Találatok a következő kifejezésre: Félek, h tudom normálisan (4 db)

Van egy laptopom. Hp compaq nc 6400 ami egy Ati mobility radeon x1300 videokártya van, felraktam a gépre a Windows 7-et de nem tudok normális drivert felrakni hozzá, és nem müködik a aero felület. Valaki segitsen abban h normális driver-t rakjak fel?

Legjobb válasz: Tipikus HP hülyeség, volt már dolgom vele. Valami egyedi ATI kártyát raknak a gépbe, ami a sima ATI driverrel nem hajlandó mûködni. A HP oldalán keresd ki a laptop típusát, és az ottani drivert tedd fel, csak azzal fog menni.

Tipikus HP hülyeség, volt már dolgom vele. Valami egyedi ATI kártyát raknak a gépbe, ami a sima ATI driverrel nem hajlandó mûködni. A HP oldalán keresd ki a laptop típusát, és az ottani drivert tedd fel, csak azzal fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Az a baj hogy ami a hp oldalán van az csak a windows xp-hez jó. Igazából nem tudommit csináljak vele!
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldanom.Köszönöm még1szer

Félek, h nem tudom normálisan leborotválni a szeméremszőrzetemet. Mit tegyek? Mit gondolna akkor a barátom?

Legjobb válasz: Én is borotválom. Hogy rendesen letudjam borotválni fogok egy tökröt és megnézem hogy hol nem borotváltam ég a tükröt foghatod kézbe vagy neki támaszthatod valaminek úgy hogy lásd a nemiszervedet.Ha lenjebb már nem éred el annyir akkor tedd fel mondjuk a fürdõ kád szélére vagy valamiire.

Én is borotválom. Hogy rendesen letudjam borotválni fogok egy tökröt és megnézem hogy hol nem borotváltam ég a tükröt foghatod kézbe vagy neki támaszthatod valaminek úgy hogy lásd a nemiszervedet.Ha lenjebb már nem éred el annyir akkor tedd fel mondjuk a fürdõ kád szélére vagy valamiire.
A tükrös dolog az elsõnél beválhat, de hosszútávon nem kényelmes és nem is gyors.Én megtanultam tükör nélkül. Átsimogatod óvatosan és ahol olyan leszeded....ennyi.... De le is gyantáztathatod akkor tovább tart és állítólag ki lehet bírni.
Én úgy csinálom, hogy a kád szélére ülök, és a lábaimat felteszem a másik szélére terpeszben. Azt meg úgyis tudod hol húztad le, fõleg ha használsz borotvahabot. Nekem minden alkalommal maradnak apró tüsik, amik nem böknek. Az én páromnak nincs baja vele, azt mondja még izgatják is a péniszét aktus közben. Különben is, ha ezért egy rossz szót is szól, akkor elég bunkó, már bocsi.
Hát szerintem nagyon elrontani nem lehet! :)
hát, ez a kérdés nálam is aktuális, én már többször is megpróbáltam leborotválni, de gyorsan visszanõtt és az eredmény sem az igazi.én is ezt akartam kérdezni ezért regisztráltam:P
A kérdező hozzászólása: de ha borotválom mindig kipattogzok :S:S
Használj utána Veet krémet (szõrbenövés elleni) és a szõrszálakkal megegyezõ irányba húzzad a borotvát, ne visszafelé! Igaz így nehezebb leszedni, de legalább nem fogsz kipattogni!
a barátod szörtelenítse le

Miért van az ha normálist kérdést teszünk fel és azt írják h írj privit ott beszélünk? Miért nem tudja leírni a kérdés alatt?

Keresnek valakit az ilyenek?L18

Legjobb válasz: Ez azért függ magától a kérdéstõl is. Több esetben azért, mert úgy könnyebb elmagyarázni a dolgokat, esetleg oda-vissza kérdezi a helyzetrõl, mint válasz formájában. Na meg persze a kérdések 90%-a alatt vannak olyanok, akik azt szétoffolják, vagy csak a kérdezõbe/válaszolókba próbálnak belekötni. Persze biztos sok olyan is van, aki így próbál csajozni.

Ez azért függ magától a kérdéstõl is. Több esetben azért, mert úgy könnyebb elmagyarázni a dolgokat, esetleg oda-vissza kérdezi a helyzetrõl, mint válasz formájában. Na meg persze a kérdések 90%-a alatt vannak olyanok, akik azt szétoffolják, vagy csak a kérdezõbe/válaszolókba próbálnak belekötni. Persze biztos sok olyan is van, aki így próbál csajozni.
ismerkedni akar azért, és jönnének az oltások és a csipkelõdések a többi felhasználótól, ha ilyen nyíltan bepróbálkozna... azért. :)
Én azért szoktam, mert ismerõseim is járnak erre az oldalra és, ha túl sok adatot adok meg rám ismernek.:D Facebookon így is küldtek már át kérdést, hogy nézd ezt te kérdezted? És én is találtam már meg így mást.:D Szóval óvatosság miatt. Éppen ezért nem is tudom bõvebben kifejteni sokszor..
Én azt nem értem miért csak priviben kérik lányok véleményét fiúk a külsejükkel kapcsolatban. Egy éve nem láttam olyan kérdést ahol egy srác fotója volt kirakva (nem páva) és a lányok véleményt mondtak róla. Így magamat is képtelen vagyok behatárolni.
A kérdező hozzászólása: #2 bocsi veletlenul a nem tetszikre mentem ha irsz megegyet barmit egy k betu is eleg akkor felpontozlak, bocsi megegyszer. Koszonom a valaszokat:)
mert egyértelmûen fel akar szedni az ilyen.
#Jaguar Tegyél fel magadról képet úgy, hogy egy másik, de publikus nicket használsz, pl sanyi87 stb
Nem igazán mozgat meg, hogy le vagy fel vagyok-e pontozva, de azért megkapod tõlem. :D ------>K<------
Jaguar már rakott ki anno. Az volt a legstílusosabb lelépés :D Amúgy, hogy érted? A válaszoló, vagy a kérdezõ? Ha a válaszoló, akkor vagy ismerkedni akar, vagy személyes ciki sztorit megosztani. Ha a kérdezõ, akkor nem akar ismerõsbe botlani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!