Találatok a következő kifejezésre: Félhosszu szőke van (4 db)

Vajon, hogy kerül egy franciaágy és a fal közé legalább 10 hosszú barna hajszál, ha a ház asszonyának félhosszú szőke haja van? Várom a tippeket.

Segítsetek egy kicsit az én drágámnak, mert az "esküszöm nem tudom" nem valami fantáziadús szöveg. Ennél sokkal jobbat kéne kitalálnia, hogy ne költözzek el záros határid?n belül. El?re is köszönöm a válaszokat, természetesen els?sorban az én kicsikém nevében.

Legjobb válasz: 10 hajszálról van szó nem egy ráragadt hajszálról.

10 hajszálról van szó nem egy ráragadt hajszálról.
Lehet, hogy tényleg csak bevitte, mivel ha valaminek neki dõl, rajta marad a hajszál. De azért én ebben nem hiszek.Szerintem járt ott valaki...Lehet, hogy rokon? De azt megmondaná.
akárhogyan, pl ruháról..nekem hosszú vörös hajam van, találtam már a férjem ruháján szõke/barna/fekete hajat is, 110%, h nem megcsal csak pl. nekidõlt vminek.. Szóval, ha ezenkívül nincs okod féltékenységre, szerintem jó nagy hülyeség elköltözni...de te tudod...
-szerzett hajszálakat és betette oda hogy téged bosszantson. -az öcsédnek megengedte hogy nálatok dugja meg a csajt. -ugyan ezt egy haverjának engedte meg. -az öcséd akar kitolni a pároddal és betette oda a hajszálakat.
Kutyaször?? Na jo, komolyan: valami barna haju baratnöje aki kibontva hordja a hajat nem jart nalatok? Nem muszaly mostanaban. Rolam is ugy lehet megtudni hogy ott jartam hogy minden tele van hajjal. Aztan esetleg belelep a kutya v. macska es szanaszet hordja. Vagy a huzat.
Gondolj bele: ezer mas helyen megcsalhatna, ha akar. Csak nem annyira hulye, hogy a kozos lakasban, a sajat haloszobatokban tegye mindezt. Ha tenyleg ezt feltetelezed rola, akkor ott van mas gond is, nem csk az a par hajszal. Ne a hajszalakrol beszelgessetek, hanem arrol hogy a bizalom hova lett es hogyan allithato helyre.
Nem aludt rokon/barát nálatok mostanában?
Hacsak nem mosodában mosatod az ágynemût. Egyébként hálószobába, a felsõruházattal véletlenül hazahordott, odaragadt hajszálakat elég nehéz pont ott "elhullajtani", mivel ez eléggé privát szféra. Azért mielõtt elhamarkodottan döntenél, gondolkozz: amikor beköltöztetek, vagy be-bútoroztátok, vagy a szõnyeget leraktátok stb. volt-e valaki olyan segítség, vagy esetleg az üzletben, ahol a szõnyeget vásároltátok, volt-e ilyen eladó stb. Kár lenne néhány hajszálból azért egy életre szóló döntést hozni, és a kicsikédet egy életre megfosztani az apjától. Õ mindkettõtöket egyformán szeret, és az apujára ugyanúgy szüksége van, mint terád. Legalábbis õ biztosan így érzi.
Le kell ülnötök és átbeszélni a dolgaitokat! Nem elsõsorban a megcsalásról van itt szó, hanem azt kell tisztáznotok egymás között de nagyon õszintén, láttok-e még közös jövõt hosszútávon ebben a kapcsolatban. Látjátok-e értelmét ennek a kapcsolatnak: megvan-e az az érzelmi töltet, a hit, bizalom, a ragaszkodás, ami kell egy olyan kapcsolatban, amely azt mondja: senki mással csak vele! Ha nincs érzelmi töltés, ha csak azért vagytok együtt, mert "nincs jobb", akkor nem szabad együttmaradni, mert gátat szabtok annak, hogy a "jobb" megjelenhessen bármelyikõtök életében!!!!
annyi van h vagy tudomásulveszed hogy megcsal (lehet egyszer el is fog hagyni) vagy lépsz
26, igazad van, mindenki magából indul ki :-D Nem tudom elképzelni, hogy olyan lakásra menjek egy pasassal, ahol a párjával együtt él. Pláne abba az ágyba. És egy akármilyen gyors menet után minimum megtisztálkodom, fésülködöm (akár tíz ujjal, ha épp nem volt fésûm) Ezt feltételezem azért másokról is. Ennek pedig további nyomai is vannak, mint pár hajszál az ágy mellett. Ami tehát (szerintem) önmagában még nem bizonyíték.
A kérdező hozzászólása: Jó, azt a részt nem olvassa senki, hogy látták egy másik nõvel hazajönni?:D Mindegy amúgy, õ nem vall színt, én meg most érzelemmentes állapotba kerültem. Semmit sem érzek. Még dühöt sem. Azt hiszem szükségem van pár napra, hogy átértékeljem a dolgainkat, bármennyire is bûnbánó viselkedést tanúsít azóta. A kapcsolatunk elején viselkedett utoljára így mint az utóbbi hetekben. Nem vagyok pszichológus, nem tudom, hogy ez mit jelent pontosan. Melyik lenne a jobb? Ha bevallaná és mondaná hogy megbánta, vagy ha nem mondja el, de úgy viselkedik mint aki megbánta? Ilyen létezhet, ha mondjuk fél a következményektõl?
"én meg most érzelemmentes állapotba kerültem. Semmit sem érzek. Még dühöt sem." Majd fogsz. Gyakorlatilag sokkot kaptál. Ismerõs. Mármint, nem a helyzet, hanem az érzés. A nagy semmi.
A kérdező hozzászólása: Én is attól félek, hogy majd fogok érezni ezt-azt:)
Mi ez a sok mosoly-jel a kommentjeidben? Ennyire örülsz?
A kérdező hozzászólása: Közöd??? Azért mert egy valami zavar, állandóan legyek búval [email protected]? Nem vagyok az a típus, és szerintem szánalmas is, ha valaki semmin sem tud mosolyogni, holott ért már nagyobb tragédia is életemben. Az érzelmi részét majd magamban elrendezem, de ettõl még tudok akár nevetni is a saját nyomoromon, vagy más dolgokon, amiket viccesnek találok. Nem vagyok depresszív személyiség. Bocsáss meg ezért kérlek.
Csak érdeklõdtem! Ne ess a torkomnak kérlek! Nem én okoztam a nyomorod! Azt hittem ez nem az a téma, amit mosoly-jelekkel kell teletûzdelni! de ha te ezt viccesen fogod fel , akkor én is örülök ennek! :D
A kérdező hozzászólása: Nem ezt fogom fel viccesen, csak nem vagyok hajlandó magamba zuhanni valaki miatt, aki ezt nem érdemli meg. Érted már a módszerem lényegét? Eddig is mindig képes voltam pozitívan szemlélni a világot, ha nem így lenne már rég a Dunának mehettem volna, mert gyerekkorom óta nehéz életem volt.
Dobbantás után egy nagy ugrással tovább!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Senkinek sem kívánok hasonló élményeket, max annak a három jómadárnak:) Õk majd úgyis megkapják a jussukat a sorstól, vagy valamitõl:P
Bakker, ez nem gyenge!
Huhh..nem semmi! Kívánom, hogy a legközelebbi pasidban ne kelljen egyáltalán csalódnod!
A kérdező hozzászólása: Összesen 3 fõs volt az akciócsoport...
Mi történt???? Olyan jó lenne ha egy kérdés kiírása után, mindenki visszatérne hozzá és elmesélné mi történt azóta, úgy volt-e ahogy a kérdésben kiírta. És ezekbõl lehetne tanulni!:(:)
A kérdező hozzászólása: Szakítottunk természetesen, mint kiderült durvább volt az eset egy szimpla megcsalásnál. Az én ex kedvesem roppant kísérletezõ kedvû.
Biztos a Duna gyõzött!
Na mi lett végül?
A kérdező hozzászólása: Nem keresek semmilyen önigazolást, és nem volt semmi elõre eldöntve. Amikor kiírtam a kérdést még nem tudtam, hogy volt valaki aki látta is hogy hazahozott valakit. A hajszál egy dolog, de hogy a szomszédom látta másik nõvel hazajönni... Így a kettõ, plussz a megváltozott viselkedése, már több mint gyanús. Am lehet, hogy igaza van annak aki szerint az erõszaktevõ az ágy és a fal között akart megbújni:D Kicsit felvidított ez a verzió, köszi:)
Na jó én tudom mi történt! Ez a hosszú hajú éjjel beugrott az ablakon s megakarta erõszakkolni a párod az meg védekezett. A lány az ágy és fal közé akart beiszkolni meghúzni magát ott mint egy pók de ezt már a párod se tûrte s hajánál fogva tépte ki onnan, ekkor azonban az félve a korai kopaszodástól megrázta sörényét s felejtõ átkot bocsájtott rá majd lemászott az ereszcsatornán. Javaslom fesd le este elött az ablakpárkányt hátha s aludj a házelött akocsiban így biztos marad a friss festékben haj illetve uj lenyomat.
menj el otthonról pár éjjelre (pl. anyádhoz) és poloskázd be a lakást. Máris van bizonyíték. Vagy minikamerát is vehetsz. Ennél jobb tippem nincs.
bevitte a szél? Azért keressél más jeleket is, mielõtt ráfogod, hogy megcsalt.
Ha eljársz valahová tornázni, akkor te is hazavihetted a ruháidon!
Basszus, én nem találtam hajat, akkor kopasszal csal meg?
Voltál valahol mostanában?Úgy értem amikor nem aludtál otthon.Mert ha nem akkor nem hiszem, hogy megcsalna fényes nappal amikor mindenki megláthatja, hogy egy idegen nõ megy hozzátok.Meg azért elég durva lenne ha ennyi esze van a férjednek hogy hazavinné a nõt amikor ezt egyszerûbb máshol is elintézni.
Higgyétek el, vannak ennyire arcátlan pasik, én is ismertem egyet. Bár õt nem a hajszálak, hanem a zsebkendõ a párna alatt buktatta le.
Biztos, hogy minden szál hajad szõke? :-) Ne aggódj. Bolhából csinálsz elefántot, addig spannolod a párod, míg tényleg baj lesz. Ha megcsalna, nem ott, nem úgy tenné.
A kérdező hozzászólása: Ennyire nem vagyok hülye. Az ágy szorosan a fal mellett van. Azon a felén õ alszik. Alsónadrágban, nem ruhában. Pláne nem utcaiban. A földön találtam már egyet-kettõt korábban is, a szoba közepén persze. Arra azt mondtam, hogy biztos a ruhájával hozta be, kit érdekel. De ez az ágy mellett egy két centis résben van. Nem egy, nem kettõ. Vagy 10. 40 cm hosszú szõrû kutyát pedig ritkán látok sajnos. Nincsenek ilyen hosszú hajú közös ismerõseink, eddig azt hittem, hogy soha nem is járt itt ilyen paraméterekkel rendelkezõ hölgy. Ja és a két matrac között is leltem a hajkorona maradékaira, most hogy jobban utánanéztem a dolognak. Ami ezek után gyanús lehet, hogy az utóbbi pár hétben szokatlanul kedves és bújós volt, ami amúgy már jó rég óta nem volt rá jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Nincs most így hirtelen nagyon hová mennem, és nem fogok bepoloskázni semmit. Édesanyám sajnos meghalt.
Hát, õszintén szólva nincs semmi mentõ ötletem a számára.
#25: Érdekes dolgokat feltételezel egy titkos randiról. Bár ha akkor történt, amikor a kérdezõ vidéken volt, akkor ráértek. De nálam pl. nincs fésû soha. Ha dugni mennék a nõs pasim lakására (eh), akkor maximum az ottani fésût használhatnám, de bizonyára nem tenném. Fürdõszoba padlóról könnyebben eltûnik a hajszál, mint az ágyból. Hullania sem kell, elég ha elég van a szex, vagy rákönyököl a hajára és kihúzza. Gáz, hogy a bizonyításra több ötletem van mint a cáfolásra?! (bennem is sok bizalom lehet a világ felé.. :S )
Nem voltam még ilyen helyzetben :-) az igaz. De most tudom, majd mire kellene vigyázni.... :-))))) Mindegy is, az a kapcsolat úgyis halálra van ítélve régóta, csak indok kell a Kérdezõnek.
A fürdõszobában összeszedhették és lehúzzák a rötyin, persze röhejes lenne, ha egy "sikeres" randi után még ezzel töltenék az idõt.
23-as, valahol be kellett jönnie, ha ott volt... Teleportált? :-D Akinek 10-nél több hajszála kihullik szex közben, és pont az ágy és a fal közé esik, annak elõtte is, utána is potyog... Amerre jár. Valamint nem hiszem el, hogy utána ne fésülködött volna meg, ez esetben hová lettek a hajszálak?
Én se értem, minek a kérdés, ha már elõre eldöntötted a választ... Millió oka lehetne a hajszálnak, ezek közt van nyilván az is, hogy félrelépett. Én csak azt nem értem, miért is keresnél választ, ha egyszer minden szavadból süt, hogy nincs keresnivalótok együtt, pláne, hogy nem elõször gyanakszol (akár okkal, akár ok nélkül), tehát nyilván fogsz még többször is, ha együtt maradtok. Megéri?
#22: Lehet, hogy arra nem járt az illetõ?!
Nem volt, most sincs bizonyítékod. Te rég eldöntötted, hogy nem hiszel a párodnak. Mit keresel itt, önigazolást? Mondd csak, máshol találtál hajszálat? Az ugyanis elég necces, hogy csak az ágyban hullik el ennyi, se a mosdóban, se a lefolyóban nincs, stb.
9-es vagyok. Szóval, ha gyermek nincs, ez pedig már az utolsó esélye volt, akkor szinte válaszként is felfoghatod a legutóbbi ultimátumodra. Ha övé a lakás, akkor te költözöl, ha tied, akkor õ. Kár volna további éveket pazarolnotok egymásra. Inkább te is másra, õs is egy másra, talán jobb lesz mindkettõtöknek.
A kérdező hozzászólása: De, az öcsém. A másik szobában. Eddigi legnagyobb hajhosszúsága egész élete folyamán: 2 cm.

Félhosszu szőke hajam van az alja fekete! Barna a szemem, és nem tul barna a bőröm! Milyne szinü smink a megfelelő?

Legjobb válasz: Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...

Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...

Sötét szőke, inkább barna, félhosszú, hullámos hajam van, az alja meg van tépve. Barna szemem van és piros szemüvegem. Milyen színű melírt ajánlanátok nekem?

Vannak különböz? vastagságú melírok is? Nemrég szültem még szoptatok. Szülés el?tt sz?ke voltam, de azóta nem festettem. Köszönöm el?re is a segítséget.

Legjobb válasz: Nagyon vékony, szõke melír optikailag dúsítja a hajat. És általában a szõke jól is áll mindenkinek.:)

Nagyon vékony, szõke melír optikailag dúsítja a hajat. És általában a szõke jól is áll mindenkinek.:)


Félhosszú világosbarna/szőke göndörödésre hajlamos hajam van, kicsit teltebb arc inkább kerek, nem tudom hogy használjam a zselét milyen legyen a hajam?

sem a hosszú sem a rövid nem áll jól, viszont vasalni sem akarom, mert tönkreteszi a hajam, és edzés, tesi óra után bármit csinálok szétmegy, 1-2 tanáccsal elláthatnátok :D

Legjobb válasz: sztem jó ha legyantázod az arcod:)

sztem jó ha legyantázod az arcod:)
nem tudom, szerintem azért kicsit furcsa ha egy fiúnak gyantázva van az arca.. és ha a korodbeli fiúknak már borostás az arcuk neked meg nem az úgy éretlenséget sugároz. Meg sok nõ bukik a borostás férfiakra:D És nem tudom anyukád miért talál ki ilyet nekem még eszembe sem jutott, nem hiszem, h pl apukád gyantáztatta volna az arcát. Borotva - férfias;)
Szerintem se jó ötlet pasiknál az arcgyanta!Ha egy idõ után megerõsödik az arcszõrzeted, iszonyat nehéz lesz kitépni, és nagyon fog fájni!BOROTVA!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!