Találatok a következő kifejezésre: Fényképezőgépet szeretnék max 40 (3 db)

Használtan szeretnék fényképezőgépet venni, max.40-45 e. ft-ig. Annyi féle van, hogy nem tudok választani. Aki kicsit ért hozzá, segítene?

Van egy bridge gépem, de szeretnék egy kisebbet. Az utazózoomos gépeket néztem. Fontos lenne a nagy látószög, 24,28 mm legalább, minimum hd videó, jó képmin?ség, makro fotózáshoz is.

Legjobb válasz: én egy újat kaptam 45.000 ft-ért! használtan olcsóbban megtudod venni. egy fényképezõgép ami jó minõségû és nem drága 25.000 ft (ilyet vettem) + a tartozákkal együtt volt 45.000 ft. tehát szerintem nem sok. amúgy jofogas oldalra írd be hogy fényképezõgép és válasszd ki azt a megyét ahol megtudod venni, legcélszerûbb ahol laksz és ott több hirdetõnek is tudsz írni

én egy újat kaptam 45.000 ft-ért! használtan olcsóbban megtudod venni. egy fényképezõgép ami jó minõségû és nem drága 25.000 ft (ilyet vettem) + a tartozákkal együtt volt 45.000 ft. tehát szerintem nem sok. amúgy jofogas oldalra írd be hogy fényképezõgép és válasszd ki azt a megyét ahol megtudod venni, legcélszerûbb ahol laksz és ott több hirdetõnek is tudsz írni

Fényképezőgépet szeretnék venni max 40 000ft-ért. Melyik éri meg, melyik tud a "legtöbbet"?

Lehessen vele jó min?ság? képet, és videót készíteni. Légyszíves segítsetek! Kinéztem egyet, de az sajnos túl drága:(( A tapasztalatokat, véleményeket is megoszthatjátok! El?re is köszönöm szépen!:))

Legjobb válasz: Nem tudok teljes képet adni, de hasonlókban érdemes gondolkozni ennyi pénzért: http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ko.. http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ul.. Azért nézz még meg más oldalakat is. Legyen teljesen manuális rekesz és záridõ elõválasztása és nem árt a nagyobb optikai zoom. A digitélis [email protected] se ér... Nagyon jó, ha van B záridõ (ezeken sajna nincs) Sok sikert!

Nem tudok teljes képet adni, de hasonlókban érdemes gondolkozni ennyi pénzért: http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ko.. http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ul.. Azért nézz még meg más oldalakat is. Legyen teljesen manuális rekesz és záridõ elõválasztása és nem árt a nagyobb optikai zoom. A digitélis [email protected] se ér... Nagyon jó, ha van B záridõ (ezeken sajna nincs) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!:)
Nekem Fuju S5700 van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, amatõr fotózáshoz tökéletes, 10 x opt zoom, manuális rekesz és záridõ, egy-két elõtétlencsével meg szûrõvel fain képeket lehet csinálni.
pixmania.hu 220volt.hu fotoexpert.hu kirakat.hu olcsobbat.hu argep.hu .. nézz körül:) Panasonic, canon, sony, samsung jöhet. A legjobb lenne valamilyen tükörreflexes, legyen manuális záridõ és rekeszállítás, 10x zoom elég és a márka innentõl már nem annyira fontos, bár ehhez min. kétszer annyi pénz kéne. Jó minõségû videót meg ne várjunk el ilyen árszegmensben:D

Egy kicsit komolyabb tudású kompakt digitális fényképezőgépet szeretnék venni. Használtakat nézegetem, max.40 ezret szánnék rá. Vakaki segítene a választásban?

Elsődleges szempont, hogy szép képeket lehessen vele csinálni, nagyítani nem nagyon fogok, max. elvétve. Szeretném, ha jó videót is csinálna, lehessen vele makrózni. Egyenlőre ennyi jutott most eszembe.

Legjobb válasz: Kompaktak között nagytudásúnak nem sok értelme van. Nincs értelme kompakt gépnél pixelszámokat nézni. Miben tudna többet egyik a másiknál, hiszen optikájuk egyformán rossz. Ha nem mellényzsebbe elférõ lapos kompaktra gondolsz, hanem egy kicsit nagyobb kompaktra, akkor esetleg van értelme. Ha viszont kicsire, akkor inkább csak márkét ajánlanék. Pl A Nikon Coolpix széria szerintem jó. A Fuji FinePix szériának jó obejktívjei vannak, azokkal szép képeket csinlhatsz, ha nagyobb gépet veszel.

Kompaktak között nagytudásúnak nem sok értelme van. Nincs értelme kompakt gépnél pixelszámokat nézni. Miben tudna többet egyik a másiknál, hiszen optikájuk egyformán rossz. Ha nem mellényzsebbe elférõ lapos kompaktra gondolsz, hanem egy kicsit nagyobb kompaktra, akkor esetleg van értelme. Ha viszont kicsire, akkor inkább csak márkét ajánlanék. Pl A Nikon Coolpix széria szerintem jó. A Fuji FinePix szériának jó obejktívjei vannak, azokkal szép képeket csinlhatsz, ha nagyobb gépet veszel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!