Találatok a következő kifejezésre: Fél hónapja a Gravidát, (2 db)

A kérdező hozzászólása: Bocsánat! Femibion 800-at! 13 hetes vagyok!
Szia!Én ugyanígy jártam, és biztos a Gravidától.Még nem vagyok terhes, ez az elsõ próbálkozós hónapunk, elkezdtem szedni a Gravidát, én is vacsi közben, és mindig visszajött minden 10 perc után.Kipróbáltam, hogy 2 evés között vagy reggel veszem be, de nem lett jobb.Csak az a vicc, hogy 2 éve végig Gravidát szedtem a terhességem alatt, és semmi bajom nem volt tõle.
Valószínû, hogy a Gravidától, nem mindenki bírja egy ismerõsöm is ezért tért át az Elevitre.
én úgy szoktam bevenni hogy olyan 10 körül reggelizem és rögtön utána beveszem és semmi gond nincs de ha nem eszem elõtte kihányom én is!!
A kérdező hozzászólása: Én vacsi közben veszem be! 3 napig nem volt bajom, tegnap dobtam ki a tacsott! mire váltsak, hogy ha tényleg ez a baj?
Tudom, hogy jóval drágább, de én maradtam a Femibionnál, elõtte próbáltam a Ladeevitet, szépen ki is jött minden belõlem, vagy azónnal, vagy a másnapot hánytam végig. Ennyit megér, hogy tudjak normálisan enni! Ha kiszámolod, 6 hónap alatt 12.000 Ft plusszt jelent, ami persze nem kevés, de én pl. úgy tervezem, hogy a 7. hónaptól már csak minden 2. nap fogom szedni.
A kérdező hozzászólása: igaz, csak ha tpre megyek nem fogom tudni megvenni! :S
Persze nem tudhatom kinek milyen az anyagi helyzete, azért írtam, ha megteheted! Sajna tudom milyen kevés a táppénz, én már 12. hét óta azon vagyok! Viszont eddig még semmit sem vettünk a picúrnak, nagyon sok helyrõl le lehet faragni, mi rengeteg dolgot kapunk, így ki tudom gazdálkodni az a havi plussz 2000Ft-ot, de tudom, hogy nem mindenki van így! Akkor próbálj meg másik féle, de olcsó vitamint szedni ( pl. a Ladeevit is csak 2300Ft)
A kérdező hozzászólása: Nekem se kell sok mindent venne a bébinek, csak kocsit meg ágyat, csak nyakamon az esküvõ is! :S Hát meglátom még! Az létezik, hogy a gravidától fáj a gyomrom?

Fél hónapja szedem a Gravidát, de most átálltam az Elevitre, mert azt hallottam, hogy segít a teherbesésben. Igaz ez?

4. hónapja, hogy próbálkozunk. Nekem eddig a középid?s akciózás nem jött be, most másképpen próbálkozunk.

Legjobb válasz: Az Elevit, és bármilyen terhesvitamin szedése nem segít a teherbeesésben! Amiben segít, hogy jól feltölti a szervezetedet vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egyéb hasznos dolgokkal, amik abban segítenek, hogy egy tökéletesen fekészített szervezetbe érkezzen a megtermékenyített petesejt, és ügyesen beágyazódjon/megmaradjon.

Az Elevit, és bármilyen terhesvitamin szedése nem segít a teherbeesésben! Amiben segít, hogy jól feltölti a szervezetedet vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egyéb hasznos dolgokkal, amik abban segítenek, hogy egy tökéletesen fekészített szervezetbe érkezzen a megtermékenyített petesejt, és ügyesen beágyazódjon/megmaradjon.
Nekem nem segített az Elevit a teherbeesésben! Több, mint 6hónapig szedtem, s már 8hónapja próbálkozunk.
Igen azt mondják segíti, meg minden vitamin benne van ami a babának kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért beszedem, hátha segít vmiben. Ártani csak nem árt... Hátha... :)
Ártani biztosan nem árt, de nem hinném, hogy segítené a teherbe esést.
Nem segit, sajnos, abban az ertelemben, h nem leszel tole hamarabb terhes. Abban segit, h ha teherbe esel, rogton megvan minden a babanak, amilyen vitaminokra-asvanyi anyagokra szuksege van.
Szia! Én 9 hónapig szedtem az Elevitet, nem estem teherbe, viszont jópár kiló rámrakodott.
Én december közepén elkezdtem szedni az Elevitet és január elejeén megfogant a kisfiunk aki most 9 hónapos. Hogy most attól vagy nem azt nem tudom! De az elsõ alkalommal sikerült. Ártani nem fogsz vele ha beszeded!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!