Találatok a következő kifejezésre: Félelmeim vannak kapcsolatban, hogy (3 db)

Kismamák ti hogy győzitek le a félelmeiteket, azzal kapcsolatban, hogy a babátokkal minden rendben van illetve minden rendben lesz?

Jelenleg 28 hetes terhes vagyok, de volt már egy 20 hetes vetélésem és nagyon félek, hogy nehogy valami baj legyen megint.

Legjobb válasz: Mindig újabb és újabb félelmekkel kel megküzdeni. Amikor megszületik, akkor is. Ahogy nõ, akkor is. Ha közösségbe kerül, akkor is. Ez így lesz mindig, attól a pillanattól, ahogy szülõvé válsz. Illetve, már korábbtól. Gondold azt, hogy minden rendben lesz. Látod magad elõtt, ahogy átöleled, és minden rendben, így kerek minden. Elképzeled csecsemõként, ahogy eszik, alszik, mosolyog. És mindvégig mindig egy lépéssel elõre.

Mindig újabb és újabb félelmekkel kel megküzdeni. Amikor megszületik, akkor is. Ahogy nõ, akkor is. Ha közösségbe kerül, akkor is. Ez így lesz mindig, attól a pillanattól, ahogy szülõvé válsz. Illetve, már korábbtól. Gondold azt, hogy minden rendben lesz. Látod magad elõtt, ahogy átöleled, és minden rendben, így kerek minden. Elképzeled csecsemõként, ahogy eszik, alszik, mosolyog. És mindvégig mindig egy lépéssel elõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Félelmeim vannak avval kapcsolatban, hogy a párom már nem lát szépnek, nem büszke rám, pedig nem híztam sokat. (26 hetes vagyok és 4, 5 kilót.) Ez normális?

Kezdek a csinosabb n?kre féltékeny lenni, pedig sohasem voltam az. Neki már nem az els? gyereke fog születni, nekem pedg igen. Nem lehet ezt vele megbeszélni , mert annyit válaszol, hogy "nem unod még?"

Legjobb válasz: Amit az én páromlól le tudok szûrni,így hatalmas pocakkal,plusz 10 kilóval,berepedezett hasbõrrel is ugyanannyira szeret és szépnek lát,mint a kispocak elõtt.Szerintem ezzel nem csak õ van így.Jobb lesz ha abbahagyod a féltékenykedést,mert ha meg szoptatsz,akkor az lesz a baj,hogy most azért szebb más nõ,mert te éppen a kispocakot táplálod,utána meg azért fogsz rettegni,mert lógósabb lett a cicid...hidd el,õ észre sem veszi..vagy ha észreveszi,akkor sem érdekli.

Amit az én páromlól le tudok szûrni, így hatalmas pocakkal, plusz 10 kilóval, berepedezett hasbõrrel is ugyanannyira szeret és szépnek lát, mint a kispocak elõtt.Szerintem ezzel nem csak õ van így.Jobb lesz ha abbahagyod a féltékenykedést, mert ha meg szoptatsz, akkor az lesz a baj, hogy most azért szebb más nõ, mert te éppen a kispocakot táplálod, utána meg azért fogsz rettegni, mert lógósabb lett a cicid...hidd el, õ észre sem veszi..vagy ha észreveszi, akkor sem érdekli.
Az Õ babáját várod és fogod megszülni! T evagy neki a legszebb, mégha nem is mondja mindig.:) 25 hetes kismami
szia, ezzel én is pont igy vagyok, ráadásul a párom szakmájábol kifolyolag nökkel dolgozik, sokkal, csinosakkal.Együtt érzek veled, én is kivagyok emiatt egy picit, de tudom hogy csak én számitok neki és persze a baba.29 hetes kismama.
Szia! Ne féltékenykedj a terhességem elején nekem is voltak ilyen gondolataim, de azzal biztattam magam, ha megláttam egy csinos nõt, hogy én nem csak csinos vagyok, hanem kisbabát is várok és hidd el ezt nagyon sok férfi szexisnek találja! Boldog babavárást 33 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Arik vagytok...
Én 23 hetes vagyok és én 10 kg-ot híztam már.De szerintem a terhsség igen is jól áll.Nekem elsõ gyerek, neki nem és nekem is ugyanez szokott lenni a válasza nem unod még?.Még majdnem én vok a hibás, hogy próbálok mindent úgy csinálni, hogy az jó legyen.Néha úgy érzem hiába pedálozok.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló közelítette meg leginkább a problémát, örülök (meg nem is) hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Azért a bíztatásokat köszönöm.

Decemberben lombikom lesz, de még mindig tele vagyok kétségekkel és kérdésekkel, hogy tényleg akarom-e ezt az egészet és nem lenne-e jobb természetes dolgokat kipróbálni, hátha úgy sikerül. Nektek is vannak félelmeitek ezzel kapcsolatban?

A férjem spermaszáma nagyon alacsony, a doki egyb?l lombikot javasolt nekem mégis félelmeim vannak, nem leszek-e rosszul az injekcióktól, nem lesz-e beteg a baba stb. , de ha meg nem adom meg az esélyt, ki tudja legközelebb mikor mehetünk lombikra.

Legjobb válasz: Ha tényleg akarjátok a babat akkor ne kételkedj.Használd ki alehetoséget.

Ha tényleg akarjátok a babat akkor ne kételkedj.Használd ki alehetoséget.
Szia! Mi három lombikon vagyunk túl, sajnos eddig sikertelenül. De sosem voltam rosszul az injekcióktól, és a lombikbabák ugyanolyan egészségesek, mint a természetesen fogantak. :-) Emiatt nem kell aggódnod. Ha a férjed spermaszáma nagyon alacsony, nem biztos, hogy a "természetes" dolgok segítenek, és csak megy az idõtök. A legjobb esélyetek a babára a lombik szerintem. Ez nem olcsó, és elég megterhelõ dolog, a dokik csak akkor javasolják, ha nincs más lehetõség. Persze vannak csodás történetek, hogy látszólag esélytelen pároknak mégiscsak sikerült valahogy a baba, de hidd el, ez sokkal ritkább, mint a lombikbabák.
Szia! Sokadik lombikon vagyok túl, ezért bõven van tapasztalatom. Anno az elsõ lombik elõtt bennem is voltak félelmek, hisz ki ne félne az ismeretlentõl? De a gyermek utáni vágy, és , hogy végre számunkra is megadathatik amire oly régóta vágyunk, minden kétségemet és félelmemet elsöpörte. Nálunk miattam kell lombik, max. dózisú hormonkezeléssel! De sosem volt mellékhatása , semmilyen rosszullétem nem volt, nem híztam (47 kg voltam mikor kezdtük, és most is annyi vok), nem szõrösödtem:) Persze, sok mellékhatás fel van sorolva a tájékoztatókban, amelyek "rémisztõen" hatnak. Milliónyi lombikbaba született már, és nem betegesebbek a természetes úton fogantatottnál! Ami lehetéges általában, hogy gyakoribb az ikerterhesség, és ezáltal a koraszülés esetleg, de nekem sok lombikos társamnál születtek ikrek, és problémamentes volt a várandóságuk is. Én két sikeren vagyok túl, sajnos egy méhenkívüli lett, egynél pedig elveszítettük a babát tavasszal. Most újra lombikozunk, ahogy írtam, sokadszorra, és remélem életünk legcsodálatosabb ajándékát kapjuk karácsonyra az élettõl! Sok sikert, kitartás, és csak pozitívan, sok minden dõl el fejben, és lélekben!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.Kellett ez a megerõsítés!Mégegyszer köszönöm és kitartást mindenkinek, a babáinkat hamarosan mi is majd a karjainkban tarthatjuk:-)
Szia! Én annó azt mondtam lombikra nem megyek soha mert ha a baba természetes módon nem jön annak oka van.Aztán mikor kiderült, hogy nincs más esélyünk meg barátkoztam a gondolattal!Volta bennem is félelmek az inekciók miatt de utólag ki derült teljesen felesleges volt minden aggodalmam mert a LOMBIK csak annak félelmetes aki még nem volt benne és nem tudja milyen!Így utólag totál egyszerû volt az egész és gyorsan le is zajlott!Sajnos nem sikerült de már alig várom mikor mehetek újra mert nem adom fel és szeretnék sõt akarok anya lenni!!!A természetes útnál felesleges reménykedésekkel telnek el a hónapjaid amit még nehezít a folyamatos csalódás lombiknál viszont meg van az esélye, hogy sikerül a baba és nem a bizonytalanság van hónapokon át!!! Mindenképpen menjetek el mert a lombik csak segítség a természetnek és ha most ki hagyjátok már a következõ ciklusod végén bánni fogod!!! Nagyon sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm szépen és sok sikert és kitartást neked is!Remélem neked is megadatik hamarosan, hogy édesanya légy.Drukkolok nagyon!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!