Találatok a következő kifejezésre: Félek, hogy ha (4914 db)

Menjek vagy maradjak? Tegnap összevesztünk a férjemmel ez az emúlt hónapokban gyakran megtörtént. Tegnap megmondtam neki h a fiúnkkal holnap elmegyek, szerencsére van hova. Viszont félek hogy ha kérlelni fog nem tudok neki ellenállni.

A munkából el?ször nem hozzánk jön hanem a kocsmába. Rengetegszer megígérte h változik de semmi. Tegnap is 3 óra késéssel ért haza majd indult is az új lakásunkhoz dolgozni /építkezünk/ egy órával kés?bb meglátogattam a barátn?met és láttom a motor megint a kocsma el?tt. Bementem megkérdeztem itt lakik-e erre még ? van felháborodva. Az ígéreteire nem lehet adni. Te mit tennél?

Legjobb válasz: Valószínüleg le leszek pontozva, de azért elmondom, hogy én, hogy látom. Én egy hasonló családban nõttem fel. Anyámék építkeztek, miközben apám az ideje nagy részét a kocsmában töltötte és ivott. A ház persze nem készült el és sokáig azt hittem, hogy apám alkoholizmusa az oka ennek, de ahogy nõttem, nõttem, kezdett a véleményem megváltozni. Egyrész egyre tobbet láttam a világból, másrészt mivel elemzõ típus vagyok egyre többet gondolkoztam a miérteken is. Rájöttem, hogy anyu és apu egyaránt hibásak voltak azért, ahogy a dolgok alakultak és annak, hogy apu ivott oka volt. Nem azt mondom, hogy anyám volt 100%ig ennek a forrása, de tenni tehetett volna azért, hogy ne úgy alakuljon minden, ahogy alakult. Ne érts félre kérlek! Nem téged hibáztatlak. Csak azt szeretném mondani, hogy az éremnek két oldala van. Próbálj meg vele beszélni. Nem üvölteni, hanem beszélni egy nyugodt pillanatban, hogy mégis ki hova tart és ezen belül mit is szeretne és pláne hogyan. Ez után még mindig el lehet dönteni, hogy ugyanaz e a célotok és ugyanúgy képzelitek el a jövõt. Az én szüleim között ez a beszélgetés szerintem soha nem történt meg. Õk nem váltak el, csak szépen lassan tönkre mentek egymás mellett. Ha a beszélgetés megtörtént részetekrõl, és továbbra sincs javulás (ami hozzáteszem, nem fél perc alatt történik), akkor elnézést, hogy pofáztam és tényleg váljatok inkább el és mindketten keressetek olyan partnert, akivel gyümölcsözõbb a kapcsolat minthogy benne maradjatok valamiben,a minek nincs értelme. A gyerek miatt pláne ne maradjatok együtt, mert a gyereknek szerintem rosszabb egy olyan családban felnõni, ahogy a szülõk marják egymást, mint egy csendben elvált családban. (Én ez elõbbi voltam, tudom mirõl beszélek.) Sok sikert és remélem jól alakulnak a dolgaitok, akár így, akár úgy. 32/L

Valószínüleg le leszek pontozva, de azért elmondom, hogy én, hogy látom. Én egy hasonló családban nõttem fel. Anyámék építkeztek, miközben apám az ideje nagy részét a kocsmában töltötte és ivott. A ház persze nem készült el és sokáig azt hittem, hogy apám alkoholizmusa az oka ennek, de ahogy nõttem, nõttem, kezdett a véleményem megváltozni. Egyrész egyre tobbet láttam a világból, másrészt mivel elemzõ típus vagyok egyre többet gondolkoztam a miérteken is. Rájöttem, hogy anyu és apu egyaránt hibásak voltak azért, ahogy a dolgok alakultak és annak, hogy apu ivott oka volt. Nem azt mondom, hogy anyám volt 100%ig ennek a forrása, de tenni tehetett volna azért, hogy ne úgy alakuljon minden, ahogy alakult. Ne érts félre kérlek! Nem téged hibáztatlak. Csak azt szeretném mondani, hogy az éremnek két oldala van. Próbálj meg vele beszélni. Nem üvölteni, hanem beszélni egy nyugodt pillanatban, hogy mégis ki hova tart és ezen belül mit is szeretne és pláne hogyan. Ez után még mindig el lehet dönteni, hogy ugyanaz e a célotok és ugyanúgy képzelitek el a jövõt. Az én szüleim között ez a beszélgetés szerintem soha nem történt meg. Õk nem váltak el, csak szépen lassan tönkre mentek egymás mellett. Ha a beszélgetés megtörtént részetekrõl, és továbbra sincs javulás (ami hozzáteszem, nem fél perc alatt történik), akkor elnézést, hogy pofáztam és tényleg váljatok inkább el és mindketten keressetek olyan partnert, akivel gyümölcsözõbb a kapcsolat minthogy benne maradjatok valamiben, a minek nincs értelme. A gyerek miatt pláne ne maradjatok együtt, mert a gyereknek szerintem rosszabb egy olyan családban felnõni, ahogy a szülõk marják egymást, mint egy csendben elvált családban. (Én ez elõbbi voltam, tudom mirõl beszélek.) Sok sikert és remélem jól alakulnak a dolgaitok, akár így, akár úgy. 32/L
én kísérleti jelleggel elmennéák, akárhogy könyörög.meg ismondanám neki h.ez most egy szükséges lépés, pl.kb.1 hónap.ezalatt mérlegeljen mi a fontosabb neki.a pia vagy a család. talán így te is könnyebben mondasz nemet, ha könyörög, ha tudod h."próbaidõrõl" lesz szó.aztán majd meglátod mi legyen.
Ugyanez a helyzet volt nálunk.Én 17 éves vok, és anyukámnak meg nekem nem volt hova menni.Így aztán sokat tûrt anyukám is, meg én is, volt kocsmázás bõven, sõt, még részegen is jött haza a mostohaapám.Aztán végül is magába szállt, és elmentek orvoshoz, és már 1 éve nem iszik!A lényeg sztem hogy beszéljétek meg és mondd meg neki, hogy ha nem tesz semmit sem akkor elveszít!!
Ha van hova menni akkor én elmennék. A kisfiadért felelõs vagy, és nem feltétlenül egy igéretekkel teli apára van szüksége, aki kocsmába jár, neked pedig nem egy ilyen férjre.
Ha jól látom alkesz a párod... Gondolom szereted, mert ha nem így lenne akkor nem írtad volna ki a kérdést, de hmmm... nem egyszerû eset. Én kényszeríteném hogy elvonóra menjen, ha máshogy nem, akkor elköltözéssel. Nem szabad így leélned az életedet. Ha fontosak vagytok neki, akkor segítséget kér, mert az alkoholizmusból nem egyszerû kijönni. Gondolj a kicsire! Felelõs vagy érte.
Nem, nem, és nem!!! Nem szabad maradnod, mert az egész hátralévõ letedet elvesztegeted azzal, hogy bedõlsz az ígéreteinek /"majd leszokom", "majd abbahagyom"/. Kutyából /még mindig/ nem lesz szalonna! Két házasságom ment emiatt tönkre. A második férjemet a halál torkából hoztam vissza a mostani férjemmel a válásunk után. 18 hónapig egy kortyot sem ivott /annyire megijedt, mert teljesen szétment a mája/, utána elkezdte újra "kicsiben", de már szépen újra iszogat. Meg is nõsült azóta. Megmondtam a mostani feleségének, aki egy tündéri nõ, ha nem fogja meg, három éven belül özvegy lesz... Pedig okos /író, költõ/, de ilyenkor semmi nem számít. A lényeg a lényeg: NEM FOG MEGVÁLTOZNI! Addig változtass a sorsodon, amíg érzed az értékeidet és azt, hogy te és a gyermeked egy jobbat érdemel.
Az elvonó lehet jó, de szerintem tüneti kezelés. Párterápia? Pszichológus neki? Szóba jöhet?
##jav.:elmennék

Félek a puncitól. Még sosem szexeltem. Attól félek, hogy ha szex lenne, büdös lenne a lány nemiszerve. Vagy legalábbis undorítónak találnám és nagyot csalódnék. Mi lehet ez? 26f

Legjobb válasz: az azért lehetett mert izzadtak és mert a g.ci szaga ha áll egy ideig, bûzös. viszont, a p.ncinedv legtöbbször ki sem kerül a p.ncin kívûlre így mitõl lenne büdös? szerintem normális csaj lezuhanyzik meg hidratálja magát egy randi elõtt...legalábbis én, ha csak fél órám volt és tudtam hogy kések 10 percet és sminkre semmire nincs idõ, akkor is lefürödtem. ezért késnek a csajok néha meg készülõdnek annyit nem igénytelent kell választani, az látszik kívûlrõl ki az és ki nem. akinek a haja, cipõje és körme rendben van hidd el, annak ott középen is rózsaillata van :D

Nem a puncitól félsz, hanem magától a szextõl, csak így csapódik le nálad. Sok szûz srácnak van pont ugyanez a fóbiája amúgy.
Nem kell kinyalni, ha nem akarod. Csak a csúnyádat kell betenni :)
az azért lehetett mert izzadtak és mert a g.ci szaga ha áll egy ideig, bûzös. viszont, a p.ncinedv legtöbbször ki sem kerül a p.ncin kívûlre így mitõl lenne büdös? szerintem normális csaj lezuhanyzik meg hidratálja magát egy randi elõtt...legalábbis én, ha csak fél órám volt és tudtam hogy kések 10 percet és sminkre semmire nincs idõ, akkor is lefürödtem. ezért késnek a csajok néha meg készülõdnek annyit nem igénytelent kell választani, az látszik kívûlrõl ki az és ki nem. akinek a haja, cipõje és körme rendben van hidd el, annak ott középen is rózsaillata van :D
Ne szexelj...... Más módja pedig nincs.
Valószínûleg azért nem szexeltel még mert ilyeneken gondolkozol. A félelem alaptalan amennyiben megnézed kivel is fekszel le. Válasszaápolt, igényes partnert és nem fog csalódás érni. Az ápolt punci nem csak jó illatú, hanem jó ízû is! Hajrá!
Állj át a faxra. És még szagolni se kell.
Súlyos elmebaj...Kezeltesd magad, nõvel.
Te tényleg csak ennyitõl félsz? Emiatt nem volt még szex? 27/F szintén szûz
Vigyáz a pinától mert egy kettõ még fogakat is növeszt !!!! Fõleg attól menekülj amelyik szõrös mert nem látod a fogakat !!!!
Hát öreg én nem igazán értelek. Én 20 éves koromig szûz voltam de már alig vártam hogy belenyaljak egy punciba. Sõt, mondok jobbat: nyalás közben tiszta punciszaft lessz a szakállam, és az egész dugás alatt érzem a partnerem szagát. Vááááh. Amúgy meg elõbb jól írta egy csaj: Ha igényes nõvel kezdesz ki, annak biztosan ápolt a cicuskája, és isteni finom. De szerintem inkább menj el egy prostihoz hogy élõben is láss puncit, megkóstold, és önbizalmad legyen.
Itt van élõben Mr. Monk!
vajon... "...a puncinak van halszaga, vagy a halnak punciszaga?"
A punci nem büdös. Nagyon kellemes, ajánlom!
Már ne haragudjatok , de ez a sok ásványvíznek a következménye. Valószínû, hogy csak palackban ismered a vizet. pedig a tusolóban is van, csak alá kell állni. A víz és a szappan hatásos szagtalanító, sõt még egy kis kurosz parfüm is mehet a testre. Ez megszüntetheti a fóbiádat. Próbáld ki. Hidd el hogy segít.
Figyelj gondoltál már arra hogy tusoló alatt vagy kádban próbáld ki a szexet? Azért mert akkor biztos lehetsz benne hogy tiszta és meg van fürödve és nem büdös a pi*na . Aki kivül tiszta az belül is.
28L
Úristen! Hát belekezdetek, aztán ha nem jön be, nem kötelezõ folytatni! Az egészséges, tiszta puncinak semleges illata van! Az íze változó, attól függ, éppen hol tart a menstruációs ciklusa, egyébként enyhén sós! Ha valakié büdös, állott szagú, az vagy mosdatlan vagy fertõzött! Egyébként napi 1 fürdés vagy zuhanyzás mellett is normális, tiszta illatú.
Menj prostihoz, mert túl idõs vagy már ahhoz, hogy normális úton találj barátnõt.
nem lehet hogy valami súlyos trauma ért ezzel kapcsolatba gyerekkorodba? mert én lány vagyok 25 és szintén hasonló gondom van a fütyivel és emiatt nem tudom normális kapcsolatot se kialakítani.Mert félek és taszít az egész
A kérdező hozzászólása: Igen.Sok lányt utasítottam vissza emiatt.Az egész azért van, mert a haverom egyszer dugott, és én bementem a szobájukba dugás után és valami förtelmesen undorító szag volt bent.Ez volt 18 évesen.Mégis milyen szagú a punci?Írjátok már le?
Ha rendesen tisztálkodik valaki annak illatos a nemi szerve.

Hogy jelezhetnem egy barati osszeules keretein belul a fiu fele hogy ha akar nyithat felem?

Nem akarok en nyitni es akar elijeszteni.

Legjobb válasz: Ha egy lány belenézne a szemembe és még egy cuki mosolyt mellé tûzne, akkor az nekem szerintem elég is lenne utalásnak. Csak ehhez az kell hogy a srác eközben ne a telóját nyomkodja :D úgy nem biztos, hogy átmegy neki az infó. Ha mégis telefonozik, akkor küldj neki facebookon egy smiley-t, megnézi, rád néz és ott is ugyan azt a mosolyt látja. Hmm en nem is hangzik szerintem rosszul. Az a baj, hogy ha nem akarsz te kezdeményezni, akkor nincs túl sok fegyver a kezedben… F/21

Ha egy lány belenézne a szemembe és még egy cuki mosolyt mellé tûzne, akkor az nekem szerintem elég is lenne utalásnak. Csak ehhez az kell hogy a srác eközben ne a telóját nyomkodja :D úgy nem biztos, hogy átmegy neki az infó. Ha mégis telefonozik, akkor küldj neki facebookon egy smiley-t, megnézi, rád néz és ott is ugyan azt a mosolyt látja. Hmm en nem is hangzik szerintem rosszul. Az a baj, hogy ha nem akarsz te kezdeményezni, akkor nincs túl sok fegyver a kezedben… F/21
Nálam nem tudnál ilyet csinálni, kérdezõ, mert értettem már félre ilyesmit és pofára is estem miatta. Egyenes beszéd és kész. Ha meg annyira nem kell neked, hogy Te nyiss felé, akkor az egész érdektelen szerintem. Ne feledd, hogy Te akarsz tõle valamit és nem fordítva. 23/F

Hogy jobb szülni ha a párunk bent van velünk, vagy ha nem lássa mi zajlik le egy szülésnél? (félek hogy ha bent lesz velem amitöl kicsit tart is! nem fog kivánni utánna és tönkremegy a kapcsolatunk! )

Legjobb válasz: Szia!Nekem ugyan ez a helyzet,hogy a párom hezitál és azt monta csak miattam teszimeg,mert sztem õ is fél..de a doki megnyugtatott,hogy a kedves apuka nem fog látni alulról..szval csak a babát látja ahogy kiemelik.De sztem ezt te is megmondhatod,hogy csak a fejedhez állhat.NEm tudok egy férfi fejéével gondolkodni ,de sztem ez az esemény pont,hogy az ellenkezõjét kellene,hogy elindítsa benne,nem pedig az elfordulást...de ha nem akar bemenni,ne erõltesd.Én sem fogom.

Szia!Nekem ugyan ez a helyzet, hogy a párom hezitál és azt monta csak miattam teszimeg, mert sztem õ is fél..de a doki megnyugtatott, hogy a kedves apuka nem fog látni alulról..szval csak a babát látja ahogy kiemelik.De sztem ezt te is megmondhatod, hogy csak a fejedhez állhat.NEm tudok egy férfi fejéével gondolkodni , de sztem ez az esemény pont, hogy az ellenkezõjét kellene, hogy elindítsa benne, nem pedig az elfordulást...de ha nem akar bemenni, ne erõltesd.Én sem fogom.
Ha hezitál szerintem inkább ne legyen benn, vagy legfeljebb a fejednél legyen, ne nézze mi történik lenn veled és a picivel. Az én férjem ha véletlenül épp tud velem jönni biztosra eldöntötte, hogy végig benn lesz. Már szülésvideókat is nézett a neten (készül rá).
ha csak miattad, akkor ne erõltesd, az enyém bent akar lenni, . de megbeszéltük, akárhogy is kell állnia, csak a fejemnél lesz, a lábaimnál nem, mert õ is fél azt hogy bírná, de ha ott áll melletted, fogja a kezed, az valamicsodás, és megnyugtató, és megható lehet.De ha tényleg nem akar, nem érdemes erõltetni.
Szia! Nekem bent volt a férjem, õ akart bejönni, de mondtam neki, hogy lehet hogy közben úgy fogok dönteni, hogy menjen ki, vagy ha õ dönt úgy menjen nyugodtan. Ezt neki kell igazából eldönteni, erõltetni egyik félnek sem szabad. Õ utólag azt mondta, sosem hagyta volna ki. (végig bent maradt) A fejemnél állt, persze látta hogy van vér, látta hogy szurnak edát, és látta, hogy mikor készülnek a gátmetszése, de nem teliben látott mindent. Tudnotok kell azt is, hogy közben is bármikor kimehet. Nekem nagyon jó volt hogy ott volt, a vajúdás alatt sokat dumáltunk, nevettünk. Nem olyan szörnyû ám :) ))) Sõt. Most várjuk a másodikat, és persze újra bejön. Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!és szép szülést kivánok nektek!
Én megkértem, hogy ugyan ne akarjon már bejönni. Ez szerintem megkönnyebbülés volt neki, nem nagyon bírja az ilyesmit. Velem édesanyám fog bejönni, segítség szempontjából jobb lesz így, a szerelmem pedig nem erre emlékszik majd mindig, ráadásul nem kezd el veszekedni az orvosommal, meg nem õt kell majd fellocsolniuk, mert elájult. Úgyis azonnal bejöhet, ha a kisfia megszületett, az elsõ mozdulatokról nem marad le. Amúgy ha egy kapcsolat azért menne tönkre, mert a szülés rossz élményként marad meg a férfiban, az a legkisebb más dologtól is tönkremenne. Ennek a közös élménynek, ha valódiak az érzelmek, csak összekovácsolnia lehet a párt.
szia! :) fontos kérdés! egy orvos rokonom szerint, ha a nõ nem akarja, hogy a párja bent legyen, ne is menjen be a férfi, mert csak "gátolja" a szülés lefolyását jelenlétével (zavarja az anyát), ha pedig a férfi nem szeretne bemenni, ne erõltesd, nem szül jó vért a késõbbiekben. náluk a párom be szeretne jönni, azonban én nem szerettem volna , ha látja a dolgokat. azóta eltelt két hónap, most úgy vagyok vele, hogy a fejemnél állhat, de nekem ne videózza a dolgokat, mert akkor kiborulok :) ))).majd csináljon pár képet a kislányunkról ha már kibújt , de altáji videó és kép marhára nem hiányzik. gondolom ez mindenkinél más, nekem ez az elsõ gyerek, talán ezért vagyok kicsit feszültebb a témával kapcsolatban :) . üd 28 hetes mami
Nekem az elsõ gyerkõcnél bent volt a párom.Rábíztam a döntést, õ szeretett volna ott lenni. Nekem nagyon sokat segített a jelenléte, észre sem vettem, hogy már 10 órája a szülõszobán vagyok. :-) Nem bánta meg, sõt! Azt mondta, hogy a következõnél is ott szeretne lenni! Ez szerintem igazából az õ döntése, szerintem csak miattad ne menjen be. Ezt nektek kell eldönteni. Gyors és szép szülést kívánok Neked, bárhogy is döntötök! 20 hetes kismami

Van egy 6 hónapos sziámi cicám. Eddig lakásban laktam, és szoba cica volt, most költöztem át kertesházba. Szeretnék neki szabadságot adni, de félek hogy ha kiengedem eltéved, nem jön vissza. Valaki aki ért az állatokhoz tudna tanácsot adni?

Kivittem már párszor, ugy hogy én is ott voltam..de ha hivtam sose jött be, mindig kint mászkált és nem hallgatott rám. Viszont ha bent vagyunk akkor jön rögtön ahogy hivom.. Érdekelne hogyan tudom rászoktatni hogy ha kint van akkor hazajöjjön..

Legjobb válasz: Vidd ki hámmal és egy 5 m pórázzal. Vidd végig a kerten, szokja a területett, de ha átakarna mászni más szomszédba nyugodtan szídd meg, de ne üsd meg csak érezze azt már nem szabad! Nekem a cicám 4 napja van kint, esténként bejön. Én is félek, hogy átmegy, kimegy az útra de szerencsére nem. Eleinte hámmal és pórázzal vittem ki, mert ismeretlen volt számára. Viszont az én cicám csak sima házi. A tiédet ellopják ha nem figyelsz rá rendesen, vagy építs neki egy kifutót, ahol kint hagyhatod anélkül, hogy elkóborolna, össze verekedne másik cicával. Költséges Kifutót építeni, de megéri mert nyugodt szívvel engedheted ki.

Vidd ki hámmal és egy 5 m pórázzal. Vidd végig a kerten, szokja a területett, de ha átakarna mászni más szomszédba nyugodtan szídd meg, de ne üsd meg csak érezze azt már nem szabad! Nekem a cicám 4 napja van kint, esténként bejön. Én is félek, hogy átmegy, kimegy az útra de szerencsére nem. Eleinte hámmal és pórázzal vittem ki, mert ismeretlen volt számára. Viszont az én cicám csak sima házi. A tiédet ellopják ha nem figyelsz rá rendesen, vagy építs neki egy kifutót, ahol kint hagyhatod anélkül, hogy elkóborolna, össze verekedne másik cicával. Költséges Kifutót építeni, de megéri mert nyugodt szívvel engedheted ki.
Ne engedd inkább ki, max felügyelet alatt! Kutyakaja lesz belõle! :( RIP ( 10 macskám) :(
Nekem is sziámim van, 5 éves és szobacica. Néha kiviszem, de nem szeret kinn lenni. Én a helyedben továbbra is bent tartanám. :)
Ivartalanítani kellene (ha még nincs), akkor nem csavarog. De átgondolandó, hogy valóban szüksége van-e szabadságra, mert nem csak a kutyák fojthatják majd meg, hanem kedves emberek is kiraknak ám mérget a cicáknak, az enyém is abból ivott vagy evett és 2 nap alatt elpusztult. A környékünkön az összes macskát kiirtották. Szerintem ne engedd ki a cicát, ha szereted. Békésen elnézegeti majd a madárkákat az ablakpárkányról :) Esetleg ha nagyon ki akarod vinni, akkor vegyél rá hámot és pórázt és úgy sétáltasd.
figyelj a macskáknak ösztöneik vannak és szerintem enged ki a macska vissza jön majd meglátod tud vigyázni magára nekem 5 macskám van és bentiek ki szoktak menni mászkálni a fákra vagy szaladgálni és mindég viszajönek tudnak magukra vigyázni és tanicsd meg rá hogy halgason rád mikor hívod hogy menyen oda hozzád valoszinüleg azért nem jön oda hozád mikor hívod mert még nem szeretne bemenni ne félcsed tud vigyázni magára ezt onnan tudom hogy a bácsikám állatorvos és szerintem a macskáknak szükségük van arra hogy legalább pár órát szabadon legyenek hid el a macska nem szereti a bezártságot ha el is tünik pár órára vissza fog jönni ( tapasztalat ) :) remélem hasznos...:)
A sziámi, mint ahogy a többi fajtatiszta macska is, inkább szobába való, nem kintre!
A legfélõbb, hogy valaki felkapja és elviszi :(( Hámmal-pórázzal próbáld sétára szoktatni, de hidd el, elég neki a benti lét.
Nekem van egy norvég erdei cicusom és én kiszoktam engedni, de csak akkor ha én is kint vagyok vele, mert egyébként szerintem meglépne.:) de nekem szerencsére kint is hallgat a nevére, amúgy van, hogy nem jön és akkor a száraztápját megrázom (mert annak van hangja) és akkor rögtön fut oda hozzám. Egyébként, ha mikor beengeded mindig adj neki jutalomfalatot, így megfogja szokni, hogy ha bemegy akkor kap jutalomfalatot. :) Tehát, majd egy idõ után ha hívni fogod jó esetben menni fog! :)
A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen kiszeretném engedni, hiszen nem elég neki egy kétszobás terület ahol lakom. Ráadásul én sem örüélnék ha állandoan belennék zárva.. Ráadásul azt észrevettem hogy nagyon szeret kint. Majd megprobálom lassan megismerkedtetni vele a terepet ugy hogy ott vagyok..aztán meg reménykedek benne hogy szép és hosszu élete lesz a kinti csavargásokkal is. Ivartalanitásra gondoltam és meg is lesz.. de még tul fiatal hozzá 8 honapos kortol ajanlott..
Valószínûleg, csak téged félt.
Ha ujjaz, akkor is készítsen elõ. Szárazon nagyon tud ám fájni, Szivi! Elõször inkább a nyelvét használja, vagy hagyd, hogy felizgasson. Az utóbbi a legjobb megoldás. Ha ezzel megvan, utána ujjazhat. De ne aggódj, nem kell elsietni az elsõt:) Az ujjazásnál is valamennyit tágulsz, meg ha az elsõ együttléteteket élitek meg, akkor is állati nagy türelem kell, nehogy rossz élménnyel légy a dologról:)
Ne ujjazzon ha nem vagy benedvesedve illetve óvatosan csinálja.Nyilván ha fáj nem tudod élvezi és ezt látja rajtad.Én nem voltam szûz de nagyon fájt az elsõ pár együttlét, mert be voltam tojva nagyon, pedig a páron nagyon óvatos volt.Lazitani kell és elmagyarázni a pasinak mit hogyan.
Ha nem vagy nedves, akkor nem vagy igazán felizgulva rá. Ez már alapban gáz. Erre jön rá, hogy durván csinálja. Hát nem tudom, hogy sokat veszítesz-e, ha nem vele veszíted el a szüzességed...
Ha nem vagy benedvesedve eléggé akkor miért ujjaz meg a barátod? Úgy értem talán megvárhatná, amíg benedvesedsz, szárazon persze hogy fáj.
Akkor elárulom, hogy az ujjazás nekem is fáj, pedig 35 vagyok és teljesen egészséges, és nem szûz. ... Én nem gondolom, hogy a barátod ettõl félne kérdezõ, amennyiben TE akarnád már a dolgot. Normális dolog, hogy egyszer mindenkinek el kell veszítenie, nem kell túldrámázni és túlparázni - ezeknél a félelmeknél erõsebbnek kell lenni az egymás iránt vágynak. Ha nem erõsebb, az nagyon nagy baj. Más oka lehet, de senki nem fogja tudni megmondani neked, csak õ. Lehet, hogy a terhességtõl fél inkább, lehet, hogy az elõzõ nõje a nem jó szex miatt hagyta el, lehet, hogy pszichés problémái vannak, vagy bármi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla. Ha nem vagyok eléggé benedvesedve, akkor szokott fájni, és utólag is néha, fõleg ha durvábban csinálja.
Nem normális, ha az ujjazás fáj. Nem fájhat. Nincs valami szervi bajod, vagy gyulladásod?
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. Beszéltünk errõl sokat, végülis benne van a dologban, csak fél, azt mondja, nagyon fél, hogy elájulok, vagy ilyesmi.
Valószínû, hogy tényleg félt, de ha elmagyarázod neki hogy ez fájdalom nélkül nem megy, akkor talán sikerül... :) Ha ennek ellenére sem hajlandó akkor ott vége is a dolognak :( Gondolom te sem akarsz szûzen maradni... :) (persze csak ha már elmúltál 14... :P)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a normális válaszokat.:)

Mi lehet csinálni egy olyan idiótával, aki nem fogja fel, hogy ha nem a saját képeit tölti fel DeviantArt-ra, akkor törölni fogják a felhasználóiját az adminok?

Legjobb válasz: Ha még most se értette meg, akkor felesleges õ miatta idegeskedned. Majd, ha törölni fogják, akkor meglátja, hogy igazad volt. Majd akkor jön az, hogy 'jaj...tényleg igazad volt,valóban törölték a regisztrációm..:O' Na meg az értetlen nézés.-.- Tudod az ilyet én is bírom. Én már megtanultam azt, hogy nem érdemes az ilyennel foglalkozni. Majd meglátja;)

Ha még most se értette meg, akkor felesleges õ miatta idegeskedned. Majd, ha törölni fogják, akkor meglátja, hogy igazad volt. Majd akkor jön az, hogy 'jaj...tényleg igazad volt, valóban törölték a regisztrációm..:O' Na meg az értetlen nézés.-.- Tudod az ilyet én is bírom. Én már megtanultam azt, hogy nem érdemes az ilyennel foglalkozni. Majd meglátja;)

Nagyon fájt amikor a barátom először be akart hatolni. Félek hogy ha legközelebb próbálkozunk, szintén nagyon fog fájni. Normális hogy az első ennyire fáj? Még a kedvem is elment tőle.

Legjobb válasz: Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né,i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!

Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né, i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!
-igen-sajnos sokaknál az elsõ ilyen...de ne add fel pedig, mert így nem fogod megtudni, milyen jó lesz ...késõbb még élvezni is fogod. :) -hidd el, ennyi ember nem hazudik-jó lesz meglásd!
Szia! Figyelj, ha félsz, hogy fájni fog akkor tényleg fájni fog!Tudod pszihologia..:) ..Lazulj el és engedd el magad.Csak arra gondolj, hogy végre megpecsételitek a szerelmeteket egy szép együttléttel.Ne görcsölj csak add át magad az élménynek és akkor nem fog fájni(ha még is nem lesz vészes)Nekem is csak 5mp-ig fájt kb mikor berakta 1× de utána már jó volt!Nem szabad arra gondolni, hogy fájni fog! Sok , , sikert" és nyugi:)

Jövő héttől kell elkezdenem szedni a STIMULOTONT, de nagyon félek! Félek, hogy ha abbahagyom megint depressziós leszek, vagy hogy esetleg életem végéig szednem kell majd. Van valakinek személyes tapasztalata?

Le tudtatok jönni róla úgy, hogy megmaradt a jó közérzetetek? S sokba kerül? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia én szedtem stimulotont ,minden reggel körülbelül egy hónapig, én szédültem tõle eléggé és a közérzetemen semmit sem javított. Volt hogy túladagoltam rivotrillal karöltve, mert elegem volt mindenbõl... szerintem ezek a gyógyszerek semmit sem hatnak, vagy lehet hogy súlyos eset vagyok:D rászokni nem fogsz szerintem, mert nem lehet érezni a különbséget kicist se szerintem. 15/L

Szia én szedtem stimulotont , minden reggel körülbelül egy hónapig, én szédültem tõle eléggé és a közérzetemen semmit sem javított. Volt hogy túladagoltam rivotrillal karöltve, mert elegem volt mindenbõl... szerintem ezek a gyógyszerek semmit sem hatnak, vagy lehet hogy súlyos eset vagyok:D rászokni nem fogsz szerintem, mert nem lehet érezni a különbséget kicist se szerintem. 15/L
A Stimuloton antidepresszáns, nem nyugtató. Évekig tart egy kúra és lassan állítják le, függõsséget nem okoz így nagyon. Inkább a Frontin/Xanaxtól/stb-tõl félj. (Én másfél évig szedtem, ebbõl 8 hónap leállás volt. Jó, de nem ez fog meggyógyítani, ez csak kicsit kitisztítja a fejed, hoyg tisztán gondolkodhass, míg rájössz, mi a depresszió forrása. Ha rájöttél, feldogoztad, meggyógyultál. Gyógyszer nem fog meggyógyítani)
Szerintem meg ne gyogyszerrel hanem esszel javits a kozerzeteden....
800 forint körül van egy doboz, az elején lehet, hogy rosszul leszel(ez teljesen normális) akkor de CSAK akkor vegyél be nyugtatót. Én nem szoktam rá de nem szabad önhatalmúlag letenni, mert elõfordulhat, hogy rosszabb lesz

Kicsit félek, hogy ha nem lesz itthon a párom amikor beindul a szülés, és mentőt kell hívjak, hogy késve érnek majd ide. Mennyire szoktak vajon ilyenkor "rohanni"?

AZt sem tudom mikor hívjam ?ket, hány perces fájásoknál, vagy mitév? legyek, egyedül itthon nem lesz kellemes. Persze, magzatvíz elfolyásánál azonnal, de fájásoknál nem tudom...:( Gondoltam a taxira is, de nem hinném, hogy biztonságosabb mint egy ment?, nem?

Legjobb válasz: Szia! Nekem este 11-kor kezdett el folyni a magzatvíz. Felhívtam a szülésznõmet, és mondta, hogy kb. egy háromnegyed órát várjunk még amikor már 4-5 percesek a a fájások is és csak akkor induljunk el a kórházba. Így is volt, aztán reggel fél nyolcra szültem meg. Szóval ne félj, nem kell rohanni (de ha megnyugtat akkor a taxi is jó bemenni a kórházba -persze a mentõért nem kell fizetni)!!

Szia! Nekem este 11-kor kezdett el folyni a magzatvíz. Felhívtam a szülésznõmet, és mondta, hogy kb. egy háromnegyed órát várjunk még amikor már 4-5 percesek a a fájások is és csak akkor induljunk el a kórházba. Így is volt, aztán reggel fél nyolcra szültem meg. Szóval ne félj, nem kell rohanni (de ha megnyugtat akkor a taxi is jó bemenni a kórházba -persze a mentõért nem kell fizetni)!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, én is inkább a mentõ mellett döntenék.
Elõzõhöz: a kórházban a szülésfelkészítõn, vagy a védõnõd elmondja, hogy milyen szülésindulások várhatók, ha nincs szülésznõd. Beszéljetek róla, megnyugtató!
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs fogadott szülésznõm, csak dokim, de igazából õt még nem kérdeztem meg, hogy mikor induljunk el. Vagy induljak, ha egyedül leszek.
Nekünk a felkészítõn a szülésznõ azt mondta, hogy nyugodtan hívjunk mentõt. Rekordidõ alatt beérünk vele a kórházba! (ugyanis a mentõsök rémálma, hogy ott szül meg egy kismama a kocsiban) ;)))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!