Találatok a következő kifejezésre: Félrelépett, megbánta az (3 db)

Félrelépett, de azt mondja, hogy megbánta, és szeret. Meddig álljak ellen, meddig húzzam az agyát?

Konkrétan egy házibuliban csókolózott egy másik sráccal.

Legjobb válasz: Természetesen barátom jól teszed.. Húzd az agyát,persze csak mértékkel..ha te is érzel még iránta valamit,akkor ne szúrd el annyival,hogy mindíg lenyomod,mert akkor a végén az lesz,hogy õ eléri,hogy neki ne legyen bûntudata merthogy õ "bocsánatot akart kérni,de te letiltod õt" blablabla csajos szövegek. Messze lakik tõled? ezek az információk is fontosak.

Természetesen barátom jól teszed.. Húzd az agyát, persze csak mértékkel..ha te is érzel még iránta valamit, akkor ne szúrd el annyival, hogy mindíg lenyomod, mert akkor a végén az lesz, hogy õ eléri, hogy neki ne legyen bûntudata merthogy õ "bocsánatot akart kérni, de te letiltod õt" blablabla csajos szövegek. Messze lakik tõled? ezek az információk is fontosak.
egyébként meg elsõnek: qrvára nem mind1 mit csinál, mert ilyenkor derül ki az, hogy hûséges vagyok a páromhoz vagy nem.. Ha már mással smárolsz, ott már rossz..:)
Ha szeretne, nem smárolt volna mással. Ne húzd az agyát, hanem dobd!
Istenem, a férfi logika... Ha engem valaki folyton kinyomna, mikor beszélni akarok vele biztos, hogy nem keresném fel személyesen. Ha telefonon meg neten keresztül sem hajlandó meghallgatni, nem akarnám elérni, hogy személyesen esetleg ordibáljon velem, vagy rám csapja az ajtót. Francnak van szüksége ilyen jelenetre. Ha azt akarod elérni, hogy személyesen kérjen bocsánatot, akkor egyszerû a dolog: MONDD EL NEKI. Például így: "ha szeretnél még nekem bármit is mondani, azt szeretném, ha a szemembe nézve mondanád". Magától nem fog rájönni, csak azt veszi észre, hogy nem vagy hajlandó szóba állni vele. Néma gyereknek pedig anyja sem...
Soha nem fogom megerteni ezt a megcsalás dolgot. Megcsokolt egy masik pasit ÉS? Amíg nincsenek érzelmei addig nem bazi mind1 h mit csinal?
A kérdező hozzászólása: Csóknál nem volt több. De ha másra vágyik, lenne még értelme visszafogadni? Mert most tényleg keres állandóan, meg emaileket ír, hogy megbánta, és nagyon szeret. De nem tudom, hogyha visszafogadom, nem kezdi el újra ugyanezt...
Szerintem vegyél inkább egy kutyát ami felett uralkodhatsz, esetleg elnyomhatod az ösztöneit stb :)
Akkor mondd neki ezt. Hogy jelen pillanatban ugy erzed hogy a tortentek utan nem tudsz tobbe benne megbizni. Nem az erzelmekkel van gond, szeretni szereted, de a kapcsolathoz bizalom is kell, es azt ha egyszer eljatszotta nagyon nehez visszaszerezni. Mondjuk en a helyedben nem fogadnam vissza, nem tudnek ra ugyanugy nezni tobbe.
elozo vagyok: talan abban az esetben tudnam megbocsatani ha reszeg volt, akkor nem tehet rola.
A kérdező hozzászólása: Nem volt részeg. :)
elmondta, megbánta, veled akar lenni, te is szereted és vele akarsz lenni akkor minek huzni az agyát....ez gyerekes.
Szerintem a csók is megcsalás. Ne dugdossa mások szájába a nyelvét. Az elõzõ két kommentelõ voltam, a csókos elõtt:D
Miért vagy olyan biztos h csak csók volt? Általában a csók ilyenkor azt jelenti, h volt petting is. A csókot nem mondják el mert az nem megcsalás. A rendes kefélést meg csak pettingeltünk.
Ja még annyi, hogy ritka ha egy pasi ennyire komolyan veszi a megcsalás dolgot:) Mindenképp szakíts vele, és ha tényleg szeret, visszafogja magát könyörögni, de ha nem, akkor nem is szeretett igazán, és akkor fogsz igazán rájönni, hogy nem vagy neki a legfontosabb...sajnos:(
Nagyon nehéz a megbocsátás, nagyon jól teszed, hogy húzod az agyát:) ha szeretne tényleg felkeresne, és ha szeretne, meg sem csalt volna, ezt esetleg arra tudom fogni, hogy vágyott valaki másra..mert két év kapcsolat nem rövid idõ, viszont mondjuk a házasság méghosszabb..szal nem annyira megbocsátható. Én kikészülnék ha ez lenne velem de nemtudom mit tennék, megbocsátanék e vagy sem...nagyon nehéz helyzet. Ha a pasim megcsalna, levágnám a f*szát azthiszeM:D
A kérdező hozzászólása: Õ 18, én pedig 20. Nem tudom tényleg, mennyi értelme lenne ezek után újra összejönni, ha nyáron is csomó helyre megyünk, de külön. :/
Nem tudom mennyi idõt akarsz még fordítani erre a lányra, tuti nem õ a Nagy Õ, de fiatalon ez még belefér. Szerintem neked is neki is igénye lesz még kiélnie magát
10:33: Szerintem ez lényegtelen. Amíg az érzelmek csak egymás felé irányulnak addig teljesen mind1 h ki kivel mit csinál. Legalább nem fog gyerek család stb mellett 10 év múlva elválni mert valami újra vágyik...
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg csütörtökön derült ki a dolog. Õ mondta el.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: Azt nem tudom, hogy érzelem mentes-e. Mert régóta barátok. Ez igazából a legnagyobb bibi. De másrészt meg az én barátnõm ne csókolózzon más srácokkal. Érzelmek nélkül sem. Második: Igen, még én is szeretem. Igazából Budapestiek vagyunk mindketten. Egy kerület. :) Nem akarom, hogy telefonon hívogasson. Meg facebookon rám írjon. Az túl kényelmes. Azt szeretném, hogy személyesen keressen fel. Erre próbáltam utalni is, de persze nem fogom neki elmondani, hogy mit akarok. Azt szeretném, hogy õ lássa be, hogy ezt kell csinálnia. Ha meg nem látja be, akkor ennyit is ért.
HÁt kisapám, ha nem volt részeg, de megbánta, akkor sem mentség, mégpedig azért nem, mert nem vagy elég neki te? mondott neked valamit arról, hogy másra vágyik? hogy nem teszel meg mindent érte? Messze laktok egymástól? mert akkor érthetõ hogy nem keres fel rögtön..de ha nem laktok messze egymástól, akkor már zokogva az ajtód elõtt kellett volna állnia, hogy bocsánatot kérjen. Bár mindenkinek mások a módszerei:) a második oldal elsõ kommentelõje voltam, csak gondoltam visszanézek:)

Félrelépett, megbánta de az a nő azóta is keresi. Most mit tegyek?

Több éve vagyunk együtt a barátommal, elég nehéz természet?,sokszor veszekszünk.Nemrég kiderült hogy félrelépett amíg haragban voltunk,de megbánta, megmondta a nönek hogy csak ennyi volt, ujra velem van.De azóta sem hagyja békén, keresi, hivosgatja,nem egyszer már én vettem fel a telefont hogy szakadjon már le róla és azóta is amint tud jelentkezik, könyörög neki hogy hagyjon engem,mennyit igért(ja, kb.pár hétig kavarásztak)neki,engem nem is szeret.A barátom az elmondása szerint mindig elküldi,bár néha az is felmerül bennem mi van ha nekem hazudik és azóta is találkozgatnak.Ti mit tennétek, hogy reagálnátok, én beszéljek a csajjal vagy hagyjam a páromra,meg majdcsak megunja?

Legjobb válasz: Az elõttem lévõ hozzászóláshoz annyit,hogy nem tuom mért kell vmi fogyatékos ..zinak ilyeneket beirogatni,egyrészt naon nem poén,másrészt aki feltette a kérdést annak bizonyára fontos a dolog!!!! na de a kérdésedre válaszolva én biztos beszélnék a csajjal,de úgy h közben a párod is ott van. Ha látja h együtt vagytok és így tudatjátok vele,h ti szeretitek egymást,hagyjon végre békén titeket,akkor csak felfogja a dolgot és abbahagyja. De ha mégegyszer megcsal,akkor hagyd ott!Jobbat nem tudok,mindenesetre drukkolok nektek!

Az elõttem lévõ hozzászóláshoz annyit, hogy nem tuom mért kell vmi fogyatékos ..zinak ilyeneket beirogatni, egyrészt naon nem poén, másrészt aki feltette a kérdést annak bizonyára fontos a dolog!!!! na de a kérdésedre válaszolva én biztos beszélnék a csajjal, de úgy h közben a párod is ott van. Ha látja h együtt vagytok és így tudatjátok vele, h ti szeretitek egymást, hagyjon végre békén titeket, akkor csak felfogja a dolgot és abbahagyja. De ha mégegyszer megcsal, akkor hagyd ott!Jobbat nem tudok, mindenesetre drukkolok nektek!
Egyél szart!!
szerintem te a Mónika showba is voltál

Megbántad-e valaha, hogy megbocsájtottál a párodnak, amikor az félrelépett?

Legjobb válasz: Igen. Azóta már nem a párom. Sajnos rá igaz volt a kutyából nem lesz szalonna esete

Igen. Azóta már nem a párom. Sajnos rá igaz volt a kutyából nem lesz szalonna esete
Én nem. 23 év házasság után történt. Megbeszéltük, újrakezdtük.Nem mondom, hogy könnyû volt, de megérte. Ennek már 4 éve lassan, és bizonyított, érdemed volt nem elválni tõle, mert jobb lett a házasságunk, mint elõtte volt.
Igen, de méginkább azt, hogy én nem léptem félre. A lány amolyan szûzqrva volt és máshogy szerintem nem tudná hol a helye.
Függvénye annak, hány éves vagy, mióta vagytok együtt, van-e gyerek, közös ház stb... De ha csak egy szimpla kapcsolat akkor hagyd ott amint tudod! Mind1 hogy könyörgi vissza magát, akinek egyszer nem voltál jó, annak késõbb még annyira se leszel jó. Aztán még ott lesz a folyamatos gyanakodás. Benne voltam, tudom milyen. Megbántam, soha többet nem bocsátom meg senkinek még a legkisebb félrelépést sem. Inkább legyek örökre egyedül, nem éri meg.
Nekem csak egy fölösleges kör volt, úgyis ugyanoda jutottunk csak nyúztuk még egymást egy ideig. Barátnõm annó megbocsátotta, együtt maradtak, azóta családot alapítottak és évek óta nagyon szépen élnek. Úgyhogy ez nagyon helyzet/férfi/kapcsolat stb.. függõ
Életem egyik legnagyobb baklövése volt, hogy megpróbáltam megbocsájtani neki a "jakuzzizást Petrácskával"! Amikor kiderült, hogy mit tett, bár mindvégig kitartott a nem történt semmi, csak együtt jakuzziztak mesénél, elfajultak a dolgok, nekem támadt, szó szerint felkent a falra. Akkor elhajtottam a fenébe, megmondtam neki, hogy soha többet ne merjen a közelembe jönni. Aztán béna voltam, és engedtem az ostromnak, visszajött az életembe(nagyon fiatal voltam, és tapasztalatlan) De egyáltalán nem lett jobb, képtelen voltam megbízni benne, vagy újra szeretni, úgy igazán. 1 évig húztuk az eset után, összesen több, mint 5 évig voltunk együtt. Azóta õ csapong továbbra is, nekem pedig majdnem 2 év kellet, hogy túltegyem magam rajta... Azóta szerencsére megtaláltam azt, akit mindig is kerestem, fél éve házasok vagyunk :) (szerencsére õ teljes ellentéte az exnek) Nem tudom mi miatt tetted fel a kérdést, de én senkirõl sem tudok a környezetemben, ahol a megcsalás után mûködött volna tovább a kapcsolat. Nem mondom, hogy lehetetlen, de én például képtelen lennék rá újra, bármennyire szeretem a férjemet, és hiszem, hogy õ a nagy õ, akkor is kitenném a szûrét, ha megcsalna!
Igen, én utána szóbaálltam vele újra, hittem neki, de ugyanaz a r.hadt sunyi disznó, aki volt... szóval rövid úton semmi se lett belõle de már azt is megbántam utána hogy újra beszéltem vele.
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld kéz mindenkinek!
Igen! Magamnak sokat ártottam vele! Hiába tepert, én csak azon agyaltam! Állandóan elképzeltem, szó szerint 6hónap alatt 27 évesen 30%osan beleõszültem! Eltelt 5év, és még mindig nem bocsájtottam meg! Már nem is fogom! A gyerek 6éves, együtt vagyunk, megvagyunk, de bennem meghalt valami! Szeretjük egymást, de állandó a kétség bennem és ez nagyon emészt. Tudom, h.azóta nem volt rá eset, de ez az én érzéseimen nem változtat...
Igaz én ilyen helyzetben még nem voltam, de nem bocsátottam volna meg a páromnak ha félrelép. Egy barátnõm viszont megtette, azóta még vagy 2x félrelépett a párja...persze a barátnõm ezt is megbocsátotta neki. Most mindenáron gyereket akar, hogy maga mellett tartsa a férfit....
Nem bántam meg. Kapcsolatunk elején fiatalon én is és Õ is követtünk el hülyeséget ami kellett ahhoz, hogy értékelni tudjuk a másikat és meg is becsüljük. Inkább az elején kövesse el az ember ezt a hibát mint amikor már gyerek is van. Nem bántam meg. De el sem felejtettem persze.
szerintem ilyet megbocsájtani nem lehet..ha azzal a másikkal jobb volt, akkor menjen csak ahhoz, és kész, ne sunyiskodjon, hazudozzon élete párjának az ilyet nem lehet meg nem történtté tenni, elfelejteni... hisz a bizalmat egy életre elvágta maga körül..hogyan lehet ilyen valakiben tovább bízni???hinni neki???? meg sem érdemelné...és hát ugye, kutyából nem lesz szalonna...ha egyszer megcsalt, megcsal máskor is, ne feledjük..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!