Találatok a következő kifejezésre: Félek h estem, 2 (4 db)

8 hós a kislányom és teherbe estem.17 hónapos lesz mire megszületik a testvére. Lehet bírni segítség nélkül 2 picit? Ti hogyan csináljátok? Megtartsam a picit? Félek h nem tudok megfelelni.

Már most azon gondolkodpom ki vigyáz a nagyobbikra ha én szülök és 3-5 napig a kórházban leszünk? 2 hétig nem vihetem sétálni a picit(hideg is lesz) addig ki viszi le a nagyobbikat? Se nagyszül?k, se tesók nincsenek. A férjem pedig rengeteget dolgozik és Õ az esti hancúron kívül nem csinál mást a nagyobbikkal. Etetni sem tudja mert nem fogadja el t?le a kaját, csak ha én etetem. Mindezeket átgondolva lehet h el kell vetessem a picit.

Legjobb válasz: Nagyon szeretném, csak félek h kudarcot vallok. Most olyan flottul megy minden. Két picivel biztos nem fog csillogni a lakás. Az elsõ év biztos pokoli nehéz lesz, de utána talán nem. Más is kibírta, mi miért ne, igaz? Próbálom meggyõzni magam, mert olyan hamar nõ a lányom h már nem is emlékszem milye volt picinek.. Vágyom még egy pöttömre! :) Várom a válaszodat is! Szorítok!

A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném, csak félek h kudarcot vallok. Most olyan flottul megy minden. Két picivel biztos nem fog csillogni a lakás. Az elsõ év biztos pokoli nehéz lesz, de utána talán nem. Más is kibírta, mi miért ne, igaz? Próbálom meggyõzni magam, mert olyan hamar nõ a lányom h már nem is emlékszem milye volt picinek.. Vágyom még egy pöttömre! :) Várom a válaszodat is! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek a bíztatást és a gyakorlati tanácsokat! pusz!

Mert nem alszik a fiam? 4 eves lesz, 2 honap mulva.3 hete mar, h este nem alszik el, csak 22-23 ora között, es reggel fel 6 kor kel.

pedig alvas lehetösege megvan,8 tol agyba rakjuk.ordit,h utál aludni,nem akar.miert?

Legjobb válasz: pont ez megy nálunk is este a 4 évesemnél. én 9kor teszem le, tegnap is f11 után aludt csak el :( viszont reggel 8kor olyan nehéz kirobbantani az ágyból, hogy az nem igaz :( enyém nem alszik el délután sem, az óvónõ panaszkodik is ;)

pont ez megy nálunk is este a 4 évesemnél. én 9kor teszem le, tegnap is f11 után aludt csak el :( viszont reggel 8kor olyan nehéz kirobbantani az ágyból, hogy az nem igaz :( enyém nem alszik el délután sem, az óvónõ panaszkodik is ;)
Lehet az a baj, hogy oviba lerakják aludni. Így kipiheni magát a délutánra és lehet este nem fárad már el eléggé, hogy elaludjon idõben.

Félek h teherbe estem, 2 hete késik, de lehet h azért mert nagyon ideges vagyok emiatt hisz még elég fiatal vagyok! Hány hetes korig lehet elvetetni a gyereket?

Legjobb válasz: Elõször is bizonyosodj meg arról hogy terhes vagy-e vagy sem. Azt mondod nagyon fiatal vagy, ezért lehet hogy most nem azért késik mert babát vársz, hanem más okok miatt. Vegyél 1 terhességi tesztet, gyógyszertárban, drogériában kapható. Ha a teszt szerint terhes vagy, azonnal fordulj orvoshoz mert a hetek gyorsan telnek. A terhesség megszakitására a terhesség 12.-ik hetéig van lehetõség. Mindenképpen gondold át, mert ez egy nagyon komoly döntés.

Elõször is bizonyosodj meg arról hogy terhes vagy-e vagy sem. Azt mondod nagyon fiatal vagy, ezért lehet hogy most nem azért késik mert babát vársz, hanem más okok miatt. Vegyél 1 terhességi tesztet, gyógyszertárban, drogériában kapható. Ha a teszt szerint terhes vagy, azonnal fordulj orvoshoz mert a hetek gyorsan telnek. A terhesség megszakitására a terhesség 12.-ik hetéig van lehetõség. Mindenképpen gondold át, mert ez egy nagyon komoly döntés.

Este 9körül vettem be a fogamzásgatló gyógyszert majd 2- 2, 5 óra után nagy WC-re kellett mennem. Elbizonytalanodtam h felszivodott e a gyógyszer. Igy bevettem még egyet. Lehet baj belőle? Lehetek terhes? Mert a gyógyszer 3-4 óra alatt szivódik fel.

Legjobb válasz: Ha csak nem hánytad ki, vagy nem volt igen súlyos hasmenésed nincs semmi gond. Tudod a gyomor tartalma nem ürül ki vécézésnél, a belek sem teljesen. az emésztés folyamata ennél egy kicsit lassúb, de ha ezt nem tudod, nem tanultad még, akkor biztos hogy fogamzásgátlót kell neked szedni? nem inkább bejárni biológia órára szex helyett?

Ha csak nem hánytad ki, vagy nem volt igen súlyos hasmenésed nincs semmi gond. Tudod a gyomor tartalma nem ürül ki vécézésnél, a belek sem teljesen. az emésztés folyamata ennél egy kicsit lassúb, de ha ezt nem tudod, nem tanultad még, akkor biztos hogy fogamzásgátlót kell neked szedni? nem inkább bejárni biológia órára szex helyett?
egyetértek az elõttem szólóval. azt gondoltad, hogyha elmész wc-re, akkor rögtön azt üríted ki, amit utoljára ettél? nem. és elolvastad a gyógyszer használati utasítását? abban nem olvasható ilyesmi. csak hányás, és hasmenés esetén kell hasonlóakat tenni, akkor is csak akkor, ha a hasmenés 12 óránál tovább tart... szerintem sem való még neked a gyógyszer, ha ezeket nem tudod, bár én meg azt tudom, hogy most a mi véleményünktõl nem fogod abbahagyni.
Csak egyet vettél be utána? Basszus még egyet kellett volna!! Egy pöpppet fiatal..
Hasmenés volt? Mert ha nem, akkor totál feleslegesen vettél be még 1-et...AMúgy ha az volt és pótoltad, akkor nem lehetsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!