Találatok a következő kifejezésre: Félek elveszteni szüzességem (7 db)

Félek elveszteni a szüzességem szerintetek miért?

-

Legjobb válasz: mert félõs vagy :D

mert félõs vagy :D
Me' még nem készültél fõl
Mert életed során olyan kép alakult ki benned a szexrõl, ami el van túlozva. Én is mindig rettegtem tõle, de igazából nem nagy dolog...

Félek elveszteni a szüzességem, mit tegyek?

19 éves vagyok és még mindig sz?z, nem mondom hogy nagy csajozós vagyok, de sok lánnyal "kevertem már", de egyikkel sem mertem elveszteni a szüzességem, félek hamar elmennék. Ezt abból gondolom, hogy önkielégítésnél is van, hogy percek alatt elmegyek, hát még ha csajjal lennék akkor még ennyire sem bírnám... mit tegyek? 19F

Legjobb válasz: Gyakorold, hogy minnél tovább bírd önkielégítésnél...:) És keress szintén szûz csajt, azzal veszítsd el, és akkor nem lesz belõle gond, mert õ is izgul, és tudja, hogy milyen az elsõ, és õ is fél... nem lesz belõle gond.:) Én pl ha szeretném a pasimat, akkor biztos nem csinálnék egy ilyenbõl gondot.

Gyakorold, hogy minnél tovább bírd önkielégítésnél...:) És keress szintén szûz csajt, azzal veszítsd el, és akkor nem lesz belõle gond, mert õ is izgul, és tudja, hogy milyen az elsõ, és õ is fél... nem lesz belõle gond.:) Én pl ha szeretném a pasimat, akkor biztos nem csinálnék egy ilyenbõl gondot.
ha tapasztalt, értelmes csajjal veszted el a szüzességed, akkor õ tudni fogja, hogy ilyenkor a félperces akció normális dolog. olyan csajjal meg ne kavarj, aki nincs tisztában ilyesmivel.
Én is szûz vok és nekem is okoz némi idegeskedést a szüzesség elvesztése... épp ezért nem siettetem, amikor kell megtörténik majd:) am A gyakorlás jó ötlet... és tényleg ne izgulj miatta, majd megtörténik amikor meg kell történnie... nincsenek véletlenek :)
16 lány vtam, , , csak h tudd hova tenni:)
1. Mondjuk keress egy párt, akivel sok-sok petting után juttok el a szexig és érzelmileg is kötõdtök egymáshoz. 2. Az a lány nem fog téged lenézni, mert hamar elmész! 3. Masztizás közben gyakorolj!
Kb leszartam hogy mennyi idõ alatt mentem el... megtöröltem húztam egy új gumit és folytattuk... kb ennyit foglalkoztatott a dolog. Te tudtad, hogy egy együttlét során többször is lehet szexelni? A harmadiknál már kutya legyek, ha hamar elmész...
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a választ, csak ilyen korban már nem tudom, hogyan tudnék szûz csajt találni, illetve célirányosan keresni:)

21 éves szűz pasi vagyok. Félek elveszteni a szüzességem, mert nem tudom hogy most a borotvált, vagy a designos-ra borotvált vagy a szőrös farok a divat, és rossz lenne ha ezért megvetne a csaj. Sosem borotváltam még, milyenre csináljam szerintetek?

Legjobb válasz: Most tényleg azért nem dugtál még mert nem tudod eldönteni ,hogy legyen a szõr a pélódon vagy ne? Én 16 éves koromtól borotválom ha úgy tartja kedvem, de valahogy ha szexre került a sor mindig full szõrös volt és egyszer sem dobtak ki az ágyból, sõt nem is szóltak érte. F/20

Most tényleg azért nem dugtál még mert nem tudod eldönteni , hogy legyen a szõr a pélódon vagy ne? Én 16 éves koromtól borotválom ha úgy tartja kedvem, de valahogy ha szexre került a sor mindig full szõrös volt és egyszer sem dobtak ki az ágyból, sõt nem is szóltak érte. F/20
utolsó, ez azért eléggé patriarchális.. a szex 2 emberen múlik, nem ugy megy, h a pasi fogja azt leüti a csajt, és viszi a barlangjaba.. hanem a kölcsönös szereteten és odaadáson.. sajnalom, ha ez neked nem jött össz eddig :) mindenkinek kell alkalmazkodnia a masikhoz..
Egy férfi nem borotválja a farkát. Ne légy metroszexuális barom. Kit érdekel, hogy mi tetszik a csajnak?! Férfi légy, ne hülye.
Most komolyan ezért vártál a szexel 21 évet, mert nem tudtad eldönteni, hogy melyik a trendi? Egy férfi nem alkalmazkodik, és nem hunyászkodik meg, hanem parancsol! Õ igazodjon hozzád és nem fordítva! Legalább is az elején, mert ha az elején nincs tekintélyed, akkor hamar leírnak. Csináld úgy ahogy neked jó!
/facepalm most komolyan, ezen vagy fennakadva??? ugy csinalod ahogy neked jobb ha most azt mondom h fesd meg kekre mert az a divat akkor megfested?
ÁÁÁÁ ezt a napomat se lehet innentõl kezdve elrontani. Kérdezõ. mi vagy te? Palotapincsi vagy ember. Amely csaj kinevetne ilyenért azt ágyastól dobnám ki a lakásból.
bezzeg ha lány lenne a kérdezõ, akkor mindenki kiakadna, hogy miért nem egyértelmû, h borotválja! kettõs mérce, igaz? Nõknek kötelezõ, a férfi meg attól férfi, hogy a kapcsolat elején ostoba tárgyként kezeli a nõt.
a rövidet szeretik
14:52 : végre egy normalis ember :D aki nem úgy hõsködik h idióta, patriarchális " poénokat " dob be, hanem normalisan gondolkodik.. amugy pasi vagy?
vannak még értelmes pasik a világon :)
amúgy azokat a válaszolók, akik lepontoztak 3 nagy csoportra oszthatók: 1) akik nem tudják, hogy mi a kettõs mérce; 2) akik nem értik az iróniát; 3) akik szerint a nõknél a borotválás az alap, a ffiaknál meg a parancsolgatás. akárhogyan is oszlanak meg a lepontozók a három csoport között, mindenképpen szégyenteljes az eredmény.
AZ utolsó pont nem függ összs, egy válaszadónál sem láttam, hogy egyszerre említette volna mind a kettõt, szóval akkor 4 csoportba oszthatóak :D
te vagy nem vagy 21 éves vagy inkább nem akarok tudni róla hogy valaki 21 évesen itt tart...
auuuuu..... ez durva
nekem mind1 de ha azt szeretned ha oralisan is kielegitsen akkor borotvald le. oszinten. nem szeretjuk ha szoros lesz a szank ugy ahogy ti sem ;)
más dolog határozottnak lenni, és más parancsolgatósnak..
A kérdező hozzászólása: Nem, de tény h lövésem sincs milyen az "elvárt" farok, ezért várom az ÉRTELMES válaszokat, mert eddig ilyet nem kaptam
nekem mindegy.. :D
Engem baromira nem érdekelne.
az elso kommentbol kiindulva inkabb ostoba vagy, ez nem divat, ha akarod megtartod naturban, rovidre nyirod, vagy borotvalod, rajtad mulik, mit kell ezen filozni???
csupaszra ill borostásra csináld...a heréiden viszont ne legyen semmi szõr!
2011.12.05 01:04! Az elõtted lévõ vagyok. Patriarchális? Nem, a legkevésbé sem tartom magam maradinak. Hidd el, próbáltam azt is amit te mondasz, lehet nem figyeltél arra amit én, de írtam, hogy a kapcsolat elején ajánlom mindenképpen. Én sem vagyok egy tahó, paraszt, de tapasztalataim alapján a lányoknak sokkal jobban bejön, ha a pasi határozott és kiegyensúlyozott, tehát akár az elsõ randin is mindenrõl én döntök, hogy hova megyünk, mikor és miért és eddig egyszer sem volt belõle feszkó, se tiltakozás, se ellenszenv. Késõbb persze ez lényegesen oldódik, én is alkalmazkodok, de az a helyzet már más.
Bocs, újra olvastam és a helyzetre írtad ezt a rendkívül eredeti szakszót:D Erre annyiban reagálnék másképp, hogy épp hogy aktuális ez a "stílus" hiszen a mai lányoknak 10 esetbõl 7-nek a "rossz fiúk" jönnek be, ez a viselkedés pedig mindenképpen megállja a helyét ezen a fronton
Ha a srácok ezen gondolkodnának, mind szüzek lennének, a lányok meg mind leszbik...
Úristen, ezen tényleg nem kell ennyit agyalni!ahogy neked jobban tetszik, de ha tudni akarod sok helyen olvastam már, h (talán!) inkább a karbantartott jön be a csajoknak!tehát nem is dzsungel, de nem is a full kopasz! ne görcsölj ezen ennyit, baromira felesleges! nekem is pl a karbantartott jön be inkább, de soha nem utasítanék el egy pasit azért, mert neki teljesen szõrös. az a csaj meg aki ezt megteszi, az annyit is ér! 24n
annyira felesleges amiken agyalsz.. :D ha gondolod, borotvald le.. az én allaspontom, h ha férfi, akkor legyen szõrös.. de nem mindenki van ezzel igy.. aki viszont szeret, annak édesmindegy lesz :)

Félek elveszteni a szüzességem mert mindenhol azt olvasom hogy fáj, meg barátnöim is azt mondják fájt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem mindenkinek fáj, és nem is elviselhetetlenül. Ez az ára a többi öröm forrásának.

Nem mindenkinek fáj, és nem is elviselhetetlenül. Ez az ára a többi öröm forrásának.
Ha tényleg nagyon szereted a fiúd, és eléggé nedvesedsz is, akkor nem lesz nagy gond. Kicsit úgy is fájhat, de akkor és ott nem ezzel fogsz foglalkozni. Hagyd a fiúd elõtte ujjazni, akkor valamit érezhetsz belõle. Azonban, ha nagyon félsz tõle, akkor beszéld meg a fiúddal, és menj el orvoshoz. Simán átvágja, és utána sokkal könnyebb lesz. De ezzel mindenképpen várd meg õt, és beszéld meg vele: akkor nem érzi úgy, hogy kész helyzet elé állítottad.
dik a pofátlanok én is ilyen helyzetbe votam mint te megvolt a személy aki tökéletes volt lefeküdtünk és szar volt a mai 25 évemmel bánom
nem érdemes félni tõle, inkább a jó partnerválasztásra figyelj oda..... aki figyelmes és gyengéd az nem valószínû h nagyobb fájdalmat okozna de úgy semmiképp ne menj bele ha félsz... inkább várj
az elõzõhöz: én irtam, kicsit irónikusan... Iet nem vállalok, boldog kapcsolatban élek 25 éve!!!
ingyenes szüztelenités, az elsõ 3 alkalommal!!! Ha nem jön össze, a pénzt visszafizetem!!! Dr XY
Szerintem ilyen hozzáállással vonulj zárdába:) Bár a papokkal azért vigyáznék
én azthittem pokol lesz az elsõ...aztán kellemes csalódás lett, mert nem is fájt, nemis véreztem, de ez személytõl függ.. ahogy gondolod... Ez a TE DÖNTÉSED!
Ne félj tõle... Ha tényleg szerelmesek vagytok és mindketten készen álltok rá, akkor elviselhetõ az a kis fájdalom.
Az, hogy fáj e csak is azon múlik, hogy a fiú mennyire figyel oda rád. meg persze, ha görcsösen félsz tõle, akkor tuti rossz lesz.különben nem mindenkinek fáj, sõt nem mindenki vérzik. nyugi. ha meg ennyire félsz tõle, lehet, hogy még ráérsz vele késõbb is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy irtatok!!!:) )
A kérdező hozzászólása: hm..asszem még várok vele egy kicsit hátha nem fogok félni..a partner az tökéletes...nem lenne mitöl félnem... köszönöm hogy irtatok..de télleg....megnyugodtam..köszönöm nektek;)
A kérdező hozzászólása: huu..hát azóta máár megtörtént..és az elsö fájt meg második harmadik is kicsit de azutáán mennyei....nagyon jóó és megérte az a pici fájdalom!!!!(és én se véreztem..:D)
Nem kell félni, fájni fog:)
9-esnek ne higgy!Ott vele van a baj, másnak nem fáj(nem sértés képen)... Valószínû valami lelki dolog, létezik de ritka, nagyon is! :)
Nekem egyáltalán nem fájt! :)
Akkor nem érdemes szexelned, mert az fájdalommal jár. Nekem is mindig fáj.
Gondolj arra hogy utána milyen jó lessz
:) Egy picit kellemetlen lesz, de nem halsz bele... annyi hogy azért próbáld picit élvezni a helyzetet, elengedni magad és mond meg a barátodnak hogy az elején csak félig tegye be, majd mikor picit oldótál akkor egy határozott mozdulattal-nyomással szakítsa át.. hallottam olyanról hogy van akinek nem is szakad át elõször mert vastag a hártya, érdemes ezeknek utána nézni:) de nyugii, az elsõ szex nem épp a legtutibb, de tudd azt a dolgot hogy ez már mindig csak egyre jobb lesz, hidd el:) 24l
Nem más. Ugyanúgy fájni fog mint egy 14 évesnek. Harapj rá egy párnára.
Ennyi idõsen már nem fog fájni, már csak élvezni fogod, az biztos. Más egy 14-5 évesnek, mint egy 18asnak.
Az ilyen bizony befelé zúz, kifelé szakít.
Fájni fog de kibírható nyugi :)
Hányszor kérdezitek még meg ezt a kérdést ? Igen annyira fog fájni hogy le esik a fejed.
Dugj fel magadnak egy esernyot aztán nyisd ki ...na.az fájni fog...
alul
Misszionárius!
faltörõ kos póz: a lány úgy csinál mintha úgy repülne mint superman, a férfi meg felemeli és karjában tartva megdugja.
Fordított dugóhúzó
Felül, ott te irányítasz, úgy mozogsz rajta, ahogy neked kényelmes, ha nagyon fáj abbahagyod, hírtelen meg akarsz állni, megállsz, viszont, ha a pasi van felül õt nehezebb neked irányítani és még magadra is odafigyelni. Bár kinek, hogy kényelmesebb... embere válogatja.
Lány felül, mert akkor te tudod irányítani a fiút, de a fiú felülhelyzet se rossz.
Hát vagy a helikoptert, vagy a gémeskutat tudnám ajánlani....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!