Találatok a következő kifejezésre: Fényképezőgépet szeretnék max (10 db)

Ez tökéletes kezdõknek. Könnyen kezelhetõ és kiváló ár/érték arányt képvisel. http://edigital.hu/Kompakt_fenykepezogep/Fujifilm_FinePix_S2..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!-
DSLR-t vegyél KIT obival.Nikon, Canon, Olympus ami szóba jöhet.Azok cserélhetõ objektívesek, ha tetszik a fotózás majd fejlesztessz, ezt a fuji-t viszont az életben el nem adod!Pénzkidobás.És azért a pénzért amid van már kapsz valami egyszerû gépet amin megtanulhatsz.

Fényképezőgépet szeretnék venni max 40 000ft-ért. Melyik éri meg, melyik tud a "legtöbbet"?

Lehessen vele jó min?ság? képet, és videót készíteni. Légyszíves segítsetek! Kinéztem egyet, de az sajnos túl drága:(( A tapasztalatokat, véleményeket is megoszthatjátok! El?re is köszönöm szépen!:))

Legjobb válasz: Nem tudok teljes képet adni, de hasonlókban érdemes gondolkozni ennyi pénzért: http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ko.. http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ul.. Azért nézz még meg más oldalakat is. Legyen teljesen manuális rekesz és záridõ elõválasztása és nem árt a nagyobb optikai zoom. A digitélis [email protected] se ér... Nagyon jó, ha van B záridõ (ezeken sajna nincs) Sok sikert!

Nem tudok teljes képet adni, de hasonlókban érdemes gondolkozni ennyi pénzért: http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ko.. http://www.digitcam.hu/termekek/digitalis_fenykepezogepek/ul.. Azért nézz még meg más oldalakat is. Legyen teljesen manuális rekesz és záridõ elõválasztása és nem árt a nagyobb optikai zoom. A digitélis [email protected] se ér... Nagyon jó, ha van B záridõ (ezeken sajna nincs) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!:)
Nekem Fuju S5700 van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, amatõr fotózáshoz tökéletes, 10 x opt zoom, manuális rekesz és záridõ, egy-két elõtétlencsével meg szûrõvel fain képeket lehet csinálni.
pixmania.hu 220volt.hu fotoexpert.hu kirakat.hu olcsobbat.hu argep.hu .. nézz körül:) Panasonic, canon, sony, samsung jöhet. A legjobb lenne valamilyen tükörreflexes, legyen manuális záridõ és rekeszállítás, 10x zoom elég és a márka innentõl már nem annyira fontos, bár ehhez min. kétszer annyi pénz kéne. Jó minõségû videót meg ne várjunk el ilyen árszegmensben:D

Egy kicsit komolyabb tudású kompakt digitális fényképezőgépet szeretnék venni. Használtakat nézegetem, max.40 ezret szánnék rá. Vakaki segítene a választásban?

Elsődleges szempont, hogy szép képeket lehessen vele csinálni, nagyítani nem nagyon fogok, max. elvétve. Szeretném, ha jó videót is csinálna, lehessen vele makrózni. Egyenlőre ennyi jutott most eszembe.

Legjobb válasz: Kompaktak között nagytudásúnak nem sok értelme van. Nincs értelme kompakt gépnél pixelszámokat nézni. Miben tudna többet egyik a másiknál, hiszen optikájuk egyformán rossz. Ha nem mellényzsebbe elférõ lapos kompaktra gondolsz, hanem egy kicsit nagyobb kompaktra, akkor esetleg van értelme. Ha viszont kicsire, akkor inkább csak márkét ajánlanék. Pl A Nikon Coolpix széria szerintem jó. A Fuji FinePix szériának jó obejktívjei vannak, azokkal szép képeket csinlhatsz, ha nagyobb gépet veszel.

Kompaktak között nagytudásúnak nem sok értelme van. Nincs értelme kompakt gépnél pixelszámokat nézni. Miben tudna többet egyik a másiknál, hiszen optikájuk egyformán rossz. Ha nem mellényzsebbe elférõ lapos kompaktra gondolsz, hanem egy kicsit nagyobb kompaktra, akkor esetleg van értelme. Ha viszont kicsire, akkor inkább csak márkét ajánlanék. Pl A Nikon Coolpix széria szerintem jó. A Fuji FinePix szériának jó obejktívjei vannak, azokkal szép képeket csinlhatsz, ha nagyobb gépet veszel.


Használtan szeretnék fényképezőgépet venni, max.40-45 e. ft-ig. Annyi féle van, hogy nem tudok választani. Aki kicsit ért hozzá, segítene?

Van egy bridge gépem, de szeretnék egy kisebbet. Az utazózoomos gépeket néztem. Fontos lenne a nagy látószög, 24,28 mm legalább, minimum hd videó, jó képmin?ség, makro fotózáshoz is.

Legjobb válasz: én egy újat kaptam 45.000 ft-ért! használtan olcsóbban megtudod venni. egy fényképezõgép ami jó minõségû és nem drága 25.000 ft (ilyet vettem) + a tartozákkal együtt volt 45.000 ft. tehát szerintem nem sok. amúgy jofogas oldalra írd be hogy fényképezõgép és válasszd ki azt a megyét ahol megtudod venni, legcélszerûbb ahol laksz és ott több hirdetõnek is tudsz írni

én egy újat kaptam 45.000 ft-ért! használtan olcsóbban megtudod venni. egy fényképezõgép ami jó minõségû és nem drága 25.000 ft (ilyet vettem) + a tartozákkal együtt volt 45.000 ft. tehát szerintem nem sok. amúgy jofogas oldalra írd be hogy fényképezõgép és válasszd ki azt a megyét ahol megtudod venni, legcélszerûbb ahol laksz és ott több hirdetõnek is tudsz írni

Canon vagy Fujifilm Finepix? Fényképezőgépet szeretnék vásárolni max 75. 000 Ft-ig. Melyiket érdemes megvenni?

Eddig ezeket a Finepixeket néztem: S8000fd,S8100fd,S1000fd

Legjobb válasz: Szerintem is fuji! nekünk 3 fuji gép van a családban és teljes mértékig meg vagyunk velük elégedve.

Szerintem is fuji! nekünk 3 fuji gép van a családban és teljes mértékig meg vagyunk velük elégedve.
Én a Panasonic Lumixokat ajánlom neked, Leica obival verhetetlenek. 75 -be simán belefér, és nagyon nagyon jó arra, hogy megtanulj fotózni.
Én a Sony H7-es gépét javaslom, eszméletlen miket tud! http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/sony-cyb..
Ne hallgass rájuk- mán elnétést...:) - Mindenképp Fuji Finepix-et vegyél, csodálatos optikákat csinának, vaku nélkül fotózok szigorúan, és még félhomájban, sõt, este is lehet nagyon jó képeket csinálni velük.Nekem kettõ is van, az egyiket öt-hat éve vettem 200.000-t, a másikat idén 65.000-t.Kiváló mind....
szerintem is fuji finepixet, nekem eddig volt mindkettõ, a fuji jobb egy fotóboltos haverom is azt ajánlja, pedig canont árul. utóljára a finepixem volt most adtam el, vettem egy pentaxd200-at. mindenképp fujit, de neten nézd meg a fórumokat is.
Én pontosan 5 éve használok egy FinePix S602Z-t. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kifogástalanul mûködik, ha újat veszek, az is FinePix lesz.
Attól függ, hogy mire kell neked a gép? Megtanulni fotózni? Vagy csak kattogtatni, a családi albumba? Ezek hiányában, most csak annyit mondanék, hogy mindenképpen fogd a kezedbe a gépet, és teljesen mindegy miket tud, ha nem kényelmes, nincs vele összenõve a kezed, a világért se vedd meg. Amit a többi hozzászóló ajánlott, géptípusok, kategóriájukban nagyjából egyformák, szóval bármelyiket választhatod, én a Panasonicot illetve a Sonyt választanám a Leica ill. a Zeiss objektív miatt. Igazából a pixelek száma nem olyan fontos ám, mint amekkora jelentõség tulajdonítva van neki, viszont az objektív gyújtótávolsága azért legyen meg 35-38 mm
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a hozzászólását. Igazából fotózni szeretnék megtanulni, azért kérdeztem, hogy melyik gépet érdemes megvenni.

SZeretnék fényképezőgépet venni, de nem tudom, milyen a jó, mit kell nézni stb. Kodak Z650-es készülékem volt, ettől jobbat szeretnék, nem feltétlenül Kodakot. Árban max 120e kb. Mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ, mit jelent a "jobb". Vagyis úgy kérdezném, mi volt a "rossz" a Kodakban? Képminõség? Fogás? Esztétikum?

Szia! Attól függ, mit jelent a "jobb". Vagyis úgy kérdezném, mi volt a "rossz" a Kodakban? Képminõség? Fogás? Esztétikum?
A kérdező hozzászólása: Nem volt rossz, csak ellopták. És ha már veszek, akkor legyen jobb. Teljesen amatõrként max. az, hogy jó lett volna, ha jobban fókuszál, tehát, ami messzebb van, arról is jó képet csinálhassak. illetve egy idõ után folyamatosan lefagyott, megakadt. Pesten volt szervízben, de a probléma megmaradt
A kérdező hozzászólása: Ja és a fogása szuper. Külsõre ilyet szeretnék, mint az kb

Milyen fényképezőgép állványt ajánlotok max.25ezer forint értékben? Most egy bridge gépem van, de szeretnék olyat venni, ami jó lesz az elkövetkezendő tükröshöz is.

Fancier FT-6653 SLIK Pro 330 DX Erre a kett?re gondoltam eddig,de inkább a Fancierre

Legjobb válasz: En hama allvany ajanlok, mert en is azt hasznalok. Nem a legdragabb, viszont en nagyon elegedett vagyok vele. 25 e forintak kb a feleert megvehetetd a jobb tipusokat, es birja a strapat. A csatlakozas miatt meg ne aggodj. Minden gepbe szabvany szerint van beeppitve az alvanycsaatlakozo.

En hama allvany ajanlok, mert en is azt hasznalok. Nem a legdragabb, viszont en nagyon elegedett vagyok vele. 25 e forintak kb a feleert megvehetetd a jobb tipusokat, es birja a strapat. A csatlakozas miatt meg ne aggodj. Minden gepbe szabvany szerint van beeppitve az alvanycsaatlakozo.

Szeretnék venni egy komolyabb fényképezőgépet. Saját célra, ill. koncert fotózásra, kirándulások, természet fotózására kellene. Milyen típusú gépet kéne vegyek-e célra? Max.45 ezret szánék rá. Várom a véleményeket!

Legjobb válasz: Használtban vagy újban gondolkodsz? Használtan talán vehetsz egy sokat exponált, de jó DSLR-t, akár más tartozékokkal együtt. Külföldrõl egész olcsón (mondjuk 45e-ért) lehet már ilyeneket szerezni, viszont fel kell készülni rá hogy esetleg szervízelni kell majd, vagy egyszercsak bemondja az unalmast. Ha viszont újat szeretnél, vagy amatõrebbnek érzed még magad, akkor a kis kompakt fényképezõgépek közt érdemes keresgélni. Talán nem is kell ennyit rááldozni, 30e-ért vedd meg, a többit költsdd tartozékokra vagy tedd el egy késõbbi, profibb gépre.

Használtban vagy újban gondolkodsz? Használtan talán vehetsz egy sokat exponált, de jó DSLR-t, akár más tartozékokkal együtt. Külföldrõl egész olcsón (mondjuk 45e-ért) lehet már ilyeneket szerezni, viszont fel kell készülni rá hogy esetleg szervízelni kell majd, vagy egyszercsak bemondja az unalmast. Ha viszont újat szeretnél, vagy amatõrebbnek érzed még magad, akkor a kis kompakt fényképezõgépek közt érdemes keresgélni. Talán nem is kell ennyit rááldozni, 30e-ért vedd meg, a többit költsdd tartozékokra vagy tedd el egy késõbbi, profibb gépre.
Ne haragudj, de mit jelent az nálad, hogy komolyabb fényképezõgép? 45 ezerért egyébként a belépõ kategória tetejét kaphatod meg. A használt gépek piacán nem tudom milyen a helyzet, de ennyi pénzért szerintem ne várj csodát. Ne érts félre lehet egy olcsó géppel is jó képet készíteni ( ügyes fotós és jó témaválasztás ) de a jó minõségû optikát mindig meg kell fizetni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!