Találatok a következő kifejezésre: Félek a mit tegyek, hogy (894 db)

Már 1 éve van 1 cicám. Most hoztunk 1 kölyökkutyát de a cica nagyon fél tőle. Mit tegyek hogy megszeresse? Nem fog elszökni a cica?

Legjobb válasz: Semmi gond nem lesz. Igazából a kutyát kell megnevelni arra,hogy ne macerálja a macskát. Hidd el meg fogja szokni a macskád a helyzetet,igaz nem egyik napról a másikra... A mi macskánk 5 évig egyedüli (és igen elkényeztetett) kedvenc volt. Nagyon féltékeny típus,még a saját kölykeit sem viselte el maga mellett,de mi is hoztunk egy kutyit már több mint 1 hónapja és most kezd kibékülni a helyzettel. Igaz mi nagy kutyát hoztunk(11 hónapos,nagy testût),szóval jobban is félt tõle,szóval szerintem a tiéd még hamarabb megszokja az új jövevényt és pár hét múlva már együtt játszanak!:)

Semmi gond nem lesz. Igazából a kutyát kell megnevelni arra, hogy ne macerálja a macskát. Hidd el meg fogja szokni a macskád a helyzetet, igaz nem egyik napról a másikra... A mi macskánk 5 évig egyedüli (és igen elkényeztetett) kedvenc volt. Nagyon féltékeny típus, még a saját kölykeit sem viselte el maga mellett, de mi is hoztunk egy kutyit már több mint 1 hónapja és most kezd kibékülni a helyzettel. Igaz mi nagy kutyát hoztunk(11 hónapos, nagy testût), szóval jobban is félt tõle, szóval szerintem a tiéd még hamarabb megszokja az új jövevényt és pár hét múlva már együtt játszanak!:)
nálunk is majdnem ez volt a helyzet csak mi egy kiscicát hoztunk. mind a ketto nosteny es az amelyik elobb megolt védte a teruletet es maceralta a kicsit de most mar teljesen elfogadtak egymast egyutt jatszanak meg minden
Ha megszeretni nem is fogja, biztosan elfogadja majd. Igazából úgy kéne hogy régebb óta egymás között éljenek, úgy biztos nem lenne gond. De csak elfogadják egymást idõvel
Kepfajlkent kell ki irni, akkor mukodnie kell.
A kérdező hozzászólása: Képfáljként írtam ki és a hátulján is látszik, hogy rá van vmi írva. DE mégis üres lemezt ismer fel!

Kb 3 hete vettem egy nimfa papagájt (tojót). Elégé nagy helye van és a 3. nap után már evett is, én minden nap beszélek hozzá és nem túl közel megyek oda mert még mindig fél tőlem. Mit tegyek, hogy jól megszokjon?

Legjobb válasz: A madarakhoz a gyomrukon át vezet az út. Vegyél fürtös kölest, szedj le róla egy fürtöt, és nagyon lassan dugd oda a csõre alá és tartsd ott ameddig nem csipeget belõle. Ha miközben lassan viszed oda a kezed és fél, állítsd meg egy kicsit a kezed aztán folytasd egy kis idõ múlva. Ezt csináld meg minden nap. Sok szerencsét. :))

A madarakhoz a gyomrukon át vezet az út. Vegyél fürtös kölest, szedj le róla egy fürtöt, és nagyon lassan dugd oda a csõre alá és tartsd ott ameddig nem csipeget belõle. Ha miközben lassan viszed oda a kezed és fél, állítsd meg egy kicsit a kezed aztán folytasd egy kis idõ múlva. Ezt csináld meg minden nap. Sok szerencsét. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)


A páromnak a kedveskedés, az udvarlás felém luxus. Mit tegyek, hogy kapjak mindezekből?

pedig szeret, de mivel sehogyan nem mutatja ki, gyakran elbizonytalanodom és csak akkor kapok t?le egy kis "szeretetmorzsát" amikor már a szakítást pedzegetem.hogyan változtatható ez meg?

Legjobb válasz: Tedd magad elérhetetlenné. Úgy értem, ne add magad oda csak úgy. Elvégre a férfinek kell tennie, hogy a nõ beadja a derekát. A baj az, hogy a csajok is vágynak a szeretetre, de azért nem mindegy, hogy ezt egy arra érdemes embertõl kapják meg vagy sem. Ráadásul, ha meg kell melóznia érted, jobban is fog becsülni. Szóval legyél kedves, ne legyél hideg, lehetsz kacér, huncut, de magadat ne add oda csak azért, mert vágysz az ölelésre. Ezt hívják udvarlásnak, ami éppen arra jó, hogy felmérd, tényleg téged akar-e a csávó, vagy õ is csak ölelésre vágyik anélkül, hogy igazából ismernétek egymás gondolatait, gondjait, érzéseit.

Tedd magad elérhetetlenné. Úgy értem, ne add magad oda csak úgy. Elvégre a férfinek kell tennie, hogy a nõ beadja a derekát. A baj az, hogy a csajok is vágynak a szeretetre, de azért nem mindegy, hogy ezt egy arra érdemes embertõl kapják meg vagy sem. Ráadásul, ha meg kell melóznia érted, jobban is fog becsülni. Szóval legyél kedves, ne legyél hideg, lehetsz kacér, huncut, de magadat ne add oda csak azért, mert vágysz az ölelésre. Ezt hívják udvarlásnak, ami éppen arra jó, hogy felmérd, tényleg téged akar-e a csávó, vagy õ is csak ölelésre vágyik anélkül, hogy igazából ismernétek egymás gondolatait, gondjait, érzéseit.
Hát, mással nagyon nem tudsz rajta változtatni. Ha akkor sem kap észbe, ha mondod, h szakítani szeretnél, akkor van nagy baj... Sztem mondd el neki egyszerûen és õszintén, h neked vannak efféle igényeid, és erõltesse meg magát, ha nem akar elveszíteni téged. (24/L)
A kérdező hozzászólása: ó de szép amit írtál! bár egy igazi kapcs-ban lennék a párommal
ettõl ne félj, nem veled van a hiba.egy normális kapcsolatban adok-kapok van.(szerintem). egy normális kapcsolatban nem az számít, hogy ki ad többet a másiknak-és ezáltal ki van a nyeregben, aki kihasználhatja ezt-hanem hogy mennyire jól esik az amit a másik ad és úgy érzed megszakad a szíved ha nem viszonzod.
A kérdező hozzászólása: ahogy olvasom amit írtál, okos döntésnek látom a szakítást én viszont most attól félek, hogy ennyierõvel a világ összes pasija ilyen lesz velem, ha én nem tanulok meg magamon változtatni, hogy a pasiból kibírjam váltani azt, hogy õ kaparjon
nem beképzelt, nem is öntelt.egyszerûen neki nem természetes, hogy az emberek kimutatják egymás felé az érzelmeiket.se egy puszi, ölelés, cirógatás, szép szó és még sorolhatnám.miközben én minidig kimutattam. az utóbbi idõben bróbálkoztam ezzel a módszerrel, hogy "na akkor meddig bírja, ha én is így viselkedem vele".sajnos nem azt kaptam amit vártam.észre se vette, sõt örült, hogy nem kell fárasztania magát még annyira sem amennyire eddig tette.azt mondja õ ilyen.én léptem.legyen ilyen, csak mostantól nem velem.én meg keresek magamnak egy szeretetreméltó-szeretni tudó férfit.akinek nem kell könyörögni éjszakánkén. csak mmég annyit, hogy ne csináld ezt sokáig mert az önbizalmad, önbecsülésed a 0 alá fog esni egy idõ után.nem érezteti veled, hogy fontos vagy neki, hamarosan el is hiszed. bocsi hogy ilyen hosszú voltam
A kérdező hozzászólása: 16:44 -es a te párod is ilyen beképzelt, öntelt, azért nem mutatta ki? vagy miért?
A kérdező hozzászólása: amúgy az elérhetetlenségi ötletekrõl: õ annyira nyeregben érzi magát, ha lemondok pár randit, , simán belemegy, ha nem bújok hozzá, simán elalszik hátrafordulva magas lovon ül tudom én csesztem eddig el
A kérdező hozzászólása: mert ma is arra, hogy akkor szakítsunk, ha nem szeret csak annyit csinált, hogy áthívott magához(személyesen). ezzel jelezve, hogy nem akar szakítani. és ennyi. semmi de igen, szeretlek, miegyebek erre én átmegyek és mintha mi sem történt volna, röhög a markában, hogy szegény csaj hogy kivan miatta ezért kell vmit lépni
ugyanígy vagyunk mi is a párommal.én 5 évg bírtam, most vagyunk szakításban.nem lehet sokáig bírni.k.urva szar
Ja, még annyi, hogy ezt szóval kierõszakolni egy fiúból nem lehet. Tehát szerintem ne mondd neki, hogy ilyen igényeid vannak. Ehelyett fel kell ébreszteni benne a vágyat. Nehéz ügy, szerintem a sráccal van gond, de nem az alaptermészetével, mert ez a fajta határozatlanság kortünet, tízbõl 8 férfi szenved ettõl. A lényeg, hogy ne állj automatice mindig a rendelkezésére, mert akkor nem a nõje vagy, akinek udvarolni és megszerezni kell, hanem az anyja. 2. hozzászóló
Csinálj mindent úgy, ahogyan eddig, de ha azt érzed, nem elég kedves veled, akkor ne kezdeményezz. Tanulja meg, hogy akkor "veted" rá te is magad, ha érezteti veled, hogy fontos vagy neki, különben meg ne nézzen már téged lotyónak, aki bármikor a rendelkezésre áll. De az is lehet, hogy valami egészen más nyomja a lelkét, vagy gátlásos a csajokkal, vagy nem adsz neki elég megerõsítést, visszajelzést. Beszélgetni, mintha kívülállók lennétek, mindig jó leht.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolót az elõzõ komment után olvastam válaszom: olyan nehéz tartani a 3 lépést most ne bújjak oda? vagy mit ne csináljak? ok kacérság, mosoly...és?
A kérdező hozzászólása: de akkor olyan lenne neki, mintha kötelezõ lenne mondania. nem? amúgy a volt nõjének írt régi leveleiben meg egyszerûen ömleng!!!így szeretlek meg úgy, leírva 100-szor stb hogy lehet ezt elérni egy srácban? kezdjek el én is ömlengeni?
Figyelj. Ha szakítasz, és a párod valóban szeret téged, akkor nem fogja annyiban hagyni. Akkor küzdeni fog érted. De gondolom, nem akarsz sokáig együtt maradni egy olyan sráccal, aki nem szeret téged. És ha tényleg nem szeret, legalább idõben kiderült, és léptél. Akkor nincs már mit vesztened. Érted? Szakítottál és megszabadultál valakitõl, aki nem volt hozzád méltó. Most próbálkozhatsz kicsikarni belõle mindenféle megnyilvánulást, szavakat, romantikus tetteket, de ha nem szeret téged, tényleg csak nyûg lesz neki. Ha viszont szeret, és te kijelented, hogy ezt így nem tudod tovább elviselni, akkor megpróbál majd változtatni. Egyébként a srácoknak ez általában nem erõsségük. Õk a logika emberei, az észérveké, a realitásé. Azért emelik fel a telefonkagylót, mert valami halaszthatatlant szeretnének elintézni: Drágám, szaladj légyszi le a bankba, mert 10 perc múlva bezár, és intézd el nekem ezt, kérlek. Vagy: Szívem, azt hiszem, pár percet késni fogok. Vagy: Megvettem amit kértél. Vagy: Boldog névnapot. - de ez utóbbi már igazán romantikus cselekedet ám tõlük! De ne feledd, itt is van kivétel, ezek csak általánosságban érvényesek. Viszont ha ezt szem elõtt tartod, akkor könnyebben megérted õt. Nem kötelezheted arra - valóban - hogy minden nap 2X kimondja szóval: "szeretlek", de arra igenis jogot tarthatsz, hogy éreztesse veled, ha egyszer így van. Teljesen függetlenül attól, h az embernek milyen a habitusa, az azért elvárható, h odafigyeljen a párjára. Tehát nem kell belõle udvari bolondot faragni, de ha annyit mondasz neki, h "akkor itt a vége" - (mert látszólag a fenyegetés nem használ. Sõt, lehet, h úgy van vele, h neki ez így kényelmes, mert te úgyse mernéd megtenni.) - akkor lépni fog. Ha valóban szeret. És ajánlom figyelmedbe a zárójeles részt mégegyszer. Bocs, ha hosszú voltam, én vagyok az 1. válaszoló is.

Ha a párom kimegy külföldre dolgozni! Félek hogy megcsal! Mit tegyek hogy ne menjen ki vagy ha mégis ne tegye meg?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.

Ha folyamatosan nõzik, akkor kár is aggódnod. Nézd, ha eddig nem csalt meg, nem fog, de azt írod folyamatosan csinálja, akkor meg? Vágd ki ha megcsal és kész.
Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.
Azért megy ki mert nem akar már veled lenni, fogd fel, neki kaland kell ott is, na és persze meló is. Hagyd a fenébe!
Ha itthon is nõzik miért vagy még vele? Te is hülye vagy édes lányom... Különben meg igen, itt már leírták amit leakartam, hogy ez a kapcsolat asszem még 2 hónapig ha fog mûködni! De már az sem 100% sajnálom, ez az igazság!
egy jó kapcsolat alapja a bizalom
"folyamatosan nõzik" "fing és menjek vel" Ha tényleg így gondolod akkor ez egy nem jól mûködõ kapcsolat!
Ha nõzik akkor miért vagy vele? Ha itt kibírod akkor külföldön is kibírod ha csajozik, nem? Mi a különbség? Ha ilyen kapca vagy hogy eltûröd akkor ne sírj!
Menj vele vagy ne sípolj, elvégre nem üdülni megy.
Kasztráltasd!
A kérdező hozzászólása: De itthon is folyamatosan nõzik!! Amugy hogy menjek vele?Nekem itthon van a suli az életem õú egyet fing és én menjek vele!És nem sipolok
10:00 "Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre." hát ez azért így elég erõs kijelentés... arról nem szól a kérdés h mennyi idõre megy ki. Egy normális kapcsolat fél-egy évet simán kibír, ha 1szer 2szer hazajön pár napra..
szia! SZerintem a fene meg ette azt a kapcsolatot ahol félteni kell a másikat és nincs meg a bizalom.Engedd ki had boldoguljon és lehet neked is tud segíteni ha meg megcsal akkor itthon is megcsalna.Általában az féltékeny aki hamarabb félre kacsint:) . A legvégsõ tipp menj jósnõhöz.:) Szia.
Itt nem azzal van a baj h klföldre megy hanem h itthon is nözik!!!

14 hónapos kisfiam éjjelente sokat sír fel, teáztatom ilyenkor, de utánna meg mindig tele a pelus és akkor meg azért kel fel. Tea nélkül ritkán alszik vissza. Mit tegyek, hogy többet aludjon és ne ébredjen fel annyiszor?

Legjobb válasz: Minek kell teáztatni éjjel?! Nekem az jutott eszembe hogy én nem teáztattam soha éjjel, max. nyáron. Nem is kelt fel azért hogy igyon.A te gyereked sem hinném hogy azért kelne mert szomjas lenne,inkább megszokta.Valami más oka van.Nem lehet hogy jönnek a fogacskái?

Minek kell teáztatni éjjel?! Nekem az jutott eszembe hogy én nem teáztattam soha éjjel, max. nyáron. Nem is kelt fel azért hogy igyon.A te gyereked sem hinném hogy azért kelne mert szomjas lenne, inkább megszokta.Valami más oka van.Nem lehet hogy jönnek a fogacskái?
TEljesen alap dolog jutott eszembe, ami mar lehet, hogy neked is :) Nem lehet, hogy nem eleg faradt? Az en kislanyom akkor ebred fel ejszaka (de olyankor következetesen), ha lsuta diszno voltam, es delutan nem mentünk ki legalabb egy orara, vagy ha delutan hagyom, hogy 2-2, 5 oranal többet aludjon. Alapbol ö 8-kor fekszik, fel 9 körül aöszik el, es reggel 7 utan kel. Ejjel egysszer kel, mindig kettö körül, de akkor csak ker inni, vagy megkerdezi, hol vagyok, hol a papa, aztan alszik.
A kérdező hozzászólása: Szinte minden nap megyünk sétálni, csak ha nagyon rossz az idõ akkor nem.Az viszont lehet, hogy már tulságosan hozzászokott az esti teázáshoz , meg a foga is jön
Ne nézd.
Miért nem? Mennyi idõs vagy? S csinos a tanárnõd?
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem tudnám megtenni
Súgj a fülébe egy olyan dolgot, amitõl zavarba jön. De ha Te nem mered, írj neki levelet. Biztos egy jel, hogy tetszel neki. :) Én a helyedben...... ;)
A kérdező hozzászólása: Hát tudod mivel senki nem takart minket az órán nagyon észle lehetett venni..
...észrevetted, hogy néz.
Kérdezed meg, hogy talált-e valami furcsát rajtad, csak mert észrevette, hogy nézed.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam , de nagyon zavarba ejtõ ha egy tanárnõrvel nézzük egymást mi közbe nem is beszélgetünk..olyan mint ha szemeznénk , és még félreérti a helyzetet
Rosszul írtad ki a kérdést, arra reagált furcsán az elsõ válaszoló. Szerintem felesleges szólnod, vagy kérdezz tõle valamit(tök mindegy mit), tereld egyszer látványosan el magadról a figyelmét. Vagy nézd õt te is..ez akármilyen furcsán, vagy viccesen hangzik, de csináld ezt meg..lefog szállni rólad elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: ? Én nem is nézem, de észrevettem hogy õ néz
Fingj egy nagyot az órán XDD attól majd leszáll rólad :D
Mért vagy félig nõ?
Ezen nekem is megakadt a szemem. Nem értem mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Sajnos pár évvel ezelõtt egy ciszta miatt kivették a jobb oldali petefészkem és petevezetékem!36.éves vagyok, a páromnak még nincs gyermeke és szeretném megajándékozni egy közös babával, bevállalt két kamasz gyereket!
A kérdező hozzászólása: Olyan fura érzésem van, mi van ha nem sikerül miattam?
Szerintem így is teherbe eshetsz. Menj el orvoshoz, hogy megnyugtasson, vagy megmondja, hogy sikeresebb a teherbeeseés.
Forduljatok szakemberhez. Sürget benneteket az idõ, és ha nem sikerülne természetesen, ott az inszemináció és a lombik. Mihamarabb menjetek el egy meddõségi központba, Minden jót kívánok.

Félek a férfiaktól? Mit tegyek hogy levetkőzzem a felém közeledő fiúk irányába tanúsított távolságtartást?

19 éves szűz lány vagyok és még sosem volt barátom. Ha egy fiú közeledik felém vagy esetleg hozzámér mindig elhúzódok és gyors ütemben lelépek a helyszínről és jegelem vele az összes kapcsolatomat. Mindig azt hiszem, hogy bárki aki közeledik felém vagy megérint az egyből le akar feküdni velem. Biztos hogy csak a tapasztalatlanság az oka de nem tudom, hogy mit tegyek, mert ez így nem lesz jó...

Legjobb válasz: Fogadd el azt hogy Minden pasi aki közeledik feléd igenis meg akar téged dugni. Nincs lehetséges alternativa ez tény. :D De viszotn azért vagy Te Nõ mert rajtad mulik hogy meg is fog-e az épp aktuális srác dugni. Hidd el hogy normális esetben ha normális értékrendekkel vagy felvértezve akkor ezt észre fogják venni és még szeretetet is kaphatsz azért cserébe, hogy gerincre vágjanak. ezt hivják bolodg párkapõcsolatnak :D Kicsit erösen van fogalmazva de lényegében tényleg errõl szól. :)

Fogadd el azt hogy Minden pasi aki közeledik feléd igenis meg akar téged dugni. Nincs lehetséges alternativa ez tény. :D De viszotn azért vagy Te Nõ mert rajtad mulik hogy meg is fog-e az épp aktuális srác dugni. Hidd el hogy normális esetben ha normális értékrendekkel vagy felvértezve akkor ezt észre fogják venni és még szeretetet is kaphatsz azért cserébe, hogy gerincre vágjanak. ezt hivják bolodg párkapõcsolatnak :D Kicsit erösen van fogalmazva de lényegében tényleg errõl szól. :)
Kiváló tagja leszel pár év múlva a Feminista Lezbikusok Kommandójának.
Talán ne legyen benned annyi elõítélet egy-egy érintéstõl vagy közeledéstõl. Te döntesz, ha nem akarsz szexet, akkor nem lesz szex. Legyél kicsit oldottabb, és fogadd el, hogy nem mindenki csak lefeküdni akar veled. Gondolj bele, azért csak jól esik az az érintés nem?:)
elõzõ eltalálta. de kiegészítenáém még azzal, hogy hiába van értékrend, az esetek 95%-ában akkor is csak kijátsszák a nõt, mindenféle érzelmet kamuzva. Van egy szerencsés 5%, akik kifognak olyan mutáns férfiakat, akiknek vannak érzéseik, de most kiábrándítalak, sajnos jól gondolkodsz, a többségnek csak a f..sza számít. Ezért ritkább a boldog kapcsolat, amire a nõk vágynak, mint a lottóötös. Így fordultam hát, inkább a szerencsejátékok felé. :D
#4 Azért mielõtt fényesre sikálnád azt a glóriát a csajok feje fölött sajnos be kell ismerni hogy a csajok 95%-a ugyanúgy érdekbõl jön össze a csávóival (pénz, nagy farok, hatalom) szóval nem különbek semmivel
Régebben én is féltem a férfiaktól, de a fiú osztálytársaim ölelgettek, mert jóban voltunk.Tudtam, hogy nem akarnak velem járni és megszoktam a férfiak közeledését. Azóta már akár fiú akár lány ölel meg vagy ér hozzám tök jó érzés tölt el :D nincsenek ismerõs fiú barátaid akikrõl tudod nem akarnak semmit? 20/L
Én is hasonlóan vagyok, s valamivel idõsebb is nálad. 19 éves voltam szintén, mikor egyáltalán elkezdtem fiúk társaságára vágyni, de mai napig valami komplexus-szerûség miatt reflexszerûen távolodok a közeliségtõl. Pedig mikor egyedül vagyok, akkor minden vágyam, hogy valaki átöleljen vagy fogja a kezemet, viszont ha valaki megtenné a valóságban, akkor bepánikolok szinte. Szerintem csak add tudtára az illetõknek, hogy pl. jól érzed magad a társaságukban, de nem szereted az ilyen nagy közelséget. Ha megértenek, és türelmesek, akkor megéri velük foglalkozni, és fokozatosan egymásra hangolódni, ha meg nem, akkor nem.
Gyere fel hozzám, és ígérem, hogy gyengéd leszek, mint a tavaszi fuvallat, finom leszek, mint a hagymás vér. Megszabadítalak a gátlásaidtól, aztán.. ÚGY MEGHEGESZTELEK, HOGY FÜSTÖLSZ!!!
A kérdező hozzászólása: De vannak olyan fiu barátaim akikrõl tudom, h nem akarnak.semmit, de pont ezért mivel én sem akarok tõlük semmit ezért tartom a személyes távolságot ès pl nem ölelgetem õket. Nem akarok senkivel sem játszani h állandoan hozzáérek meg ölelegetem tehát sugallom a kõzeledèst amikor.nem is akarok semmit.

Mit tegyek? Már csak 2 hét és megyek nyaralni a Balatonra és attól félek vagyis biztos vagyok benne hogy akkor fog megjönni. Ezért írok nektek . Mit tegyek? Hogy hamarabb megjöjjön? Nekem mindig 1 hetet szokott tartani

ezért minél el?bb elkel kezdjem ez a kúrálást..sok tippet szeretnék!Hallottam már a rozmaring teáról de nem tudom beválik. Megakartam anyával vettetni a boltokban de féltem elmondani hogy miért kell és mindig elhatározom hogy elmondjam de sosem merem ezért kéne nagyon sok tipp

Legjobb válasz: ess teherbe gyorsan :) am nem tudom.. kérded meg a szüleid..

ess teherbe gyorsan :) am nem tudom.. kérded meg a szüleid..
A kérdező hozzászólása: köszi :)
nincs ilyen!! ha akkor kell megjönnie, akkor ez van!
Próbáld ki a cickafarkat de az se biztos hogy jó.De amúgy tamponnal simán fürcsizhetsz ha meg még nem tamponoztál vegyél minit és figyelj oda mindenre amit leírnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!