Találatok a következő kifejezésre: Férfi vagyok közbe a (32 db)

Van barátnőm, de titokban van egy férfi partnerem is. A férfi azt mondta hogy elhagy hogyha nem szakítok a nővel. Azt hiszi meleg vagyok és divatbol vagyok a nővel, de közben én biszex vagyok. Vagy rosszul tudom?

Legjobb válasz: Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.

Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.
Biszexuálisnak hívják azt, akit a nõk és a férfiak is felizgatntak. Sajno sokszor rosszabb helyzetbe kerülnek, mint a homoszexuálisok, mert a melegek nem értik, miért nem tudják elhatározni magukat, a heterók pedig azt, miért vannak buzikkal is. Sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi helyzetben mindenképpen döntened kell, ugyanis tartós kapcsolatban senki sem szereti, ha megcsalják, akár nõvel, akár férfivel. Ha bármelyik kapcsolatodat hosszú távon folytatni akarod, mindenképpen monogámiára kell törekedned, így valahogy döntened kell. Ne izgulj, ez a heterók és a homokosok esetében is így van, egy normális kapcsolatba csak két ember fér bele.
Már ne haragudj, de tök undorító, h a palid seggébe vagy, aztán hazamész és megdugod a barátnõdet. Az ilyenektõl a hányinger kerülget! És közlöm, hogy nem a melegek és a bisexek ellen van kifogásom, hanem hogy ezt így csinálod!
Most miért vagytok vele ilyenek? ... Én is biszex vagyok, és én is szoktam úgy, hogy egyszerre van pasim és csajom is. Vagy tudnak egymásról, vagy nem. ;) Azt pedig csak te tudod, hogy meleg vagy vagy biszex. Mindkettõt kívánod? mindkettõt szereted, vagy szeretted?
Biszex vagy (bár ezt neked kellene tudnod nem nekünk) és egy hülye seggfej is vagy ha a titokban pasit tartasz, a barátnõd meg mit sem sejt. Én is bi vagyok, de nem kavarnék kettõvel egyszerre, ez undorító, az ilyeneket mint te baltával ölném sorra...
Csatlakozok az elõttem hozzászólóhoz.Nekem sincs semmi bajom de amikor két pasi egymás seggében mászkál utána megy a csajhoz komolyan udorító és nem higénikus.A barátnõd igy könnyen elkaphat mindenféle fertõzést meg te is.
Jesszus, ez rosszabb mintha azonos nemûvel csalnád, hisz így még nem is lehet versengeni, azonkívül tényleg rohadt undorító, hogy egyszerre dugod a barátod és a barátnõd, szállj már magadba ember! Nem kapsz hányingert amikor tükörbe nézel? Döncsd el a pasival, vagy a csajjal maradsz? Ne csalj egyszerre kettõt!
Igen, rosszul. Ez aberáció.
Pff magyarázzátok má el hogy 1 férfi hogy izgulhat fel 1 férfire??? EZ UNDORÍTÓ!!! szánalmasak vagytok ti homik és bi...ek SZÁNALOM!!! ó hogy fulladnátok meg mindanyian
A kérdező hozzászólása: Hát hogy meleg vagyok e vagy biszex

Egy kapcsolatban az a jó, ha a nő meg a férfi agyilag egy szinten van, vagy az is jó, ha a nő/férfi áll magasabban? Vagy melyik a legjobb verzió a 3 közül?

Legjobb válasz: Teljesen mind1 csak az a lényeg hogy szeressétek egymást és ne legyetek bunkók se egymással se senkivel!

Teljesen mind1 csak az a lényeg hogy szeressétek egymást és ne legyetek bunkók se egymással se senkivel!
Én nem tudnék olyan férfivel járni, akinél okosabb vagyok. Fontos, hogy fel tudjak nézni rá. :)
Nekem is kell az hogy a pasi okosabb legyen, az ad biztonság érzetet, ettõl tudok felnézni rá, és tisztelni õt
Nekem is az jön be, ha a pasi okosabb és tapasztaltabb, hogy fel tudjak nézni rá, és tanulhassak tõle, és nemcsak az életrõl tanulhassak, hanem pl. tanítson meg nekem nyelveket meg ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: igen, de a férfinak is kell fejlsõdnie, akkor õ kitõl fejlspõdjön? nem lehet mindig tanitobácsi?
Belõlem viszont elõtörne a komplexus egy nálam intelligensebb pasi tartós közelségétõl, részben neveltetési, részben talán genetikai okokból. Aki kevésbé értelmes, mint én, mindaddig kitûnõ társaságom lehet, míg tudok vele mély beszélgetéseket folytatni, legfeljebb abba kell beletörõdnöm, hogy az elvontabb, emelkedettebb témáimat mással kényszerülök kitárgyalni. Épp ezért az ideális állapot természetesen az, ha körülbelül egy szinten állok a partnerrel (és ehhez lelki harmónia és szenvedély is társul).

(Hetero) lányok! Amikor ti erotikus/csók jelenetet néztek filmben/pornóban, kit néztek közben? A nõt vagy a férfit?

És miért?

Legjobb válasz: Csókjelenet közben mindkettõt, pornóban a pasit. Miért? Ez tetszik, ennyi.

Csókjelenet közben mindkettõt, pornóban a pasit. Miért? Ez tetszik, ennyi.
az akciót. Egyiket sem nézem jobban, inkább a kettõjük érintkezésére fókuszálok.
Ink a pasit, engem ez izgat.
Film közben elõször mindkettõt, majd a pasit, és a legvégén beleképzelem magam a nõ helyébe, ahogyan smárolok a pasival. :D Pornóban meg a pasit.
én imádom ha szex közben csapkodja a fenekem a párom. nekem izgató és párom szerint neki is.
volt barátnõm is imádta
Nem néztem fenekelõs filmeket, mégis kap büntit, ha rossz volt. Ez pont nem a pornó miatt van.
DE!
ja ez totál a pornóból lett átvéve... Na meg ez a nagy szopás meg szájbaélvezés dolog is. Hogy formálnak minket a pornósok... Nem?
Én van, hogy szextõl függetlenül is elverem a fenekét. Este, ha hazamegyek néha megkérdezem, hogy jó voltál-e. Tudja, hogy mit kap, ha nemmel felel. Szereti.
pornófilmek hatása.
Pornóban látta, ennyi. Én nem szeretem, ha az aktus közben csinálja, de elõjáték közben elõfordul.
A pornósok meg a való életbõl vették, szóval mindegy. Nem a pornó formál minket, hanem az emberek formálták ki a pornót. Marha egyszerû: megütöd a lány fenekét, jobb esetben olyan jól mozog, hogy pasiknak izgató. Bevezették pornófilmekbe ezt a motívumot. Ennyi.
miért? most szarral csapkodja?
Ez vitatható, az emberi fantázia határtalan, utolsó.

Mit tehetek, hogy jobban élvezzem a szexet? Férfi vagyok, szex közben kielégülök de nincs orgazmusom.

Van más is ilyen helyzetben? Már 10 éve nős vagyok és kezd zavarni a dolog.

Legjobb válasz: ejakulácio van?

ejakulácio van?
Pszichomókus.
ne haragudj de el nem tudom képzelni a kettõt egymás nélkül..felteszem lelki eredetü lehet a dolog , ha nálad ez rendszeres..
A kérdező hozzászólása: Nincs semmiféle tetõpont, ez a gond.
ez igen érdekes..a beteljesedést-kielégülést épp az orgazmus okozza.."Az orgazmus a nemi aktus tetõpontja; a szexuális stimuláció által kiváltott örömérzet.' 34f
A kérdező hozzászólása: Akkor elmagyarázom. A kielégülés közben egy kellemes érzésed kell legyen ami az orgazmus. Pont az a gond, hogy ez nincs. Olyan mintha szomjas lennék és innék egy pohár vizet. Kielégültem de nem élveztem.
én az orgazmust hívom kielégülésnek, ugyh nem értem ..34f
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam új puncira de mivel nõs vagyok ez kicsit rizikós. :)
A kérdező hozzászólása: Igen van, kielégülés is van csak orgazmus nincs. Ez kényes téma számomra, jó lenne ha nem kapnék poénkodásokat. Köszönöm.
néha-néha valami új punci segítene visszaterelni az alapokhoz.
WTF Asszem csak a nõknél van kétfajta kielégülés. A csikló, és a hüvelyi orgazmus. A férfiaknál csak egy van. Nem értem a logikád....
Nem tudom, de én rák után nem itt érdeklõdnék, hanem felhívnám az orvosom.

Miért remeg a férfi sex elött vagy közben?

A szituáció következö:

Legjobb válasz: Izgult.

Izgult.
vagy nagyon kívánt már:D
Csak jobb akart lenni mint egy vibrátor... Amúgy passz, biztos nagyon izgult... nekem a lábam szokott remegni ha nagyon izgulok...
"Csak jobb akart lenni mint egy vibrátor..." Ez mekkora XDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a komenteket, én is erre gondoltam , hogy bizonyitan iakart nekem tulságosan.ill hiába mentem bele a sexbe öt ezt hirtelen érte és lehet fel sem ogta , hiszen egyik pillanatrol a másikra változott a helyzet.azt mondta ilyet még nem tettek vele, soha nem remeget még igy és ráadásul ö 27
A kérdező hozzászólása: éves én pedig 23 vagyok. Ha már ilyet tettem vele megfogtam magamnak? olyat tettem amit eddig más sohasem vele.
kb. de nem eleg megfogni, megis kell am tartani :) )

Miért nevelik belénk a tv-n keresztül, hogy csak az lehet igazán férfias, vagy az az igazi férfi, aki szereti a focit nézni, és közben sört inni?

szóval én kifejezetten utálom a focit, és ezért vannak akik bu*ziznak engemet, nem tartanak igazi férfinak, és ezek nem csak fiúk, hanem lányok is. most komolyan mi értelme van ezt belenevelni az emberekbe, hogy aki férfi= imádja a focit?

Legjobb válasz: A párom sem szereti a focit,és elég férfias... Egyébként az angolok között is elég sokan voltak akiket nem érdekel a VB..A kollégáim közül egy pár angolt megkérdeztem,hogy mennyire szeretik a focit..Volt aki ki nem állja...Ettõl még férfiasak...Nem kell evvel foglalkozni...ez a trendi most(meg a poker)

A párom sem szereti a focit, és elég férfias... Egyébként az angolok között is elég sokan voltak akiket nem érdekel a VB..A kollégáim közül egy pár angolt megkérdeztem, hogy mennyire szeretik a focit..Volt aki ki nem állja...Ettõl még férfiasak...Nem kell evvel foglalkozni...ez a trendi most(meg a poker)
sok más hülyeséget is. a reklámokban is az aki nem tud megfelelõen megítélni dolgokat, rosszul érzi magát a semmiért, csak azért, mert a reklám beledumálja a sok [email protected](lásd: 12 éves hugom)
A férjem utálja a focit, férfias kinézete van. A magyar férfiakhoz képest lágyabb a természete, nem annyira egoista mint mások, bár õ sem maradt volna itthon a gyerekkel.
nézzél hokit, szerintem az sokkal férfiasabb sport :D soha nem járnék olyan pasival, aki ilyen megszállott focirajongó, egész nap csak arról tudna beszélni fujj
Ez hülyeség. A férfiasság nem azon múlik, hogy mit szeretsz. Szerintem unalmas rugdosni azt a szart mégsem vagyok feminim fiú.
ez még semmi, ha nem tetszik ne nézd, de ha gondolod nézhetsz mást is, bár nem tudom mennyire tetszene neked na és mi csajos dolog? mert én akkor tuti valami ufo vagyok, szeretek pankrációt nézni és nem csak a pasikat benne, hanem az egészet imádom (csajok is vannak benne) 16L
Ez [email protected]ág, hogy "divat" meg "másról nem tud beszélni"... én szeretek focizni, néztem is a vb-t, és várjál, most jön a java: tudok másról is beszélni! Ez hogy lehet szerintetek? Biztos selejtes vagyok...
Azért van mert más sportot nem ismernek... a sörivásra annyi mondok, hogy ne légy alkoholista
Nem nagyon nézek tvt, de vmelyik nap láttam egy sörreklámot, annyira gusztustalanul szexista volt. Valami ilyesmi volt benne, hogy "örülök, hogy férfinak születtem, mert így szükség van rám, azt tehetem, amit akarok, stb. Én betiltanám, mivel azt sugallja, hogy nõnek lenni szégyen vagy rabszolgasors...Nem is értem, hogy adhatnak le ilyet tvben, vagy, hogy van bõr a képükön embereknek csak a pénzért ilyen reklámokat írni...

Hol tudok nemesacél - kaucsuk férfi karkötőt venni Miskolcon, vagy neten? Konkrétan ezekre gondoltam, vagy valamelyikre a három közül, ki melyiket választaná?

http://n1.vatera.hu/photos/ae/f1/0e95_1_big.jpg

Legjobb válasz: Vaterán már csak az utolsó karkötõ eladó :( ezért kérdeztem, hogy hol lehet még venni ilyet, 3500 Ft alatt. És mennyire illene egy vékony testalkatú, szolíd 26éves pasihoz.

A kérdező hozzászólása: Vaterán már csak az utolsó karkötõ eladó :( ezért kérdeztem, hogy hol lehet még venni ilyet, 3500 Ft alatt. És mennyire illene egy vékony testalkatú, szolíd 26éves pasihoz.
Szerintem nagyon szép a harmadik, vedd meg nyugodtan a párodnak! Az alapján, hogy vékony, szolíd, illeni fog hozzá.:)
(elõzõ válaszoló vagyok) Bár a második nekem jobban tetszik.
A kérdező hozzászólása: Mint ahogy azt már írtam, már csak a harmadik eladó... és igen, nekem is jobban tetszik a második :-) de már nem kapható vaterán, és a fõ kérdésem az volt, hogy hol találok olyat...? De a választ köszönöm :) + :)

Philips férfi borotva közül melyiket érdemesebb megvásárolni a vezetékest, vagy az akkumulátorost? Kari ajándéknak szeretném a férjemnek és teljesen tanácstalan vagyok!

Gondolom mindkett?nek van el?nye, és hátránya is, ezeket szeretném megtudni.

Legjobb válasz: Nekem van hátromkörkéses Philips borotvám, vezetékes. Soha semmi gondom nincs vele. Van tölthetõ is, az általában akkor merül le, mikor kellene használni. Az akkumulátorosnak egyetlen elõnye van, ha áramszünet van. Rezgõkésest se érdemes venni.

Nekem van hátromkörkéses Philips borotvám, vezetékes. Soha semmi gondom nincs vele. Van tölthetõ is, az általában akkor merül le, mikor kellene használni. Az akkumulátorosnak egyetlen elõnye van, ha áramszünet van. Rezgõkésest se érdemes venni.
ha borotva, akkor csak BRAUN!
A kérdező hozzászólása: És a Remington jó márka? Abban találtam olyant ami aksis és vezetékes is egyben?
Tulajdonképpen a Remington jó márka, meg a Braun is. Azt nem értem, miért ragaszkodsz az aksis készülékhez? A tölthetõ készülékek rövidebb életûek.
Braunban ezek alap dolgok, amiket leirsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!