Találatok a következő kifejezésre: Félek, hogy vagyok. Mit tegyek (375 db)

Ha a párom kimegy külföldre dolgozni! Félek hogy megcsal! Mit tegyek hogy ne menjen ki vagy ha mégis ne tegye meg?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.

Ha folyamatosan nõzik, akkor kár is aggódnod. Nézd, ha eddig nem csalt meg, nem fog, de azt írod folyamatosan csinálja, akkor meg? Vágd ki ha megcsal és kész.
Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.
Azért megy ki mert nem akar már veled lenni, fogd fel, neki kaland kell ott is, na és persze meló is. Hagyd a fenébe!
Ha itthon is nõzik miért vagy még vele? Te is hülye vagy édes lányom... Különben meg igen, itt már leírták amit leakartam, hogy ez a kapcsolat asszem még 2 hónapig ha fog mûködni! De már az sem 100% sajnálom, ez az igazság!
egy jó kapcsolat alapja a bizalom
"folyamatosan nõzik" "fing és menjek vel" Ha tényleg így gondolod akkor ez egy nem jól mûködõ kapcsolat!
Ha nõzik akkor miért vagy vele? Ha itt kibírod akkor külföldön is kibírod ha csajozik, nem? Mi a különbség? Ha ilyen kapca vagy hogy eltûröd akkor ne sírj!
Menj vele vagy ne sípolj, elvégre nem üdülni megy.
Kasztráltasd!
A kérdező hozzászólása: De itthon is folyamatosan nõzik!! Amugy hogy menjek vele?Nekem itthon van a suli az életem õú egyet fing és én menjek vele!És nem sipolok
10:00 "Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre." hát ez azért így elég erõs kijelentés... arról nem szól a kérdés h mennyi idõre megy ki. Egy normális kapcsolat fél-egy évet simán kibír, ha 1szer 2szer hazajön pár napra..
szia! SZerintem a fene meg ette azt a kapcsolatot ahol félteni kell a másikat és nincs meg a bizalom.Engedd ki had boldoguljon és lehet neked is tud segíteni ha meg megcsal akkor itthon is megcsalna.Általában az féltékeny aki hamarabb félre kacsint:) . A legvégsõ tipp menj jósnõhöz.:) Szia.
Itt nem azzal van a baj h klföldre megy hanem h itthon is nözik!!!

Szerintetek, , gáz" az hogy fiú vagyok (nem vagyok meleg) és melltartót hordok titokban? Suliba meg ilyen helyekre nem merem felvenni mert félek hogy kiközösítenek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez nagyon úgy hangzik, mintha kamukérdés lenne. Ha nem, akkor szerintem ne hordjad suliba mert tudom milyen ha kiközösitenek es az nagyon szar. Ha ugy erzed hogy igy erzed jol magad akkor meg viseld csak készülj fel hogy ez egy olyan ország ahol ami fura az már megvetendö. Szóval elképzelhetö hogy bántani fognak kiközösítenek stb

Ez nagyon úgy hangzik, mintha kamukérdés lenne. Ha nem, akkor szerintem ne hordjad suliba mert tudom milyen ha kiközösitenek es az nagyon szar. Ha ugy erzed hogy igy erzed jol magad akkor meg viseld csak készülj fel hogy ez egy olyan ország ahol ami fura az már megvetendö. Szóval elképzelhetö hogy bántani fognak kiközösítenek stb
Nem tartom gáznak. Elég sok transznemû van, aki nem feltétlenül meleg, lehet, neked is ilyesmi hajlamaid vannak.
ááh nem, miért lenne gáz? (IGEN AZ!)
lOL Minek?
fake
Ha nem fake a kérdés, a te dolgod, azért suliba ne hordd, mert ha valakinek feltûnik elég csúnyán viselkedhetnek veled, otthon pedig azt csinálsz amit akarsz.
Igen. De miert van ra szukseged? miert jo neked?
Hát annyira nem gáz :D de anyudét hordod?? ha otthonra hordod és senki nem látja akkor hordjad :)

166 cm-s 53 kg-os 13 éves lány vagyok. Hájasnak tartom magam, és a "csülköm" is nagy. Nem merek rövifnadrágot felvenni, mert félek, hogy kicikiznének. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ma már minden dedós anorexiás? 13 évesen nekem eszembe nem jutott, hogy dagadt vagyok... szánalom. Menj sportolni, és akkor jobban érzed magad. A kaját ne vond meg, mert úgy csak tönkremész.

Ma már minden dedós anorexiás? 13 évesen nekem eszembe nem jutott, hogy dagadt vagyok... szánalom. Menj sportolni, és akkor jobban érzed magad. A kaját ne vond meg, mert úgy csak tönkremész.
A barátnõm 30 éves de õ is 166cm és 53 kg. Nos õ is kissé puha, de ha nekiáll kocogni nagyon formás ;) Próbáld ki te is ;) 21L

Nagyon érzékeny vagyok az erős fényre! Nyáron nincs gond mert napszemüveget használok, de télen már más, mert nem viselek napszemüveget mert félek hogy kinevetnek! Mit tegyek? Van valami szem csepp?

Legjobb válasz: Nyugodtan viselj télen is napszemüveget, én is szoktam amikor havas a táj és süt a nap, az nagyon tud vakítani. Sajna erre nincs csepp.

Nyugodtan viselj télen is napszemüveget, én is szoktam amikor havas a táj és süt a nap, az nagyon tud vakítani. Sajna erre nincs csepp.

Terhes vagyok! Félek hogy elveszitem! Mit tegyek?

most lettem 3 jára terhes de az első 2 7.ill 8. hétre elment tőlem spontán vetéléssel.a legutóbbi viszont 2 hónappal ezelött ment el és nemtudom hogy a 3 ik is elmenne-e tölem.a párom rámbizta a dolgot h mit csináljak de mivel nem állunk ugy anyagilag és több terv is van a jövönkre nézve nem tudom h megtartanám-e!én szeretném de a párom akit nem akarok elvesziteni ez végett őt is érzékenyen érintené.mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem akarok ítélkezni, de legközelebb, ha nem szeretnétek még gyereket, védekezzetek. Abortusz? Ezt csak te tudod eldönteni. Lelkileg el tudnád viselni? Párod lelkileg el tudná viselni? Mennyi ideje vagytok együtt? Együtt éltek, el tudnátok tartani a gyereket? Van hová szülnöd? Mennyire stabil a kapcsolatotok?

Nem akarok ítélkezni, de legközelebb, ha nem szeretnétek még gyereket, védekezzetek. Abortusz? Ezt csak te tudod eldönteni. Lelkileg el tudnád viselni? Párod lelkileg el tudná viselni? Mennyi ideje vagytok együtt? Együtt éltek, el tudnátok tartani a gyereket? Van hová szülnöd? Mennyire stabil a kapcsolatotok?
Alig lehet kiböngészni, hogy mit írsz! Igaza van az elõzõnek, sántít a történet, ennyire közel egymáshoz nem lehetnem vetélések és teherbe esések! Két és fél hónapos kapcsolatban akarsz gyereket vállalni az édesanyád nyakára? Szerintem még várjatok. Hány évesek vagytok? Van egyáltalán munkátok?
Hát két és fél hónapos kapcsolatra én csak akkor vállalnék gyereket, ha tudom, hogy egyedül is fel tudom ill. fel akarom nevelni.
Akkor szerintem már döntöttél. Vannak emberek, akik képesek az abortuszra, és vannak, akik nem. Ha te meg szeretnéd szülni, akkor egyedül a párodon múlik, hogy ezt bevállalja-e vagy nem. És hidd el, nem szurkálódásból kérdezem, de hogy tudtál alig 3 hónap alatt, gumi mellett 3-szor teherbe esni? Szerintem párod kicsit rosszul használja a gumit.
Szerintem pedig kamu a kérdés. Az írásod alapján az IQ-d kb. a nullához tendál, neked nagyon nem kellene gyereket szülnöd. Amit írsz, az pedig fizikai lehetetlenség. Nem lehet pár hónapon belül háromszor teherbe esni.
Szerintem anyukad nyakara nem kellene szulnod. (Hiaba all melletted, azaz tamogat anyagilag is). A parodat sem ismered elegge, ilyen friss kapcsolatra sem erdemes.
Mi van? Harmadjára vagy terhes, de a mostani pasiddal csak 2, 5hónapja vagy együtt! Az elsõ kettõnek is két különbözõ apja lett volna? Azt írtad elõször nem álltok úgy anyagilag, amit az elsõ kommentedben meg is cáfoltál...
"most lettem 3 jára terhes de az elsõ 2 7.ill 8. hétre elment tõlem spontán vetéléssel.a legutóbbi viszont 2 hónappal ezelött ment el és nemtudom hogy a 3 ik is elmenne-e tölem" "látom egy pár embernek az IQ ja az enyémnél is alacsonyabb.az elsõ terhességem 7 évvel ezelött volt a második 3 honapja és most megint 2 csik van rajta" => 2 hónappal ezelõtt elvetéltél, azt állítod a 8. hétben (az úgy kb. 2 hónap, tehát valaki 4 hónappal ezelõtt csinált fel) => a pasidat 2, 5 hónapja ismered... Áruld már el miféle csoda folytán lehetett volna a mostani pasidtól az a gyerek? Számolni megtanultál? Biztos 2 csík volt azon teszten, nem csak 1?
"látom egy pár embernek az IQ ja az enyémnél is alacsonyabb." Ne aggódj, ez lehetetlen, egy amõbának is több esze van, mint neked.
Matekozzunk: 2 hónappal ezelõtt, 8 hetesen elvetéltél 2, 5 hónapja vagy együtt a pároddal azt állítod, hogy az a terhesség is a párodtól volt és most újra terhes vagy, hány hetes is..? Úgy kamu az egész, ahogy van.
Az egész zavaros, így aztán nem tudunk segíteni. 2 és fél hónapja van együtt a párjával, de két hónappal ezelõtt már el is vetélt. Mikorra kiderül egy terhesség, az minimum négy hét, tehát a két és fél hónapos kapcsolatba nem is fér bele egy két hónappal ezelõtti vetélés!! Hogy is van ez? Kérdezõ Te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: igen
A második vetélésed a mostani párodtól volt? kicsit zavaros.
A kérdező hozzászólása: azért megyek most orvoshoz
Ha terhes vagy és elvetélsz egy darabig még 2csik van a teszten, ez lehet pár nap de a csik folyamatosan halványul.Kizárt hogy 3 hónapja vetéltél és ez miatt most pozitiv a teszted. Én vetéllés után 15nappal lettem ujra terhes és megmaradt a lányom, ez volt az 5ik vetélésem, nem is gondoltunk arra hogy ennyi idõvel vetélés után teherbe lehet esni és meg is marad a terhesség. Mielõtt még nagyon gondolkodol mi legyen a terheségeddel ki kellene deriteni valóban terhes vagy-e.
A kérdező hozzászólása: volt már 2 cisztám most akarok majd menni 1 kor
magyarul a terhességi teszt téved mert cisztád van? Akkor nem is vagy terhes? Elõször ennek kéne utána járnod..
A kérdező hozzászólása: mert a HCG hormon valahogy az én testembõl lassabban ereszkedik vissza.nekem ezt mondták.de vissza kellett volna mennem kontrolra és nem mentem :(
Mi az, hogy az orvosok azt mondták, hogy elég sokáig még két csík marad?
A kérdező hozzászólása: látom egy pár embernek az IQ ja az enyémnél is alacsonyabb.az elsõ terhességem 7 évvel ezelött volt a második 3 honapja és most megint 2 csik van rajta de amikor korházba voltam az orvosok megondták h elég sokáig még 2 csik maradhat.és nem azt kértem h oktassatok ki
A kérdező hozzászólása: igen erre mondtam azt neki ha nem áll mellettem akkor édesanyám segitségével felnevelem a gyermekem
A kérdező hozzászólása: valójában a párom fél a legjobban!én annyira nem.amugy megvan minden anyagi háttér édesanyám is mellettem áll csak hogy 2 és fél honapja vagyunk eggyütt a párommal.itt nem az van h nem védekeztünk mert ovszerral vagyunk eggyütt.vagy csak lehet h cisztám van megint mert már 2 volt cisztám is és ugyan ugy kimutatta a terhességi teszt
Bebukott a kamukérdéssel, le is lépett a kérdezõ. Kezdõdhetne már az iskola, hogy a sok magányos, antiszociális tini ne itt vergõdjön.
Odatelefonálsz és megkérdezed. Vagy a "megjegyzések" rovatba odaírod, hogy mikor várható az érkezésed.
A kérdező hozzászólása: 21-én hajnaéban érkezem. Akkor 20-tól foglaljam le vagy 21-tõl ?
jarj utana a dolognak feltetlenul, hogy meddig lehet bejelentkezni a szallodaba. en mar tobbszor nyaraltam franciaorszagban, es sok olyan hotelben voltam ahol nem volt recepcio egesz nap.
A kérdező hozzászólása: Köszi amúgy a válaszokat !!! Akkor ha a bejelentkezési idõ éjfélig van de 24 órás recepció van akkor minden oké ?
A kérdező hozzászólása: És ha nem foglalok csak beállítok hajnalban és van üres szoba akkor ugye fogadnak ?

Félek, hogy mi lesz a szülés után . Tanácstalan vagyok . Mit tegyek?

16 éves vagyok és kisbabát várok . hol úgy érzem nagyon jó lesz , hol úgy érzem nem fog menni . nemtudom mit tegyek . mindenképp megszeretném tartani , mert az abortuszt elítélem és nem lenne szívem örökbe adni a kicsit . de nagyon félek , hogy mi lesz most . kérlek segitsetek :(

Legjobb válasz: Bátor vagy, sajnálom, hogy ezek az élmények nem 10 év múlva fognak téged érni, akkor biztos, hogy sokkal boldogabb lennél. EGy kisbaba nagy feladat, nagy kihivás és borzasztó nagy öröm is. Szóval nagyon jó is lesz, de egyben nagyon nehéz is. Én 16évesen biztos, hogy nem bírtam volna elképzelni magamat egy kisbabával, kb 30évesen jött el az érzés, hogy babát szeretnék. Ha nálad így alakult, próbálj meg lelkileg is felkészülni az anyaságra, hiszen félig még te is gyerek vagy, olvass ilyen témájú könyveket, és foglalkozz sokat a baba/gyerektémával. Sajnos vége a bulizásnak, a gondtalan életnek, mert erre a kisbabára már örök életben neked kell vigyázni. Remélem lesz segítséged, szüleid, vagy a kicsi apukája, esetleg barátok/barátnõk. SOk sikert kivánok, és sok örömet, és tényleg nagyon bátor vagy!

Bátor vagy, sajnálom, hogy ezek az élmények nem 10 év múlva fognak téged érni, akkor biztos, hogy sokkal boldogabb lennél. EGy kisbaba nagy feladat, nagy kihivás és borzasztó nagy öröm is. Szóval nagyon jó is lesz, de egyben nagyon nehéz is. Én 16évesen biztos, hogy nem bírtam volna elképzelni magamat egy kisbabával, kb 30évesen jött el az érzés, hogy babát szeretnék. Ha nálad így alakult, próbálj meg lelkileg is felkészülni az anyaságra, hiszen félig még te is gyerek vagy, olvass ilyen témájú könyveket, és foglalkozz sokat a baba/gyerektémával. Sajnos vége a bulizásnak, a gondtalan életnek, mert erre a kisbabára már örök életben neked kell vigyázni. Remélem lesz segítséged, szüleid, vagy a kicsi apukája, esetleg barátok/barátnõk. SOk sikert kivánok, és sok örömet, és tényleg nagyon bátor vagy!
Hát nem hinném, hogy az apuka mellette állna. Gondolom két kis tapasztalatlan gyerek és belõlük lesznek a "szülõk"... Apuka majd sírva szalad ki a világból, hogy "anyuci ne haragudj nemtudtam hogy gumit kell húzni a p.öcsömre"
Osztom az elõttem lévõ véleményét. Tudod belõled lesznek az olyanok, akik majd 18 évesen lelépnek és a mamára, meg papára hagyják a babót..Ügyes vagy, bár a szüleid is nagyon azok úgy látom... Persze akinek nem inge, ne vegye magára. Sok sikert a továbbiakban és nézd meg hol fogsz tartani 10 év múlva... Leértékelhettek, a véleményem akkor sem fog változni.
dr csernus vs simek kitty-asszem ennyi eleg is a temahoz
Ne idegeskedjél ezen, senki ne úgy születik hogy egybõl tud mindent.Hiába vagy fiatal, Te is mindenre rá fogsz jönni... Szerintem tök jó az is, ha belegondolsz amikor 18 lesz a gyerkõcöd, te 34 leszel... :) Én 23 évesen szültem, az se számít késõinek, de nem érzem úgy hogy rosszul döntöttem volna.Nekünk is becsúszott baba volt én is sokat dilemmáztam rajta, hogy vajon jól döntök-e, de így 2, 5 év elteltével azt mondom ez volt életem legjobb döntése és nagyon örülök hogy õ van nekem... :) Persze fenekestül felfordul az életed, de attól még nem kell teljesen lemondani a szórakozásról sem, csak más fontossági sorrend áll fel és mostantól a gyereked az elsõ! Amúgy apukával mi a helyzet?Õ melletted áll?
Neked semmit nem kell tenni, tulajdonképpen szüleid güriznek hogy a gyerekük gyerekét is eltartsák mert neked nincs lelked (ha esetleg van férjed, jövedelmed, munkád, házad vagy akármi ami külön van, végzettséged akkor bocs)... Dõlj hátra aztán élvezd ha már ilyen felelõtlen voltál
Szerintem ez a kérdés minden kismamában felmerül.Mi lesz utána, fogom-e majd szeretni, jó anyja leszek-e .De hidd el, ha már igy döntöttél az jónak számit.És ha belegondolok, én is ezt tenném a helyedben.A szüleidnek elmondtad már?Segítenek?
Még gyerek vagy és ezek a válaszaidból is látszanak. Azért, mert valaki ezt elítéli, az már "szar" alak? Gondolkozz el picit. Még rengeteg és tényleg nagyon sok pofont kapsz még az élettõl és majd rájössz, hogy nem lesz melletted mindig mindenki. Tudod elég baj, hogy így fogod fel az egészet. Az meg mégnagyobb, hogy felelõtlenül szexeltek. Sohasem értettem a "gyerekeket", hogy miért szexelnek, ha azzal a fogalommal nincsenek tisztában, hogy védekezés. A sulit sem fejezed be???? Milyen felelõtlen anya lesz belõled, fõleg, hogy most is az voltál, voltatok. Vagy azt gondoltad, hogy csak a pasiknak kell a védekezésrõl gondoskodni? Tudod abban a korban, amikor még a mamád szült, akkor elfogadható volt a 16-18 éves korban való szülés... De már más világ van.Tovább kötelezõ a tanuls, tele van stresszel, rohanással a világ, a pénzrõl meg ne is beszéljünk. Tudod te, hogy mennyibe fog kerülni a szülésed? Persze leszarod, mert anyudék állják. 10 év múlva, 20 év múlva még mindig anyudék nyakán fogsz élni, persze biztos szívesen látnak, de neked ez az életcélod? Mert egy gyereknek anyagi háttér kell. Én már 16 évesen minden hétvégén dolgoztam, a nyarakról nem is beszélve, plusz a tanulásról, 4-es, 5-ös tanuló voltam. 16 éves korom óta 1 Ft-ot nem kértem a szüleimtõl, a saját cuccaimat a suliba én vettem meg...Tanultam, most vagyok 22 éves, bejelentett munkám volt, így a tb-m is megvan oldva.Neked hogy lesz tb-d? mert az is havonta 5000 Ft... Gondolkoztál te ezen? Vagy csak annyira szerelmes vagy, hogy úgy gondoltad, hogy ezzel megtartod a barátod? Tönkreteszed az õ életét is... Ezen gondolkoztál??? Persze, most még jajj dejó, mert nemrég még barbiztál és ugy gondolod dejó móka lesz...De erre azért térjünk vissza 5-10 év múlva... Nagyon megfogod ezt bánni. Sok fiatal csak egy picit gondolkozna, akkor nem lenne ennyi gyerek, akinek rossz élete van. Albérletben akarod felnevelni a gyerekedet? havi 60-100000 Ft és akkor mi marad a gyerekednek? Szerinted mindene meglesz? Az életed innentõl teljesen felfordul... nem lesznek pasizások, bulizások-.Szerinted ennek az a lényege, hogy nem iszol, nem cigizel, nem jársz bulizni? Most azt gondolod, hogy érett vagy??? Milyen hozzáállás ez?? Most még szerelmes vagy... De mi lesz 4 év múlva?? 16 évesen volt 3 évig tartó kapcsolatom, azt gondolodtam, majd vele élem le az életem...És hol van már szerinted õ??? Egy 14 évesen kezdõdött kapcsolatra nem lehet alapozni...Lakva ismeri meg az ember a másikat... Majd ha összeköltöztök és a barátod minden este bulizni jár, te meg egyedül a gyerekkel. Majd akkor rájössz. Támogatnak...ugyanmár...
A felelõsség nem annyibõl áll hogy ezeket a felsorolt dolgokat nem csinálod! Azon kívül tudod mi már egy kicsit többet megéltünk és tudjuk hogy az ember változik! És hiába mondod hogy nem, néha a stréber, antialkoholista kislányból lesz a legnagyobb ribi! És ezt nem lehet megjósolni! Úgyhogy ne légy ilyen biztos. Éretlenséged az is mutatja hogy nem fogadod el azt a véleményt amelyik nem ért veled egyet. De így meg semmi értelme kérdezni... Leírhatja mindenki hogy jaaa peersze, csodás életed lesz, a legjobb döntés, de attól még nem biztos hogy úgy lesz.

Félek hogy mély Depresszióba esik. Beszéltünk telefonon csütörtökön és Pénteken is szerintetek ma is felhívjam vagy mit tegyek? Ilyenkor mit tegyek éreztessem vele hogy van akire számíthat?

Egy számomra nagyon fontos személy félek hogy mély Depresszióba fog esni ha nem kapja meg az elegendő segítséget. Bár 20 éves lány vagyok voltam már ilyen helyzetben de nekem volt segítségem Õ viszont senkit nem akar magam mellett tudni mindenkit el akar vadítani maga mellől! Ez a srác az én nagy szerelmem volt vagy még mindig az nem tudom mit érzek csak annyit hogy segíteni akarok rajta!Olyanokat mondott a múltkor hogy ő ha meghal nem kell eltemetni ne egyék a férgek elég féreg ő maga is..égessék el és mindenki akinek valaha számított gyújtson érte gyertyát.

Legjobb válasz: még ha elutasit is ,te éreztesd vele,hogy számithat rád.Még ha azt mondja is ,hogy nem kellesz akkor is legbelül számitana rád.Szóval ne hagyd cserben,majdcsak kilábal belõlle :) 20F

még ha elutasit is , te éreztesd vele, hogy számithat rád.Még ha azt mondja is , hogy nem kellesz akkor is legbelül számitana rád.Szóval ne hagyd cserben, majdcsak kilábal belõlle :) 20F
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor ma este is felhívjam? Szerinted ez akkor Depresszió lehet?
Szerintem ez depresszió, itt már rég rossz neki, nem hiszem, hogy sokat tudnál segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Igaz kedves tõled akkor hagyjam magára? Van neked szíved?
sztem hívd fel és néha menj el hozzá. ha ezeket mondta neked akkor bízik benned :) 23f
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Akkor ma este is felhívom Nem hagyom magára bár azt mondta nem enged közel magához.

Ugy érzem ez egy borzasztó fontos és nagy kérdés számomra, hogy most mit tegyek ebben a helyzetben? Kétségbe vagyok esve, félek mindentöl, mit tegyek?

Igaz, mindenki azt teszi amit akar, de kiváncsi lennék mások véleményére ez ügyben. Esetleg szivesen olvasnék hasonló történetekröl. Kérlek titeket adjatok valami tanácsot, osztjatok meg tapasztalatokat a köv.kapcsolatban: Elöször is 19 éves lány vagyok. 4,5 éve párkapcsolatom van. Volt egy hónapos szakitásunk közben (nem arról van szó, hogy ö volt az egyetlen az életemben), volt fennt és lennt ez a kapcsolt. Az utóbbi idöben hanyagolt, keveset irt (a megszokottnál), tudom, szeret. Na de..én féltettem, én attól irtam neki, persze ö dolgozik nem ér rá annyit, mert nekem még egy év suli. Nem egy városban élünk, van közöttünk 20km de péntektöl-vasárnapig együtt vagyunk, és néha egy nap hétközben is egy napot (ritkán). Szóval ezzel nem is volt gond, hanem történt velem valami... Van egy fiu, aki itt dolgozik a szomszédban. Eddig nem is figyeltem fel rá, de 2hónapja folyamatosan mosolygunk, integetünk és köszöngetünk egymásnak. Háát igen, annyira cuki, hogy nem tudom elmondani, és persze történt 1-2 dolog, (hosszu lenne elmesélni mi és hogyan történt, de találkozgattunk). Az vn, hogy örülten tetszik, és én is neki, és álndóan azt mondja, minden rajtam ál, én pedig kétségbe vagyok esve. ez a fiu nnyira az álom pasim, hogy még ha kerestem volna sem találtam volna rá, teljesen a fium ellentétem és minden megvan benne amiröl álmodoztam még ,,mikor kislány voltam,, vagy el kell öt felejtenem, vagy bele fogok szeretni örülten. de nem tudom mit tegyek?! A régi kapcsolattal mi legyen? Mostanában pedig eléggé megváltozoot, többet ir, szeretlek-szeretlek blábláá... Nem tudom mi van velem és mihez kezdjek?! sajnálom a barátomat, habár a mi kapcsolatunk már sok mindent kibirt és télleg már minden volt, de igy még sosem éreztem magam. Nem értem ezt a változást sem, hogy miért pont most mikor ugyérzem egy másik kell? pedig ö biztos nem sejt róla semmit, ez 100%. És a másik dolog, hogy szerintem tényleg nem illünk össze, ahogy nagyon sokak szerint sem, megszoktak minket együtt és mi is egymást, de az van, hogy eddig ugy éreztem még nem jött X, hogy a barátom nélkül nem birnék, ö a minden és szeretnék hozzámenni, de most teljesen ugy érzem, ha azt mondaná menjek hozzá, rosszul lennék és összeesnék, szóval nem értem mi történik. Bocs, hogy hosszu és unalmas voltam, de légyszi komoly választ irjatok.. Elöre is köszöönööm :) Mia

Legjobb válasz: Ha egyszerre két embert szeretsz, és nem tudsz választani, akkor a másodikat válaszd, mert ha szeretnéd az elsõt igazán, akkor nem szerettél volna bele a másodikba. :) Másrészrõl viszont értem a dilemmádat, nekem is van egy 5 éves kapcsolatom, nekünk is voltak hullámvölgyeink, mi sem lakuk együtt stb.. DE én az elsõ naptól fogva tudom, hogy Õ az igazi, és hogy soha, senkit sem fogok így szeretni! Még 5 év után is rajongásig szeretem. Ha te nem így érzel, akkor hasztalan fenn tartani a hosszú kapcsolatodat, ugyanis csak azon gondolkodnál ezután egész életedben, ha a barátoddal maradsz, hogy mi lett volna, ha megpróbálod a másik sráccal, aki most nagyon tetszik! Ez pedig rosszabb érzés, mintha megpróbálod az új sárccal, és esetleg csalódsz. Vállald ezt a kockázatot szerintem, és kezdd újra az újjal! Sok sikert! :)

Ha egyszerre két embert szeretsz, és nem tudsz választani, akkor a másodikat válaszd, mert ha szeretnéd az elsõt igazán, akkor nem szerettél volna bele a másodikba. :) Másrészrõl viszont értem a dilemmádat, nekem is van egy 5 éves kapcsolatom, nekünk is voltak hullámvölgyeink, mi sem lakuk együtt stb.. DE én az elsõ naptól fogva tudom, hogy Õ az igazi, és hogy soha, senkit sem fogok így szeretni! Még 5 év után is rajongásig szeretem. Ha te nem így érzel, akkor hasztalan fenn tartani a hosszú kapcsolatodat, ugyanis csak azon gondolkodnál ezután egész életedben, ha a barátoddal maradsz, hogy mi lett volna, ha megpróbálod a másik sráccal, aki most nagyon tetszik! Ez pedig rosszabb érzés, mintha megpróbálod az új sárccal, és esetleg csalódsz. Vállald ezt a kockázatot szerintem, és kezdd újra az újjal! Sok sikert! :)
sajnos, úgy néz ki, szerelmes lettél.. a másik fiút szereted és nyilván nagyon kötõdsz hozzá, hiszen együtt nõtettek fel. Nehéz, megértjük, de nem tudunk helyetted dönteni.
Nagy dilemma. Nehéz kilépni egy ilyen hosszú és aránylag jól mûködõ kapcsolatból. Én nem tanácsolok semmit, szerintem magadban kell mérlegelned. Kérlek majd írj, hogy hogyan döntöttél, és esetleg arról, hogy milyen a párod nélkül. Érdekelne. Mi négy éve vagyunk együtt, most kint van külföldön, nekem nincs más, csak õ. Nagyon hiányzik, annak ellenére, hogy mikor itthon volt többször szakításban gondolkoztam.
A kérdező hozzászólása: 22/F neked is köszönöm a választ. Utolsó: hát köszii, én is ugy érzem magamat, mint egy döntésképtelen kislány de mostmár a válasz megvan, csak el kell kezdeni valahogy. Most ez van
ha nem irtad volna hogy 19 vagy, azt hinném 13... grat
Ne hallgass a ribancosra, azt sem tudja, mirõl beszél, vagy nem olvasta el a kérdést, vagy nem tudja, mi az a szerelem. Hét én is inkább az utóbbira voksolnék, semmiképp sem sajnálatból maradj az elõzõ pasiddal. De abba is gondolj bele, hogy melyikkel lenne tartós kapcsolat, nehogy a két ló közé ess. 22/F
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért kell rögtön ribancozni meg ilyenek, ha te is bármikor kerülhetsz ilyen helyzetbe. Én sem szerettem volna, hogy igy alakuljon, és nem fogok ketös kapcsolatot folyatni ez biztos, azért is fordultam tanácsért, hogy azok akik normális válszokat adnak, melyik mellett döntenének?! mert már napok óta ezzel alszom el, hogy gondolkodok...
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a választ, azt hiszem ezt fogom tenni, mert ahogy mondod, az van, hogy félek bele kezdeni egy uj kapcsolatba és otthagyni a biztosat, de viszont, ha nem próbálom meg kkor sosem tudom meg milyen lett volna, s lehet az lesz a legnagyobb tévedésem. A másik pedig az, hogy ebben is igazd van, ez a rajongás amiröl beszélsz, bennem volt mindaddig amig meg nem ismertem Öt! Az elsö nap, ahogy megláttam, vagyis felfigyeltem rá, mikor barátnömmel suliba mentünk, azt mondtam a barátnömnek: Ö az álompasim :) s ez igy rajta maradt. Persze nem történt intim dolog közöttünk és nagyon sokat beszélgetünk és elmondtam neki is, hogy amig van párom addig mással lefeküdni biztos nem fogok, és ö tiszteletben tartja, azt mondja annyit vár, amennyit én szeretnék, éés annyira édes, és öszinte és nem tudom magamat kifejezni :)
De még jóvá teheted, ha szakítasz a mostani pasiddal.
Ha már ellaposodott a kapcsolat, meg ha ennyire képes voltál másba beleszeretni akkor én minél hamarabb véget vetnék az eddigi kapcsolatnak.Lehet szép volt, de nem csak azt kell nézni mennyi évig voltál eggyütt ezzel a sráccal, hanem azt is mennyi év vár még rád, gondolom azt boldogságban szeretnéd tölteni.Viszont jól gondold át, tényleg olyan tökéletes lenne-e az új párod, nehogy csalódj benne.Sõt lehet a jelenlegi barátod sem érzi már azt a tûzet amit eddig, lehet neki is jobb lenne így.Beszéld meg vele, és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A ribancosnak annyit: Ribanc aki megszült téged... Többieknek: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Hát ez hogy , , együtt nöttünk fel, , érdekes.. mert a barátom 5évvel idösebb :) de igen, van valami benne.. Hogy szerelmes lettem..ettöl féltem, de én is ezt kezdem érezni, ilyen még nem fordult velem elö és borzasztó érzés :(
Büdös ribanc vagy.
A kérdező hozzászólása: Huu, nagyon sajnálom :( és köszönöm a válaszodat. A döntésem megvan, az hogy szakitani fogok vele majd, de nem tudom hogy mikor is és hogyan. :( fájni fog biztos, nagyon, de el kell engednem!

Tagja vagyok egy meleg oldalnak és félek valaki felismer mit tegyek hogy ne? Ismerjenek fel?

vagyis ki van írva hogy szabolcs megye meg hogy melyik városba lakok:S

Legjobb válasz: Szerintem ha már ilyen vagy fel kellene vállalnod sokkal egészségesebb és teljesebb életet élhetnél. Nekem ezzel csak annyi bajom van, hogy utcán ne azt kelljen néznem, hogy két pasi fogdossa egymást elõttem meg majd benyelik egymás fejét. Egyébként a többi rájuk tartozik.

Szerintem ha már ilyen vagy fel kellene vállalnod sokkal egészségesebb és teljesebb életet élhetnél. Nekem ezzel csak annyi bajom van, hogy utcán ne azt kelljen néznem, hogy két pasi fogdossa egymást elõttem meg majd benyelik egymás fejét. Egyébként a többi rájuk tartozik.
Szerintem az ismerõseid nem is járnak ilyen oldalakra, max akkor, ha melegek õk is, akkor meg mit szégyellsz elõttük?
Nekem ezzel az a gondom, hogy képet és címet is kell megadnod.Ez még akkor sem okos dolog, ha nem vagy meleg.
Amúgy van egy jó megoldás, ami tuti beválik: ne regisztrálj! :)
hamár meleg vagy, akkor vállald is fel. ezvan.
Minden elõttem szólóval egyet értek. Mind a háromban benne van az én véleményem is.
A kérdező hozzászólása: De hát muszáj regisztrálnom , így boldogabban érzem magam de másoknak akkor sem akarom elmondni:D mert lehet hogy biszex vagyok:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!