Találatok a következő kifejezésre: Félek a Mit kell csinálnom (94 db)

Hogyan kell a lánynak felül mozognia, mit kell csinálnia, hogy mind a két embernek jó legyen?

Sztiasztok!Csak pár hónapja élek szexuális életet és nem igazán tudom mit kellene csinálnom felül valahogy nem érzek rá és nem jó ,nem megy.Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)

Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)
Szia énis nagyon féltem elöször hogy elrontok valamit de eleinte úgy csináltuk ahogy az elötem szóló írta párom mozgatott majd belejötünk azóta legtöbször már csak lovagolok
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor gyakorlás teszi a mestert...köszi majd igyekszem:)

Mennyire fáj mikor a tampont fel helyezitek? Mit kell csinálni h ne fájjonn? Huzzam be a hasam?

Legjobb válasz: Köszönöm Istenem, hogy férfinak születtem!

Köszönöm Istenem, hogy férfinak születtem!
Ha jól helyezed fel akkor egyáltalán nem fáj. Állj kis terpeszbe kicsit hajlitsd be a lábad és ne egyenesen fölfele dugd fel hanem kicsit oldalasan. Ezt ki kell tapasztalni... Akkor jó kül hogy ha érzed hogy jó mélyre fel tudod dugni mert ha rosszul rakod fel akkor érzed hogy megállt és nem tudod tovább dugni
Szûz vagy még? Ha igen, szerintem még ne próbálkozz vele. Ha nem akkor lehet túl nagy mérettel próbálkozol. Vegyél minit. Igaz az a gyengébb napokra van, elsõ 1-2 nap nem ajánlatos használni. Hogy kell csinálni? Használati útmutatóban van póz, egyik lábad a kádszélén vagy a wc tetején és úgy. Egy idõ után már menni fog máshogy is.
ezt úgy is magadnak kell kitapasztalni, ez a vérzés erõsségétõl is függ mikor mekkora kell nem tudom hány éves vagy, de a tampon dobozában is van papír, amit megnézhetsz, de biztos neten is van N
nekem nagyon fáj.. ezért inkább betétet használok:D
tegnap 23:44: Nektek cserébe ott a "hogyan húzzuk fel a gumit és milyen méretût vegyek?" kérdéskör. :D
nekem csak akkor fáj, ha túl gyorsan csinálom. guggolj le terpeszbe, és lassan felfelé, de kicsit hátra kezdd el tolni, és akkor egyáltalán nem fáj.
ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, de próbáld úgy, mintha "nyomnál" ilyenkor jobbn elazulnak az izmok, könnyebben felmegy és amikor bent van az is fáj? told tovább! túl mélyre úgyse mehet, csak a zsinór lógjon ki ja és persze lassan, felfele, és kicsit hátra
Nekem sosem fájt.

Lányok! Mitől izgultok fel igazán? Mit kell csinálnia a párotoknak a nedvesedés érdekében?

24 éves vagyok. A gyógyszer megölte a libidóm. A párom elég kezd?. Milyen technikákat vethetnénk be, hogy igazán felizguljak? Amik régen felizgattak, azt ? nem tudja úgy csinálni, hogy jó legyen, ezért más technikákat kéne alkalmaznunk, hátha azzal boldogul.

Legjobb válasz: Az én barátnõm attól izgul fel a legjobban,ha azt mondom : Gyere drágám,megyünk vásárolni,nagy leértékelések vannak a közeli árúházban! A barátnõm pont ezért nem szed gyógyszert,mert lebeszéltem róla (nem szeretném,hogy a libidóját és a hormonháztartását tönkretenné csak azért,mert én,a barom nem szereti a gumit). Nem tudom,mi az erogén zónád,de próbálja csókolgatni a nyakad (nálunk tuti nyerõ),masszírozza a melled stb.Bár nem te vagy a kezdõ,és te jobban is tudod,mi esik neked jól.Próbáljatátok elnyújtani az elõjátékot,vagy pedig szextársasozzatok:)

Az én barátnõm attól izgul fel a legjobban, ha azt mondom : Gyere drágám, megyünk vásárolni, nagy leértékelések vannak a közeli árúházban! A barátnõm pont ezért nem szed gyógyszert, mert lebeszéltem róla (nem szeretném, hogy a libidóját és a hormonháztartását tönkretenné csak azért, mert én, a barom nem szereti a gumit). Nem tudom, mi az erogén zónád, de próbálja csókolgatni a nyakad (nálunk tuti nyerõ), masszírozza a melled stb.Bár nem te vagy a kezdõ, és te jobban is tudod, mi esik neked jól.Próbáljatátok elnyújtani az elõjátékot, vagy pedig szextársasozzatok:)
válts gyogyszert, nekem használt
szerintem meg minden fejben dõl el. meg kell valahogy oldanod hogy ne rettegj a teherbeeséstõl gyógyszer nélkül :) más megoldás nem maradt.
Este egy BMW kulcs a párnára, és garantált a libidó.
A kérdező hozzászólása: A nyakcsókolgatás volt az örök befutó régen, garantált elázás volt a végeredmény. A mostani párom viszont nem tudja úgy csinálni, hogy hatást váltson ki belõlem :(
A kérdező hozzászólása: A gyógyszerváltás nem megoldás, mivel már a 3.-at használom és minddel uazok a problémák. Hormonérzékeny vagyok, ezért bármit szedjek, meglesznek a mellékhatások. Mielõtt jönne a válasz, hogy akkor ne szedjem, azért szedem, mert ha nem szedném, akkor meg a teherbe eséstõl való rettegés ölné meg a szexuális kapcsolatunkat. Semmi más módszerrel nem lennék ekkora biztonságban. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább a mellékhatások, mint a teljes szexmegvonás.
Mi is megszívtuk a gyógyszerrel (Miligest), kinyírta a párom libidóját. Megegyeztünk, hogy akkor inkább a gumi, bármennyire nem szeretem (én vagyok a hímnemû fél). Szerintem nem kellene ennyit görcsölnöd a teherbeesés miatt, az óvszer 97%-os biztonságot nyújt. Én ezt látom megoldásnak, gyógyszer nuku, hajrá gumi. :) Szegény srácot pedig próbáld tanítgatni, hogy mi a jó neked, mert kezdõként frusztrált lesz hamar, ha nem tud kielégíteni. Egyébként eléggé úgy hangzott, hogy gondolatban már lemondtál róla... 30/F
A kérdező hozzászólása: A gumival már szívtunk többször, ezért nem merem már arra sem bízni magam.

Hogy kell minecraft szervert csinálni hogy a barátaim is feltudnak jönni? Nagy ábból tudom hogy mit kell csinálni de ha kész akkor csak én mehetek fel senki más mit kell csinálni?

Legjobb válasz: a tuzfaladat kikapcsoltad ? barataidnak van hamachijuk? ha van nyitnod kell hamachi halozatot es nekik fel kell lenniuk kapcsolodva ha a tuzfalat kikapcsoltad kapcsold ki a virusirtodon is a tuzfalat :D

a tuzfaladat kikapcsoltad ? barataidnak van hamachijuk? ha van nyitnod kell hamachi halozatot es nekik fel kell lenniuk kapcsolodva ha a tuzfalat kikapcsoltad kapcsold ki a virusirtodon is a tuzfalat :D
A kérdező hozzászólása: a barátaimnak is van hamachi és szobát is létrehoztam mindenki benne van. viszont a tûzfalat lehet hogy kikapcsolom ha majd hazaérek és megnézem hogy jó-e

Mit kell csinálni mikor ott tartok a pasival hogy lefekszek vele? A gumira gondolok. ő neki kell venni. és mikor ott tartunk akkor ő húzza fel? Agy ilyenkor mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Igen, neki kell venni, de nálad is legyen mindig 1-2 darab, a biztonság kedvéért. Szerintem hagyd, hogy õ húzza fel, hacsak kifejezetten az ellenkezõjét nem kéri. Ha megkér rá, akkor sincs gond, kiveszed a csomagolásból, összecsippented a végét, hogy kinyomd a kis tasakból a levegõt, aztán szépen felteszed a szerszám végére. Simán rá fog menni, majd görgeted tovább a feltekert gumit ameddig megy. Gyakorlottabb nõk szájjal is fel tudják tenni, ezt egyelõre neked még nem javaslom... :) Egy pasi. :)

Igen, neki kell venni, de nálad is legyen mindig 1-2 darab, a biztonság kedvéért. Szerintem hagyd, hogy õ húzza fel, hacsak kifejezetten az ellenkezõjét nem kéri. Ha megkér rá, akkor sincs gond, kiveszed a csomagolásból, összecsippented a végét, hogy kinyomd a kis tasakból a levegõt, aztán szépen felteszed a szerszám végére. Simán rá fog menni, majd görgeted tovább a feltekert gumit ameddig megy. Gyakorlottabb nõk szájjal is fel tudják tenni, ezt egyelõre neked még nem javaslom... :) Egy pasi. :)
Az tegye fel, akinek nagyobb gyakorlata van benne, mert különben csak baj lehet a dologból. És Te is vehetsz nyugodtan.
Amíg nincs kellõ gyakorlatod, bízd a fiúra, hogy õ húzza fel. Késõbb már próbálkozhatsz te is.
A kérdező hozzászólása: *amúgy ilyenkor mit kell csinálni?
Mi közösen vettük meg a gumit. Eleinte õ húzta fel, és egyszer mondta hogy próbáljam meg én. Azóta tudom én is! Nem nehéz!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) mind hasznos volt:) ha valakinek van még valami akkor írja csak le:)
Sztem egy lánynak illik h fel tudjon húzni egy óvszert a pasija péniszére...a fentiek tökéletesen elmondták. Ügyes légy:)
Én honnan tudjam?:D Csak 12 vok
bazeg elsõXXD lány vagy kinyitod a szádat és kalimpálsz.. mármint nyelvvel:D kézzel is mehet, csak az komikusan néz ki:D nem kell aggódni, az elsõ csókban az a romantikus, hogy béna:D ha normális a pasi, akkor csak plusz aranyosnak fog tartani, ha picit bénázol:D arra figyelj, hogy ne nyálazz össze mindent, meg csak vákumnál nyisd a szádat (mm hülyén veszi ki magát, ha a másik fél nem nyitja a száját, te meg összenyalod:D)
Milyen ugrató? kb hol van? Mert ha a songifly-re gondolsz lehet hogy tudok segiteni(kék szõnyeg)
A kérdező hozzászólása: igen, a spongify-ra...:)
És az az ugrató hol van? A bejárati ajtó mellett?
Sok kombinált rejtek hely van, nekem pl: akkorra sikerült megfejtenem az eggyiket mikorra már majdnem kijátszottam a játékot...:)

A Cabal Olnineba a Frozen Tower B1F küldit amire 2 óra van rendelkezésre mennyi idő alatt csináljátok meg? Mert haverommal épphogy megcsináltuk, de nem tudtuk mit kell csinálni. Van is benne feladat-logika vagy csak ölni kell?

Legjobb válasz: Ott kezdõdnek azok a dungeon-ok ahol küldetéseket kell csinálnod ami több oldalon is fent van magyarul is! pl hajnal klán sokat csinált vagy darksite amiket én ismerek

Ott kezdõdnek azok a dungeon-ok ahol küldetéseket kell csinálnod ami több oldalon is fent van magyarul is! pl hajnal klán sokat csinált vagy darksite amiket én ismerek

A barátommal a jövőhéten lefogok feküdni csak félek, hogy valamit elrontok még szűzvagyok és nemtudom mit kell csinálnom hogy meg fogujjazni a barátom vagy nem?

Legjobb válasz: Hogy mit kell csinálnod? Nõnöd kell még 1-2 évet és tudni fogod a kérdéseidre a választ. Ha a barátod nem idõsebb nálad és nem tapasztalt, én nem tenném a helyedben. De komolyan.

Hogy mit kell csinálnod? Nõnöd kell még 1-2 évet és tudni fogod a kérdéseidre a választ. Ha a barátod nem idõsebb nálad és nem tapasztalt, én nem tenném a helyedben. De komolyan.
"fogujjazni" hát ez nekem új, picit perverz, nem tudom mit keresnek ott fogak, de jól hangzik, hajrá!!!! Õ is izgul, legyél észnél, nyalasd ki magad, védekezzetek, aztán reszeljetek!!
Hát szerintem az ujjazás minden féle képpen fontos mert az elõjáték mindig jó. Amúgy határozottan kell csinálni. Nem tudom ilyen oktató jellegû pornófilmet láttál-e már mert az segíthet. De ha õ nem kezd el ujjazni akkor te nyugottan nyúlj oda neki és kezd el verni neki ha utánna se akar hozzád nyúlni akkor fogd meg a kezét és tedd oda neki. Ajánlom hogyha még nem ujjazott meg és te nem vereted ki neki addig ne feküdjetek le inkább csak ismerjétek meg egymás testét 3-4 alkalommal megujjaz kivered neki majd késõbb kinyal te leszopod és utánna mind ezt egybe amihez a lefekvés is hozzákapcsolódik és úgy majd tudjátok hogy kinek hogy jobb.
Nem tom ez valami újkori kérdés, pedig én is fiatal vagyok.Mikor mi anno odakerültünk (10-12 éve), automatikusan ment a matatás, ujjazás, nyalás, cicisimi, cicinyali stb...Csajnak semmi dolga szinte nem volt, csak benne lenni mindenbe.Amibe nem volt és mégis feszegettük, egy kellemes karmolással, vagy sallerral jelezte, hogy nem kéne...Elrontani nemigen tudsz semmit, kivéve ha kitérsz minden elõl.

Nagyon félek a bölcsőhaláltól, vettem légzésfigyelőt de rettegek ha jelez nem tudom majd mit kell csinálni. Kisfiam lesz és állítólag a fiúknál gyakrabb! Mit tudtok róla?

Legjobb válasz: A légzésfigyelõhöz van leírás, hogy mit kell csinálni, ha bejelez. A kisbabád oltási könyvében is van leírás. És még ezer helyen a neten. De az a lényeg, hogy ne rettegj annyira, mert nem fogod kiélvezni az anyaságot! Használd a légzésfigyelõt, és nyugodj meg. Gondolom nem dohányoztok majd a baba mellett, gondolom most sem. Ne öltöztesd be a babádat, ne tedd a radiátor mellé. Még írhatnám, hogy ne fektesd hasra, hanem hátra, de ezt úgyis a babád dönti el, hogy szeret majd aludni. Általában ha beriasztanak ezek a kütyük, elég csak felemelni a babát. Õk még elég össze-vissza veszik a levegõt, a légzésfigyuk pedig 15 mp után jeleznek, de lehet, hogy a babád a 16.mp-ben már venne levegõt, de attól még nem beteg. Mindegy, a lényeg, hogy ne parázz!!!

A légzésfigyelõhöz van leírás, hogy mit kell csinálni, ha bejelez. A kisbabád oltási könyvében is van leírás. És még ezer helyen a neten. De az a lényeg, hogy ne rettegj annyira, mert nem fogod kiélvezni az anyaságot! Használd a légzésfigyelõt, és nyugodj meg. Gondolom nem dohányoztok majd a baba mellett, gondolom most sem. Ne öltöztesd be a babádat, ne tedd a radiátor mellé. Még írhatnám, hogy ne fektesd hasra, hanem hátra, de ezt úgyis a babád dönti el, hogy szeret majd aludni. Általában ha beriasztanak ezek a kütyük, elég csak felemelni a babát. Õk még elég össze-vissza veszik a levegõt, a légzésfigyuk pedig 15 mp után jeleznek, de lehet, hogy a babád a 16.mp-ben már venne levegõt, de attól még nem beteg. Mindegy, a lényeg, hogy ne parázz!!!
Szia! Ha ez megnyugtat, nagyon jó anyagok vannak csecsemõ és gyermek újraélesztés témakörében a neten, érdemes õket minden anyukának egyszer elolvasni, úgy gondolom hasznos, és magabiztosságot is ad, hogy tudod , mi a helyes, ha nagy a baj - legyen ez egy félrenyelés, vagy bármi más... (tic-tac az orrban :) ) Nem kell ezektõl a témáktól sem félni, a problémák akár egy mozdulattal megoldhatók! - jobb a tudás, mint a teljes kétségbeesés!! De mindenképp köss egyezséget magaddal -> felkészülsz a lehetõségekre, de nem pánikolsz miattuk minden nap, minden órában, mert így nem lehet boldogan élni! (egy 10 hetes mentõtiszt kismama) Egy a sok-sok cikk közül: http://www.hazipatika.com/topics/elsosegely/articles/Ujraele..
Nekünk is párszor beriasztott a légzésfigyelõ, de olyan hangosan sípolt, hogy felébresztette a babát. Semmi dolgunk szerencsére nem is volt. HA ennyire félsz, menj el ilyen ingyenes tanfolyamra, védõnõtõl kérdezd meg, hol van a környezetedben ilyen oktatás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!