Találatok a következő kifejezésre: Félhosszu szőke van az (2 db)

Sötét szőke, inkább barna, félhosszú, hullámos hajam van, az alja meg van tépve. Barna szemem van és piros szemüvegem. Milyen színű melírt ajánlanátok nekem?

Vannak különböz? vastagságú melírok is? Nemrég szültem még szoptatok. Szülés el?tt sz?ke voltam, de azóta nem festettem. Köszönöm el?re is a segítséget.

Legjobb válasz: Nagyon vékony, szõke melír optikailag dúsítja a hajat. És általában a szõke jól is áll mindenkinek.:)

Nagyon vékony, szõke melír optikailag dúsítja a hajat. És általában a szõke jól is áll mindenkinek.:)

Félhosszu szőke hajam van az alja fekete! Barna a szemem, és nem tul barna a bőröm! Milyne szinü smink a megfelelő?

Legjobb válasz: Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...

Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!