Találatok a következő kifejezésre: Félek hogy lesz a (1007 db)

Mit tegyek? Az alsó szomszéd percenként jön fel, hogy leszakad a mennyezete, mert nálunk játszanak a gyerekek.

Már ha egy széket arrébb tolok, akkor is fent van és magyaráz, tegnap meg átjött a lányomhoz a 2 uncsitesója és hárman játszottak. Természetesen az öreglány megint itt volt. De mit csináljak? Nem kötözhetem a gyerekeket a székhez. És semmi rosszat nem is csináltak, zokniban játszottak, meg bújócskáztak.

Legjobb válasz: Küld le hozzá a gyerekeket és akkor nem fog leszakadni a menyezete:-))Bocsi,de ez jutott eszembe.Nem tudsz mit csinálni a gyerekek mozgékonyak és ha nem kiabálnak nem csapkodnak a földhöz dolgokat akkor ez van.

Küld le hozzá a gyerekeket és akkor nem fog leszakadni a menyezete:-))Bocsi, de ez jutott eszembe.Nem tudsz mit csinálni a gyerekek mozgékonyak és ha nem kiabálnak nem csapkodnak a földhöz dolgokat akkor ez van.
Közöld vele, hogy zaklatásért bejelentést teszel.
Itt a jó idõ, a gyerekeknek is jobb lenne a szabadban lenniük. Attól kifáradnak és a lakásban már nem nagyon fognak rohangálni. Az ilyen lakások valóban nem túl gyerekbarátok sajnos és a szigetelés sem jó.
Sajnos nem könnyû ez a társasházi élet, túl sokat nem lehet tenni, egymáshoz kell igazodni.
Én is tudom milyen, ha zajonganak a szomszédok. Kisgyerek van ott és a nap szinte minden szakában futkározik a lakásban és iszonyat hangosan áthallatszik, meg hogy sikongat, kiabál, az ajtót döngeti. Ráadásul, fúrnak, faragnak, kalapálnak és ordibálnak, veszekednek. A lépcsõházban is mindig hallani, ha jönnek-mennek, a gyerek mindig sír, hisztizik. De mégis mit tudnánk csinálni? Semmit. Nagyon idegesítõ, de vhogy meg kell szoknunk.
A kérdező hozzászólása: Pontosan. 33 család lakik egy házban, el kell viselni a másikat. Lehet, hogy nekem gyerekem van, aki játszik, másnak meg hosszú körmû kutyája, részeges férje...stb. Szóval mindenkinek megvan a maga sara, emberségesebbnek kéne kicsit lenni. Köszönöm a tanácsokat, a házirendet lehet, hogy kitûzöm neki. :)
És mi lenne, ha taktikát változtatnál? Mikor legközelebb felmegy, hívd be, kínáld meg kávéval, sütivel, akármivel, lehet, hogy aranyosnak fogja találni a kislányod, és csak annyi baja van, hogy magányos. Ha mégsem, akkor [email protected] le, mit gondol a vén qurva! :-)
Én az ajtót se nyitnám ki neki többet. :)
A kérdező hozzászólása: Látta már a gyereket, soha egy kedves szava nem volt hozzá... Én egy ilyen banyát be nem hívok. :(
Onnantól kezdve, hogy a házirendben benne van, hogy H-P 8-20-ig, szombaton 8-14-ig mindenki úgy zajong, ahogy akar, egy szava nem lehet. Ezeken az órákon kívül meg vagy próbálsz megtenni dolgokat az ügy érdekében, vagy azt mondod így járt, akkor sem lehet egy hangja sem, mert egy gyerek nem csinálhat olyan nagy zajt, hogy csendháborítás legyen. Mi szerencsére az elsõn lakunk, ilyen problémánk nincs, de mikor a szomszéd minden hétvégén rántotthúst csinál, és már reggel 7-kor klopfolja a húst.... nem szoktam szólni, hiszen az is olyan zaj, amirõl nem tehet, hogy áthallatszik.... De ha már a másik szomszéd emiatt veri a gázcsövet, azt viszont az egész 10 emelet hallja, azért már lehetne szólni. Szóval nem tudsz az ilyen emberekkel mit csinálni, ne engedd be, ne nyiss ajtót, majd megunja. Ha nem nõtt fel a társasházhoz akkor költözzön el. Én is bosszankodok, mikor hétköznap fúrnak, és már az agyamat is kifúrják, de ugyanakkor nekünk is kellett fúrnunk, mikor a polcokat feltettük. Mikor? Ebédidõben? Mikor a többség dolgozik, nincs itthon? Akkor a kisgyerekek alszanak. 10 körül? Akkor a picibabák alszanak. 17 körül? Akkor meg jönnek a dolgozók, hogy nem tudnak pihenni. 19 körül? Akkor meg az egész ház szidja az anyánkat..... Szóval nem lehet okos az ember. De hogy egy gyerek csinál zajt... ez van. Anyukámnak nem gyerekzsivajt, hanem a kutyák rohangálását kell elviselni. Az aztán még jobb, ráadásul szólni sem mer, mert nem magyarok laknak felette.... Szóval ne csinálj semmit, majd megunja a kedves szomszéd :o))
Ezzel jár, ha kisgyerek van! Mégis, kötöznéd egy székhez?! Ha nem tetszik neki, költözzön el. :) Esetleg játszhatna habtapin, vagy a nagyágyon, de egész nap ott sem lehet. El kell fogadnia, hogy a kisgyerek bizony zajjal jár. Ennyi. :)
Semmit, vén banya. Ezek után ne is engedd be a lakásba. Egy éves gyerekkel sok mindent nem is tudsz tenni, kint nem tud rohangálni, mozgásigénye meg van. Nálunk a gyerek késõn indult el, most is babakocsizunk, és verték a falat, mikor négykézláb ment. Szõnyeg plusz habszivacson játszott és szenvedõ hangon mondta az alattunk lakó, hogy hallanak mindent, hogy milyen korán kel. B.sszus, ha elvettem a zörgõs játékot, akkor ordított, ha nem, akkor meg hangos volt. Mindig rászólok, ha a parkettán autózik, hangosan jár, sikongat, de mégis mi az, amit egy társasházban játszhat????
A kérdező hozzászólása: Lassan már levegõt nem tudunk venni anélkül, hogy fel ne szóljon érte. :( Röhej. Nem lehet vele megbeszélni semmit, mert õ egy full egyedül élõ morcos zsémbes néni, se kutyája, se macskája, soha nem jön hozzá senki és csak a saját maga igazát mondja. Közös képviselõ? Hát szerintem magasról tojna rá, oldjuk meg egyedül. :(
Õt ti zavarjátok, titeket meg õ. Próbáljatok meg csendesebbek lenni, de neki is változtatni kell és nem minden apróságért ugrálni. Beszéljetek közös képviselõvel, hogy ilyen esetben mit lehet tenni.
A kérdező hozzászólása: Hát én is így vagyok, elõttünk is gyerekesek laktak itt, nem mondták, hogy ilyen boszi lakik lent. Mi tényleg próbálunk alkalmazkodni, de hozzá nem lehet. Amikor a létrát felállítottam, mert festettünk, akkor is feljött, hogy ez mi volt. Ha mosok, akkor az nem tetszik. Röhej komolyan mondom és az a baj, hogy egyre kevesebb türelmünk van hozzá. :(
Ezt a kérdést mintha én tettem volna fel. Én tanácsot adni nem tudok, csak együtt érezni veled, mert az én alsó szomszédom is ilyen, annyi különbséggel, hogy õ 30 éves alkoholista és nem tetszik neki, ha a kislányom szaladgál. Részegen volt már rá példa, hogy ordítozott nekünk felfelé, hogy húzzunk vissza oda ahonnan jöttünk, meg sok hasonló szép dolgot. Ez van, én ha nincs itthon a férjem félek is, de õ már kb. 2x szólt neki, hogy állítsa le magát. 1 éve lakunk itt, ha tudtam volna biztos nem költözök ide :( Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat vagyunk kint így is, de az enyém még pici, nem nagyon van el sokáig még a játszótéren (1 éves). De komolyan mondom röhej, hogy semmit nem lehet csinálni, mert állandóan itt magyaráz. :(
ne ne hívd, mert odaszokik, ki se nyisd neki az ajtót. vegyél kukucskálót, ha õ áll ott, küldd ki a temetõbe kapálni

Elhatároztam, hogy leszokom a dohányzásról. Tudom, hogy kemény lesz, mégis inkább az elhízástól félek jobban. Van valakinek ebben valamilyen tapasztalata? Esetleg jó tanács? !

Legjobb válasz: Rágóz akár vegyél napi 2-csomagott is Ezenkívül foglald el magad folyamatosan csinálj valamit hogy ne jusson eszedbe a cigi

Rágóz akár vegyél napi 2-csomagott is Ezenkívül foglald el magad folyamatosan csinálj valamit hogy ne jusson eszedbe a cigi
Ha cigi helyett nassolni támad kedved, akkor ülj le és olvass pár percet, vagy vegyél napraforgó magot és abból törögess meg pár szemet.
Én tavaly leszoktam, de sajna 4 hónap után visszaszoktam. Mivel eleve is túlsúlyos voltam, én úgy csináltam, hogy szeptemberbe elkezdtem diétázni, és októberben tettem le a cigit, és folytattam a megszokott diétás étrendet. Szóval még ofgytam is. Viszont én nikotintapasszal szoktam le, úgy talán könnyebb. Idén szeptemberben megint nekivágok a leszokás+diéta kombinációnak :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de már látom, hízás lesz ebbõl.

Nagyon félek! Holnap lesz a laparoszkópiás műtétem endometriózis miatt. Segít valaki, hogy kicsit megnyugodjak?

A laparoszkópiát összeköti a dokim petevezeték átjárhatóságival és méhtükrözéssel is. Igaz, (remélem) mindent elmondott az orvosom és igyekszem arra gondolni, hogy a m?tét után jön a baba, de mégis nagyon-nagyon félek. Kérlek szépen, akiknek van ilyen irányú tapasztalata, ossza meg velem.

Legjobb válasz: Szia ne félj nem lesz semmi baj.Nekem most okz 6-án volt.Elötte nap este6-tól nem ehettem.Reggel befeküdtemFél 12-kor mütöttek.Altattak maszkkal.A köldökömnél van 1 vágás meg egy alatta.Másnap haza mehettem.még 2 hét és meg lesz a szövettani eredmény,nekem is csináltak átjárhatóságit is.Ne félj nem lesz semmi baj.Nekünk 3é1/2 éve nem jön a baba mert endometriozisom van,most derült ki.kitartást.Puszi.(: Üdv:Marcsi

Szia ne félj nem lesz semmi baj.Nekem most okz 6-án volt.Elötte nap este6-tól nem ehettem.Reggel befeküdtemFél 12-kor mütöttek.Altattak maszkkal.A köldökömnél van 1 vágás meg egy alatta.Másnap haza mehettem.még 2 hét és meg lesz a szövettani eredmény, nekem is csináltak átjárhatóságit is.Ne félj nem lesz semmi baj.Nekünk 3é1/2 éve nem jön a baba mert endometriozisom van, most derült ki.kitartást.Puszi.(: Üdv:Marcsi
Én is hezitáltam nyíregyen, de debibe fizetõs az inszem azért maradok itt. Nem tudom hány embernek sikerülhetett itt az inszem, én egyrõl tudok.Az biztos, hogy itt elég nagy szarságok vannak , sajnosss......
Nekem is felajánlották..de nem tudom eldönteni, hogy vajon itt jók e?? Hallottál már olyat akinek itt sikerült? És neked csináltak lapart vagy csak hsg-t?
Igen itt fogják nyíregyen csinálni az inszemet.
Adorján dr. Nyíregyen fogják az inszemet csinálni?
Szia utolsó! Nekem most egyenlõre csak nem kell lapar, hanem , ha megjön kezdjük az inszemet!Ki az orvosod?
Én is nyíregyra megyek laparra, nagyon félek tõle.. Neked kedves elõzõ hogy sikerült?
Szia!Kíváncsi lennék, hogy hogy sikerült a mûtéted?Ki mûtöt? Sikerült azóta a baba?Az endóddal miújság? Nekem 1 éve volt laparom itt nyíregyen(Pap fõorvos csinálta).Nekem is endo derült akkor ki, meg PCOD.Azóta megint visszajött az endo, megint mûtét kellesz !:(Utána inszemet akarok rögtön! Már mi több mint 2 éve várunk babára!
Engem Debrecenben a klinikán. Csak keményen, nem lesz semmi gond. A lényeg, hogy célra vezessen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, igyekszem felülkerekedni a félelmen és a célra koncentrálni, így talán könnyebb. Ma reggel elhatároztam, hogy kemény csaj leszek! Nyíregyházán mûtenek. Téged hol fognak?
Nekem hétfõn lesz, de azért én is írnék néhány megnyugtató szót. Azt gondolom, hogy a cél szentesíti az eszközt jelen esetben is. Személy szerint mindent kibírnék csak babám lehessen. Próbáld így fölfogni és a végeredményre koncentrálni és meglátod kibirod, kibírjuk. Neked hol csinálják? Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló! Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat - sokat segített, és szívbõl gratulálok a gyermekedhez. Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Szia Marcsi! Nagyon köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatodat. Igyekszem lazán kezelni, bár már mi is 3 éve várunk kisbabára. Gyógyulást kívánok és mielõbbi gyermekáldást!
Kötelezõ volt neked elõtte a laparoszkópia?

Nagy baj ha egy fiu papagajt nem parositunk? Nem lesz szomoru vagy esetleg nagyon maganyos csicsereg mintha a parjat keresne felek hogy belehal a maganyba mit tegyek? nem tudok neki part venni.

Legjobb válasz: Milyen fajta papagáj? Ha eladták egyedül, pár nélkül, akkor valószínûleg lehet egyedül is tartani. Remélhetõleg. Ennyire a kisállat kereskedésekben is értenek hozzá. Amit párban lehet csak tartani, azokat eleve csak úgy adják el, együtt. Szóval ha eleget foglalkozol vele, nem lesz magányos.

Milyen fajta papagáj? Ha eladták egyedül, pár nélkül, akkor valószínûleg lehet egyedül is tartani. Remélhetõleg. Ennyire a kisállat kereskedésekben is értenek hozzá. Amit párban lehet csak tartani, azokat eleve csak úgy adják el, együtt. Szóval ha eleget foglalkozol vele, nem lesz magányos.
Csengõt, tükröt, mûpapagájt még véletlenül se adj neki! A csengõ halláskárosodást és fémmérgezést okoz. A tükör, mûpapagáj mentális problémákat okoz mivel õ nem tudja hogy az amit lát nem egy igazi fajtársa és ha a párjának tekinti elkezdi etetni is de mivel a tükörképe, mûpapagáj nem fogadja el tõle a felöklendezett magokat vissza kell nyelnie amitõl begygyulladást kaphat. Mivel nem reagálnak semmire(udvarlás, etetési szándék, vakargatás, stb) ideges lesz tõlük ami idõvel fokozódik akár szívrohamot is kaphat. És mindháromtól gyakran agresszívek lesznek a madarak az emberekkel és a többi madárral szemben is. Tehát ezeket kerüld, szedd le a játékokról. Az internetrõl rendeljetek neki minimum 6 fajátékot. A 6-ból a kalitkában egyszerre mindig csak 3 legyen és 1-2 hetente cserélgesd õket így nem unja meg õket de azért idõnként vegyetek neki új játékot is. Továbbá fontos hogy legyen a kalitkában ételkeresõ játék is amit egy hullámos esetében nem kell túlbonyolítani. Pl.: Moss el egy kupakot és csinálj a közepébe egy lyukat majd kenderzsineggel lógasd fel úgy a kalitkában hogy csak a rácsról érje el és tegyél bele a magkeverékébõl. Vékonyabb leveles fûzfaágakat is lógass be a kalitkába mert remek elfoglaltság a számára és a csõrét is koptatja vele.
A kérdező hozzászólása: Van tukre de okos es nez be a tukor ala. Es mind csipegeti.
vegyél neki a kalitkába egy kis tükröt és akkor nem hiszi majd magányosnak magát. és ez nem kamu, bebizonyított tény
Ja és az állatkertbe se add be mert ott se élne túl sokáig, jól. A látogatók többsége állatoknak egyáltalán nem való kajákkal pl.ropi eteti a papagájokat és a többi állatot is sajnos.
Ha nincs idõd napi 4-5 órát foglalkozni vele akkor próbáld meg odaadni egy tenyésztõnek mert ha meg nem is hal szörnyû dolgokat fog csinálni magával unalmában. Állatkereskedésbe csak a legvégsõ esetbe add be. Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: hullamos papagaj, az udvaron fogtam ezert nem tudom mit kell tegyek meg a nyaron fogtam eddig nem volt vele baj es valakitol hallottam hogy egy papagaj bele tud pusztulni a maganyba ezert nem tudom nincs idom vele napont 4-5 orat foglalkozni szerintetek adjam be az allatkertbe vagy nyugottan megtarthatom???
Ha foglalkozol vele napi 4-5 órát minimum akkor nem lesz magányos. És a magányba nem halnak bele csak hogy elfoglalják magukat pótcselekvésbe kezednek ami a tolltépéstõl a láblerágásig bármi lehet.
Ott, ahova én járok, nem adja úgy el. Mindig mondja, pl, hogy õket csak együtt viheted el. Egy db-ra nem is mond árat, eleve csak kettõre. De akkor gondolom ez a kivétel.
Elõször is, az elsõnek válaszolva. Nem, a kereskedésben mindig az a jó az állatnak, ami a vevõnek megfelel. Tehát simán eladnak papagájt, pintyet egyedül, eladnak halat olyan összeállításban, ami két nap múlva már biztos nem fog fennmaradni. Kérdezõ! Milyen papagáj? Feltételezem, hogy hullámos (õ kolóniamadár, jóhogy magányos), vagy nimfa (na õk sem szeretnek egyedül). Vehetsz azonos nemû papagájt a meglévõ mellé, így nem lesznek kicsik. Amúgy meg nem rossz nekik, ha nem párosodhatnak. Ez egy ösztön, az hajtja õket, viszont a természetben sem találnak mindig párt maguknak. Ellenben folyamatosan keresik azt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom .Tukre mar majdnem egy eve van es meg mindig nagyon baratsagos es szelid, viszont a csengorol lemondok, meg egyszer koszi

Miért van az hogy 4-5 napig nagyon jól van tejem mindig csak az egyik mellből szopik a babám aztán utána fele annyi lesz a mennyiség és csak szenvedünk 1-2 napig?

Fejek is és igény szerint szoptatok. Ez hétr?l hétre így megy . Hogyan tudnám ezeket a napokat elkerülni? Miért nem ugyanannyi a mennyiség? A babám mindig kiüríti amib?l eszik.

Legjobb válasz: Eszel-iszol, pihensz eleget ezeken a napokon? Nálam annyira meglátszik, hogy mit ettem-ittam, vagy idegeskedtem-e elõzõ nap valamin. Mennyi idõs a babád egyébként? Mert az is lehet, hogy egy-egy nap õ eszik többet... nálam volt ilyen, hogy egyik nap egy "fél" cicit evett ki, aztán másnap meg nem volt elég neki a kettõ se :)

Eszel-iszol, pihensz eleget ezeken a napokon? Nálam annyira meglátszik, hogy mit ettem-ittam, vagy idegeskedtem-e elõzõ nap valamin. Mennyi idõs a babád egyébként? Mert az is lehet, hogy egy-egy nap õ eszik többet... nálam volt ilyen, hogy egyik nap egy "fél" cicit evett ki, aztán másnap meg nem volt elég neki a kettõ se :)
A kérdező hozzászólása: 6 hetes a babám és sokat tud enni. Nem értem miért ingadozik így a tejmennyiség. Minden nap mindenre odafigyelek hogy legyen tejem de attól idegeskedek hogy miért nincs rendesen.

Más is fél milyen lesz a babája? Kérem irjanak azok akiknek nem volt zökkenö mentes érzelmileg a terhessége. Végül is hogyan végzödött?

28hetes vagyok.végig aggodtam a terhességet,mindenféle félelmem volt már. nehezen is kezdödött 39.3lázzal. majd az idegeimet a cigaretta elvonása is megtépázta,rengeteget aggodtam és még most se hiszem hogy mindent végig tudok csinálni.egyszerüen nem merem elhinni,hogy tényleg megkapom ezt a babát.bár ö már a 2. csak az apja nem akarta.más is fél attol vajon egészséges lesz e ill szép?

Legjobb válasz: én is 40fokos lázzal, betegséggel láttam neki a terhességnek és apa sem akarta a babát. Vitáztunk róla sokat és úgy döntöttem, h elköltözök nem fogom õt hallgatni, nincs szükségem az idegeskedésre. Mondtam, h döntse el mit akar. Néhány hétig anyukáméknál laktam és elkezdtem neki hiányozni a babával együtt és úgy döntött szeretne minket. Vissza költöztem még néhány hétig össze kaptunk néhány apróságon (nem a babával kapcsolatosan) és azóta jól vagyunk. NAGGGYON IMÁDJA a kisfiunkat, szinte szerelmes belé. Mikor szültünk ott volt velem és fogta a kezemet, kedvenc virágommal állított a kórházba, segített otthon nagyon sokmindent az elején. Fõzött, takarított. Megköszönte, hogy megszültem ezt a babát magunknak. :) Biztos szép lesz a babád és egészséges. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy õ lesz a legszebb baba a világon számodra.

én is 40fokos lázzal, betegséggel láttam neki a terhességnek és apa sem akarta a babát. Vitáztunk róla sokat és úgy döntöttem, h elköltözök nem fogom õt hallgatni, nincs szükségem az idegeskedésre. Mondtam, h döntse el mit akar. Néhány hétig anyukáméknál laktam és elkezdtem neki hiányozni a babával együtt és úgy döntött szeretne minket. Vissza költöztem még néhány hétig össze kaptunk néhány apróságon (nem a babával kapcsolatosan) és azóta jól vagyunk. NAGGGYON IMÁDJA a kisfiunkat, szinte szerelmes belé. Mikor szültünk ott volt velem és fogta a kezemet, kedvenc virágommal állított a kórházba, segített otthon nagyon sokmindent az elején. Fõzött, takarított. Megköszönte, hogy megszültem ezt a babát magunknak. :) Biztos szép lesz a babád és egészséges. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy õ lesz a legszebb baba a világon számodra.
A cigi elvonás nálam is okozott kellemetlenségeket, egyszer antibiotikumot is kellett szednem, mert valamilyen fertõzést találtak a szervezetemben. De a legrosszabb nem ezek voltak. 3 hós terhes voltam, mikor bejelentettük a leendõ nagyszülõknek, hogy jön a baba (mindkettõnk szüleinél elsõ unoka) Anyukámékkal madarat lehetett volna fogatni, nagyon boldogok voltak. Viszont az anyósék nem örültek egyáltalán, mert nem vagyunk összeházasodva, és azon aggódtak, hogy mit fognak szólni a szomszédok, hogy így jön a baba (falun laknak). Ez nekem annyira rosszul esett, hogy el sem tudom mondani. A mai napig nem tudom felfogni, hogy nem képes valaki örülni az unokájának... Egész terhességem alatt sokszor volt, hogy magam elõtt láttam anyóst, amint kifogásolja a házasság hiányát, és rengeteget sírtam emiatt. Egyébként gyönyörû szép kisfiam született, teljesen egészséges, és nagyon-nagyon imádom!
36 éves vagyok, és annyit riogattak a 35 felett született Down-os babákkal, hogy nehezen tudom kiverni a fejembõl az aggodalmat... Voltam ugyan kombinált teszten, ahol 1:6000 esélyét adták, ami sokkal jobb, mint az életkorom szerinti átlag. Az amniocentézist a vetélés 1-2 %-os kockázata miatt nem vállaltam be, mert nagyon nehezen jött össze a baba, két méhen kívüli terhességem is volt elõtte, és felmerült, mi van, ha nem sikerül többet. Amúgy mindenki mindent rendben lát, szerencsére, de ha megszületett, az a biztos.
Ez egy természetes aggódalom, és gondolatok.Nyilván normális viselkedés, kinek kellene beteg gyerek?Csak megkeseritené az életünket.Minden jót, jó baba várást.
ennyire ne legyetek már ilyenek. tessék mindenkinek összeszedni magát. A mai kismamák nagyon el vannak kényelmesedve. se melo a legtöbb otthon egyedül és jár az agyuk minden hülyeségen. Inkább foglald el magad!!!
Hogy-hogy megkapod?Nem értem ezt a kérdést?Egyébként én is minden nap ezeket az aggodalmakat élem meg.Elõzõ voltam.
Én teljesen kivoltam, hhogy mindenféle ronda dolgok lesznek amikor megszületik a baba. (nem lesz keze vagy lába vagy mittomén), addig paráztam ezen amíg inkább elmentünk 4d ultrahangra, de hálistennek megvolt mindene. Anyuéktól féltem, hogy nem fognak örülni, ezért jó sokáig nem is mertem elmondani. MOst a koraszületéstõl félek..Remélem minden rendben lesz!
Bár az én "babámnak" születése óta elálló fülei vannak(mint az anyjának), nekem (és a családunknak)mégis õ az egyik legszebb a Világon(a másik legszebb a nõvére)!! Ettõl nem kell félni! Hidd el, a Te babád lesz a Világ legszebb gyermeke!:) Ha nem lenne egészséges, akkor az már kiderült volna, szóval NE AGGÓDJ!! Mi, a második terhességnél, amikor egy olyat láttunk a tv-ben, hogy a baba születése után derüllt ki, hogy nem fejlõdött rendesen, akkor a párommal megtárgyaltam, hogy ha valami oknál fogva nem lesz egészséges, akkor sem dobjuk el, szeretetben fogjuk felnevelni... Mert hát, mégis csak a miénk... :) Most a 3. babóval vagyunk 5+4 hetesek, és én inkább a vetéléstõl félek, mert a 2 lány születése közt már volt egy. Boldog babavárást!!:D
Én a cigit a terhességem elõtt négy hónappal letettem, az már nem zavart. Minden vizsgálat után aggódtam, amíg nem kaptam meg az eredményt. Terhességi cukorbetegségem volt...ez miatt voltak dilemmáim. Itt volt ez a fránya H1N1, na az is betett, nem tudtam eldönteni, hogy oltassak vagy ne oltassak-nem oltattam szerencsére. A 36. héttõl attól féltem hogy túl nagy lesz-az uh alapján gondoltam. A betöltött 40.héttõl pedig rettegtem hogy császározni fognak. 40+2 napra szültem természetes úton, gátvédelemmel egy gyönyörû, egészséges, arányos 3340g 56cm, szépséges, imádni való kicsi lányt!!!:) ))) Ne aggódj!! Nem tesz jót!! Minden rendben lesz!!! Jó babavárást, és könnyû szülést, jó egészséget Nektek!!
A kérdező hozzászólása: nem azért aggodok mert nem kötöm le magam.én ezt a 7honapot is kemény utazással töltöttem a tanulmányaim miatt, magas lázzal kezdtem influenza járvány idején, véreztem is, sokat is hiztam, minden aggodalomra alkalmas okot ismerek.a félelmek bennem maradtak.már van egy gyermekem, csak már a korom 33 és ez se tul szerencsés.attol is félek nem e ez okoz bajt hogy ennyire féltem, rettegek hogy nem lesz egészséges.remélem nem .

A bajuszszőkítés mennyire veszélyes? Kozmetikushoz megyek és félek hogy lesz valami mellékhatás :S

Legjobb válasz: ne parázz, én itthon csináltam, nem lett semmi bajom tõle :) nyugi

ne parázz, én itthon csináltam, nem lett semmi bajom tõle :) nyugi
A kérdező hozzászólása: oké :) mert már nagyon zavart és piszkáltak is érte...
A kérdező hozzászólása: ja és köszi :D
tök jó am :) én a kezemen is kiszõkítettem :) meg a hasamon, mert ott is kicsit látszott, de igy tök szupi :)
ja és szivesen :) mind2 elõzõ én voltam :)
A kérdező hozzászólása: :D
Semennyire nem veszélyes viszont értelme nincs mert attól hogy sárga lesz utána a szõröd még nem fog kevésbé látszani. Fényben még gázabb mint a normál szõr, mert a szõkített az furán fénylik. Ha nagyon zavar inkább gyantáztasd le, sokkal jobban járnál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
a fele körül nekem is mindig fáj már...engem is érdekelne:D
A kérdező hozzászólása: Akkor várjuk a hasznos válaszokat!:)

Lány vagyok, szőkítem a bajuszom. Nagyon zavar, mert sokszor "világít". :S Gyantázni nem merem, mert félek, hogy megerősödik a szőrzet. Ha kozmetikus végzi a szőkítést, akkor az kevésbé lesz "világító", vagyis természetesebb lesz?

Legjobb válasz: Lézeres epilálást javaslom. Ez végleges, bár drága és többször kell ismételni. Viszont megéri rááldozni a pénzt és az idõt, mert a kezelések után soha nem nõ vissza szõrszál :-)

Lézeres epilálást javaslom. Ez végleges, bár drága és többször kell ismételni. Viszont megéri rááldozni a pénzt és az idõt, mert a kezelések után soha nem nõ vissza szõrszál :-)
Szerintem nyugodtan gyantáztasd le! nekem több mint egy éve gyantázva van és nem erõsödik, hanem inkább ritkul. Elég sok kozmetikusnál jártam, akik azt mondták, hogy ha gyantázva van, akkor tényleg kevesebb lesz egy idõ múlva. És egyáltalán nem fáj, max csak az 1-2 gyantázás :)
kozmetikustól is ugyanúgy világítani fog. gynatázd le, nemlesz erõsebb.
Gyantától ritkulni fog, de csipesszel is szedheted. Szõkítéstõl mindenképp "világítani" fog.
Ugyan olyan lessz sajnos !! De gyantazastol nem erosodik !! Sot ellentete ritkul nagyon tole !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat :) A lézeres módszeren már gondolkoztam, de az tényleg nagyon drága, szóval arról egy idõre le is mondtam. Majd akkor elmegyek kozmetikushoz, aztán majd kezd vele valamit:) Aki még tud hozzászólni, nyugodtan írjon :)
Én otthon ki szoktam szedni csipesszel. Kicsit szöszölõs munka, de legalább ingyen van :) Ja, és egyre kevesebb így is.
gyantaa!:) én kozmetikusom 400.- ért megcsinálja:)
Sziasztok! Hát én egy évig jártam 3 hetente lézeres kezelésre... az összes pénzem odahordtam és nem változott a dolog... annyi, hogy a feketébõl szürke lett és kész. A szõrök megmaradtak, csak halványodtak... halvány szõrrel viszont nem tudnak mit kezdeni, mert arra nem hat a lézeres.. Úgyhogy nekem nem vált be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!