Találatok a következő kifejezésre: Félszocpolt hogy igénybe venni, ha (2 db)

Félszocpolt hogy lehet igénybe venni, ha van egy házunk és nem szeretnénk bővíteni. úgy hallottuk, be lehet vonni az összeget a lakáshitelbe, így kevesebb lenne a törlesztés. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Utólag lehet szocpolt igényelni, de félszocpolról még nem hallottam. Használt lakásra csak bõvítésre lehet félszocpolt felvenni, min. 3 gyerek esetén. Ha használt lakást vásárolsz akkor csak a FOT-ot tudod fevenni (fiatalok otthonteremtõ támogatása), de ez utólag nem igényelhetõ.

Utólag lehet szocpolt igényelni, de félszocpolról még nem hallottam. Használt lakásra csak bõvítésre lehet félszocpolt felvenni, min. 3 gyerek esetén. Ha használt lakást vásárolsz akkor csak a FOT-ot tudod fevenni (fiatalok otthonteremtõ támogatása), de ez utólag nem igényelhetõ.

Ha valaki lakásban lakik, akkor annak a területe hogyan növelhető, hogy a félszocpolt igénybe lehessen venni?

Legjobb válasz: Háznál könnyebb, de lakásnál mit lehet tenni? Amikor megvettük, még nem volt gyerekünk, újra meg nem volt pénzünk, így is jó sok hitelt kellett felvenni. :o(

A kérdező hozzászólása: Háznál könnyebb, de lakásnál mit lehet tenni? Amikor megvettük, még nem volt gyerekünk, újra meg nem volt pénzünk, így is jó sok hitelt kellett felvenni. :o(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!