Találatok a következő kifejezésre: Félidőben együtt férjemmel, (15 db)

Félidőben együtt voltunk férjemmel, ez volt 1 hete. A mensim 29 napos, mindig megjön ebben az időbe. Még lehetek terhes?

n.1 hét múlva kllene megjönnie,de nincs semmi terhességre utaló tünetem:hányinger,álmossság,stb...Olvasom,h mindenkinek vannak ilyen tünetei.

Legjobb válasz: Szia! még ne aggódj, mert még szerintem korai lenne bármilyen tünet is. Mivel azok csak a beágyazódás után jelentkeznek (ami kb. egy hét), úgyhogy még korai lenne. A hányinger, émelygés pedig általában a terhesség 5 hete körül kezd csak erõsödni...Mindenképpen kell várnod még, mert a menstruációd kimaradása/megléte jelzi majd neked! Kitartás! Szorítok! Üdv 14 hetes kismami

Szia! még ne aggódj, mert még szerintem korai lenne bármilyen tünet is. Mivel azok csak a beágyazódás után jelentkeznek (ami kb. egy hét), úgyhogy még korai lenne. A hányinger, émelygés pedig általában a terhesség 5 hete körül kezd csak erõsödni...Mindenképpen kell várnod még, mert a menstruációd kimaradása/megléte jelzi majd neked! Kitartás! Szorítok! Üdv 14 hetes kismami
Még lehetsz, ne csügedj! Lehet, hogy a tünetek egyáltalán nem is jelnetkeznek, vagy csak enyhén... Ha késik, pár nap után teszt. Drukkolok!
meg lehetsz, ha a tunetek kesobb jelentkeznek es nem jon meg.ha kimarad csinalj tesztet, de szerintem ugyis tudni fogod akkor hogy kell e a teszt vagy sem.
Az veheti fel a temetési segélyt akinél van a temetés számlája.
Nem értelek, ha ápolta, akkor kapott érte ápolási dijat. Meghalt, már nem kell ápolni. Azért járna valami, mert együtt laktatok valakivel, aki meghalt??? Adósságot csak az örökség mértékéig kell elfogadnotok, tehát max. nem örököltök tõle semmit. Ha az adósság több, mint az örökség, akkor vissza lehet (és javasolt) utasitani az örökséget, ekkor az adósságot se öröklitek. Ha az örökség több, akkor marad valami az adósság kifizetése után, hurrá.
"Csak" ápoltátok ápolási segély kérelmezése nélkül? Valahogy ezt veszem ki a soraidból. Szerintem semmi nem jár, árvasági, özvegyi biztos nem, és nem szoktak ápolás után sem fizetni utólagosan. De az a legegyszerûbb, ha felhívod a Nyufit, ott nálunk biztosan pontosabb információval tudnak szolgálni.
és mire kéne a pénz, a temetést nem ti fizetitek, hanem a sógornõ
Adósságot csak az örökölt vagyon erejéig örököltök. Lemondtok az örökségrõl, nincs adósság. Ennyi. Ha meg több az örökség, mint az adósság, nem kell a sóder.
Már irták elöttem hogy adóságot csak az örökség erejéig örököltök. Vagy is ha volt 1 millió adósága de semmi más vagyona, se ingóság se ingatlan akkor ti semmit nem örököltök. Ha viszont van pl egy háza ami ér 10 milliót akor igen az adóságot ebböl ki kell fiztenetek. segély csak az ápolásig jár, utólag nem, ezt az önkrományzatnál kérhettétek volna. Temetési segély a temetésre jár, ha ezt a sógornöd állja még ha az anyós pénzéböl is akkor is neki jár.
Persze, felhalmozhatott. Csak nem életszerû...
Milyen adósságot csinált a Mami aki után ápolási dij járt, mert valószínûleg teljes ellátást igényelt?? Lakáshitelt??Kocsihitelt?? Osztán nyugdíja nem volt amibõl fedeztétek az etetését, vagy mindet elshoppingolta minden hónapban?!! Ne vicceljetek már!!!
11.27-es! Hé-hé-hé! Miért ne lehetne akármennyi tartozása is attól, hogy ápolásra szorult? Ki tudja, mennyi hitelt halmozott fel korábban.
A kérdező hozzászólása: A sógornõmnek adta anyósom a pénzt a temetésére.De a nyugdíjbiztosítótól nem jár valami, hiszen õ volt az ápolója és õ mi laktunk együtt vele.
11:27 van olyan idõs aki adósságot fel tud halmozni, aztán egyszer csak leesik a lábáról, pár hónapig ápolják, s meghal. Mert te nem láttál ilyet attól még van. New York is létezik (remélem jól gondolom) attól mert te még nem jártál ott. A temetési segélyt az veheti fel aki intézi a temetést. Az adósság két felé osztódik, mert ha jól értem akkor két tesóról van szó. Nincs olyan, hogy az egyik nem örököl, kivéve ha van végrendelet, eltartási szerzõdés.
11:27 vok Figyeljétek meg, hogy nem hitelrõl, hanem valami piti összegrõl lesz szó mint "adósságról"Pl villanyszámla, vízdíj stb... Azt szeretné a tesótól. Javíts ki kedves kérdezõ, ha tévedek.
A kérdésednek jogi értelemben semmi értelme sincs, hisz halott után lehet örökölni, akár tartozást, akár pénzt. Ami még járhat az a temetési segély, de azt a temetésre kell költeni. Egy halott ember után nem jár semmi több, vagy nem tudom mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 11.27! A mama felvett hitelt, hogy ki legyen fizetve a sógornõm a lakásból.Ez a lakás az egyedüli amit örököl a férjem. A felvett 4mill-ból 8mill mire vége.Ez nekem nem egy "piti pát ftos"tartozás ez nem egy villanyszámla összege!!!Tehát amit mi örököltünk az mínusz 8 mill.

Mikor legyek együtt a férjemmel, ha köztes vérzésem van 2 napja, ovulációs fájdalmam és ma ment fel a hőm?

Az el?z? két napban 36,5-36,6 között mozgott a h?mérsékletem (átlagh? 36,6), köztes vérzésem van (ami még sosem volt) és ma reggelre felment a h?mérsékletem 36,82-re. Ma este vagy inkább holnap este legyünk együtt a férjemmel, hogy nagyobb esélyünk legyen a babára.

Legjobb válasz: legnagyobb esélyed tegnap lett volna. ma pedig minél korábban tudtok együtt lenni, annál több az esélyetek. ha felugrott a hõ, az azt jelenti, hogy a petesejt már kiszabadult a tüszõbõl, megtörtént a tüszõrepedés. de a petesejt maximális élettartama csak 20-24 óra, és élete vége felé, ahogy öregszik, egyre romlik a minõsége. Fiatalon kell elkapni, ezért optimálisabb, ha a már tüszõrepedés elõtti napon szeretkeztek babáért.

legnagyobb esélyed tegnap lett volna. ma pedig minél korábban tudtok együtt lenni, annál több az esélyetek. ha felugrott a hõ, az azt jelenti, hogy a petesejt már kiszabadult a tüszõbõl, megtörtént a tüszõrepedés. de a petesejt maximális élettartama csak 20-24 óra, és élete vége felé, ahogy öregszik, egyre romlik a minõsége. Fiatalon kell elkapni, ezért optimálisabb, ha a már tüszõrepedés elõtti napon szeretkeztek babáért.
Ja, azt nem írtam, hogy holnap valószínûleg már késõ. Ha a petesejet leélte 24 órás, rövid életét, és nem termékenyült meg, akkor szétesik, elhal másnapra, és te már ne termékenyülhetsz meg abban a hónapban.
szia. nekem sem volt még soha ilyen vérzésem, most elõszor, babával probalkozunk 2honapja. es meg vagyok remulve, mert nekem a 11. meg a 14.napon is volt verzes.ijesztõ, mar azt gondolom, daganatom van...
Ma este (közkívánat esetén holnap este is.:) . Amikor megindul felfelé, akkor kell mindent bele.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek. Csak teljesen el voltam kenõdve, hogy most megjött vagy köztes vérzésem van. Ilyet még nem tapasztaltam. Hõmérözök, ovutesztet is használok, bár már kezdek belefáradni ezekbe a dolgokba. Tegnapelött és tegnap is együtt voltam a férjemmel. Remélem sikerülni fog a kistesó, mert már a sokadik hónapnál tartunk. Köszönöm a segitségeteket, megfogadom tanácsaitokat.

Férjem munkahelyére új kolleganõ érkezett. Nagyon jóban vannak, együtt töltik a nap nagy részét, napi 10 órát, elnevetgélnek, beszélgetnek ha épp nincs munka. volt, h bementem a páromhoz, a nõ feltûnõen kedves volt velem is. Van okom félni?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, te ismered a férjedet nem mi. Megemlítheted neki, hogy téged kezd kicsit zavarni a dolog és kissé elbizonytalanodtál de semmiképp ne kezdj el féltékenykedni és hisztizni.

Fogalmam sincs, te ismered a férjedet nem mi. Megemlítheted neki, hogy téged kezd kicsit zavarni a dolog és kissé elbizonytalanodtál de semmiképp ne kezdj el féltékenykedni és hisztizni.
Mindig van... de nem a párod hibája ha egy másik nõnél keresi azt amit te nem tudsz megadni neki. De ne félj ez csak olyankor szokott bekövetkezni ha tartósan hiányzika férfi életébõl valami és már esetleg kérte is tõled többször és nem kapja meg. Akkor ha jön egy másik nõ akitõl megkaphatja akkor van baj.
A kérdező hozzászólása: és ha a nõnek tetszik és bepróbálkozik majd a páromnál?
Kérdezd meg a férjedet, hogy van e okod félni? Komolyan. Lehet, hogy csak nagyon jól összehaverkodtak. Ez benne van a pakliban. Ha meg akar csalni, nem szükséges neki ennyire barátkoznia. Ha meg nem akar, akkor a csaj a feje tetejére is állhat. Szóval kérdezd meg hányadán állnak.
Az ellen te úgysem tehetsz semmit, az a nõ azt csinál amit akar, neked a pároddal kell foglalkoznod. :)
A kérdező hozzászólása: de biztos hogy elmondaná-e h van e okom félni?
Is-is. Vagy nagyon bûntudata lenne és elmondaná (fõleg ha rákérdezel) vagy akkor is tagadna ha rajtakapod õket. (tudod, mint a viccben: "Drágám nekem hiszel vagy a szemednek?" :D) Szerintem a kérdés egyúttal megelõzõ jellegû is, mert ha felmerült benne (ez biztos, de minimum megnzéte, hogy jó e a feneke, elvégre pasiból van :D) abból világos lesz, hogy te s résen vagy, nem csak õ van "résen" :) De tudod ez egy olyan dolog, hogy több kolleginával egy irányba lakunk, simán elviszem kocsival hazafelé, vagy volt hogy egyenesen hazavittem. Párom mondta, hogy késõn indultál? Én meg mondtam, hogy nem csak XY-t is hazavittem. Vállat vont, és ennyi.
Barátkozni egy kollégával nem megcsalás, hanem alapvetõ udvariasság. Ha a nõnek tetszene a férjed, veled nem kedves lett volna, hanem ellenséges, még ha burkoltan is. Ha a nõ üldözné is a férjedet a szerelmével, abból sem lenne semmi, ha a férjed nem akarja. Ha meg akarna csalni, ahhoz máshol is találna partnert, mint a munkahelyen, ahonnan még ki is rúghatják miatta.

A férjemnek már megvolt a ház, amikor összeköltöztünk. Most válunk, de a vagyoni dolgokban nem egyezünk. A házra felvett kölcsönét már együtt rendeztük ki, és pofozgattuk ki a hat év alatt. Számíthatok a fele- fele arányra?

Legjobb válasz: Szia! A ház sosem válik közös vagyonná. Te csakis arra a pénzre számíthatsz, amibõl felújítottátok vagyis annak a felére. Ergo gondolom van róla igazolás, hogy mennyi hitelt vettetek fel, na ha azt mind a házfelújításra költöttétek akkor annak a hitelnek a fele téged illet, de a ház nem a tiéd és nem is lesz soha.

ma 16:56-os: ezt a hülyeséget ne terjeszd, a házasság elötti külön vagyon SOHA nem lesz közös!
Szia! A ház sosem válik közös vagyonná. Te csakis arra a pénzre számíthatsz, amibõl felújítottátok vagyis annak a felére. Ergo gondolom van róla igazolás, hogy mennyi hitelt vettetek fel, na ha azt mind a házfelújításra költöttétek akkor annak a hitelnek a fele téged illet, de a ház nem a tiéd és nem is lesz soha.
Nem.De a 6 év alatt belefektetett anyagi résznek a felére igen..Mivel a felújítás elõtt is meg volt a ház régi állapota, értékének adatai.A mostani állapotát, értékét megállapítják, és a régi adatokat levonják, a régi értékét is (reálisan számolva azt is levonják.Az így maradt érték fele illet meg téged.Elég bonyolult és ilyenkor nem árt független értékbecslõt kérni..
Igen, persze, hogy az övé, mondom a felújítás költségeinek a fele a tiéd. A ház akármennyit pereskedsz sosem lesz a tiéd, mert az az õ különvagyona, hála istennek ezt a törvény védi. De a felújítás költségeinek a felét megkapod természetesen, hiszen az a te ráfordított pénzed, viszont a ház értékébõl neked semmi nem jár.
A ház a férjedé marad (ö a tulajdonos), de a házasság alatt ráforditott összeg (hiteltörlesztés, renoválás) fele értéke neked jár. Ha csak ennyi a megosztandó vagyon, akkor az a fele összeget ki kell fizetnie neked, ha más is van, akkor ezt az összeget a te részedbe bele kell számitani.
Sajnálom, de ez nem kisemmizés, a per alapján is ez lesz, hogy a felújítási költségek fele a tiéd, ez nem kisemmizés, hanem ez így korrekt, elvégre a házat nem te vetted, hanem csak felújítottátok közösen, ebbõl adódik értelemszerûen, hogy amit közösen költöttetek rá, csak az felezõdik.
Ha nincs a neveden a háznak egy része, akkor csak az övé, annak ellenére, hogy mit csináltatok rajta együtt..
Elvileg egy idõ után közös minden, viszont válásnál a hozott vagyonnak jelentõsége van. Szóval nem fele fele arányban jár, hanem inkább a ráköltött érték fele jár vissza neked, az kb az ingatlan értékének a negyede, vagy az egyharmada. Tuti nem a fele a háznak, hisz az az övé volt. Peren kívül egyeztek meg?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ hozzászólónak válaszolnék: nem akar megegyezni peren kívül, teljesen ki akar semmizni! szerinte nem vagyok semmire jogosult!
17:22 tökéletesen mondja. Az autóra meg annyit, hogyha már házasság alatt vettétek akkor teljesen mindegy, hogy milyen / kinek a pénzébõl, annak is a fele a tied.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek , egy kicsit megnyugodtam hogy va esélyem valamire.
keress egy jó ügyvédet, a ház mostani értékének jó része a tiéd, hiszen közös pénzbõl vettétek, nyugi nem fog teljesen kisemmizni a férjed, de fele-fele arány nem lesz, az biztos
A hülyeség terjesztése az elsöre vonatkozott, aki azt irta, hogy idövel minden közös lesz - és EZ AZ, ami hülyeség, nem a te kérdésed, bocs, ha igy értetted. A kérdésedre: MINDEN, amit a házasság alatt vettetek, törlesztettetek, illetve minden kölcsön, amit felvettetek, KÖZÖS, azaz a fele a tied, akárki nevére is szól (pl. ha az autó papirján csak a férjed neve szerepel, attól még a fele értéke a tied, ha egy felvett (és még nem kifizetett) kölcsön az ö nevére lett felvéve, neked akkor is a felét ki kell fizetned), a vagyonmegosztást nagyon leegyszerüseitve úgy számolják, hogy a jelenlegi vagyonból elöször kivonják azt, ami a házasság elött valamelyiké volt, (pl. a háznak az addig a kifizetett része), a maradékot elosztják kettövel, és egy-egy rész jár a két félnek.
Nos ez esetben természetesen a ráfordított összegek fele a tiéd, ez nem is kérdés. Az autócsere. Ha a párodnak volt autója még a házasság elõtt és azt cseréltétek drágábbra, akkor a különbözet fele illet meg, de ebben nem vagyok biztos, de úgy gondolom így van, vagy pedig az autó értékének a fele a tiéd. Nem tudom melyik a pontos.
A kérdező hozzászólása: ez csak érdeklõdés és nem hülyeség terjesztése! Gondolom itt lehet kérdezni, azért vagyunk itt!!
A kérdező hozzászólása: igen, én nem a házat szeretném, hanem azoknak az összegeknek a felét, amit rá költöttünk. azon kívül kocsit is cseréltünk, azt is hitelbõl, annak az értékével mi lesz?
A kérdező hozzászólása: 700000 ft-ért vette és költöttünk rá háromszor ennyit! ami részben igazolva is van, mert nagy része hitelekbõl volt.Így is övé minden??
Ha kocsit cseréltetek, akkor ezek szerint neki még házasság elõtt volt egy autója, amit a házasság alatt eladtatok és vettetek fel még plusz hitelt vagy beszámítattátok és úgy vettetetek fel hitelt? Ha az autó már a házasság elõtt az övé volt, akkor az külön vagyonnak számít és annak az értéke, házasság alatt sem lesz közös.Vagyis az új autó árából ki kell vonni az õ autójának az árát és a maradékot elosztani fele-fele arányban. Ha a házasság után vettetetek egy autót, amit aztán lecseréltetek, akkor fele-fele minden.

Férjem megy ma céges buliba! 36+4hetesek vagyunk! Izgulok hogy mi lesz! Már 24 hét óta nem vagyunk együtt! Tegnap telefonált neki az egyik kolega hogy gyalog menjenek a buliba! Biztos inni akarnak! Én nem fogom fel lazán?

Azt gondoltam elmegy kocsival és ha nálunk esetleg lenne valami akkor egyszerre tud jönni!Hozzá kell tenni hogy évente max1-2* megy el valahová és nem szokott inni csak nagyon-nagyon ritkán!Tegnap este ezen jol összevesztünk!Amugy sincs mostanában húúúúú de jó kedvem és nagyon csunya dolgokat mondtam neki!

Legjobb válasz: Szépen is megmondhattad volna, de megértelek. Neki is tudnia kell, hogy most már bármikor indulhattok, és ha el is megy, legalább úgy jöhessen haza, hogy minél elõbb tudjon jönni. Én bocsánatot kérnék a nem szép szavakért, és megpróbálnám ezt vele megértetni, mert estére annyira felhúzhatod magad, hogy attól is megindulhat a szülés. És a veszekedés miatt lehet hogy ha eddig nem ivott volna, most csak azért is. Néha ilyenek. Nem tudom a te férjed milyen, ezt te tudod mérlegelni, beszélj vele mindenképp, hogy te is megnyugodj!

Szépen is megmondhattad volna, de megértelek. Neki is tudnia kell, hogy most már bármikor indulhattok, és ha el is megy, legalább úgy jöhessen haza, hogy minél elõbb tudjon jönni. Én bocsánatot kérnék a nem szép szavakért, és megpróbálnám ezt vele megértetni, mert estére annyira felhúzhatod magad, hogy attól is megindulhat a szülés. És a veszekedés miatt lehet hogy ha eddig nem ivott volna, most csak azért is. Néha ilyenek. Nem tudom a te férjed milyen, ezt te tudod mérlegelni, beszélj vele mindenképp, hogy te is megnyugodj!
Most nem alszotok(szex) együtt, vagy külön is éltek? Én férjem csak 7végente van itthon, nagy túlzással.Hétköznap külhonban dolgozik.Neki hobbija van, ami eddig péntek késõ du-tól éjjelig tartott.Most már vasárnap délutántól estig bõvült.Igaz ilyenkor nem iszik, próbálni járnak.Én a 2.babánkkal vagyok állapotos, 23+5hetes...És a nagy fiunk 15hónapos.tehát nem egyszerû.és mi ezen vitázunk, hogy minek legyen itthon?, hiszen ha a fiunk elalszik 7körül, akkor én leülök a gép elé.... Szóval nem egyszerû... Szerintem ha nálatok ez csak ritka alkalom, akkor engedd el.És ne buzeráld.Úgysem fog annyit inni, hogy holt részeg legyen.és ha valami gond lenne, haza fog érni!És még egy jó tanács(tapasztalat), ha nem vitázol vele állandóan a "semmiért" sokkal kezelhetõbb lesz.
bizzal a ferjedben es ezt add is a tudtara!
Ha történik valami, fog egy taxit, és hazamegy érted.Az én férjem olyan ideges volt-pedig egyáltalán nem olyan típus-, h nem tudott vezetni, még jó, h a szomszéd házban laktak a barátnõmék, és az õ férje fuvarozott be minket a kórházba.:) Ha megszületik a baba, úgysem fog már bulizni járni, hadd legyen még egy bulis estéje.Fõleg, h írod, nagyon ritkán megy bárhova.Kár volt emiatt veszekedni vele, se neked, se neki nem jó.
Szerintem se aggódj miatta, bár mondani könnyû! Miket mondtál neki?
Hogy vagy? Mi történt veletek? REmélem minden ok!

A férjem a szeretőjével együtt hívott fel és poénkodtak a nyomoromon és a gyerekünkön. Még mennyi megaláztatást kell eltűrni?

A férjem itthagyott két kisgyerekkelaz egyik 3 éves a másik nincs még egy éves sem. Csak felállt és azt mondta megy. (másfél hónapja)Nem mondta hogy van valakije, amíg nyilvános helyen le nem bukott (konkrétan megállt melettem a n?jével, amikor úgy volt hogy jön a gyerekekhez kb. egy hete volt). Tegnap röhögve felhívtak, hogy mekkora poén üljek le, mert azon nevetnek ha nem viheti el a gyereket a szeret?jéhez akkor a szeret? beadja a válópert. És együtt nevettek a telefonba. Hová lehet még megalázni az embert??? Teljesen kivagyok.....

Legjobb válasz: TE add be a válópert ! Sok kellemetlenséget elkerülhetsz vele. legközelebb, ha hívnak, vedd fel a beszélgetést.

TE add be a válópert ! Sok kellemetlenséget elkerülhetsz vele. legközelebb, ha hívnak, vedd fel a beszélgetést.
Azt mondják:- Jön még kutyára úthenger. A szeretõbõl is lehet még számkivetett. Ma õk nevetnek, holnap meg te fogsz. Add be te a válópert! Az ilyen férfitõl jobb megszabadulni.
Hát adja be a válópert. Neked nincs szükséged patkányokra!
Remélem, te már beadtad a válópert. A telefont meg nem muszáj felvenni.
Szerintem is válj el ... sõt a gyerekeket se engedd hozzá, ilyen példa nem kell senkinek.....
jelentsd fel zaklatásért
Én a helyedben beadnám a válópert és lecserélném a számomat. Biztos, hogy nagyon nehéz helyzetben vagy a két kicsivel, kérd meg a családodat, hogy segítsenek, és ne hagyd, hogy rajtad röhögjenek! Ennél sokkal, de sokkal többet érdemelsz. Majd azt a nõt is elhagyja egy másikért, de az már téged ne érdekeljen. Sok sikert és kitartás kívánok!
Az szép, nem lennék a helyedbe az biztos, sok ilyen "patkány" van (már bocsi a kifejezésért). Tudom könnyû azt mondani de egyszerûen ne törõdj velük.
Elsõ vagyok, még annyit, hogy akkor lehet megalázni az embert, ha hagyják....
Voltak jelei, hogy elhagy? Mivel érdemelted ki, hogy ezt tegye?
A gyerektartás arra szolgál, hogy attól még, mert csonka családban nõ fel a kicsi, ne kelljen szûkölködni. Hogyha a gyereket eszközként használom, hogy bosszút álljak a férfin, akkor az ott rég rossz!!!!
Ja, bosszúból a férj ellen. Nevetséges.. Azért egy férfi talán bekajálja ezt a szöveget, de egy nõt, aki mellesleg tud olvasni ne akarj már hülyének nézni.
13:25-ös csak tudod a nagy gyerektartást nem magának hanem a gyerekeinek akarja az ember kiharcolni , hogyha már a másik szülõ egy facc ne a gyerek nélkülözzön!
1. Válóper 2. Számcsere 3. Zárcsere
Jó szemét a férjed, a helyedben én adnám be a válópert. Arról sincs jobb véleményem, aki a jó nagy gyerektartást írta. Bosszút állni a gyereken keresztül. Szánalmas. Semmivel sem lenne jobb a kérdezõ a volt férjénél, ha ilyet csinálna. Annyit kell igényelni, amennyi jogos. Aki ezen keresztül szívózik azt nem sokan tudják sajnálni.
Hát együttérzek, bár rajtam csak a férjem röhögött, a szeretõ legalább befogta...Csak annyi vígaszod van, hogy úgyis ilyen ember, hát vele aztán nem lehettél volna boldog soha, így legalább az esély megadatik. (Én is házicseléd voltam 3 gyerekkel, mindent elnéztem, megadtam, ugyanígy jártam. Lám, még nem is egyedi. Azt hittem, ez az 1 ilyen gennyláda van a világon, hát nem) A válást meg adják be õk, 12000 ft-ot nehogymár te fizesd, és így megjelenned sem kötelezõ...2 ilyen "szép" ember biztosan nagyon jó életet fog élni, amíg együtt vannak, addig sem veszélyeztetnek érzõ embereket.Kívánok 50% gyerektartást és hamarosan új társat!
Add be a válást, a szeretõnek meg gratulálj, hogy megnyerte ezt a majmot.
Válj el és jó nagy gyerektartást harcolj ki, majd akkor befogja a po.fáját. Ha meg neked így jó válás nélkül akkor megérdemled.
A kérdező hozzászólása: Én mindent megadta neki Õ meg semmibe nem segített itthon. Amikor megszületett a 2 baba akivel majdnem ottmaradtunk a szülõszobán csak nézte ahogy kinlódom az elsõ hónapokban. Egyszerûbb volt elmenni egy nála 10 évvel fiatalbb nõhöz. Nem vagyok elhízva, ápolt vagyok, csinosnak mondanak, mosok fõzök takarítok. Mégse volt jó. Nem is érdekel hogy van valakije de miért kell megalázni még jobban az embert?
Milyen undorítóak vagytok. Állandóan a nõt hibáztatjátok, ha elhagyja a férje, sõt, akkor is, ha a férje utána nem törõdik a gyerekkel, sõt, akkor is, ha a szeretõ szerint mindig a volt feleség a sárkány. Könnyû ezt mondani, de attól még a legnagyobb felelõsség így is szegény nõn van, aki nem csak odaadja a fizetését a gyerekre, de még NEVELI is a gyereket. Õ nem tud elmenni sehova, õ az, aki ott van a gyerekkel, ha az beteg, vagy szomorú. A férj csak a pénzét adja. Kérdezõ, ha megint zaklatna, mondd neki, hogy "Nyugodtan add be a válópert, nekem ez nem fájdalom, de neked sokkal jobban fog fájni, mikor a gyerekeid semmibe vesznek:) "
Nem kell bosszút esküdni, és próbálj meg nem belezavarodni abba, hogy kihasználtak. Ne hibáztasd magad, egy kapcsolat mindig két emberrõl szól, lényegtelen, hogy ki hol szúrta el, ha a másik nem segített, nem mondta el a problémáit, stb. Szerintem egyértelmû, hogy ezzel a férfivel nem érdemes együtt élned, a gyerekek miatt se. Sõt, most még picik a gyerekek, ilyenkor szerintem még könnyebben találsz egy új párt, mintha már serdülnének (ilyenkor még édesek, aranyosak, de egy komoly szándékú pasit is el tud kergetni egy sárkánnyá változott tini). Még egyszer azt tudom mondani, hogy kérd a családod, a szüleid segítségét és add be a válópert. A férjed nem fog megváltozni akkor se, ha ne adj isten visszakönyörgi magát hozzád. Aki ilyet megtesz a feleségével, az nem feltételezi róla, hogy elhagyná (vagy nem érdekli, ha elhagyja). Nem kell a végtelenségig tûrnöd, egyszer minden pohár betelik.
17:06-os vagyok. Talán irass vele egy olyan "házassági szerzõdést", hogyha elhagy - bármilyen okból - , vagy megcsal - akkor tartozik neked x összeggel és a gyermeketek élete végéig havi x összeggel... És ha ezt nem tudja megadni, akkor büntethetõ. :) ) Tudom extrémnek hangzik, de ha ennyiszer átvert, megértheti hogy már nem bízol benne. És ha õ meg õszintén gondolja veled, akkor miért is ne írna alá egy ilyesmi jellegû "biztosítékot".
Ne isharagudj de szerintem neked se jó, hogy átjáróháznak nézi valaki az életed/ágyadat. Vagy kell vagy nem. Megváltozni biztos nem fog. Amolyan kapaszkodónak tekint, hogy ne éreze magát 0nak mert már bizonyitottad neki, bármit tesz megbocsájtod. Szernitem ezeket teheted: 1, ha annyira vágysz gyerekre akkor bevállalod, hogy akár egyedül maradhatsz a kicsivel. Bár egy ilyen gyalogkakukk apukát nem igen értené a gyerek) 2, Békülsz de közben keresed a nagyÕt továbbra is 3, elküldöt a jó fenébe ahogy megérdemli s nélküle próbálsz családot alapítani más apukajellöltel
Tudom, hogy nem ezt szeretnéd hallani, de igen, újra elhagyna. Ha eddig háromszor megtette, mi akadályozná meg negyedszer is?
A srác nem tûnik túl felelõsségteljesnek. Nem biztos, hogy el tudja fogadni azt, hogy a baba születése utána elsõ hónapokban õ valamennyire háttérbe fog szorulni... de természetesen te ismered, nem mi.
3szor elhagyott és még mindig visszafogadnád? bocs de te nem vagy normális... ilyen nõt egy pasi sem vesz komolyan. térj észhez és keress mást.
Egy ember nem változik meg csak úgy. Mert még ha egyszer elhagy és észhez tér akkor oké, de ha már 3szor megtette akkor nem fog ezután sem változni. Miért is tenné? Hiszen jól tudja visszafogadod majd utána is.
A sok negatív válasz után én azt mondanám... ...Mindenki megváltozhat. Az ember hajlamos a másik embert "véglegesen" elítélni, miközben önmagának, akár 100x is új esélyt adna... De talán érdemes lenne valahogy tesztelned, hogy tényleg megváltozott-e. És nem csak elhinni a "csábító" szavait.
Jaaaa, a férjed öröksége? Na az más. Az az övé, de mivel történt felújítás annak az összegének a fele akkoris téged illet, szóval nyugi annyira nem egyszerû ez az egész :)
Értem :( Viszont látom nem szereted ezt az embert :( Ha szeretnéd meg sem fordult volna a fejedben, hogy visszafogadd a volt férjedet :( Tudom milyen rossz az, amikor próbál az ember mást keresni, dehát nagy Õ csak egy van. 12 év alatt én úgy gondolom kiismerted a férjed. Mi nem ismerjük. Van rá esély, hogy most tényleg komolyan gondolja az egészet?
A kérdező hozzászólása: A LAKÁS , ÖRÖKÖLT TULAJDON.
A kérdező hozzászólása: Közös gyerek nincs.egyikünknek sincs gyermeke még. gyerekvállalásra nálam csak orvosi segítséggel jöhet létre , sajnos.. külön töltött idõk alatt, rátaláltam egy jó érzésû embere.vele vagyok jelenleg is.
valószínûleg igen
A házatok akkor közös nem? Nézd, házasság alatt nem számít mi ki nevén van, nincs mitõl félned. Ha a házasság alatt vettétek a házat, akkor a fele a tiéd, nem számít mennyit tettél bele. Ha csak a lábadat lógatni jártál volna be, akkor is a tiéd lenne a fele, ettõl nem kell tartanod, a néven nem múlik semmi. A házassági szerzõdés való arra, hogy ha a másik nem csinál semmit, akkor ne jusson neki belõle, de valószínûleg nálatok ilyen nem volt és automatikusan is közösen csináltátok és közös is. Vagy mik az aggályaid?
A kérdező hozzászólása: Van rá esély, igen hogy most tényleg komolyan gondolja, de arra is van esély, hogy nem.
Szerintem azért hozhatta fel a gyerek témát, hogy ez maga a biztosíték arra, hogy komolyan gondolja.
Maradj azzal az emberrel akivel boldog vagy! Nem szabad feladni. Tudom, hogy sok volt a 12 év, de gondold át....
A kérdező hozzászólása: MONDTAM NEKI, VAGYIS KÉRTEM TÕLE , HOGY HA KIBÉKÜLNÉNK AKKOR A LAKÁSA FELÉT SZERETNÉM HA RÁM ÍRATNÁ, AZÉRT MERT HA ESZÉBE JUTNA PÁR ÉV MÚLVA KILÉPNI.AKKOR NE KERÜLJEK AZ UTCÁRA, MIUTÁN NEKI felépítettük a lakását.neki nincs veszteni valója mert pár év múlva is biztos marad neki a lakása.
A kérdező hozzászólása: válasz az volt hogy nem íratná rám soha, majd vennénk hitelre másikat és az lehetne az enyém
Ha vennétek másikat és az a tiéd lenne, akkor nincs gond, mert akkor lesz sajátod, így neked is lesz neki is lesz, senkinek sem kell cuccolni, ha mégis gáz lesz, õ így nem volt gonosz. A hitelt mindketten fizetni fogjátok és a ház a tiéd lesz, valószínû pont az emlékek vagy a kötõdés miatt nem íratná rád, ez nem elítélendõ. Csak akkor kérd tõle, hogy máris kezdjétek el megvenni azt a lakást. Egyébként tényleg hiába íratná rád, örökség sosem lesz közös, kivéve ha neked ajándékozza. Szóval sokkal jobban jársz ha lesz egy sajátod.
A kérdező hozzászólása: vennénk másikat és az enyém lenne, ez rendben.hogy ha elhagy újra akkor gond van mert tudja hogy egyedül nem tudnám fizetni a havi törlesztés, sajnos nem keresek annyit hogy havi 70 törlesztés , plusz rezsit kicsengessem egyedül.így elveszne a lakás.
A kérdező hozzászólása: VAN TULAJDONA, AMI CSAK AZ Õ NEVÉN VAN.DE ABBA A LAKÁSBA NEM CSAK ANYAGIAKAT DE, KÉTKEZI MUNKÁMAT IS BELERAKTAM.KÖZÖSEN FIZETÜNK MINDENT, A HITELEKET IS.KÖZÖS FEDEZETBÕL RENDEZTÜK BE.
Kérdezõ! Közös gyereketek van? Mármint tudom, hogy most szeretne, de van már? Vagy te egyáltalán gondoltál gyerekvállalásra? Egyszer sem kerestél másik párt magad mellé a külön töltött idõk alatt?
Nem, mert ti épp az ellenkezõjérõl beszéltetek. Egyébként semmi szomorú nincs benne, hanem szerintem ez a korrekt. Mindenki vigyen annyit, amennyit megszerzett. Hol igazságos az, ha az egyik fél keres fél milliót a másik minimálbért, vesznek egy házat és fele fele arányban oszlik el váláskor? Mert szerintem ez nagyon nem az. Persze a normális az lenne ha nem válnának el, de ha már válásra kerül a sor, akkor az legyen olyan, hogy senki ne szenvedjen hiányt benne. Márpedig egy ilyen különbségnél aki a többet keresi mindenképp nagyobb hiányt szenved. Na erre való a házassági szerzõdés, aki amit csinál és amit tesz, amennyit keres. Ez szól arról, hogy ne lehessen kihasználni a másikat, nem arról, hogy ki lehessen.
A kérdező hozzászólása: azt mondja a férjem hogy gyereket szeretne, jelenleg külföldön dolgozik, azt mondja hogy haza jön ha igent mondok.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom tesztelni, mert azt mondaná amit hallani szeretnék.jól ismer.
A kérdező hozzászólása: 17:06-os "házassági szerzõdést"jól hangzik.de nem tudom , hogy megvalósítható ez így . ?
Szia! Gondolom külföldön elég jól keres. Én nem áldoznám fel a fizetésemet és a jómódomat azért, hogy legyen férjem meg gyerekem, szóval valószínûleg komolyan gondolja. Csak úgy nem jön haza senki, akinek jó ott. Én visszafogadnám.
Nem fogadnám vissza. Nem becsül, nem szeret téged. Mert akkor nem hagyott volna el 3!szor. Valószínûleg nem talál mást, ezért kellesz te, de ha egyszer talál, simán elhagy. Figyelj, simán találsz olyat is, akinek te kellesz, és aki szeret, nem hagy el egyszer se. Na az olyantól kell gyereket vállalni.
17:16-os, de lehet hogy már nem jó neki külföldön... és amúgy is haza jönne, de ez így nagyon jól eladható szöveg, hogy "csak miattad mennék haza". 17:06-os vagyok. Igen szerintem megvalósítható a házassági szerzõdés. Ügyvéd jelenlétében, tanukkal. De lehet már eleve valami olyasmit kellene belevenni, ami a tulajdonában van. Egy ház pl. amit ténylegesen el tudsz tõle venni, hogyha cserben hagy. És szerintem bele kéne venni a szerzõdésbe az okokat is. Sõt még lehetne benne olyan záradék is, hogyha gyanus lesz és magánnyomozót fogadsz és bebizonyosodik, hogy igazad van, akkor a nyomozó költsége is õt terheli. :) Szerintem ez nagyon vagány lenne, és tuti beijed ettõl, hogyha nem õszintén akarja veled újra kezdeni.
17.16: nem mindenkinek megy ám jól külföldön. Lehet rezeg a f.aszinak a léc, ígyis-úgyis hazajönne, csak beadja a kérdezõnek, hogy miatta, hogy jobban visszafogadja. Egy olyat, aki azért jön vissza, mert nem jött be neki odakint a Zélet, nem fogadna vissza senki.
Neeem, mi ez már, hogy a jogos tulajdonát elvenni? Azért, mert elhagyta háromszor, még senkinek sincs joga a vagyonát elszedni tõle. A házassági szerzõdés értelme pont az, hogy kisemmizés ne legyen, tehát mindenki azzal távozzon, amit hozott és amit szerzett. Akkor lenne értelme, ha a nõnek lenne háza és nehogy elvegye a faszi, de ez hogy elvenni a házát, ha elhagyja egy marhaság. Soha nem mennék bele ilyenbe és pofám se lenne elvenni a másét.
Ja és még annyi, hogy nem feltétlenül kell eljutni a megvalósításáig a szerzõdésnek... már jóval elõtte megtudhatod, hogy komolyan gondolja-e. Ez jó teszt lehet. Fogalmazd meg ezt a szerzõdést és küld el neki. Mondd meg neki, hogyha ezt hajlandó aláírni akkor jöjjön haza, szivesen várod és kezdõdhet a közös család projekt. :)
Ha nem megy jól neki külföldön akkor a gyerekre mi a magyarázat? Biztos nem akar a semmibe csinálni egyet. Ha csak simán vissza akarna jönni azt mondanám tök logikus az érvetek, de így, hogy gyerek is, nem hinném, hogy ez áll fenn.
17:21. Pont az a lényege, hogy ne kerüljön sor arra, hogy elvegye tõle a tulajdonát. Ez csak egy biztosíték arra, hogy nem vágja át mégegyszer. Egyébként pedig szerintem elég szomorú, hogy a mai világban büntetlenül cserben lehet hagyni a társunkat és "csak" azzal távozunk, ami amúgy is a mienk volt. Miközben az évek során sokkal többet feladtunk és segítettünk a másiknak abban, hogy megszerezze azt, ami végül "csak" az övé lett.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, a véleményeteket.Elgondolkodtat minden egyes válaszotok.NAGYON JÓ VOLT 12 ÉVBÕL 8, ezért nehéz a döntés.Mást mond a szívem és mást az ész.
A kérdező hozzászólása: MÉG VALAMI.FÉLEK ATTÓL, HOGY HA NEM MEGYEK VISSZA ÉS NEM TALÁLJA MEG A BOLDOGSÁGÁT AKKOR MI LESZ VELE, ÉS BOLDOGTALANNÁ TETTEM EGY EMBER ÉLETÉT.SZERETNÉM ÉS MEGNYUGVÁST ÉREZNÉNK , ÉS AKKOR LEHETNÉK ÉN IS BOLDOG HA TUDOM , HOGY Õ IS AZ VALAKIVEL.

A kisfiam 7 és fél hós, ismét teherbe estem. A férjemmel együtt nagyon örültünk az újabb Babának. A napokban viszont kiderült, hogy Apára sajnos nem számíthatunk többé. Hogyan fogom egyedül eltartani a két Picit?

A férjem közölte, hogy nem akar gondoskodni rólunk. Már a terhességmegszakításra is gondoltam, annyira kikészültem. De mire elintéznék hozzá mindent, lehet, hogy már betölteném a 12 hetet. Egyedül nem merem bevállalni a másodikat. Írjatok valamit!!!

Legjobb válasz: Ez borzasztó. Van segítséged? Mivel a gyerekeknek õ az apjuk kell majd gyerektartást fízetnie amenyiben dolgozik. Nem tudnám azt írni hogy ne tarsd meg a babát, de mindenképp nagyon nehéz lesz. Akár egy gyerekkel akár azzal a tudattal hogy miatta vetetted el másodikat. Semmi esély arra hogy meggondolja magát?

Ez borzasztó. Van segítséged? Mivel a gyerekeknek õ az apjuk kell majd gyerektartást fízetnie amenyiben dolgozik. Nem tudnám azt írni hogy ne tarsd meg a babát, de mindenképp nagyon nehéz lesz. Akár egy gyerekkel akár azzal a tudattal hogy miatta vetetted el másodikat. Semmi esély arra hogy meggondolja magát?
Szió! nagyon sajnalom :( A férjed nem teheti meg, hogy nem gondoskodik, törvény kötelezi rá, de tény, hogy apával könnyebb. A párom nagynénjét tudom peldanak hozni, o is hasonló cipõben jár, csodálatos két gyereket nevelt fel (az egyik 19, a masik 18 eves már, nekem kb 11 eve van szerencsém ismerni oket), lesznek nehez pillanatok, de szerintem mindenkeppen megeri. Ha lehet, ne "vetesd el", sokan ölnének is akár azért, hogy terhesek legyenek. A szuleid nem segitenek? nagyszulok? sok batorsagot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!