Találatok a következő kifejezésre: Féltékeny vagyok barátomra. Mit (49 db)

Van egy régi barátnõm aki ma már celeb és olyan féltékeny vagyok rá:/mit tegyek?

Mostmár nem vagyunk jóban,de celeb és szép és nagyon sok barátja van,mindíg új helyeken jár nagyon jó cuccai vannak,stílusos..sokszor kisebbnek érzem magam nála.Jó suliba jár.

Legjobb válasz: Egy celebre vagy féltékeny? OMG. legalább olyanra lennél aki elért valamit már az életben és letett az asztalra. De az ilyen még az sem érdemli meg, hogy valaki féltékeny legyen rá. Jó emberek állnak a háta mögött, ebben szerencsés, te meg nem. Átlagos vagy? És? Akkor kezdj valamibe amiben tehetséges vagy és tûnj ki. És kérlek ne az ürességgel akarj ki tûnni mint a celeb ismerõsöd van abból bõven elég.

Egy celebre vagy féltékeny? OMG. legalább olyanra lennél aki elért valamit már az életben és letett az asztalra. De az ilyen még az sem érdemli meg, hogy valaki féltékeny legyen rá. Jó emberek állnak a háta mögött, ebben szerencsés, te meg nem. Átlagos vagy? És? Akkor kezdj valamibe amiben tehetséges vagy és tûnj ki. És kérlek ne az ürességgel akarj ki tûnni mint a celeb ismerõsöd van abból bõven elég.
Küldj kérlek szépen üzenetet.:) Kíváncsi vagyok ki az, mert elég sokat lógok ask.fm-en és Facebookon, szóval sok netcelebet "ismerek" úgymond.:) Hátha õt is.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van:/ ! köszönöm a válaszokat.., sokat gondolkodtam és már nem vagyok rá féltékeny!:D csöppet sem.. ha annyira megakarjátok tudni az illetõ nevét, akkor priviben elárulom de nem szeretném nyilvánosan
Régen én is net eleb akartam lenni. De. regisztráltam askra álnèven és megtaláltam a cintiihercegnot és társait. NE akarj netceleb lenni mindenki elkrrvul
Semmi értelme. Celebre féltékenynek lenni. Ha van stílusa, akkor alakíts ki magadnak. Nekem sem volt sok lehetõségem, de valahogy, apránként sikerülni fog :)
Dósa Fanny?
Facebookos netceleb? Az meg mi?
A kérdező hozzászólása: Igen..õ is ilyen facebookos netceleb de mindent alá tolnak..mindent megkap..nekem keményen kell kûzdeni hogy megkapjak dolgokat(gondolok itt a tanulásra) neki meg egy kettes után is megveszik a dolgokat. és szerintem ez nem ferr:/
Üzibe küldd már a nagy celeb barátnõdet, kíváncsi vagyok rá. Attól, hogy sok likeja van, nem celeb.
Csak nem Jade az? Vagy bármelyik ask.fm-es "sztár"? Ha igen, SEMMI okod nincs féltékenykedni! Õk leginkább azzal szereznek hírnevet, hogy nagy a szájuk, gusztustalan a nyelvhasználatuk és ribisen néznek ki. Semmi olyan, amire lehetne féltékenynek lenni...
Ki az???
Magyarországon celebnek lenni nem pozitívum. A normális emberek szemében semmiképp. Sajnálom, hogy féltékeny vagy rá, de gondolj bele: te éjjel kettõkor nem alszol azért, mert Juliskát megismeri néhány ember, aki unalmas életében nem talál más szórakozást, mint a tévét bámulni??? Mert nem kell sokat letenni az asztalra ahhoz, hogy ma ismert legyél, elég szerepelni néhány agylohasztó hülyeségben, és ha elég idióta vagy, megjegyeznek. Hol ebben az érdem? Ha esetleg szépen énekel, jól sportol, stb. akkor érthetõ, hogy elismerik. A többi szánalmas.
Nagykorúvá válva jelentkezz a valóvilágba. Ha szerencséd van egy két botrány után te is cölöp leszel.
Ilyen az elet, dolgozd fel. Attol, hogy celeb, nem biztos, hogy boldog az elete. Amugy csinal is , pl szineszno, vagy csak a s...gget riszalta valami nyalo vilagban, mert ez utobbi nem epp olyan, amit irigyelni kellene.
Annyit tarts észben, kedves kérdezõ, hogy a "facebookos celebek" kilencvenkilenc százaléka ostoba, felszínes ember. A követõik, irigyeik szintúgy - ne haragudj.

Bnőmnek majdnem csak fiú "barátai" vannak, és nagyon féltékeny vagyok rájuk. Mit kellene tennem h ne legyek az?

Legjobb válasz: A filmsztár-rajongásból 16 éves korára ki fog nõni. Ha idõsebb, ott komoly gondok vannak.

A filmsztár-rajongásból 16 éves korára ki fog nõni. Ha idõsebb, ott komoly gondok vannak.
hát ez barátnõdtõl is függ. vannak olyan lányok akik jobban kijönnek fiukkal( mint én is mert egyszerûen nem vagyok elég nõies lélek ahhoz, hogy barátnõs dolgokat csináljak) meg a másik, hogy imádja a farkak figyelmét. Mindenesetre ne utasítsd el õket, hanem próbáld te is megismerni õket menjetek el közösen bulizni, hogy lásd milyen a viszonyuk. Illetve szabj határokat, amik ugy érted, hogy megnyugtatnak pl. nem üljön az ölükbe, ne aludjon náluk...
udvarolgass minden ismerõs csajnak csak úgy viccesen , haveri szinten
A kérdező hozzászólása: Lenne még 1 kérdésem.Ide írom mert óránként csak 1et lehet...Szval azt mondta a bnõm h "kiszeretné élni" magát.Úgy h összejön más fiúval, de a nyarat meg már velem szeretné tölteni.Sztetek miért csinálja ezt h ha azt mondja h szeret?
Hát akkor bocs az elõzõ válaszokért haver amiket én írtam, de akkor nem õ lesz az aki boldoggá tesz. Ez egy köntörfalas dolog akar lenni ami nyagyjából azt jelenti hogy szeretni szeret, de nem szerelmes, mert aki szerelmes az ilyet nem tesz. Szal jó hogy vagy neki, jól meg van veled, de nem vagy elég. Én legalábbis így fognám fel ha ilyennel állna elõ az én barátnõm.
A kérdező hozzászólása: hát ez jóó...:( mert én nagyon szeretem és szerelmes is vagyok belé, de rákérdezek erre nála h most mi ez.mert sztem igazad lehet.
Csak ügyesen! Nekem erre mindíg azt mondták, hogy aki olyan közel kerül hozzád kötöttségben, hogy úgy meg tud bántani érzelmileg hogy padlót fogsz, az meg sem érdemli ezt a fajta kötöttséget, mert a hiba benne van, így te leszel az aki ebbõl tiszta lappal kikerül bármi is lesz. Csak azt ne felejtsd el soha hogy ki bántott kit, ki okozott sérülést kinek, és jobban leszel.
Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy úszni mész, de hogy csináld hogy ne légy vizes. Ha a barátnõd pasikkal barátkozik akkor potenciális veszélyben van! Márcsak statisztikailag is! Persze ezt nem kéne tetézni azzal, hogy féltékenykedsz! Illetve csak egészséges mértékben! Mindig te legyél neki a tökéletes, az izgalmas a változatos, és az akinél még részleteiben sem lehet izgatóbb pasit találni. Persze ez így túl nehéz. Kb annyi esélyed van mint ugróiskolának az aknamezõn! De ez van! Az életben vannak nehéz helyzetek.
tegnap 23:42 Ez természetes! Szinte mindenkiben motoszkál ez a vágy! Ez természetbõl jön! A szerelem csak akkor áll útjába ha nagyon lángol. Tedd te is ezt. Valószínûleg utána újra összejöttök és minden más lesz, és hamar szakítotok. Maradjunk a realitások talaján! Vagy húzzátok pár évig és azért szakítotok, mert mindkettõtöknek hiánya lesz.
Sajnos én is ebben a helyzetben vagyunk. Az én barátnõm külön élvezi, ha féltékennyé tehet. Nem tudom, hogy nálatok mi a helyzet, de megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy pedig abbahagyja a fölösleges célzásokat. Mindketten tudjuk, hogy nem tenné meg, de akkoris zavaró. Õ inkább abbahagyta, még véletlenül sem mond semmi hasonlót. Az, hogy rengeteg barátja van, nem jelent semmit. Ha fölöslegesen idegesíted magad csak rosszabb lesz. A kapcsolat elején én azzal kezdtem, hogy azt csinál amit akar, akkor amikor akar, csak ne csaljon meg. Bízz meg benne. Neked is vannak lány barátaid. Jobb ha megszokod, hogy senkit nem lehet elzárni az ellenkezõ nemtõl. Ha akar úgyis megcsal, ha csak barátnõi vannak. Ha nem akar, akkor sehogy sem fog. Csak annyit tudok ajánlani, hogy fölöslegesen ne idegesítsd magad, mert az a kapcsolatnak nem tesz jót. Ha úgy van, beszélj vele :) 19/f
Ez az "Azt csinál amit akar, csak ne csaljon meg!" nem ilyen egyszerû. Ugyanis ebbe simán belefér olyan aminek az egyenes következménye a megcsalás. Van az a szám hogy "Védeni kell, néha a biztosat is félteni kell!" Vannak helyzetek amikor a kísértés olyan nagy hogy szinte fizikai fájdalmat okoz ellenállni!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat
02:26 vagyok Lehet velem van a baj. Én azt vallom, ha valaki szeret, nem megy bele olyan helyzetekbe. Sajnos sokat csalódtam a lányokban. Eddig szerencsére a jobbik helyzetben voltam. Volt egy lány, aki már verte, mikor kiderült, hogy van barátja. A másik a mostohaöcsémmel 2 napja szakított és rámmászott. A harmadik mondta, hogy van barátja, de végülis lefeküdt velem. A negyedik éppen a ... végén ült, és simogatott. Nem szeretném sorolni. Egyedül a 2. esetben mondtam nemet a lánynak. A többiben nem érdekelt, mert nem ismertem az "áldozatot" és nem az én dolgom hûségesnek lenni. Ha normális lánnyal találkoztam, bármit tehettem, bármennyire részeg lehetett, nem tette meg. Nem vagyok ezekre büszke, de az ismerõsöktõl rengeteg ilyet hallani. Szerintem ha valaki szeret, el tudja dönteni, hogy mi helyes és mi nem. De lehet, hogy túl fiatal vagyok és kevés a tapasztalatom... Lehet késõbb változik a véleményem :S
A kérdező hozzászólása: okés.köszönöm a válaszaitokat
akkor csak próbáld magad túl tenni. Ami elkerülhetetlen az elkerülhetetlen. Ami meg elkerülhetõ lenne, abba ne ugorj fejest azzal hogy az idegeire mész szerintem a féltékenyésgeddel. Fordított esetben te sem reagálnál máskép szerintem.
Dörgöld az orruk alá, hogy veled jár, nem velük. :D Áh, csak vicceltem, ez kicsinyes lenne és nem okozna tartós elégtételt. Viszont gondolj erre. Mármint arra, hogy van oka, amiért a barátnõd a sok fiú barátja helyett téged tart érdemesnek arra, hogy veled legyen. :)
Fogadd el. Erre nem lehet megfelelõ tanácsot adni, mert ennek egy belsõ változásnak kell lennie. Ez olyan dolog hogy ha túlságosan érezteted vele, annál szarabb lesz, és akár alaptalan, akár alapos a féltékenységed akkor is a barátnõdön múlik majd a döntés, hogy odébb áll-e, vagy pedig melletted marad, nem pedig rajtad vagy a többi srácon. Ha bele gondolsz abba, hogy teszem azt ezek a srácok nem léteznének, és a barátnõd meg akarna csalni, akkor is megtenné adandó alkalommal, ez nem azon múlik hányan ugrálják körül. Az érzés amit érzel tehát felesleges, és önromboló. Ha nem bízol meg eléggé benne, akkor a bizalmatlanságod lesz a veszted.
a féltékenység benned, van, magadban kell legyõznöd! még most, mert nagyon rossz tanácsadó...gondolj arra, hogy haver lehet akárhány, de a szerelme csak te vagy!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaitokat, de az is nagyon zavar h van egy fiú a telefonjában akivel sosem találkozhat mert "híresség"(filmsztár)mindenhol õ van nála kirakva és róla álmodozik mindig...
A kérdező hozzászólása: h milyen jóképû meg aranyos stb...
ezt biztos hogy nem csak beképzelted magadnak? mármint biztos hogy ez tényleg így van?
A kérdező hozzászólása: nem beképzelem.csak mondja másnak h bárcsak õ lenne a pasim ...meg persze nekem is vhogy jelzi.
Mondogasd, hogy neked meg bárcsak Megan Fox lenne a barátnõd!
jó, azért gondolom Te sem zavarnád ki az ágyadból mondjuk paris hiltont :) ez egy ilyen kor, túl lesz rajta :)
mármint úgy értem hogy én is bukom Catherine Zeta Johnesra, de attól még nem csalnám meg a párom senkiért, mert szeretem. Az hogy rajong érte, az egy dolog. Na és? Nem hiszem hogy te fakereszttel védekeznél egy pornó csillag ellen. Max azt mondod hog bocs nem, szeretek valakit, és kapcsolatban élek.
A kérdező hozzászólása: Összeveszni sem szeretnék vele.Mert akkor õ ezen be is sértõdne és akkor 1 hét lenne megint mire kibékülnénk.
tegnapelõtt 21:23 Én elkaptam volna a rámmászott csajt is. Kb ez olyan mint a viccben: - Rendben van fiam qurvapecér voltál, ezért mondj el 10 üdvözlégyet és egyél meg 3 hámozott citromot! - Citromot meg minek? - Hogy lesorvadjon az a nagy önelégült vigyor a képedrõl!!! Ha szeret akkor.... Akár szeret akár nem, vannak olyan helyzetek amik bõven nem férnek bele a megcsalás kategóriába, és láthatatlanul is odavezetnek hogy megcsalod a párod! Ezek többsége kivédhetetlen! Ugyanis ha belülrõl valami igazán ûz, akkor semmi sem érdekel. Irigyellek a csajok miatt. A csajokat pedig tisztelem, mert meg merték tenni amire vágytak, ahelyett hogy magukat sanyargatták volna a tartózkodással, mivel nyilvánvalóan "nem volt meg mindenük".

Mit tegyek, ha féltékeny vagyok a barátom lány ismerősére?

Az a bajom, hogy én alapból is elég féltékeny vagyok, meg az önbizalmam is a béka segge alatt van, nem tudom, hogy egyáltalán van-e mód a féltékenységet legy?zni..

Legjobb válasz: velem ugyanez van, vagyis hát hasonló. a barátom ugyanis az egyik barátnõmmel van nagyon jóba. én meg féltékeny vagyok, mert még régebben, amikor csak egyszer találkoztak úgy, hogy velem volt a lány, akkor mondta nekem utána, hogy tetszik neki. most azóta már találkoztak titokban is, utólag vallotta be, de ez amiatt van, hogy féltékeny vagyok, és hisztiztem. próbáld azt tenni, amit én. lehetsz féltékeny, valószínûleg az is maradsz, nem lehet azt olyan könnyen legyõzni, de ezt neki ne mutasd.

Nézd én mindi azt mondtam a pasijaimnak, hogy mindenki akkor megy el amikor akar.. Ha vki el akar majd hagyni, az úgyis elfog egy idõ után. A féltékenykedéssel csak egyet érsz el, hogy megsürgeted a folyamatot..
hello, szerintem a féltékenység az egy természetes dolog... de inkább embere válogatja, hogy ki mennyire féltékeny... de tisztázzunk egy dolgot, Mit jelent az, hogy féltékenység? és legyözhetö? nos, szerintem egyszerü a válasz és legyözhetö, bár "nem tünik az el"... a féltékenység önmagában annyit jelent, hogy kevesebbnek érzed magad a másiknál, ha ezzel szemben állsz, akkor (csak példának mondom), próbáld magadnak azt bemesélni, hogy nem vagy kevesebb a másiknál, de ezt úgymond mérsékelten... remélem segítettem. nálam bejött ez a dolog... remélem nálad is bejön...:) BUÉK! :)
velem ugyanez van, vagyis hát hasonló. a barátom ugyanis az egyik barátnõmmel van nagyon jóba. én meg féltékeny vagyok, mert még régebben, amikor csak egyszer találkoztak úgy, hogy velem volt a lány, akkor mondta nekem utána, hogy tetszik neki. most azóta már találkoztak titokban is, utólag vallotta be, de ez amiatt van, hogy féltékeny vagyok, és hisztiztem. próbáld azt tenni, amit én. lehetsz féltékeny, valószínûleg az is maradsz, nem lehet azt olyan könnyen legyõzni, de ezt neki ne mutasd.
Te tényleg dinka vagy. Hagyd abba, vagy tönkreteszed magad és a srácot.
Dinka vagy!!! Én ugyanezt végigéltem csak a msáik oldalról.. Volt egy nagyon jó fiú barátom, amikoris megismerkedett egy hisztis féltékeny spinével.. addig spontán moizba jártunk, dumcsiztunk tényleg semmi nem történt. A csaj féltékenykedése miatt már csak titokban találkoztunk és a bige pont azt érte el amit nem akart volna, hogy egymás karjába sodort minket , nem is egyszer ... õ ugyan nem tud róla .... de majdnem az egész kapcsolatuk tönkrement... Már vége de akkor is.. Minnél jobban korlátozod és lázadsz annál jobban egymás mellé sodrod õket és a végén még te húzhatod a rövidebbet
Akaszd föl magad :P
A kérdező hozzászólása: Õk úgy nem haverkodnak, meg nem mennek el sehova, csak ilyen ismerõsök, akik a városban véletlenül futnak csak össze max.. Ezért is tiszta agybaj, h hogyan lehetek féltékeny ilyesmire.. :) Õszintén eddig nem is voltam féltékeny a csajra, csak miután tudom, h kb. 20 méterre lakik tõlem kissé zavar..
A kérdező hozzászólása: Sztm a féltékenység nem szûnik meg teljesen, max csillapodni fog..(általában) Õ közös jövõt tervez velem, meg én is nagyon örülök ennek, csakhát ez a hülye féltékenykedés ne lenne bennem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! :) Boldog Új Évet mindenkinek!
én is az ellenkezõ oldalról éltem át egy ilyen esetet. ha a barátod látja, hogy bízol benne, és nem féltékenykedsz, még jobban fog szeretni és tisztelni. Amúgy ajánlom, hogy te is szerezz be egy fiúbarátot, aki csak haver, de tényleg! Jóban és rosszban egyaránt. vagy ismerd meg a csajt, szervezzetek 3asban programokat. Mozi, séta ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném jobban megismerni a csajt, de köszi. :)

Féltékeny vagyok az egyik barátnőmre. Nap mint nap találkozik barátommal és a párom anyukájával is munkából kifolyólag. Ha ott vagyok, nem zavar, de ha nem vagyok, akkor már féltékeny vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mert lehet hogy nem alaptalanul vagy féltékeny. A nõknek vannak ilyen megérzéseik, nekem is és nekem be is jött,kiderült a féltékenységem nem alaptalan, de én már akkor is féltékeny voltam mikor jelen voltam és láttam a reakciókat ahogyan viselkednek egymással.

Mert lehet hogy nem alaptalanul vagy féltékeny. A nõknek vannak ilyen megérzéseik, nekem is és nekem be is jött, kiderült a féltékenységem nem alaptalan, de én már akkor is féltékeny voltam mikor jelen voltam és láttam a reakciókat ahogyan viselkednek egymással.

Annyira féltékeny tipus vagyok, hogy néha én is alig bírom ki magamat, ha féltékeny vagyok a barátomra. Mit tegyek?

Az els? pasimmal vagyok együtt 9 hónapja és nagyon jól m?ködik a kapcsolatunk.Nem csalt még meg soha, csak nagyon sok a csaj ismer?se.Szinte mindenki akivel beszélget,találkozik... csaj.Nagyon érzékeny lélek,én is az vagyok.Tudom h nem csalna meg soha és mondogatja is nekem, de én minden egyes csajra féltékeny vagyok. :S Rettenetesen ideges vagyok ilyenkor(nem kiabálok,nem mutatom ki, csak magamban tartom,de így rettenetesen nehéz). Ismerem a volt csaját és láttam is ?ket amikor még együtt voltak. Õ nekem az egyetlen akit imádok és mindent megtennék érte.Túlságosan is fontos nekem. Még a legjobb barátn?mre is féltékeny tudok lenni,ha vele beszél. Mit tegyek h ne ,legyek sík ideg és szomorú ha egy n? nem? emberrel kommunikál?

Legjobb válasz: Hm...igazából nekem a párom ilyen... Hogy mit tegyél? nézz kicsit magadba! miért van Veled ez a srác? ha megakarna úgy is megcsalna...s ha megakarja úgyis megteszi...ha féltékenykedsz ha nem...ezen kivül ha megakarná tenni nem lenne semmi értelme tehát, fölöslegesen stresszeled magad. Nekem a párom olyan mint Te...hát elég nehezen viselem. Tegnap adtam ultimátumot neki, több mint egy év után...már a legjobb haverjára is féltékeny, akivel összefutottam az utcán...és nem csak...aztán kivel hol merre, miért...és hidd el, nagyon nehéz a másik félnek...állandóan azt érezni, hogy nincs bizalom, pedig semmit nem követtem el. kicsit kiábránditó, és mondtam neki, hogy igy eltaszit magától. Mikor rád jön a "roham" egyszer gondold át, van e okod féltékenykedni, s csak utána raktározd el magadban... Ezenkivül kérheted a segitségét, úgy hogy megmondiod, ne haragudjon rád, mikor ilyen pillanatodban vagy, nem elvesziteni akarod, sem magadhoz láncolni, csak nagyon fontos neked, és öleljen át. Ne feledd minden kapcsolatban kell legyen bizalom. Üdv 18 éves lány

Hm...igazából nekem a párom ilyen... Hogy mit tegyél? nézz kicsit magadba! miért van Veled ez a srác? ha megakarna úgy is megcsalna...s ha megakarja úgyis megteszi...ha féltékenykedsz ha nem...ezen kivül ha megakarná tenni nem lenne semmi értelme tehát, fölöslegesen stresszeled magad. Nekem a párom olyan mint Te...hát elég nehezen viselem. Tegnap adtam ultimátumot neki, több mint egy év után...már a legjobb haverjára is féltékeny, akivel összefutottam az utcán...és nem csak...aztán kivel hol merre, miért...és hidd el, nagyon nehéz a másik félnek...állandóan azt érezni, hogy nincs bizalom, pedig semmit nem követtem el. kicsit kiábránditó, és mondtam neki, hogy igy eltaszit magától. Mikor rád jön a "roham" egyszer gondold át, van e okod féltékenykedni, s csak utána raktározd el magadban... Ezenkivül kérheted a segitségét, úgy hogy megmondiod, ne haragudjon rád, mikor ilyen pillanatodban vagy, nem elvesziteni akarod, sem magadhoz láncolni, csak nagyon fontos neked, és öleljen át. Ne feledd minden kapcsolatban kell legyen bizalom. Üdv 18 éves lány
Kezdetben szerintem minden kapcsolatban "normális" a féltékenykedés, de 9 hónap már elég sok idõ, neked nem sikerült "túltenned" magad ezen a dolgod, nálam ez azt jelenti hogy nem bízol meg a párodban. a késõbbiekben szerintem ez gondot fog okozni. Próbáld túltenni magad, mert a kapcsolatod rovására mehet! sok sikert!

Lassan 1 éve vagyok együtt barátnõmmel és már sokszor volt vita ezen hogy én féltékeny vagyok, mit tegyek? Többi lent!

Napok óta játszik egy másik fiúval a neten, és mikor én meg kérdem akkor nem akar... Állandóan azzal a fiúval akar csak játszani, ma el mondta hogy sose járna vele az a fiú... De én még is féltékeny vagyok, és nem tudom mit tegyek hogy ne legyek féltékeny! SEGÍTSETEK

Legjobb válasz: ha te kellesz neki, akkor hû marad hozzád, viszont ha betegesen féltékeny vagy, és ezt folyton ki is nyilvánitod, akkor még csak azért is megfog csalni, mert az idegeire mész... próbáld meg magadban tartani ezt az érzést,egyre kevesebbet beszélni vele errõl a témáró

ha te kellesz neki, akkor hû marad hozzád, viszont ha betegesen féltékeny vagy, és ezt folyton ki is nyilvánitod, akkor még csak azért is megfog csalni, mert az idegeire mész... próbáld meg magadban tartani ezt az érzést, egyre kevesebbet beszélni vele errõl a témáró
* témáról
Szerezz csaj barátokat, vagy úgy általában sok barátot, és lógj velük, a csajt meg sz*rd le látványosan. Vagy még jobb, ha szerezel egy titkos szeretõt magadnak, és amikor a barátnõd nem ér rád, akkor vond meg a vállad, mondd neki, hogy semmi gond drágám, majd szervezek más programot, és hívd fel szépen a szexpartnered és dugjatok egy nagyot. Lelkiismeret furdalásod meg nem kell legyen, mert ha õ is mással növelgeti az egóját, akkor te ugyanezt megteheted. Hidd el, tényleg csak az fog segíteni, ha van választásod. Ha nõd azt érzi, hogy függesz tõle, akkor sz*arni fog rád magasról. Ha azt érzi, hogy tepernie kell érted, akkor bezzeg majd jön és kedveskedik. Persze azt ne mondd, hogy más csajt is dugsz, ragaszkodj hozzá, hogy ti csak barátok vagyok. Ragaszkodj hozzá, hogy te is jó fej vagy és megengeded, hogy fiúkkal barátkozzon, akkor meg milyen alapon kéri számon rajtad ugyanezt. Kb. ennyi. Persze tudom mondani könnyû, megcsinálni nehéz, de szurkolok neked :) )
kamu, vitát generáló kérdés. Szeretnéd azt látni, hogy most jól leh..zlek, de csak azért sem.
elõször is nyomd vissza a Caps Lockot másodszor pedig addig használd ki, hogy számítógép mellé jutsz amíg engedi harmadszor pedig ne gyere két év múlva ide kérdezni, hogy hogyan menekülhetnél haza magyarországra a zsarnok férjedtõl
A kérdező hozzászólása: Bocsi azt nem irtam, h. nem Irakban el...Sohasem mennek Irakba.
kamu a kérdés, a feltevõje csak szórakozni akar a válaszokon :D
Nyomd ki a caps lockot :)
Meg akkor sem mennék ki oda ha fizetnének érte. Tuti kamu a kérdés. 25L
Elõbb vágnék eret magamon minthogy hozzám érjen egy bagdadi arab.
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
ne legyél féltékeny...
A kérdező hozzászólása: Eletemben sem voltam, es nem is akarok oda menni. Sokat olvasok roluk.

Miért van az hogy állandóan olyan érzésem van hogy megcsal a barátom ; ( holott mindennél jobban szeret legalábbis azt mondja. Állandóan féltékeny vagyok már ha valaki rá ir egyből kombinálok, mit tegyek hogy ne legyenek ilyen gondolatok a fejemben?

Legjobb válasz: Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)

Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)
gondold végig, hogy okkal vagy ok nélkül vagy féltékeny. ha valaki ráír, még nem valószínû, hogy megcsal. de ha valaki felhívja magához a lakására, hogy együtt tanulmányozzák a bélyeggyûjteményt, na akkor gyanakodhatsz
Nézd.Van nálad jobb nõ, ez tiszta sor.Akit meg akarnak csalni, azt úgyis megcsalják.Ebbõl kiindulva felesleges állandóan félned, mert csak tönkreteszed magad.
a feltekenysegnek nincs sok koze a szeretethez. inkabb ahhoz van koze hogy nehezedre esik elhinni hogy fontos vagy szamodra, es nem akarod magad biztonsagban erezni. valamiert a felelem hasznosabb, vonzobb szamodra. vajon miert?! mikor kezdodott ez a meggyozodes? jo lenne feltarni az okat.
Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :)
"Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :) " Ebben van valami!

Féltékeny vagyok egy barátomra. Mit csináljak?

Igazábol ? egy fiú, és a legeslegjobb barátom, és énis neki, de van egy barátn?m akivel mostanában nagyon jóba lettek. Osztálytársak ... Nem az zavar, ha tetszik neki, hanem az hogy eléggé bírják egymást :(.. Félek hogy elveszítem, vagy nemtudom. egszer?en nem örülök neki hogy jóba vannak..nem mintha nem bíznék meg a srácban, de azért...

Legjobb válasz: Ha tényleg jó barátod, akkor EGYÁLTALÁN nem sajnálod tõle a szerelmet. HA iyen, akkor vele is, és a barátnõdel is jó marad a kapcsolatod. Véletlenül nem vagy szerelmes bele?

Ha tényleg jó barátod, akkor EGYÁLTALÁN nem sajnálod tõle a szerelmet. HA iyen, akkor vele is, és a barátnõdel is jó marad a kapcsolatod. Véletlenül nem vagy szerelmes bele?
A kérdező hozzászólása: ugy tünik nem értetted amit írtam. pont ezt mondom, hogy az nem zavarna h tetszenének egymásnak.. engem az zavar h barátok, és attol félek talán jobb barátja lesz mint én. egyátalán nem vagyok belé szerelmes.
Ha valóban jó barátja vagy mindkettõnek, akkor az sem zavar, ha barátkoznak. Lehet, hogy tudat alatt mégis van valami benned. De, ha gondolod, beszéld meg mindkettõvel. Azért barátaid, hogy tudjál beszélni is velük - nem?
A kérdező hozzászólása: de igaz.. megpróbálom , köszönöm a válaszokat

Mit tegyek ha féltékeny vagyok a barátom tesójának a bnőjére?

lassan 3 hónapja leszünk együtt a barátommal és pár napja került sor a barátom tesójának a barátn?jének a nekem való bemutatására!a Csajszi tök aranyos és kedves a barátjával több mint egy éve járnak és mikor ott voltunk ?t a barátom agyba f?be dícsérte meg mondta neki mikor a lány elment hogy szomorú mert nem tudja mikor látja legközelebb és én féltékeny vagyok!De sztem nem oktalanul mert ugyan mondja a barátom hogy nem csak meg és hogy csak engem szeret de én kételkedem ebben!

Legjobb válasz: Elég szar helyzet, megértelek. Sajnos én is voltam így a volt barátnõm tasójával, és nagyon be is jött a csaj. De azt nem írtad le hogy a csaj hogy vélekedik a barátodról. Bibi akkor van ha a csajnak is ennyire "bejön" a barátod. Egyébként tuti nem közömbös neki a csaj...

Elég szar helyzet, megértelek. Sajnos én is voltam így a volt barátnõm tasójával, és nagyon be is jött a csaj. De azt nem írtad le hogy a csaj hogy vélekedik a barátodról. Bibi akkor van ha a csajnak is ennyire "bejön" a barátod. Egyébként tuti nem közömbös neki a csaj...
A kérdező hozzászólása: Hát nem tom mert a barátom úgymond"a legjobb barátjának tekinti a csajt!a csaj meg fülig szerelmes a barátom tesójába!nagyon remélem nincs okom aggódni csak képzelõdöm és ezáltal jön a féltékenység!
A kérdező hozzászólása: és mikor ott voltunk a csaj meg én a csaj agyon lett dícsérve mert milyen csini a pizsijében meg a ruháiban én meg le lettem szarva ilyen téren!
Szerintem nagyon figyelj oda a párodra, csak óvatosan, nehogy gyanút fogjon, hogy nyomozol utána.Biztos hogy neki nagyon tetszik a tesója b.nõje és ha a lány beadja a derekát, õ se fog ellenkezni.Azért ez gáz, dícsérhetne helyette téged is.
Ahogy én látom, a barátodnak egyáltalán nem közömbös a tesód barátnõje.Amíg a lány nem veszi úgy a lapot, addig nincs nagyobb baj, de azért figyelj oda.Ilyeneket mond annak lánynak, meg dicsérgeti elõtted, valahol megértelek, ez senkinek nem esne jól.Ennyire nem kellene dicsérgetnie azt a lányt a barátnõje elõtt, meg egyébként sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget meg a tanácsokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!