Találatok a következő kifejezésre: Féltékeny, vagy nem szeret (8 db)

Nem vagy elégedett magaddal ?
Az utolsó durva dolgokat írt le, de egyáltalán nem hülyeség. Lehet hogy ha még sokáig féltékenykedsz rá, megunja, és akkor azt fogod kívánni, hogy bár ne féltékenykedtél volna annyit rá, mert nem volt okod.
Legbelül érzed, hogy nem érdemled meg. Neked sokkal sz-rabb helyzet kellene. Akkor nem lennél féltékeny. Meg olyan pasi aki naponta lekever egy-két maflást, csak, hogy tudd mennyire szeret. Utána meg elmenne egy másik csajhoz egy kis dugásra, hogy megnyugodj, nem ok nélkül vagy féltékeny.
A kérdező hozzászólása: Nincs tabu... én sokkal szexmániásabb vagyok mint õ.
Biztos? szexben? van tabu? ;)
A kérdező hozzászólása: Én is megteszek neki mindent.
Tegyél meg te is mindent neki...
Ritka az ilyen pasi, nehéz találni. Lehet arról van szó, hogy ezzel te is tisztában vagy, és benned van a félsz, hogy valami miatt elveszítheted.
A kérdező hozzászólása: Ez a furcsa, h. végülis nem kapok, kaptam soha rossz visszajelzéseket... de talán lehet mégis ez lehet a baj.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is igazatok van, köszönöm, hogy megírtátok. Megpróbálok változtatni.

Féltékeny, vagy már nem szeret?

Két kutyám volt. Boci, aki dalmata és írszetter keverék, négy éves szuka, Csoki, aki tizenhárom éves labrador keverék kan. Bocinak már rég szerettünk volna kölyköket, csak az volt a probléma, hogy Csoki már nagyon öreg volt hozzá.

Legjobb válasz: Kedves kutyabarát-társam:) teljesen megértelek, de hidd el, nem szeret téged kevésbé egyik kutyád sem (a kutyák nem úgy mûködnek mint az ember, de ezt te is tudod) - hiszen még mindig a szeretett gazdija vagy és az is maradsz mindörökre. Inkább el van foglalva! És ennek õ nagyon örül, hiszen akármennyire szociális egy kutya, akármennyire imádja a gazdiját, mégiscsak kutya, kutyatársakkal, és szerintem tuti jól érzi magát ennyi kutya között. Ha féltékeny lenne, akkor más jeleket is észrevettél volna, mint pl. agresszív, nem hagy egyedül Pötyivel stb. A kutya nagyon õszinte állat, nincsenek titkok, hátsó szándékok... Ha örül neked mikor meglát, szomorú mikor elmész, eszik, vidám, játszik (akár a többiekkel, akár veled), minden rendben van. Kicsit hagyd, hogy élhessen kutyamódra:)

Kedves kutyabarát-társam:) teljesen megértelek, de hidd el, nem szeret téged kevésbé egyik kutyád sem (a kutyák nem úgy mûködnek mint az ember, de ezt te is tudod) - hiszen még mindig a szeretett gazdija vagy és az is maradsz mindörökre. Inkább el van foglalva! És ennek õ nagyon örül, hiszen akármennyire szociális egy kutya, akármennyire imádja a gazdiját, mégiscsak kutya, kutyatársakkal, és szerintem tuti jól érzi magát ennyi kutya között. Ha féltékeny lenne, akkor más jeleket is észrevettél volna, mint pl. agresszív, nem hagy egyedül Pötyivel stb. A kutya nagyon õszinte állat, nincsenek titkok, hátsó szándékok... Ha örül neked mikor meglát, szomorú mikor elmész, eszik, vidám, játszik (akár a többiekkel, akár veled), minden rendben van. Kicsit hagyd, hogy élhessen kutyamódra:)
Lehet hogy jobban megértik egymást, és ezért nem húzódnak hozzád.De féltékeny is lehet mert többet foglalkozol a másik kutyiddal! Ezt nem nagyon lehet megállapítani!És jól tetted hogy kihoztad a testvérét a kutyádna. egy kutya seretõ
õ szeret téged? van köztetek valami?
A kérdező hozzászólása: Nem õ engem engem nem szeret.Semmi sincs közöttünk. Légyszi segítsetek
egy ideig hagyd magára, ha utána õ közeledik mert hiányzol neki, lehet esélye a dolognak, de sajnos ha nem jössz be neki és osztálytársak vagytok, szóval ismer, akkor ez nem fog változni. Mondom ne keresd a társaságát hátha hiányolja az érdeklõdésedet


Miért vagyok ennyire féltékeny? Tudom hogy szeret gyerekünk is van de miért nem birok az indulataimmal? 21/L

8hónapos babánk van a páromnak volt egy csaja aki állítólag nagyon szerette de a párom kihasználta de a mai napig szivesen gondol vissza, mert nagyon rendes volt vele. anyósom imádja nekem is mondta hogy bármikor oda mehet lakni ha olyan helyzetbe kerül. mikor terhes lettem, anyósom megtudta akkor rá gondolt ezt onnan tudom mert a párom sunyiba beszélgetett ezzel a lánnyal fészbukon és meg megláttam. hozzáteszem hogy a lány volt terhes a páromtól régen de ők elvetették. rosszul esik hogy én voltam terhes és másra gondolt. nah mindegy kivertem a balhét irtam a csajnak hogy tipli van ,és nem beszélnek azóta ( REMÉLEM) aztán jött egy másik volt b.-nö aki ráadásul ismerek, a párom találkozni akart is vele de azt nem mondta el nekem csak hogy a lány felhivott hogy állitsak az uramon. beszéltünk elég sokat telon és a vége az lett hogy találkoztam a lánnyal akkor mondtam a páromnak hogy jöjjön el dumáljuk meg erre lefeküdt aludni 5 hónapos terhesen elmentem találkozni vele és akkor közölte hogy a párom találkozni akart vele és ugy látta jónak hogy szól nekem mert hamarosan babánk születik. hazamentem nem tette zsebre amit kapott! ráadásul akkora egoja van hogy engem nyomorit le. meg ezeket vágta hozzám hogy ilyen top model csajai voltak olyan masszőr és stb. azóta rohadtul nem bízoz benne minden alklommal ha beszélünk agyalnom kell hogy most hazudik vagy sem. és nem tudom megmagyarázni még magamnak se de van mikor a volt b.nöjére gondolok hogy milyen udroditó volt és felmegy a cukrom,és ezért vitázunk. a páromnak van egy öccse a párom másik volt nője be jelelölte facén és anyosom elmondta és állítólag a párom nem tud róla na azóta mióta ismerősök és ha ketten vannak azon agyalok hogy üzent-e a csaj neki. anyós meg mintha néha éreztetné hogy a másik lányt jobban szerette volna mint engem pedig megnmondtam a páromnak hogy úgy csinálja hogy ez az utolsó húzása. Mit csináljak vagy hogy fogjam fel ezeket a dolgokat hogy ne legyek ilyen nekem se jó. :( mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát végtelen primitívséget vélek csak felfedezni. Így jár aki a falu bikájának szül egy gyereket. Ebbõl sajnos már nem fogsz jól kijönni. Vagy mellette maradsz és retteghetsz (valószínûleg jogosan) a megcsalástól. Vagy fogod a cuccod és reménykedsz, hogy anyád befogad a gyerekeddel együtt.

Hát végtelen primitívséget vélek csak felfedezni. Így jár aki a falu bikájának szül egy gyereket. Ebbõl sajnos már nem fogsz jól kijönni. Vagy mellette maradsz és retteghetsz (valószínûleg jogosan) a megcsalástól. Vagy fogod a cuccod és reménykedsz, hogy anyád befogad a gyerekeddel együtt.
Mire válaszolni akartam, Támadó Kobold barátunk leírta a lényeget. Sajnos azt én csak megerõsíteni tudom.
Ebbõl sok jót nem látok, kicsit korán jött ez a baba, nem stabil a párkapcsolatotok. Mindenesetre tiszteletreméltó, hogy megtartottad, de én a helyedben kezdenék csomagolni, és szépen elmenni innen. Egy szeretõ férfi (házasok vagytok?) nem így beszél a párjával, nem vágja a fejéhez, hogy topmodell barátnõi voltak. Te nem bízol benne, állandóan kattogsz, hogy vajon épp írt-e neki valaki vagy nem. Ebbõl szerinted kisül még valami jó? Én ismeretlenül azt mondom, hogy nem.
Na nekem ez sok....huuuu
A kérdező hozzászólása: Támadó kobold :D ez nagyon jooo :D sirok :D nem vagyunk házasok külök élünk a családtól. érzem hogy szeret de akkor sem bizok meg benne azt mondja hogy hülye vagyok.

Barátnőmmel lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem a mostani barátnőmet, nagyon szemrevaló lány, és tudom hogy Õ is szeret. Meg bízom benne, de mégis féltékeny vagyok. Talán másokban nem bízok. Mit tegyek?

elötte egy 2 éves kapcsolatban éltem, ami elég sok féltékenységgel folyt, általában az én részemr?l.

Legjobb válasz: próbálj meg megbízni benne,de sajna én úgy vagyok vele,hogy senkiben nem érdemes megbízni:( mert rengeteget csalódtam a pasikban és bnõimben is:S

próbálj meg megbízni benne, de sajna én úgy vagyok vele, hogy senkiben nem érdemes megbízni:( mert rengeteget csalódtam a pasikban és bnõimben is:S
Szerintem itt az önbizalmaddal lehet baj. Én is voltam így, mivel engem párszor már megcsaltak, és miután olyan fiúval hozott össze a sors 10 hónapjába telt h teljesen megbízzak benne és ne akadjak fenn apró hülyeségeken. Én akkor magamban nem bíztam, hogy elég jó vagyok neki. Ha neked is ilyesmi a gondod, akkor ezt simán megbeszélheted barátnõddel, meg fogja érteni, de minél hamarabb, mert a féltékenységeddel az õrületbe kergetheted, és amúgy is sokáig tart amíg az ember errõl le tud szokni.
Próbálj úgy állni a dologhoz, hogy a barátnõd nem a tulajdonod és nem kell görcsösen ragaszkodni hozzá, viszont mindent tegyél meg annak érdekében, hogy amíg veled van, addig ne kelljen neki más. Persze az sem egy nagy tragédia, lányok jönnek, lányok mennek.
Már miért lenne féltékeny? Vagy most mirõl beszélsz? Ha besz*ari, akkor fordulj oda hozzá te. Ne legyél már szerencsétlen...
Akkor adj neki puszit te, attól lehet, hogy megjön az önbizalma.(:
A kérdező hozzászólása: Jól van na én is ember vagyok és az emberek tévedhetnek és hibázhatnak!
Szerencsétlen.. kérdésedet nem tudod feltenni, akkor nem értem, hogy hogyan akarsz választ is kapni...
A kérdező hozzászólása: uhh..bocs félénket akartam írni!!!
:SDDDD
Ha nem meri, akkor fogj egy Magyar helyesírási szótárt, te buta, tudatlan.
Tudod mit jelent a féltékenység? Nem félénket akartál írni?
HÖÖ ???
A kérdező hozzászólása: Köszi! Végre egy normális válasz:D

Honnan tudo, hogy szeret egy pasi? Milyen jelei vannak? Kb.1 éve nyitottabb vagyok felé, de nem teljesen, mert félek a csalodástól. Azóta féltékeny és távol tart tõlem mindenkit. Pedig a kapcsolatunk csak a szexrõl szól. Igaz én titokban szeretem õt.

Lehet õ is engem csak egyikõnk sem meri kimondani?

Legjobb válasz: Ha másokat távol akar tartani tõled, akkor bizonyárafontos vagy neki. Beszéld meg vele, kérdezz rá. Szerintem õ is érez irántad valamit

Ha másokat távol akar tartani tõled, akkor bizonyárafontos vagy neki. Beszéld meg vele, kérdezz rá. Szerintem õ is érez irántad valamit
A kérdező hozzászólása: nem várhatom el, hogy megnyiljon amikor én sem merek.Biztosabbnak kell lennem, hogy betudjam vallani mit erzem iranta.Nem akarom, hogy beijedjen es elfusson :)

Ha a pasim kevesebbszer mondja, hogy szeret mint én, és ő sose álmodik rólam én meg mindig róla, meg én féltékeny tipus vagyok ő meg azt mondja h nem akkor tuti h én jobban szeretem mint ő engem?

s?t a fotóm is csak akkor rakta ki telefonomra mikor mondtam h zavar h más (ismert) n?k képe van kinn és ? barátokkal is van, én viszont csak vele akarok,

Legjobb válasz: nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L

nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L
ilyen apróságokba nehogy már beleköss, hogy kinek a képét rakja ki a telefonjára.. most az jó érzés, hogy a te nyomásodra, "kényszerbõl" tette ki?:S ne legyél hisztis -.-
mintha az én a kedvesem közti dolgokat írtad volna le..:) nos magamból indulok ki. annak ellenére hogy nem mondom két percenként meg hogy szeretem, s nem mindenhol az õ képe figyel és, hogy nem vele álmodok.. annak ellenére amikor csak van 1 perc nyugtom rá gondolok, vágyakozom az érintésére, az ölelésére, az illatára, a mosolya látványára, mindenre ami õ. és ha hozzám vágná ezt a kedvesem hogy õ biztos jobban szeret engem mint én õt mert bla-bla akkor bizony hogy k*rva szarul esne. szal ezt a kételkedõs éned tartsd meg magadnak, vagy add ki itt nekünk fórumon, anonim azt kész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!