Találatok a következő kifejezésre: Félek hogy már sosem lehet (3 db)

Félek hogy nekem már sosem lehet gyermekem. miért?

Legjobb válasz: nem kell félni nagy már az orvos tudomány. de mit miért?miota probálkoztok hogy félsz ettõl?

nem kell félni nagy már az orvos tudomány. de mit miért?miota probálkoztok hogy félsz ettõl?
Hormonvizsgálatod ezek szerint volt már. Férjednek a spermavizsgálatot megcsinálták? (nálunk azzal kezdték). Petevezeték átjárhatósági vizsgálatod volt-e már? Illetve vércsoport összeférhetetlenség?
A kérdező hozzászólása: milyen visgálat jõnn ez után?
és miota probálkoztok hohy ennyire elvagy keseredve?
A kérdező hozzászólása: most megyekmajd hozzá.nem tudom mi lesz milyen vizsgálatok lesznek ezek után.?
és azóta mi történt? (úgy értem doki mit javasolt?)
A kérdező hozzászólása: 1éve voltam closti kurán is
nemkellene igy gondolnod hány embernek nemsikerül csak 1-2 évre. miotsa probálkoztok?
miért gondolod így? vizsgálatok voltak már vmilyen irányban?
Ne csüggedj 17 éves korom óta van szexuális kapcsolatom soha az életben nem voltam terhes én is lemondtam az anyaságról és ime tavaly megszületett anyák napján a kicsike fiam!!!28 ÉVESEN estem teherbe!!!

Azt olvastam, hogy a 8 hós babák fel kelnek esténként de miért? Olyan jó volt eddig mindig is végig aludta az éjszakát sosem kelt fel, Mi lehet most? Másnak is csinált ilyet a 8 hós babája? UI nem tejcsis tápszeres és már mindent eszik

Nagyon fáradt fürdetés és vacsora ,már nem tudom húzni az idõt mert cumizik és ragad a szeme.Öltözés kajcsi csicsis és amikor lerakom KEZDÕDIK A MÜSOR.Rám néz forgolódik,kell fel,izeg,mozog,és látja,hogy semmi akkor sir,Nagy nehezen vissza alszik és ugyan ez este izeg,mozog,recseg,és kapaszkodik és kell fel .Ma be raktam a másik szobába nagyon kiváncsi vagyok a hatásra.Ti hogyan csináltátok????

Legjobb válasz: Még egy: ha külön szobában altatod, lehet, hogy addig a tesónak nem kéne ott lennie, amíg elalszik. Ha kiságyba szoktad tenni, mindenképp ingerszegény környezetben legyen, de én azt mondanám, akkor is legyél ott mellette, hogy biztonságban érezze magát, amíg elalszik. Aztán kérdés, hogy az éjjeli "újfajta" zajokra hogyan fog reagálni..

Még egy: ha külön szobában altatod, lehet, hogy addig a tesónak nem kéne ott lennie, amíg elalszik. Ha kiságyba szoktad tenni, mindenképp ingerszegény környezetben legyen, de én azt mondanám, akkor is legyél ott mellette, hogy biztonságban érezze magát, amíg elalszik. Aztán kérdés, hogy az éjjeli "újfajta" zajokra hogyan fog reagálni..
Végig szenvedtük ezt az idõszakot. Nálunk ugyanez volt. Minden altatás egy kín szenvedés volt. Hiába volt fáradt szenvedett, mozgolódott, felkelt és csak hisztizett. De elmúlt, átment rajta. Már 9, 5 hónapos de minden visszaállt a rendes ütembe. Néha vannak napok mikor kicsit nehezebben megy a dolog de kinek nincs rossz napja ugye? Szóval a lényeg az h ez szerintem csak egy ilyen élettani sajátosság volt nála. Kitartóan tartottuk magunkat a megszokott rutinhoz és reménykedtünk h elmúlik. Aztán elmúlt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Mi most beraktuk egy külön szobába a tesó mellé , kiváncsiak vagyunk
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen .Pedig adom neki a homeos bogyókat is .Nállunk azért megy a tv sosincs kikapcsolva mocorgunk , krákogunk, mind1 kiváncsi vagyok akkor is
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Sikerült a különszoba , azóta semmi végig alszik és reggel fél hat vagy fél hét felé kell.Akkor ezekszerint mi zavartuk meg a tv

Munkát keresek már jó ideje, de sosem hívnak vissza, külsőleg nem vagyok épp átlagos, lehet hogy ezért nem vesznek fel sehova?

Utoljára egy barátomat vették fel helyettem akinek se nyelvtudása, se gyakorlata... kissé már kiakasztó a helyzet, hogy az számít ki hogy néz ki, és nem a tudás vagy hozzáértés.

Legjobb válasz: Ha valamilyen elérhetõségedet megadnád, én tudnák neked ajánlani olyan foglalkozást, amihez nem kell modellnek kinézni, egyébként sem ez számít! Írj a címemre, ha kíváncsi vagy.

Ha valamilyen elérhetõségedet megadnád, én tudnák neked ajánlani olyan foglalkozást, amihez nem kell modellnek kinézni, egyébként sem ez számít! Írj a címemre, ha kíváncsi vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!