Találatok a következő kifejezésre: Fél hónapja a (1071 db)

Együttlét után 2 és fél hónapra a csajom, csak 4-5 hetes UH alapján, ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Ilyen esetben NEM 2és fél hónapja lett terhes.

Ilyen esetben NEM 2és fél hónapja lett terhes.
Az van, hogy neked fogalmad sincs arról, hogy mit beszélsz!!
Tényleg nem kötekedésbõl de: MI VAAAAN? Fogalmazd már meg normálisan a kérdésed, ember!!!!
ha jól értelmezem, 2 és fél hónapja voltatok együtt a pároddal, de ultrahang alapján a barátnõd csak 4-5 hetes kismama. Azt szeretnéd tudni, hogy jól számolta-e az orvos, lehetséges-e, vagy nem akkor fogant?
Nekem mensi után két nappal fogant a fiam. 4 hetesen mentem elöször dokihoz és akkor 17mm-es nyálkahártyát látott csak.
4-5 hetes uh szerint? Ekkor még szívhang sincs, nekem 3 gyerekem van, de ilyen korán még biztos nem mutattak ki babát, max petezsákot. 4-5. héten nem lehet látni babát, hacsaknem a megtermékenyítés közvetlen a menstruáció után következett be. Mikorra írták ki az uh szerint abból vissza lehet számolni. Amúgy nem valószínû, hogy te vagy az apja, még így sem.
A kérdező hozzászólása: Én 21 õ 20 már szakítottunk, hát elég rosszvérû lány amikor kiderült 2 nevet is mondott ott betelt a pohár örülök, hogy nem tõlem van bár eléggé félek így, hogy megtartja:(
Mennyi idõsek vagytok? És tudsz róla, hogy mással is volt?
húú az akkor tuti nem a tied ha tényleg nem voltatok együtt közben...az rengeteg idõ eltérés...sajnálom ezt a helyzetet elég kellemetlen lehet. :/
A kérdező hozzászólása: Én már ezt igazából lezártam magamban akkor! Igen megtartja a babát ezért is vannak bennem kételyek ...
Ha tenyleg egyaltalan nem voltatok egyutt a baratnoddel, meg ugy sem, hogy vedekeztetek, akkor ez annyit jelent, hogy felszarvaztak.
Az UH nem téved ilyen sokat. Ha június 27-én 4-5 hetes terhes volt, akkor az azt jelenti, hogy elõtte 2-3 héttel fogant a baba. Mert a terhességi hetek úgy vannak számolva, hogy fogantatástól eltelt idõ+2 hét. Tehát valamikor Június elsõ felében, semmiképpen sem május közepe táján. Úgyhogy ha akkor voltatok együtt utoljára, akkor tuti nem tõled van. Amúgy hogy-hogy ilyen soká érdeklõdsz errõl? A babát megtartotta a barátnõd?
A kérdező hozzászólása: Igen azt szeretném tudni jól számolt e az orvos!? Tehát valószínûleg nem tõlem van a baba?! Május 15.én voltunk együtt utoljára és Július 27.én 4 5 hetes volt uh alapján a babával nem volt gond mondta az orvos!
ja a válasz lemaradt: biztos nem 2és fél hónapja fogant a baba
Vagy a babával vannak a gondok(nem fejlõdik rendesen) Vagy pedig nem 2 és fél hónapja fogant.
Nekem 5+3nal volt mar szivveres de a hetek tenyleg nem jonnek ki ahoz, hogy a Tied legyen a baba

Lehet a canesten kenőcsöt alkalmazni fél hónap lejárattal? (fél hónapja a lejárati idő szerint lejárt)

Legjobb válasz: Lehet semmi bajod nem lesz töle.Alapból minden lejárt gyógyszert lehet szedni legfeljebb nem használ.Az infó gyógyszertárostól származik.Nekem van egy majd 20 éves krémem és még mindig jó.Sebekre használom jobban gyógyul töle.

Lehet semmi bajod nem lesz töle.Alapból minden lejárt gyógyszert lehet szedni legfeljebb nem használ.Az infó gyógyszertárostól származik.Nekem van egy majd 20 éves krémem és még mindig jó.Sebekre használom jobban gyógyul töle.
Minden gyógyszer 3 hónapig jó a dobozon lévõ lejárat után./nõvérke/
A második hozzászólónak igaza van. A gyógyszerek lejártuk után nem megromlanak, hanem fokozatosan elvesztik a hatásukat.
Persze hogy lehet ha le volt zárva.
A kérdező hozzászólása: Hüvelygombára kéne, csak gondoltam nehogy rosszabb legyen tõle. Már bontott volt, de le volt zárva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Ugye orvosnál nem voltál?
Lehet, nyugodtan használhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Eljössz velem bulizni?
mi lenne, ha néha meglátogatnád a szünetben?
Szünetben is lehet találkozni. De amúgy ha nem megy, én szívesen randizok veled is.
csáó, jössz a hétvégi bulira?
A kérdező hozzászólása: Megírtam, de nem titok, a PE-n tanulok és beszélõ viszonyban vagyunk
Beszélõviszonyban vagy a lánnyal, vagy csak látásból ismered? Privátban megírnád, hogy hol tanulsz?
Hívd el biztos nem fog megharapni érte. Hívd fagyizni vagy cukrászdába, édességgel minden csajt le tudsz kenyerezni :)
Ráírsz facen és megkérdezed.. vagy odamész hozzá suliba :)
A kérdező hozzászólása: Muszáj látnom még... így is nehéz lesz közel 3 hónapig..
A kérdező hozzászólása: Ritkán találkozunk most pláne.. vizsgaidõszak van
hívd el csak simán:D

5, 5 fél hónappal a második császár után kihordható egy esetleges terhesség?

3 napja késik a menzeszem (már nem szoptatok, 3 hónapja jött meg először), és eddig napra pontos volt. Óvszerrel védekeztünk, de elvi esélye megvan a terhességnek. Az orvosom azt mondta a műtét után, hogy 1 évig jó lenne megelőzni a terhességet (hegszétválás veszélye miatt), de mi van, ha most mégis az vagyok? Kihordhatom vagy el kéne vetetnem..?:(

Legjobb válasz: ezt a dokid tudná megmondani,fõleg h második császár...õ látja milyen állapotú a heged.

ezt a dokid tudná megmondani, fõleg h második császár...õ látja milyen állapotú a heged.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, gondolom, ez lenne az elsõ, amit megnézne uh-n. Csakhogy a heg állapota a méh növekedésével derül ki, mennyire bírja... Remélem csak vaklárma, de azért most már eljátszottam a gondolattal.. várok még péntekig, ha addig sincs semmi, veszek egy tesztet.
Persze, hogy kihordhatod:) Majd írd meg mi lett.
A teszt már ma kimutatja, felesleges idegelned magad péntekig.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet... akkor ma délután veszek, de csak holnap reggel csinálom meg.:)
Kihordhatod, de mindenképpen programozott császárod lesz ha az vagy.
A kérdező hozzászólása: Azt sejtem, nem is ezzel lenne a probléma, hanem attól tartok, a méhem hogy bírná a terhelést...
Nyugi, szerintem nem lesz probléma ha esetleg tényleg . terhes vagy, barátnõm is császár után 7 hónappal lett újra terhes és nem volt semmi gond! Programozott császárral a 39. héten megszületett a babája! Majd írd meg az eredményt:)
A kérdező hozzászólása: Vaklárma volt, végül megjött rá 2 napra.. :) Köszönöm még egyszer a válaszokat!

1 hónapja lett vágva a hajam, fél hónapja használom a ricinus olajat és 3 cm-t nőtt a hajam, nektek hogy használ?

Legjobb válasz: Nálam is nagyon jól teljesít :) pedig megijedtem, mert szeptember elsejével úgy elkezdett hullani a hajam, ugye az õszi bundaváltás. De most látom, hogy mennyi babahajam van, sûrûbb a hajam, mint volt! Ezt fõleg a homlokomnál látom, ahol eddig alig volt haj, most tele van :) ja egy hónap alatt két és fél centit nõtt a hajam. Ez nálam nagy szó, mivel azelõtt 6 hét alatt volt meg az 1 centi...

Nálam is nagyon jól teljesít :) pedig megijedtem, mert szeptember elsejével úgy elkezdett hullani a hajam, ugye az õszi bundaváltás. De most látom, hogy mennyi babahajam van, sûrûbb a hajam, mint volt! Ezt fõleg a homlokomnál látom, ahol eddig alig volt haj, most tele van :) ja egy hónap alatt két és fél centit nõtt a hajam. Ez nálam nagy szó, mivel azelõtt 6 hét alatt volt meg az 1 centi...
nagyon jól :)
A kérdező hozzászólása: Bundaváltás:) )) Ez jó:)
én egyszer használtam úgy egy hónapja, pont tegnap néztem a hajam hogy mennyire megnõtt és egyébként nekem nagyon lassan nõ.Gondolkodtam hogy ez most hogy nõtt ennyit? Aztán rájöttem hogy biztos a ricinus olaj.:) Úgyhogy most úgy döntöttem újra elkezdem használni.

Miért van ez? 14/L 2 és fél hónapja járunk. Vajon a szerelem átalakult szeretetté?

Eleinte nagyon jól megvoltunk a barátommal.Mindig mikor találkoztunk 15x csókolóztunk és tudtuk egymásról,hogy jól csináljuk.De úgy egy hete,amikor találkozunk szinte alig csókolózunk és azt hiszük,hogy rosszul csinálunk valamit.Ezt ? is bevalota.Mikor megkérdeztem,hogy ugyan úgy szeret e mint régen,azt mondta,hogy még jobban.De én azt érzem,hogy a lángolás elmúlt.Vajon mit?l van ez?

Legjobb válasz: Majd ha 2 és fél ÉVTIZEDE jártok, akkor felteheted ezt a kérdést. Elég nagy baj lenne, ha 2 és fél hónap alatt elmúlna a szerelem.

Majd ha 2 és fél ÉVTIZEDE jártok, akkor felteheted ezt a kérdést. Elég nagy baj lenne, ha 2 és fél hónap alatt elmúlna a szerelem.
Az, hogy napi 15-ször csókolóztok nem azt jelenti, hogy sej de nagy a szerelem, hanem hogy még nagyon gyerekek vagytok. Mi a párommal csak puiszilgatjuk egymást, kéthetente talán egyszer ha csókolózunk, mégis nagyon szeretjük egymást, immár 2 éve. Szóval nagyon kicsik vagytok még a párkapcsolathoz, foglalkozzatok inkább a felvételivel. Ja, másik, hogy ha 2 hónap után úgy érzed, hogy "elmúlt a lángolás", nem is szeretted õt soha. Egy szerelem évekig tart. Meg mit csináltok jól, vagy rosszul, mi van? Ezt nem értem...

11 és fél hós a babám. Kapaszkodva kb 2 és fél hónapja feláll. Mikor fog vajon kapaszkodás nélkül? Pár napja fél térden van sokat, lehet hogy ebből fog?

Legjobb válasz: Az én lányom 7,5 hónaposan állt fel elõször kapaszkodva. 10,5 hónaposan elindult. Most 1 éves, de még mindig kapaszkodva áll fel. Szerintem ez is gyerkõcönként változó.

Az én lányom 7, 5 hónaposan állt fel elõször kapaszkodva. 10, 5 hónaposan elindult. Most 1 éves, de még mindig kapaszkodva áll fel. Szerintem ez is gyerkõcönként változó.
A fiam már két-három hete ment, mire egyedül is fel tudott állni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Azt hittem elõször felállnak egyedül, és utána indulnak el.
Nekem is elõbb indult el a kisfiam, minthogy felállt volna kapaszkodás nélkül. 8 hónaposan állt fel kapaszkodva, 11 hónaposan indult el, és kb. 2 hét múlva kezdett próbálkozni a kapaszkodás nélküli felállással.

Valami bajom lehet? 2 honapja hagytam abba a fogamzásgátót! Az elsö honapban a 27. dik napra jött meg és nagyon kevés volt! Fél napig tartott. Most a 26. dik napra jött meg ami tegnap volt és ma már mulik el! Normális ez?

Legjobb válasz: Ezt a tabi csinálja még, - nekem abbahagyás után 2 hónapig meg sem jött, de van akinek akár fél év is kell, mire visszaáll! Kutakodj lejjebb a kérdések között, nem olyan sokkal lejjebb rengeteg tapasztalatot írtak errõl...

Ezt a tabi csinálja még, - nekem abbahagyás után 2 hónapig meg sem jött, de van akinek akár fél év is kell, mire visszaáll! Kutakodj lejjebb a kérdések között, nem olyan sokkal lejjebb rengeteg tapasztalatot írtak errõl...
én amikor abbahagytam a tabit nekem 3 hónapig össze-vissza jött meg! A 4. hónaptól volt "rendszeres"! Nyugi ne aggódj! Ez normális! Majdcsak kialakul!
Ne aggódj, sajnos, ez a normális. Én decemberben hagytam abba a tablettázást. Elõször megjött normálisan, aztán meg össze vissza. Hiába minden ez van, úgy látszik mindenki megjárja ezt az utat.

A gekkóm már kb.2és fél hónapja nem eszik próbalom etetni de még a szájába sem tudom tenni vedleni is gyenge már mit tegyek? Aggódjak?

Legjobb válasz: Teljesen maradj nyugodt és nézd ahogy elpusztul Nem lehetsz ennyire hülye, vidd elfele állatorvoshoz, nem tudom mit hittél, 2 és fél hónap után kezdtél arra gyanakodni hogy ez lehet hogy nem normális hogy nem eszik?

Teljesen maradj nyugodt és nézd ahogy elpusztul Nem lehetsz ennyire hülye, vidd elfele állatorvoshoz, nem tudom mit hittél, 2 és fél hónap után kezdtél arra gyanakodni hogy ez lehet hogy nem normális hogy nem eszik?
A kérdező hozzászólása: -.- hidd te is igy fognád fel a helyemben -.-

3 és fél hónapja császáros szülésem volt. Lassan és persze ha az időm engedi szeretném elkezdeni a tornát. Érdekelne, hogy végezhetek már hasizom gyakorlatokat?

Legjobb válasz: én s császáros voltam 2 hónapja, úgy tudom fél évig nem lehet a hasizmokat megeröltetni, tehát gyakorlatokat csinálni rá

én s császáros voltam 2 hónapja, úgy tudom fél évig nem lehet a hasizmokat megeröltetni, tehát gyakorlatokat csinálni rá

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!