Találatok a következő kifejezésre: Félidőben normális, nagyon (189 db)

jegyezzétek már meg, nem az a lényeg, hogy hogyan néz ki
így nõtt, felemás:) fogadd el így, nincs semmi gáz vele
jó az hidd el!
jobb, ha azt írjuk hogy mutáns vagy? amúgy nincs baj vele, és muszáj lesz elfogadnod.
semmi gond. sokan a csupaszt szeretik vagy nagyon kevés szõrt, na mindegy ha borotvált és a [email protected] bemegy akkor no problem
ha nincs HPV-d vagy visszetérõ csúnyanevû fertõzésed akkor csak jó lehet
meg azt is, hogy ennek köze nincs a szüzességhez
Lehet a masztitól elnyújtottad. Ha jobb kezes vagy a jobb oldalon olyan...
Nekem meg a két herém nem egyforma, az egyik szemem picit nagyobb a másiknál (egy-két ember vette eddig csak észre rajtam kívül), nem érdekel. 21/F
Az enyem is ilyen!
Ne aggódj, minden punci más, és a Te punciddal sincs semmi baj.
Nekem is ilyesmi, egyik egyáltalán nem lóg ki, a másik meg egy picit igen. Szûz vagyok még én is, de pettingelni már pettingeltem, és eddig egyik fiút sem zavarta.
#16, szerinted a kisajkak a sok szex miatt lógnak ki? :O Mert akkor az összes pornószínésznõnek a térdéig lógna...
sztem a szétkúrt pun-cinak és a babapun-cinak is megvan a maga bája. Nekem pl amúgy a hasizmom felemás, egyik kíjebb áll mint a másik, nagy szám f18
Bezzeg az, hogy az agyadnak csak a sminkelésért felelõs része mûködik, egyáltalán nem zavar. Gratulálok! Amúgy ne aggódj, idõvel majd rojtosra dugják az egészet!
Nem hiszem el. Ilyen nincs. Bizonyítsd be...
Biztos a puncid nézed?
#9, ugye ezt nem komolyan írtad?! Kérdezõ, a testünkön semmi sem szimmetrikus (nekem pl. egy kicsit nagyobb az egyik mellem, mint a másik - persze nem látványosan). Sokaknak nagyobb egy kicsit az egyik lábuk stb. Neked a nagy- meg kisajkaid nem egyformák, ez ennyi. Ne aggódj miatta, akit meg zavar, sürgõsen rúgd ki az ágyadból, mert a finnyás, nem érdemli meg a puncit. 24/l
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs semmi betegség akármim. Csak engem nagyon zavar, hogy az egyik oldala sokkal nagyobb, meg ijenek.
rakhatnál fel képet:D még nem láttam ilyet:D
én tudok salátaöntetet ajánlani

Normális hogy a 2hónapos kisfiam napközben fél órákat nagyon ritkán 1 órát alszik csak szopizások után? Akármit csinálok nem alszik többet.

Legjobb válasz: Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!

Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!
A kérdező hozzászólása: Èjszaka szerencssère alszik rendesen csak napközben szenvedünk emiatt èn sem nagyon tudok semmit csinálni:(de ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel!
Teljesen normális, és egyre kevesebbet fog.
Az én fiam miután hazahoztuk a kórházból volt olyan nap hogy nem eludt egy percet sem.Ha mellette feküdtem szunyókált, de ha megmozdultam felkelt.aztán rászokott a napi 3x fél óra alvásra.Jelenleg 10 hós napi 2x alszik fél-1 órát.Doki azt mondta ennyi az alvásigénye.Az éjszakát sem alussza végig.

Volt egy vetélésem 2éve, most nagyon úgy néz ki h bekopogtatott a gólya hozzánk, de nagyon félek normális ez?

Akik hasonló cipőben járnak, a másodikkal már minden rendben volt? Nagyon be vagyok rezelve kétpercenként nézegetem a bugyim h nincs e valami barna, mert a vetélésem úgy kezdődött!

Legjobb válasz: Szerintem normális hogy aggódsz, de ne vidd túlzásba, mert nem élvezheted ki a terhesség örömeit. egyik kolléganõm is elõször elvetélt, de a második babával már semmi gond nem volt:)

Szerintem normális hogy aggódsz, de ne vidd túlzásba, mert nem élvezheted ki a terhesség örömeit. egyik kolléganõm is elõször elvetélt, de a második babával már semmi gond nem volt:)
Mintha magamat látnám! Ezt csináltam én is amikor újra terhes lettem. És minden egyes pociszurkálásból óriási problémát csináltam. Ha volt hányinger az volt a baj, ha nem volt akkor meg az. Hál'Istennek nem volt semmi probléma másodszorra. Ez az aggódás természetes és majd jót nevetsz magadon utólag, ha megszületik az egészséges babád.
A kérdező hozzászólása: Igen én is így vagyok :) ! Ha nincs hányingerem miért nincs? ha érzem a hasam, nem mondom h fáj, de olyan érdekes, akkor az a bajom h ugyan mi lehet, ááá! Közben biztatom magam h minden rendben lesz! De azért holnapra kértem idõpontot tudom h nem lát majd még semmit, de akarom h írjon valami progeszteront! Biztos ami fix! E-vitamint meg folsavat meg Omega3-at szedek! Remélem tényleg minden rendben lesz és decemberig kihúzza a kiskrapek:) !
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy ilyenkor valami folyás van, én már teljesen elfelejtettem! Eddig inkább száraz voltam, de tegnap óta mintha lenne valami kis sûrû valami, normális ez?
Igen, normális. Én is így voltam mint te. A vetélésem júniusban volt, januárban derült ki, hogy várandós lettem ismét. Én is állandóan azt néztem, hogy nem e jött valami barna folyás... Minden rendben volt, egészséges kislányunk lett. Szerintem mindenki fél, nehogy megtörténjen ismét! :) Ne aggódj, nálatok is minden okés lesz!
Szia!Nekem is volt egy vetélésem rá 3 hónapra lettem újra terhes és semmi gond nem volt.Nekem a doki duphastont írt fel+magzatvédõt szedtem.Most szintén szedem mert 9 hetes vagyok.Minden oké lesz csak nyugi!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok:) !!! Én is szeretném ha duphastont vagy utrogestant írna fel, ha nem akar magától én rá kérdezek majd! 9hetes voltam mikor elment 7hetesen még minden rendben volt, aztán barnázgattam és elmentem az akkori dokimhoz és már nem volt szívhang valamint a lepény le volt válva 3mm-re! Aztán mûteni akart másnap, de még aznap spontán elment!
4 vetélés után vagyok. Elsõ kettõ a 6-7. hétben, de annak egyéb okai voltak, nem para, tudtam, hogy baj lesz az elejétõl fogva. A következõt, ami egészségesnek indult, 13. héten vesztettem el, mûtéti úton, hetente néztek uh-n, de így sem vették észre, hogy valószínû 11-12. héten már elhalt a baba. Utána lett még egy, én is kétpercenként bugyiellenõrzést tartottam, de az is elment. Most, ha ismét összejön, megfogadtam, nem parázok, mert az állandó ideg, ami most volt, még az is lehet, hogy az vitte el a picit... Ne idegeskedj, az nem tesz jót. Én is igyekszem nem tenni... Kérd meg az orvosodat, hogy írjon ki utrogestant vagy duphastont, és arra is, hogy ellenõrizzen rendszeresen, mondjuk ne kéthetente, ahogy elõ van írva, hanem hetente, így valamivel nyugodtabb lehetsz.

Annyira vártuk a babát és most összejött, boldog vagyok de ugyan akkor nagyon félek. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális,hogy félsz!Én is rettegtem a 36-dik hétig.Akkor nyugodtam meg igazán,ha már meg is születik minden ok lesz a babócával.Aztán mégis 40+3 jött a világra!Én azért is féltem,mert nekem már volt elötte m.ab.De probálj meg pozitivan gondolkodni és élvezni a babavárást,mert az nagyon szép periodus egy nõ életében.Gratula a babához.Minden jót neked!!!

Szia! Teljesen normális, hogy félsz!Én is rettegtem a 36-dik hétig.Akkor nyugodtam meg igazán, ha már meg is születik minden ok lesz a babócával.Aztán mégis 40+3 jött a világra!Én azért is féltem, mert nekem már volt elötte m.ab.De probálj meg pozitivan gondolkodni és élvezni a babavárást, mert az nagyon szép periodus egy nõ életében.Gratula a babához.Minden jót neked!!!
En is hasonlo cipoben jartam mint az elottem szolo.Nagyon akartam, meg nem is(pedig vilag eletemben baba bolond voltam), aztan sajnos mi.ab.-om volt nekem is, aztan mikor ujra terhes lettem feltem mindentol, mar magatol a terhessegtol is es attol h ujra elvesztem...de azert majd kibujtam a borombol is ;ugyan akkor. Teljesem normalis , hidd el h szerintem mindenki igy van ezzel. Gratulalok a babahoz! 4 hetes kisfiu anyukaja.
Szia! De mitõl félsz? Amúgy normális mert felkell fogni hogy szülõk lesztek:) !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amúgy nagyon örülünk neki már tervezgetünk.

Félidőben normális, hogy nagyon fáj a mellbimbóm?

Legjobb válasz: Nekem már negyed idoben fajt:) nem egyfolytában csak ha picit megvakartam,vagy ha a hideg miatt felállt, vagy ha hozzaert erosebben a puloverem...szerintem ez normális hogy nagyon érzékenyek!

Nekem már negyed idoben fajt:) nem egyfolytában csak ha picit megvakartam, vagy ha a hideg miatt felállt, vagy ha hozzaert erosebben a puloverem...szerintem ez normális hogy nagyon érzékenyek!
Nekem az elsõ hetekben voltak szörnyû fájdalmaim, akkor, amikor hideg volt! Mintha késsel szúrkálták volna!

Hogyan jellemezhetõ egy hiperaktív felnõtt, nagyon kitûnik a többiek közül, vagy képes beilleszkedni normálisan a társadalomba?

Egyáltalán milyen tünetek jellemzik az ilyen embert? Honnan állapítható meg hogy igen ez meg ez hiperaktív, figyelemzavaros stb..

Legjobb válasz: Biztosat szakorvos tud mondani. A figyelemzavar és a hiperaktivitás általában felnõtt korban is megmarad, de a legtöbben megtanulják "kezelni", vagy akár a hasznukra fordítani, ezért lehet hogy kevésbé tûnik fel, mint pl. gyerekként az iskolában. De nem minden figyelemzavarhoz társul hiperaktivitás, vagy hipoaktivitás. A figyelemzavar önmagában is jelen lehet. De mivel egy hiperaktív gyerek viselkedése feltûnõbb, gyakran hamarabb diagnosztizálják nála. Míg egy visszahúzódóbb figyelemzavaros gyerekre azt hiszik, hogy csak szégyenlõs, és sajnos sokszor azt, hogy csak lusta tanulni.

Biztosat szakorvos tud mondani. A figyelemzavar és a hiperaktivitás általában felnõtt korban is megmarad, de a legtöbben megtanulják "kezelni", vagy akár a hasznukra fordítani, ezért lehet hogy kevésbé tûnik fel, mint pl. gyerekként az iskolában. De nem minden figyelemzavarhoz társul hiperaktivitás, vagy hipoaktivitás. A figyelemzavar önmagában is jelen lehet. De mivel egy hiperaktív gyerek viselkedése feltûnõbb, gyakran hamarabb diagnosztizálják nála. Míg egy visszahúzódóbb figyelemzavaros gyerekre azt hiszik, hogy csak szégyenlõs, és sajnos sokszor azt, hogy csak lusta tanulni.

Ez normális? Nagyon félek!

Amikor ujjazom magam (akár tök gyengéden) akkor már 2 perc után elkezdek vérezni. Az ujjam végénél van egy csomó a hüvelyemben, amit két ujjammal össze tudok fogni. Kb. fél éve van ott, egyre nagyobb. Ti voltatok már így? Szerintetek mi lehet az? 14L

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális, hogy vérzel. Menj el mihamarabb orvoshoz.

Egyáltalán nem normális, hogy vérzel. Menj el mihamarabb orvoshoz.
Bár ha fél éve van ott a csomó, inkább menj orvoshoz. Elsõ voltam.
A korod nem számít. Nem normális, hogy vérzel, és az sem, hogy van vmi a hüvelyedben. Ha nem akarsz nagyobb bajt, menj orvoshoz. Anyukádnak el se kell mondani. Ha ahhoz nagylány vagy, hogy ujjazd magad, akkor ahhoz is legyél nagylány, hogy elmenj dokihoz.
Felsérted a hüvelyed. Az a csomó pedig a méhszájad, amiatt ne aggódj.
A korod nem számít!!!!! Ha baj van mindenképpen orvoshoz kell menni!!!!!
Melyik oldalán van a hüvelyednek? A hasad felõlin?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szerintem is menj el orvoshoz, és oda egyedül is lehet menni. Ha félsz, esetleg kérd meg egyik barátnõdet, hogy kísérjen el, vagy egy olyan barátnõdet, aki már volt nõgyógyászati vizsgálaton, amikor én voltam, teljesen megnyugtatott hogy volt velem ott egy olyan lány, aki már átesett ilyesmin.
Bátorság, reméljük semmi baj nem lesz.:)
keress egy kedves nõi dokit, aki elõtt nem annyira ciki a vetkõzés és a terpesztés, mint egy idegen férfi elõtt és menj el hozzá. Jó lenne anyuddal, nem kell neki mondani, hogy maszturbálástól van, vagy egy idõsebb barátnõvel menjetek.
A kérdező hozzászólása: 18 év alatt nem csak nagykorú felügyelete mellett vizsgálhatnak meg?
A kérdező hozzászólása: Nem, a másik oldalon.
A kérdező hozzászólása: Orvoshoz a korom miatt nem nagyon szeretnék menni, fõleg mivel nem szívesen közölném ezt az anyukámmal.
A kérdező hozzászólása: De a hüvelyem oldalán van, onnan még tovább tudok nyúlni
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A 38. hét vége felé járok, és két napja alig-alig mozog a Babám. Szinte alig van meg a napi 10. Eddig semmi baj nem volt, nagyon virgonc volt odabent, most pedig feltűnően nagy a "csend". Ez normális? Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb,beszélj a ve´dönöddel,és nézzétek meg.De ne aggo´gj,közeledik a nagy nap,nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.

Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb, beszélj a ve´dönöddel, és nézzétek meg.De ne aggo´gj, közeledik a nagy nap, nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.
Elképzelhetõ, hogy már teljesen beilleszkedett. Amikor már közeledik a szülés egyre többet alszanak, (az NST-n végzett vizsgálatok is ezt mutatják. Én most vagyok a 38. hétben nekem még mocorog rendesen, de nem vagyunk egyformák. Mikor kell menned legközelebb NST-re? Én a helyedben elmennék, függetlenül, hogy mikor voltam elõtte.Ahova én járok oda nem fontos idõpontot kérni, reggel 7-tõl délig bármikor lehet menni.Az orvosom nem szokta meghatározni a lényeg, hogy hetente egyszer menjek. Mindenképpen csináltass egy NST-t, mond meg , hogy nagyon aggódsz , nézzék meg hogy minden rendben van-e. Így te is megnyugszol. Hogyha mégsincs rendben minden akkor meg rögtön tudnak segíteni, így nem lesz semmi baj a babával. Ne izgulj.

5 és fél hónapos nagy részben még anyatejes kislányom kevesebbet eszik, mint eddig. Normális ez?

Már kiskora óta mérjük az evését, tudom nem kellene, és igazság szerint nem szoktam vele komolyan foglalkozni, csak feljegyzem. De most nem is olyan tanácsokat várok, hogy hagyjuk a mérést. Az elmúlt 2 hétben kb felét eszi a korábbiaknak, és ez a termelődő tejmennyiségén is meglátszik. Korábban átlagban 120-150 g-ot evett meg evésenként, most azonban csak 80-90-et ez után nem kér többet, elfordul a mellemről. Elkezdtük ugyan a hozzátáplálást (gyümölcs: alma, barack, sütőtök), de még csak a délutáni evésnél vezettük be, néha már ki is tudom vele váltani teljesen azt az egy étkezést. Néha esténként pótlunk tápszerrel, de ez is ritka és anyatej mellé, csak amikor már este kevesebb a tejem. Normális dolog, hogy kevesebbeket eszik? Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem ha emellett gyarapodik, vagy legalábbis nem veszít a súlyából, akkor nincs gond. Valószínûleg elvonja a figyelmét a környezete, most fedezi fel, hogy milyen irtó érdekes dolgok vannak körülötte, és emiatt nem érdekli annyira az evés, mint eddig :-) No meg ha hozzátápláltok, akkor lehet, hogy az jobban eltelíti. Gyerekorvost, védõnõt felhívtad már emiatt?

Szerintem ha emellett gyarapodik, vagy legalábbis nem veszít a súlyából, akkor nincs gond. Valószínûleg elvonja a figyelmét a környezete, most fedezi fel, hogy milyen irtó érdekes dolgok vannak körülötte, és emiatt nem érdekli annyira az evés, mint eddig :-) No meg ha hozzátápláltok, akkor lehet, hogy az jobban eltelíti. Gyerekorvost, védõnõt felhívtad már emiatt?
A kérdező hozzászólása: Még nem hívtam õket ez ügyben, mert igazság szerint gyarapodik csak lassabb ütemben mint eddig ami szerintem normális. Csak fura, hogy kevesebbet eszik, mint eddig. Már egész kicsiként is volt amikor 160 g-t is megevett ezért furcsállom.
Akkor szerintem normális. Amikor a lányom ilyesmi idõs volt, akkor õ is elkezdett kevesebbet enni, ráadásul neki stagnált a súlya hetekig, õ volt az elsõ gyerek, kicsit beparáztam. Aztán kiderült, hogy még ez is belefér a normálisba :-)
Az én kislányom is 5 és fél hónapos. Õ is nagyrészt anyatejes, nemrég kezdtük a gyümölcsöket. Nálunk is elõfordulnak olyan napok , h kevesebbet eszik..ezt a szoptatás idõtartalmáról gondolom. Na egy a lényeg azt olvastam sok helyen, h ha a gyerek nem kér, elfordul akkor nem éhes.Ill. ha 1 óra múlva nem éhes, kibírja min 3 órát akkor ez rendben van, pláne, h ha gyarapszik. tej mennyiségét én folyamatos fejéssel próbálom szinten tartani.
Az 1. válaszoló jól írta, szerintem se ér most rá enni, ez ekkortájt gyakori, de normális. Ne aggódj emiatt, nyugodtan etesd úgy, ahogy õ jelzi neked. Ha egyébként szépen fejlõdik (és nemcsak súlyban!), egészségesnek látod, akkor valószínûleg nincs is gond. A hozzátápot és a tápszert sem kell emiatt (jobban) forszírozni szerintem, csak ahogy õ diktálja neked. Egyébként az enyémnél is így volt anno.

Nem értem. Amikor találkozunk tök jól meg vagyunk, sokat beszélgetünk de valahogy msn-en nincs témánk. Ez miért van? Hogy hozhatnák fel jó témákat? Hogy közeledhetek felé? Mert nagyon tetszik! Normális válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem ez a helyzet így még mindig jobb mint forditva ! Ha személyesen elvagytok akkor beszéljetek többet személyesen ! De akár az is lehet téma hogy kivel mi történt és innen ki lehet indulni !

Szerintem ez a helyzet így még mindig jobb mint forditva ! Ha személyesen elvagytok akkor beszéljetek többet személyesen ! De akár az is lehet téma hogy kivel mi történt és innen ki lehet indulni !
nekem volt olyan baratnom aki valahgoy mindig tudott felhozni egy temat. Alatalaban kozos ismerosokrol beszeltunk, vicceket irtunk amelyek olyan bizonyos kozos elemenyekbol fakadt ki, alatalaban mindig megkerdezte hogy-hogy vagyok (ez termeszetes) meg hogy milyen volt ma a suli, eleveztem-e, es en is ugyanugy visszakerdeztem. Remelem ez a hosszu elbeszeles segitett :D
szerintem az nem gond, ha msnen nem beszélgettek annyit. lényeg h élõben van témátok, és az sokkal fontosabb.
Na én pont fordítva voltam a barátommal élõben alig beszéltünk aztán msnen meg be nem állt a szánk. Igazából nem könnyû valaki elõtt megnyílni. Nekünk kellett pár randi míg bele nem jöttünk a beszélgetésbe. Nem tudom mik a hobbitok, hány évesek vagytok, de ezek a témák jutottak eszembe: suli vagy munka, barátok, könyvek, filmek, zene, képek, szerelem, család, idõjárás, háziállatok, gyerekkori történetek, vicces történetek a haverokról, utazás, jövõbeli tervek, kaja, szabadidõ, bulik, kedvenc helyek, sport és szerintem innen már neked is eszedbe juthatnak témák. Tehát tök általános témától kezdve egészen el lehet jutni a belsõségesebb témákig. Sose tudhatja az ember, hogy mi sül ki egy beszélgetésbõl. Csak természetesnek kell lenned és ennyi az egész. Szerintem nem kellenek nagyon intellektuális témák ahhoz, hogy meghódítsd valakinek a szívét.
küldj neki linket egy videoról, amirõl lehet beszélgetni. Ha van kamerátok, az is segíthet. Beszélgessetek zenékrõl, filmekrõl, vagy a tipikus "mit csináltál ma?" témákról. Elmesélhetsz neki mostanában történt dolgokat, amik veled történtek, vagy "képzeld, olvastam egy érdekes cikket", esetleg a jól bevált gyerekkori sztorik, egyik szüli a másikat. "Kiskoromban tesómmal fölmásztunk egy fára..." légy kreatív :D
Az msn a legtöbb kapcsolatot megöli. Tapasztalatból tudom, hogy ha nincs téma msn-en akkor csak veszekedés lesz. Inkább személyesen talizzatok. Vagy telefon
Halljátok nekem egy 1 éves kapcsolatom ment tönkre mert msn-en nem volt téma meg semmi. Pedig élõben megvoltunk simán :S Egy rossz szavunk nem volt egymásra.
A kérdező hozzászólása: köszii mindenkinek =) az utolsó válaszolónak: én 14, õ 16.... csak nekem van kamerám és akkor érdekes jobban tudunk beszélgetni...meg néha bókolgat Pl....szeretem a nézésed, nem szeretem ha szomorú vagy....stb... de már kaptam tõle három puszit:)
A kérdező hozzászólása: bocsii nem az utolsónak
A kérdező hozzászólása: 4.-nek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!