Találatok a következő kifejezésre: Félek, hogy vagyok. Mit (1588 db)

Ha a párom kimegy külföldre dolgozni! Félek hogy megcsal! Mit tegyek hogy ne menjen ki vagy ha mégis ne tegye meg?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.

Ha folyamatosan nõzik, akkor kár is aggódnod. Nézd, ha eddig nem csalt meg, nem fog, de azt írod folyamatosan csinálja, akkor meg? Vágd ki ha megcsal és kész.
Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.
Azért megy ki mert nem akar már veled lenni, fogd fel, neki kaland kell ott is, na és persze meló is. Hagyd a fenébe!
Ha itthon is nõzik miért vagy még vele? Te is hülye vagy édes lányom... Különben meg igen, itt már leírták amit leakartam, hogy ez a kapcsolat asszem még 2 hónapig ha fog mûködni! De már az sem 100% sajnálom, ez az igazság!
egy jó kapcsolat alapja a bizalom
"folyamatosan nõzik" "fing és menjek vel" Ha tényleg így gondolod akkor ez egy nem jól mûködõ kapcsolat!
Ha nõzik akkor miért vagy vele? Ha itt kibírod akkor külföldön is kibírod ha csajozik, nem? Mi a különbség? Ha ilyen kapca vagy hogy eltûröd akkor ne sírj!
Menj vele vagy ne sípolj, elvégre nem üdülni megy.
Kasztráltasd!
A kérdező hozzászólása: De itthon is folyamatosan nõzik!! Amugy hogy menjek vele?Nekem itthon van a suli az életem õú egyet fing és én menjek vele!És nem sipolok
10:00 "Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre." hát ez azért így elég erõs kijelentés... arról nem szól a kérdés h mennyi idõre megy ki. Egy normális kapcsolat fél-egy évet simán kibír, ha 1szer 2szer hazajön pár napra..
szia! SZerintem a fene meg ette azt a kapcsolatot ahol félteni kell a másikat és nincs meg a bizalom.Engedd ki had boldoguljon és lehet neked is tud segíteni ha meg megcsal akkor itthon is megcsalna.Általában az féltékeny aki hamarabb félre kacsint:) . A legvégsõ tipp menj jósnõhöz.:) Szia.
Itt nem azzal van a baj h klföldre megy hanem h itthon is nözik!!!

Szerintetek, , gáz" az hogy fiú vagyok (nem vagyok meleg) és melltartót hordok titokban? Suliba meg ilyen helyekre nem merem felvenni mert félek hogy kiközösítenek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez nagyon úgy hangzik, mintha kamukérdés lenne. Ha nem, akkor szerintem ne hordjad suliba mert tudom milyen ha kiközösitenek es az nagyon szar. Ha ugy erzed hogy igy erzed jol magad akkor meg viseld csak készülj fel hogy ez egy olyan ország ahol ami fura az már megvetendö. Szóval elképzelhetö hogy bántani fognak kiközösítenek stb

Ez nagyon úgy hangzik, mintha kamukérdés lenne. Ha nem, akkor szerintem ne hordjad suliba mert tudom milyen ha kiközösitenek es az nagyon szar. Ha ugy erzed hogy igy erzed jol magad akkor meg viseld csak készülj fel hogy ez egy olyan ország ahol ami fura az már megvetendö. Szóval elképzelhetö hogy bántani fognak kiközösítenek stb
Nem tartom gáznak. Elég sok transznemû van, aki nem feltétlenül meleg, lehet, neked is ilyesmi hajlamaid vannak.
ááh nem, miért lenne gáz? (IGEN AZ!)
lOL Minek?
fake
Ha nem fake a kérdés, a te dolgod, azért suliba ne hordd, mert ha valakinek feltûnik elég csúnyán viselkedhetnek veled, otthon pedig azt csinálsz amit akarsz.
Igen. De miert van ra szukseged? miert jo neked?
Hát annyira nem gáz :D de anyudét hordod?? ha otthonra hordod és senki nem látja akkor hordjad :)

Most hétvégén lesz az esküvőnk, már öt hetes kismama vagyok és félek hogy felfázom. Mit vegyek fel?

Nagyon könnyen fel tudok fázni és nem szeretnék lebetegedni, mivel babát várok. Már vetéltem el ilyenért. Mit vegyek fel az esküv?i ruhához?

Legjobb válasz: Mindenképpen több bugyit vegyél fel. Fehéret jó meleget. Arra ügyelj, legyen alattad párna ha leülsz a vacsorához az asztal mellé. Nagyon vigyázz magadra, sok boldogságot kívánok nektek.

Mindenképpen több bugyit vegyél fel. Fehéret jó meleget. Arra ügyelj, legyen alattad párna ha leülsz a vacsorához az asztal mellé. Nagyon vigyázz magadra, sok boldogságot kívánok nektek.
2 bugyi, egy sima, egy francia, vastag harisnya, vagy cicanaci, vastagabb talpú cipõ, és a melegítõs talpbetét. de tényleg találj vmi megoldást a derekadra, mert onnan is nagyon lehet fázni.
Lehet kapni olyan cipöbe való betétet (pl. DM-ben), amelyik egyik oldalon alufóliás - ha ezzel az oldalával alulra beteszed a cipöbe, akkor nagyon jól höszigetel, és nem hül ki alulról a talpad.
Szerintem a legnagyobb probléma a vékony talpú cipõ. Onnan lehet igazán "felfázni". Meleg legyen, ha meg tudod oldani, esetleg húzz bele még egy zoknit.
Mindenképpen pamut harisnyát vegyél fel, bár a cica nadrág is nagyon jó ötlet. A ruhád alatt úgysem látja senki. A derékmelegítõt nem tudod megoldani a ruha alatt? A ruhád úgyis rögzíti, ha a ruha felsõ része megengedi, akkor szerintem jó ötlet.
Fehér cicanadrág, pont múltkor hallottam a fodrászomnál, h ilyent szoktak húzni télen a mennyasszonyok a ruha alá. Sok boldogságot nektek!!
Pamutharisnyát húzzál, az melegebb.
A kérdező hozzászólása: Pamuharisnyát vegyek fel vagy inkább nylont? Sajnos a derékmelegítõ nem jó, mivel a ruha V alakú és a csípõtõl szélesedik csak ki, nem tudnám magamra húzni.
vastagharisnya legyen a ruha alatt, zárt cipõ(hosszu ruhában ugysem látszik)
Megfelelõ ötlethez azért látni kellene a ruhádat. A harisnyád azért legyen a vastagabb fajtából való. Ha megoldható a ruhád miatt én beszereznék egy vese/derékmelegítõt is. Figyelj oda, hogy ne kelljen sok idõt kint töltened a szabadban. Ne parázz, felfázás szempontjából, azért ez a nap is olyan mint a többi. Sok boldogságot neketek!
Nekem múlthéten volt az esküvõm és két nejlonharisnyában és egy rövid cicanadrágban is fáztam. (Sátoros lakzi volt a mienk.)


Ha egyedül vagyok és olvasok valamit németül, jó a kiejtésem, viszont, ha a suliban vagyok vagy más előtt akkor nem. Szerintem attól van, mert félek, hogy kiröhögnek. Mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Ezzel pont én is így voltam, csak én angolul beszélek. Csak a gyakorlás segít rajta. Amikor otthon olvasol, akkor nyugodtan tudsz a kiejtésre figyelni, de ha más elõtt beszélsz, akkor nem erre koncentrálsz, hanem arra, hogy nehogy hibázz vagy mit gondolnak most rólad :)Nem tudom milyen szinten vagy, de ne törõdj a kiejtéssel egyelõre, az elején a lényeg, hogy helyesen beszélj vagy hogy megértsenek. A magyarok nagy százalékának különben is rettenetes kiejtése van bármilyen nyelvbõl, emiatt tényleg nem kell aggodnód, az anyanyelvû emberek pedig mindig nagyon segítõkészek azokkal szemben akik a saját nyelvükön szólalnak meg, azok biztos nem röhögnek ki. Nekem különben két év londoni babysitterkedés segített :)

Ezzel pont én is így voltam, csak én angolul beszélek. Csak a gyakorlás segít rajta. Amikor otthon olvasol, akkor nyugodtan tudsz a kiejtésre figyelni, de ha más elõtt beszélsz, akkor nem erre koncentrálsz, hanem arra, hogy nehogy hibázz vagy mit gondolnak most rólad :) Nem tudom milyen szinten vagy, de ne törõdj a kiejtéssel egyelõre, az elején a lényeg, hogy helyesen beszélj vagy hogy megértsenek. A magyarok nagy százalékának különben is rettenetes kiejtése van bármilyen nyelvbõl, emiatt tényleg nem kell aggodnód, az anyanyelvû emberek pedig mindig nagyon segítõkészek azokkal szemben akik a saját nyelvükön szólalnak meg, azok biztos nem röhögnek ki. Nekem különben két év londoni babysitterkedés segített :)

Jár az osztályunkba egy fiú. Az a gond hogy én vagyok a legkisebb és félek hogy kiröhögnének. Mit tehetnék? S. OS. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Szia! 18 éves lány vagyok. Alacsony vagyok (162 cm-viszonylag átlagos méret, de egy kivétellel mindenki magasabb nálam az osztályban) Jó ideje együtt vagyunk az osztálytársammal (aki 180 cm. Tudod milyen jó érzés felnézni rá és érezni, hogy biztonságban vagyok mellette :)) szeretjük egymást és soha, de soha nem röhögtek ki a magasságom miatt. Ha mégis ez történne, valószínûleg elkezdeném sajnálni az illetõt, mint ahogy minden értelmileg szegény embert sajnálok. :)

Szia! 18 éves lány vagyok. Alacsony vagyok (162 cm-viszonylag átlagos méret, de egy kivétellel mindenki magasabb nálam az osztályban) Jó ideje együtt vagyunk az osztálytársammal (aki 180 cm. Tudod milyen jó érzés felnézni rá és érezni, hogy biztonságban vagyok mellette :) ) szeretjük egymást és soha, de soha nem röhögtek ki a magasságom miatt. Ha mégis ez történne, valószínûleg elkezdeném sajnálni az illetõt, mint ahogy minden értelmileg szegény embert sajnálok. :)
én azt mondom h osztályon belül ne pasizz..
osztályon belül ne pasizz, szakítás után kínos lenne
Miért? most az volt a kérdés, hogy pasizzon -e, vagy hogy a kicsiségéért kiröhögik e? Ha kinevetnek, és velük nevetsz és jópofaságnak tartod, egy idõ után már nem lesz érdekes, sõt lehet, hogy egy kedves becenevet is kapsz, amivel még raj is lehetsz a csapatban. Nem kell az ilyenektõl félned. Ha meg még is az elsõk mondtak jó választ, akkor már meg van a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Csak nekem még nem volt soha párkapcsolatom és nem is tudom...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ezt megírtad és jó érzés hogy valaki még örül is anak hogy ilyen mint én!:DDD Sokal boldogab vagyok!

Jóban vagyunk a szomszéddokkal! De félek, hogy most mi lesz?

Szóval kertes házban lakunk, két éve építettük. A szomszéddokkal nagyon jóban vagyunk. Viszont most a hátsó melléképületet be akarják fejezni (10 éve építik, de csak most jutotta el odáig,hogy befejezzék), és mint kiderült tyúkólnak akarják. Hát én mi ennek annyira nem örülünk. Apuéknak vannak tyúkjaik a tanyán, és tudom,hogy azok is büdösek néha, pedig rendesen takarítják az ólat. Meg én most várok babát. A gyerekszoba ablaka pont az udvarra néz, vagyis az udvaron át a tyúkólra. Ha lesz kakas, nagyon fogok örülni, ha mondjuk erre ébred a gyerekem! Van egy kutyájuk az is eléggé hangos, amikor közvetlenül a kerítésünknél ugat, de az nem zavar, mert jó kutyi, s?r?n nem ugat, meg hát tudom,hogy kertes ház, oké,hogy van kutya. De most tyúkok is? Attól tartok, hogy meg fog romlani a viszony, ha bármi gond adódik a tyúkokkal! Nem akarok el?re vészmadárkodni, de mit tehetek majd, ha zavarni fog?

Legjobb válasz: HÁt örülök, hogy nem az én szomszédom vagy :-) Nehogy már néhány tyúk olyan büdös legyen. Nem csirketelepet építenek, hanem tyúkólat. MI lenne, ha disznóólat építene a kertje végébe, neked, abba sem lehetne beleszólásod. Esetleg, menj be az önkormányzathoz, mert lehet, hogy helyi rendeletben szabályozták, hogy nem lehet tyúkot, és hangos kakast tartani :-D

HÁt örülök, hogy nem az én szomszédom vagy :-) Nehogy már néhány tyúk olyan büdös legyen. Nem csirketelepet építenek, hanem tyúkólat. MI lenne, ha disznóólat építene a kertje végébe, neked, abba sem lehetne beleszólásod. Esetleg, menj be az önkormányzathoz, mert lehet, hogy helyi rendeletben szabályozták, hogy nem lehet tyúkot, és hangos kakast tartani :-D
Azért a tyúkok és a birkák nem egyformák. Nem mindegy, hogy valakinek birkái vannak vagy 8 tyúkja. Még lehet, hogy ti is a szomszédból fogjátok a házi tojást vásárolni.
Nekünk kacsáink vannak és nem büdösek, amikor tyúkjaink voltak, azok se voltak azok. Pedig volt 23 kacsánk, mert kikeltek, tyúkból szerintem 6-8db. volt, azok se voltak büdösek!!!
Hát kérdezõ, ne haragudj, de ha ilyen szomszédom lenne mint te, én is megutálnám -.- A te gyereked nem a szomszédod problémája, nincs jogod elvárni tõle hogy akarata ellenére cselekedjen, csakmert ti gyereket csináltatok...
mi is laktunk egyszer tyúkok mellett(szomszéd), sõt nálunk csak 1 drótkerítés választotta el a kertünktõl. szerintem nem volt tragikus, sem bûz nem volt, természetesen az ól távolabb volt. én gyerekként kifejezetten élveztem, h figyelhetem a tyúkokat. :]
Én a szomszédod helyében leszarnám, hogy téged zavar-e. Nem viccbõl tartanak majd õk tyúkokat, hanem mert ezzel is csökkentik a kiadásukat.(tojás, csirkehús). Elhiszem, hogy a gyerek miatt vannak félelmeid, de ezekhez a hangokhoz hozzá fog szokni, úgy mint a porszívó vagy a tv, amikor alszik nem ébred fel rá. A mi szomszédainknak is vannak tyúkjaik, nem büdösek, nem is hangosak, semmi baj nincs velük. Ha nekem lenne melléképületem, még malacokat is tartanék.
Majd még te balhézol, mert Õ tyúkot akar tartani! Te nem vagy egy kicsit hüle?
:) Értem az aggodalmad, de semmi értelme!:) Én 8 hónapos koromig kertesházban éltem, ahol volt nyúl, tyúk, kakas, kutya...és nem volt semmi bajom!Egy kis csirkesz*rszagba még meg halt bele senki!:) Közvetlenül meg úgy se érinti a babádat!Majd ezen akkor aggódj ha észreveszed nem takarítják normálisan az ólat!Akkor viszont minden további nélkül szólhatsz nekik!:) De remélem nem lesz ilyen problémád!:) :) :) Boldog babavárást neked!:) 24/L
mi is laktunk egyszer tyúkok mellett(szomszéd), sõt nálunk csak 1 drótkerítés választotta el a kertünktõl. szerintem nem volt tragikus, sem bûz nem volt, természetesen az ól távolabb volt. én gyerekként kifejezetten élveztem, h figyelhetem a tyúkokat. :]
ez nem igaz, hogy 2X küldtem el a válaszomat. bocs
Hát a mi szomszédunk is ilyen mint te.Elkezdtük tavaly építeni a garázst, ott tett keresztbe ahol tudott, mondván leárnyékolja a veteményesét.Megjegyzem ott egy disznó ól volt amit lebontottunk a garázs miatt, tehát építhetünk.De õ ügyvédrõl ügyvédre járt. Nekem van gyerekem és nem érdekelne ha a szomszéd tele lenne csirkével.A kakas kukorékol?Egy gyerek ha álmos az alszik.Meg meg is fogja szokni.Csúnyát mondok, de a saját kerteddel foglalkozz a szomszéd kerthez semmi közöd.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Egyáltalán nem figyeltél. Leírtam, hogy anno nem csináltam ügyet abból, hogy buktam 30 ezre azért, hogy jó legyen a viszony. Pedig le is szarhattam volna, olyan alapon, amit most te mondasz. Az én kertem, azt csinálok vele, amit akarok. De ez egy unintelligens megoldás. Azért nem a prérin lakom, hogy odafigyeljek másokra is! Direkt hangsúlyoztam, hogy nem akarok elõre kárálni, mert lehet, hogy nem is lesz gond a csirkékkel, de ha igen, akkor nem érzem úgy, hogy pusztán azért el kellene mondjuk a büdöset viselnem, mert a szomszédnak most éppen ez a jó. Õ sem viselte el, azt ami nekem 30 ezerembe került! De remélem minden rendben lesz, mert tényleg jól kijövünk!
Gyerek, alszik, ha kell, csukd be az ablakot, nem fog felkelni egy kakasra. Én sem lennék a szomszédod, de a gyereked sem, tipikusan olyan nõ lehetsz, aki a [email protected]szt is WC papírral fogja meg. A gyerekednek nem lesz jó élete, mert mindentõl óvni akarod.
Na ez az amitõl kinyílik a bicska a zsebemben. Nõ vagyok, anya vagyok. valóban csodálatos dolog, amikor megszületik a várva várt jövevény. De mindezektõl függetlenül mélyen elítélem azokat a nõtársaimat, akik a baba születése után elvárják a gyakorlatilag idegen emberektõl is, hogy ehhez alkalmazkodjanak. szólj a szomszédnak, hogy a papucsát cserélje mamuszra, hogy a lépteit se hallja majd meg a babád. Nyugi már! Ne így állj hozzá a dolgokhoz, mert ennek tuti veszekedés lesz a vége.
Drága Kérdezõ Én már írtam korábban is. Te azt állítod, hogy jóban vagy a szomszédaiddal, de tévedsz. Kétszínû vagy. Velük szemben mosolyogsz, hátuk mögött szidod õket. Ez nem JÓ VISZONY. Egyszerûen megtûritek egymást, és TE kerülöd a konfliktust és ezzel együtt a megoldást is. Folyamatosan 30 ezer forinton pampogsz, meg a kakaskukorékoláson stb. Nekem 3 lányom van, egyik sem burokban nevelkedik, furcsa mód ágyút is robbanthatsz mellettük, akkor is alszanak, mikor álmosak. A jószágokat szeretik, jó szívvel gondozzák. Nem egyszer átkéredzkednek a szomszédba, mert ott malac és kecske is van. (nekünk csak baromfi) Azért kíváncsi lennék, mit takar a 30 ezer fortint :-D ?!
ma 11:29-nál a pont. Neked lakópark való, nem kertes ház! Sajnálom a szomszédaidat! Miért hiszi minden terhes nõ, hogy nekik már mindent szabad a gyerekre hivatkozással??? Nagyanyáinknak se lett semmi bajuk, hogy tyúkok, disznók, kecskék és egyéb HÁZIállatok között nõttek fel. Szánalom, azt sem tudod, hogy mi lesz, hogy lesz, de már itt kárálsz és hápogsz elõre.
A kérdező hozzászólása: Falun lehet, de nem ott lakom!:)
Szerintem, ha hangos lesz a kakas, csinálj úgy mint Jimmy.
Uramisten! A tyúk HÁZIÁLLAT, és nem kell tanyára költözni a tartásához! Õrület, menj egy belvárosi lakóparkba, ha nem akarsz háziállatokat tartani. Az én gyerekkoromban még minden háznál volt falun tyúk, kacsa, liba, de disznó, kecske, birka is. Ló, tehén se ritkán. Nagyon jó volt, néztük, etettük õket. Fél napokat is elvoltunk a tyúkok között, nem unatkoztunk. A falu olyan hely, ahol állatokat tartanak, sajnos egyre kevesebben. Van tyúkunk, nem büdös.
A kérdező hozzászólása: Nem azt eszem, van tanya, ahol ezeket apukám neveli! Ahogy az õ szüleiknek is van tanyájuk! Mégis pl. az az õ apukája (két házzal arrébb) két disznót tart. Nem is nagyon beszél velük egy szomszéd sem! Nem értem miért nem viszi ki a tanyára a malacot, ha már egyszer van! Van, akinek nem fontos, hogy jóban legyen a szomszéddal, van akinek igen! Én is azért aggódom, hogy hogy alakul a viszony!
Menj be a jegyzõhöz, és kérd el a település helyi rendeletét, az állattartásra vonatkozóan. Ha az abban leírtakat betartja akkor nem tehetsz semmit. (az ilyen rendelet szabályozza a tartható állatok számát, tartási körülményeit...) És tényleg nem tragikum, ha megtudja a gyerek, hogy mi az a tyúkszarszag!
Mi lenne ha tartanál te is és nem a hipermarketes csirkét ennéd? Rájönnél, hogy ha van is némi szaga, hát az íze kárpótolja. Tizenegynéhány éves koromig éltem olyan szobába, aminek az ablaka a tyúkudvarra nyílt. Nem mondom, hogy néha nem jöttek olyan szagok, amiket nem találtam kellemesnek, de el lehetett viselni.
Mi is otthon tartjuk a tyúkokat, és egyáltalán nem büdösek. A malacok, na azok igen. De a tyúkok nem. Ezen teljesen felesleges összeveszni a szomszéddal, nem kell túllihegni. A gyerekednek semmi baja nem lesz egy kis kakaskukorékolástól, lehet, hogy fel sem fog tûnni neki.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem, hogy nem lesz gond. Tényleg jóban vagyunk velük. Nekem olyannyira fontos a jó szomszédi viszony, hogy amikor építkeztünk miattuk buktunk kb. 30 ezer forintot egy dolgon. De nem érdekelt, csak legyünk jóban. Viszont ha szemét dolog, ha nem, ha büdösek lesznek a tyúkok, nem fogom elviselni!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem a tyúk zavar, mármint az ha van. Hanem, hogy ha büdös lesz! Azért írtam, hogy nem akarok elõre kárálni, mert nem tudom mi még lesz. De ha büdös lesz, akkor viszont úgy érzem nekem is meg van a jogom, hogy a saját udvaromban ne érezzem. Két házzal arrébb birkák vannak. Szagukat nem érezni, de pont a szomszédom volt, az akit annyira zavart a bégetésük, hogy bement feljelenteni a szomszédot. Szóval azért õket sem kell félteni! Még õ mondta, hogy aki ilyen állatokat akar tartani, az költözzön tanyára. Erre tyúkólat csinál. Az sem igazán háziállat!
Lehet nem kellene 10 percenként felkelni a gyerekhez, hagyni, h megtanulja magától, h senki nem babusgatja, ha felkel este, idõvel fel sem kelne... Tudod sometimes you must be cruel to be kind...

4 napja a kislányom napi 4-5 kaki helyett csak kétszer kakil, viszont 2 napja semmi. Csak anyatejes.3 és fél hónaposak vagyunk. Mit tehetek, hogy tudjon kakilni?

Legjobb válasz: Szerintem ha a közérzete jó, akkor nincs teendõ :) Ha fáj a hasa, akkor húzgálja a lábát.. Ha nem húzgálja, akkor semmi. Majd jön az, ne félj. Az én lányom is anyatejes, 4 hónapos és uez a helyzet két napja nálunk is, tegnap volt napi kettõ, ma még egy sem... elõtte pedig szinte minden evésnél kakilt :) De ha úgy érzed, szorulása van, hívd fel a dokitokat, majd õ segít. Hallottam a hõmérõrõl, hát én két nap után nem dugnám a fenekébe. Tornáztasd meg egy kicsit :)

Szerintem ha a közérzete jó, akkor nincs teendõ :) Ha fáj a hasa, akkor húzgálja a lábát.. Ha nem húzgálja, akkor semmi. Majd jön az, ne félj. Az én lányom is anyatejes, 4 hónapos és uez a helyzet két napja nálunk is, tegnap volt napi kettõ, ma még egy sem... elõtte pedig szinte minden evésnél kakilt :) De ha úgy érzed, szorulása van, hívd fel a dokitokat, majd õ segít. Hallottam a hõmérõrõl, hát én két nap után nem dugnám a fenekébe. Tornáztasd meg egy kicsit :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ
Anyatejes babáknál elõfordul hogy pár napig nem kakilnak. Ha ez nem okoz nála poci fájást akkor ne aggódj miatta, ha pedig mégis kellene valami akkor vagy ritka esetekben használhatsz szélcsövet vagy adhatsz neki kevés kamilla teát.

(12/Fiú) Nagyon tetszik egy lány az osztályomban de nem tudom hogyan mondjam meg neki hogy tetszik mert nagyon félek hogy elutasít mivel más országi vagyok és jövőre gimibe megyek Mit csináljak?

Legjobb válasz: Háááát mond meg neki és ha esetleg összejönne akkor megmondod neki és be is tartod, hogy továbbra is tartani fogjátok a kapcsolatot !

Háááát mond meg neki és ha esetleg összejönne akkor megmondod neki és be is tartod, hogy továbbra is tartani fogjátok a kapcsolatot !
Próbáld meg elmondani neki.. Ne lássa, hogy félsz. Amikor elmondod neki akkor ne legyen ott senki, nehogy kiröhögjenek vagy ilyesmi, de azt sem ajánlom h félrehívd ha közösségben van, mert aztán a többiek elkezdik kérdezgetni mi volt:) Ne legyél túl érzelgõs, de bunkó se.
A kérdező hozzászólása: Csak egy bökkenõ van.Nagyon sok barátnõje van és mindig vele vannak szóval nem tudom megkérdezni.

Szerintetek a 167cm nagyon magas 11 évesen? Szerintem irtózatosan nagy vagyok. Félek hogy majd mikor felnőtt leszek, alig lesz cipőm. úgyanis most lassan 43-as lesz a talpam és 5 évesen 37-es volt a lábam. Lehetséges hogy több mint 2m leszek?

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy több mint 2 m leszel, mert a növekedés nem egyenletes... Én asszem 171 cm voltam 11 évesen. Most 23 éves vagyok (fiú) és 191 cm. Már kb. 15 éves korom óta nem nõttem. A lábad mérete meg szintén nem egyenletesen nõ, de nem is függ össze a magasságoddal. Úgy emlékszem, mindig nagy lábam volt. Most 44-es.

Nem valószínû, hogy több mint 2 m leszel, mert a növekedés nem egyenletes... Én asszem 171 cm voltam 11 évesen. Most 23 éves vagyok (fiú) és 191 cm. Már kb. 15 éves korom óta nem nõttem. A lábad mérete meg szintén nem egyenletesen nõ, de nem is függ össze a magasságoddal. Úgy emlékszem, mindig nagy lábam volt. Most 44-es.
A növekedés üteme egyéni. Valószínûleg tényleg magas leszel - de most minden gyerek kicsit magasabb, gyártanak hozzá cipõt, ne aggódj :-)
ötödikben volt 3 fiú osztálytársam, aki 175-180 cm magas volt és 43-47-es lábuk!:) egyikük 12, a másik kettõ 11 éves volt. azóta nem sokat nõttek. nyugi:) mondjuk az nagyon durva, hogy öt évesen ilyen nagy lábad volt! minden elismerésem:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Szerintem valószinû hogy biztos leszek egy minimum 190.. de remélem nem leszek sok. Még egyszer köszi a válaszokat :)
nagyobb vagy mint én

166 cm-s 53 kg-os 13 éves lány vagyok. Hájasnak tartom magam, és a "csülköm" is nagy. Nem merek rövifnadrágot felvenni, mert félek, hogy kicikiznének. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ma már minden dedós anorexiás? 13 évesen nekem eszembe nem jutott, hogy dagadt vagyok... szánalom. Menj sportolni, és akkor jobban érzed magad. A kaját ne vond meg, mert úgy csak tönkremész.

Ma már minden dedós anorexiás? 13 évesen nekem eszembe nem jutott, hogy dagadt vagyok... szánalom. Menj sportolni, és akkor jobban érzed magad. A kaját ne vond meg, mert úgy csak tönkremész.
A barátnõm 30 éves de õ is 166cm és 53 kg. Nos õ is kissé puha, de ha nekiáll kocogni nagyon formás ;) Próbáld ki te is ;) 21L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!