre: Férfiak vagy élnek (92 db)

Túl sok pornót nézel.
eltudunk csendben is
A kérdező hozzászólása: Az jó..bárhol, bármikor megtehetitek, semmi sem kell hozzá...
A spriccelõs orgazmus ritka, De sok nõ még a rendes orgazmus érzésével sincs tisztába. Azt hiszik hogy volt nekik pedig dehogy.

Melyik nemnek könnyebb az élet? Férfiaknak, vagy nőknek?

szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem egyik sem könnyû - bár hozzáteszem ez egyéntõl is függ, ki mennyire tiszteli a társát ha kapcsolatban él pl. A nõk elkövették azt a nagy hibát amit úgy hívnak emancipáció ezzel magukra szakitva mégtöbb melót. A férfiak élete ezzek könnyebb lett, hiszen az asszony ugyanúgy húzza az igát tehát pénzt hoz a házhoz, otthon kölyköt nevel mos, fõz, takarít. A férfiak azonban ezzel együtt ellágyulnak és sokszor önállótlanná válnak...könnyú ez nekik? Szerintem nem, mert onnantól mint "férfi és családfõ" megszûnik létezni. Van a másik oldal amikor valamelyik fél használja a másikat házasságon belül, vagy kívül... Szóval egyik félnek sem könnyû.

Szerintem egyik sem könnyû - bár hozzáteszem ez egyéntõl is függ, ki mennyire tiszteli a társát ha kapcsolatban él pl. A nõk elkövették azt a nagy hibát amit úgy hívnak emancipáció ezzel magukra szakitva mégtöbb melót. A férfiak élete ezzek könnyebb lett, hiszen az asszony ugyanúgy húzza az igát tehát pénzt hoz a házhoz, otthon kölyköt nevel mos, fõz, takarít. A férfiak azonban ezzel együtt ellágyulnak és sokszor önállótlanná válnak...könnyú ez nekik? Szerintem nem, mert onnantól mint "férfi és családfõ" megszûnik létezni. Van a másik oldal amikor valamelyik fél használja a másikat házasságon belül, vagy kívül... Szóval egyik félnek sem könnyû.
A férfiaknak könnyebb az életük, mivel nem kell gyereket szülniük, nem menstruálnak minden hónapban. Otthon tespednek a nõk meg végzik a házimunkát, mosnak fõznek takarítanak stb... A nõk szenvednek a fickók meg szépen élik az életüket, habár õk is meloznak mint állat, már amelyik.
Az, hogy kinek mennyire nehéz, nem határozható meg ilyen kategórikusan. Szerintem nem attól függ, hogy férfi-e vagy nõ-e az illetõ, hanem a sorsától, az életétõl. Nyilván vannak nagyon nehéz sorsú nõk is, és nagyon nehéz sorsú férfiak is. Felesleges általánosítani, nem is lehet szerintem!
az emancipacio tenyleg egy nagy baromsag, az elso valaszolonak teljesen igaza van, semmi jot sem hozott. radasul az emancipacio megszulte a sajat kicsi fattyat is, a feminizmust. az mar vegkepp' mindennek a teteje!

A nők vagy a férfiak kaphatnak el több betegséget?

Ami a nemb?l adóid. Tehát n?knbek mellrák, petefészek gyulladás, meg miegymás, férfiaknak prosztata, meg ilyesmi. A n?knek több fontosságú szervük van, így több betegséget kaphatnak nem?

Legjobb válasz: Az tény, hogy a nõknek több fontos szervük van és próbatételeket is kiállnak, (lásd: szülés) ami sok késõbbi probléma okozója is lehet, tehát szervi elváltozás elképzelhetõ, hogy ily módon gyakoribb nõknél de a férfiak viszont erõs fizikai munkát végezhetnek, ami náluk ugyanúgy súlyos problémákat okozhat vagy a stressz. A férfiaknál gyakoribb és korábban is jelentkezik például az infarctus, mivel egy férfi lelkileg erõsebbnek tûnik mint egy nõ, nem sír, stb. amik viszont az idegrendszert és ezáltal az összes többi szervrendszert megterhelik nagyon. Szerintem körülbelül egyformán vannak kitéve súlyosabb betegségeknek a nõk és férfiak. Az öröklés is sokat számít, ami például nem is tesz különbséget a nemek között.

Az tény, hogy a nõknek több fontos szervük van és próbatételeket is kiállnak, (lásd: szülés) ami sok késõbbi probléma okozója is lehet, tehát szervi elváltozás elképzelhetõ, hogy ily módon gyakoribb nõknél de a férfiak viszont erõs fizikai munkát végezhetnek, ami náluk ugyanúgy súlyos problémákat okozhat vagy a stressz. A férfiaknál gyakoribb és korábban is jelentkezik például az infarctus, mivel egy férfi lelkileg erõsebbnek tûnik mint egy nõ, nem sír, stb. amik viszont az idegrendszert és ezáltal az összes többi szervrendszert megterhelik nagyon. Szerintem körülbelül egyformán vannak kitéve súlyosabb betegségeknek a nõk és férfiak. Az öröklés is sokat számít, ami például nem is tesz különbséget a nemek között.
Áh, elég ha milliárdos a ribanc.
elsõnél a pont
Szeretet és vonzalom kell (lelki, fizikai is). Szerelem nem.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: miért gondolod így?
Miért ne gondolná így? A szerelem egy múlandó dolog, sokkal fontosabb, hogy normális és szerethetõ legyen a nõ, akivel össze tervezem kötni az életemet.
A kérdező hozzászólása: És az normális, hogy van egy nõ, aki tényleg a lelki társam, mûködik vele minden, boldog vagyok vele, de szerelmes sosem voltam belé? És néha félek attól, hogy mi lesz, és így nem tudom, érdemes -e feleségül vennem. Pedig biztosan tudom, hogy ennél a nõnél lelkileg jobbat sosem találok. És még gyönyörû is a hölgy.
Erre sajnos nincs univerzális válasz. Neked kell tudnod, hogy egyrészt te ki fogsz-e tartani mellette, másrészt õ együtt tud-e ezzel élni.

Férfiak vagy nők élnek többen Magyarországon? És a világon?

Legjobb válasz: Tuti a nõk. Merthogy tovább élnek.

Tuti a nõk. Merthogy tovább élnek.
Nõk. Leány és fiú gyermekek nagyjából egyforma számban születnek, sajnos a fiúk nem annyira életképesek, ezért a gyermek és fiatal korban nagyobb számban haláloznak el. Felnõtt korban ez az arány jelentõsen eltolódik a nõk felé. Van ennek tudományos magyarázata is ami az X és Y kromoszómákkal függ össze, de errõl inkább tájékozódjál a neten, mert pontosan nem tudom és nem akarlak félre informálni, ÉRDEKES.
A nok ugyanis azert elnek tovabb mert minden szules alkalmaval erosodik az immunrendszer igy nagyobbak az eselyek a hosszabb eletre.
A nõk vannak többen, mert tovább élnek..egyedül Ausztráliában fordított az arány, ott a férfiak vannak többen... és az x y kromoszómáknak ehhez semmi közük...(azok épen az 50-50%-ot biztosítják)
A nõk.
Ez akkora nagy baromság! Igen, a nõk élnek tovább, de miért is? Mert a férfiak életveszélyes munkát végeznek (tûzoltóság, rendõrség, hadsereg stb.(ez csak néhány)). Pl.: A háborúkban is csak férfiak halnak meg. Ezek mellett még a férfiak erõsen piálnak, bagóznak, drogoznak, és ölik egymást.
több nõ cigizik mint férfi azért... amugy meg kb. egyforma. a modern felépítésü országokba a nõk vannak többen, a fejlõdõ országokban a férfiak...
A nõk, mert 90% hogy egy anyának lánya születik és 20% hogy fia.

A férfiak kényelmesedtek el mostanában vagy a nők nem igénylik már a házasságot? Ti hogy látjátok?

Legjobb válasz: Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy szeretne-e házasodni vagy sem, és ezt a párjával kell megtárgyalnia. Általános következtetéseket nagyon nem lehet levonni. A fontos csak az, hogy magunkhoz való partnert válasszunk, és ne legyünk olyan vakok, mint itt is sokan (lásd, napi öt kérdés arról, hogy a férfinak esze ágában sincs elvennie, de a lány 6 éve nyúzza ezzel és mekkora szemét a hapsi - holott az elejétõl fogva tudja, hogy nem házasságpárti).

Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy szeretne-e házasodni vagy sem, és ezt a párjával kell megtárgyalnia. Általános következtetéseket nagyon nem lehet levonni. A fontos csak az, hogy magunkhoz való partnert válasszunk, és ne legyünk olyan vakok, mint itt is sokan (lásd, napi öt kérdés arról, hogy a férfinak esze ágában sincs elvennie, de a lány 6 éve nyúzza ezzel és mekkora szemét a hapsi - holott az elejétõl fogva tudja, hogy nem házasságpárti).
Szerintem egyik sem. Ma már nem elvárás a házasság így aki nem akar az nem házasodik kényszerbõl mint régen.
A nõ is eldönti, hogy ha annyira akar házasodni akkor belemegy-e az együttélésbe házasság nélkül. Nem utolag kell szidni a férfit hanem a nõnek tudnia kell mit akar. Én például házasság nélkül nem szeretnék szülni, ezért ha a gyerekei anyjának engem képzel akkor tudja, hogy az azzal jár, hogy elõször elvesz.
Magyarország, akárki akármit is mond, [email protected] helyzetben van. Az emberek nagy részének nem fér bele esküvõ, és nagy részük, ha már esküvõt tart szeretné megünnepelni is. Erre lehet évekig gyûjtenek, vagy inkább meg se tartják.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is mindenkinek a magánügye, hogy házasság párti vagy sem. Véleményem szerint is mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretne-e házasodni vagy sem. De azt azért lehet tudni, hogy a házasságkötések száma évrõl-évre csökken... A tágabb környezetemben én azt látom, hogy a férfiak körében inkább elterjedtebb az a nézet, hogy a házasságkötés csak felesleges formaság. A nõknél ezt csak akkor látom, ha már csalódtak ebben az intézményben. Elváltak, rossz példákat láttak stb.
Régen muszáj volt házasodni, ma már nem az. Ez az ok.
Nem vakságot fogadott, hanem hûséget.
Ez ösztön is valahol, úgyhogy igen, akkor is nézi, ha van felesége vagy barátnõje. A nõk ugyanígy nézik a férfiakat. Ez teljesen természetes dolog, és önmagában semmit sem jelent, tehát semmit nem gondolnak, és igen, valószínûleg el is felejtik utána rögtön. Ez nem egy kapcsolat kezdete, simán csak vonzza a szépség az ember szemét, ha valamit (bármit) szépnek lát, akkor azt megnézni.
"És ha nõs a férfi, vagy van barátnõje? És a barátnõje is ott van, akkor is nézi õket?" Igen. Ahogy egy nõ is kihívóan öltözik akkor is, ha foglalt és ahogy egy nõ is észrevesz egy jóképû férfit, ha foglalt.
Nem, én is megnézek más férfiakat. Nézni szabad :D
A kérdező hozzászólása: A nõket ez nem zavarja, hogy a férjük ott van mellettük, és közben nézi a nõket?
Azért, mert a nõk általában igen csak szépek:) Azt jelenti, hogy jó nõ vagy. (szerintük is) Hogy ebbõl lehet-e kapcsolat vagy sem és milyen minõségû, az nem fog kiderülni.
A kérdező hozzászólása: És ha nõs a férfi, vagy van barátnõje? És a barátnõje is ott van, akkor is nézi õket?
A szépet jó nézni, jól esik a szemnek, ennyi. Persze, hogy elefejtik, hiszen 1-2 perc és már jön az utcán a következõ. :-)))
Mert tetszik a nekik a nõ? Nekem nem jelent semmit, megnézek egy csinos lányt, de ennyi. Az, hogy valaki jól éz ki, még édeskevés. És azért is néznek meg sok nõt, mert elég kihívóan öltöznek a nõk ebben az országban, persze hogy megnézik, ha kint van mindenük.
Csinos nõket azért nézik, mert csinosak, kívánatosak. Ez lehet szexuális kívánságból, fõleg ha illetõ hölgy alulöltözött. Ha esetleg csúnya egy nõ, vagy alkatának, korának nem megfelelõen öltözik, akkor azért nézik meg. Ha koszos, vagy elkente a sminkjét, akkor vicces.. Mittudomén sokezer ok lehet még miért nézik. Általában maradandó nyomot azért ritka kivételtõl eltekintve nem hagynak :)
"A férfiak miért nézik a nõket az utcán, vagy bárhol?" Nagyon egyszerû válasz: nem vagyunk homokosok. "Jelent ez nekik valamit, vagy el is felejtik rögtön?" Semmit nem jelent vagyis csak annyit, hogy jó nõ vagy csak megszokás.

NÕK/lányok mi a véleményetek azokról a pasikról, srácokról akik hivatásossal veszítették el a szüzességüket vagy készülnek rá? Szerintetek ők mennyire FÉRFIAK vagy mennyire lesznek azok?

Mit vártok az ilyenekt?l hosszabb távon? Milyen el?nnyel járhat, mert biztos van!!!

Legjobb válasz: Sztem többet tapasztalt mint te. xd 16/L

Sztem többet tapasztalt mint te. xd 16/L
Minden nõ khúrva. Vagy így, vagy úgy, de mindenképp fizetsz :) Biztos összejön hamarosan, mert mindenkinek összejön, csak épp ne egy topmodell csajjal próbálkozz :D Amennyire tudsz változtass magadon és lépj valamit, mert ha csak állsz és vársz akkor nm vszínû, hogy történik valami :) Bár a mai világban ugyanúgy kezdeményezhet egy nõ mint egy férfi! Szerintem meg ha hivatásoshoz mész, attól "több" leszel, tapasztaltabb, nm lepõdsz meg, h mi is az ami a nõk lába között van :D Én sok szerencsét kívánok neked az élethez és jó élményt a hivatásossal! :)
Szernitem a legfontosabb amin változtatnod kellene az a hozzáállásod. Olyan nincs, hogy ááh úgysem lesz barátnõm, mert ha így állsz hozzá akkor tényleg nem lesz. Véleményem szerint menny el egy hivatásoshoz 100%, hogy nõni fog az önbizalmad.
Hali! Igaz én csak 21 éves vagyok(lány). de én tuti többre becsülném, ha bevallaná a pasim, hogy szûz, és fél hogy béna lesz szex közbe, minthogy egy hivatásossal volt elõtte. Én voltam úgy együtt pasival(akkori barátom), hogy szûz volt (de ezt elõtte nem tudtam, és szex közben sem tûnt fel). És jó volt utána megtudni, hogy velem volt együtt elõször. Szerintem nem ciki az, ha valaki ennyi idõsen szûz, csak ritka az ilyen. de a ritka és ciki szó jelentései között óriási különbség van. Nem tudom miért nem volt még barátnõd, de ha te tisztában vagy vele, és tudod h min kell változtatnod, akkor hajrá! Külsõ- fodrász(egy kis stílusváltás sosem rossz), esetleg kozmetikus(ha úgy gondolod hogy szükséged van rá), sportolás, stílusváltás ruházatban...Szóval tegyél azért, hogy nagyobb legyen az önbizalmad, és ezt a csajok is tuti észreveszik! Én is szívesebben megyek úgy utcára, hogy kifestem magam, szépen felöltözök, megcsinálom a hajam... jobban érzem magam, és több önbizalmat ad. Mi a véleményed errõl?
6:39es vagyok Sztem azzal tuti nem segítesz magadon, hogy "jaj úgyse lesz" és tudod mért?? mert így pontosan ez lesz a kisugárzásod, és ez lesz kiírva a homlokodra és a lányok azonnal megérzik, hogy veled valami nem stimmel és ott hagynak, legyél vidám és optimista hidd el rövidesen minden megváltozik. Tudom most azt hiszed könnyû mondani, de hidd el nekem is van mit takargatnom nem is kicsi de túl léptem és egészséges szexuális életet tudok élni, minden CSAK hozzáállás kérdése:) Sok sikert:) HA kérdés van csak írj:)
A kérdező hozzászólása: 11.22-köszi, az ilyenre is szükségem van nem csak a lebasásra 12.55-pont az a gond, hogy nem tudok változtatni magamon. Azért is mennék hivatásoshoz, mert csak állok és nem történik semmi, kezdeményezni nem fogok, ne és lehet, hogy pont ennek a hatására tudok majd változtatni magamon valamennyit. Hát ez az, már legaláb látam ezt-azt ha elmegyek egyhez, na meg nincs megfelelési kényszer. 13.32-nem tuok változtatni a hozáálásomon, sajnos.z az egyik oka amiért a hivatásosra gondoltma, a másik, hogy után atalán tudok majd. Ki tudja.Ha tovább várok nem történik semmi. Még nagyobb égés lesz, hogy szûz vagyok. Végre valaki aki azt mondja, hogy nõhet az önbizalom egy ilyen találkától. Neked is köszönöm a "jókívánságot" :-) 18.33- 1, Nézd ha lenne barátnõm felvállanám, hogy szûz vagyok ha már odáig jutottunk, Ez tuti. De nincs és nem is lesz, mert nem tudom megváltoztani magam.És nem a bénézéstól félek.Ha olyan kapcsolatom lenne egyáltalán nem érdekelne.nevetnék rejte és nem szégyellném. Hiányzik számtalan olyan tulajdonságom ami miatt kellhetnék egy lánynak.Ezt beismerem. (szerintem ezzel nem vagyok egyedül) Szerinted meddig várjon egy srác az elsõ alkalommal.Képzel magad a helyembe. Egyelõre nincs esély barátnõre.Tudom, hogy ez nektek nõknek furcsán hangzik, de van ilyen.Jelenleg ez a helyzet.De változhat. Talán ha elemygek egyhivatásoshoz ott elkezdõdik valami. 2, Csak úgy egyéjszakás kalandnál nem mondanám el , mert kinevetne , égõ, nem kezdõket keresnek a lányok, nem tudnék teljesíteni.Ezért nem is gondolok ilyenre. Egy hivatásosnál nincs ilyen. Könnyen mondjátok, hogy ne. Nem ciki? Dehogynem ! Szerinted hány évesen az? Szerinted ha én nem teszek semmit akkor meddig kellene várnom? Nem tudom megváltoztatni azt amin kellene.Ráadásul ki tudja hány évig tartana. Mi a véleméynem errõl? Jó tanácsok.Köszi. Tény, hogy öltözködni nem tudok és a lányok nem szeretik az ilyesmit.De nem is a külsõmön kellene dolgozni. Az önbizalom az egyik nagy oka anak, hogy nincs barátnõm és, hogy nem is lesz mostanában. 6.39-mint mondtam nem is próbálkozok.Tisztában vagyok a hiányosságaimmal.Nem is futok a lányok után. Legkevésbé optimista vagyok. Most mindehonna ez zúdul ránk cs k azt nem teszik hozá, hogy hogyan legyünk azok. MOndani könnyû az biztos. Mondani könnyû, hogy ne tegyem, de a ha lányok is a helyembe képzelnék magukat .. és be kellene ismerni, hogy van amin nem tudunk változtatni vagy kín keservesen ki tudja mennyi idõ alatt akkor is csak várjunk. Legyek 30 évesen is szûz? Meddig éri meg várni? Nem lehetsége, hogy ennyi év után pont egy ilyen élmény indíthat el a változás útján még akkor ha lelkileg értelen vagyok? Lehet, hogy ennek hatására kezdenék el változni olyan irányba, amilyenbe szerintetek kellene. Lehet, hogy utána próbálkoznék, kicsivel több önbizlamam lenne, nyitottabb lennékfelétek, felszabadultabb. Ki tudja? Azt könnyen mondjátok, hogy legyen egy férfinek önbizalma, de ha így akarja legalább egy kis részét megszerezni az már baj. Még flörtölni semmerek még ha tudnék is, mert nincs mögötte még egy minimális tapasztalat sem. És azt is mondjuk ki, hogy ha egy férfi nem tapasztalat akkor kevésbé vonzó, látjátok rajta, hogy valami nem az igaz, ösztönösen nem vonzódtok hozzá. Egyesek kinevetik ai még jobban elveszi az önbizalmát, mások kibeszélik ami szintén nem kellemes. Minket is meg lehet ám bántani. Most jön az, hogy nem minden lány ilyen. Igaz. Csak nincs ráírva a homlokára , hogy ki milyen. Akkor ismerkedjek, igaz? Amihez nincs elég önbizalmam, meg úgy is tudom mi lesz a vége. Miért baj az ha valaki beismeri, hogy jelen helyzetében nem vonzó a lányok számára? Mi van ha változás elsõ lépése esetleg pont egy hivatásos? MIhez kínánsz sok sikert? a változáshoz vagy az ötletemhez?
26 évesen teljesen jogos a hivatásossal történik, nincs ebben semmi fura.
A kérdező hozzászólása: Nem sípolni jöttem ide csak, hogy véleményeket olvassak arról, hogy ha valaki nem tud összejönni lányokkal , de így kipróbálja a sexet agy is így kezdi az milyen mások szemében. Ezért kellne kicsit a helyembe képzelni magatok lányok. Ha vaaki nem mer, de kíváncsi a sexre akkor? Nem vagyk már tizenéves, meddig várjak?
Végülis, ha tényleg ennyire reménytelennek érzed magad, és úgy érzed, hogy ettõl lenne(vagy elindulna..) önbizalmad, akkor próbáld meg! csak utána ne mond el a barátnõidnek, mert lehet rosszul esne neki! Úgyhogy ha tényleg csak ebben látsz esélyt, akkor tedd meg.
Mikor indulsz? :O Majd mesélj milyen volt! :) Mutasd meg a világnak! :)
6.39es vagyok, ha ennyire úgy érzed, hogy kell, akkor menj! DE nem véletlenül mondom, hogy pozitívan és hidd el én tudom milyen félni a szextõl de mégis pozitívan hozzá állni, nekem már 7éves koromban elvették a szüzességem, mivel én 7évesen nem akartam elég "kellemetlen" élmény volt..! Nem tudja senki, se család se barátok, csak a párom! NA szal pozitívan!!
A kérdező hozzászólása: 21.02-nézd, tudom, hogy nem fogok kezdeményezni. Talánmajd ennek a hatására. Ez lehetetlen? Azt nem tudom, hogy nõne-e az önbizlamam, de remélem. Miért ne mondjam el a barátnõmnek ha lesz? Azt hitem szeretitek ha õszinték vagyunk. 00.56-miért mutassam meg a világnka? kihagyom 6.39-azt érzem, hogy ha így nem teszem meg akkor várhatok ameddig csak akarok, nem fog történi semmi. Nem kimondottan a sexrõl van szó.Nem azért mennék, mert mindennél jobban kívánom. Inkább csak, hogy elindítson. Hátha ez lesz az az esemény ami után elkezdek majd csajozni, próbálkozni, stb..... Ost összezavartál ezzel a pozitív hozzáállással Még csak ötlet ! Korántsem biztos !
Hali! Nem vagy egyedül ezzel a dologgal. Én is 26 vagyok és még szûz. Barátnõm sose volt, lehet, hogy sose lesz, de akiknél eddig próbálkoztam (5-6) azoknál mindig visszautasítást kaptam. Így hát letettem a dologról. Néha 2-3 évente megtetszik egy lány és megpróbálok ismerkedni, de nem sok szerencsére. Sajnos most is 2 év után megpróbáltam, de nem sok sikerrel. Legalább néha elkísérhetem egy darabon és közben beszélgetünk. De ez itt ki is merül... :(
Általában lefujjogják azokat, akik qrvákhoz mennek. Pedig azok között is van nem egy becsületesebb, mint az un. rendes nõk között. "rendes" nõk sem mindig szerelembõl fekszenek. Sokszor sokkal többet "fizetsz" nekik, mint egy hivatásosnak. Nincs velük semmi baj. Legalább járt már a farkad ott is ahova való. Sok siket! Élvezz nagyot!
A kérdező hozzászólása: Szóval mia vélményetek az ilynekrõl? És a helyzetébe képzelnétek magatokat akkor ?? Ha nem lát mást?
Én 22 vagyok, de én is gondolkodom azon, amit leírtál kérdezõ. 22 évesen is már égõ egy fiú a szüzesség.
*fiúnak
sajna nekem is muszáj lesz :S de félek h valami [email protected] összeszedek
17/L Én nem járnék olyannal aki "hivatásossal" csinálta elõször, mert az azt jelenti számomra, hogy feladta a hõsi vadászatot, vagyis nem küzd a lányokért. Amint leírtad ez annak lehet a következménye, hogy gátlásos félénk szégyenlõs kishitû önbizalomhiányos a fiú, de egy ilyen jellemû ember nem várhatja el hogy legyen barátnõje, nemde?Vagy azt gondolod ha nem leszel szûz megnõ az önbizalmad?Próbáld ki, és kiderül!:D
A kérdező hozzászólása: 17/L Olyan. és feladta. Nincs reméyn barátnõre ezért csinálná. Miért vadásszo ha senki sem járna vele az említet hiányosságai miatt. Nem is várja el, hogy legyen, pont ezért menne. Tehát akkor szerinte mit csináljon az aki nincs birtokában azoknak a tulajdonságoknak amik fontosak a nõknek, ami miatt összejönek egy paliva? Nem tudom, hogyad de ki tudja.
A kérdező hozzászólása: 17/L egyébként te mennyit is tapasztaltál az életbõl???
Rossz a hozzáállásod. Te tudnál változtatni az önbizalmad mértékén, a kishitûségeden, neadjisten a külsõdön, ha azzal van bajod. De megértem hogy valahol ki kell sírnia magából az embernek a gondjait
Kérdezõ, a kérdésedbõl is látszik, hogy mennyire szánalmas vagy... lenézed a 17 éves lányt? Miért? Meséld már nekem! Mintha neked annyi tapasztalatod lenne! Szánalmas vagy, remélem tudsz róla! Biztos ezért nem kellesz senkinek.. Nézz magadba, ember!
Attól, hogy lefekszel egy Khurvával, még ugyanúgy senki nem fog veled járni ha hülye vagy, no meg mért nõnek meg az önbizalmad?? hogy már egyszer jártál bent egy punciba? lehet h testileg nem vagy szûz, de lelkileg meg igen, nem tudod milyen szerelmesen szeretkezni, nem tudod milyen együtt aludni valakivel akit kívánsz és szeretsz, és pont ezért ha eljön az idõ azzal akit szeretsz (és ezt érzed) ugyanúgy befogsz szarni elõtte, mint egy szûz.., és sztem attól is befogsz szrni ha olyannal vagy akit nem szeretsz, mert az elsõ gondolatod az lesz hogy: "Hü bázé ennél már teljesíteni kell, nem fizetni"... 21/L remélem elég idõs vagyok, hogy értsd és felfogd amit mondtam
A kérdező hozzászólása: Huhh, ennyire rossz lenne???? Miért? Semmi elõnye? Szó sincs arról, hogy lenézném csak azért, mert 17 éves. Enyiidõsen islehet érett valaki akár nálam sokkal érettebb is. Csak szerintem 17 évesen meg még fiatal hozzá az ember. 22.08-nem sírni vagyok itt hanem véleményeker kíváncsi. Nem tudom, hogy kell változtatni. Valaki ilyennk születik valaki olyannak. 05.37-szánalmas vagyok, pontosan tudom. részben azért nem kellek senkinek, mert nem is próbálkozok.Na meg a tulajdonságaim ismereteében kinek kellenék. Pont ezért jött szóba a hivatásos. 06.39-és akkor meddig várjak? Sosem fog történni semmi. Tisztában vagyok vele, hogy ha meg is teszem még senki sem fog velem járni. De ha nem megyek akkor sem fog velem senki járni. Hüllye lennék azért, mert khurvához megyek? Tudom, hogy attól még lelkileg szûz maradok.Sõt ûres! Igazad van , , nem tudom milyen szerelmesen szeretkezni, nem tudom milyen együtt aludni valakivel akit kívánok és szeretek, és pont ezért ha eljön az idõ azzal akit szeretni fogok (és ezt érzem majd elvileg ?) ugyanúgy befogok szarni elõtte, mint egy szûz.., " És akkor meddig várjak??? Vagy mit csináljak? Ezek a közeljövõben nem fognakk megtörténi velem azt biztos. Ha ez nincs akkor mi marad? Ennyire rossz lenne ha fizetnék érte? Nekem csak ez maradt. Látod ez egy újabb ok amiért nem kezdeményezek, mert mi van ha véletlenül sexre kerülne a sor? Ott bizony teljesíteni kell amit nem tudok és csak kinevetnének vagy még elötte rájönne és kinevetne, mert ti nõk csak észreveszitek ha valaki szûz?? Tehát akkor mi is lenne a megoldás???
A kérdező hozzászólása: Azért mert nincs barátnõm már nem is tudhatom milyen csak körvonalaiban a sex?? Nekem ez jut!
Na neee... ez a topic oda vág... :D Szerintem képzeld azt h minden nõ krva és játszd azt hogy mindenkinek fizetel. Amúgy én is járok fizetõshöz, igaz én gyerekkoromban vesztettem el elég fura módobn (aztszem sátoroztunkj vagy mi :D) Egy - két bnõn túlvagyok, de jelenleg nincsen, szóvl nem vagyok szerencsés a nõk terén. Egyszerüen nem vagyok az a párkapcsolati ember. De a nõket tudom kezelni és jól eldumálok bármelyikkel, önbizalmam is van, de hogy én komolyan össze pakoljak vele, az kizárt. Ha meghallom egy nõtõl hogy komoly kapcsolat, már menekülök.
hová dugnád?
Fahéj, gyömbér, fehér rózsa.
nem az illaton mulik hogy alakul az elöjáték persze hangulata van a gyertyának de az illat engem spec tök nem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ... A szobába ...:)
Kérdezõ ez csak a nõket érdekli, az az illat, ami felpörgeti õket meg nem kapható gyertyában.
gyertya, mint tornagyakorlat :D

Mi lesz így a normális párkapcsolatra vágyó férfiakkal, ássák el magukat?

Nézem a facebookon teljesen ledöbbenten, hogy ilyen jelölgetõs klubokban (remélem tudjátok, mirõl van szó) naponta csajok százai-ezrei mutogatják magukat enyhén szólva hiányos öltözékben, és így akarnak ismerkedni, nyilvánvalóan nem komoly kapcsolatot keresnek, de az is lehet, hogy unalmukban teszik ki ezeket, a lényeg az, hogy ezeket a lányokat nem igazán lehet komolyan venni, az tuti, hosszútávra nem igazán tervezhetne velük senki sem. Merre tartunk, mi lesz így a jövõ generációjával, mi lesz így azokkal, akik értelmes, normális kapcsolatot akarnak, normális nõkkel? Mindenfelé csak azt hallani/látni, hogy a lányok nagyon nagy része hétvégenként diszkókban/kocsmákban leissza magát, kelletti magát, valahogy olyan, mintha már mindenki kifordult volna magából. Vannak egyáltalán még valahol olyan lányok, akik 100%-osan elhatárolódnak az effajta "lazaságtól", vagy már mindenki ilyen fura lett?

Legjobb válasz: Jól írja az 1.

Jól írja az 1.
Bocs, de ha a jelölgetõs oldalakra alapozol, akkor min csodálkozol? Érdekes, az én pasim normális párkapcsolatra vágyott, meg is kapja, de mi nem ilyen sz-ron ismerkedtünk.
"a lányok nagyon nagy része hétvégenként diszkókban/kocsmákban leissza magát..." Akkor kérlek vedd észre a lányok nagyon kis részéhez tartozóakat is, és velük kezdj. Vagy csak azt ismerd be, hogy nem is olyan kicsi ez az arány, de õk valami miatt nem tetszenek annyira, ezért nem játszanak.Ha ez áll a dolog mögött, akkor kérlek ne sírj!
Pesti vagyok és pont olyan lány lennék, amilyet keresel, csak éppen van pasim, aki viszont értelmes annyira, hogy nem általánosít, nem hordja el az egész nõi nemet pár ribi miatt, nyitott szemmel jár, eszébe sincs olyan helyre menni, ahol tudja, hogy az ilyenek tobzódnak. Szimpla normális srác, amilyen te sosem leszel. Mondtam, az általad belinkelt kérdésben levõ fapinával ismerkedj. Hajrá.
És akkor mi van? Miért baj az, ha valaki szórakozik? Ha te ekkora gyökér vagy, akkor takarodj valami vallási szektába és onnan keress magadnak valami szûz pinát. Idióta...
A kérdező hozzászólása: Nem élek putriban, sem a nyolcadik kerületben. Épp a minap nyilatkozta az Erzsébet téren egy mûsorban egy csaj, hogy õ minden héten bulizni jár, és nem, nem tûnt a hangja alapján "putris" csajnak... Sajnos ma ez a divat!
Az a 95% pedig erõs túlzás vagy putriban élsz pesten, mondjuk a 8kerben, na ott tényleg ez van. Undorító, amikor valaki ennyire csökött elméjû, mint te meg a másik fostos kérdezõ. Szabályosan hányok a fajtátoktól.
A kérdező hozzászólása: "ja, köszi, belinkeltél egy kérdést, aminek semmi köze a tiédhez és ahol bebizonyosodott, hogy a kérdezõ nem csak ugyanakkora gyökér, mint te, de még élete sincs. grat. barátkozz össze vele. neked való." Nagyon is idekapcsolódik a belinkelt kérdés! Mind a két kérdésnek az a lényege, hogy a lányok 95%-a legalább nagyon el van kanászodva, és nem vetik meg az ivást/züllést... Ez az "életstílus" terjed mint a tûz, és a korábban még normális lányok is átveszik ezt a nõtársaiktól, mert ezt tartják menõnek, pedig szerintem nagyon gáz, sajnálom, ha nem értetted meg a kérdésemet!
ja, köszi, belinkeltél egy kérdést, aminek semmi köze a tiédhez és ahol bebizonyosodott, hogy a kérdezõ nem csak ugyanakkora gyökér, mint te, de még élete sincs. grat. barátkozz össze vele. neked való.
van létezik normális lány! De sajnos fiúknak meg más egyéb hibájuk akad amiért nem müködik komoly kapcsolat
Vannak normális lányok is (én is ismerek ilyeneket), de a legtöbb ribi. Nem kell foglalkozni velük. Te értelmesebb vagy ennél minthogy ilyenekkel leállj.
És akkor mi van ha eljárnak inni szórakozni? Az ismerettségi és baráti körömben mindenki szokott inni, bulizni, mégis a nagy része normális. Az, hogy neked nincs életed, senkinek sem a hibája.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!