Találatok a következő kifejezésre: Félek a mit tegyek, (2024 db)

Mit tegyek akkor ha a makkom mindig száraz, és valamikor a fitymám már alig jár fel le. Mit tegyek?

..

Legjobb válasz: Nedvesíts be, Mariska. Nyállal vagy síkosítóval.

Nedvesíts be, Mariska. Nyállal vagy síkosítóval.
Ez másnál is így van...semmit.Ez nem a kutya orra, hogy mindig nedves... Mosni rendesen...
mondjuk elmész a nemibeteg gondozóba és megnézeted van-e valamilyen fertõzésed, ha nincs, akkor meg létezik testápoló és nekiállsz több vizet inni, mint most
Ha okosat nem tudok mondani, akkor hülyeséget meg semmi képp.Linkeld már ide hol olvastad , a sok víz ivástól ez megszûnik , elõzõ .
Igyál meg valamit elõtte.
Konkrétan mitõl félsz? A repüléstõl, vagy hogy eltévedsz a reptéren?
Szerintem jelentsd fel õt zaklatásért. Én azt tenném.
velem is pon ez van...:( en is nagyon felek tole es engem meg be is mocskol mas pasik elott, hogy ne alljanak szoba velem.Nagyon megbantam, hogy megismertem...Kerj segitseget minel tobb embertol, hogy melletted alljanak , es ne mellette

Ugy érzem ez egy borzasztó fontos és nagy kérdés számomra, hogy most mit tegyek ebben a helyzetben? Kétségbe vagyok esve, félek mindentöl, mit tegyek?

Igaz, mindenki azt teszi amit akar, de kiváncsi lennék mások véleményére ez ügyben. Esetleg szivesen olvasnék hasonló történetekröl. Kérlek titeket adjatok valami tanácsot, osztjatok meg tapasztalatokat a köv.kapcsolatban: Elöször is 19 éves lány vagyok. 4,5 éve párkapcsolatom van. Volt egy hónapos szakitásunk közben (nem arról van szó, hogy ö volt az egyetlen az életemben), volt fennt és lennt ez a kapcsolt. Az utóbbi idöben hanyagolt, keveset irt (a megszokottnál), tudom, szeret. Na de..én féltettem, én attól irtam neki, persze ö dolgozik nem ér rá annyit, mert nekem még egy év suli. Nem egy városban élünk, van közöttünk 20km de péntektöl-vasárnapig együtt vagyunk, és néha egy nap hétközben is egy napot (ritkán). Szóval ezzel nem is volt gond, hanem történt velem valami... Van egy fiu, aki itt dolgozik a szomszédban. Eddig nem is figyeltem fel rá, de 2hónapja folyamatosan mosolygunk, integetünk és köszöngetünk egymásnak. Háát igen, annyira cuki, hogy nem tudom elmondani, és persze történt 1-2 dolog, (hosszu lenne elmesélni mi és hogyan történt, de találkozgattunk). Az vn, hogy örülten tetszik, és én is neki, és álndóan azt mondja, minden rajtam ál, én pedig kétségbe vagyok esve. ez a fiu nnyira az álom pasim, hogy még ha kerestem volna sem találtam volna rá, teljesen a fium ellentétem és minden megvan benne amiröl álmodoztam még ,,mikor kislány voltam,, vagy el kell öt felejtenem, vagy bele fogok szeretni örülten. de nem tudom mit tegyek?! A régi kapcsolattal mi legyen? Mostanában pedig eléggé megváltozoot, többet ir, szeretlek-szeretlek blábláá... Nem tudom mi van velem és mihez kezdjek?! sajnálom a barátomat, habár a mi kapcsolatunk már sok mindent kibirt és télleg már minden volt, de igy még sosem éreztem magam. Nem értem ezt a változást sem, hogy miért pont most mikor ugyérzem egy másik kell? pedig ö biztos nem sejt róla semmit, ez 100%. És a másik dolog, hogy szerintem tényleg nem illünk össze, ahogy nagyon sokak szerint sem, megszoktak minket együtt és mi is egymást, de az van, hogy eddig ugy éreztem még nem jött X, hogy a barátom nélkül nem birnék, ö a minden és szeretnék hozzámenni, de most teljesen ugy érzem, ha azt mondaná menjek hozzá, rosszul lennék és összeesnék, szóval nem értem mi történik. Bocs, hogy hosszu és unalmas voltam, de légyszi komoly választ irjatok.. Elöre is köszöönööm :) Mia

Legjobb válasz: Ha egyszerre két embert szeretsz, és nem tudsz választani, akkor a másodikat válaszd, mert ha szeretnéd az elsõt igazán, akkor nem szerettél volna bele a másodikba. :) Másrészrõl viszont értem a dilemmádat, nekem is van egy 5 éves kapcsolatom, nekünk is voltak hullámvölgyeink, mi sem lakuk együtt stb.. DE én az elsõ naptól fogva tudom, hogy Õ az igazi, és hogy soha, senkit sem fogok így szeretni! Még 5 év után is rajongásig szeretem. Ha te nem így érzel, akkor hasztalan fenn tartani a hosszú kapcsolatodat, ugyanis csak azon gondolkodnál ezután egész életedben, ha a barátoddal maradsz, hogy mi lett volna, ha megpróbálod a másik sráccal, aki most nagyon tetszik! Ez pedig rosszabb érzés, mintha megpróbálod az új sárccal, és esetleg csalódsz. Vállald ezt a kockázatot szerintem, és kezdd újra az újjal! Sok sikert! :)

Ha egyszerre két embert szeretsz, és nem tudsz választani, akkor a másodikat válaszd, mert ha szeretnéd az elsõt igazán, akkor nem szerettél volna bele a másodikba. :) Másrészrõl viszont értem a dilemmádat, nekem is van egy 5 éves kapcsolatom, nekünk is voltak hullámvölgyeink, mi sem lakuk együtt stb.. DE én az elsõ naptól fogva tudom, hogy Õ az igazi, és hogy soha, senkit sem fogok így szeretni! Még 5 év után is rajongásig szeretem. Ha te nem így érzel, akkor hasztalan fenn tartani a hosszú kapcsolatodat, ugyanis csak azon gondolkodnál ezután egész életedben, ha a barátoddal maradsz, hogy mi lett volna, ha megpróbálod a másik sráccal, aki most nagyon tetszik! Ez pedig rosszabb érzés, mintha megpróbálod az új sárccal, és esetleg csalódsz. Vállald ezt a kockázatot szerintem, és kezdd újra az újjal! Sok sikert! :)
sajnos, úgy néz ki, szerelmes lettél.. a másik fiút szereted és nyilván nagyon kötõdsz hozzá, hiszen együtt nõtettek fel. Nehéz, megértjük, de nem tudunk helyetted dönteni.
Nagy dilemma. Nehéz kilépni egy ilyen hosszú és aránylag jól mûködõ kapcsolatból. Én nem tanácsolok semmit, szerintem magadban kell mérlegelned. Kérlek majd írj, hogy hogyan döntöttél, és esetleg arról, hogy milyen a párod nélkül. Érdekelne. Mi négy éve vagyunk együtt, most kint van külföldön, nekem nincs más, csak õ. Nagyon hiányzik, annak ellenére, hogy mikor itthon volt többször szakításban gondolkoztam.
A kérdező hozzászólása: 22/F neked is köszönöm a választ. Utolsó: hát köszii, én is ugy érzem magamat, mint egy döntésképtelen kislány de mostmár a válasz megvan, csak el kell kezdeni valahogy. Most ez van
ha nem irtad volna hogy 19 vagy, azt hinném 13... grat
Ne hallgass a ribancosra, azt sem tudja, mirõl beszél, vagy nem olvasta el a kérdést, vagy nem tudja, mi az a szerelem. Hét én is inkább az utóbbira voksolnék, semmiképp sem sajnálatból maradj az elõzõ pasiddal. De abba is gondolj bele, hogy melyikkel lenne tartós kapcsolat, nehogy a két ló közé ess. 22/F
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért kell rögtön ribancozni meg ilyenek, ha te is bármikor kerülhetsz ilyen helyzetbe. Én sem szerettem volna, hogy igy alakuljon, és nem fogok ketös kapcsolatot folyatni ez biztos, azért is fordultam tanácsért, hogy azok akik normális válszokat adnak, melyik mellett döntenének?! mert már napok óta ezzel alszom el, hogy gondolkodok...
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a választ, azt hiszem ezt fogom tenni, mert ahogy mondod, az van, hogy félek bele kezdeni egy uj kapcsolatba és otthagyni a biztosat, de viszont, ha nem próbálom meg kkor sosem tudom meg milyen lett volna, s lehet az lesz a legnagyobb tévedésem. A másik pedig az, hogy ebben is igazd van, ez a rajongás amiröl beszélsz, bennem volt mindaddig amig meg nem ismertem Öt! Az elsö nap, ahogy megláttam, vagyis felfigyeltem rá, mikor barátnömmel suliba mentünk, azt mondtam a barátnömnek: Ö az álompasim :) s ez igy rajta maradt. Persze nem történt intim dolog közöttünk és nagyon sokat beszélgetünk és elmondtam neki is, hogy amig van párom addig mással lefeküdni biztos nem fogok, és ö tiszteletben tartja, azt mondja annyit vár, amennyit én szeretnék, éés annyira édes, és öszinte és nem tudom magamat kifejezni :)
De még jóvá teheted, ha szakítasz a mostani pasiddal.
Ha már ellaposodott a kapcsolat, meg ha ennyire képes voltál másba beleszeretni akkor én minél hamarabb véget vetnék az eddigi kapcsolatnak.Lehet szép volt, de nem csak azt kell nézni mennyi évig voltál eggyütt ezzel a sráccal, hanem azt is mennyi év vár még rád, gondolom azt boldogságban szeretnéd tölteni.Viszont jól gondold át, tényleg olyan tökéletes lenne-e az új párod, nehogy csalódj benne.Sõt lehet a jelenlegi barátod sem érzi már azt a tûzet amit eddig, lehet neki is jobb lenne így.Beszéld meg vele, és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A ribancosnak annyit: Ribanc aki megszült téged... Többieknek: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Hát ez hogy , , együtt nöttünk fel, , érdekes.. mert a barátom 5évvel idösebb :) de igen, van valami benne.. Hogy szerelmes lettem..ettöl féltem, de én is ezt kezdem érezni, ilyen még nem fordult velem elö és borzasztó érzés :(
Büdös ribanc vagy.
A kérdező hozzászólása: Huu, nagyon sajnálom :( és köszönöm a válaszodat. A döntésem megvan, az hogy szakitani fogok vele majd, de nem tudom hogy mikor is és hogyan. :( fájni fog biztos, nagyon, de el kell engednem!

Egy samsung s5230as készülékem van és T-Mobile-os vagyok, azt mondja be a teló mikor hivni akarok hogy, az adott irányba nem kezdeményezhet hívást. A telón van pénz, (félig kártyás félig előfizetéses) mit tegyek?

a félig el?fizus félig kártyás azt jelenti h 2860Ftot tesznek a kártyámra minden hónap eslselyén és azt nem lehet túllépni, csak feltölteni, ha kell még rá pénz.

Legjobb válasz: Nekem is ilyen csomag van, Ezt akkor mondja ha elfogyott a 2860Ft-os keret! Bármilyen hihetetlen fel kell tölteni!

Nekem is ilyen csomag van, Ezt akkor mondja ha elfogyott a 2860Ft-os keret! Bármilyen hihetetlen fel kell tölteni!
A kérdező hozzászólása: kösz a semmit "...A telón van pénz... "
Sztem a legegysezrûbb ha bemész a thez és megkérdezed tölük, lehet náluk van vmi gubanv velem is volt már olyna h 3300ft volt a kártyámon és ugyan ezt mondta be. Szerintem akik tudnak segítenk azok maximumom õk.

A törpe uszkárom nem egyszerű eset! Bizalmatlan, fél, agresszív, mit tegyek?

Van egy 10 éves kan törpe uszkár kutyusom, akit nagyon nagyon birok, de néha amit m?vel kiakaszt. El?ször is: 1 évesen került hozzánk, azel?tt egy 3 gyerekes családnál volt, ahol a 3 kölyök non-sop nyúzta. Stresszmentesebb otthont kerestek neki, így került hozzám. Nos, annak ellenére, hogy szobatiszta, ha egyedül hagyjuk akár rövidebb id?re is gyakran bepisil jelzésérték? fél deciket kb. Ezenfelül ugat, sír, nyüszít kitartóan, ha bátorkodunk egyedül hagyni. És ha ez nem volna elég nem lehet akármikor megsimogatni senkinek, csak ha ? úgy gondolja és oda megy hozzád farokcsóválva, hogy te most megsimogathatod, különben ha te akkor nyulsz hozzá amikor ? nem akarja akkor harap, bárkit-bármikor. Nehezen barátkozik másik kutyákkal, fél t?lük. Nagyon bizalmatlan, olvastam egy két gyakorlatról, hogy visszaszerezzem a bizalmát, de olyankor meg kéne érintenem, ami ha neki éppen nem tetszik akkor megharap. Ötlet? Tanács?

Legjobb válasz: Falkavezérségi problémákra utal, amit leírsz, az pedig, hogy nem tudjátok egyedül hagyni, szeparációs szorongás. A kutya szorong, stresszel, mivel õ a falkavezér, de nem tud megbirkózni a feladattal (ami érthetõ is). Mindenképp keressetek fel a problémákhoz értõ kiképzõt. Én is a Cerberost vagy egy tüköriskolát ajánlok! Itt szépen leírják a dolgokat, mit lehet tenni, de én mindenképp kiképzõ segítségét ajánlanám ezek mellé: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t..

Falkavezérségi problémákra utal, amit leírsz, az pedig, hogy nem tudjátok egyedül hagyni, szeparációs szorongás. A kutya szorong, stresszel, mivel õ a falkavezér, de nem tud megbirkózni a feladattal (ami érthetõ is). Mindenképp keressetek fel a problémákhoz értõ kiképzõt. Én is a Cerberost vagy egy tüköriskolát ajánlok! Itt szépen leírják a dolgokat, mit lehet tenni, de én mindenképp kiképzõ segítségét ajánlanám ezek mellé: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t..
tehát 9 éve megy ez a folyamat? Ezt csírájában el kellett volna fojtani. Ajánlom keressétek fel a cerberos kutyaiskolát, ezt így neten keresztül nem lehet orvosolni. Ha nem pestiek vagytok, akkor is mindenképp olyan kutyasulit válassz ahol házhoz jön az oktató. Elsõ alkalom a felmérés ingyenes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Tanácsokat szeretnék, 3hetes a babám és szeretném ha éjszaka a kiságyában aludna, legalább a fele éjszakát. Mit tegyek?

mindig megvárom még méllyen elalaszik,aztán mikor óvatosan beraknám a kiságyban kipattan a szeme és sírni kezd.mitöl van ez?jah és még valami miért van hogy nappal alig alszik vmit.kb 5 órát ha alszik a nap folyamán.éjszakát végig alussza csak az etetésre kel fel.

Legjobb válasz: Szia! Mi is sokszor jártunk így. Apával ketten fektetjük le, ha elaludt szépen a cicin és büfiztetésre sem ébredt fel. De még a páros koprodukció sem mindig sikeres :(. Én ilyenkor visszavettem mellre, szopott még egy kicsit és újra próbálkoztunk. Én azt gyanítottam, hogy még nem volt tele a pocija. Aztán amikor már 3 óra szopizás-fektetés-szopizás-fektetés, stb után sem tudtuk letenni, cumit adtam neki. Így elalszik. Én meg megvárom míg kiesik a cumi v. fél óra múlva elveszem. Így átalussza az éjszakát. 1-szer az is sikerült apának, hogy kicsit sírdogált, miközben apa simizte a hátát és 2 perc múlva már édesdeden aludt. Kérdésedre válaszolva, valószínûleg megébred, amikor teszed le és mivel nem ott aludt el, ahol éppen van, így ösztönösen sírni kezd. Talán mert jobb neki a kezedben vagy a ciciden :). Remélem volt hasznos ötletem számodra.

Szia! Mi is sokszor jártunk így. Apával ketten fektetjük le, ha elaludt szépen a cicin és büfiztetésre sem ébredt fel. De még a páros koprodukció sem mindig sikeres :(. Én ilyenkor visszavettem mellre, szopott még egy kicsit és újra próbálkoztunk. Én azt gyanítottam, hogy még nem volt tele a pocija. Aztán amikor már 3 óra szopizás-fektetés-szopizás-fektetés, stb után sem tudtuk letenni, cumit adtam neki. Így elalszik. Én meg megvárom míg kiesik a cumi v. fél óra múlva elveszem. Így átalussza az éjszakát. 1-szer az is sikerült apának, hogy kicsit sírdogált, miközben apa simizte a hátát és 2 perc múlva már édesdeden aludt. Kérdésedre válaszolva, valószínûleg megébred, amikor teszed le és mivel nem ott aludt el, ahol éppen van, így ösztönösen sírni kezd. Talán mert jobb neki a kezedben vagy a ciciden :) . Remélem volt hasznos ötletem számodra.
mert szüksége van RÁD az ANYAI közelségre !!! .Addig legyél közel hozzá, amig Õ igényli, mert az Õ lelkivilága a legfontosabb:-) Mi is igy voltunk az elején, azóta mellettünk-de nincs azon az oldalon rács - a kiságyában alszik a 18 hós szopcsizó kisfiunk:-)
Lehet hogy neki ennyi az alvásigénye napközben, vagy front, vagy szél stb.. De én éjszaka azt csinálnám ha nem akarod magatok mellé szoktatni, hogy vacsi után dajkálod egy kicsit berakod a kiságyába és leülsz / vagy fekszel mellé a födre esetleg a rácson keresztül simogathatod is. Igy hozzá fog szokni a kiságyához. Az én gyerek születése óta a saját szobájában és a saját ágyában aludt nem is volt soha ebbõl semmi gond.
Három hetesen még nagyon pici, igényli az anyai közelséget, ahogy az elõzõ válaszoló írta. Az én kisfiam is ugyanezt csinálta, nem lehetett betenni az ágyába, mert azonnal észrevette. Nekem azt tanácsolták, hogy ringassam el, amíg már majdnem alszik, de még ébren tegyem be a kiságyba, hogy ott aludjon el. Simogatom a hátát, dúdolgatok neki amíg el nem alszik. Az elején nem mindig ment neki az elalvás, én meg nem hagytam sírni, kivettem, dajkáltam, de minden elalvásnál megpróbáltam az ágyat újra és újra, mindig ugyanazzal a dallal, és szépen fokozatosan beleszokott. Most 3 hónapos és már a saját ágyában alszik el, percek alatt, A kezemben már nem is tud elaludni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigieket tudom hogy rám van szüksége mert a korházban is csak a mellkasomon volt hajlando aludni, mi is most levettük az oldalrácsot a kiságyrol és mellém raktk hátha igy megy az alvás de este sem sikerült igy belerakni, nem baj ha mellettünk alszik mert nyugodtabb vagyok én is csak elég kényelmetlen és azzal riogatnak h késöbb is köztünk alszik majd amikor már nagyobb lessz.
szerintem ha kicsit nagyobb, könnyebb átszoktatni szépen fokozatosan

Nagyon vastag a hajam, tépett fazonú, de már hosszú és a vastagsága miatt lehúzza és felül lapos. Mit tegyek? Többi lent.

itkítani akarom hogy könnyebb legyen, de attól meg azért tartok, mert ugye ha ritkítanak rövidebbek lesznek a szálak, tehát mintha meg lenne tépve. És az hátulról is elég hüly-én nézne ki hogy a nyakamtól rövidül....mert onnan nagyon vastag...de ha lentebb kezdik akkor meg csak a vége lesz vékonyabb felül ugyanolyan vastag...

Legjobb válasz: Nekem ritkítva és tépve van..és egyáltalán nem áll hülyén,nekem abból jobb hogy könnyebben tudom vasalni,szárítani stb Ha pedig felül lapos mint nekem régen,akkor próbáld nem középen elválasztani,persze csak akkor ha középen van elválasztva..ha alapból oldalt van elválasztva akkor sajna nem tudom

Nekem ritkítva és tépve van..és egyáltalán nem áll hülyén, nekem abból jobb hogy könnyebben tudom vasalni, szárítani stb Ha pedig felül lapos mint nekem régen, akkor próbáld nem középen elválasztani, persze csak akkor ha középen van elválasztva..ha alapból oldalt van elválasztva akkor sajna nem tudom
A kérdező hozzászólása: értem..akkor nem néz ki hülyén? Hát igen..középen van elválasztva..de elõl a frufrudnál mennyire rövid vagy ott elõl?mert nekem már ott is kb. az államig ér..
Ha lapos, akkor úgy szárítsd a hajad, hogy elõrehajolsz, és lefelé csüng, vagy pedig szárítás közben emeld meg a tövét. A kérdés második felét viszont nem értem hogy miért nézne ki hülyén. Szerintem nem lenne az.
nincs frufrum, elõl pedig a hajam körülbelül az arcom közepéig van..azért is vágattam elõl rövidebbre mert elég lapos volt úgy a fejem..de így hogy rövidebb nem csak könnyebb ápolni de divatosabb is
A kérdező hozzászólása: köszi
ess pánikba
ha gondolod méretre vághatod!
Szûz vagy még? Mégis mekkora az a nagy? Nem fog fájni, ha tudja, hogy kell bánni a nõkkel.
mielõtt lefekszel, nézd meg ezt az oktatófilmet: http://www.youtube.com/watch?v=xok_rlNoZ4o
gondolj arra, hogy mekkora örömeket szerezhetsz a barátodnak. ha tövig nyomja akkor talán még a nyelveddel is tudod kényeztetni :)
Szivjal elotte rusht, akkor a fenekedbe is tolhatja ugy se fog fajni.:D De lehet pia is jo, esetleg fu ha van.
Es gondolj arra hogy neki milyen jo lesz a 17 eves szuk puncidba dugni:D
Na most, hogy ilyent olvasok, szinte örülök a 16cm péniszemnek :) Sztem mond meg neki, hogy ne nyomja be tövig, úgy is a makkon van a lényeg, ha azt húzgálja benned már attól is ki kéne elégüljön, nem kötelezõ tövig.
Jah meg nem kell szegényt ijesztgetni ezzel a vidivel, ugyan már, teljesen jogos ha kicsit fél :) Utolsó voltam.
Azért én annak a 16cm-nek annyira nem örülnék!:D
Mondd neki: Ha tövig vágod, fálbetöröm! Ne aggódj! Ha normális a srác,
mikor vesztetted el a szüzességed? sztem te még nem vagy elég érett a szexhez.:(
A kérdező hozzászólása: 20 cm neki és én most lettem 17 éves nem rég
A kérdező hozzászólása: =)=)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok szûz csak keveset voltam pasival
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces
te nem így gondolod?:(
Ha gyengéd lesz veled, akkor nem fog fájni. Aztán meg hozzá szoksz. Elsõ voltam. 22/f
A kérdező hozzászólása: na majd lesz valamit bevállalom
Ne parázz :) Mond neki legyen óvatos, nem gáz, ha mondod neki. Hány éves vagy?
am akk legyünk komolyak.. õszintén mekkora van neki?[úgy nagyjából, gondolom nem mérted le] és milyen vastag lehet? mond neki meg õszintén, ez a jó szex alapja.. és érzékeny lesz nyugi.. -ha szeret-
Hát nekem is nagy van "sajnos"24/6 és az én párom is félt eleinte, de megtanultuk , hogy csináljuk úgy , hogy ne fájjon neki és most már majd mégõrül a méretemtõl, olyan nedves lesz ha csak rá gondol, hogy simán be tudom tenni neki!!!:) Óvatosan csináljátok és tejs rákapsz a nagy szerszámra!;)Éljenek a nagy.....ak!!:) )

Nem merek a pasik felé közeledni, mit tegyek?

19 vagyok, sosem volt barátom:( Nagyon félek a pasiktól!Mit tegyek?19L

Legjobb válasz: Mitõl félsz?

Mitõl félsz?
én is így vagyok vele.....de csak azért, mert sokáig nem is érdekelt, és nem is foglalkoztam a dologgal... :) és hoppá, sokan mondják azt, hogy nagyon egzotikus és szép vagyok az olaszságom miatt, de ennyi idõ után már elhinni sem tudom, sosem közeledtem fiúkhoz...dehát nem késõ... :) 15l
"A kérdező hozzászólása: Attól félek, hátha túl csúnyának tartanak" Ettõl ne félj szerintem. Eleinte bennem is volt egy ilyen félsz, de kiderült már nem egyszer, hogy olyan lányoknak is bejöttem, akikre gondolni sem mertem volna. Az már más kérdés, hogy egyáltalán nem mertem lépni...
Én 23 vagyok és nekem se volt még komoly kapcsolatom. De nem vagyok egyáltalán kétségbe esve, majd lesz valaki:) Én nem aggódok. Szerintem te se félj, elõbb-utóbb mindenki megtalálja zsák a foltját. Hozzáteszem, én büszke is vagyok magamra, hogy ennyi idõs vagyok és nem ment át rajtam 200 férfi.
A kérdező hozzászólása: Attól félek, hátha túl csúnyának tartanak
Szeretnék segíteni, de mivel nem volt még barátnõm... 20F
minek közeledni? majd közelednek õk
Szerintem nem a fiúktól félsz hanem valami mélyebb. Talán intimitás.
Miért félsz? Nem fognak bántani.
ha akarsz dobj egy képet privibe aztán megvéleményezlek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!