Találatok a következő kifejezésre: Féltékeny rám egyik (13 db)

Féltékeny rám egy barátom, mit tegyek?

4 éve jöttem össze a férjemmel, azóta ismerek egy párt a férjem baráti társaságából. Eleinte mindkettejükkel jóban voltam, nagyon szimpatikusak nekem, viccesek, jó fejek, stb. De az utóbbi időben csak a sráccal beszélgetek. Nincs köztünk semmi, de ha találkozunk, jól elvagyunk, tudunk egymással beszélgetni, vannak közös témáink (férjem révén közös hobbink), stb. A barátnője nincs benne a közös hobbiban, és az utóbbi kb. egy évben kerüli a társaságunkat, és leginkább engem. (Különféle kifogásokkal, amik egyre átlátszóbbak.) Én azt hittem, hogy jóban vagyunk, rendszeresen beszélgettünk, jó fejnek tartottam, írtam neki FB-on, amire mindig válaszol. Az utóbbi időben nem reagál a megkereséseimre, látványosan kerül engem. A párjától tudom, hogy a kapcsolatuk is megromlott az utóbbi időben, mert mindketten munkanélküliek, nagy köztük a feszültség emiatt. (A srácnak vannak alkalmi, nem bejelentett munkái, plusz a lány szüleinél élnek, ők nyugdíjasok.) Valamint a hétvégén a srác közölte velem, hogy a barátnője miattam kerüli a társaságunkat. Már nem volt kedve mit kitalálni, hogy miért nem jön, és már amúgy is pedzegettük, hogy biztos velünk van a baj. Én értetlenül állok a féltékenysége előtt (ahogy a párja is), hisz a társaság többi férfi tagjával is hasonló a viszonyom, jóban vagyok velük, beszélgetünk, ilyesmi. A többi lánnyal jól kijövök, és én se tépem le a fejüket, ha a férjemmel trécselnek. Ugyanakkor 1 éve férjnél vagyok és nem rég született meg a kisfiunk, nagyon szeretem a férjemet és eszembe sincs senki pasijával kikezdeni. Ti hogy tisztáznátok ezt a helyzetet? A nő a telefont nem veszi fel, sms-re, elektronikus megkeresésre nem válaszol, és elég messze lakik. A sráccal gyakran találkozom, mert gyakran jön a városba. Régebben a barátnője is elkísérte, de Szilveszter óta nem volt erre példa. 28N

Legjobb válasz: Az, hogy gyakran összefutnak, nem azt jelenti, hogy állandóan együtt lógnak... egyébként meg ha valami nincs rendben a srácéknál, arról nem a kérdezõ tehet. Én sem szakítottam meg senkivel a barátságomat, akinek féltékenykedett a p*csa barátnõje... ha ennyi esze van, hogy tönkreteszi a saját kapcsolatát, és mással foglalkozik önmaguk helyett, akkor ezt is érdemli. Azért álljon már meg a menet...

Az, hogy gyakran összefutnak, nem azt jelenti, hogy állandóan együtt lógnak... egyébként meg ha valami nincs rendben a srácéknál, arról nem a kérdezõ tehet. Én sem szakítottam meg senkivel a barátságomat, akinek féltékenykedett a p*csa barátnõje... ha ennyi esze van, hogy tönkreteszi a saját kapcsolatát, és mással foglalkozik önmaguk helyett, akkor ezt is érdemli. Azért álljon már meg a menet...
"A többi lánnyal jól kijövök, és én se tépem le a fejüket, " -tartsd tovább ezt mély szellemi élményekre alapozott baráti társaságot. Felvázolva a 102 részes szappanopera témája. Tényleg: a férjed és a kisbaba legyen azért a legfontosabb.
Ne találkozz a "sráccal" , mert ahogy írod nincs semmi köztetek, de a tudatod alatt igenis van és lesz is nemsoká! Szóval nem jó az ilyen barátkozás, különbeszélgetés, semmi jó, ill. akármi lehet belõle, ha az egyik többet gondol bele!
Mondd meg a baratnak, hogy neked ez kellemetlen. Jo lenne, ha egy darabig mashol uzne a hobbijat. Mondd meg, ugy erzed, hogy a bnoje azert kerul, mert azt gondolja valami lehet kettotok kozott. Teged ez zavar, tartsa ezt tiszteletben. En is jartam hasonlokeppen. Sajnos azzal jart, hogy a jobaratommal megszakitottam a kapcsolatot. Hazassaga megmaradt en meg hat...jobb volt az ugy.
Gondolj bele, te hogy éreznéd magad, ha a férjed állandóan a srác barátnõjével lógna.
Add el a sztorit az RTL Klubnak. Tipikus szappanopera
Neked sem tetszene, ha a férjed másik csajjal lenne túl jóban... Ott a férjed, foglalkozz vele, állj félre az útjukból, ha cseverészel, tartsd tiszteletben, hogy a másiknak párja van és azt, hogy neked meg férjed! Ne a pasikkal legyél túl jó viszonyban a baráti körbõl, hanem a csajokkal, ellenkezõ esetben elõbb-utóbb kiutálnak!
Mérgezd meg!!!
A kérdező hozzászólása: Nem lógunk együtt állandóan. Havonta, két-három havonta jön haza a szüleihez, akkor találkozunk. (A gyakrant azért írtam, mert volt, hogy évente egyszer találkoztunk.) De nem kettesben, olyankor egy jó 10 fõs társaság jön össze, és nem fordítok neki nagyobb figyelmet, mint a többieknek. Persze az is elõfordul, hogy átjön hozzánk, de akkor ott a férjem is, meg 1-2 barát, és nem én szoktam hívni, hanem a férjem, hisz elsõsorban az õ gyerekkori barátja. A többiek közül még 3 srácnak van felesége/barátnõje, minddel nagyon jóban vagyok, s mindannyian régebb óta vannak a társaságban, mint én. A közös hobbinkat pedig ritkán ûzzük együtt az említett fiatalemberrel (lévén, hogy ahhoz viszont ritkán találkozunk) de közös beszédtémát ad. Szóval ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden péntek este a nyakán csüngök és mással szóba se állok, ha itt van...
A kérdező hozzászólása: Tehát ez egy olyan társaság, ahol a férfiak gyerekkori barátok, a nõk meg úgy kerültek bele, hogy valamelyiknek a párja, de eddig mindenki jóban volt mindenkivel, nem volt ilyen féltékenykedés. És igen, az én férjem is szokott velük lógni (így a nõkkel is, sõt az egyik nõ tanította nekünk az esküvõnkre a keringõt, így õ kettesben is találkozott a párommal, mert õ mindig munka után ért rá gyakorolni, én meg váltott mûszakban dolgoztam, tehát nem feltétlenül tudtam akkor elmenni hozzájuk, amikor õ - majd féltékenykedek rá, amikor szívességet tesz nekünk...), és mivel nekünk kisbabánk van, én mostanában is nem mindig megyek vele ezekre a találkákra. Most is nálunk találkoztunk, egy szûkebb társaság és a férfi akkor panaszolta el ezt az egészet. Nem igazán tudok vele mit kezdeni.

Egy lány ismerõsöm féltékeny rám, elhord mindennek, mert a fiú, akivel õ összejönne, velem nagyon jóba van, mit csináljak?

A csajszit én ismerem személyesen, egy baráti körben voltunk, csak én leváltam onnét, mert nem éreztem köztük jól magam. Azóta a baráti kör "feje" írt nekem, kibékültünk. Azóta mondjuk nem találkoztam ezzel a csajjal, aki féltékeny rám. Na ez a srác, akirõl szó van,én netrõl ismerem, már 4 éve, nagyon jó barátok vagyunk, bár még sose találkoztunk, neten tartjuk a kapcsolatot. Rajtam keresztül ismerték meg egymást, a csaj szerintem összejönne vele. De rám féltékeny, amiért én ilyen jóba vagyok vele. Elhord a srácnak engem mindennek, hogy miért velem van jóba, mikor én olyan ronda vagyok, meg egy senki, nincs társasági életem, nincsenek barátaim, visszahúzódó vagyok, engem senki se ismer, mégis barátok vagyunk a sráccal, MIÉRT? Rosszul esik, hogy ilyeneket ír rólam, mert élõbe olyan kis aranyos szokott lenni velem!!!! Meg igazából nem is ismer, fogalma sincs arról hogy miért vagyok ilyen! Mert igen, fáj az igazság, van benne valami, amit mond. Mert tény, nem élek nagy társasági életet, de vannak barátaim, visszahúzódó vagyok, igen, meg zárkózott is. De rosszul esik, hogy ilyeneket mond rólam, és csak azért, mert féltékeny rám... szerintetek mit csináljak? Amúgy nem vagyunk már gyerekek, 17 évesen csinálja ezt a csaj... bár a szemembe persze nem mondja, se semmi. Nem tudja, hogy én ezeket tudom.

Legjobb válasz: Beszélj a sráccal, de csak stílusosan, például: Hallotam, hogy xy elég csúnya dolgokat mondott rólam, de mit lehet tenni, féltékeny rám. Ezzel a tudomására hozod, hogy tudsz róla. A lánynak meg mond meg, hogy neked nem tetszik a fiú, ha mégis akkor meg csak mond meg, hogy ne sértegessen a hátad mögött.

Beszélj a sráccal, de csak stílusosan, például: Hallotam, hogy xy elég csúnya dolgokat mondott rólam, de mit lehet tenni, féltékeny rám. Ezzel a tudomására hozod, hogy tudsz róla. A lánynak meg mond meg, hogy neked nem tetszik a fiú, ha mégis akkor meg csak mond meg, hogy ne sértegessen a hátad mögött.
Tök mindegy az ember hány éves..Én most ballagtam szerencsére..Nálunk 19 éves fejjel ment ez és inkább leszakadtam mindenkitõl, így az életem is nyugodtabb lett. Mellesleg biztos vagyok benne, hogy a srác nem értékeli és nem veszi komolyan azt, amivel tömi a fejét a másik lány.Bár a fiú igazán a védelmedre kellhetne, ha esetleg õ is elítéli, hogy téged ócsárol. Ne foglalkozz vele, élõben is kerüld el, de a legjobb lenne, ha közölnéd vele, hogy ha a hátad mögött szid, uszít akkor a szemedbe ne jó pofizzon. Ez gerinctelenség és undorító. Amúgy meg van az a mondás, vagy valami hasonló, hogy ha az embernek vannak irigyei akkor valamit nagyon jól csinál. ;) Ne vedd komolyan a csaj sértegetéseit.
A kérdező hozzászólása: #1 A srác tud róla, õ mondta el ezt nekem. #2 A lány amúgy normális, vele rendes meg minden, csak engem nem szívlel, sõt... :D Nem akarom, hogy miattam összevesszenek, nem is kérem hogy védjen meg. Köszönöm a segítségeteket, és a válaszotokat. :)

Az egyik haverom barátnoje feltekeny ram ok nelkul, es mindenen kiborul. Mit tegyek?

A parom legjobb baratja a haverom. Ok - a fiuk- egymast regebbtol, es en a fiut kb. 4 eve ismerem. 1,5 eve bemutatta a baratnojet, akivel mar kb. 5 eve jarnak. A csajjal nem volt semmi bajom kb. mostanaig. Teljesen bekattant.

Legjobb válasz: Ezen nem tudsz változtatni. Féltékeny típus,mert önmagában sem bízik. Tudja, hogy õt könnyû elcsábítani, akkor a párját is. Egy idõre takarékra tegyétek a barátságot

Ezen nem tudsz változtatni. Féltékeny típus, mert önmagában sem bízik. Tudja, hogy õt könnyû elcsábítani, akkor a párját is. Egy idõre takarékra tegyétek a barátságot
Érdekes, h azt hozod fel ellenérvnek h miért nem érdekel a pali, hogy öreg és nem a stílusod, és nem pedig azt, hogy szereted a barátodat és nem akarsz senki mástól semmit sem. A csajt pedig nézd üvegnek... nézz át rajta, meg se halld, amit mond. Tényleg, mintha ott sem lenne. Ha kérdez valamit se válaszolj. Ezért biztos bunkónak fog titulálni, viszont engem a helyedben ez szórakoztatna, hogy tudom , majd' felrobban magában.
Próbáld megbeszélni vele normálisan, bár azt elég nehéz lesz egy ilyen csajjal. Esetleg próbálj közös programokat csinálni vele, mármint mond hogy süssetek együtt palacsintát, és vigyétek ki a srácoknak, vagy dícsérd meg a cuccait, hogy lássa hogy jó fej vagy. Vagy mond meg neki hogy nem egy negyven éves öreg fa*zt akarsz magad mellé, úgyhogy megnyugodhat, a cipõjét meg magasról sza*rod le.
Itt nincs mire válaszolni. Úgy tûnik, jobb csaj vagy. Esetleg leönthetnéd magad sósavval. Megoldaná, de nagyon fáj, ennyit nem ér.. Fumigáld!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.... Asszem mar tudom mit kellesz tennem :)
irigy a kapcsolatodra és fel akar zárkózni. lehet, hogy már írták elõttem, de lusta voltam végigolvasni, de ha mégis, akkor megerõsítem.


Például tanulj meg tökéletesen helyesen írni, a barátnõd utána biztosan fel fog rád nézni.
Monnd meg neki, hogy fejezze be ezt.Ha nem fejezi be mondd meg neki, hogy ez nem barátság és ne barátkozz vele.
VÁGLYAK????

Féltékeny rám az egyik sógórnőm! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Kismama vagy? És ezért féltékeny ?

Kismama vagy? És ezért féltékeny ?
A kérdező hozzászólása: Csak az nem értem, hogy hogy lehet ebbõl féltékenykedési dolgot csinálni, neki is lesz babája, nekem is és pont! Nem értem az ilyen embereket komolyan....
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! Igen, lehet azt fogom tenni, hogy megpróbálok vele közös progikat szervezni, vásárlás stb., nem lakunk egymástól messze még meg is oldható. Aztán ha nem mûködik a dolog nagy ívben tojni fogok rá!
Le kell tojni és messze elkerülni, sajnos mást nem érdemes ilyenkor tenni. A babákra koncentrálj, ne másra!! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, így fogok tenni. Nem érdemes emiatt idegesítenem magam, most fontosabb nekem a két babó a hasamban! Puszi nektek
Elõször is gratula a picikhez! Nem semmi, szerintem a legegyszerûbb ha nem veszel róla tudomást, az ilyen embereket ez idegesíti a legjobban, lássa hogy hidegen hagy téged minden mondata, és ha ilyen akkor egye csak a kefét, és féltékenykedjen, te csak magatokkal törõdj, szerintem a család is látni fogja hogy vele van a baj, és elõbb-utóbb rájön hogy magával kellene foglalkoznia és nem veled.Boldog babavárást!
Figyelemre vágyik, amit elvettél tõle, hisz eleinte csak õ volt terhes, most meg te, ráadásul ikrekkel. Szerintem nagy ívben szard le, és törõdj magaddal. Vagy kérd meg finoman a családot, hogy õt is tüntessék ki figyelmükkel, mert neked nagyon rossz, hogy rád féltékeny. Neki pedig próbáld hangoztatni, hogy milyen jó hogy õ szül elõbb, nála lesz elõbb pici baba, mindenki majd neki fog örülni, ott lesz az ujdonság, hátha ez eltereli a figyelmét a mostról és a jövõre tekint boldogan. Amúgy sokat nem tudsz tenni, ne vedd figyelembe.Két füled van. neked nyugalomra van szükséged!Ilyenen nem érdemes felidegesíteni magad.
A kérdező hozzászólása: Mármint annak örülne ha velem lenne baj, nem vele!
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, csak lemaradt a lényeg :)
A kérdező hozzászólása: 15 hetes ikerterhes vagyok, van 2 sógórnõm. Az egyik nem terhes most, a másik most van a 20 hetében. Aki nem terhes, õt imádom, aranyos, kedves, odafigyel rám! Aki viszont terhes, állandóan cseszeget, olyan érzésem van mintha annak örülne ha vele baj lenne. Most velem foglalkozik jobban a család, mert veszélyeztetett vagyok! Hogy tudom neki megmagyarázni anyázás nélkül, hogy hagyjon békén?
Hát ez tipikus sógornõ betegség. Az én sógornõm is ilyen, csak õ nem cseszeget, hanem a hátam mögött fikáz, szembe meg kedveskedik, mintha szeretne. Csak van egy közös ismerõsünk, és õ visszamondta a dolgot. Tojok rá nagyívben, szerintem tedd te is ezt!

Egy fiúhaverom barátnője betegesen féltékeny rám és én ezt már nagyon unom. :S Mit csinálhatnék? Hogyan beszéljek vele?

Õk távkapcsolatban vannak, a csaj vidéken lakik, egy olyan városban, ahol mostanában többször is volt dolgom és ennek elintézéshez a haverom segítségét kértem. És emiatt többet voltam vele, naponta beszéltünk telefonon és együtt utaztunk odáig és ott is párszor taliztunk. De a lány hisztérikusan féltékeny, pedig semmi oka rá, egyáltalán nem jön be ez a fiú pasiként... Most hétvégén megint abba a városba kell utaznom és találkozni fogok velük és a csaj megfenyegetett...

Legjobb válasz: hát ez tényleg ciki! Szerezz magadnak egy fiút azt megvan óldva xD

hát ez tényleg ciki! Szerezz magadnak egy fiút azt megvan óldva xD
Ezt a pasinak kéne lerendezni. Persze lehet, h nem sikerülne...
Csak azért is feküdj le a fiúval

Az egyik haverom féltékeny rám, mert jobban lovaglok, mint ő. Tudom, hogy lökött emberekkel nem lehet normálisan beszélni, de azért mit mondjak neki?

Eddigi életem során ültem párszor lovon, és nagyon megörültem, mikor a bn?m mondta, hogy menjek vele.

Legjobb válasz: Hoppá, rossz kategóriát választottam. Bocs.

A kérdező hozzászólása: Hoppá, rossz kategóriát választottam. Bocs.
A barátnõdnek nevezed, miközben olyanokat írsz róla, hogy "nem fogja fel a töppedt agyával", õ meg olyanokat mond rólad, hogy olyan dagadt vagy, hogy alig tudsz felülni. Akik ilyeneket mondanak egymásról, azok nem barátok, hanem egymást utáló emberek, vagy ellenségek. Én a helyedben azt mondanám neki, hogy: "Figyelj, nagyon nem esik jól, hogy dagadtnak neveztél, ráadásul a hátam mögött. Viszont tudom, hogy én is hibát követtem el. Haragudtam rád és töppedt agyúnak tituláltalak a hátad mögött. ígérem, hogy nem mondok rólad többet ilyeneket! Kérlek, bocsáss meg, és legyünk újra barátok!"
A kérdező hozzászólása: Szemtõl szemben is töpedt agyúnak hívom, mert nemes egyszerûséggel buta. Egyszerû mint egy sámli. Tudja is magáról, meg rá is játszik. Láttál már amerikai tinifilmekben buta szõke nõket alakitó lányokat? Na õ pont olyan. különben nem a barátnõm, csak egy havernõ, a barátnõ titulálás szórövidítés gyanánt sikeredett oda. De ha tényleg szeretnék tenni az ellen, hogy az irigykedését barátsággá alakítsam, akkor igen rendes tanácsot adtál :) Köszönöm.

Miért van az. Hogy ismerős csajok féltékenyek rám de egyik sem akar velem össze jönni?

azért féltékenyek mert rendszeresen edzem kondiban már 8 éve meg szépen ki is vagyok varva Tatto val és motorozom is kb 10 éve ezres supersport motor-ral és mikor ki írom fészre, hogy akkor irány a Mátrába motorozni utána meg go Balcsi este leszek ( azért írom ki ha valami bajom lenne tudják család tagok kb hol lehetek )! És rám írnak komiban hogy én megyek és utána pedig a bejöv? üzik,hogy velem nem is mész csak azzal a kur.ával és közben meg legjobb barátn?k mintha édes tesók lennének ... szóval ezt nem értem sehogy sem, motorozni akarnának de kapcsolatot meg nem !Azt tudom hogy jó egy ezres supersport motorral barátn?k meg exek el?tt villogni és ezért kell sok n?nek a motoros pali! Azóta csak a hugom viszem és most meg ? rá féltékenyek szóval nem is tudom már hogy mi folyik itt mivel motoros spanjaim is mondják hogy náluk is próbálkoznak :))

Legjobb válasz: finoman talomba tettek....

finoman talomba tettek....
A kérdező hozzászólása: akkor a fél kerületett abba tették? nem ezeket a nõket hívják szájhõs ribik nek !

Van egy szukám és féltékeny rám. Milyen körülmények között találkozzanak?

ezt úgy értem hogy nem örül neki ha rajta kiv?l más állatot felveszek volt régebben egy másik kistermet? kutyám fel kellett vennem valamiért és aztám meg alig tudtam lerakini mert meg akarta harapni. Most fogok venni egy kiskutyát az a kérdésem hogy hol hogyan történnyen az els? találkozás? Milyen óvintézkedéseket

Legjobb válasz: Semmilyet. Neveld meg a kutyád ha eddig nem tetteed, mert ha te lennél a vezér akkor meg sem mukkanna ha másokkal foglalkozol. Még mielõtt elhozod a kicsit, kezd el megmutatni neki, hogy ki a fõnök. És amikor eljön a kiskutya, akkor se foglalkozz vele többet mint a naggyal, mert õ van feljebb a rangsorban! Õneki jár a több. Tehát ne kényeztesd el jobban a kicsit, ne simogasd többet, elõször a nagyobb kapjon enni, elõször õ menjen ki az ajtón (persze utánad).

Semmilyet. Neveld meg a kutyád ha eddig nem tetteed, mert ha te lennél a vezér akkor meg sem mukkanna ha másokkal foglalkozol. Még mielõtt elhozod a kicsit, kezd el megmutatni neki, hogy ki a fõnök. És amikor eljön a kiskutya, akkor se foglalkozz vele többet mint a naggyal, mert õ van feljebb a rangsorban! Õneki jár a több. Tehát ne kényeztesd el jobban a kicsit, ne simogasd többet, elõször a nagyobb kapjon enni, elõször õ menjen ki az ajtón (persze utánad).

Az egyik régi ismerősöm barátnője néha pofákat vág rám. Féltékeny lenne rám?

A srácot kb 6 éves ismerem, ?k már lassan 9 éve vannak együtt. Azt hiszem november óta, mikor volt a szülinapom, hetente egyszer ír iwiwen, hogy milyen napom volt, történt-e valami érdekes, stb. Ha a barátn?jével találkozom, és nincs ott asrác, tök normális, nem csinál semmit, ha együtt vannak, látom rajta, hogy nem tetszik neki, hogy megkérdezem, hogy mi újság, merre voltak/mentek. Másfél hónapja nincs barátom (el?tte 2 évig volt), így a lány azóta kezdett pofákat vágni.

Legjobb válasz: szerintem egyáltalán nem sok az a heti egy levél mindkét részrõl. az én barátom ennél többet is beszélget msnen egy lány barátjával és engem nem zavar. valami nincs rendben a barátod barátnõjénél, ha ezért féltékeny. de nehogy emiatt legyen vége a barátságodnak azzal a sráccal. te nem csináltál semmi rosszat, ne legyen lelkiismeret furdalásod ;)

szerintem egyáltalán nem sok az a heti egy levél mindkét részrõl. az én barátom ennél többet is beszélget msnen egy lány barátjával és engem nem zavar. valami nincs rendben a barátod barátnõjénél, ha ezért féltékeny. de nehogy emiatt legyen vége a barátságodnak azzal a sráccal. te nem csináltál semmi rosszat, ne legyen lelkiismeret furdalásod ;)
A kérdező hozzászólása: Nincs köztük semmi probléma, ma indultak síelni. Nem akarom megszakítani a kapcsolatot a sráccal, meg hát ez nem is olyan nagy barátság, csak azért jól esik, hogy van egy idõsebb srác, aki szinte a "bátyám".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!