Találatok a következő kifejezésre: Fényképezőgépnél mi különbség a digitális és (1 db)

Fényképezőgépnél mi a különbség a digitális és az optikai zoom között? Vásárláskor melyiket részesítsem előnyben?

Legjobb válasz: A digitális zoom szoftveresen nagyít, míg az optikai zoom valójában olyannak látja a képet. Tehát vásárláskor mindenképpen a nagyobb optikai zoom elõnyösebb.

A digitális zoom szoftveresen nagyít, míg az optikai zoom valójában olyannak látja a képet. Tehát vásárláskor mindenképpen a nagyobb optikai zoom elõnyösebb.
A digitális zoom azzal egyenlõ, mint amikor a már kész képbõl kivágsz egy részt a számítógépen. Tehát romlik a minõség. Csak az optikai zoomra figyelj és lehetõség szerint kerüld el a digitális használatát.
Vásárláskor az optikai részesítsd elõnyben. Az optikai valóban közelebb hozza a képet élesen, a digitális a látott képet nagyítja csak, emiatt sokszor homályos képet csinálsz, mert nem tudod a gépet teljesen mozdulatlanul tartani. (KB olyan a különbség, mintha a gép elé raknál - csak elméletben- egy távcsövet és az általa látott képet fényképeznéd - ez az optikai, vagy csinálnál egy képet és annak egy részét nagyítanád - ez a digitális.) Remélem, sikerült érthetõen leírnom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány milliwattos lézer kell hogy át égessen egy papírt?

Hol és menyiért lehet kapni?

1

MyAudio Tablet Series7 708DCC+? Mi a véleményetek róla?

http://myaudioworld.com/tabletpc/series-708dcc/

5

Lehet valahol normális villanykörtét kapni, normális áron?

Jó ideje kiégett a körte a 3 ágú csillár két ágában, a maradék egyben pedig energiatakarékos izzó van, ami kb semmi fényt nem ad, épp annyit, hogy orra azért ne essünk.
Akartam venni új égőket, de már mindenhol csak energiatakarékos van, amiknek gagyi, festett üvege van, hogy fényt még véletlenül se adjon. Arról nem beszélve, hogy egy darab ára 600 Ft-nál kezdődik, amit sokallok egy égőért, főleg ha világos sincs tőle.
Régebben vettem hagyományos izzót 60-100Ft-ért, sajnos akkor nem táraztam be belőle, most meg nem találok sehol.
Hol tudok olyat venni?

8

A csilláron az egyik égő lekapcsolás után is kissé villog (ha kicsavarom, akkor egy másik) - mitől lehet, hogy lehet megszüntetni?

Energiatakarékos van benne.

4

Nem megy a win7?

Fujitsu Siemens esprimo mobile v55555-ös notim van és fel szerettem volna telepíteni rá a win7-et.Azonban mikor megkérdezte, hogy melyik meghajtóra tegye bár mejikre kattintottam csak ezt írta ki:Erre a meghajtóra nem telepíthető!Kitöröltem újra írtam a meghajtót megformáztam de semmi.Egyáltalán telepíthető erre a gépre az op rendszer? Kérlek segítsetek!
A pépem adatai:
Intel celeron Duo 2 magos proci
2Gb ram
Sis mirage 3 vidikártya

8

Hogyan tudom beüzemelni T-home kábel tv-m?

T-home kábel tv-m van itthon, amit anno a szerelő szerelt be, mikor hozta a boxot. A tv elromlott és most itt egy új, azonban azt sem tudom melyik csatornára állítsam hogy bejöjjön a T-home vagy mit kell beállítani a tv-n?! Segíítég kellene!

3

Milyen kismegszakítót vegyek a melléképületbe?

A melléképület MM alu falkábelét szeretném lecserélni MBCu-ra. Eddig csak simán rá volt kötve a lakóépület végén lévő kötődobozra.
A melléképület (kb.40 nm) amolyan kisműhely elektromos kéziszerszámokkal (fúró, flex, köszörű stb.), itt található a kazán is keringetőszivattyúval (84W).
Három áramkört terveztem, 1. a konnektoroknak,2. a világításnak (kinti-benti), 3. a szivattyúnak.
A vezeték 2,5-ös MBCu lenne, mivel falon kívül, illetve a padláson vinném.
Nem tudom eldönteni, hogy milyen kismegszakító a megfelelő. Segítsetek, légyszi!

12

Miért környezetbarátabb az akkumulátor mint a galvánelem?

1

Baj ha egy elektronikai cucc "újracsomagolt"?

7

Nekem valami multis zombis játék kéne amit haverokkal tudok játszani. Írnátok párat?

Left 4 Dead-okat dead risinget Dead islandot ismerem és a killing floort is

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!