Találatok a következő kifejezésre: Félek a Mit kell (914 db)

Hogyan kell a lánynak felül mozognia, mit kell csinálnia, hogy mind a két embernek jó legyen?

Sztiasztok!Csak pár hónapja élek szexuális életet és nem igazán tudom mit kellene csinálnom felül valahogy nem érzek rá és nem jó ,nem megy.Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)

Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)
Szia énis nagyon féltem elöször hogy elrontok valamit de eleinte úgy csináltuk ahogy az elötem szóló írta párom mozgatott majd belejötünk azóta legtöbször már csak lovagolok
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor gyakorlás teszi a mestert...köszi majd igyekszem:)

Van egy simsonom és lent van a kipufogója, ami nem baj csak én szeretném fel tenni. Mit kell hozzá venni hogy így áttudjam alakítani?

Legjobb válasz: Öt dolog kell hozzá. A SIMSON "enduro" kipufogó könyökcsõ a hengernél. A SIMSON "enduro" (rövid) tartó vas amivel a jobboldali hátsó teleszkóp felsõ tartó csavarjához van rögzítve a kipufogódob. És nagyon ajánlott a SIMSON "enduro" kipufogó hõvédõ rács, hogy ne égesse meg a lábadat. Továbbá le kell cserélned a dobot a könyökcsövel összefogó elsõ kicsi, és magát a dobot õsszefogó nagy bilincseket SIMSON "enduro" bilincsekre, mert különben nem tudod felszerelni a védõrácsot. Ezt az öt alkatrészt kell lecserélned.

Öt dolog kell hozzá. A SIMSON "enduro" kipufogó könyökcsõ a hengernél. A SIMSON "enduro" (rövid) tartó vas amivel a jobboldali hátsó teleszkóp felsõ tartó csavarjához van rögzítve a kipufogódob. És nagyon ajánlott a SIMSON "enduro" kipufogó hõvédõ rács, hogy ne égesse meg a lábadat. Továbbá le kell cserélned a dobot a könyökcsövel összefogó elsõ kicsi, és magát a dobot õsszefogó nagy bilincseket SIMSON "enduro" bilincsekre, mert különben nem tudod felszerelni a védõrácsot. Ezt az öt alkatrészt kell lecserélned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
meg ha marad pénzed és zavar a fékkaron az a félkör hajlítás(ami azért van ott, hogy elférjen a lent vezetett kipu)akkor lecserélheted azt is endoro fékkarra
tegnapelõtt 22:14-nek. A fékkar lecserélése egyáltalán nem szükséges. Szerintem felesleges pénzkiadás és szerelési idõ pocsékolás.

A Yamaha TZR 50 féle motoroknak mit kell vele csinálni hogy jobb hangja legyen?

Ne legyen ilyen robogós hanem mélyebb , meglehet oldani? Meg azét megbüntetnek ha nincs lefojtva?

Legjobb válasz: Csodát nem tudsz tenni: a miniatûr kétütemû nem fog úgy szólni, mint a szomszéd gyerek 400-as DR-Z-je. Ha lamellás a kipufogó, akkor a lamellákat kell megritkítani (vagy megfurkálni), ha tömött, akkor a tömésbõl kell kicsit kevesebb. De mivel az erõforrás tervezésekor a kipufogó fojtását is felhasználták, ezért utána lehet, hogy nem pont úgy fog mûködni, ahogy szeretnéd. Azért nem büntetnek, ha nincs lefojtva. Csak azért, ha segédmotorként használod, de a fojtás eltávolítása miatt ennél jóval gyorsabb. Illetve azért, ha a kipufogó kiherélése miatt úgy ordít, hogy remegnek bele az ablaküvegek.

Csodát nem tudsz tenni: a miniatûr kétütemû nem fog úgy szólni, mint a szomszéd gyerek 400-as DR-Z-je. Ha lamellás a kipufogó, akkor a lamellákat kell megritkítani (vagy megfurkálni), ha tömött, akkor a tömésbõl kell kicsit kevesebb. De mivel az erõforrás tervezésekor a kipufogó fojtását is felhasználták, ezért utána lehet, hogy nem pont úgy fog mûködni, ahogy szeretnéd. Azért nem büntetnek, ha nincs lefojtva. Csak azért, ha segédmotorként használod, de a fojtás eltávolítása miatt ennél jóval gyorsabb. Illetve azért, ha a kipufogó kiherélése miatt úgy ordít, hogy remegnek bele az ablaküvegek.
Ne robogós hangot? 50cm3!!! Mit vársz tõle? (megjegyzem van 800cm3robogó, szeretnél te olyan hangot...)
Úgy lehet, hogy eladod és veszel helyette egy min. 250 köbcentis 4 ütemût.
Jobb hangja csak akkor lesz, ha teljesen hangtalan.
Haverom 50-es rs-én arrow kipufogó rendszer van és brutális a hangja! Ha hallanád a hangját nem egy 50-es 2ütemû gép jutna az eszedbe! Pl itt egy megoldás, egyedi kipufogó készítés ezzel a teljesítmény nagy mértékben nõ és gyönyörû hangja lesz: http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/kipufogo/?dr=47014&cm..
Nekem is TZR-em van, és úgy lehet megoldani, hogy csinálni kell egy új kipufogót, esetleg át lehet alakítani a meglévõt. Az a lényeg, hogy ahol csatlakozik a dobhoz, elég vékony a csõ. Na azt a vékonyat kell kb. olyan vastagra cserélni mint ami az alváz alatt van, és jelentõsen mélyebb hangja lesz.

Kisfiam nem tűri újabban a pelust, viszont megy a pisi, kaki mindenfelé, ő meg csodálkozik.2 és fél éves! Mit kell ilyenkor tenni?

sziasztok! a kisfiam elmúlt két és fél éves, eddig nem is érdekelte a szobatisztaság. még az sem zavarta, ha a kakiban ül. most a melegben többször fürd?zhetett pucéran a kertben, ami nagyon bejött neki. ma reggel már nem volt hajlandó felvenni a pelust (az elmúlt napokban többször volt órákat pelus nélkül, de addig nem pisilt, kakilt). megbeszéltük a bili, wc-sz?kít? kérdést (mint már ezerszer, amikor én próbáltam a szobatisztaság felé terelni), még a bilit is ? helyezte el. aztán persze többször pisilt, kakilt mindenfelé. csak csodálkozott, hogy folyik a lábán. ha gyorsan ráültettem a bilire, némi eredmény volt, de amikor "szünetekben" kértem, hogy pisiljünk a bilibe, nem volt hajandó. azonnal felpattan, hogy nem jön... amikor sikerült kicsit belekakilnia, akkor sem "ürített" rendesen, mert pár perc múlva még egy adag landolt a földön. most érett egyátalán a szobatisztaságra? vagy csak rájött, hogy kényelmesebb a pelus nélkül? nincs bajom a takarítással, csak azért több hétig nincs kedvem napi több kakit szedegetni a lakásból, mert a kisuraságnak meleg a pelus. a kishuga meg szivesen pancsolt volna a cuccban, gondolhatjátok... :) Ti mit tennétek? köszi, ha írtok!

Legjobb válasz: Ugyanazt amit eddig. Nem kell erõltetni,de finoman kérdezgesd,hogy kell e pisilni,kakilni,ültesd a bilire,de ne erõszakoskodj,ha felpattan akkor felpattan. Sajnos ez egy ilyen idõszak,de a legtöbb gyerek errõl a szintrõl pár nap,max 1-2 hét alatt rááll a bilire.A pelust semmiképp ne add vissza rá,az már egy jó jel,ha nem akarja felvenni,akkor észrevette,hogy kényelmetlen a kakiban ülni.A szobatisztaságnak is vannak fokozatai,a kisfiad szépen halad,kitartás. Sajnos ez ilyen,takaritani kell,dehát ez van nem tud mást tenni az ember:)

Ugyanazt amit eddig. Nem kell erõltetni, de finoman kérdezgesd, hogy kell e pisilni, kakilni, ültesd a bilire, de ne erõszakoskodj, ha felpattan akkor felpattan. Sajnos ez egy ilyen idõszak, de a legtöbb gyerek errõl a szintrõl pár nap, max 1-2 hét alatt rááll a bilire.A pelust semmiképp ne add vissza rá, az már egy jó jel, ha nem akarja felvenni, akkor észrevette, hogy kényelmetlen a kakiban ülni.A szobatisztaságnak is vannak fokozatai, a kisfiad szépen halad, kitartás. Sajnos ez ilyen, takaritani kell, dehát ez van nem tud mást tenni az ember:)
Az én fíam is ennyi ídõs.Nálunk korábban próbáltunk pelus nélül lenni.Õ is élvezte a csupasságot, de eleinte minden felé pisilt és volt kaki is.Én úgy voltam nem erõltetem ha akarja majd kialakul.Vettem bilit is.Azóta fíam egyedül ül rá és pisil és mutatja, de ez van a kakinál is.Nappal pelus nélkül van alsó nadrágban.Ha pisilnie kell letolja félig a gatyót és kiveszi a fütyit és pisil, ha végez megrázza és vísszateszi.:) Ne erõltesd!Ez a fontos.Az már jó ha pelus nem kell!
Remek válaszok érkeztek, én most csak kiegészítem: Nagyszerû, hogy van kertetek. :) Az is nagyszerû, hogy már a nyári idõszakba tértünk, hónapokig ilyen lesz az idõ, tehát nem kell szedegetned a kakit a lakásban, legyen eleget a kertben a gyermek. Amikor bent vagytok, sajnos olykor még nadrágba fog kakilni, pisilni, ez ilyen idõszak, minden kisgyermekes szülõ átéli ezt, még ha nem is kellemes a szülõnek és többször kell ruhát mosni emiatt. (Idõvel a kisgyermeket is fogja zavarni, ha bekakil, bepisil.) Azonban ha visszaadnád rá a pelust, azáltal megzavarnád a folyamatot, tehát ne tedd! Most kezd ráérezni a dologra, meztelen alteste éppen hogy segíti megtapasztalni vele az ürítés megtörténtét, ami a kontroll kialakulását is jelentõsen segíti. Az pedig megint csak életkori sajátosság, hogy 1-3 életév között szeretnek játszani a vizelettel, kakival is, bár a szocializálás érdekében fokozatosan le kell szoktatni õket errõl; más maszatolással amúgy is tudják -úgynevezett- pszichés kerülõúton helyettesíteni e vágyukat, pl. evés közben élvezik, ha maszatosak lesznek, valamint a homokozást is egyrészt ezért szeretik a kisgyermekek.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! köszönöm, hogy írtatok! a kérdésem kiírása után visszakerült a pelus, a kisfiam kérésére. azóta viszont választott magának egy zenélõs bilit és abba sikeresen belepisilt! (a korábbit kényelmetlennek találta, ez csak véletlenül zenélõs, de végtelenül örült amikor megszólalt a zene).
O jee, muzikális alkat! ;) (Mint minden kisgyerek :) ) Nah, örülök, hogy tovább halad a dolog, csak így tovább. :)

Lányok! Mitől izgultok fel igazán? Mit kell csinálnia a párotoknak a nedvesedés érdekében?

24 éves vagyok. A gyógyszer megölte a libidóm. A párom elég kezd?. Milyen technikákat vethetnénk be, hogy igazán felizguljak? Amik régen felizgattak, azt ? nem tudja úgy csinálni, hogy jó legyen, ezért más technikákat kéne alkalmaznunk, hátha azzal boldogul.

Legjobb válasz: Az én barátnõm attól izgul fel a legjobban,ha azt mondom : Gyere drágám,megyünk vásárolni,nagy leértékelések vannak a közeli árúházban! A barátnõm pont ezért nem szed gyógyszert,mert lebeszéltem róla (nem szeretném,hogy a libidóját és a hormonháztartását tönkretenné csak azért,mert én,a barom nem szereti a gumit). Nem tudom,mi az erogén zónád,de próbálja csókolgatni a nyakad (nálunk tuti nyerõ),masszírozza a melled stb.Bár nem te vagy a kezdõ,és te jobban is tudod,mi esik neked jól.Próbáljatátok elnyújtani az elõjátékot,vagy pedig szextársasozzatok:)

Az én barátnõm attól izgul fel a legjobban, ha azt mondom : Gyere drágám, megyünk vásárolni, nagy leértékelések vannak a közeli árúházban! A barátnõm pont ezért nem szed gyógyszert, mert lebeszéltem róla (nem szeretném, hogy a libidóját és a hormonháztartását tönkretenné csak azért, mert én, a barom nem szereti a gumit). Nem tudom, mi az erogén zónád, de próbálja csókolgatni a nyakad (nálunk tuti nyerõ), masszírozza a melled stb.Bár nem te vagy a kezdõ, és te jobban is tudod, mi esik neked jól.Próbáljatátok elnyújtani az elõjátékot, vagy pedig szextársasozzatok:)
válts gyogyszert, nekem használt
szerintem meg minden fejben dõl el. meg kell valahogy oldanod hogy ne rettegj a teherbeeséstõl gyógyszer nélkül :) más megoldás nem maradt.
Este egy BMW kulcs a párnára, és garantált a libidó.
A kérdező hozzászólása: A nyakcsókolgatás volt az örök befutó régen, garantált elázás volt a végeredmény. A mostani párom viszont nem tudja úgy csinálni, hogy hatást váltson ki belõlem :(
A kérdező hozzászólása: A gyógyszerváltás nem megoldás, mivel már a 3.-at használom és minddel uazok a problémák. Hormonérzékeny vagyok, ezért bármit szedjek, meglesznek a mellékhatások. Mielõtt jönne a válasz, hogy akkor ne szedjem, azért szedem, mert ha nem szedném, akkor meg a teherbe eséstõl való rettegés ölné meg a szexuális kapcsolatunkat. Semmi más módszerrel nem lennék ekkora biztonságban. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább a mellékhatások, mint a teljes szexmegvonás.
Mi is megszívtuk a gyógyszerrel (Miligest), kinyírta a párom libidóját. Megegyeztünk, hogy akkor inkább a gumi, bármennyire nem szeretem (én vagyok a hímnemû fél). Szerintem nem kellene ennyit görcsölnöd a teherbeesés miatt, az óvszer 97%-os biztonságot nyújt. Én ezt látom megoldásnak, gyógyszer nuku, hajrá gumi. :) Szegény srácot pedig próbáld tanítgatni, hogy mi a jó neked, mert kezdõként frusztrált lesz hamar, ha nem tud kielégíteni. Egyébként eléggé úgy hangzott, hogy gondolatban már lemondtál róla... 30/F
A kérdező hozzászólása: A gumival már szívtunk többször, ezért nem merem már arra sem bízni magam.

Mennyire fáj mikor a tampont fel helyezitek? Mit kell csinálni h ne fájjonn? Huzzam be a hasam?

Legjobb válasz: Köszönöm Istenem, hogy férfinak születtem!

Köszönöm Istenem, hogy férfinak születtem!
Ha jól helyezed fel akkor egyáltalán nem fáj. Állj kis terpeszbe kicsit hajlitsd be a lábad és ne egyenesen fölfele dugd fel hanem kicsit oldalasan. Ezt ki kell tapasztalni... Akkor jó kül hogy ha érzed hogy jó mélyre fel tudod dugni mert ha rosszul rakod fel akkor érzed hogy megállt és nem tudod tovább dugni
Szûz vagy még? Ha igen, szerintem még ne próbálkozz vele. Ha nem akkor lehet túl nagy mérettel próbálkozol. Vegyél minit. Igaz az a gyengébb napokra van, elsõ 1-2 nap nem ajánlatos használni. Hogy kell csinálni? Használati útmutatóban van póz, egyik lábad a kádszélén vagy a wc tetején és úgy. Egy idõ után már menni fog máshogy is.
ezt úgy is magadnak kell kitapasztalni, ez a vérzés erõsségétõl is függ mikor mekkora kell nem tudom hány éves vagy, de a tampon dobozában is van papír, amit megnézhetsz, de biztos neten is van N
nekem nagyon fáj.. ezért inkább betétet használok:D
tegnap 23:44: Nektek cserébe ott a "hogyan húzzuk fel a gumit és milyen méretût vegyek?" kérdéskör. :D
nekem csak akkor fáj, ha túl gyorsan csinálom. guggolj le terpeszbe, és lassan felfelé, de kicsit hátra kezdd el tolni, és akkor egyáltalán nem fáj.
ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, de próbáld úgy, mintha "nyomnál" ilyenkor jobbn elazulnak az izmok, könnyebben felmegy és amikor bent van az is fáj? told tovább! túl mélyre úgyse mehet, csak a zsinór lógjon ki ja és persze lassan, felfele, és kicsit hátra
Nekem sosem fájt.

Telenor előfizetéses kártyám van. Szerintetek a csöngetésért, mikor nem veszik fel a telefont, kell fizetni?

1900 ft-os előfizetésem van. Alig beszélek, a számla 9600 ft havonta. A kollégákkal napi 3x egymásra csörgünk, anélkül, hogy felvennénk egymás hivását. Szerintetek ezért számláz valamit a Telenor?

Hogyan lehet a bankban a számlámra pénzt fel rakni? MI kell hozzá?

Legjobb válasz: Kell a számlaszám, meg a pénz. Bemész a bankba, és megmondod, hogy szeretnél a számládra pénzt befizetni. A pénztáros elkéri a számlaszámot, a pénzt, és már kész is.

Kell a számlaszám, meg a pénz. Bemész a bankba, és megmondod, hogy szeretnél a számládra pénzt befizetni. A pénztáros elkéri a számlaszámot, a pénzt, és már kész is.
Bemész a bankba, megmondod (vagy oda adod) azt a bankszámla számot, amire be szeretnél fizetni, oda adod a személyi igazolványod + a pénzt. Aláírod a befizetési bizonylatot. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a levétel az megy... ez meg igen ritka dolgok egyike... sajna nem is nagyon volt rá példa még
Befizetéshez nem kell személyi.
tegnap 08:17 Azért javasoltam, hogy legyen nála, mert a 3 hete az OTP-ben, 2 hete pedig a CIB-ben voltam és elkérték mind a 2 helyen. Azonnal kellett mind két ismerõsnek a pénz, ezért fizettem be a számlájukra, mint utaltam volna. Így 10 percen belül csörgött a telefon, hogy megkapták.
A kérdező hozzászólása: igen kell a személyi tölemis elkérték és semmi mást nem kértek a pénzen meg az aláiráson kivül!

A postán utánvéttel adok fel levelet, mit kell megadnom: címet vagy számlaszámot, hová kapom meg a pénzem?

Legjobb válasz: A címed kötelezõ megadni, de emellett számlaszámot is megadhatsz...

A címed kötelezõ megadni, de emellett számlaszámot is megadhatsz...
Címet és számlaszámot is megadhatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!