Találatok a következő kifejezésre: Férfi vagyok közbe (43 db)

Minél férfira van szüksége egy nőnek mikor középiskolába kezd, vagy közben vagy utána főleg?

Én is ezeket szeretném megadni egy nőnek majd akivel jó viszonyban vagyunk rég.

Legjobb válasz: sorry?

sorry?
Középiskolában nincs NÕ csak a tanárnõk.. Meg a kislányok.
HE? Szerintem elgépeltél drágám.
fuss neki újra
itt jön elõ hogy a 14évesek 1/3ada nem tanul meg rendesen olvasni és írni mire elvégzi a 8-at.
Aki tud magyarul?
Mi a hóhér? Öcsém, eljátszottam a gondolattal, hogy külföldi vagy, aki magyarul próbálkozik. Ez azért már gáz.
Egy megértö, joidulatu, egészséges, lehetöleg jo anyagiakkal rendelkezönek, akinek azt mondhatja, hogy édesapám!

Csajok! Mit csináljak, ha óra közben jön meg, és olyan tanárral vagyok, akitől nem merek kikereszkedni (férfi)? Vagy ha aki is tudnék menni mit csináljak, hogy ne legyen baj (mivel semmit nem tudnék magammal vinni)?

Legjobb válasz: mielõtt kikéreszkednél magadhoz veszed azt ami kell (bétet, tampon) (nincs abba semmi szégyelni való se). szépen odamész hozzá, és szépen megmondod, hogy van egy kis gond és legyen szives kiengedni. Szerintem ki fog. 18/F

mielõtt kikéreszkednél magadhoz veszed azt ami kell (bétet, tampon) (nincs abba semmi szégyelni való se). szépen odamész hozzá, és szépen megmondod, hogy van egy kis gond és legyen szives kiengedni. Szerintem ki fog. 18/F
Mondd azt, hogy rosszul vagy. Ilyenkor szerintem muszáj kiengednie.
az ilyesmit biztos megérti. annyira tahó nem lehet senki. amúgy nem történt, mivel fiú vagyok. ;) U.I.: ne parázz
Ha nagyjából pontosan jön meg, vagy legalább sejted, hogy mikor kell megjönnie, akkor tegyél be tisztasági betétet. Ha megjönne, akkor nem áznál át, aztán szünetben gyors tennél be egészségügyit vagy tampont. Legalábbis nekem, ha megjön, akkor elõször nagyon nagyon minimálisan jön, és kell neki pár óra, hogy normálisabb legyen. Bár nekem a hasam is eléggé fáj és levert is vagyok, általában érzem, hogy mikor fog..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak attól félek, hogy nem veszem csak akkor észre, amikor már nagyon nagy a gáz, és ha a tanár meg nem enged ki... Az nagy baj.. Veletek történt már valami ehhez hasonló?
Nálunk férfi tanár minden probléma nélkül kiengedte osztálytársamat wc-re órán. Egyébként nem tudom, neked hogy van, de amikor nekem megjön, akkor 45 percet simán kibírok tisztaságival, mert annyira gyenge az elején.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek, hogy csak akkor veszem észre, amikor már egy kicsi választ el az átázástól, és muszáj kimenni.
Férfiak is tudják, hogy mi a menstruáció, hiszen legalább egy nõ ismerõse minden férfinak van.
Azért a legtöbbször nem elönt rögötn hanem kevéske jön, ha igy van akkor azért nem ázol át. Amikor kb várható akkor hazsnálj tisztaságit az is felszív azért valamennyit. De nyugodtan kikéredkezhetsz az órán még ha pasi is a tanár. Néha muszáj kimenni. Ha pl rád jön a hasmenés akkor is muszáj kimenni. Bárkivel elõfordulhat. ki fog engedni a tanár. Betét bedig mindig legyen nálad, simán a zsebedbe csusztatod és senki nem fogja látni.

Philips férfi borotva közül melyiket érdemesebb megvásárolni a vezetékest, vagy az akkumulátorost? Kari ajándéknak szeretném a férjemnek és teljesen tanácstalan vagyok!

Gondolom mindkett?nek van el?nye, és hátránya is, ezeket szeretném megtudni.

Legjobb válasz: Nekem van hátromkörkéses Philips borotvám, vezetékes. Soha semmi gondom nincs vele. Van tölthetõ is, az általában akkor merül le, mikor kellene használni. Az akkumulátorosnak egyetlen elõnye van, ha áramszünet van. Rezgõkésest se érdemes venni.

Nekem van hátromkörkéses Philips borotvám, vezetékes. Soha semmi gondom nincs vele. Van tölthetõ is, az általában akkor merül le, mikor kellene használni. Az akkumulátorosnak egyetlen elõnye van, ha áramszünet van. Rezgõkésest se érdemes venni.
ha borotva, akkor csak BRAUN!
A kérdező hozzászólása: És a Remington jó márka? Abban találtam olyant ami aksis és vezetékes is egyben?
Tulajdonképpen a Remington jó márka, meg a Braun is. Azt nem értem, miért ragaszkodsz az aksis készülékhez? A tölthetõ készülékek rövidebb életûek.
Braunban ezek alap dolgok, amiket leirsz
Helyes megoldás? Találóskérdések is vannak?
A kérdező hozzászólása: Igen...
Mondjuk engem nem zavar annyira, ha közben ide-oda kell tennem a kezeit, hanem inkább az, ha nincs oda értem, nem fogdos, nem csókolgat, alig van szenvedély.

Szex közben nálatok ki irányít a férfi vagy a nő?

és azt, hogy döntitek el, hogy mikor változtattok pozíciót, és, hogy mit?

Legjobb válasz: magánügy, nem tartozik rád. nem normális aki a szexuális életét kitárgyalja, mit hogyan csinálnak a párjával.

magánügy, nem tartozik rád. nem normális aki a szexuális életét kitárgyalja, mit hogyan csinálnak a párjával.
jó kérdés... olyan válasz nincs, hogy közös megegyezés alapján?
ezt miért kell megkérdezni? a pároddal nem vagy olyan viszonyban h ezt megbeszéld?
Van, hogy én szeretnék valamit akkor én iányitok aztán éppen õ akar valamit, vagy máshogy más pózban stb.Nem beszélünk róla, bár van, hogy mondom, hogy most igy akarom, de álltalában érzi és tudja, ahogy én is mi a jó neki.
az erõszakos uralkodó manus.

Van e különbség női és férfi síbakancs közt technikailag vagy csak a dizájn?

Legjobb válasz: Valószínûleg van különbség a kialakításban, de nem hinném, hogy az sokat számítana.

Valószínûleg van különbség a kialakításban, de nem hinném, hogy az sokat számítana.

27 eves ferfi vagyok 5 eve parkapcsolatban elek es soha nemvoltak merevedesi gondjaim, kb most egy honapja eszrevedtem hogy mintha aktus kozben puhabb lenne es hamarabb lankad omles utan felek hogy gond van?

nagyon kivanom a szexet sot tulsagosan is es olyankor felis szokott allni de sajnos sokkal puhabb mint regen v lehet az az oka hogy mostanaban sokat idegeskedek? vagy ez normalis?vannak hullamvolgyek

Legjobb válasz: HA súlyosbodik a dolog, nem ártana a szervi bajokat sem kizárni.

A kérdező hozzászólása: vagy esetleg lehet az az oka is hogy 14 eves korom ota szoktam razni rregebben meg naponta de kb 5 eve miota van parom azota hetente 2x 3x meg a szex mellett? milyen terapia? akarom tudni
Hali! Le7 magad mtad ki a problémád! Idézlek... " amugy meg mostanaban rank jar a rud, soha semmi nem sikerul ck a problemak". _ A stressz köztudottan ront a keringés állapotán, emellett merevedési zavarokat is okoz! Ha problémáitok van, ne szexeljetek, mert csak rosszabb élményeitek lexnek közben. Vagy fogyassz inkább némi alkoholt (CSAK MÉRTÉKKEL!) az segít7 feloldódni vmennyire. (Túlzásba ne vidd, mert átcsap a túloldalra, és akkor meg már azért nem fog a dolog mûködni, mert ittasan az agyi mûködés a vér elecetesedése miatt helyenként diszfunkcionál, ez pedig az emlékezetedet is felkavarja, emiatt érzékenyülnek el az ittas egyének annyira el, s csak még jobban elõjönnek a napközbeni problémák.) (TÉVHIT az, hogy az alkohol segít felejteni! NEM SEGÍT, CSAK EZT VÁRJA TÕLE EL AZ EMBER, ehelyett csak felkavarja a napi történéseket ill. az élményeket, emiatt kerül7sz csöbörbõl-vödörbe! :-o ) ÿ Ez a vérnyomásod csak EGY mért érték, ez így semmit sem mond, csak egy pillanatnyi helyzetképet ad, ami viszont nem rossz. A vérnyomást naponta többször, bizonyos idõközönként van értelme diagnózis felállítása céljából mér(et)ni BEVIZSGÁLT (nem pedig teszkós, aldis, lidl-es) vérnyomásmérõvel. (..amelyek precízsége, pontossága finoman szólva megkérdõjelez7õ!) A pulzus pedig nyugalmi állapotban 90 +/- 30 frq/perc között legyen napközben, akkor van jól. ÿ Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: hat a vernyomasom az egy picit nagyobb mint az atlage 130/90/85-100p ha lehet annak mondani amugy meg mostanaban rank jar a rud, soha semmi nem sikerul ck a problemak
Nagyon minimális ennek az esélye 27 évesen! 40 felett jellemzõek ezek a problémák.
HA súlyosbodik a dolog, nem ártana a szervi bajokat sem kizárni.
A kérdező hozzászólása: kosz a linket megnezem Milyen szervi bajokat?
Ez teljesen tipikus és meg lehet oldani pár alkalmas terápiával. (természetesen beszélgetés és gyakorlatok megbeszélése)Menj el ahhoz, akit linkeltem. Segíteni fog. De van más is pl dr Rusz Edit.
A kérdező hozzászólása: nemis tudom hogy mondjam, kivanom orulten a felesegemet sot megnyugvast ad ebben az idokben es ha szexelunk utanna erzem hogy o is es en is egy kicsit elfelejtjuk a gondokat, ti meg azt mondjatok h ne csinaljuk ha idegesek vagyunk. amugy meg ha nekikezdunk puszilgatas nyalas ilyesmi ugy all mint allat, de ha bedugom neki kb 3, 5 percre ra mar eszreveszem hogy nincs olyan kemeny pdg en elvezem o is, es ha beleelvezek utanna azonal le is lankad, tehat nincs masodik felvonas sajnos
Jó lenne, ha egy szinte biztosan pszichológiai problémát nem próbálnánk fizikai okokra visszavezetni, mert tévútra visz. Az sem jó, ha a fizikálisat pszichéssel magyarázzuk. Ahhoz, hogy a vérnyomás és a keringés merevedési zavart okozzon, már krónikus problémának kellene lennie. A sok stressz, rágörcsölés, teljesítményszorongás ezzel ellentétben viszont szinte biztosan merevedési zavart okoz!
A kérdező hozzászólása: nagyon renelem mert regebben sokkal tobbet is szexeltunk sot vadabbul de akkor tovabb is birta mint most, eseleg valami gyogymod amihez nemkell orvosi segitseg?
Találjatok ki valami újat:) Lehet csak kicsit frissíteni kéne rajta, rutinszerûvé vált, alábbhagyott a vágy, kevésbé tudod a feszültséget is levezetni. Új pózok, új helyszín, szexhinta, bármi, ami mindkettõtöket izgat:)
Nem ismerjük a kérdezõ életmódját, a magas vérnyomás egyre alacsonyabb életkorra tolódik.
A teljesítménykényszer negatív feedbacként hat az erekcióra. Minél inkább szorongsz, hogy nem áll rendesen, vagy nagyon is azt szeretnéd, annál puhább lesz. Ajánlok neked egy holnapot, amit egy szexuálpszichológus készített, ott vannak konkrét gyakorlatok, amiket csinálni kell pár hétig, hogy ne okozzon problémát. Ha nem javul, akkor viszont el kell menni terápiára. Sok sikert! http://www.szexa.hu/
Érszûkület, magas vérnyomás, stb.
A stressz negatívat hat rá, sõt mivel még erre is pluszban rágörcsölsz, tovább súlyosbodik a helyzet. Elmúlik a stressz, helyre fog jönni.

Mit tehetek, hogy jobban élvezzem a szexet? Férfi vagyok, szex közben kielégülök de nincs orgazmusom.

Van más is ilyen helyzetben? Már 10 éve nős vagyok és kezd zavarni a dolog.

Legjobb válasz: ejakulácio van?

ejakulácio van?
Pszichomókus.
ne haragudj de el nem tudom képzelni a kettõt egymás nélkül..felteszem lelki eredetü lehet a dolog , ha nálad ez rendszeres..
A kérdező hozzászólása: Nincs semmiféle tetõpont, ez a gond.
ez igen érdekes..a beteljesedést-kielégülést épp az orgazmus okozza.."Az orgazmus a nemi aktus tetõpontja; a szexuális stimuláció által kiváltott örömérzet.' 34f
A kérdező hozzászólása: Akkor elmagyarázom. A kielégülés közben egy kellemes érzésed kell legyen ami az orgazmus. Pont az a gond, hogy ez nincs. Olyan mintha szomjas lennék és innék egy pohár vizet. Kielégültem de nem élveztem.
én az orgazmust hívom kielégülésnek, ugyh nem értem ..34f
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam új puncira de mivel nõs vagyok ez kicsit rizikós. :)
A kérdező hozzászólása: Igen van, kielégülés is van csak orgazmus nincs. Ez kényes téma számomra, jó lenne ha nem kapnék poénkodásokat. Köszönöm.
néha-néha valami új punci segítene visszaterelni az alapokhoz.
WTF Asszem csak a nõknél van kétfajta kielégülés. A csikló, és a hüvelyi orgazmus. A férfiaknál csak egy van. Nem értem a logikád....
Nem tudom, de én rák után nem itt érdeklõdnék, hanem felhívnám az orvosom.

Miért remeg a férfi sex elött vagy közben?

A szituáció következö:

Legjobb válasz: Izgult.

Izgult.
vagy nagyon kívánt már:D
Csak jobb akart lenni mint egy vibrátor... Amúgy passz, biztos nagyon izgult... nekem a lábam szokott remegni ha nagyon izgulok...
"Csak jobb akart lenni mint egy vibrátor..." Ez mekkora XDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a komenteket, én is erre gondoltam , hogy bizonyitan iakart nekem tulságosan.ill hiába mentem bele a sexbe öt ezt hirtelen érte és lehet fel sem ogta , hiszen egyik pillanatrol a másikra változott a helyzet.azt mondta ilyet még nem tettek vele, soha nem remeget még igy és ráadásul ö 27
A kérdező hozzászólása: éves én pedig 23 vagyok. Ha már ilyet tettem vele megfogtam magamnak? olyat tettem amit eddig más sohasem vele.
kb. de nem eleg megfogni, megis kell am tartani :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!