Találatok a következő kifejezésre: Félrelépett, megbánta az a (2 db)

Félrelépett, megbánta de az a nő azóta is keresi. Most mit tegyek?

Több éve vagyunk együtt a barátommal, elég nehéz természet?,sokszor veszekszünk.Nemrég kiderült hogy félrelépett amíg haragban voltunk,de megbánta, megmondta a nönek hogy csak ennyi volt, ujra velem van.De azóta sem hagyja békén, keresi, hivosgatja,nem egyszer már én vettem fel a telefont hogy szakadjon már le róla és azóta is amint tud jelentkezik, könyörög neki hogy hagyjon engem,mennyit igért(ja, kb.pár hétig kavarásztak)neki,engem nem is szeret.A barátom az elmondása szerint mindig elküldi,bár néha az is felmerül bennem mi van ha nekem hazudik és azóta is találkozgatnak.Ti mit tennétek, hogy reagálnátok, én beszéljek a csajjal vagy hagyjam a páromra,meg majdcsak megunja?

Legjobb válasz: Az elõttem lévõ hozzászóláshoz annyit,hogy nem tuom mért kell vmi fogyatékos ..zinak ilyeneket beirogatni,egyrészt naon nem poén,másrészt aki feltette a kérdést annak bizonyára fontos a dolog!!!! na de a kérdésedre válaszolva én biztos beszélnék a csajjal,de úgy h közben a párod is ott van. Ha látja h együtt vagytok és így tudatjátok vele,h ti szeretitek egymást,hagyjon végre békén titeket,akkor csak felfogja a dolgot és abbahagyja. De ha mégegyszer megcsal,akkor hagyd ott!Jobbat nem tudok,mindenesetre drukkolok nektek!

Az elõttem lévõ hozzászóláshoz annyit, hogy nem tuom mért kell vmi fogyatékos ..zinak ilyeneket beirogatni, egyrészt naon nem poén, másrészt aki feltette a kérdést annak bizonyára fontos a dolog!!!! na de a kérdésedre válaszolva én biztos beszélnék a csajjal, de úgy h közben a párod is ott van. Ha látja h együtt vagytok és így tudatjátok vele, h ti szeretitek egymást, hagyjon végre békén titeket, akkor csak felfogja a dolgot és abbahagyja. De ha mégegyszer megcsal, akkor hagyd ott!Jobbat nem tudok, mindenesetre drukkolok nektek!
Egyél szart!!
szerintem te a Mónika showba is voltál

Megbántad-e valaha, hogy megbocsájtottál a párodnak, amikor az félrelépett?

Legjobb válasz: Igen. Azóta már nem a párom. Sajnos rá igaz volt a kutyából nem lesz szalonna esete

Igen. Azóta már nem a párom. Sajnos rá igaz volt a kutyából nem lesz szalonna esete
Én nem. 23 év házasság után történt. Megbeszéltük, újrakezdtük.Nem mondom, hogy könnyû volt, de megérte. Ennek már 4 éve lassan, és bizonyított, érdemed volt nem elválni tõle, mert jobb lett a házasságunk, mint elõtte volt.
Igen, de méginkább azt, hogy én nem léptem félre. A lány amolyan szûzqrva volt és máshogy szerintem nem tudná hol a helye.
Függvénye annak, hány éves vagy, mióta vagytok együtt, van-e gyerek, közös ház stb... De ha csak egy szimpla kapcsolat akkor hagyd ott amint tudod! Mind1 hogy könyörgi vissza magát, akinek egyszer nem voltál jó, annak késõbb még annyira se leszel jó. Aztán még ott lesz a folyamatos gyanakodás. Benne voltam, tudom milyen. Megbántam, soha többet nem bocsátom meg senkinek még a legkisebb félrelépést sem. Inkább legyek örökre egyedül, nem éri meg.
Nekem csak egy fölösleges kör volt, úgyis ugyanoda jutottunk csak nyúztuk még egymást egy ideig. Barátnõm annó megbocsátotta, együtt maradtak, azóta családot alapítottak és évek óta nagyon szépen élnek. Úgyhogy ez nagyon helyzet/férfi/kapcsolat stb.. függõ
Életem egyik legnagyobb baklövése volt, hogy megpróbáltam megbocsájtani neki a "jakuzzizást Petrácskával"! Amikor kiderült, hogy mit tett, bár mindvégig kitartott a nem történt semmi, csak együtt jakuzziztak mesénél, elfajultak a dolgok, nekem támadt, szó szerint felkent a falra. Akkor elhajtottam a fenébe, megmondtam neki, hogy soha többet ne merjen a közelembe jönni. Aztán béna voltam, és engedtem az ostromnak, visszajött az életembe(nagyon fiatal voltam, és tapasztalatlan) De egyáltalán nem lett jobb, képtelen voltam megbízni benne, vagy újra szeretni, úgy igazán. 1 évig húztuk az eset után, összesen több, mint 5 évig voltunk együtt. Azóta õ csapong továbbra is, nekem pedig majdnem 2 év kellet, hogy túltegyem magam rajta... Azóta szerencsére megtaláltam azt, akit mindig is kerestem, fél éve házasok vagyunk :) (szerencsére õ teljes ellentéte az exnek) Nem tudom mi miatt tetted fel a kérdést, de én senkirõl sem tudok a környezetemben, ahol a megcsalás után mûködött volna tovább a kapcsolat. Nem mondom, hogy lehetetlen, de én például képtelen lennék rá újra, bármennyire szeretem a férjemet, és hiszem, hogy õ a nagy õ, akkor is kitenném a szûrét, ha megcsalna!
Igen, én utána szóbaálltam vele újra, hittem neki, de ugyanaz a r.hadt sunyi disznó, aki volt... szóval rövid úton semmi se lett belõle de már azt is megbántam utána hogy újra beszéltem vele.
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld kéz mindenkinek!
Igen! Magamnak sokat ártottam vele! Hiába tepert, én csak azon agyaltam! Állandóan elképzeltem, szó szerint 6hónap alatt 27 évesen 30%osan beleõszültem! Eltelt 5év, és még mindig nem bocsájtottam meg! Már nem is fogom! A gyerek 6éves, együtt vagyunk, megvagyunk, de bennem meghalt valami! Szeretjük egymást, de állandó a kétség bennem és ez nagyon emészt. Tudom, h.azóta nem volt rá eset, de ez az én érzéseimen nem változtat...
Igaz én ilyen helyzetben még nem voltam, de nem bocsátottam volna meg a páromnak ha félrelép. Egy barátnõm viszont megtette, azóta még vagy 2x félrelépett a párja...persze a barátnõm ezt is megbocsátotta neki. Most mindenáron gyereket akar, hogy maga mellett tartsa a férfit....
Nem bántam meg. Kapcsolatunk elején fiatalon én is és Õ is követtünk el hülyeséget ami kellett ahhoz, hogy értékelni tudjuk a másikat és meg is becsüljük. Inkább az elején kövesse el az ember ezt a hibát mint amikor már gyerek is van. Nem bántam meg. De el sem felejtettem persze.
szerintem ilyet megbocsájtani nem lehet..ha azzal a másikkal jobb volt, akkor menjen csak ahhoz, és kész, ne sunyiskodjon, hazudozzon élete párjának az ilyet nem lehet meg nem történtté tenni, elfelejteni... hisz a bizalmat egy életre elvágta maga körül..hogyan lehet ilyen valakiben tovább bízni???hinni neki???? meg sem érdemelné...és hát ugye, kutyából nem lesz szalonna...ha egyszer megcsalt, megcsal máskor is, ne feledjük..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!